Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 1 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

862 Sociale druk sluipend gevaar
861 Het gevaar van massa-surveillance
860 Politiedwazen zijn geen bazen
859 Islamitisch geweld goedgepraat
858 Sexjobs suikerooms ordinair belazerd
857 Flexwet, uit met de pret
856 Asielopvang van God los
855 Ouderen een rotzorg
854 Regels te aangescherpt
853 Asielige propaganda
852 Onvoldoende is voldoende
851 Recht is een religie
850 Verpest door gepest
849 Dweilen met asielkraan open
848 Onderwijs niet relevant
847 Schuld op schuld stapelen
846 Hypocriete asielsmiechten
845 Minder gewaardeerde dieren
844 Werk aan de arbeid
843 Gevlucht is een klucht (1)

858 # Sexjobs suikerooms ordinair belazerd #
Gepost door Misdefinitie op 07-11-2015 om 23:09.
"Geachte heer, ik wil graag solliciteren als projectmanager bij uw bedrijf. Ik zal u alvast vertellen dat ik elders al 100 keer ben afgewezen. Dat waren allemaal kankerlijers, berberapen, ratten, leugenaars en fakers die mijn tijd hebben verspild. Houd u aan mijn regels, anders kunt u de tering krijgen. Ik wil 10.000 euro per maand verdienen, een dikke leasebak krijgen en flexibele roosters. U moet een maand salaris vooraf betalen en het werk mag zeker niet te zwaar zijn. Mail mij niet voor een kennismakingsgesprek. Er moet altijd iets financieels voor mij inzitten, anders is het mijn tijd niet waard. Geen eindeloos mailcontact. Mail mij hoeveel u wilt geven. Daarna meteen afspreken en het contract tekenen. Een reiskostenvergoeding moet vooraf via Tikkie worden overgemaakt. Fakers heb ik zo door. Mails waarin niet alle informatie wordt gegeven worden niet beantwoord. Alleen 100 % Nederlandse werkgevers." Kanker, afgewezen. Toch schijnt deze manier van solliciteren heel populair te zijn bij stinkhoeren die hun suikerooms willen belazeren.

Het oudste beroep ter wereld.

Puisterige nerdjes en sukkeltjes van over de 40 die nog maagd zijn en nog bij hun lieve moedertje op een zolderkamer wonen zullen het glashard ontkennen, maar naast eten, drinken en onderdak vormt seks toch echt een van de eerste levensbehoeften. Helaas is het verkrijgen van een jonge geile meid niet voor alle mannen weggelegd. Voor kleine jongetjes en pubers is altijd wel een markt en zolang u nog over wat babyvet beschikt kunt u later via uw netwerk ook nog altijd scoren, maar zodra u de magische grens van de 30 gepasseerd bent is het uit met de pret. Dan zijn de jonge grietjes met hun gouden poesje alleen nog te huur voor absurde bedragen voor een miezerig uurtje. Wilt u langer en genieten van een zogenaamde "girlfriend experience", dan heeft u nog wel de mogelijkheid om de rijke suikeroom uit te hangen. Uw "nichtje" zal dan exclusiviteit suggereren en daarvoor vooral uw geldzak willen legen. Goedkope Sexjobshoeren misbruikten lange tijd "leningen" om u te naaien, maar zijn thans overgestapt op het belazeren van suikerooms.

Met een Breezer voor een pijpbeurt of een pakje sigaretten voor anale seks komt u heden ten dagen niet ver meer. De dames gaan voor het grove geld en daar moeten de suikerooms financieel voor bloeden. Prostitutie komt echter met een vaste waarde. Een uurtje lang rampetampen met een snol van lichte zeden kost in een gemiddeld privťhuis 150 euro per uur. Inclusief de huur van de ruimte en de meest voorkomende seksuele handelingen. Natuurlijk zijn er ook wel goedkopere manieren om aan betaalde seks te komen. Denk bijvoorbeeld aan het heroÔnehoertje, raamprostitutie of saunaclubs. Hoewel u er vanuit moet gaan dat goedkoop uiteindelijk toch duurkoop kan worden als blijkt dat u bij moet betalen voor uw favoriete handeling of de kwaliteit toch een stukje minder is dan u van te voren had bedacht. Duurder is in elk geval niet nodig, dan bent u een dief van uw eigen portemonnee. Althans, dat zouden we denken. Suikeroomrelaties zijn juist in het leven geroepen om u veel meer te laten dokken dan de waarde en kwaliteit van de dienst rechtvaardigen.

