Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 38 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

122 Alleen autochtone jubelaars worden bestraft
121 "Neo-nazi" Smit vaker bedreigd na demonisatie
120 Laetitia Griffith: "Amsterdam is asociaal"
119 Rechters steunen moslimterrorisme
118 Rutte: "Studenten zijn luie flikkers"
117 Inholland: "Bachelor of fascism"
116 Neuken en agressief zijn doe je zo
115 Nederland heeft een kort lontje
114 Plagiaat is stout; vermeld altijd de bron!
113 Automutilatie groot probleem onder scholieren (5)
112 PRDV: "Sinterklaas kapoentje..."
111 De VVD neigt naar het fascisme
110 Nederland: "Opgerot met die illegalen"
109 Schriemer: "Kanker-Marokkanen gediscrimineerd"
108 Medewerkers callcentra straks criminelen
107 Nicolaaslyceum: "Ontslag na strafkampregime" [2]
106 Friesland wil meer boeven
105 Gefeliciteerd googlelaars! [Update 2]
104 Racisme toegestaan en nauwelijks bestraft
103 De NS spoort niet

105 # Gefeliciteerd googlelaars! [Update 2] #
Gepost door Misdefinitie op 15-10-2005 om 22:46.
Update 19 oktober 2005:
De situatie is dermate aan het escaleren dat we een ernstige zaak hebben. U kunt binnenkort een artikel verwachten met meer informatie.


Update 18 oktober 2005:
Het leven kan raar lopen. Maakte ik een paar dagen geleden in het onderstaande artikel bij wijze van grap nog een sarcastische grap over mijn werkgever, krijg ik vandaag te horen dat mijn werkgever me niet meer zo aardig vindt. Vermoedelijk omdat hij kennis heeft genomen van deze website. Dat wordt dus steuntrekken.


Wie veel op een openbaar medium schrijft heeft vrienden maar vooral veel vijanden. Zoveel mensen, zoveel meningen en de meningen van anderen komen niet altijd overeen met de mening uit de artikelen op deze website. Voor de meeste mensen is dat reden om in stilzwijgen te hullen, deel te nemen aan een discussie, enkel een reactie te posten om het ongenoegen te uiten of af en toe een mailtje met lieve woorden te sturen. Al heb ik wel eens lievere dingen gehoord in een aantal gevallen.

Over deze groepen mensen ga ik het even niet hebben. Zij horen bij het publiek van de internetsite en het boek van de misdefinitie, maar hebben in de praktijk vrij weinig met mij als webmaster te maken. Dat is maar goed ook, want als ik iedereen te woord zou moeten staan zou ik geen leven meer hebben. Uiteraard zijn er ook mensen die mij persoonlijk kennen en deze website ook tegenkomen. Zij (even zwaaien!) zijn hier gekomen omdat zij nieuwsgierig waren naar wat er allemaal over mij te vinden is op het internet. Ik wil hen graag persoonlijk welkom heten op deze website.

Zo, u heeft dus besloten dat ik interessant genoeg ben om eens na te gaan wat ik zoal uitvreet op het internet. U heeft mijn naam en wellicht nog een zoekwoord ingevoerd op Google of andere zoekmachine op het internet. Gefeliciteerd! U heeft het gehaald en bent hier terecht gekomen. Dit soort artikelen schrijf ik nu. Bevalt het? Zo ja: heel mooi. Zo nee: gebruik het daarvoor bestemde kruisje bovenaan het venster om hier weg te gaan.

Zoals u kunt zien zijn de artikelen op deze website wellicht niet voor iedereen even geschikt. Tegen een aantal mensen wil ik graag iets zeggen:

- Zit je op dit moment in de mediatheek of studiezaal omdat je eruit bent gestuurd? Wees de volgende keer eens stil. Anders kan je deze tekst wel eens krijgen om over te schrijven. Op dit moment kijken ook de toezichthouder en de systeembeheerder mee.

- Zit u op dit moment in de directiekamer en bent u op dit moment mijn baas? Gelieve niet verder te lezen op deze website aangezien anders mijn baan op de tocht staat. Tenzij het u bevalt. Dan wil ik graag promotie en een auto.

- Zat u met mij aan tafel en gaf u uw ongegeneerde linkse mening aan de rest van de aanwezigen? Nu weet u waarom ik enkel glimlachte en er niet op reageerde. Ik wist wel beter.

- Bestelt u namens een advocatenkantoor mijn boek om een rechtzaak te beginnen? U dient gewoon te betalen en u maakt toch geen kans. We zitten hier niet in Amerika.

- Tegen vage familie zeg ik: "Nee, ik heb geen tijd voor jullie aangezien ik niet in de bijstand zit."

- Vindt u het nodig om naar aanleiding van de informatie op deze website mij te pas en te onpas te benaderen? Niet doen. Ik ga niet altijd en overal in discussie. Zeker niet met mensen die enkel kunnen provoceren of te dom zijn om iets te begrijpen. "En, hey jij daar vuile nerd, ik ben niet verplicht om tegen je te praten omdat je geen vrienden hebt. En nee, je mag niet altijd en overal iedereen ter verantwoording roepen als je een putjesschepper bent. Je hebt geen sodemieter te zeggen."

- Probeerde u net uw macht door te duwen? Ik kan u vertellen dat het nog leuk gaat worden tussen ons.

- Klein gespuis, ik heb gezien wie het deed en jullie horen er wel meer van.

U begrijpt natuurlijk wel dat er hier sprake is van sarcasme. Eigenaardig hoe bekenden mij weten te vinden op het internet. Ssst, de vijand leest mee. Natuurlijk bent u welkom.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.