Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 27 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

342 Moslimextremist tot in de schatkist
341 Bestraf socialistische fouten
340 Aangifte om "Silence! I kill you!" (1)
339 Rot op uit Nederland!
338 Pretium Telecom: "Pech, dit is de wet!"
337 Miljoenennota Bos is een farce
336 Sexjobs.nl hoeren naaien met geldzaken
335 Moslimpropaganda weer vergruisd
334 Racisme is helemaal niet erg
333 Strafkamp Nicolaaslyceum was grove leugen
332 Slachtoffer van het eigen fascisme
331 Misdefinitie ontboden en verhoord (1)
330 Linkse achterlijkheid krijgt prioriteit
329 Vrijwilligerswerk om negatieve mening
328 Dewanand als kasteloze paria
327 Oplichting in de schijnwerpers
326 Trendseksueel maakt mietjes van mannen
325 Meldpunt Discriminatie Internet (MDI) verslagen
324 Referenties naar onkunde en onnozelheid
323 Kinderficken wie ein Weltmeister [2]

336 # Sexjobs.nl hoeren naaien met geldzaken #
Gepost door Misdefinitie op 13-09-2008 om 18:13.
Af en toe komt u ons tegen op plaatsen waar u het niet zou verwachten. Internethelden als we zijn komen we daarvoor niet op straat, maar op obscure websites. Zo dwaalden we af naar de website van Sexjobs. Een erotische marktplaats waar stoephoeren hun diensten van lichte zeden aanbieden. Voor ieder is er iets wilds. Straat- en crackhoeren die suckie suckie doen voor een geeltje, dames van plezier die u naar een raam of club lokken en voor een meier alles doen wat God verboden heeft en vrouwen die aan escort of privťontvangst doen voor 150 euro. De procedure is doorgaans simpel. U maakt telefonisch een afspraak naar aanleiding van een advertentie, gaat op pad, staat vrijwillig het gevraagde bedrag af en u bent in de gelegenheid uw kwakje te lozen daar waar duizenden mannen u al voor zijn gegaan. Sexjobs heeft echter een categorie genaamd "Geldzaken" waarin de dames proberen om mannen voor duizenden euro's op te lichten.

Valse schuldgevoelens.

De meeste categorieŽn laten aan duidelijkheid niks te wensen over. Ze stralen uit dat geld het betaalmiddel is van mannen en seks dat van vrouwen. Aangezien het vrijwel altijd mannen zijn die verlegen zitten om seks en wanhopig op internet gaan zoeken naar vertier, zijn dergelijke websites ingericht om het mannen naar de zin te maken. Vrouwen zetten zich neer als ordinaire lustobjecten die enkel geboren zijn om mannen te plezieren. Alles draait om verwennen en genieten om zo keiharde euro's binnen te halen of geld uit te sparen voor een laptop, auto of loodgieter. Seks is daar hard zaken doen en zo snel mogelijk de klant afwerken. Mannen ervaren dat zo vaak als emotieloos dat ze vrouwen beschrijven als stukken vlees waarop oerdriften kunnen worden uitgeleefd. Zaken zijn zaken. Zodra er wel gevoel en emotie bij komt kijken gaan de alarmbellen rinkelen. Vrouwen in "Geldzaken" proberen via de emoties van mannen te boel te flessen.

Eerlijkheidshalve dienen we op te merken dat mannen zulke snollen voornamelijk opzoeken om snel hun zak te kunnen legen. Niemand zit te wachten op geleuter over gevoelens en het persoonlijke leven van een temeier. Anders hadden ze net zo goed thuis kunnen blijven om op de bank te luisteren naar het geouwehoer van hun vrouw. Gewoon rampetampen en weer wegwezen luidt het motto. Daarom komt het in eerste instantie zeer vreemd over dat de dames in "Geldzaken" zo aan het jammeren zijn dat ze in de schulden zitten en details over hun persoonlijke financiŽle situatie prijsgeven. Tevens gaan ze er vanuit dat mannen bereid zijn om extra te betalen voor een vrouw die eigenlijk teveel praat en teveel loslaat. Niet zomaar extra geld, maar echt een fors bedrag. Normale prostituees blijven rond de 150 euro voor een uurtje. De sletten uit "Geldzaken" vragen makkelijk duizenden euro's voor hun diensten.