Bedenk dat seks in beginsel gratis is. De vrouwtjes die zogenaamd moeilijk doen, zijn in de praktijk de grootste sletjes. Laat u niet misleiden, zij lusten er wel pap van. De enige reden om toch voor seks te betalen, is dat u sociaal te beperkt, te lelijk of te oud bent om op de reguliere manier van bil te gaan. Door te betalen koopt u als het ware de moeite van het versieren af en creŽert u acceptatie bij de dame van plezier dat u zo'n achterlijke loser bent. Aangezien u toch aan het betalen bent en mag kiezen, dan kiest u als man natuurlijk het jongste meisje. Het liefst iemand van 15, daar houden alle mannen van al durven ze het niet toe te geven, maar omdat dat illegaal is gaan we doorgaans voor een 18-jarige die net nieuw in het vak is. Vandaar dat hoerenloperij zo duur is. Niemand kiest voor een oudere dame als ze ook voor een jong grietje kunnen kiezen. Oud is goor, vies en onaantrekkelijk. Mannen kopen met betaalde seks gemak en het de huur van een veel te jong meisje dat anders nooit naar hen zou hebben omgekeken.

Bij de dames draait het alleen om geld. Seks, relaties en vriendschappen kunnen ze met iedereen krijgen. Althans, zolang ze nog jong, fris en fruitig zijn. Bij voorkeur willen ze een jonge God die miljonair is en hen doet baden in weelde. Die jonge casanova's zitten echter nog in een levensfase waarin ze zelfstandig een meid kunnen scoren en verdienen doorgaans niet de bedragen die een hoer zou willen hebben. Dus blijven de oude ranzige mannen over die het tenminste wel ver hebben geschopt in de zakelijke wereld. Prostituees kunnen daarom niet al te kieskeurig zijn en zullen vaak met weerzin de daad verrichten met honderden mannen. Zowel psychologisch als lichamelijk is dat nogal zwaar. Vandaar dat zij een flink bedrag vragen voor hun diensten en proberen de klant zo snel mogelijk naar buiten te werken. Wanneer dat zware element van intimiteit er niet is, dan is de dienstverlening minder waard. Vrouwen ontvangen voor betaalde seks een vaste vergoeding gebaseerd op het feit dat seks met veel verschillende mannen nu eenmaal belastend is.

Beide partijen zouden deze situatie het liefst naar hun eigen hand zetten. Voor de betalende mannen houdt dat in dat zij het liefst voor niks over die vrouwen heen kunnen. En de prostituees zouden het liefst zo veel mogelijk geld ontvangen zonder daadwerkelijk seksuele diensten te leveren. Zouden ze daadwerkelijk gaan proberen om dat in de praktijk te brengen, dan ontstaat er een onwerkbare situatie. Een man die om gratis seks gaat lopen bedelen, wordt door de dames van plezier uitgelachen of als agressief gezien. Binnen die wereld wordt het als doodzonde gezien om af te dingen. Het argument is dan dat de prijzen vast staan en prostitutie nu eenmaal zijn prijs heeft. Bepaald door de markt. Andersom zou dat ook moeten gelden. Een dame die haar dienst tegen een waarde gaan aanbieden die ver boven de marktprijs ligt, is niet geloofwaardig. Toch gebeurt dat regelmatig met de vraag naar een suikeroom. Een dame die een suikeroom zoekt, vraagt het hoerentarief of meer, maar wil de dienst die daarbij hoort niet (volledig) aanbieden.

Geen suiker, maar bitterheid.

