Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 37 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

142 PvdA: "Bescherm achterban tegen onze waanzin"
141 Verandering vaak fiasco voor vervoer
140 Balkenende likt de ballen van de vijand
139 De NSB bloeit omgekeerd weer op
138 Asielzoekers blijken gore leugenaars
137 Islam is the cancer; holocaust is the answer (8)
136 MDI-fascisten: "Satire is homo- en jodenhaat"
135 HvA-studenten: "Trein moet langzamer"
134 CDA: "Snoer andersdenkenden de mond" (6)
133 Terpstra: "Misbruik BaMa-structuur"
132 De notoire ontkenner
131 Valse zwarten met valse rijbewijzen
130 De leugen regeert in de media
129 "Tanzen macht frei! Sieg Heil!"
128 Amateurisme Partyflock rond informeren downtime[3] (15)
127 De hypocrisie van Marokkanen
126 Déjà vu: 2 maal 3 is 4 (6)
125 Misdefinitie.nl wenst u een gezond 2006 (5)
124 Martijn: "Steek je leuter in een kleuter" (4)
123 Leerlingen kijken porno op school (2)

139 # De NSB bloeit omgekeerd weer op #
Gepost door Misdefinitie op 11-02-2006 om 23:45.
Verraden, verlinken en matennaaien was ten tijden van de NSB ook in Nederland de normaalste zaak van de wereld. Vooral mensen die zich niet aan het regime hielden van de NSB en politieke tegenstanders moesten het ontgelden. Zij werden vogelvrij verklaard. Na verdere radicalisatie gingen anti-semitische uitspraken en het gedachtengoed over het superieure ras deel uitmaken van de politieke stroming. De standpunten, die een kwalijke overeenkomst lijken te hebben met nog niet nader te noemen politieke partijen die we heden ten dagen kennen, waren ronduit fascistisch te noemen. Nederland blijkt echter haar zwarte historie niet vergeten te zijn. Ook in ons land waren en zijn er landverraders. Het blijkt dat men in Nederland nog steeds graag de NSB'er uithangt.

Alleen dan wel gericht tegen de eigen bevolking. Even wat historie. De NSB was een eigenzinnige beweging die tegen het parlement was en tegen alles van de gevestigde orde aanschopte. Extremisme vierde hoogtij en men zag heil (Hitler) in een sterke leider. De voornamelijk domme bevolking zou niet meer mogen stemmen en dat zou moeten leiden tot het intrekken van het kiesrecht. De economie moet in dienst staan van de hele maatschappij waarmee de communistische trekken ernstig duidelijk werden. Wat niet erg verbaast gezien het feit dat de grote "S" verwijst naar het socialisme. En zoals u weet is het socialisme zo'n beetje hetzelfde als het communisme. Aangezien fascistische machtshebbers het liever niet hebben dat de media en de pers de domme massa slimmer maakt (al zouden ze dat niet eens kunnen) moest de persvrijheid ook verboden worden. Censuur was het toverwoord en hield de domme massa dom.

Deelnemen aan de activiteiten van de NSB en het plegen van landverraad kon pleziere bijkomstigheden hebben. In de oorlog genoot men al gauw het vertrouwen van de vijand die ons land bezette en ook het verkrijgen van privileges behoorde tot de mogelijkheden. Jaloerse mensen maakten zich puur en alleen omwille van het eigen belang schuldig aan verraad. Ze gingen hierbij over lijken. Dat hun acties verschrikkelijke gevolgen konden hebben dachten ze niet bij na. Wie een Jood verlinkte kon rekenen op aanzien. Bovendien hielp men tevens mee om de bevolkingsgroei tegen te houden waardoor het minder druk werd in Nederland. Vol = vol en eigen volk eerst. Minder mensen betekent meer ruimte. Meer ruimte betekent meer mogelijkheden om een woning en werk te krijgen. De buurman kon verlinkt worden als het jaloerse gevoel zo hoog was opgelopen dat een telefoontje de wrok, haat en nijd kon afkoelen.

Tegenwoordig hebben we onze eigen Nederlandse Socialistische Bewegingen zoals de PvdA. De overeenkomsten zijn heel duidelijk. De plannen en het motto zijn bij deze partij echter wel deels omgekeerd. Vroeger was het nog de gewoonte om het andere volk aan de vijand te verraden, maar nu wil men dat we onze eigen mensen aan de vijand verlinken. Het andere volk in een kwaad daglicht zetten mag niet meer. Zelfs niet als ze er door hun criminele gedrag haast om smeken. Het betreft hier ook een club die waarde hecht aan een zogenaamde sterke leider. Ook wordt er onder het mom van gedragscode gepleit voor een beperking van de persvrijheid en censuur. De partij die anti-parlement is zit voornamelijk in de oppositie te roepen. Het lijken daar wel rode NSB'ers, maar dan zonder mooie moffenhelm.

De NSB werd verboden na 1945, maar in 1946 werd de PvdA geboren. Het heeft zijn vruchten afgeworpen. In 60 jaar is ons land veranderd in een multicriminele warboel. Van tien miljoen Nederlanders naar 16,5 miljoen mensen die op een verfpalet net lijken alsof de verf die nu gemengd is een vieze bruine rotzooi heeft achtergelaten. Daarbij doel ik echt niet alleen op de gierputten vol stront die de partij ons geschonken heeft. Criminaliteit en terreur vieren hoogtij. Mensen raken in rep en roer over een paar cartoons die al maandenlang afgedrukt stonden in verschillende media. Nederland is vol, elk gezin betaalt een groot deel van zijn inkomen om allochtonen te onderhouden, we kampen met extreme werkloosheid wat alleen nog maar erger wordt als straks de voormalige werknemers uit Auswitz uit Polen ons land weer binnenvallen en de euro naait ons allemaal.

Wat is Nederland toch een geweldig land. We vermaken ons wel met klikken. Vooruit, allemaal bellen: 0800-7000. Een kinderhand is gauw gevuld. Zwaai ook nog maar eens naar de MDI extremisten. De grimmige sfeer van vroeger komt weer helemaal terug. De NSB, de ausweis, de tolpoortjes op het station en het rellen met de vijand. Hoe ver is de volgende oorlog nog?
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.