Diepgaand onderzoek was nodig om een verklaring te vinden waarom zij denken dat mannen bereid zijn om zoveel te betalen. Hoeren lijken over het algemeen lelijke afgelikte boterhammen waar honderden van de goorste behaarde apen overheen zijn gegaan. Normale vrouwen kennen het voordeel van affectie, liefde en een gemiddelde van hooguit 15 verschillende seksuele contacten. Zij zijn meer waard, maar niet te koop. Een hoer kan haar waarde vermeerderen door te doen alsof ze een gewoon meisje is. Door te suggereren dat ze diep in de schulden zit en enkel uit wanhoop kiest voor betaalde seks, probeert ze te doen alsof het haar eerste en tevens laatste keer is dat ze als hoer werkt. Mannen zouden het idee moeten krijgen iets exclusiefs te neuken dat niet uitgewoond is. Bovendien zou het helpen van een dame in nood veel romantischer zijn dan een koude, kille en afstandelijke commerciŽle hoer. Deze vorm van girlfriend experience (GFE) moet wel zeer duur betaald worden.

Bedrog.

Zou het inderdaad zo zijn dat die vrouwen eenmalig seks hebben om hun schulden te betalen en zou de gesuggereerde girlfriend experience inderdaad in de praktijk worden gebracht, dan is er niks aan de hand. Uiteraard kan het moeten dokken van duizenden euro's voor betaalde seks alsnog belachelijk gevonden worden, maar voor exclusiviteit is het nu eenmaal zo dat het waard is wat de gek ervoor geeft. Om erachter te komen wat er nu van waar is, probeerden we undercover contact te zoeken. Onze spion, M. Afkees, klom in de pen en reageerde op een aantal advertenties waarin "noodlijdende" dames hun laatste noodkreet gaven. Noodkreten die meestal bestaan uit de bewering dat het geld met spoed nodig is omdat ze anders uit hun huurhuis worden getrapt. Vaak kreeg hij geen reactie. De dames die wel een reactie stuurden vielen meteen door de mand. Niks eerste keer. Niks schuld. Zonder uitzondering waren de dames allemaal aangesloten bij clubs en webcamsites. Dat betekent dat het doodgewone hoeren zijn die het werk altijd al deden. Van een (eenmalige) schuld is geen sprake.

Kees kreeg ook veel te maken met zogenaamde fakers. Fakers zijn mensen die op websites doen alsof ze fysieke contacten of dates zoeken. In plaats daarvan proberen ze u te neppen en te lokken naar betaalsites waaraan u veel geld kwijt bent zonder de dame ooit te ontmoeten. Websites met webcames zijn daar een goed voorbeeld van. U betaalt een vergoeding en u ziet een filmpje waarin een meid met haar flamoes aan het spelen is. Meer dan masturberen is niet mogelijk, want de dame in kwestie wil helemaal geen afspraken maken. SMS-nummers zijn eveneens berucht. Per ontvangen bericht moet er flink in de buidel worden getast, maar u communiceert echter met een computer. Pure oplichterij dus. Van een echt noodlijdende dame die u als een prins op het witte paard uit haar benarde positie kunt redden is geen sprake. Andere dames verkopen uw gegevens door aan spammers. Wat overblijft zijn de hoeren die wel echt afspreken, maar hooguit wat tientjes waard zijn. Echt geen duizenden euro's.

Genaaid.