Het begint er al mee dat in alle advertenties waarin vrouwen om een suikeroom vragen, het woord "vast" te vinden is. Een vast contact, daar wordt altijd naar gevraagd. Dat klinkt wellicht onbelangrijk, maar raakt de kern van het onderwerp. Die 150 euro per uur, die krijgt u als hoer nu juist omdat het hebben van wisselende contacten zo zwaar is. U bent dan net een broedkip die achter elkaar wildvreemde mannen moet afwerken. Waarbij u weinig speelruimte heeft om mannen te weigeren. Die allemaal verschillen qua karakter en aanpak. Die allemaal een andere hygiŽne hebben. Waarvan velen zo lelijk en goor zijn dat u letterlijk ligt te walgen. Waarbij ze niet alleen voor de daad komen, maar ook voor een psychologisch zware last zorgen. Voor een normale baan zonder deze last had u hooguit 15 euro per uur verdiend, maar prostitutie verdient juist zo goed omdat het zwaar is. Dat principe kunt u niet los zien. Vervangt u de willekeur en intimiteit door een vast contact met zo min mogelijk intimiteit, dan is dat geen 150 euro meer waard.

U raadt het al, dat wordt dus wel geprobeerd. Goedkope stoephoeren die zich normaliter in hun jonge jaren voor een appel en een ei in hun poesje hebben laten spuiten, zoeken nu opeens een vast contact die eerlijk, betrouwbaar en oprecht dingen met ze gaan doen die u ook met vrienden doet. Zoals uit eten, shoppen of een bioscoopje pakken. Met alle respect, maar voor een man is het geen enkel probleem om met jonge meiden te praten of iets anders leuks te doen. Zolang het in een vriendschappelijke setting gebeurt. Waar voor betaald wordt is nu juist dat intieme contact. Zonder schaamte durven ze 150 euro of zelfs meer per uur te vragen onder de benaming "high class". Fuck off met die Engelse termen die niks anders uitdrukken dan dat zo'n hoer een parasiet is. Als een meisje van 18 voor 150 euro alles laat doen waar een man van droomt, waarom zouden suikerooms dan zoveel betalen voor louter hun aanwezigheid? Juridisch is dit weliswaar geen oplichting, maar het is zo belachelijk dat we het hier willen bespreken.

Nog bonter maken de vrouwen het die zieligheid misbruiken om geld van u los te peuteren zonder dat daar een prestatie tegenover staat. Deze methode werkt als volgt. Let hierbij vooral op de opbouw van de advertentie. Allereerst wordt de zieligheid geÔntroduceerd door te zeggen dat het een alleenstaande moeder betreft. Gevolgd door het expliciet noemen dat er kinderen in het spel zijn en vaak ook hun jonge leeftijden. Vooral baby's die pas geboren zouden zijn of kinderen tot een jaar of 5 doen het goed. Dat is al een tranentrekker waarvoor u onmiddellijk uw portemonnee trekt, niet waar? Die kinderen lijden honger. Onmenselijk. Of ze zijn net toevallig over 2 dagen jarig en krijgen vanwege de financiŽle problemen van hun moeder nu geen cadeautje. Tijdens de feestdagen wordt dat vervangen door het niet kunnen vieren van kerst. Een ander signaalwoord is "boodschappen". Veel hebben ze namelijk niet nodig. Een zielig verhaaltje en met een paar euro zijn ze al geholpen. Gossie, daar krijgen wij nou een slappe plasser van. Allemaal fake en onzin.

Doorgaans gaat het verhaal nog verder met op uw emotie te werken. Moederlief kan wel zonder eten of een verjaardagscadeautje, maar het is zo zielig voor de kinderen. Die hebben dit allemaal niet verdiend. Advies geven is ten strengste verboden. U kunt ze triggeren door te zeggen dat ze maar moeten werken en dat ze toch een uitkering krijgen op uw kosten. Of u probeert, heel oprecht, uw hulp op een andere manier aan te bieden. Dat laatste klinkt wel heel menselijk niet waar? Daar hebben de zogenaamde suikernichtjes ook al aan gedacht. Vaak melden ze alvast dat ze nergens voor hulp kunnen aankloppen. Dat klinkt extra zielig, maar het doel is vooral om lastige vragen voor te zijn. Jawel, iemand die in nood zit en wanhopig is, denkt er ook echt aan om alles van te voren dicht te timmeren. Belachelijk, daaraan kunt u ook zien dat het niet klopt. Wat is er mis met daadwerkelijk het gesprek aangaan? Mensen die echt hulp nodig hebben, zijn blij met alles en zullen niet meteen zo wantrouwend zijn tegen iedereen.

