Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 37 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

142 PvdA: "Bescherm achterban tegen onze waanzin"
141 Verandering vaak fiasco voor vervoer
140 Balkenende likt de ballen van de vijand
139 De NSB bloeit omgekeerd weer op
138 Asielzoekers blijken gore leugenaars
137 Islam is the cancer; holocaust is the answer (8)
136 MDI-fascisten: "Satire is homo- en jodenhaat"
135 HvA-studenten: "Trein moet langzamer"
134 CDA: "Snoer andersdenkenden de mond" (6)
133 Terpstra: "Misbruik BaMa-structuur"
132 De notoire ontkenner
131 Valse zwarten met valse rijbewijzen
130 De leugen regeert in de media
129 "Tanzen macht frei! Sieg Heil!"
128 Amateurisme Partyflock rond informeren downtime[3] (15)
127 De hypocrisie van Marokkanen
126 Déjà vu: 2 maal 3 is 4 (6)
125 Misdefinitie.nl wenst u een gezond 2006 (5)
124 Martijn: "Steek je leuter in een kleuter" (4)
123 Leerlingen kijken porno op school (2)

140 # Balkenende likt de ballen van de vijand #
Gepost door Misdefinitie op 14-02-2006 om 18:45.
Een ieder wordt geacht de Nederlandse wet te kennen en deze te gehoorzamen. Het betreffen hier een aantal dikke stoffige boeken waarin machtshebbers hun best hebben gedaan om hun bevelen en de rechtvaardiging daarvan vast te leggen in een groot aantal formele wetten. De wet schrijft rechten en voornamelijk plichten voor, want wij hebben geen sodemieter te zeggen. Een deel van de plichten zijn neergelegd in geboden en verboden. Het is bijvoorbeeld verboden om misdaden te plegen en een gebod stelt dat criminele gedragingen stout zijn.

Wie zich toch schuldig maakt aan zaken die het daglicht niet kunnen verdragen verdient straf. Straf met als enige doel om onze haat, work en woede ter vergelding af te koelen op de dader. Straf met als enige doel om de dader met zo weinig mogelijk ongemak weer terug in de maatschappij te krijgen waarna hij de kans krijgt om het nogmaals te proberen. Waarbij men hoopt dat ze hem de volgende keer niet pakken. Anders zouden ze weer eens echt aan het werk moeten. Grote groepen moslims lappen onze wet aan hun laars. Voor hen geldt alleen de wet van Allah en de profeet. Tekent er iemand een spotprent? Dan is eerwraak het enige rechtvaardigingsprincipe dat dat tuig kent om zich eens flink te kunnen afreageren op al die westerse ongelovige bloedhonden. Balkenende is zo bang voor de moslims dat hij hun reet al likt als ze zich eens niet verlagen tot misdadige rellen.

Wat mij betreft is dat de omgekeerde wereld. Als wij het torentje van Balkenende niet in de fik steken in reactie op de plannen van het CDA om ons allemaal de mond te snoeren krijgen we toch ook geen liefdesserenade? Ik krijg toch ook geen lintje als ik me niet vergrijp aan andere mensen? Normaal doen en geen misdaden plegen behoort de normaalste zaak van de wereld te zijn. Daar hoeven mensen niet specifiek voor beloond te worden. Een veer in de reet van de mensen die eventueel zullen gaan rellen naar aanleiding van de cartoons (en we weten allemaal dat het hier moslims en extreem linkse radicalen betreft) steken vind ik absoluut een verkeerd signaal. Het geeft aan dat Balkenende zich als een mietje gedraagt en zo bang is voor bepaalde groepen dat hij ze bij voorbaat al de hemel met de eeuwige maagden in prijst.

Ook Hirsi Ali vindt dat onze premier eens een echte vent met lef moet worden. Uiteraard is hij het er niet mee eens. We moeten natuurlijk weer in gesprek blijven terwijl zij enkel de taal van geweld verstaan. Zijn reactie moet mijn inziens niet iets zijn in de trant van "lieve moslims, bedankt dat jullie ons land niet platbranden", maar een daadkrachtige uitspraak in de zin van "de eerste zwarte die hier gaat rellen trappen we terug naar zijn profeet in de Arabische zandbak". Om vervolgens volgens het principe "geen woorden, maar daden" een krachtig voorbeeld stellen waarmee we als Nederland laten zien dat we rellen die gericht zijn tegen de westerse maatschappij niet accepteren.

De zwakheid van Balkenende komt ook in andere kwesties naar voren. Europa is beter af zonder hem. De man zet ons land te schande en houdt ook van de kont van Bush. Een naam die ik ook niet al te vaak moet gebruiken, anders krijg ik de inlichtingendienst op mijn dak. Alhoewel we dat door alle mollen en lekken wellicht eerder weten dan de AIVD zelf. En hoewel we keihard "NEE" hebben gezegd tegen Europa probeert men toch een armzalige kopie van het derde rijk rijk te maken van Europa. Communistisch, een globaal rijk, een euro, 1 type mens die allemaal braaf naar de pijpen van de groten der aarde dansen en Nederland aan top wat betreft het betalen en het toelaten van vreemdelingen. Ondertussen gaat men ongestoord door met het weggeven van onze Nederlandse identiteit. Het wordt tijd dat de premier opzout en een ander de kans geeft. Bij voorkeur geen NSB'ers.

Meneer de minister-president blijkt ook achteraf nog eens keihard ongelijk te hebben. Marokkanen hebben naar aanleiding van de spotprenten wel degelijk lopen rellen in Amsterdam en toonden daarbij alle respect voor de politie. In de media werd ook nog eens bekend dat de spotprenten reeds maandenlang afgedrukt waren en dat de rellen niet het directe gevolg waren van de publicatie. Radicale relschoppers stonden gewoon op scherp te wachten totdat ze konden gaan rellen.

Iedere aanleiding zou tot dergelijke trafrelen hebben kunnen leiden. Waarom steekt Balkellende ze dan nog een veer in de reet? Goed, zijn torentje staat nog overeind. Dat zal veel verklaren. We moeten echter wel iets nuanceren, want niet elke moslim heeft problemen met de cartoons. Wethouder Ahmed Aboutaleb van de PvdA vindt het wel om te lachen. Nu zou ik graag eens zien dat men zich openbaar afzet tegen de raddraaiers in hun midden. Men roept toch altijd dat gematigde moslims net zo tegen dit soort geweld zijn als de Nederlanders? Dan kunnen we net zo goed samen een vuist maken.

Balkenende wees nu eens een kerel en een man van daadkracht. Zeg NEE tegen rellen, zeg NEE tegen (Poolse) import en zeg NEE tegen Europa. Wij hebben er als volk niet om gevraagd en onze afkeer al laten weten.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.