Om een betere indruk te krijgen hoe deze dames werken, volstaat het nemen van een kijkje in de betreffende "Geldzaken"-categorie. Meisjes met een echte schuld zullen zich wel tien keer bedenken voordat ze risico's gaan lopen met vreemde mannen. Zetten ze voor de eerste keer een advertentie, dan zou dat nogal onwennig moeten zijn. Professionele hoeren die de boel proberen op te lichten en via het gesuggereerde idee van de girlfriend experience veel meer geld vragen dan de dienst waard is, verraden zich bijna altijd door de semi-professionele houding. Weet iemand die voor de eerste keer een advertentie plaatst wat voor randdebielen erop afkomen? Nee. Hooguit als ze het onderzocht hebben zoals wij deden. Toch treft u onder de meeste advertenties iets aan over "fakers die niet moeten reageren". Dat heeft ze dus vaker gedaan. Ook komen we vaak de zin "in de maling genomen" tegen. Niet genaaid, besodemieterd of bedonderd. In de maling genomen is de term waaraan u een faker cq professionele hoer herkent.

Terwijl u dit artikel leest, heeft u alle tijd om rustig na te denken. Hier worden geen seksuele lusten opgewekt, dus hebben de hersenen nog bloed om te functioneren. Om snel te veel geld te krijgen maken de professionals gebruik van een opkomende geile bui. Lekker verhaaltje, mooie beloften, suggeren dat ze zonder uw hulp in de goot belandt en de kans is groot dat u uw pik achterna loopt en het gevraagde bedrag neertelt. Daarna voelt u pas hoe u genaaid bent. Veel te laat. Nadenken is dus iets wat ze willen voorkomen. Daarom treft u heel vaak de woorden "nood" en "spoed" aan. Vrijwel altijd willen de dames liever gisteren dan vandaag afspreken. Vanavond, morgen of morgenochtend is ook nog mogelijk. Over twee of meer dagen echter niet. Natuurlijk niet, want dan is de geilheid weg en gaat u bedenken dat 1500 euro echt niet normaal is voor een hoer. Haastige spoed is zelden goed. Echte schulden worden afgelost op lange termijn.

Van alles wordt uit de kast gehaald om geld uit uw zak te kloppen. Haast klassiek zijn de gedragen slipjes. Geloof het of niet, maar er zijn mannen die het opwindend vinden om te ruiken aan een slipje waar de geur van lichaamssappen nog aanhangt. Om het in bezit te krijgen, hoeft u alleen wat geld te storten op een rekeningnummer. Waarna u er niks meer van hoort. Aangifte gaat u toch niet doen, want wie gaat zijn fetisj nu toegeven? Anderen proberen zoveel mogelijk medelijden op te wekken. Let er maar eens op. Heel vaak zijn ze in de problemen gekomen doordat hun loverboy ze verlaten heeft. Sommigen vragen heel "lief" of u een paar euro kunt storten. Gratis en voor niks. Alle beetjes helpen immers. Heel soms krijgt u foto's opgestuurd. Gepikt van internet. Dat dan weer wel. Nog schaamtelozer was een advertentie waarin men vroeg om eerst 2500 euro te storten. Ja, we hebben een gaatje in ons hoofd.

Slimmeriken onder de mannen selecteren bovengenoemde termen er vliegensvlug uit. Spoed, dringend, nood, slipje, maling, faker: als u deze termen ziet wordt u genaaid. "Suikeroom" is ook zo'n mooie. Een arrogante junk die op straat zonder condoom pijpt voor 20 euro vraagt op internet opeens een suikeroom voor 1500, 2000 of zelfs 4000 euro. Slanke dame en heel lief. Tuurlijk, maar wat kleingeld is meer dan genoeg. Mannen worden geacht altijd "eerlijk" en "discreet" te zijn. Zelf zijn de vrouwen dat allerminst. Vragen om een lening is weer een verhaal apart. Een aantal dames geven grif toe dat de bedragen die ze vragen belachelijk zijn en brengen het alsof ze een lening willen afsluiten. Van alle keren dat onze Kees trachtte tot een overeenkomst te komen gaven de dames opeens niet meer thuis toen hij aangaf het officieel te willen regelen. Oplichters zijn als de dood voor notarissen en advocaten.

