Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 36 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

162 Alleen rechts strijdt tegen pedo's
161 Windesheim laat vooropleidingseis vallen
160 Veranderingen op misdefinitie.nl
159 Dodenherdenking: herinner ook het vervolg na 1945
158 Amateuristisch Nieuw Rechts kampt met desserteurs
157 Politie dommer om discriminatie
156 STIWOT-fascisme: ban bij voorbaat
155 Lang studeren straks onacceptabel duur
154 Vacatureracisme benadeelt blanke autochtone man
153 Linkse lente: racisme en apartheid
152 Donner: "Niet praktiserende kinderseks legaal"
151 Excuustheedoek, excuusneger en zoen
150 Niftarlake College: "Liever de doofpot"
149 Partijprogramma Nieuw Rechts uitgelekt
148 Nederland: een zwarte bananenrepubliek
147 Nieuw Rechts weggevaagd[5]
146 Zege PvdA te wijten aan allochtonen (5)
145 Wij zijn allemaal nazi's
144 Autochtonen stelselmatig gediscrimineerd
143 Hersenloos brein besodemietert ons (5)

145 # Wij zijn allemaal nazi's #
Gepost door Misdefinitie op 06-03-2006 om 02:51.
Neo-nazi's wel te verstaan. Althans, volgens de extreem linkse garde. Hebben we na deze mededeling uw aandacht? Vast wel. Wanneer ik nog even wacht, dan beginnen bij sommige mensen de vooroordelen al te komen. Zo langzamerhand beginnen ze zich voor te bereiden op een te overdreven reactie. Nog even wachten dan. Op dit moment maakt het al niet meer uit als ik aan zou geven dat het totaal niet klopt en dat er op deze website geen nazi-gedachtengoed wordt verheerlijkt. Voor de mensen die niet verder kijken dan hun neus lang is blijkt een verkeerd woord of een verkeerde zin al voldoende te zijn om moord en brand te schreeuwen.

Nadat de vooroordelen hun werk hebben gedaan en ze met geen stok meer van de overtuiging af te brengen zijn beginnen zich valse associaties in hun hoofden te vormen. De afkorting NVU valt, de partijnaam van de Nationale Alliantie komt in beeld en wanneer we de naam Michiel Smit noemen breekt de hel helemaal los. Mensen beginnen te roepen, te schelden en stigmatiseerd "racisme" en "discriminatie" te roepen. Tot hun schrik blijkt echter dat een groot deel van de bevolking achter het gedachtengoed van de NVU staat.

"Extreem rechts!" roept de een. "Racisme is geen mening, racisme is een misdaad!" probeert de ander in een wanhopige poging zijn mening op te dringen aan de massa die toch niet luistert. Dit soort geroep en getier komt veelal van de linker kant waar ze op het punt staan de straat op te gaan om met geweld te laten zien hoe fascisten hun denkwijzen opdringen. Het is immers een schande dat dit zomaar kan plaats vinden in een land waarvan zij vinden dat het socialisme in de zin van het communisme hoogtij moet vieren. Het betreffen echter veel te overtrokken reacties. Dergelijke reacties zijn helemaal niet nodig, want wat is er nu helemaal aan de hand? Op de stemwijzer website is het mogelijk om aan de hand van een aantal stellingen een indicatie te geven voor welke partij u het best kunt stemmen. U krijgt een aantal vragen voorgelegd en de antwoorden zijn gebaseerd op de standpunten van de lokale partijen. Wanneer nu blijkt dat u het vaak eens bent met een bepaalde partij, dan krijgt u als het goed is het advies om op die partij te stemmen. De NVU als advies komt dus boven wanneer iemand het in grote lijnen eens is met die partij.

Waarom wordt daar zo'n probleem van gemaakt? Mensen die het eens zijn met de fascisten, communisten of extremisten kijken op basis van hun antwoorden ook gewoon een advies. Over de eerlijkheid van dergelijke adviezen kunnen we beter geen uitspraken doen. Uit ervaring weet ik dat men zelfs uw webmaster wel eens een PvdA advies geeft. We hebben links echter nooit gehoord over peilingen van bijvoorbeeld Maurice de Hond en andere websites die onderzoeken en stemadvies geven. In het algemeen mogen we aannemen dat men daar aan de linkerkant best tevreden was totdat er nu eens een website is die in een gemiddeld 20 % van de gevallen de NVU aanwijst. En de NVU staat bij dergelijke mensen bekend als een uitermate rechtse partij. Aangezien dat soort adviezen hen niet aanstaat, is dat reden tot paniek.