Kijk, als een jonge moeder echt een probleem heeft en haar 2 maanden oude baby niet eens wat te eten heeft, dan willen we best wat voeding halen en daar afleveren. Al weten we dat mensen in dit socialistische land juist extra geholpen worden als ze helemaal niks hebben. We betalen niet voor niks voor hun uitkeringen en andere subsidieregelingen. In uiterste nood is daar ook nog de voedselbank, maar hey, laten we de reguliere methoden om hulp te bieden maar buiten beschouwing laten, want vergeet niet dat Sexjobs gewoon een ordinaire sekssite is waar hoeren hun betaalde diensten aanbieden. Een dienst die per definitie zakelijk is en waar emoties als zieligheid niet getoond horen te worden. Misschien wilt u geloven dat zij wel te goeder trouw overal op internet zoeken. Wel, zodra u in een advertentie op sexjobs.nl of kinky.nl "boodschappen" of "klein bedrag" ziet, weet u al hoe laat het is. Afspraken niet mogelijk. Wederdienst niet mogelijk. Alleen geld storten. Hooguit in ruil voor wat gedownloade internetfoto's.

Een gewone moeder die een baby van 1 maand heeft die al 2 weken niks gegeten heeft, binnen 2 dagen doodgaat en op een sekssite haar laatste hoop heeft gevestigd? Dikke lul, drie bier. Zulke advertenties zijn allemaal fake. Ze worden gemaakt door gehaaide kerels. Waarschijnlijk de beheerders van die sites zelf. Al die advertenties lijken namelijk op elkaar. Het bewijs is veelal in die advertenties zelf te vinden. Kijk maar eens naar de datum waarop ze actief zijn. Googel die datum in combinatie met de namen en u zult zien dat zulke "vrouwen" al maanden tot jaren dezelfde advertenties plaatsen. Die fucking baby wordt nooit ouder. De advertenties hebben altijd dezelfde boodschap. En afspreken is nooit mogelijk. Heel geraffineerd suggereren ze dat het ooit wel tot een afspraak kan komen als u maar genoeg geld geeft. Dan zijn ze alleen op dat moment toevallig zwanger, ziek of in het buitenland. Trap er niet in. Nooit geld geven voor zielige verhalen, foto's, kinderen of andere bullshit. Ze blijven niet voor niks anoniem.

Het kenmerk van een leugenaar is dat ze anderen leugenaars noemen. Iemand die zelfstandig adverteert, is een ondernemer. Een ondernemer die een dienst wil aanbieden aan een consument. Die consument moet ervan overtuigd worden in zo'n vrouw te investeren. Immers, die suikernichtjes die een oom zoeken, vragen doorgaans al veel meer dan een regulier privťhuis en bieden ook nog eens minder aan. Bovendien willen ze vaste contacten wat betekent dat de man als het ware een abonnement moet nemen op zo'n vrouw wat de kosten opdrijft. We zouden dus verwachten dat we in zulke advertenties netjes aangesproken worden. Eigenlijk is het zoeken naar een suikeroom een soort sollicitatie die een suikeroom moet motiveren contact op te nemen. Wat opvalt is dat al die advertenties nogal negatief geformuleerd worden. De meeste advertenties gaan meteen tekeer en melden zelfs dat mannen vaak leugenaars en fakers zijn. Zou u duizenden euro's besteden bij een bedrijf of aan een werknemer die van te voren al zulke beschuldigingen uit?

Is het wel eens bij de dames opgevallen dat op internet de meeste mensen niet serieus reageren op advertenties? Dat is geen reden om goedwillende mensen als stront te behandelen. Wat ook nog meespeelt is dat als een advertentie overduidelijk bullshit is of ten onrechte zieligheid opwekt, mensen geneigd zijn om adviezen te verstrekken of proberen op een andere manier te helpen. Iemand die echt in nood zit, heeft bijvoorbeeld wat aan tweedehands spullen. Wij begrijpen dat zulke aanbiedingen haaks op het doel van de nichtjes staan. Zij hebben hun verhaaltje immers alleen maar verzonnen om medelijden op te wekken, maar onderaan de streep moet de man er gewoon toe gebracht worden om honderden tot duizenden euro's uit te geven. Besodemieteren dus en daarom schrijven wij dit artikel. Opmerkelijk is ook dat er veel beperkingen worden gesteld en dat is aanleiding voor mensen om daar vragen over te stellen. Iedereen stelt vragen en wint informatie in voordat ze overgaan tot een grote aankoop. Wie gaat er nu zomaar zoveel geld uitgeven?

