Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 39 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

102 Links is dood: Bos zegt sorry
101 Bulderend lachsalvo bij naaien treinpassagier
100 Moslima's worden net kerels (2)
99 Elqalem.nl: "Bedrijven zijn racisten"
98 De trein staat klaar
97 Concentratiekampen voor stoute Marokkaantjes (2)
96 Geen wiskunde maar homokunde voor excuusneger (2)
95 Alleen software leest tegenwoordig nog scripties
94 Hoger beroep: overheid wil discrimineren
93 Overheid subsidiŽerde discriminatie SGP (2)
92 Geen gekanker, dat kind moet blanker!
91 Withete rel na white power datingssite
90 GroenLinks: Nederlandse bedrijven zijn racisten
89 Spuit 11 Rutte huilt om plagiaat (6)
88 Na "herken de homo" nu "leen de islamiet" (6)
87 Extreem links vernielt stand Nieuw Rechts
86 Sinterklaas in Zaanstad voor illegalen
85 Diploma Luzac College bij een pak boter (22)
84 Rechts: een eenheid van verdeeldheid
83 "Turken zijn net kakkerlakken" (7)

98 # De trein staat klaar #
Gepost door Misdefinitie op 19-09-2005 om 18:51.
De Nederlandse Spoorwegen of te wel de NS waren vroeger een van de handlangers van de nazi's. Op station Amsterdam Muiderpoort, gelegen tussen Amsterdam Centraal en Amsterdam Amstel, waren zij verantwoordelijk voor onder andere de deportatie van 11.000 joden naar vernietigingskampen. Dat was natuurlijk niet zo lief destijds. Sindsdien hebben we in Nederland een sorry-cultuur ontwikkeld waarin we bij voorbaat en kennelijk voor eeuwig de schuld op ons moeten nemen voor wat er destijds is gebeurd. Ook als u in die tijd helemaal niet leefde. De NS gaat vanaf 29 september openlijk sorry zeggen op aandringen van het Centraal Joods Beleg.

Het moet een groot offensief worden waarin er propaganda wordt gevoerd en de mensen nogmaals herinnerd worden aan de deportatie van de Joden. Alsof wij er de schuld aan hadden. Wij hebben echter ook nog wat om de mensen aan te herinneren. In Arabische landen is het nazi-gedachtengoed niet onbekend. Er bestond zelfs een moslim eenheid van de waffen SS. Ook al niet zulke lieverdjes die ook een bloedhekel hadden aan alles dat Joods was. Oproepen tot dood aan de Joden waren heel gewoon.

Ons land was destijds bezet door de Duitsers en diverse clubjes van de waffen SS waarbij men graag even mensen de mond snoert over het moslimse waffen SS verleden. Tegenwoordig is ons land bezet door meer dan 1 miljoen moslims. Nogal wat meer dan in de oorlog. De NS hangt posters op met: "Vroeger vertrok hier de trein naar Auschwitz. Wanneer wordt de wereld wijzer". Tot onze spijt moeten we concluderen dat de wereld nooit wijzer wordt. De bezetting is tegenwoordig groter dan ooit en we zitten met meer jodenhaters of jihadstijders (hoe u het noemen wil) opgescheept dan in de Tweede Wereldoorlog.

Met spraakmakende posters probeert de NS ons te waarschuwen voor het naderende gevaar. "Toen moesten de joden oprotten. Wie nu ..." Er zijn wel een aantal gegadigden. De bezetters van nu zien behalve de Joden het liefst de echte Nederlander verdwijnen die trots is op zijn land. Het is de echte Nederlander die keihard werkt om voornamelijk anderen via de belasting verplicht te onderhouden. Van deze werkende Nederlanders zit al ruim 25 % elke dag in de trein. Het is nog maar een kwestie van tijd voordat we uit ons eigen land worden gedeporteerd. Oude tijden zullen herleven als we er niks tegen doen. Sorry mensen, dit mag nooit meer gebeuren. Destijds hebben we ook de bezetter uit ons land geschopt. Laten we dat nu nog maar eens herhalen.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.