Sommige mensen staan meteen met hun vooroordelen klaar als blijkt dat anderen een afwijkende mening hebben. Zij claimen de allerbeste waarheid in pacht te hebben. Zij hebben gelijk en alles dat afwijkt van het perfecte wordt daardoor meteen als extreem beschouwd. Ze zijn links en wat extreem is valt voor hen dus onder rechts. Niet zomaar rechts, maar ze spreken over extreem rechts. Omdat ze in het verleden nooit geklaagd hebben over stemadviezen en nu alleen maar klagen omdat 20 % van de adviezen ze niet bevalt, kunnen we aannemen dat het ze alleen te doen is om die specifieke afwijkende adviezen. Veel mensen bepalen hun stemgedrag op basis van zulke adviezen. Wordt er ten opzichte van links vaak een afwijkend advies gegeven, dan bestaat de kans dat mensen rechts gaan stemmen en dat vinden ze geen gezellig idee. Ze hebben er veel voor over om de publieke opinie te overtuigen dat er nu iets vreselijks aan de gang is. Links demoniseert daarom rechts door het rechtste gedachtengoed extreem en racistisch te noemen.

Nogal overtrokken, want concreet gezien is er niks aan de hand. Iedereen krijgt gewoon een advies op die website. Toch wordt een rechts advies te vaak gekoppeld aan extremisme. Laten we daarom eens gaan kijken waarom de term "extreem" steeds weer terug moet komen. Wat verstaat men eigenlijk onder extreem? Her en der op het internet rondkijken leert ons dat de term "extreem" vooral gebruikt wordt in combinatie met "rechts". "Extreem rechts" dus. Waarmee men zich meteen stigmatiserend uitlaat over een partij met de bedoeling door deze term te zeggen: "Deze partij is klote omdat ze anders denken dan wij". Ze claimen door de term "extreem rechts" dat het een partij is waar mensen verder geen woorden over vuil moeten maken omdat "het toch maar racisten zijn". Links hoopt dat mensen door deze demonisatie niet verder denken en het linkse gedachtengoed omarmen.

Extreem rechts bestaat echter niet.
Helaas krijgen dat soort schreeuwlelijkerds vaak hun zin. Net zoals een Marokkaan sneller een uitkering krijgt zodra het woord "discriminatie" geroepen wordt, krijgt een rechtse partij geen kans om zich te profileren omdat ze ten onrechte geassocieerd worden met het nazi-gedachtengoed. Mensen schrikken nu eenmaal als ze de woorden "extreem rechts" horen en zijn dan niet meer bereid tot rationeel denken. Wij gaan echter verder waar mensen stoppen met nadenken. Zo stuiten we bijvoorbeeld op een toepasselijk artikel waarin de belangrijkste linkse partijen zich negatief uitlaten over de NVU. Ze komen echter niet verder dan enkel beschuldigingen uiten. De partij zou racistisch, nazi-achtig en extreem rechts zijn. Waar blijven echter de bewijzen? De NVU heeft niet op haar website staan dat ze alle zwarten willen uitroeien. Ze hebben niet op hun website staan dat allochtonen de trein in moeten waarna er experimenten worden uitgevoerd met gas. Ze hebben niet op hun website staan dat ze buitenlanders haten en ze roepen niet op tot geweld tegen andersdenkenden.

Hetzelfde geldt voor partijen als Nieuw Rechts en de Nationale Alliantie. Op geen enkele website van rechtse partijen die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen is enige vorm te vinden van extremisme, organisatie van criminaliteit, demonisatie of racisme. De linkse partijen brullen van wel, maar wij zullen graag willen zien waar dat dan staat. Voorlopig kunnen we concluderen dat er helemaal geen sprake is van extremisme en racisme in rechtse kringen.

Extreem links is echter wel aanwezig in ons land.
Gaan we het hebben over extreem links gedrag, dan wordt het een ander verhaal. In tegenstelling tot extreem geweldadig gedrag vinden we links extremisme wel terug. Heel subtiel en volgens de regels zoals de vernietiging van ons volk, illegaal door discriminatie van allochtonen en met geweld. De eerste twee zijn voornamelijk voor rekening van de bekende partijen zoals de PvdA, SP en GroenLinks. Demonisatie en stigmatisatie met geweld als gevolg wordt door hen gepromoot. Het bizarre is dat zij hun handen in onschuld kunnen wassen omdat ze hun handen zelf niet vuil maken. Door hun gedrag hopen ze echter dat er een gestoorde linkse extremist opstaat om het smerige klusje te klaren. Mijn inziens staat dat demoniserende gedrag daarom gelijk aan medeplichtigheid aan het geweld als dat zich voltrekt.

Dat het zich voltrekt hebben we een aantal keren duidelijk mogen merken. Behalve Fortuyn en Van Gogh zijn het steeds de linkse fascisten die zich vanwege het gewelddadig en fascistische gedrag dat ze gebruiken ten onrechte anti-fascisten noemen die zich schuldig maken aan onacceptabel geweld. Zo hebben zowel de Nationale Alliantie als de NVU en Nieuw Rechts continu te maken met bedreigingen en geweld tijdens demonstraties. Het gaat hier om demonstraties die door de rechtse partijen legaal zijn aangevraagd en waarvoor ze een vergunning hebben gekregen. Net als in het geval van de NVU kwamen linkse relschoppers de vredige rechtse demonstratie verstoren met geweld. En elke keer moet men vernemen dat als de fascisten na het linkse geweld eenmaal zijn afgevoerd en rechts de demonstratie kan voortzetten het allemaal zeer vredig en zonder geweld verloopt. Geweld, bedreiging en terrorisme komen van de linkerkant. Daardoor bestaat extreem links wel.

