Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 36 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

162 Alleen rechts strijdt tegen pedo's
161 Windesheim laat vooropleidingseis vallen
160 Veranderingen op misdefinitie.nl
159 Dodenherdenking: herinner ook het vervolg na 1945
158 Amateuristisch Nieuw Rechts kampt met desserteurs
157 Politie dommer om discriminatie
156 STIWOT-fascisme: ban bij voorbaat
155 Lang studeren straks onacceptabel duur
154 Vacatureracisme benadeelt blanke autochtone man
153 Linkse lente: racisme en apartheid
152 Donner: "Niet praktiserende kinderseks legaal"
151 Excuustheedoek, excuusneger en zoen
150 Niftarlake College: "Liever de doofpot"
149 Partijprogramma Nieuw Rechts uitgelekt
148 Nederland: een zwarte bananenrepubliek
147 Nieuw Rechts weggevaagd[5]
146 Zege PvdA te wijten aan allochtonen (5)
145 Wij zijn allemaal nazi's
144 Autochtonen stelselmatig gediscrimineerd
143 Hersenloos brein besodemietert ons (5)

151 # Excuustheedoek, excuusneger en zoen #
Gepost door Misdefinitie op 29-03-2006 om 01:04.
Iemand op zo'n manier bewerken dat hij een excuus gaat maken kan zeer voordelig uitpakken voor degene naar wie dat excuus gericht is. De persoon in kwestie moet dan niet alleen zijn ongelijk toegeven, maar staat in principe ook nog eens moreel in het krijt. Onder normale omstandigheden kan het geven van een excuus aan iemand die u onrecht heeft aangedaan horen bij de sociale omgang. Het wordt echter een heel ander verhaal als er anderen in het spel zijn die u moreel, fysiek of zelfs wettelijk kunnen dwingen een excuus te maken voor iets dat u niet heeft gedaan. Nog een stapje erger wordt het als men er vervolgens in slaagt om u op basis van dat valse excuus te binden aan verplichtingen die u dient na te komen. Zou u dat accepteren? We moeten helaas constateren dat het Nederlandse volk het massaal accepteert. We worden door met name de allochtone bevolking onder het mom van "jullie waren en zijn nazi's" gedwongen ons te excuseren voor racistisch gedrag dat we niet vertonen.

Uiteraard gaat dat excuus gepaard met de verplichting de meest bizarre opdrachten van allochtonen uit te voeren. Doen we dat niet, dan worden we als Nederlanders gestigmatiseerd tot racisten. Juridisch kunnen we dan zogenaamd worden aangepakt. Discriminatie is verboden en aangezien de wet veel te abstract en wazig geformuleerd is kan een rechter altijd in ons nadeel spreken. Begrippen als positieve discriminatie werden geÔntroduceerd. Met als gevolg dat we het moeten accepteren dat we als Nederlanders legaal in eigen land gediscrimineerd worden. "Ja maar, dat hoort zo." Nee, dat hoort niet zo. Dat soort mensen nemen ten onrechte aan dat als iemand een beschuldiging van discriminatie doet, de beschuldigde persoon daadwerkelijk een racist is. Een gevaarlijke ontwikkeling. Iemand hoeft u maar te beschuldigen en u wordt vervolgens gewoon als racist gezien. Het wapen van de valse beschuldiging tot racist wordt massaal misbruikt om alles van Nederland gedaan te krijgen.

De excuusneger.
De gevolgen hebben we al vaker besproken. Al eerder kwam de excuusneger aan bod. Het principe van de excuusneger ziet alle blanken als potentiŽle racisten en gebruikt als "bewijs" voor het vermeend racisme een situatie waarin zwarten geen rol spelen. Een film met alleen maar blanken wordt zodoende als racistisch gezien waarbij men bij wijze van "argument" stelt dat de producent zeker geen zwarten in zijn film wilde. Dat zoiets ook toevallig kan voorkomen en dat acteurs om hun prestaties, vaardigheden en bekendheid worden gekozen komt niet in ze op: "Het zijn racisten. Punt uit." Aldus de fascisten. Ook reclames, bedrijven en onderwijsinstellingen met alleen maar blanken zijn volgens die redenering racisten. Een belachelijk uitgangspunt natuurlijk, maar dat is tevens het enige "argument" waarop ze deze onzin kunnen stoelen. Zodoende lopen we het risico gezien te worden als racist. In plaats dat we als Nederland een vuist maken en al die facisten het land uittrappen geven we toe aan deze onzin en laten we die galbekken de excuusneger introduceren.

