Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 5 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

782 Eurofielen parasiterende imbecielen
781 Tekort van haver tot gort
780 Aanbesteed door een hersenscheet
779 De grens ligt bij geweld
778 Falen waar slinksen van balen
777 De bewijs-ontkenreeks
776 Peper aan uw reet
775 Dhimmi's kronkelen en kruipen
774 Fraude is het toppunt
773 Socialisten pijpen jihadisten
772 Politiesukkeltjes wereldwijd
771 Onderwijsaccreditatie onder de maat
770 Wij weren en discrimineren!
769 Omsingeld door oorlogszuchtigen
768 Alles wordt niet beter
767 Landverraders verdienen de doodstraf
766 Onderwijsadvies waar ik op pies
765 Notice and fuck you!
764 "Joden moeten dood!"
763 Geheim van geen dienst

770 # Wij weren en discrimineren! #
Gepost door Misdefinitie op 24-08-2014 om 23:15.
Gematigde moslims die zich ontpoppen als gehaaide moordmachines en strijden in een vreemde krijgsmacht, licht getinte debielen die in onze Nederlandse straten oproepen tot een nieuwe genocide op Joden en achterlijke dwazen die de welvaart in de westerse landen willen opgeven voor hun natte droom van de Islamitische Staat, worden in de hand gewerkt door laffe Gutmenchen met hun dhimmitude. Totdat verstandige realisten het niet meer pikken en er een burgeroorlog dreigt. Dan veert de linkse elite op, want terrorisme uit naam van de pedofiele profeet geeft alle moslims een slechte naam en dat is slecht voor de acceptatie van de multikul. De overheid suggereert te doen waar de nette burgers zo naar vragen: trap die verdomde haatjurken het land uit. Daar willen die slinksen natuurlijk niet aan beginnen. Wel beweren zij dat ze voortaan de haatleuzen van extremistische islamieten streng aan te pakken. Islamitische haatzaaiers aanpakken is louter newspeak voor het aanpakken van rechtsdenkenden die juist kritiek hebben op radicale moslims.

Onze vrijheden sterk ingeperkt.

George Orwell beschreef in zijn beroemde boek 1984 een haast surrealistische dictatuur die in stand gehouden wordt door een surveillancemaatschappij waarin iedereen continu als verdachte wordt gezien. Binnen zo'n dictatuur wordt u niet alleen 24/7 in de gaten gehouden, maar men doet ook serieuze pogingen om uw denken te vernietigen. Newspeak is een van de krachtigste wapens van het regime. De bedoeling van de fascisten is om onwelgevallige uitingen te laten verdwijnen door ze te verbieden en desnoods strafrechtelijk te vervolgen. Mensen zullen die uitingen dan niet meer gebruiken, de woorden worden vergeten en hun woordenschat wordt zo klein dat bepaalde dingen niet eens meer gezegd kunnen worden. U kunt dan niet meer zeggen dat extremistische moslims alle Joden hebben doodgewenst als de mensheid die woorden nooit (meer) gebruikt en alle geschriften waarin die woorden stonden zijn vernietigd. Kenmerkend aan fascisten is dat u alleen die woorden mag gebruiken die hun politiek correcte regime heeft goedgekeurd.

Misdefinitie vindt dat de vrijheid van meningsuiting absoluut dient te zijn. De enige grens die we willen accepteren, is oproepen tot geweld en het zwart maken van individuen zonder journalistieke noodzaak. Geweld is namelijk geen mening en individuen die onrechtmatig zwart worden gemaakt, kunnen zich niet aan de laster onttrekken. Uitingen die van algemene aard zijn, zijn heel eenvoudig te negeren en te ontwijken door simpelweg niet meer de websites te bezoeken waarvan bekend is dat ze daar staan. Vandaar dat de uiting "Joden moeten dood" zoals die van moslims te horen was in de Schilderswijk, wat ons betreft wel een strafbare uiting is aangezien de uiting letterlijk oproept tot het vermoorden van Joden. Terwijl algemene meningen over het gedrag van extremisten naar ons idee nooit een strafbaar feit kunnen opleveren omdat ze over gedrag gaan van anonieme lafaards en het voor hen geen consequenties heeft. Een kwestie van gezond verstand. Bedreiging met de dood en haatzaaien wel strafbaar en uitingen die kritiek hebben op terroristen niet.