Nadat we dit alles in overweging nemen spreken we voortaan van een politiek spectrum met de onderdelen extreem links, links, centrum links en rechts. De term "extreem rechts" mag niet gebruikt worden ter demonisatie. Zeker niet omdat er geen extreem rechts gedrag bestaat.

De corruptie onder links.
Nu komen we eindelijk toe aan de verklaring waarom linkse partijen zo overtrokken reageren. Ze maken dankbaar gebruik van de beulen der extreem links om hun zieke ideeŽn door te zetten. Steeds meer mensen krijgen dat in de gaten en gaan rechts stemmen om aan de rem te trekken. Dat wil links niet, dus zullen ze er alles aan doen om de publieke opinie om te vormen. Behalve met demonisatie en het ten onrechte toekennen van het "extreem rechts" label zien we in het Gelderland artikel andere wapens trucs van links om de boel te manipuleren. Graag geef ik u die trucs mee ter overdenking. Ze beweren:

"Ze vergeten te zeggen dat ze nazi's zijn."
Een klassieker. Links doet een bewering en stelt vervolgens als eis dat de rechtse partij zich vervolgens altijd op die manier moet presenteren. De PvdA vindt de NVU nazi's en daarom moeten zij zich voortaan nazi's noemen. Kan het nog debieler? De SP stelt: "De stelling 'Hitler was best ok ontbreekt'". Nogal logisch, want het betreft hier geen stelling van de NVU. Bovendien is het nogal hypocriet van de SP omdat hun voorman Jan Marijnissen nooit afstand heeft willen doen van extreme communistische regimes zoals die van Stalin waaronder er een slordige 80 miljoen doden te betreuren zijn. Waarom ontbreekt DIE wetenschap bij de stellingen over de SP?!

"We manipuleren de test zo dat er links uitkomt."
Dit is pas echt om te lachen. Normaal gezien manipuleren die linkse flikkers de advieswebsites zodat iedereen een links advies krijgt. Ze rommelen wat aan de standpunten en geven linkse standpunten extra gewicht. Helaas voor hen zijn de rechtse partijen geen racistische partijen en hebben ze meer sociale standpunten dan links. Het linkse belastingsverhoging, dokken voor anderen, gestraft worden als men gaat werken en buitenlandse invasies zijn niet bepaald sociaal te noemen. Rechtse partijen spreken daarom op het sociale vlak meer aan dan de linkse. Hier komt het. Goed opletten: na de manipulatie bleek dat ze geen rekening hebben gehouden met partijen als de NVU. Wie trots op zijn land is en niet wilt dat ons land vernietigd wordt krijgt een rechtse partij. Wie eerlijk stemt voor belastingverhoging een linkse, maar wie doet dat nou?

Vervolgens verklaren die sukkels dat de fraude gefaald heeft en bekennen ze dat ze wel degelijk de website manipuleren door de vragen op een bepaalde manier op te stellen:

"Achteraf moet je constateren dat we ons onvoldoende hebben gerealiseerd dat met deze vragen de NVU zo hoog kon scoren. Die partij was nog helemaal niet in beeld toen we die vragen samenstelden."

Met andere woorden: anders hadden we wel andere vragen genomen waardoor iedereen links kreeg. En uiteraard is een site voor hen enkel goed als er linkse adviezen worden gegeven. Nu rechts leuk uit de bus komt vinden ze het opeens prutswerk. Leuk detail is dat ze er zelf aan mee hebben gewerkt. Onsportief zijn ze ook nog. Het CDA vindt het een klote site omdat zij als slechtste uit de bus zijn gekomen. De PvdA spreekt van "onsmakelijkheid" omdat de rode fascisten een slechte beurt maken. De SP stelt dat het niet klopt dat mensen rechts zijn omdat hun achterban wel het linkse advies kregen. De VVD vindt stoppen met de stemwijzer echter voorbarig.

Links wil enkel rechtse partijen in een slecht daglicht zetten. Nu dat niet gelukt is met de stemwijzer die ze zelf deels maken, willen ze het instrument in de prullenbak kieperen. Kennelijk mag een adviesinstrument enkel links advies geven en geen rechts advies. Gebeurt dat wel, dan moet het initiatief een roemloze dood sterven. Het zijn net kleine kinderen die hun zin niet krijgen.

Hoe noemen we het met geweld en bedrog de mond snoeren van andermans denkwijzen ook alweer? Fascisme. Daarom bestaat extreem links WEL.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.