Oplichting valt meestal onder de georganiseerde misdaad. De dames weten heus wel dat veel mannen ze meteen door hebben als ze 5000 euro vragen voor wat lichamelijke oefening terwijl concurrenten hooguit 150 euro willen hebben. Mannen lopen in een aantal gevallen echt gevaar. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Geld storten op een rekening zonder in contact te treden met de persoon in kwestie betekent altijd dat u uw geld kwijt bent. Vreemden ontmoeten is ook niet zonder risico en daar zit hem nu juist het verradelijke. De bedragen zijn niet voor niks zo hoog. U wordt gevraagd met veel geld over straat te gaan. Gratis parkeergelegenheid schrijft men nog in de advertentie. U gaat naar de afspraak en parkeert op de aangegeven plek. Vervolgens gaat u met de hoer naar binnen. Na het klaarkomen staat u buiten en merkt u op dat er in uw auto is ingebroken. Alles weg.

Denkt u de dans te ontspringen door met het openbaar vervoer te gaan? Jammer. Men lokt u naar een verlaten buurt en heeft daar wat mannetjes klaarstaan om u te beroven. Lukt het u wel om het geld aan de dame in kwestie af te geven en komt het tot de daad, dan moet u er rekening mee houden dat er altijd een kerel aanwezig is in de woning waar u ontvangen wordt. Hij zit achter videoapparatuur dat verstopt is in muren, plafond of elders in de ruimte. Bedenk dat u goed te chanteren bent als u een vrouw heeft of een hoge functie bekleedt. Liegen hoort bij het beroep. Uiteraard is werken in de erotische branch nu niet bepaald iets dat snel aan vrienden en bekenden verteld wordt. Voor de vrouwen is het vaak een kwestie van het leven van een dubbelleven in een wereld waarin leugens, bedrog en oplichting niet ongewoon zijn. Allemaal risico's die u loopt terwijl de advertentie alles behalve oprecht is.

Overweging.

Reguliere prostituees bezoeken tegen standaardprijzen levert over het algemeen slechts dagelijkse beslommeringen op van hoerenlopers die van een koude kermis thuiskomen. Zodra er over schulden gesproken wordt is het oppassen geblazen. Op zich hoeft men over het hebben van schuld niet per se te liegen. Over schuld wordt echter meestal gezwegen aangezien het niemand wat aangaat waarvoor het verdiende geld gebruikt gaat worden. Daar zit dan ook meteen het verschil tussen normale meiden die een schuld hebben en hoeren die met de term schuld suggereren dat er iemand in nood is terwijl ze enkel de intentie hebben zoveel mogelijk geld te krijgen. Een normale schuld kan via vele andere wegen worden opgelost zonder het lichaam te moeten verkopen. Nogal een verschil met vrouwen wiens dagelijks werk seks is en die er een hele andere definitie van schuld erop nahouden.

Oplichting en erger is in veel gevallen te voorkomen door gewoon het gezonde verstand te gebruiken. Zomaar geld overmaken is uit den boze. Heeft u daar toch zin in, dan kunt u het geld ook bij ons kwijt. Gaat u toch een dame van lichte zeden bezoeken, zorg dan dat u op de hoogte bent van de mogelijkheden en tarieven. Leningen verstrekken kunt u beter overlaten aan professionele instanties. Wanneer zij geen geld lenen kunt u er vergif op innemen dat er meer aan de hand is dan zomaar een schuld. Laat vooral niet op uw gevoel inpraten. De dames hebben geen schuld en worden niet zomaar uit hun woning gegooid. Worden ze dat wel, dan hebben ze andere hulp nodig en is het niet uw probleem. Ga nooit met veel geld op pad. Begeef u niet op duistere plekken. Geloof niet in veilingen en zaken doen met veel contant geld. Nederland kent veel nette clubs waar u beter heen kunt gaan. Negeer oplichters, leugenaars en fakers. Maak hun schuld vooral nooit uw schuld.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.