Was u ook zo verheugd toen Opstelten aankondigde dat haatzaaiende uitingen van jihadisten keihard zullen worden aangepakt en het kabinet zelfs een heuse NSB-kliklijn gaat exploiteren zodat u lekker retro kunt klikken zoals dat in de oorlog gebeurde? Spannend, net een jongensdroom. En u heeft allemaal kennis kunnen nemen van het gedrag van een zooi moslimmalloten in Den Haag. Dreigen, geweld, vlaggen met hakenkruizen, Allah is groot, schreeuwen om de jihad en het uitroepen van de Islamitische Staat. Kat in het bakkie, die kamelenneukers moeten oprotten. Weg met hun haat en in de gevangenis. Eindelijk lik op stuk. Eindelijk daadkrachtig optreden. Kranten staan er vol van. Maatregelen tegen de jihad. En dat in een extreem links land vol met dhimmi's die dagelijks moslims zouden willen afzuigen als ze daar de kans voor krijgen. Niks is minder waar. Ver buiten de schijnwerpers van de publiciteit, zit de waarheid. Recent kregen we weer eens een "verzoek tot verwijdering" binnen van het MDI. Moslims zouden beledigd zijn omdat wij hun extremisme veroordelen.

Vanzelfsprekend kunnen die tyfusfascisten de dikke vinger krijgen. Rancuneuze aanbrengers kregen na de oorlog in Neurenberg de doodstraf. Hun straf komt ook nog wel, daar zijn we van overtuigd. Serieus, het hele land staat in brand, overal dreigt oorlog en alle Joden worden met de dood bedreigd en dat fucking MDI maakt zich druk om onze artikelen?! Lang hoeven we niet na te denken over het enige juiste antwoord dat we hen geven: FUCK YOU! U kunt schrijven, dreigen en vervolgen wat u wilt, maar alles blijft lekker staan. Het is godverdomme alsof die NSB'ers het Verzet een mail sturen van "je mag niet zo kwaad over Hitler spreken hoor, dat was best een toffe peer." En ja, het Verzet loopt gevaar. Toen en nu. Straks staan we weer voor de rechter, want hoewel dat MDI onder een private stichting valt en ze dus net zo weinig te zeggen hebben als doorsnee burgers, laat justitie zich door hen paaien. Desondanks zijn we de kwaadsten niet en laten we u graag genieten van de reden waarom zulke verzoeken achterlijk zijn.

Vaste lezers weten dat het MDI een extreem linkse fascistenorganisatie is bestaande uit een aantal zielige huisvrouwtjes op leeftijd met penisnijd en wat trieste nerds die vroeger al werden gepest omdat ze altijd alles gingen doorklikken aan de meester. Dagelijks zitten ze zich af te trekken op onze teksten (hoi Erik Schaap!) en doen ze aangifte bij de politie als beheerders van websites niet onmiddellijk alle meningen weghalen die hen niet bevallen. Zelf hebben ze matige politieke ambities die niet uitkomen omdat ze hun zaak niet met argumenten kunnen winnen. Zo trachten ze mensen te bewegen tot het "weerspreken" van realisten. Kunnen ze niet, want wij hebben al hun shit al ontkracht. Vandaar dat deze website ze een doorn in het oog is en ze graag zien dat het voorgoed verdwijnt. Gezien het bestaan van de vrijheid van meningsuiting, is dat enkel mogelijk als uw beheerder in de cel belandt. Uit hun mail blijkt dat de klachten ditmaal gaan over artikel 764 dat gaat over moslimextremisten. Kijk mee en lach uw lul uit uw broek.