Die beperkingen roepen ook de nodige vraagtekens op. Kenmerkend aan betaalde seks is nu juist het gemak en het omzeilen van beperkingen die in de normale omgang met vrouwen wel gelden. Zo heeft elke hoer zo haar voorkeuren over hoe en wanneer ze benaderd willen worden. Anoniem via de mail als ze weten dat ze illegaal bezig zijn. Via SMS / WhatsApp en bellen met nummerherkenning om meer informatie te krijgen over de klant om hem daar later mee te chanteren. Tot zelfs de eis om een foto te sturen. Het lijkt allemaal zo logisch, maar foto's kunnen misbruikt worden en bij een legale bordeel stellen ze die eis niet. Kieskeurigheid past niet bij een hoer, dat doet u maar als een man u wilt versieren in de kroeg. Of ze willen opeens videobellen omdat ze het niet vertrouwen. Ja hoor eens, als de hoer anoniem mag en kan zijn op internet, waarom mogen klanten dat niet? Kennis maken en voorstellen? Vergeet het maar. Binnen de prostitutiewereld is wantrouwen de norm terwijl ze doorgaans zelf ook niet te vertrouwen zijn.

Van de 150 euro die u betaalt in een bordeel, is een deel voor het huis. Een ander deel is voor de belastingen. De dames in kwestie zullen er tussen de 60 en 80 euro aan overhouden. Suikernichtjes werken zwart. Zij ontvangen thuis, komen bij de man thuis of wippen in een auto. Daardoor hebben ze juist minder kosten. Toch vragen zij de volle pond. Nogal dubieus. Vooral omdat u voor dat zelfde bedrag in een luxe kamer met alle gemakken voorzien kan bivakkeren en ook nog een kwaliteitsgarantie van het huis krijgt. Gevaarlijke plekken opzoeken zoals kelderboxen, cardates of buitenseks, is dus helemaal niet nodig. De verplichting aangaan om elke week of elke twee weken uw geld af te staan al helemaal niet. Een aantal dames laten weten dat ze naast deze nogal intieme bijbaan ook nog normaal werk hebben. Met dat normale werk verdienen ze een normaal salaris. Na werktijd hebben ze alle realiteitszin verloren. In advertenties noemen ze de torenhoge bedragen die ze vragen nuancerend een "zakcentje". Wat een wereld.

Een andere manier om een leugen te ontdekken is de ontkenning. "Ik ben geen klokkijker" of "Ik ben geen professional". Ja, natuurlijk. En wij zijn geen racisten. Blijkbaar hebben de dames door dat ze achterlijke bedragen vragen en proberen om daar zo min mogelijk voor terug te geven. Dus trachten ze hun waarde te verhogen door te doen alsof ze als hoer nog relatief ongebruikt zijn. Toegegeven, een normale vrouw die nog geen honderden lullen in haar kut heeft gehad en een man behandelt alsof hij in een relatie zit kan meer waard zijn. Minder kans op ziektes, een minder zakelijke benadering en het algemene gevoel dat zo'n meid niet uitgewoond is. Maar dat gelooft u godverdomme toch zelf niet? Die hoeren neuken alles wat los en vast zit en zijn al jarenlang actief in dat circuit. Denken dat u iets speciaals aantreft enkel en alleen omdat de dame in kwestie dat vermeld, is nog erger dan gewoon naÔef zijn. Waardeverhoging zit in concrete zaken. Zoals een jonge leeftijd, puur natuur, niet roken en geen tattoos of piercings. Niet in gelul.

