Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Misdefinitie te hard? Bekijk ons op Youtube! Abonneer, reageer en respecteer.
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 22 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

441 The sound of goodbye (1)
440 Vernieuwing funest voor onderwijs
439 Internettrollen aan het werk (2)
438 Laffe dhimmi's capituleren voor de islam
437 PNVD vuistdiep in de kinderseks (1)
436 De vrijheid van de fascisten (1)
435 Draaikonten en hielenlikken (2)
434 Rassenrellen door multikul
433 APK vol verkooppraatjes
432 Terrorisme met racistisch motief (1)
431 Misdefinitie.nl wenst u een verbodloos 2010 (1)
430 Individualisme tegen socialisme
429 Halsema de klimaatonnozelaar (1)
428 Islamisering valt niet te ontkennen (4)
427 Callcenters teisteren consument
426 The amazing Retesmaad (6)
425 Ongewenste effecten multiflauwekul (1)
424 Pedosmet op discriminatiewetgeving
423 Stormfronter bestraft door varkensvoer
422 Rekeningrijden naar alternatieven

428 # Islamisering valt niet te ontkennen #
Gepost door Misdefinitie op 17-12-2009 om 22:45.
Onder islamisering verstaan we het verderfelijke proces waarbij moslims en linkse landverraders er alles aan doen om van Nederland langzaam maar zeker een islamitische heilstaat te maken. Radicale en fundamentalistische moslims hebben het voor het zeggen en ze willen dat iedereen zich onderwerpt aan de sharia: de achterlijke islamitische wetgeving waarmee gerechtvaardigd wordt dat Joden worden vermoord, vrouwen worden onderdrukt en homo's met het hoofd naar beneden van hoge flatgebouwen worden gegooid. Van het een komt het ander en wie eenmaal doorheeft dat een dergelijk proces op gang is gekomen, zal aan zijn burgerplicht moeten voldoen door hier met alle mogelijke middelen tegen te ageren. Voorstanders van de islamisering zullen daarom in elke discussie het proces altijd glashard ontkennen zodat u zich niet geroepen voelt om in te grijpen. Tijd om hen eens te confronteren met de feiten. Bange laffe dhimmi's kunnen niet langer ontkennen dat er sprake is van islamisering nu de gevolgen zich steeds duidelijker manifesteren.

Verneuken van tradities.

Wanneer we het hebben over islamisering, hoeven we niet eens te spreken het feit dat vooral grote steden zwart zien van de theedoeken en andere uitingen van de islamitische overheersing. Ontkenners kunnen tegen die feiten nauwelijks iets inbrengen. Overal waar mensen om zich heenkijken, is het afschuwelijke resultaat waar te nemen van tientallen jaren massa-immigratie. Immigratie die door linkse machthebbers in gang is gezet om willoos stemvee binnen te halen, maar keer op keer meer parasieten blijkt opleveren dan afval op de vuilnisbelt. Miljarden worden er weggesluisd om deze onzin te financieren waar we vervolgens stank voor dank voor terugkrijgen. Ellendige criminelen uit de woestijn die onze vrouwen verkrachten, bejaarden op straat bespugen als een lama, roven, brandstichten en moorden. Desondanks is aantonen dat bepaalde mensen niet deugen niet het grootste probleem in discussies. Islamisering is meer dan een vervuild straatbeeld en oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit. Het gaat om onherstelbare schade aan Nederland.

Dergelijke problematiek is gerelateerd aan onacceptabel gedrag en kan desnoods grotendeels opgelost worden door criminele moslims en ander tuig terug te schoppen naar hun eigen land. Veel moeilijker wordt het bij zaken die onlosmakelijk verbonden zijn aan onze cultuur zoals eeuwenlange tradities. Worden daar door islamisering zeer ongewenste veranderingen gerealiseerd, dan is dat later onmogelijk nog terug te draaien. De laatste tijd zien we daar steeds vaker voorbeelden van. Sinds omstreeks 1850 vieren we de moderne versie van het sinterklaasfeest. Sinterklaas komt elk jaar brave kindertjes snoep geven en neemt stoute kinderen mee in de zak om hen elders zwart te maken. Tegenwoordig geeft sinterklaas Wouter Bos geld van de bevolking weg aan het buitenland en gaan de zwarte pieten niet meer terug. Erger is de islamitische opvatting. De sint mag geen kruis meer op zijn mijter. Tradities die onze cultuur kenmerken worden verkracht omdat men ze niet multicultureel genoeg vindt.