Analyseer het begin van artikel 764 nu eens goed. Wat staat daar allemaal? Allereerst moet het die reetkevers zijn opgevallen dat de titel "Joden moeten dood" nogal provocerend is. Dat is met opzet gedaan. Van te voren weten we dat onze extreem linkse vrienden daar hartkloppingen van krijgen en spontaan klaarkomen van de gedachte dat ze weer iets hebben gevonden om ons aan te klagen. Dan kijken ze beter en zien ze het tussen aanhalingstekens staan. "Kut, het is een quote, dan maar kijken of hij iets anders strafbaars zegt over Joden." Dan komt de verrassing, want de auteur wilde niks over Joden zeggen, maar het signaal afgeven dat die titel zelfs zonder aanhalingstekens volledig legaal is omdat burgemeester Van Aartsen dat heeft gezegd. Satire dus. Voorts zet de auteur een prachtige val op. Hij meldt dat het artikel vast de toorn zal aantrekken van het MDI. Hoewel, zo dom zouden ze toch niet zijn? Wel dus. Lol, provocatie geslaagd. Misdefinitie heeft weer eens bewezen dat antidiscriminatiebureaus niet kunnen lezen en louter reageren op losse woorden.

"Boeit niet, het is per definitie strafbaar wat jullie schrijven." Fout, de strafbaarheid van de uitingen wordt mede bepaald door de maatschappelijke context waarin ze gebruikt worden. Anders had de wetgever wel een woordenboek gemaakt met daarin alle woorden die nooit meer gezegd mogen worden. Op deze website maken we graag gebruik van satire, sarcasme, ironie en hyperbolen. Sterk overdrijven en daarmee het debat uitlokken. De manier waarop wij onze artikelen schrijven, past bij het karakter van de website. Al meer dan 10 jaar en in zo'n 770 artikelen. Misdefinitie maakt zich kwaad over het feit dat extremistische moslims van alles mogen roepen tot doodsbedreigingen aan toe en dat wij worden vervolgd om de meest triviale dingen. We vinden het te idioot voor woorden dat de overheid miljoenen stopt in de gedachtepolitie terwijl de Joden pas echt gevaar te duchten hebben van die radicale moslims. Het hele artikel gaat over criminele moslims en hun achterlijke linkse holmaatjes. Met een heleboel valkuilen om hen te ontmaskeren.

De Hoge Raad heeft in zijn arrest "Belediging religie" bepaald dat strafbare groepsbelediging impliceert dat groepen mensen vanwege hun religie of ras beledigd worden. Alle kritiek op gedrag, zelfs heftige kritiek voorzien van de nodige scheldpartijen, zijn nooit strafbaar. In de eerste alinea staat ondubbelzinnig vermeld dat we het in dat artikel over criminele moslims gaan hebben. Dus niet over alle moslims. Dus niet over de groep moslims. Dus geen groep, dus niet strafbaar. Zo simpel is het. Voorts impliceert het feit dat het over extremistische moslims gaat, al dat het over extremistisch gedrag gaat. Extremisme is gedrag. Er wordt kritiek geleverd op dat extreme gedrag. Vandaar dat de uitingen die het MDI aandraagt, per definitie niet strafbaar kunnen zijn en we ze gewoon laten staan. Het is vaste jurisprudentie dat het een creatieve tekstschrijver toegestaan is om te "offend, shock and disturb". Tel even gezellig mee. Het artikel meldt 14 keer dat het over criminelen gaat en 13 keer dat het over radicalen gaat. Nogmaals, fuck you!

De beoordeling van de uitingen is dan niet moeilijk meer. Uiting 1 is gewoon een feit. Misdefinitie heeft tijdens de strafzaak tegen onze beheerder de rechters verteld dat onze artikelen op feiten zijn gebaseerd. Moslims zijn oververtegenwoordigd in de criminaliteit; meer dan de helft van de Marokkanen komt in aanraking met de politie voor verkrachting, moord en andere zware misdrijven. De rechters gedroegen zich als dhimmi's en vonden dat allemaal geen probleem. De uiting benoemt dus gewoon de feiten. De tweede zin van die uiting is een weergave uit het arrest van het Hof Amsterdam waarmee onze beheerder werd veroordeeld wegens groepsbelediging. Rechters gaven in dat arrest aan dat hij door de woorden berberaap en kakkerlak te gebruiken, de waardigheid van deze mensen had ontkend. Het maakte niks uit dat we tig keren hadden vermeld dat het om criminelen ging. De lange tenen waren beledigd. Zie hier het zoveelste bewijs dat die linkse droplullen niet begrijpend kunnen lezen, maar met aapachtige oerinstincten reageren op woorden.