Dan kunt u ook nog vrouwen tegenkomen die beweren dat ze maagd zijn en daarom duizenden euro's verdienen. Laat ons niet lachen. Ten eerste is maagd zijn nooit te controleren. Ten tweede is het ongeloofwaardig. Wie al langere tijd actief is, heeft gaten waarin met gemak een negerlul past. Ten derde is een gebrek aan ervaring helemaal geen verkoopargument. Stelt u zich eens voor dat de tandarts die u gaat behandelen van te voren zegt: "Deze behandeling kost wel 3000 euro, want ik heb het nog nooit gedaan." Nee, dat gaat allemaal niet werken. Hetzelfde geldt voor oude hoeren van boven de 50. Des te ouder een vrouw is, des te makkelijk wordt ze in het reguliere leven benaderbaar. Een jonge vrouw kan immers alle mannen krijgen die ze wil. Pas als ze ouder wordt, wordt ze minder waard en gaan de beentjes ook gespreid voor de mannen die wat minder zijn. Ga dan niet doen alsof u nog net zoveel waard bent. Wees gewoon eerlijk en besef dat u net zoals de meeste mensen keihard moet werken voor een eerlijk salaris. Niet voor de hoofdprijs.

Geldwolven proberen letterlijk uit elke seconde geld te slaan. Biedt u de diensten aan die gebruikelijk zijn, dan is dat gewoon zakendoen. Gaat u echter zieligheid als argument gebruiken om meer geld te krijgen of wilt u minder aanbieden dan gebruikelijk, dan is het logisch dat het contact anders verloopt. Kijk, bij een bordeel is het gewoon 150 euro foekie foekie. De sores van die meid interesseert ons niks, als we maar een paar keer kunnen klaarkomen. Gaat het om het helpen van een medemens die suggereert dat ze onder normale omstandigheden nooit haar heil zou zoeken op een sekssite, dan spelen we in de rol van bezorgde medemens. Een moeder die uit wanhoop haar dochtertje te eten wilt geven, hoeft van ons echt geen hardcore seks te hebben met allerlei uitschot. Maar aangezien ze wel adverteert op Sexjobs en dat echt niet voor niks doet, is echt contact als tegenprestatie wel vereist. Suikernichtjes, wees nu eens realistisch. Een zak geld zonder er iets voor te doen en zonder er Łberhaupt tijd aan te besteden, gaat niet lukken.

Ziet u woorden als "gul" en "vermogend" in een advertentie staan, dan weet u meteen dat u te maken heeft met een golddigger. Met het woord "high class" geven ze aan dat ze zich te goed voelen voor dit werk, heus geen hoertje zijn en het "verdienen" om extreem veel betaald te krijgen. Zonder dit ooit te objectiveren. Een hoer is een hoer, enkel hun leeftijd, uiterlijk en de zakelijke transactie staan centraal. Vergeet nooit dat u een keiharde en zakelijke illusie afneemt. Die meiden worden nooit uw vriendin, geven geen flikker om u en behandelen u ook nooit als een mens in een relatie. Toch proberen de suikernichtjes die een suikeroom proberen te scoren wel altijd te suggereren dat er meer is dan de fake seks die alle doorsnee hoertjes wel aanbieden. Zo beloven ze u een ervaring alsof u een echte vriendin heeft. Die dienstverlening krijgt dan voor de suikeroom trekjes van een gewone relatie. Maak niet de denkfout dat u ooit een band of relatie met een hoer kunt opbouwen. Alles draait om zo min mogelijk seks voor zoveel mogelijk geld.

Suikernichtjes zijn geraffineerd bezig. U betaalt per uur een behoorlijk bedrag. Veel meer dan wanneer u gewoon uurtjes harde seks zou aftikken in een bordeel. Elke minuut die u niet met seks bezig kunt zijn, is hun winst en uw verlies. U betaalt er immers voor. Gaat u voor een paar honderd euro met zo'n troela in een bioscoop of restaurant zitten, dan kunt u net zo goed voor een paar tientjes iemand van Facebook meevragen. Zolang het niet om de seks gaat, zijn heel veel mensen bereid met u mee te gaan. Dat beseffen die sloeries maar al te goed. Vandaar dat ze soms in hun advertentie vermelden dat ze heus niet op zoek zijn naar een relatie. Natuurlijk niet, want dat zou impliceren dat als u ze eenmaal geholpen heeft met hun "probleem", zij voor een langere periode bij u moeten blijven en de liefde inclusief seks binnen die relatie voor "niks" moeten geven. Ze houden niet van u, ze houden alleen van uw geld. We zien ze zichzelf wel eens verraden. Dan zeggen ze niet geÔnteresseerd te zijn in werk, samenwerkingen of andere oplossingen voor hun probleem.