Kerst is het volgende feest dat moet zwichten onder het streven Nederland over te leveren aan de totale islamitische werelddominatie. Zo wil de Haagse Hogeschool geen kerstboom meer in de centrale hal zetten omdat zo'n boom niet zou passen bij het "internationale karakter" van de school. Vrij vertaald betekent dat dat moslims de school reeds hebben overgenomen en als zij geen geiten mogen houden, dan mogen Nederlanders niet genieten van een kerstboom. Weet u wat nou zo bizar is? Al die linkse dwazen hebben altijd de mond vol over discriminatie en racisme. Zeg iets over moslims en hun gedrag en meteen drukken ze u een stigma op. Dan zeggen ze dat iets relateren aan huidskleur een van de ergste vormen van racisme is. Ironisch genoeg zijn het juist de socialisten voor wie huidskleur zo belangrijk is. De school zou te divers zijn omdat 30 % van de studenten niet-westerse allochtonen zijn. Kan het nog idioter? Het wel of niet toestaan van een kerstboom hangen linkse ratten op aan de huidskleur van studenten.

Regelmatig volgen we discussies op het internet en komen dan de meest vage redeneringen tegen. Zodra de ontkenners van de islamisering geconfronteerd worden met feiten, proberen ze krampachtig de boel te bagatelliseren. We mogen het niet over de kerstboom hebben omdat het slechts een incident zou zijn. Bijna zouden we vermoeden dat we te maken hebben met figuren die zelfs de holocaust zouden willen ontkennen als het hen uitkomt. Hun voorouders zouden zeker gezegd hebben dat er geen sprake is van genocide. Men begon zich immers slechts mondjesmaat van de Joden te ontdoen. Een tegenargument zou kunnen zijn dat na de eerste Jood er nog miljoenen volgden. Zo gaat het ook met islamisering. De feiten stapelen zich op. De katholieke Odaschool in Weert was van plan enkel halalvlees te serveren waarvoor vele dieren een gruwelijke marteldood moeten sterven. Enkel voor een handjevol moslims. Zelfs katholieke scholen gehoorzamen blindelings als ze uit naam van de islam bevelen krijgen.

Daarmee is meteen de volgende linkse drogreden ontkracht. Vaak wordt gesteld dat de aanwezigheid van moslims nooit voor islamisering kan zorgen omdat ze nu eenmaal in de minderheid zijn. Wel, Nederland heeft rond de 1 miljoen moslims. Rond de 6 % van het totaal aantal mensen dat hier woont. De school heeft 400 leerlingen en paste zijn beleid volledig aan op bevel van 10 moslims. Hooguit 2,5 % van het totaal. Nu vragen we u hierover na te denken. Als 2,5 % van een groep al volledig kan bepalen wat we hier in Nederland wel en niet mogen, is het dan niet zorgelijk dat het percentage moslims landelijk op minstens 6 % ligt? Precies. Niks racisme of belediging. Puur een feitelijke en statistische analyse van gedrag. Overheersend en intimiderend gedrag. Godverdomme. Ruim 400 leerlingen moeten uit naam van Allah moslimvoer vreten terwijl dat volk dat hier te gast is weigert zich aan te passen. Sodemieter gauw op. Nederland is ons land. Integreren of snel oprotten emigreren.

Kom niet aan met het gelul dat de school de actie inmiddels heeft teruggetrokken. Het idee alleen al dat een Nederlandse school bereid was als domme dhimmi's een capitulatieverklaring te tekenen uit angst voor 10 moslims is al voldoende de wens uit te spreken dat de school dichtgetimmerd moet worden. Rekening houden met gevoelens van anderen noemen ze dat dan. Bullshit. Nederlanders worden door dit gedoe aangetast in hun eer en voelen zich diep beledigd door gespuis dat de Nederlandse cultuur de rug toekeert. Kunnen zij ergens iets claimen? Natuurlijk niet. Overigens vragen we ons af waarom christenen in situaties waar moslims iets opleggen zo laf reageren terwijl ze wel een grote bek kunnen hebben als een Nederlander iets over het christendom zegt. Ons inziens wordt dat verschil veroorzaakt doordat ze weten dat nette fatsoenlijke mensen niet meteen klaar staan voor wraakacties. Tegen de "cultuurverrijkers" die van kerst een politiek debacle willen maken zeggen we merry fucking Christmas!

Islam gaat van kwaad tot erger.

Behalve straatvervuiling, zware criminaliteit en het verneuken van oeroude tradities sloopt het islamiseringsproces moreel gedrag, omgangsnormen en respect. Nette burgers als wij zijn, geven we onze gesprekspartner bij het voorstellen een hand. Niet omdat we hem deelgenoot willen maken van bacteriŽn, maar omdat de hoffelijkheid dat vereist. Binnen de islam weten ze wel hoe ze daarmee om kunnen gaan. Mannen mogen elkaar aanraken en de profeet mag kontbonken met kindje AÔsha, maar mensen van verschillend geslacht mogen geen handjes schudden. Weigeren van een aangeboden hand is uit den boze en wordt opgevat als belediging, maar dat zal hen een rotzorg zijn. Andere beleefdheidsvormen lijken eveneens niet door de beugel te kunnen. Uit respect voor onafhankelijke rechters gaan staan wordt halsstarrig geweigerd. Advocaat Mohammed Faizel Enait kreeg het voor elkaar geen handen te hoeven schudden. Gerard Spong is als topadvocaat blij met de uitspraak van Het Hof van Discipline. Opstaan is onzin. Rechters verdienen geen respect, vindt hij.