Uiting 2 geeft wederom slechts de feiten weer. De koran schrijft aan iedere moslim voor dat ze Joden moeten haten. Bekend is dat de meerderheid van de moslims die gedachten ondersteunt en regelmatig uitdraagt. Vooral in de context van de gebeurtenissen in de Schilderswijk, waar 90 % allochtoon is, is het een feit van algemene bekendheid dat de meerderheid van de moslims Jodenhaat uitdragen. Filmpjes waarop de leuzen "Joden moeten dood", "Joden aan het gas" en "Intifada!" te horen zijn, zijn volop aanwezig. Vermeld wordt dat antisemitisme onder andere geschiedt door leuzen. Bekend is ook dat zelfs gematigde moslims mee kunnen helpen een sfeer te creŽren waarin dat extreme gespuis kan gedijen. Is het een misdaad om extremisten die alle Joden dood willen, kakkerlaken te noemen? Wij vinden van niet. Dikke vinger dus. Uiting 3 is volledig uit zijn verband gerukt. Erg goedkoop zoals we links kennen. Gesuggereerd wordt dat we met "kankermoslims" alle moslims bedoelen. Het artikel vermeldt consequent dat het om Jodenhatende jihadisten gaat.

Tot slot denkt het MDI met uiting 4 te mogen beslissen dat een volledige alinea uit het artikel moet verdwijnen. Nota bene de slotalinea. Lachen, alsof we in Nederland ooit een gedachtepolitie zullen accepteren die ons wel eventjes gaat vertellen wat we wel en niet mogen schrijven. De alinea geeft het gevolg weer van het feit dat links zich bezig houdt met gedachtemisdaden van hun politieke tegenstanders in plaats van hun multicriminele puinzooi op te ruimen. Joden willen Nederland verlaten. Duitse Joden wordt aangeraden om onherkenbaar over straat te gaan. Nieuwsfeiten waar gewoon naar verwezen wordt, maar dat heeft die imbeciele I. Tudor natuurlijk niet gelezen. Het is ons goed recht om politiek te streven naar de grote schoonmaak. Net zoals zij zich het recht hebben gegeven om alles binnen te halen, willen wij alles weg. Het is een feit dat ze ons hebben aangeklaagd voor kleine gedachtemisdaden. Extremisten, radicalen en terroristen die onschuldige burgers onthoofden neofascistische islamieten noemen, is nog een understatement.

Shocklog GeenStijl werd in augustus opgeschrikt door het bericht dat het OM een strafrechtelijk onderzoek is begonnen vanwege een fotofuck. GeenStijl heeft het namelijk gewaagd om het gezicht van burgemeester Judas van Aartsen te plakken op een foto waarop een onschuldige Amerikaanse journalist wordt geslacht door een moslimextremist. Bedoeld als satire om te laten zien dat de westerse censuur op dezelfde manier wordt onthoofd. Moraalridders proberen meteen hun persoonlijke afkeer en walging te projecteren en gelijk te stellen aan strafbare uitingen. Waanzin natuurlijk, want het enkele feit dat zij een uiting niet netjes, fatsoenlijk en sociaal vinden, betekent niet dat het strafrecht hiervoor moet worden misbruikt. De vrijheid van meningsuiting is juist in het leven geroepen voor uitingen die de meerderheid van de mensen niet bevalt. Politiek correcte uitingen worden immers nooit aangevallen. Besef steeds dat zulke onderzoeken en vervolgingen plaatsvinden tegen Nederlanders terwijl het islamitische kalifaat in de maak is.

Bij het lezen van zulke berichten konden ze bij GeenStijl alleen maar lachen net zoals wij de verzoeken van het MDI belachelijk maken. Helaas is het wel bittere ernst. Justitie die een onderzoek tegen u begint, schendt op alle fronten uw privacy. Uw hele doopceel wordt gelicht en allerlei databases waar u geen zicht op heeft, worden weer voorzien van gegevens die anders nooit aan het licht zouden komen. Alles wordt bijgehouden en het feit dat het OM aan het onderzoeken slaat, is al een vermelding op uw strafblad. Onze beheerder kwam daar pijnlijk achter toen in de rechtszaal alle aanvaringen met het OM werden opgelepeld; zelfs als wij niet eens doorhadden dat we bespioneerd werden. Afluisteren en andere zware opsporingsmethoden mag u verwachten als het om moordenaars en verkrachters gaat, maar zijn buitenproportioneel in geval van vermeende gedachtemisdaden. Pak liever de echte terroristen aan. Morele superioriteit veinzen en voor de show wat webloggers pakken, zorgt ervoor dat extremistisch tuig gewoon hun gang kan gaan.