Of ze stellen dat ze een vriendschap bieden met net dat beetje meer. Nou, dat beetje meer is gewoon zakelijke hoerenseks en die oppervlakkige vriendschap gaat niet verder dan wat kletspraatjes op sociale media. Die we met iedereen kunnen doen. Weet u wat ook zo vreemd is? Die trutjes waren wel bereid om het gratis met andere mannen te doen. Die zij dan zogenaamd hun vriend noemen. Die vriend laat hen dan zitten, zij zitten met de problemen en wie mag het voor veel geld komen oplossen? Precies. De internetsukkeltjes die nog nooit een poesje van dichtbij hebben gezien. Waarom hebben jullie hoeren in eerste instantie niet de voorkeur gegeven aan ons? Waarom krijgen wij geen kans op een relatie? En waarom zijn we pas goed als jullie gedumpt zijn als jullie al oud en gerimpeld zijn? O wacht, soms zijn jullie nog "maagd". Dan kan er weer een paar duizend bij de prijs. En een vriendin heeft jullie hier gebracht. Steeds dezelfde advertenties, dezelfde leugens, dezelfde woorden en hetzelfde bedrog. Listig, maar makkelijk te doorzien.

Financieel steunen noemen ze dat. Doen alsof er enkel een probleem op te lossen valt, maar het komt er in feite op neer dat u een volledig salaris moet kunnen ophoesten voor een of andere werkloze stoephoer. Hebben jullie het zo moeilijk dames? Ga godverdomme werken en eerst leren hoeveel arbeid nu eigenlijk waard is. De stratenmaker die zijn rug breekt en psychologisch aan de grond zit omdat hij zijn 5 kindertjes moet voeden, loopt ook niet te kankeren. En al helemaal geen gouden bergen te vragen van argeloze mannen. Nog grappiger wordt het als ze stellen dat mannen die dit enkel voor de seks doen, niet welkom zijn. "Het moet niet alleen om seks draaien hoor," we zijn allemaal mensen. Vuile teef, hoe zou u reageren als een man u mailt met de boodschap dat het contact niet om geld moet draaien? Dat u alvast seks moet hebben en dat het geld later wel komt als jullie bewezen een klik hebben? Op eerst seks vragen en later betalen staat zo'n beetje de doodstraf. Geld vragen zonder prestaties vinden de dames heel normaal.

Ha, daar komt weer een nieuw buzzwoordje aan dat u altijd in die advertenties vindt. Gierig. Mannen die hen niet onmiddellijk zonder wat te zeggen dikke flappen toestoppen, zijn gierig. Alsof dat een belediging is. In zaken hoeft u niet meer te betalen dan de dienst waard is. Wij kunnen ook wel 2 ton voor onze Lada vragen, maar dan krijgen we terecht de vinger. En kutopmerkingen. Terecht, want het is ook bizar. Waarom zouden mensen daar niet wat van mogen vinden dan? Dan heb je nog van die meisjes die roepen dat ze geen ervaring hebben maar wel jaren actief zijn. En het liefste wat oudere mannen hebben. Want die hebben geld en houden de seks niet zo lang meer vol. Erg makkelijk verdienen dus. U ziet, er zit overal wel wat achter. Al die advertenties zijn volledig "dichtgetimmerd". Met alle voorkomende scenario's en vragen wordt wel rekening gehouden. Is dat geraffineerde gedrag van een onervaren meisje? Seks zou niet hun werk zijn. Ze vinden het echt wel spannend. Gelul. U vraagt het professionele tarief voor een zakelijke dienst.