Het Gemeentevervoerbedrijf (GVB) laat er in de PvdA-stad Amsterdam geen gras over groeien. Goede werknemers worden er weggepest met de mededeling dat ze geen christelijk kruisje mogen dragen. De rechter gaf het GVB gelijk. Juridisch gezien hebben ze het recht om eisen aan kledingvoorschriften te stellen. Deze moeten dan wel algemeen van aard zijn en niet discrimineren. Wat is nu het geval? Een christelijk kruisje mag niet zichtbaar boven de kleding gedragen worden omdat het een geloofsuiting is waarmee moslims op hun lange tenen worden getrapt. Op zich is het geen probleem om geloofsuitingen te verbieden. Het achterlijke aan deze zaak is dat islamitische vrouwen wel hoofddoeken mogen dragen als symbool van onderdrukking en religie. Pure discriminatie van blanke christelijke mannen. Bovendien is de regeling nergens op gebaseerd. Kettingen dragen brengt de veiligheid niet in gevaar. Zover is het al gekomen in Nederland. Stop discriminatie! Moet alles onzichtbaar? Prima. Trek die theedoek dan ook maar van uw kop.

Laten we de teugels teveel vieren, dan gaat het van kwaad tot erger. Moslima's in Amsterdam eisen verkleed als spook in boerkini dat alle mannen uit het zwembad verbannen worden als zij als verzuurde kippen in het water liggen. Moslimvrouwen zouden zich namelijk ongemakkelijk voelen als ze zomaar blote handen en voeten van mannen kunnen zien. Pech voor die kleinzerige doordrammers. Het moet niet gekker worden. Straks zijn we in ons eigen land getuige van de herinvoering van de apartheid. Alleen zijn het nu niet de zwarten die geweerd worden, maar de blanken. Hebben mensen dan niks geleerd van het verleden? De directeur van het zwembad vindt het wel best zolang het bij een uurtje of twee blijft. Wat ons betreft is dit onbespreekbaar. Wij vinden dat mannen en vrouwen gelijk zijn en dat geloven in sprookjes nooit reden mag zijn om er ook maar aan te denken die troela's hun zin te geven. Ga dan terug naar uw woestijn om de zandkorrels te tellen zodat de enige mannetjes die u zult zien twee bulten hebben in plaats van handen.

Slagen ze er eenmaal in om mensen te verbannen, dan is het mogelijk om verder te gaan met de zogenaamde beroepsverboden. De beheerder van Misdefinitie werd anderhalf jaar geleden door een christelijke dhimmi ontslagen omdat we hier negatief gesproken zouden hebben over moslims. Vervolgens vond de rechter de strafbare discriminatie op basis van politieke gezindheid gerechtvaardigd omdat er negatief gesproken is over moslims. PatiŽnten van niet-westerse afkomst die in ons land voor zorg komen, vinden dat ze eisen kunnen stellen aan de artsen die behandelen. Geen werk meer voor Nederlanders, mannen en iedereen aan wie zij een hekel hebben. Minister Klink vindt dat moslims artsen moeten kunnen weigeren. Alleen niet op het allerlaatste moment. Nogal een slap excuus. Elke arts die zijn diploma heeft gehaald mag hier werken. Persoonlijke voorkeuren zoals in Turkije en Marokko zijn niet mogelijk. Groepen die met slinkse trucs bepalen wie wel en niet mogen werken. Waar hebben we dat ook alweer eerder gezien?

Ondertussen gaat het gelazer gewoon door. De linkse politiek heeft beloofd dat er geen missies meer gaan komen naar Afghanistan. Uiteraard liegen de socialisten weer dat ze barsten en kwamen we een heel raar bericht tegen in de media. Nederland heeft namelijk ruim 200 fascistische korans weggegeven aan het Afghaanse leger. Hoe ironisch is het idee dat Nederlanders daar het leven laten door islamitische strijders die uit naam van Allah en de koran iedereen uit de weg willen ruimen? Dit zaakje stinkt. Arabische korans geven aan soldaten komt zo'n beetje op hetzelfde neer als Mein Kampf schenken aan neonazi's. Beiden sturen aan op de dood van andersdenkenden. Alleen zijn de neonazi's meestal verstandiger en is Mein Kampf verboden onbeschikbaar via een juridisch trucje. Werkelijk, we zijn met stomheid geslagen over zoveel dom- en achterlijkheid. Dit zijn geen grappen. De linkse kliek, die zelfs door hun vriendjes elite-racisten worden genoemd, heeft ons land al weggegeven.