Opvallend is dat als het een kleine weblog overkomt, zoals Misdefinitie nog steeds is, grote media inclusief GeenStijl hun klep houden. Aan censuur van burgers die toch een onwelgevallige mening hebben, branden ze liever hun vingers niet. Het is doodeenvoudig om de kleine man weg te zetten als nazi en er dan verder gaan aandacht aan te besteden. Wees dan ook niet zo verdomde hypocriet als het u zelf overkomt. Gebeten en gepikeerd, denkt GeenStijl dat zij wel de hoeders zijn van het internet. Kleine blogs die iets schreeuwen voor de rechter dagen is tot daar aan toe, maar als het de grote jongens gebeurt, dan zullen zij wel eventjes verhaal gaan halen bij het OM. Want zij hebben het wapen van de scherpe pen en kunnen door hun grootte heel wat nare publiciteit genereren. Waardoor er selectieve verontwaardigdheid ontstaat en het OM door het publiek met argusogen bekeken wordt. Macht is erg handig. Een beetje raar dat degenen met de grootste bek en de meeste macht, buiten bereik blijven van het OM.

Al veel langer is bekend dat als groepen mensen het OM en de overheid echt pijn kunnen doen, zij met veel meer wegkomen. Waarom wordt de leus "Joden moeten dood" niet aangepakt? Omdat moslims met velen zijn en al die gematigde tijdbommen levensgevaarlijk kunnen worden als het OM een van hen te grazen neemt. Waarom kan GeenStijl met meer wegkomen dan Misdefinitie? Vanwege de stroom aan negatieve reacties en hun achterlijke achterban die hersenloos mensen gaat aanvallen. Daar zijn ze bang voor. Op Misdefinitie is er een woordvoerder / beheerder die alle klappen moet opvangen. Die is makkelijk te pakken. Iedereen weet waar hij woont, wat zijn telefoonnummer is en waar hij werkzaam is. Die sukkel komt ook nog eens gewoon opdagen als hij een brief van de politie of dagvaarding krijgt. En hij heeft de schijn tegen. Heel Nederland kotst hem inmiddels uit vanwege de controversiŽle meningen hier. Krampachtig probeert het OM GeenStijl af te weren door ze te negeren en ze kennis te laten maken met hun bureaucratie.

Gewetenloze bureaucratie die mensen dehumaniseert is ook zoiets waar we al jaren over schrijven, waarvoor we al jaren uitgescholden en bedreigd worden en waarvoor we nooit erkenning of steun gekregen hebben. Overkomt het nu eens GeenStijl, dan weten ze opeens te analyseren dat bureaucratische procedures bedoeld om openheid en transparantie de nek om te draaien, erg verkeerd is. Stelletje schijnheilen. Alleen maar piepen als het hen overkomt. Best wel zielig eigenlijk voor zo'n groot mediaplatform. Met een rommelende maag en samengeknepen billetjes waar de spetterpoep door hun angst uit dreigt te komen, zoeken ze her en der de steun van "prominenten". Gelukkig is daar de NVJ die als journalistenvakbond een tegenstander is van de vervolging van GeenStijl voor trieste foto's die zijn bewerkt ter bevordering van satire. Zolang er geen bevolkingsgroep te zien is, moeten politici het maar slikken. Huilend ging GeenStijl keer op keer verhaal halen bij het OM uit vrees dat ze net als cartoonist Gregorius Nekshot uit hun bed gelicht worden.

