Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 42 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

42 Racisme is hier streng verboden (2)
41 Lonsdale-dragers stelselmatig gestigmatiseerd (2)
40 NSB-providers helpen Brein
39 MKB: "Moslims kunnen het wel schudden"
38 Debat met staatsrukker Rutte
37 Protocol om ongehinderd te naaien
36 Week van racisme geopend (1)
35 Ubbo Emmius discrimineert autochtonen (17)
34 Mishandeling door 20 kut-Marokkanen (2)
33 Marokkaanse kinderen mishandeld
32 Google: "De waarheid over allochtonen" (10)
31 Alleen Nederlander gestraft bij rassenrel (2)
30 Prof: "Op naar de sharia; liefde bestaat niet"
29 "Scheer moslims met meerdere kammen" (6)
28 Nederlanders emigreren door import (2)
27 Moslimradicalen op de HvA aangepakt (10)
26 Politiestaat Donner verder uitgebreid (2)
25 Afkomst crimineel minder vermeld
24 Rutte: "Alleen IK mag 7,5 jaar studeren" (2)
23 Extreem linkse bijeenkomst in Amsterdam (8)

36 # Week van racisme geopend #
Gepost door Misdefinitie op 22-03-2005 om 20:56.
De Zuid-Afrikaanse terrorist Musli Giba opende deze week in Rotterdam een racisme offensief. De staatsecretaris nam ook nog een anti-discriminatie award van de Rotterdamse Jongeren Raad in ontvangst en gaf als commentaar: Wij geloven dat racisme een wereldwijd probleem is dat al veel te lang bestaat. Een mooi ideaal, maar wel een grote misdefinitie. Racisme blijkt vaak helemaal geen actie te zijn van "de blanken". In de praktijk zijn het de allochtonen zelf die zich schuldig maken aan racisme. Hoezo hypocriet?

Organisaties in Nederland proberen geheel op eigen wijze invulling te geven rond het onderwerp racisme en discriminatie. Ze organiseren van alles om het racisme offensief te doen slagen en te laten zien vanuit welke hoek racisme daadwerkelijk komt. Ik zet voor u een aantal gebeurtenissen deze week en een paar weken ervoor op een rij.

Zo werd er deze week bekend dat een bende allochtone straatrovers in de leeftijd van 13 en 14 jaar gewelddadige berovingen uitvoerden waarbij ze het gebruik van extreem geweld niet schuwden. Het geweld en de mishandelingen waren gericht tegen hun blanke medemens.

Het gespuis bestond uit een clubje bestaande uit wat geitenneukers, een Surinamer en een Turk. Weblog GeenStijl.nl meldt dat de ware motieven uitermate racistisch waren: "Het gaat om een puur racistisch motief," aldus een politiewoordvoerder. "De verdachten hebben heel bewust voor niet-buitenlanders gekozen. Dat spraken ze van tevoren ook zo af. Ze wilden kennelijk hun frustratie of agressie kwijt."

Een beetje erop los rammen als mensen het niet met ze eens zijn stond ook op het programma. In Geldrop (Brabant) gingen een aantal allochtonen op de vuist nadat een zwarte een ruzie had geprovoceerd door een meisje in een kinderdisco te slaan. De allochtonen zochten ruzie, mishandelden met een grote groep de plaatselijke bevolking. Achteraf werden de Nederlanders gestigmatiseerd: zodra de media over autochtonen rapporteert wordt de link gelegd met het kledingmerk Lonsdale. Volgens linkse boomknuffelaars associeert het dragen van die kleding met blanke racisten. Gelukkig weten we wel beter.

Ook de politie kan niet op respect rekenen van de Marokkanen. In Eindhoven waren 20 Marokkanen zo stoer om een paar agenten te mishandelen. Alleen durven ze uiteraard niet. Mishandeling blijkt ook hier weer een typische Marokkaanse aangelegenheid. Zo werden er vorige week ook al 2 mannen mishandeld.

Het CBS liet begin deze maand weten dat Marokkanen zich schuldig maken aan racisme en discriminatie bij het kiezen van een partner. Jonge Turken en Marokkanen willen partner van dezelfde afkomst en laten daarmee een sterk staaltje racisme zien. Goed zo jongens. Het gaat de goede kant op met jullie.

Het is ook de week waarin blijkt dat allochtone racisten niet alleen in Nederland zitten. Dit artikel laat zien dat jodenhaat in Frankrijk vorig jaar erg toegenomen is. Uiteraard bleken de meeste daders weer een Arabisch-islamitische achtergrond te hebben. Waarom verbaast ons dat niet meer tegenwoordig? Het nadeel is dat ze ook nog eens werk willen hebben onder bedreiging van zelfmoord.

In zo'n week laten allochtoontjes weer eens zien wat racisme nu daadwerkelijk betekent en dat ze er daadwerkelijk zelf de schuldigen aan zijn. Racisme is geen probleem tegen of van allochtonen, het is een probleem door allochtonen.
Reacties: 1
Pagina's: 1

Reactie door Misdefinitie op 28-03-2005 om 22:17.
Vandaag meldde de Telegraaf dat extreem links er slechts in geslaagd is om 200 mensen van de 16 miljoen inwoners hier op te trommelen bij het homomomument op de Westermarkt in Amsterdam. Kennelijk was de nood niet zo hoog...

http://www.telegraaf.nl/binnenland/19379781/
Protest_tegen_racisme_in_Amsterdam.html

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2023.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.