Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 42 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

42 Racisme is hier streng verboden (2)
41 Lonsdale-dragers stelselmatig gestigmatiseerd (2)
40 NSB-providers helpen Brein
39 MKB: "Moslims kunnen het wel schudden"
38 Debat met staatsrukker Rutte
37 Protocol om ongehinderd te naaien
36 Week van racisme geopend (1)
35 Ubbo Emmius discrimineert autochtonen (17)
34 Mishandeling door 20 kut-Marokkanen (2)
33 Marokkaanse kinderen mishandeld
32 Google: "De waarheid over allochtonen" (10)
31 Alleen Nederlander gestraft bij rassenrel (2)
30 Prof: "Op naar de sharia; liefde bestaat niet"
29 "Scheer moslims met meerdere kammen" (6)
28 Nederlanders emigreren door import (2)
27 Moslimradicalen op de HvA aangepakt (10)
26 Politiestaat Donner verder uitgebreid (2)
25 Afkomst crimineel minder vermeld
24 Rutte: "Alleen IK mag 7,5 jaar studeren" (2)
23 Extreem linkse bijeenkomst in Amsterdam (8)

27 # Moslimradicalen op de HvA aangepakt #
Gepost door Misdefinitie op 07-03-2005 om 21:37.
De regionale nieuwszender AT5 van Amsterdam liet weten dat de Hogeschool van Amsterdam (HvA) eindelijk eens een maatregel heeft getroffen in de strijd tegen het moslimextremisme op de school. Dat belooft heel wat zult u denken. En inderdaad, het was de moeite waard.

Wat was nu het geval? In de HvA is een stilteruimte aanwezig die toegankelijk is voor iedereen. Het zou een neutrale ruimte moeten zijn waarin mensen die verschillende geloven aanhangen terecht kunnen. Van te voren was het plan natuurlijk niet goed uitgedacht, want verschillende geloven bijten elkaar. Hoe kon men nu verwachten dat ketters samen kunnen gaan met christen- en moslimgespuis? Dat werkt niet. Nu blijkt dat verschillende geloven bij elkaar doen zonder ongelovigen om te straffen ook niet werkt.

Het probleem was dat islamitische studenten het principe van "wat dein is, mijn is" aanhielden. Ze verdreven de andere gelovigen uit de stilteruimte en maakten er een gebedsruimte van. Het is Łberhaupt vreemd dat deze mensen een HBO-opleiding op de HvA kunnen volgen, want welk gedeelte van "stilteruimte" hebben ze niet begrepen? Luidruchtig op de knieŽn buigen was duidelijk niet de bedoeling.

De HvA kreeg dat ook door. Het Parool berichtte vorig jaar juni al dat de HvA al vaker is geschrokken van het multi-criminele volk wat de school aantrekt. De stilteruimte bleek niet alleen omgetoverd te zijn tot gebedsruimte, maar er werden ook gordijnen gehangen om de mannen en vrouwen te scheiden zodat de mannen met elkaar alleen konden zijn. Nee, laat de grapjes over homo's maar achterwege. Dat is flauw. Verder hebben ze een complete verhuizing op touw gezet door kasten te plaatsen. Met als hoogte punt extremistische en radicale literatuur waarin onder andere de jihad (de heilige oorlog tegen het Westen) wordt aangeprezen. Wel potverdorrie. Dat mocht zomaar. Zodra de ruimte weer open gaat zou er eigenlijk een exemplaar van "De misdefinitie van de HvA" neergelegd moeten worden. Dat boek is heel wat vriendelijker van aard.

Eind 2003 uitte de HvA al haar bezorgdheid over het grote aantal moslimstudentes dat een hoofddoek ging dragen. Dat waren de eerste signalen dat er iets mis ging. De Hogeschool heeft zowaar een nieuw snelheidsrecord gevestigd: "slechts" een jaar lang konden de radicalen in de stilteruimte hun gang gaan. Nu zullen ze helaas moeten uitwijken naar een andere ruimte in de Hogeschool.