Minister Opstelten wordt neergezet als iemand die een slechte hoeder is van de democratische rechtsstaat als hij opmerkt dat het logisch is dat er een onderzoek tegen GeenStijl is verricht. Voor mensen met gezond verstand is het al tientallen jaren onlogisch dat kritische vrijsprekers worden vervolgd om hun mening terwijl het OM al die tijd tekorten zegt te hebben aan mankracht en geld om de echte criminelen op te pakken. Slechts 1,8 % van alle misdaden wordt opgelost en dan tellen we alle gedachtemisdaden waar aangifte tegen gedaan is, inclusief al die duizenden voorgedrukte aangiften tegen Geert Wilders, ook mee. Een trieste balans die een kwestie is van de verkeerde prioriteiten stellen. Ja, we weten het, het OM heeft het opportuniteitsbeginsel dat zoveel inhoudt dat het juridisch volledig legaal is om allerlei moordenaars en verkrachters vrij rond te laten lopen om ondertussen schrijvers te vervolgen, maar toch. Groot was voor GeenStijl de opluchting dat ze toch niet vervolgd gaan worden. Nog even stennis maken en daar blijft het bij. Ze deden een plas ...

Interne bronnen zorgen ervoor dat het OM nog lekker is dan de seniele oude mannetjes die in verzorgingshuizen twee weken lang in een vuile poepluier moeten zitten. Van te voren horen dat er een onderzoek is ingesteld, dat lukt alleen de grotere websites. Justitie en rechters maken het in de aankomende zaak tegen Geert Wilders nog bonter. De ochtendkrant van stakker-Nederland, de Telegraaf, wist te melden dat de rechtbank in Den Haag zich al lang en breed aan het voorbereiden is op de strafzaak tegen Wilders. Pardon? Nog een zaak tegen die blonde peroxidekop? Lag er dan al een vervolgingsbeslissing? Was er Łberhaupt sprake van een zaak? Niks van dat alles. Landelijke kranten schijnen al te weten dat justitie deze maand een beslissing gaat nemen en de rechters gaan er al vanuit dat het strafbaar is wat Wilders heeft geroepen. Het gaat hier natuurlijk om de zaak van "Minder! Minder! Minder"-Marokkanen. Twee peperdure persrechters zijn al benoemd om dit zoveelste politieke proces recht te lullen in deze kromme bananenrepubliek vol allochtone censuur apen.

Rechters worden geacht onpartijdig te zijn, maar hoogstwaarschijnlijk weet u nog dat het in eerste instantie het gerechtshof Amsterdam was dat heeft gezegd dat Wilders in 2010 vervolgd moest worden omdat de uitingen die hij deed over de radicale islam als strafbaar werden gezien. Het OM wilde niet vervolgen en eiste bij de rechtbank vrijspraak. Tijdens de rechtszaak kreeg Wilders partijdige rechters en wist zijn advocaat als maffiamaatje met succes te wraken. Nu zijn het weer de rechters van rechtbank Den Haag die allang voorsorteren op het idee dat hij moet voorkomen. Ter vergelijking: in de zaak Misdefinitie zorgde justitie er door meervoudig te dagvaarden voor dat ze zelf hun rechters konden kiezen. Onze beheerder kreeg 3 vrouwelijke rechters en die zijn sneller beledigd. Zijn veroordeling vond plaats bij het Hof in Amsterdam. Bij de Hoge Raad kreeg bij PvdA'er Buruma. Geen haan die kraaide. Partijdige rechtspraak is het argument om het recht te diskwalificeren en ons recht op externe zelfbeschikking op te eisen.

Opmerkelijk is dat het opruien tot en bedreigen met geweld tegen alle Joden door extremistische moslims niet als strafbaar wordt gezien, maar de wens om minder (criminele) Marokkanen in het land te hebben wel. Blijkbaar mag een ras of soort best verminderd worden middels geweld of zelfs genocide (zolang het maar de kleuren, soorten en rassen betreft die links als vijand ziet) maar mag er onder geen enkele voorwaarde minder van het soort worden bepleit waarvoor links capituleert. Met andere woorden: Joden uitroeien is prima; minder crimineel Marokkaans tuig in de buurt niet. Zelfs niet als "minder" Marokkanen gerealiseerd wordt door legale middelen die ter beschikking staan aan de politiek. Zo wil Wilders Marokkanen stimuleren om vrijwillig te vertrekken, van criminelen hun paspoort afnemen en de grenzen sluiten zodat jihadisten niet meer terug kunnen keren nadat ze elders oorlog voerden. Begrijpt u nu waarom wij de absolute vrijheid van meningsuiting aanhangen? Dit land is knettergek geworden. Meer tuig mag, minder niet.