Geert Wilders liet in zijn film Fitna een klein moslimmeisje zien met een uitgesproken mening over Joden. "Zij zijn apen en zwijnen," zei het meisje. Op de vraag wie dat zegt en waar dat staat kwam het antwoord Allah en de koran. Links gespuis en radicale islamaanhangers hebben moord en brand geschreeuwd en geroepen dat het slechts een incident in het buitenland betreft. Thans weten we wel beter. Kinderen worden in haatkazernes, die in de volksmond moskee genoemd worden, opgeleid tot hersenloze zombies die enkel blindelings willen gehoorzamen aan het woord van Allah. Recent werd bekend dat moskeeŽn in Nederland zich regelmatig schuldig maken aan mishandeling tijdens deze zogenaamde koranlessen waar kinderen vergiftigd worden met verkeerde ideeŽn over de westerse democratie. Vooral de El Islam-moskee in Den Haag maakt zich vaak schuldig aan dit soort walgelijke praktijken. Kleine kinderen van amper 10 jaar worden overal in Nederland in haatmoskeeŽn kapotgeslagen totdat ze volledig geÔndoctrineerd zijn.

Overweging.

Trollen die discussies proberen te verkrachten door glashard te blijven ontkennen dat er sprake is van islamisering in Nederland, zijn te dom om te kakken. Met zoveel evidentie is blijven ontkennen niet alleen ontzettend achterlijk, maar vooral ook zinloos. Gestoord en crimineel gedrag als beroving, verkrachting en intimidatie, het islamiseren van oude tradities die we in Nederland koesteren en zeer ernstige vormen van discriminatie, streven naar apartheid en gruwelijke kindermishandeling zijn geen zaken die zomaar onder het tapijt geveegd kunnen worden. Feiten zijn feiten en eerlijk gezegd is het raar dat het feit dat dit soort dingen tegenwoordig in de kranten verschijnt niet meer mensen zorgen baart. De media zijn zonder uitzondering vrij links ingesteld. Gebeurtenissen die moslims en de islam in een kwaad daglicht stellen melden ze liever niet dan wel. De conclusie is duidelijk. Dergelijke idioterie komt tegenwoordig zo vaak voor dat zelfs linkse kranten er niet omheen kunnen erover te schrijven.

Natuurlijk begrijpen we waar het de linkse kliek allemaal om gaat. Ze moeten wel ontkennen. Zouden ze het proces van islamisering erkennen, dan wordt er van hen verwacht dat ze ingrijpen. Ingrijpen betekent zonder meer de grenzen dicht voor alle niet-westerse allochtonen, de terugkeer van mensen die hier niet horen en een zeer streng beleid omtrent het behouden van de Nederlandse cultuur waar we trots op moeten kunnen zijn. Concreet betekent dat dat de linkse partijen hun voornaamste kiezers kwijtraken. Namelijk allochtonen, profiteurs en haters. Bovendien zullen ze zich dan moeten verantwoorden voor de puinhopen die ze na 60 jaar links beleid hebben achtergelaten. Op z'n minst is dat voldoende om met pek en veren opgehangen te worden het land uit gejaagd te worden. Het socialistische derde rijk zal onherroepelijk vernietigd worden om daarna nooit meer terug te keren naar de lage landen. Door deze belangenverstrengeling snappen die slinksen niet dat ze het land eveneens voor zichzelf onleefbaar maken.

We weten nu al precies hoe de haters op dit artikel gaan reageren. Na de gebruikelijke ontkenningen, demonisaties en aangiften, zullen ze trachten de genoemde bewijsmiddelen stuk voor stuk uit hun context te halen om het te ontkennen. Daarna zullen ze meer bewijs vragen om het op dezelfde manier weg te honen. Deze klassieke reeks van bewijs vragen en dan ontkennen laten ze oneindig lang doorgaan totdat u opgeeft. Elke poging daartoe zal echter zinloos zijn. De genoemde feiten in dit artikel zijn voorbeelden die ontleend zijn aan controleerbare bronnen. Dat is gedaan om niet het verwijt te krijgen dat we dit allemaal uit onze duim zuigen. Het is ruim voldoende om het standpunt dat Nederland in extreem tempo aan het islamiseren is te staven, maar niet bedoeld om een volledige opsomming te geven. Miljoenen mensen hebben dagelijks soortgelijke ervaringen en zien dat hun land verandert. Islamisering is niet alleen wat er in de krant verschijnt. Het gaat om de combinatie van factoren die een allesverwoestende werking heeft.
Reacties: 4
Pagina's: 1
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2019.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.