Het ziet er naar uit dat de HvA eindelijk eens iets goeds heeft gedaan en dat willen we dan ook graag melden. Goed zo HvA: eigen volk eerst! Nu nog het nummer "o jee, alweer een moskee" draaien en wat Nederlandse vlaggen hangen. Dat kunnen we vast ook wel onder een geloof scharen. Dan rest mij de vraag: waarom werd die ruimte niet gewoon af en toe in de gaten gehouden?
Reacties: 10
Pagina's: 1

Reactie door Abdelilah (gast) op 11-03-2005 om 14:08.
Ik wil graag reageren op dit artikel.

Allereerst wil ik zeggen dat de heer ***** is een verschrikkelijke blunder maakt om hierop te reageren. Ik kan namelijk zo zien dat deze persoon helemaal niets afweet van wat er gaande is. Allereerst is alles wat er in de stilteruimte is gezet, mede door het College van Bestuur gedaan en ook nog eens door hen gefinancierd. Daarnaast : "Ze verdreven de andere gelovigen uit de stilteruimte en maakten er een gebedsruimte van." Er is nooit iemand door de moslims verdreven. Sterker nog. Als er een keer iemand kwam van het andere geloof, kon deze rustig zijn gang gaan.
Daarnaast wil ik vragen waar deze persoon zijn informatie vandaan haalt. Ik kan namelijk zien dat de persoon die dit artikel geschreven heeft, het egdaan heeft met woede en haat jegens de moslims.

Daarop heb ik maar 1 ding te zeggen: val maar lekker dood, Sukkel!!

Reactie door Misdefinitie op 11-03-2005 om 19:49.
U heeft zeker moeite met de Nederlandse taal: er staat duidelijk bij dat de informatie van AT5 en het Parool komt. Verder berichten nieuwswebsite Fok! en het weekblad van de HvA Havana regelmatig over dit soort onderwerpen. Waarom mag ik er dan niet over berichten?

Anderen gelovigen worden niet weggejaagd? Wat gebeurt er dan als een man met schoenen aan en een bijbel in zijn handen het gedeelte betreedt die anderen hebben afgezet met gordijnen met als doel daar alleen vrouwen toe te laten? Juist. Ik neem aan dat u wel kunt begrijpen dat wanneer men de situatie zo inricht inclusief kasten en radicale literatuur dat andere gelovigen zich moreel weggejaagd voelen. Laat dat ontkengedrag maar achterwege, want u weet dondersgoed wat de uitwerking is van dat gedrag.

Wilt u soms beweren dat het College van Bestuur zelf dingen als gebedsmatjes en radicale literatuur heeft gefinancierd? En dat ze zelf gordijnen hebben gehangen met als doel vrouwen van de mannen te scheiden? Als u dat kunt aantonen wordt uw bijdrage uitermate interessant.

In de Havana (http://www.havanaweb.nl) staat in een artikel deze week dat men zich niet hield aan de regels van het College van Bestuur. Leg dat maar eens uit.

Overigens wil ik u melden dat het artikel zeker niet uit haat naar moslims toe is geschreven. Het sarcasme druipt er met name bij de delen waarin de draak wordt gestoken met de manier waarop men met situaties om gaat vanaf. Leer dat herkennen. De wereld is niet zo zwart-wit.

Reactie door Mens erger je (gast) op 14-03-2005 om 18:51.
Ik heb een beetje deze site doorgelezen, ik heb me rot gelachen. Ik ben zelf moslim maar voel me noch beledigd noch bedreigd door uw uitlatingen. Het is erg zielig om te zien hoe kortzichtig u denkt, vooral u theorie dat iedereen ontkengedrag vertoont...

ik citeer
Overigens wil ik u melden dat het artikel zeker niet uit haat naar moslims toe is geschreven.


als dit geen haat is weet ik het niet meer, laat dat ontkengedrag maar achterwege want u weet dondersgoed wat de uitwerking is van dat gedrag.
U zou Hitler iets kunnen leren over volkerenhaat, niet normaal hoe u moslims en islam aanvalt, beledigt en generaliseert.
Feit is en blijft, of u nou ontkent, op en neer springt of niet, dat de CvB literatuur heeft bekostigd inclusief gordijnen, gebedsmatjes en de rest.

