Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 23 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

422 Rekeningrijden naar alternatieven
421 Leren van demoniseren
420 Boekhandels veredelde dozenschuivers
419 Voor jongeren hun eigen bestwil (1)
418 Vijf jaar berberapen, kakkerlakken en debielen
417 "Ik haat buitenlanders!"
416 Hersenloze trollen zonder inhoud
415 White revolution is the only solution
414 Zelfmoord in een schijnwereld
413 Milieumaffia knoeit met gloeilamp
412 Zonder privacy geen anonimiteit
411 Wilders als slinkse
410 Capitulatie van het linkse kabinet
409 Onwetendheid van belang voor de staat
408 Het psychopatenprofiel
407 PvdA vernachelt onderwijsniveau
406 Fuck de politie!
405 Hackdiscussie onder vuur
404 Afglijden van de gebaande paden
403 Linkse ellende terug van vakantie

415 # White revolution is the only solution #
Gepost door Misdefinitie op 13-10-2009 om 22:44.
Geprovoceerd en uitgedaagd door de volhardende strijdkreet in de titel zullen bepaalde mensen vast wel weer gaan roepen wat voor racistische website we wel niet zijn, maar we zullen hen ten overvloede een aantal verschillen uitleggen. Racisme is ongeoorloofde discriminatie op basis van ras of huidskleur. Schrijven over racisme is totaal iets anders en valt onder de journalistieke vrijheid. Verder blijft het hardnekkige misverstand bestaan dat de term discriminatie ongelijke behandeling van allochtonen betreft. Zoals vaker aangetoond is de gediscrimineerde moslim slechts een fabel van linkse dwazen en is de werkelijke situatie juist dat autochtonen gediscrimineerd en mishandeld worden door allochtonen. Toen de linkse grachtengordel dat doorkreeg, gingen alle remmen los. Vanaf dat moment is racisme door de politiek gelegaliseerd en worden de problemen genegeerd. Criminele Marokkanen hebben al jaren vrij spel en worden beloond door de propagandamolen van politie, justitie en de linkse elite.

Kut-Marokkanen.

Analyseren van gedrag is een goede methode om de omvang van de problematiek vast te stellen zonder groepen mensen te beledigen. Ras, religie en afkomst zijn factoren die hierbij niet van belang zijn. Over dat gedrag is in het verleden veel geschreven. Al jaren wijzen we op de ellende die Noord-Afrikaanse cultuurverrijkers hebben meegebracht. Vorig jaar pakten we in een groot offensief massaal uit door voor eens en voor altijd aan te tonen hoe als gewone Marokkaanse schoffies bekend staande figuren zich ontpopt hebben als extremisten die de hele westerse samenleving naar het leven staan. Tientallen artikelen stonden destijds in de krant over hoe moslims, in het bijzonder Marokkanen, hun weldoeners bedanken door hun spullen te jatten, meiden te verkrachten en de leefomgeving ernstig te ontwrichten. Buschauffeurs worden al jarenlang mishandeld, bespuugd en uitgescholden. Nederlandse vrouwen kunnen niet meer normaal over straat zonder begeleid te worden door een scheldorkest van kamelenneukers.

Lafaards die zich altijd felle voorstanders hebben getoond van het onbegrensd binnenlaten van honderdduizenden economische parasieten gelukszoekers begonnen wanhopig te schreeuwen dat het slechts incidenten betrof. Hoog tijd om weer eens de balans op te nemen en te kijken hoe het nu gaat. Meteen vallen we met de neus in de boter. Venray heeft al lange tijd last van zo'n 80 kut-Marokkanen. Voordat u massaal naar fascistenclub MDI gaat mailen, merken we op dat het een feit is dat letterlijk zo door Job Waals, burgemeester van Venray, gezegd is. Gouda ziet ook liever de Marokkanen problemen gedeporteerd worden naar waar ze thuishoren. Veertig mensen hebben daar tijdens een betoging gedemonstreerd tegen de islamisering van hun stad. Politiebegeleiding was noodzakelijk. Gezien de gewelddadige aard van veel Marokkanen kwam de veiligheid ernstig in geding. Marokkanen steken daar autobanden lek, vallen meiden lastig en bespugen ouderen. Wat doet de overheid? Politiebureaus sluiten. Slaap lekker.