De excuusneger wordt ingezet zodra een productie of functie dreigt enkel bezet te worden door blanken. De neger mag ook een domme zwarte zijn of iemand die zijn school niet heeft afgemaakt. Dat maakt allemaal geen donder uit. Zodra er alleen blanken zijn, MOET er volgens de moraalridders een zwarte in. Anders zijn we racisten. Door toe te geven aan deze waanzin geeft de overheid min of meer aan dat we ons moeten schamen en bij voorbaat al onze excuses moeten aanbieden omdat ingrijpen noodzakelijk was. Schamen waarvoor in hemelsnaam? En waarom moet er ingegrepen worden? De Cosby-show wordt ook niet verboden omdat er geen blanke te vinden is?! Waarom andersom dan wel moeilijk doen? Lafaards. We worden zo gedwongen ons te excuseren voor iets wat we niet zijn en gedaan hebben en we hebben het maar te accepteren dat "zij" ons racisten noemen.

"Ja maar, jullie zijn ook racisten. Het nazi-gedachtengoed he. En jullie waren NSB'ers."

Nogal een waardeloze en domme generalisatie. Welke voornamelijk uit de allochtone en linkse hoek komt. Ten eerste waren de nazi's socialisten. Laat links zich daar eens druk om maken. Ten tweede waren de Stalin- en MAO-socialisten verantwoordelijk voor minstens 10 keer zoveel doden. Daar horen we, na er een aantal keer al op gewezen te hebben, niemand over. Ten derde voel ik me niet verantwoordelijk voor een groep die vroeger opereerde en waarbij ik (als ik destijds geleefd had) ook niet bij gehoord zou hebben. Ik weiger te accepteren dat ik in mijn eigen land ontrecht voor racist wordt uitgemaakt en me moet excuseren voor iets wat anderen gedaan hebben. De extra privileges die allochtonen krijgen door deze laffe beschuldigingen zijn dan ook ontoelaatbaar.

De excuustheedoek.
Het toevoegen van excuusnegers aan films, reclames en arbeidsplaatsen is erg dubieus en leidt zelf tot willekeur en racisme. Een recent voorbeeld zien we in het geval van CDA-minister Peijs. Zij wil graag een excuustheekdoek toevoegen aan het kabinet. Natuurlijk stelt ze heel politiek correct dat het geen excuustrol moet worden, maar het komt er feitelijk wel op neer: er zitten geen theedoeken in het kabinet, we worden daarom gezien als racisten en daarom moet er een toegevoegd worden als excuus naar de moslimwereld. Uit angst dat ze in opstand komen. Kom op mensen, is dat niet belachelijk?

Een minister moet mijn inziens over de vaardigheden beschikken die hij of zij nodig heeft om ons land goed te besturen. Voorkeuren voor uiterlijke kenmerken, soort of ras is pas racisme. Het lijkt me vrouw Peijs leuk dat iemand een vaatdoek op haar hoofd heeft en dat zijn uiteraard moslims. Wanneer wij het leuk zouden vinden een kabinet te selecteren met alleen echte Nederlanders met een "hup Holland!"-pet worden we opgesloten. Waarom mag het een wel en het andere niet? We willen geen excuustheedoeken in het kabinet. Mocht een moslima daarentegen democratisch gekozen worden en op een zetel in de kamer gaan zitten, dan valt daar weinig bezwaar tegen te maken. Mits ze daar niet gaat zitten met zo'n doek aangezien het dragen van andere hoofddeksels zoals petten ook onbehoorlijk is in zo'n functie. En nee mevrouw Peijs, we hebben geen excuustheedoek nodig om te laten zien dat we in Nederland vrouwen WEL waarderen.

Zoen.
Een ander recent voorbeeld is de negerzoen. Met veel krokodillentranen is De Stichting Eerwraak voor Allochtonen uit Suriname bij Van der Breggen komen klagen over de benaming negerzoen. Dat de negerzoen reeds 86 jaar bestond voordat de allochtone medemens hier Łberhaupt een invasie hebben gehouden en het woord "racisme" uit het hoofd hebben geleerd komt even niet in ze op. Geeft niks, daar herinneren wij de mensen wel aan. Bijna een eeuw lang waren we geen racisten om de negerzoen, maar nu een kleine niksbetekenende stichting roept dat het anders moet komt het bedrijf opeens in actie. Ze zijn bang dat ze hun klanten verliezen. Een idiote gedachte, want iedereen bleef die zoete rotzooi toch kopen.

Rot Groenberg, voorzitter van die belachelijke apenclub, laat vol zieligheid weten blij te zijn met het verdwijnen van de negers het woord neger. Het zou namelijk een woord zijn uit de tijd dat mensen niet zo blij waren met zwarten. Alsof dat ook maar iets betekent. Volgens deze drogredenatie is een woord verkeerd als het toevallig is uitgevonden in een tijdvlak waarin er ook negatieve gedachten heersten. Wat een onzin: de negerzoen wordt door veel mensen gezien als lekkernij en wie gaat er nu iets waar ze een hekel aan hebben asociŽren met lekkernij? Het laten verdwijnen van het woord neger is hier pas racisme. Negers mogen kennelijk niet met iets lekkers geassocieerd worden omdat meneer ze eigenlijk vies en smerig vindt.

