Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 39 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

102 Links is dood: Bos zegt sorry
101 Bulderend lachsalvo bij naaien treinpassagier
100 Moslima's worden net kerels (2)
99 Elqalem.nl: "Bedrijven zijn racisten"
98 De trein staat klaar
97 Concentratiekampen voor stoute Marokkaantjes (2)
96 Geen wiskunde maar homokunde voor excuusneger (2)
95 Alleen software leest tegenwoordig nog scripties
94 Hoger beroep: overheid wil discrimineren
93 Overheid subsidiŽerde discriminatie SGP (2)
92 Geen gekanker, dat kind moet blanker!
91 Withete rel na white power datingssite
90 GroenLinks: Nederlandse bedrijven zijn racisten
89 Spuit 11 Rutte huilt om plagiaat (6)
88 Na "herken de homo" nu "leen de islamiet" (6)
87 Extreem links vernielt stand Nieuw Rechts
86 Sinterklaas in Zaanstad voor illegalen
85 Diploma Luzac College bij een pak boter (22)
84 Rechts: een eenheid van verdeeldheid
83 "Turken zijn net kakkerlakken" (7)

101 # Bulderend lachsalvo bij naaien treinpassagier #
Gepost door Misdefinitie op 02-10-2005 om 21:57.
Wanneer u vandaag de dag op een station van de Nederlandse Spoorwegen (NS) loopt zal het u opvallen dat het daar volhangt met propaganda van verschillende groepen of instanties. Lange tijd was het indoctrinatie om verstandige mensen te laten geloven. Nu verdoet de NS hun tijd door de Nederlander duidelijk te maken dat zij in 1940-1945 verantwoordelijk waren voor de deportatie van joden. Wellicht iets om trots op te zijn, want destijds reden de treinen, in tegenstelling tot vandaag de dag, wel op tijd. Anders hadden ze namelijk een groot probleem.

Als er te naaien valt is de NS er als de kippen bij. Toen stonden de SS-officieren en de neo-nazi's met een grote grijns op de mond de joden uit te zwaaien. Goed wetende wat er zou gebeuren. Vandaag was ik getuige van een eigenaardig voorval waaruit blijkt dat ze dat grijzen en lachen bij de NS in elk geval nog niet verleerd zijn.

Wat is nu het geval? De NS meldt heel politiek correct er alles aan te doen om zwarte rijders aan te pakken. Zwartrijden wordt gezien als ernstig misdrijf. Men loopt zo geld mis en alles draait natuurlijk om geld. Bovendien zijn zwartrijders wel eens niet zo lief tegen conducteurs en dat is zeer vervelend. Reden genoeg om het via de politiek te spelen. Met als gevolg dat er een nieuwe regel is ingevoerd bij de NS. Na 1 oktober 2005 kunt u geen kaartje meer kopen in de trein. In het verleden gingen zwartrijders er namelijk vanuit dat ze gewoon konden zwartrijden totdat ze gepakt werden en er vanaf konden komen door alsnog in de trein een kaartje te kopen. Kwam de conducteur niet controleren, dan hadden ze fijn gratis kunnen reizen.

Die vlieger gaat tegenwoordig niet meer op. Voor het instappen een kaartje kopen of anders bent u de ritprijs en boete verschuldigd. Waarvan het bedrag wettelijk vastgesteld is op 35 euro. Tot zo ver alles goed. Mensen horen gewoon te betalen voor een rit en maatregelingen om zwartrijders te straffen zien we graag. Wat ik niet graag zie is de manier waarop redelijke mensen behandeld worden. Zo zat (of eigenlijk stond, want hoewel ik ontzettend veel geld aan dat bedrijf betaal kunnen ze niet eens een zitplaats garanderen) ik vandaag in de trein toen er een conducteur en conductrice (ze durven tegenwoordig niet meer alleen) aan kwamen zetten.

"Uw vervoersbewijs alstublieft" is de bekendste zin in de treinen bij de NS. Alsof ze een bewijs moeten hebben dat ik vervoerd word. Ik sta toch in de trein en de trein vervoert mij toch? Maar goed. De kaartjes opgediept uit mijn portemonnee en deze laten zien. Uiteraard was het in orde. Een medepassagier had echter wat meer moeite met het vinden van het juiste kaartje. Het betrof een student die in het bezit was van een OV-studentenkaart. Helaas voor hem ging het wel om een "week" exemplaar dat in het weekend niet geldig is. Om de student niet teveel op kosten te jagen is het wel mogelijk om een kaartje te kopen met 40 % korting. Maar ja, dat moet hij dan wel VOOR de reis doen.

Wat er toen gebeurde kwam nogal vreemd op me over:
"Die OV is nu niet geldig. Heeft u geen kaartje?"
"Nee."
"Haha ha haha, dan heeft u een groot probleem."


Nogal onbeschoft. Iemand een beetje gaan uitlachen als hij een boete gaat krijgen. Hij kreeg zo'n beetje een harde plasser die als zijn jasje er niet over hing nog duidelijk zichtbaar zou zijn ook. De conductrice die erbij stond kon zichzelf al helemaal niet beheersen. Alsof ze door een geitensik gekieteld werd begon ze zo uitbundig en overdreven te gieren van het lachen dat de hele trein begon te schudden. Hoewel dat schudden ook veroorzaakt kon zijn door de kromme en slecht onderhouden sporen, maar dat terzijde.

Ze leek bijna een orgasme te krijgen en na even de genante vertoning te hebben gade geslagen vroeg ik heel droog:
"Het lijkt wel alsof u ervan geniet."
"Wel nee meneer, we hebben ons te houden aan de regels."


Natuurlijk. De regels stellen uiteraard dat een conducteur met een grijns op zijn gezicht de boete uitschrijft nadat hij en zijn collega een hard lachsalvo hebben gegeven aan de passagier. Volgens mij worden die lui al nat van het geven van een boete omdat dat soort conducteurs thuis iets structureels te kort komen. Ze stellen in het dagelijks leven niks voor en hebben ze tot overmaat van ramp niet eens hun school afgemaakt zodat ze voor altijd conducteur zullen blijven. We zouden eigenlijk medelijden moeten hebben met mensen die tot het einde der dagen zichzelf als enige doel hebben gesteld om mensen een boete te geven. De vrouw verdween nadat ze doorhad voor lul te staan en de conducteur deed zijn best zijn plezier te onderdrukken. Na 10 minuten verliet ook hij de ruimte. Hij had weer zijn goede daad verricht.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.