Heksenjachten voeren jegens mensen die niks noemenswaardigs doen en voorts de andere kant op kijken als die zogenaamde kleinzerige moslims op hun lange tenen en korte pikkie zijn getrapt. Pascal Vanenburg riskeert vervolging door de gemeente Almere omdat hij als ex-ambtenaar beschreef hoe een jihadist een uitkering aan kwam vragen bij de gemeente. Uit voorzorg de namen van de betrokkenen niet noemend, gaf de Telegraaf deze informatie wel prijs en dus is hij nu de klos voor wat een ander geschreven heeft. Deze man verdient echter een lintje en al die klote ambtenaren die zonder blikken of blozen ons belastinggeld weggeven aan extremisten, moeten worden gedropt boven SyriŽ. Wie zich toch zo verbonden voelt met Allah's volgelingen, kan daar beter zelf gaan creperen. Aangifte kan een strafzaak tot gevolg hebben, maar een civiele aanklacht kan eveneens een jarenlange procedure opleveren die nogal wat kost. Bloggers die over de verschrikkingen van de multikul schrijven, zijn vogelvrij. Als wraak uw naaktfoto's publiceren, mag dan weer wel.

Ruben Willemsen bliefde geen zwarten in het bedrijf van zijn baas en wees een Surinamer af om zijn huidskleur. Althans, dat is wat de rechter oordeelt op basis van een mail die hij ter afwijzing stuurde. Meneer de roetmop had geen enkele ervaring met computers en zou sowieso de baan niet hebben gekregen, maar als iemand in een interne mail die niet aan u gericht is het woord neger gebruikt, dan zinnen ze op wraak en doen ze aangifte. Dagelijks worden er vele duizenden sollicitanten afgewezen op strafbare kenmerken als ras, geslacht, seksuele geaardheid of politieke gezindheid. Onze beheerder is honderden keren afgewezen om de politieke gezindheid van deze website. Formeel is dat juridisch hartstikke strafbaar, maar in de praktijk worden we uitgelachen. Zelfs als we het keiharde bewijs op papier hebben staan zoals recent in de UvA-hoer zaak. Alleen omdat het hier een zwarte betreft, trekken ze door. Begrijp ons niet verkeerd, racisme kan schadelijk zijn, maar selectieve vervolging voor iets wat iedereen doet, is belachelijk.

Nog nooit hebben we mensen horen klagen als een zwarte wordt aangenomen daar waar een blanke had kunnen zitten. Positieve discriminatie noemen ze dat dan en dat wordt door overheidsinstanties zelfs als waardevol gezien. Denk aan de politie waar politica Guusje Nederhorst geen blanke korpschef wilde laten benoemen. Of de campagnes van politie en justitie die specifiek om gekleurde agenten vragen; het liefste Arabieren. Zelfs bij de Tweede Kamer hebben we vacatures gezien waar letterlijk onder stond dat ze bij gelijke geschiktheid de voorkeur geven aan allochtonen. Of te wel: blanken opgerot, we moeten jullie niet. Een gangbare praktijk die getuigt van de meest walgelijke vorm van racisme, namelijk de "weg met ons blanken"-mentaliteit, maar die toch heel breed gedragen wordt door al die hypocriete schijtlijsters die zo zielig lopen te jammeren als een nikker de baan niet krijgt. Er zijn ergere dingen. Wees dan consequent en bestraf alle vormen van racisme. Beter nog: zorg voor een hervorming op de arbeidsmarkt en kies voor objectieve criteria.

Overweging.