Ik vermoed dat meneer de voorzitter zichzelf verafschuwt en zijn afkomst verloochent. Toch mag hij zichzelf graag zwarte noemen, maar neger is een brug te ver. Hij geeft tussendoor ook nog aan niet te weten waar de neger eigenlijk vandaan komt. Ach, dat weten wel meer mensen die naar Nederland komen niet. Ze hebben vaak zelfs geen paspoort bij zich. Waarom verbaast me dat niks? Wat nou! Meneer is toch een zwarte? Een neger, nikker of roetmop? Dat is gewoon spreektaal. Woordenboekenspreektaal wel te verstaan. Heeft hij soms een kort lontje en is hij daarom zo gefrusteerd omdat negers gewoonlijk een reputatie hebben extra lang gereedschap te hebben? Ja ja, wij zijn als we het woord dat normaal in het woordenboek staat uitspreken meteen weer nazi's. Als ik neger zeg, dan roept meneer dat we ze dan net zo goed in de gaskamer kan zetten. Wie is hier nu extreem bezig? Rot toch op. Nederland is een vrij en tolerant land. We hebben hier de vrijheid om dergelijke woorden te gebruiken en dat laten we ons echt niet afnemen door een Surinaamse extremist. Ook zwarten zijn welkom. Extreme uitspraken over gaskamers NIET.

Valse emoties.
Alles wordt gegooid op de emotie. Wij zijn slecht en zij zijn zielig. Het doet zo'n pijn als mensen bepaalde woorden gebruiken. Zelf zijn ze echter hypocriet. Wij Nederlanders worden neergezet als neo-nazi's die het liefst zwarten aan het gas hebben als we het ook maar wagen om het woord neger te gebruiken. Als ik meneer de neger nu vertel dat het ons pijn doet om onze nationale trots te verliezen en dat het ons daarom pijn doet om voor nazi's uitgemaakt te worden, houden hij en z'n volgelingen dan hun bek? Ik dacht het even niet. Dat vind ik persoonlijk nog veel erger. Hij IS een neger, maar wij geen nazi's. Dat is nogal een groot verschil. Ik dwing mijn zienswijzen niet op. Dat soort figuren wel. We gebruiken hier geen geweld, maar dat moeten we nog maar afwachten van de fascisten.

In werkelijkheid moeten we echter constateren dat zij niet zielig zijn. Iedereen kent wel bepaalde woorden waar hij een hekel aan heeft. Moeten we ze dan allemaal verbieden? NEE. Ook niet als mensen zielig gaan lopen janken. De term "blanke" wordt ook veelal in een negatieve context gebruikt. Moet ik dan Vieze Vlag gaan aanklagen omdat ze blanke vla maken? Moeten de Joden in opstand komen omdat jodekoeken tussen de tanden worden vermalen en een of andere dwaas dat associeert met de holocaust? NEE. Mensen moeten eens normaal gaan doen en niet van ieder woord een groot probleem maken. En laten "zij" vooral niet vergeten dat ze ook weg kunnen blijven uit dit land als het ze niet bevalt.

Is het nu zo erg?
Vaak kom ik mensen tegen die zich afvragen of het nu allemaal zo erg is als hier wordt voorgespiegeld. Ze hebben het idee dat het maar om een negerzoen gaat en doen het af met een incident. Meerdere incidenten geven echter aan dat er structureel iets mis gaat. Het gaat hier echt niet alleen om de negerzoen op zich. Het verdwijnen van het woord betekent veel meer voor de Nederlandse maatschappij dan menigeen wil toegeven. Door dit soort zaken geven we als Nederlanders het signaal af dat we ons laten commanderen als honden zodra men het emotioneel speelt op racisme. Gehoorzaamt u als iemand u huilend beledigt? Wanneer u dit soort praktijken toelaat moet het antwoord wel "ja" zijn.

Het probleem is dat dit niet op zichzelf staat. Het hele principe van "u danst naar allochtone pijpen zodra zij u een racist" noemen gaat veel en veel verder dan enkel het verbieden van een woord. Nu is het nog het verbieden van 1 woord. Straks mogen 2 woorden niet meer. Dan 3. Dan 4. Dan hele zinnen. Dan hele meningen. Waar gaat dat stoppen?! Wat mij betreft nu meteen. Ik weiger te accepteren dat anderen kunnen bepalen welke woorden ik wel en niet mag gebruiken. Dat gejank doet me niks. Goed wetende dat zij mij meer pijn doen dan ik hen.

Weg met de politiek correcte excuses. Wij hoeven ons niet te excuseren voor de waanideeŽn van een ander en we hoeven ze al helemaal niet hun zin te geven uit angst voor racist te worden uitgemaakt.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.