Ik denk dat u zelf radicaal bent en gevaarlijk voor de samenleving, gezien uw ideologieen en duidelijk diepgewortelde haat jegens moslims en de islam, i.p.v de studenten die u zomaar schoffeert.

Ik zou zeggen ga eens vrienden maken, wat vaker naar buiten, vind een praatgroep die je kan helpen met je frustaties.

Ter afsluiting heb ik een leuk spel voor u: mens erger je niet ;)


Reactie door Misdefinitie op 14-03-2005 om 19:55.
Nogmaals: als u zegt dat iets een feit is, toon het dan aan. U heeft dus zwart op wit dat het huidige CvB aan studenten toestemming heeft gegeven om radicale literatuur neer te leggen, naar willekeur de ruimte te verbouwen cq te veranderen als het ze uitkomt en er een gebedsruimte van te maken?

Vergelijk mij aub niet met Hitler. Ik heb zo het vermoeden dat moslims meer op Hitler lijken dan ik ooit zou kunnen. Hebben moslims niet vaak een hekel aan Joden? (Zie onder andere http://www.cidi.nl/media/2005/nd.100305.html)

Reactie door Mens erger je niet ( op 15-03-2005 om 23:01.
Daar gaat ie weer hoor. De meester der generaliseren.
ik citeer:
Hebben moslims niet vaak een hekel aan Joden? (Zie onder andere http://www.cidi.nl/media/2005/nd.100305.html)

We hadden het over moslims, gebedsruimte, hva en dan komt u zich weer heel zwak verschuilen achter antisemitisme. Het woord joden is niet eens voorgekomen . Mijn vergelijking met Hitler is om zijn onmenselijke ideologieen, die sterk op die van u lijken. U hoeft niet elke kans te grijpen om zich te verschuilen achter allerlei politieke kwesties die hier buiten staan. Want als we daar over gaan beginnen....

en Ja ik heb op zwart en wit dat het huidige CvB toestemming heeft gegeven literatuur neer te leggen. Heeft u bewijs dat het radicaal was? Godzijdank dat er nog een afdruk was van de literatuurlijst , want als je kijkt hoe kortzichtig sommige mensen zijn.... Als uw bewijs van feiten zo belangrijk vond dan had u ook naar bewijs gezocht alvorens al die aantijgingen te gaan verdedigen. En nogmaals voor de moeilijk begrijpende lezers onder ons. De ruimte is door de HvA ingericht, dit betekent dat het gordijn en de bordjes, de kasten etc allen door de HvA zijn aangeschaft en aangebracht, inclusief de voetenwasbak.

U beschouwt een artikel in de havana als een van de bewijzen en draagvlak voor al uw beledigingen:
ik citeer:
In de Havana (http://www.havanaweb.nl) staat in een artikel deze week dat men zich niet hield aan de regels van het College van Bestuur. Leg dat maar eens uit.


Ach men gelooft wat ie wil geloven, alleen ga asjeblieft niet op die toer van onpartijdige onderzoeker.


Reactie door Misdefinitie op 16-03-2005 om 01:03.
Als u niet wilt dat er in wordt gegaan op een Hitler-beschuldiging, dan moet u hem ook niet maken. U vergeleek mij met Hitler en ik geef aan waarom u er net zo goed op kunt lijken. Het is nu klaar, aangezien het artikel daar niet over gaat.

Verder ontopic: het feit de HvA bepaalde algemene attributen in een ruimte toestaat betekent nog niet dat er toestemming wordt gegeven om er een veredelde moskee van te maken. Men is verplicht de attributen volgens de regels te gebruiken. Stel dat ik gewoon binnenstap en zomaar even besluit om mijn eigen literatuur in de kast te zetten, kasten te verplaatsen en de gordijnen ergens anders te hangen. U redenatie is dan: "Dat mag, want het CvB heeft toestemming gegeven om die dingen in de mediatheek te plaatsen". Waanzin: in dat geval kent u de regels maar half. Behalve dat er regels zijn die aangeven welke dingen er in een ruimte mogen zijn, zijn er ook nog regels die aangeven wat er met die dingen mag gebeuren.