Blijkbaar vormen foto's ook handelswaar. Treinkaartje, vliegtickets of een kleinigheid voor de dagelijkse boodschappen: u krijgt er een paar geile foto's van de dame in kwestie voor. Uiteraard is dat fake en komen die foto's gewoon van het internet, maar hey, wie zijn wij om dat te verraden? Of ze denken dat ze meer geld verdienen omdat ze geen hoer zouden zijn. Bullshit. Een vrouw die neukt voor geld is een hoer. En als u nou toch beweert geen hoer te zijn, dan heeft u ook geen recht op het hoerentarief. Dan bent u een doodgewone scharrel die we dronken uit de kroeg meenemen en dan komt er sowieso geen geld aan te pas. Ziet u nou wel, al die onzin is eenvoudig te ontkrachten. Van te voren geld overmaken is al helemaal uit den boze. Kom anders eerst eens seks hebben voordat u betaald krijgt, dan begrijpt u wel waar we het over hebben. En we geloven het ook echt als uw betalingstermijnen aflopen. Kenmerkend aan oplichters is dat zij snelle beslissingen willen. Niet nadenken, maar doen. Anders komt u achter de waarheid.

Zodra u die waarheid ontdekt, gaan alle remmen los. Alle communicatie die niet gericht is op het geven van geld, wordt afgedaan als bullshit waarmee dames worden lastiggevallen. U zou niet bereid zijn te helpen. U bent een slecht mens. U wilt alleen maar praten. Betalen moet u. U stuurt onnodig berichten en verspilt dus tijd. U heeft niks te bieden en bent een zwerver. U mag ook vooral niet nadenken. We snappen de frustratie. Als wij solliciteren, dan moeten we ook tientallen brieven schrijven en vele gesprekken voeren. Zonde van de tijd, maar netjes blijven communiceren is nu eenmaal nodig om uiteindelijk te krijgen wat we willen. En dan nog zullen we nooit echt de hoofdprijs krijgen. Zo is het leven meisje. Ziet u in een advertentie staan dat u "goed moet lezen", dan betekent dat altijd dat ze onrealistische eisen stellen en daar al vaak commentaar op hebben gehad. Fijne meisjes hoor. Besef dat niemand zomaar op zo'n site staat. Ze zijn dus allemaal gehaaid en weten waar ze mee bezig zijn. Alleen mag u dat nooit ontdekken.

Overweging.

Betaalde seks is het probleem niet. Het oudste beroep van de wereld brengt ook voordelen voor zowel mannen als vrouwen die ze anders nooit gehad zouden hebben. Juridisch valt er evenmin veel tegenin te brengen. U laten belazeren is niet strafbaar als dat van te voren duidelijk is. De vrije markt biedt de mogelijkheid om vraag en aanbod de prijs te laten bepalen. Toch vinden we wel dat hier sprake is van een misstand. Mannen die zich laten verleiden tot een peperdure suikeroomrelatie die veel te weinig oplevert en waarbij ze veel risico lopen, zijn veelal kwetsbaar. Gek gemaakt door eenzaamheid en hunkerend naar een warme knuffel, komen ze in de handen van gewetenloze geldhoeren die als golddiggers hun slachtoffers financieel ruÔneren. Gouden bergen beloven en uiteindelijk weinig tot niks teruggeven. Het lijkt de politiek wel. Het is ons goed recht om mannen voor dit soort walgelijke praktijken te waarschuwen. Bouw uw leven op als u nog jong bent. Is het al te laat en maakt u toch gebruik van betaalde diensten, kies dan voor het legale circuit.

Voorkomen dat u besodemieterd wordt door deze tuthola's is vrij eenvoudig. Zie betaalde seks als zakelijke seks tegen een vastgestelde prijs. Zoekt u normale vormen van contact, zoals een rondje door het park lopen, dan zijn daar op andere manieren voldoende mensen voor te vinden. Bent u emotioneel en wilt u mensen helpen? Kijk dan eens om u heen in uw eigen omgeving. Genoeg mensen die uw hulp echt goed kunnen gebruiken zonder dat het u een rib uit uw lijf kost. Met andere woorden: houd verschillende rollen en belangen strikt gescheiden. Laat u niet uit de tent lokken door zielige verhalen op websites die uitsluitend bedoeld zijn om uw portemonnee te legen. Spendeer geen geld aan datingsites die middels tientallen betaalde chatberichten beloven dat het ooit tot contact gaat komen. Dat komt er niet. Alleen die suikeroomhoertjes komen wel opdagen als u ze het tienvoudige betaalt dan wat ze waard zijn. Mannen, jullie zijn slimmer dan dat. Al die tyfushoeren kunnen verrekken zolang jullie zelf nog kunnen trekken.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.