Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 43 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

22 OM: "Spijbelaars zijn misdadigers" (6)
21 "Ook linkse indoctrinatie op islamschool"
20 CGB: "Afwijzen taalachterstand is rassenhaat"
19 Aangifte voor negerstoel van 1000 volt (2)
18 Master of Terrorism aan de VU (10)
17 PvdA voorstander van nauwkeurige discriminatie (2)
16 Marokkaanse loverboys krijgen liefdesles (10)
15 SP-kinderen die vragen verspillen ons geld (6)
14 NieuwRechts is voor avondklok kut-Marokkanen (2)
13 Meneer Tönissen van de HvA is een leugenaar (23)
12 Schoolbank.nl ruikt het grote geld (7)
11 Heil Donner! Ausweis bitte und schnell! (23)
10 Misdefinitie.nl wenst u een voorspoedig 2005
9 Hack eens een servertje (24)
8 Downtime: world offline op de webhost (4)
7 Adresgegevens 1782 HvA-Studenten op straat
6 Reünie: de confrontatie
5 Downtime website door volle server (3)
4 Het Parool valt uitgever aan. (2)
3 De miljoenendans: heruitgave boek een feit! (3)

16 # Marokkaanse loverboys krijgen liefdesles #
Gepost door Misdefinitie op 22-01-2005 om 14:57.
Obscene gebaren en scheldkanonades naar onze vrouwen, sissen als een drugsdealer op het Centraal Station, klakken met de tong alsof een smerige hond geroepen wordt en het als loverboy onze dames leiden naar de bekende rood verlichte virtines is natuurlijk stout.

Mevrouw Beatrijs Tolk (protefeulliehoudster jeugdzaken) sprak haar medelijden uit door deze amateuristische werkwijzen waarop onze Marokkaanse vrienden de Nederlandse meisjes benaderen. Op de bovenstaande manieren krijgen ze namelijk enkel de emotioneel achtergestelde meiden in hun macht en als men zich toch tot de misdaad verlaagt moet het ook goed gebeuren.

Dat onze meiden gewoon met rust gelaten willen worden komt niet in ze op. De deelgemeente Centrum in Rotterdam biedt daarom, geheel op kosten van de belastingbetalende burger, een speciale versiercursus aan voor Marokkanen.
NieuwRechts is tegen het voorstel om de gratis cursus aan te bieden. Zij vinden het een geval van discriminatie. Nederlandse jongeren kunnen volgens hen in de praktijk niet deelnemen aan deze cursus. U kunt kennelijk alleen deelnemen als u niet kunt versieren en agressief gedrag vertoont jegens onze vrouwen.

Michiel Smit, gemeenteraadslid in Rotterdam namens Nieuw Rechts: Het is onvoorstelbaar dat de deelgemeente serieus met dit voorstel komt. De problemen in het Centrum worden niet aangepakt met dit soort knuffelbeleid. Nederlandse meisjes moeten verlost worden van handtastelijke Marokkanen in discotheken en op straat door een harde aanpak, zoals ik gisteren ook in de gemeenteraad voorstelde.

Smit vervolgt: Wat mij betreft stoppen we hier gisteren al mee, de multiculturele subsidiewaanzin is een bodemloze put die onmiddellijk afgesloten dient te worden. Zorg voor meer veiligheid op straat, zorg voor meer politie toezicht, en stop onmiddellijk met de knuffelcultuur.

Of een opleiding tot loverboy verstandig is valt te betwijfelen. De gevolgen kunnen heel erg zijn. De "er zijn ook goede" kwamen de laatste tijd al veel vaker in het nieuws. Zo werden er groepsverkrachtingen gepleegd en was er op Hoog Catherijne een razzia nodig om het tuig te verwijderen. Wat is de volgende stap? Tasjesdieven en vluchtmisdrijven voor dummies?
Reacties: 10
Pagina's: 1

Reactie door Paul (gast) op 23-01-2005 om 14:32.
a. Waarom verbaasd het me niets dat je de Telegraaf leest?
b. Een bronvermelding is wel zo netjes.
c. Sinds wanneer is dit een gewone weblog geworden?