Andere reeds bedorven steden doen het al niet veel beter. Rotterdam blijkt een broeinest te zijn waar kakkerlakken en berberapen prima kunnen gedijen door hun dankbaarheid jegens de Nederlandse samenleving uitdrukken in onaanvaardbaar crimineel gedrag. Criminologen koppelen die wetenschap aan het aantal allochtonen dat in contact komt met politie en justitie. Van de jonge Marokkanen tussen de 18 en 24 jaar komt in Rotterdam maar liefst 55 % in aanraking met de politie. Van de Antillianen en Surinamers is dat 40 %, bij de Turken 36 % en voor autochtonen slechts 18,4 %. Deze cijfers liegen niet. Sterker nog, ze zijn aan de lage kant. Aangezien er per jaar gerekend wordt, ontbreken er nog heel wat stoute Marokkaantjes. Gouda trekt eveneens weer aan de alarmbel. Kwamen ze vorig jaar nog regelmatig in het nieuws vanwege de laffe aanvallen op buschauffeurs: nu geven ze aan dat het weer erg mis gaat. Agenten worden bekogeld met stenen, winkels worden geterroriseerd en ruiten van politiewagens zijn niet heilig meer.

Soms lijken die latent homoseksuele dwazen net flikkers die een hekel hebben aan jonge frisse meiden. U zult als normale burger wellicht een fatsoenlijk praatje proberen te maken als u vrouwelijk schoon tegenkomt, maar helaas beschikt niet iedere aap over het vermogen sociaal over te komen. Achterlijke cultuur of niet: wie als een neanderthaler denkt dat het tegenwoordig nog gebruikelijk is om een vrouw aan haar haren de grot in te sleuren is gestoord. Desondanks moesten twee zusjes uit Gouda het ontgelden. Bij het passeren van een groepje puberende Marokkaantjes, moesten zij een scheldkanonnade van jewelste aanhoren waarvan de term kankerhoer een goede samenvatting is. Later werden ze klemgereden en kwamen die ratten op het onzalige idee om te stenigen. Typisch een islamitische cultuuruiting. Hun ideologie schrijft namelijk voor dat wat zij "hoer" noemen gewoon dood kan. Dus werden er gericht stenen op het hoofd gemikt en kreeg een van de slachtoffers die op de grond viel haar fiets op zich gegooid.

Naast het stenigen kent de islamitische ideologie andere vormen van vernedering en totale onderwerping zoals de besnijdenis van vrouwen. Vrouwenbesnijdenis is een gruwelijke genitale verminking door de clitoris en kleine schaamlippen van de vrouw weg te snijden. Daarna wordt de vagina vrijwel geheel dichtgenaaid. Vrouwen worden geacht daar rein van te worden, maar de varkens die zulke verschrikkelijke mishandelingen op hun geweten hebben zijn eerder onrein. Mustapha El M. uit Haarlem stond laatst voor de rechter omdat hij volgens zijn dochtertje "in haar plasser had gesneden". Hij werd slechts veroordeeld voor mishandeling omdat hij het meisje eveneens had gebeten en geslagen. Roermond luidt de noodklok vanwege de aanwezigheid van tientallen Marokkaanse straatterroristen. Inbreken, roven, mishandeling en bedreiging door Marokkanen is er aan de orde van de dag. Net als in Ede. Radicaliserende moslimgroepen verklaren de reformatorische bevolking regelrecht de oorlog met terreur en geweld.

Misdaad loont dankzij politie.

Wat is uw gevoel als u dit allemaal leest? Gaat uw bloed niet koken en krijgt u niet de neiging om dat verrotte tuig onmiddellijk te deporteren naar de woestijn waar ze vandaan komen? Eigenrichting is in Nederland verboden. Om te voorkomen dat meer mensen hun gezonde verstand gaan volgen door dat tuig het land uit te trappen, heeft de overheid een effectief handhavingsapparaat beloofd dat de problemen te lijf kan gaan. Besef dat u om die reden wordt uitgeknepen door de Belastingdienst, want dat moet allemaal betaald worden. Voor al dat geld mag u wel verwachten dat de overheid ingrijpt. Logischerwijs gaan we dus kijken naar de manier waarop dat gebeurt. De politie zal in de eerste plaats moeten ingrijpen. U mag verwachten dat zij dat gespuis meteen oppakken, vastzetten en laten berechten door het OM. Wat schetst de verbazing? De politie poept in haar broek van angst voor die idioten. Zonder schroom gaan die bangeriken met de lastige Marokkanen op vakantie naar de Spaanse Costa Brava.

Pardon?! Het moet godverdomme niet gekker worden. Bedreigen, stelen, intimideren, politieauto's vernielen, het land ernstig ontwrichten en dan als beloning lekker op vakantie een bruine arm der wet halen? Hoe halen ze het in hun botte hersenen om met criminelen vakantie te gaan vieren. Ongelofelijk. Hiermee diskwalificeert de politie zichzelf volledig. Eerder hadden we al onderzocht wat er gebeurt als u aangifte wilt doen tegen een moslim. We deden met veel pijn en moeite aangifte tegen een moslim wegens bedreiging en werden een paar weken later door de politie beschuldigd van het doen van een valse aangifte. De verklaring is makkelijk gevonden. Al jaren voert de politie met goedkeuring van minister Guusje ter Horst (PvdA) een zogenaamd diversiteitsbeleid waarbij vooral allochtonen moeten worden aangenomen. Allochtone agenten bleken massaal familie te hebben uit criminele families. Thans is het moment gekomen waarop burgers meer last dan voordeel hebben van politie. Politie en justitie moeten verdwijnen.

