Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 42 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

42 Racisme is hier streng verboden (2)
41 Lonsdale-dragers stelselmatig gestigmatiseerd (2)
40 NSB-providers helpen Brein
39 MKB: "Moslims kunnen het wel schudden"
38 Debat met staatsrukker Rutte
37 Protocol om ongehinderd te naaien
36 Week van racisme geopend (1)
35 Ubbo Emmius discrimineert autochtonen (17)
34 Mishandeling door 20 kut-Marokkanen (2)
33 Marokkaanse kinderen mishandeld
32 Google: "De waarheid over allochtonen" (10)
31 Alleen Nederlander gestraft bij rassenrel (2)
30 Prof: "Op naar de sharia; liefde bestaat niet"
29 "Scheer moslims met meerdere kammen" (6)
28 Nederlanders emigreren door import (2)
27 Moslimradicalen op de HvA aangepakt (10)
26 Politiestaat Donner verder uitgebreid (2)
25 Afkomst crimineel minder vermeld
24 Rutte: "Alleen IK mag 7,5 jaar studeren" (2)
23 Extreem linkse bijeenkomst in Amsterdam (8)

40 # NSB-providers helpen Brein #
Gepost door Misdefinitie op 03-04-2005 om 16:05.
Webwereld waarschuwt ons dat Brein het niet meer bij waarschuwingen laat wanneer u materiaal verspreidt (want downloaden van muziek en films mag helaas voor Brein wel) via P2P-netwerken. Ze hebben aangekondigd meteen de grote middelen te gebruiken en sturen vorderingen zodra ze u ook maar even verdenken van het verspreiden van auteursrechtelijk beschermd materiaal.

Ze komen via slinkse wijze achter uw IP adres en kloppen daarmee aan bij uw Internet Service Provider. Wat schept de verbazing? Ze blijken u in vele gevallen gewoon te verlinken en sturen als NSB'ers een vordering door van de Brein SS'ers.

Een aantal grote providers doen mee aan het spelletje van Brein. Het betreffen vooralsnog Planet Internet, Troubles@home, Wanadoo, Het Net en Tiscali. Laat u niet naaien. Het zijn toevallig al die schijnheilige bedrijven die ons tussen de toch al slechte programma's op de commerciŽle televisie eindeloos vervelen met mooie reclamepraatjes. U krijgt er binnenkort een gratis vordering cq sommatie bij.

Eigenlijk zouden klanten van deze bedrijven die hun privacy op prijs stellen en gespuis zoals Brein buiten de deur willen houden massaal hun abonnement moeten opzeggen en een professionele provider moeten zoeken die dat soort gesodemieter niet toelaat. Webwereld geeft hiervoor een goede tip: XS4ALL wil geen vorderingen doorsturen en werkt alleen mee aan vorderingen van een rechter-commissaris. Overigens zie ik Chello er ook niet bij staan terwijl dat een hele grote speler is op de internetmarkt.

Hoe ziet zo'n vordering er dan uit? Het bevat een sommatie van Brein gericht aan de klant om zichzelf bekend te maken. Brein is een prutsstichting van niks zonder enige vorm van macht. Ze moeten dus via intimidatie ervoor zorgen dat u uzelf bekend maakt aan Brein. Ons advies: niet doen. Ze steken hun sommatie maar daar waar de zon nooit schijnt. Indien u tekent, wordt u voor de rest van uw leven lastig gevallen door Brein en consorten. Het bevat namelijk tevens een onthoudingsverklaring waarmee u aangeeft dat Brein u financieel mag uitkleden zodra ze u weer beschuldigen van het verspreiden van materiaal waar hun opdrachtgevers het liefst woekerprijzen voor ontvangen.

Teken nooit een dergelijke verklaring. U wordt genaaid en Brein kan u tot 5000 euro boete in rekening brengen als u tekent. Dat gunnen wij ze niet. Ze gaan maar eens fatsoenlijk werk verrichten. Het kan zijn dat Brein als u niet binnen een week reageert aan uw provider uw adres vraagt. Het is nog onbekend of provider ook hieraan gaan meewerken, maar zelfs als dat gebeurt hebben ze geen poot om op te staan. Ze moeten de strafbare feiten maar bewijzen en tevens aantonen dat er schade is geleden. Ze zijn dan verplicht om naar de rechter te stappen. Bij Brein overheerst de arrogantie:

Brein heeft bij monde van directeur Tim Kuik al eerder aangegeven uit te zien naar een rechtszaak. Terwijl ik durf te wedden dat meneer Kuik zijn natuurfilms ook niet allemaal bij de Dixons koopt.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2023.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.