Reactie door Misdefinitie op 23-01-2005 om 15:44.
De Telegraaf, nu.nl, nieuws.nl alsmede diverse websites van politieke partijen zijn over het algemeen goed doorlinkbaar. Andere media schermen de content steeds verder af en bovendien is de krant van wakker Nederland de grootste. Had u het prettiger gevonden als er gelinkt werd naar de Volkskrant of de Trouw? Ik had er inderdaad wel een algemene bron boven kunnen zetten. Hoewel dat ook wel duidelijk wordt door de doorgelinkte pagina's.

Misdefinitie richt zich met name op politiek correct opgestelde systemen, oplossingen en gebeurtenissen die gecamoufleerd worden door allerlei zaken die afleiden waardoor de mensen niet verder gaan nadenken over de werkelijke achtergrond. Hoewel er voornamelijk gerapporteerd wordt over onderwijsgerelateerde zaken zijn er veel meer onderwerpen die dat soort kenmerken herbergen. Vooral het belichten van het "stapje voor stapje" proces naar een bepaald ongewenst eindpunt is interessant: een website die met stapjes zonder dat iemand het doorheeft een betaalsite wordt, mensen die afgewezen worden bij een solliciatie met standaard redenen waar meer achter zit, het beetje bij beetje creëren van een politiestaat en diverse vormen van onderhandse discriminatie zijn daar een aantal voorbeelden van.

Als er achter een gebeurtenis meer zit of kan zitten, mensen er veelvuldig mee te maken krijgen, het bijna altijd verborgen gebeurt, het in kleine onbewuste stapjes leidt tot een voor veel mensen ongewenst resultaat en er een taboe op rust om de zaken op die manier te belichten is het interessant voor deze website.

Reactie door Paul (gast) op 24-01-2005 om 09:30.
Kortom, een verzamelplek voor de paranoide zeikstralen uit onze maatschappij. Fijn. Dat doet niets af aan het punt dat u in uw bericht hierboven een stuk tekst letterlijk heeft gestolen van de Telegraaf, zonder dat u er vervolgens een bronmelding bij plaatst. Ik doel hierbij op de eerste paragraaf. Het lijkt me dan ook niet meer dan correct dat u deze bron er alsnog bij vermeld.

Reactie door Misdefinitie op 24-01-2005 om 18:31.
Het stuk is helemaal niet gestolen; nergens in de Telegraaf is een letterlijke kopie van mijn tekst te vinden. Verder is het artikel niet van de Telegraaf, maar uitgegeven naar alle grote dagbladen. Evenals naar Compuserve in samenwerking met Novum zoals hier: http://www.compuserve.nl/Nieuws/details.aspx?xml=nieuws/opmerkelijk/novum.01-21-2005.0007.xml

Diverse weblogs, waaronder ook Fok! herschrijven het oorspronkelijke bericht zodat het auteursrecht niet meer van toepassing is. Als laatste merk ik op dat iemand de beschreven handelingen in de eerste paragraaf ook nog eens uit eigen ervaring verteld had kunnen hebben. Dat is allemaal gewoon toegestaan en dan gaat u mij vertellen dat ik een dief ben? Dat gaat er bij mij niet in. U zoekt enkel een stok om een hond te slaan.

Het is paranoïde? U lijkt wel een Arabier: als u het niet kunt zien dan bestaat het niet zeker? Leuke quote uit het Parool - "De Marokkaan ontkent" van Liedewij Loorbach:

"Het is een Marokkaans fenomeen, zeggen deskundigen. ''Als je iets niet ziet, dan is het er ook niet. Dat is een cultureel-Marokkaans gegeven,'' aldus Niels Duits van de Forensisch Psychiatrische Dienst."

U zit nog in de ontkenningsfase. "Een zonde in het verborgene is reeds voor tweederde vergeven,'' luidt een Arabisch spreekwoord". We zijn hier echter in Nederland.

Reactie door Peter Steenkamp (gas op 02-02-2005 om 00:00.
Me dunkt dat het probleem ook opgelost kan worden door Nederlandse meisjes een cursus zelfverdediging te geven.
Maar nee, we leven in een cultuur waarin de daders geknuffeld en beloond moeten worden en de slachtoffers in de kou moeten blijven staan. De typische jaren 70 geitenwollensokken mentaliteit waarin de daders eigenlijk slachtoffers zijn van "de maatschappij" en de slachtoffers eigenlijk daders want zij lokken het uit.