Kleine nutteloze "oplossingen" worden aangewend om te voorkomen dat de pleuris uitbreekt. Stel u bent een onderdrukte moslima die dagelijks thuis moet afwachten totdat manlief u komt mishandelen. Op uw oude dag heeft u niks anders geleerd dan die ouwe te plezieren. Simpele zaken als klokkijken kunt u niet, maar u moet toch naar de dagopvang. Geen probleem. Mohammed Salami gaat met justitie vlinders vangen in Marokko terwijl u uw eigen busje krijgt. Aanpassen aan de samenleving? Wel nee, u heeft al genoeg geleden toch? Marokkaanse reljeugd in Nijmegen gaat uit van het principe "voor wat, hoort wat". Knappe blonde meisjes onderwerpen en palen is tot daaraan toe, maar dan moeten de ouders wel verplicht een opvoedcursus volgen. Besef wel dat het om zware criminaliteit gaat. Zodra wij iets schrijven komt de politie, maar die ouders mogen op cursus gaan leren hoe ze "discriminatie" kunnen schreeuwen. Waardeloos. Gelukkig weten ze in Spanje wel wat ze kunnen doen. Terugsturen.

Propaganda ter rechtvaardiging.

Van oplossen kan dus nooit sprake zijn aangezien de machthebbers heulen met de vijanden van ons volk. Tijd voor een revolutie. Allemaal de straat op om te protesteren en een einde te maken aan deze waanzin. Elke keer denken we weer dat het niet erger kan en dat het Nederlandse volk het op een keer zo zat is dat ze massaal willen ingrijpen, maar toch gebeurt dat niet. Lafheid, gebrek aan VOC-mentaliteit, moedeloosheid en angst voor de consequenties kunnen daaraan ten grondslag liggen, maar de overheid heeft een belangrijk wapen dat alle opstand in de kiem heeft gesmoord. Namelijk propaganda. Leugens en bedrog om u wijs te maken dat het allemaal niet waar is wat hierboven is beschreven. Recent presenteerde het OM in Utrecht een onderzoek waaruit zou blijken dat autochtone veelplegers erger zijn dan Marokkaanse. Wie beter leest zal opmerken dat die conclusie een hoop bullshit is. Leugens, ergere leugens, statistieken, Marokkanen, justitie. Er deugt geen reet van dergelijk onderzoek.

Ten eerste is het niet mogelijk om op basis van de actualiteit een dergelijk artikel over Nederlandse raddraaiers te schrijven. Zulke grote groepen criminelen die een land jarenlang in zijn greep houden bestaan niet onder Nederlanders. Ten tweede zijn Marokkanen oververtegenwoordigd in de criminaliteit. Dat zijn ze niet zomaar. Eerder werd bekend dat Marokkanen 7 keer vaker gestoord zijn dan autochtonen. Ten derde gaat het bij dat onderzoek om zaken die door het OM zijn behandeld. Daar komt de aap al gauw uit de mouw. Marokkaanse crimineeltjes gaan met de politie op vakantie. Van vervolging is geen sprake en zij worden dus niet meegeteld. Andere criminelen zitten bij de politie. Ook zij worden niet meegeteld. Bovendien mag een Nederlander geen aangifte doen tegen een moslim. Dat wordt tegengehouden en derhalve ook niet meegeteld. Logisch dat autochtonen er slecht vanaf komen. Aangiften tegen Nederlanders worden vaker behandeld en vervolgd. Vooral webloggers die zogenaamd "langer doorgaan".

Uit Rotterdam kwamen in een hierboven aangehaald artikel hele andere cijfers. Ruim 1 op de 2 Marokkanen komt in aanraking met de politie en 90 % valt in herhaling. Tegenover slechts 60 % van de autochtonen. Ook de term "lichte vergrijpen" is misleidend. Stenigen, verkrachten, bedreigen en roven zijn zaken die niet onder onze definitie van licht vallen. Daarin staan we niet alleen. Zo'n een derde van de Marokkaanse jeugd vindt Nederland te soft. Waarschijnlijk komt dat omdat de rest crimineel is. Weer een andere misvatting vinden we op het gebied van internet. Moslims zouden vaker het slachtoffer zijn van online discriminatie. Hersenloze slinkse propaganda die al vaker ontkracht is. Weet u wie de slachtoffers zijn? De kritische mensen die op een nette manier misstanden aan de kaak stellen. Zij worden immers wel degelijk vervolgd door justitie terwijl die zielige moslims vrijuit gaan. Zoveel feiten kunnen niet langer ontkend worden.