Verder gelden de regels van een oud CvB die vervangen zijn door het nieuwe CvB niet meer. Iedere "baas" kent zijn eigen regels. Sterker nog: regels kunnen elk studiejaar veranderen. Daar kunt u zich niet op beroepen. Ik kan me voorstellen dat het sluiten van de ruimte voor de mensen die daar kwamen als vervelend wordt ervaren. Ik merk echter ook op dat er op de locatie aan de Wibautstraat nog wel zo'n ruimte open staat. Wellicht wilt u liever een constructieve oplossing zien. Aangezien men er met de heer Knigger van het CvB niet uitgekomen is hoopt men er met een ander persoon wel uit te komen. U kunt mij natuurlijk op deze website een extremist blijven noemen, maar er zijn interessantere dingen die u kunt doen.

Breng een bezoek aan de ruimte in de Wibautstraat en spreek daar met mensen over hoe zij omgaan met de door het CvB opgestelde regels. Onderzoek, inventariseer en schrijf een adviesrapport. Ik neem aan dat u dat op uw opleiding geleerd heeft. Beschrijf de huidige situatie, de problemen / knelpunten en de gewenste situatie op basis van wat ze op de Wibautlocatie beter doen. Geef doelstellingen aan en betoog een aantal oplossingen waarmee men kan aantonen dat de wil van de belanghebbenden in de toekomst niet meer conflicteert en gaat botsen met de regelgeving. Dat rapport levert u aan en u vraagt een gesprek aan.

Ga voor een professionele aanpak in plaats van voor een welles-nietes-spelletje. In dat geval zal er een leerproces in gang worden gezet waarin u geleerde compententies in de praktijk brengt. Voor reflectie en evaluatie achteraf kunt u natuurlijk bij uw studieloopbaanbegeleider terecht.

Reactie door (gast) op 16-03-2005 om 13:39.
Dat denigrerende toontje hoeft niet.
Ook hoeft u mij niks te leren over onderzoek doen.
Ook heeft u niet de reglementen, afspraken, rapporten van het CvB. Uw interessant lijkende gekakel is nergens op gebaseerd.

ik citeer:
Breng een bezoek aan de ruimte in de Wibautstraat en spreek daar met mensen over hoe zij omgaan met de door het CvB opgestelde regels. Onderzoek, inventariseer en schrijf een adviesrapport. Ik neem aan dat u dat op uw opleiding geleerd heeft. Beschrijf de huidige situatie, de problemen / knelpunten en de gewenste situatie op basis van wat ze op de Wibautlocatie beter doen. Geef doelstellingen aan en betoog een aantal oplossingen waarmee men kan aantonen dat de wil van de belanghebbenden in de toekomst niet meer conflicteert en gaat botsen met de regelgeving. Dat rapport levert u aan en u vraagt een gesprek aan.

Het feit dat u met dit voorstel komt laat al zien hoe hoog u de gebruikers acht. Dacht u nou werkelijk dat de gebruikers helemaal niks gedaan hebben? Geen overleg, onderzoek, correspondentie.Ach u bent geen instantie aan wie de gebruikers verantwoording hoeven af te leggen. U heeft uw mening al klaar en die zult u niet veranderen.

Dit is verspilde moeite.

Wens u veel succes met het uiten van uw frustaties en het bijdragen aan meer haat in de maatschappij.
Pas even wel de huisregels aan
Discriminatie en rascisme mogen niet, tenzij door ***** zelf.

Reactie door Mens erger je niet ( op 16-03-2005 om 13:40.
Die laatste reactie onder gast is van mij

Reactie door Misdefinitie op 16-03-2005 om 20:46.
U bent inderdaad niet verplicht om iets te doen met wat ik schrijf. Ik hoop desondanks dat verdere communicatie met de HvA iets goeds oplevert.

Reactie door Misdefinitie op 19-03-2005 om 22:54.
Inmiddels is bekend geworden dat studenten en het CvB besprekingen hebben gepland om het een en ander te bespreken. De inhoud van deze besprekingen is niet openbaar. Iedereen die adequate informatie kan verschaffen rond de gang van zaken wordt uitgenodigd hier te reageren.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2023.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.