Reactie door Misdefinitie op 02-02-2005 om 01:27.
Het nare is dat veel mensen hier geen problemen in zien. Ze zien enkel het initiatief om een cursus aan te bieden. De gedachte leeft nog altijd dat als men iets doet voor een groep minderheden, dit heel sociaal en tolerant gevonden wordt. Helaas wordt er dan niet verder gedacht.

Behalve het idee dat het enkel voor Marokkanen organiseren van een cursus wijst op discriminatie van andere groepen mensen zie ik het aanbieden van de cursus als politiek correct middel voor Marokkanen om na de cursus bepaalde technieken te gaan uit proberen. Drie maal raden wat er gebeurt als een Marokkaan na de cursus (waarna hij denkt het nu onder de knie te hebben) toch wordt afgewezen door de dame die door hem benaderd wordt. Dan wordt er uiteraard weer geschreeuwd dat er discriminatie in het spel is. Want de Marokkaan heeft "iets" gedaan om zijn gedrag te verbeteren en het is dan onverteerbaar toch afgewezen te worden. Ze wensen niet te accepteren dat een vrouw in Nederland ook gewoon kan zeggen dat ze iemand niet moet. Ongeacht wat voor cursussen hij heeft gevolgd. Aan de andere kant staan de Nederlandse vrouwen die last hebben van de toenaderingspogingen. Zij zitten er echt niet op te wachten om na een stoomcursus opnieuw benaderd te worden.

Al met al bekijken vele mensen de problemen met verschillende invalshoeken. Voor Marokkanen en knuffelaars is het natuurlijk irritant dat een vrouw niet op commando komt aanlopen zodra ze klakken met de tong. Bij geiten schijnt het immers wel te werken. Veel Nederlandse vrouwen achten het stelselmatig benaderen door bepaalde mensen als zwaar vervelend en zelfs bedreigend. Zij willen dat het stopt. Marokkanen zouden zelf ook niet achter dergelijke publiciteit moeten staan. Ze worden neergezet als slechte versierders die een boek nodig hebben om een meid te benaderen. Dat is best zielig. Wellicht zouden ze, als ze dit item lezen, kunnen reageren op deze hypothese. Waarom zouden zij dit willen?

Tegengestelde belangen zorgen altijd voor conflicten. Toch ben ik van mening dat het recht om niet lastiggevallen te worden veel zwaarder telt dan het ongemak van een afwijzing. Een cursus zelfverdediging voor onze vrouwen inclusief gratis busje traangas lijkt daarom geen slecht idee.

Reactie door Anoniem (gast) op 19-03-2005 om 15:46.
Voor de duidelijkheid, ik ben niet Marokkaans van afkomst.
Ik woon zelf in Rdam en zie in de stad vaker Surinaamse/Antilliaanse dan Marokkaanse jongens sissen en fluiten naar de Nederlandse dames.
Acht van de ongeveer 16 Nederlandse meisjes die ik ken hebben een kind van een Surinamer/Antilliaan, die ze na de geboorte van het kind simpelweg hebben gedumpt.
Waarom wordt er steeds met oogkleppen op gekeken naar de problemen??? Wordt wakker er zijn ook andere problemen dan de groep "kut-marokkanen".

Reactie door Misdefinitie op 19-03-2005 om 18:22.
Vindt u dat er met oogkleppen op wordt gekeken alleen omdat er in dit nieuwsbericht gesproken wordt over het probleem met de Marokkanen? Een nieuwsbericht behandelt over het algemeen 1 onderwerp en de daaraan verwante onderwerpen.

Uiteraard zijn er ook andere problemen in de maatschappij, maar het nieuwsbericht gaat over een typisch probleem wat onder Marokkanen voorkomt en de oplossing die mevrouw Tolk voorstelde. Andere problemen en maatschappelijke kwesties zijn ook interessant, maar stof voor in een ander topic/bericht. U kunt daar (indien u daar een bijdrage aan wilt leveren) gewoon een topic voor openen op het forum of de bijdrage posten in een relevant nieuwsbericht.

Reactie door lovergirl (gast) op 01-03-2006 om 12:02.
Bestaat er ook een subsidie voor de opleiding tot lovergirl?

Reactie door Misdefinitie op 01-03-2006 om 14:14.
Een lovergirl als pooier komt nauwelijks voor. Gedwongen prostitutie is ook iets dat voornamelijk bij vrouwen (door mannen) voorkomt. Niet andersom. Logischerwijs is er daarom nog niemand geweest die daar subsidie voor wil geven.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.