Peuters zullen de dans niet ontspringen. Peuterprogramma "Het zandkasteel" drufde het op de door u mede betaalde publieke omroep aan om uw kinderen te vergiftigen met islampropaganda. Het islamitische suikerfeest werd daarin voorgesteld als een fantastische dag waarop kinderen cadeautjes en hun jaarlijks schone broek krijgen. Straks krijgen we nog Pino die Ieniemienie gaat besnijden. Op de islamitische basisschool As Siddieq weten ze ook hoe ze propaganda moeten maken. Medewerkers lopen met een theedoek waar ze geen vergunning voor hebben op te beweren dat het christendom wordt afgeschaft. Andersdenkenden worden er afgeschilderd als varkens die mogen worden afgeslacht en de apartheid wordt er in ere gehouden in aparte ruimten voor niet-moslims. Zo creŽert men anti-westers gespuis dat na de opleiding ons land zal overspoelen met haat. Denk maar niet dat ze geen kansen krijgen. Hoogopgeleide allochtonen hebben alle kansen gehad die beschikbaar waren, maar blijven intolerant en negatief over autochtonen.

Overweging.

Niemand zal kunnen ontkennen dat Nederland een groot probleem heeft met criminele Marokkaanse straatterroristen die tegenwoordig nergens meer voor terug lijken te deinzen. Over het hele land verspreiden ze zich en de groepen worden steeds groter. Stelselmatig worden de autochtone bewoners geterroriseerd door dat tuig en merken ze dat ze niet meer vrij kunnen doen wat ze willen zonder geconfronteerd te worden met de zogenoemde kut-Marokkanen die hen bespugen, beroven, intimideren en mishandelen. Recente actualiteiten laten zien dat het geen eenmalig proces is geweest. Sterker nog: elk jaar zien we dat het klimaat verder aan het verharden is en het gedrag van de boosdoeners steeds minder goed te controleren en te sturen is naar wat we wel wenselijk vinden. De tijd van het langzaam bewust willen worden van wat er allemaal gebeurt, is definitief voorbij. Belangrijk is nu dat er keihard ingegrepen wordt om deze praktijken een halt toe te roepen.

Vanzelfsprekend kijken we daar in de eerste plaats politie en justitie voor aan. De overheid heeft immers een geweldsmonopolie afgedwongen en vrijheden afgenomen in ruil voor adequate en effectieve bescherming en handhaving van de openbare orde. Tot onze schrik is gebleken dat de politie door racistisch beleid, het selecteren op huidskleur van allochtonen ten koste van autochtonen, vele criminelen heeft opgenomen in haar organisatie. Met als gevolg dat de criminelen niet meer worden opgepakt, maar voor hun gedrag beloond worden met vakantie- en snoepreisjes samen met de dienders. "Heeft u geen eergevoel of ambitie, kom dan bij de politie!" lijken ze daarmee als boodschap door te willen geven. Allochtonen die onderdrukt werden en niet meer kunnen meekomen, krijgen hun eigen busjes en hoeven zich niet aan te passen aan de maatschappij. Stenigen, besnijdenis en uithuwelijken? Geen haan die ernaar kraait om ervoor te zorgen dat islamitische gruwelijkheden voortaan tot het verleden behoren.

Middels propaganda willen ze voorkomen dat u in opstand komt. Leugenachtige onderzoeken, propaganda voor peuters en scholen waar ze kinderen een anti-westerse houding aanleren zijn slechts enkele voorbeelden van de manieren waarmee de slinksen de problemen met de multiculturele samenleving onder het tapijt wil schuiven. Vanuit de Marokkaanse gemeenschap komen weliswaar geluiden dat ze het zelf ook zat zijn, maar dat leidt nooit tot de conclusie dat wie zich niet wil aanpassen, moet opkrassen. Het lijkt wel alsof criminelen, politie en bijbehorende gemeenschap samenspannen om de situatie te behouden. Het overige volk onderdrukken schijnt namelijk makkelijker te zijn dan die relflikkers aan te pakken. Tijd voor een revolutie. Als zij zich mogen verenigen, dan mogen wij dat ook. Met dit verschil dat wij niet verenigen met achterbaksheid, propaganda en criminaliteit, maar met de middelen die een democratische rechtsstaat ons aanreikt om dat te bereiken. Strijd mee voor het goede. Nederland moet weer veilig van ons worden.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.