Strafrecht is een uitermate zwaar middel en dient daarom als ultimum remedium gebruikt te worden. Burgers hebben door het opgeven van een deel van hun vrijheid, de overheid een mandaat gegeven om een geweldsmonopolie te creŽren om zware criminelen op te sporen en te berechten. Vrijheid is een groot goed en het spreekt voor zich dat het niet deels is opgegeven om trivialiteiten te vervolgen. Mensen willen beschermd worden tegen moordenaars en verkrachters; misdadigers tegen wie zij zich niet kunnen verdedigen. Voor zover zij dat wel zelf kunnen regelen, is het onwenselijk dat iedereen zijn eigen rechter gaat spelen. We laten de overheid dus objectieve, neutrale en onafhankelijke rechters aanstellen die de meest zware misdadigers moeten bestraffen. Praktisch gezien kan de opsporing daar niet ophouden. Wie een lichter vergrijp pleegt dat ook onacceptabel is, zou net zo goed de strafwetten tegen zich moeten krijgen. Politie, justitie en rechters geven echter aan dat het vanwege de beperkte capaciteit niet mogelijk is om alle misdrijven te vervolgen.

Akkoord, alle misdrijven vervolgen en mensen voor de kleinste overtreding voor de rechter dagen is net zo onwenselijk als alleen moordenaars vervolgen en bijvoorbeeld oplichters laten lopen wegens capaciteitsgebrek. Wetgevers hebben daarom gemeend justitie het opportuniteitsbeginsel toe te kennen. Simpel gezegd mag justitie derhalve zelf bepalen wie ze laten opsporen en wie vervolgd gaat worden. Het gezonde verstand zegt voorts dat het verstandig is om zoveel mogelijk zware misdrijven te vervolgen en ook genoeg aandacht te geven aan misdrijven die anderszins als zeer hinderlijk worden ervaren zoals oplichting, fraude en inbraak. Kortom, pak de klassieke misdrijven aan; misdrijven die door de meerderheid door de bevolking als misdrijf worden gezien. Zorg voor een gezonde balans en streef ernaar om geld en middelen louter in te zetten ter bestrijding van de misdaden waar we onder lijden. Justitie doet het helaas net andersom. Zij vervolgen zaken die niet als misdrijf ervaren worden en laten zware misdadigers vrij rondlopen.

Juridisch gezien is het volledig correct om een meisje van 14 dat verkracht zegt te zijn weg te sturen bij het politiebureau omdat de dienders te druk zijn met zich lopen af te trekken op een zeikverhaal over moslims. Net zoals rechters het feit dat alle Joden met de dood worden bedreigd makkelijk kunnen wegwuiven als een rechtse blogger wegens een gedachtemisdaad voor het hekje staat. De rechters in hun ivoren toren zijn machtig, maar vooral heel dom. Reeds in 1942 hebben we gezien dat terwijl alleen de penetrante rottende geur van verbrandde lijken de vernietigingskampen kon ontsnappen, de Hoge Raad bepaalde dat alle decreten van de FŁhrer wetten in formele zin waren. Zo werd schrikbarend genoeg het vergassen van alle Joden in de Tweede Wereldoorlog in Nederland gelegaliseerd. Anno 2010 zagen we onze beheerder veroordeeld worden wegens belediging terwijl Amsterdam de noodklok luidde over extreme moslims. Waarschijnlijk klinkt het als een relaas van een gekke nazi die moord en brand schreeuwt, maar de machthebbers hebben bloed aan hun handen.

Critici betalen al eeuwenlang de extreem hoge prijs voor het openbaren en analyseren van misstanden. Verhalen over brandstapels waar vrijsprekers in de middeleeuwen op werden geroosterd als ze onwelgevallige meningen hadden, werken vaak op de lachspieren van mensen die niet beseffen dat zulke shit ook in deze tijd nog aan de orde van de dag is. Weliswaar niet letterlijk op de barbecue, maar vrijsprekers en journalisten wagen nog steeds hun leven. Alleen maar omdat ze hun visie geven op het leven op aarde. Desondanks zouden wij niet met onszelf kunnen leven als wij als intellectuelen met al onze intelligentie de koppen in het zand zouden steken en het arme klootjesvolk de dupe laten worden van maatschappelijke misstanden die zij zelf niet kunnen overzien. Net als bij Wilders is voor ons de motivatie om door te gaan in eerste instantie het willen beschermen van het volk tegen het kalifaat. Natuurlijk is het eeuwig zonde dat we het normale leven hebben moeten opgeven door toedoen van fascisten, maar we doen het voor volk en vaderland!

Later als de oorlog gewonnen is, zal er een tribunaal opgericht worden en zullen wij bewijzen moeten aanleveren die rechtvaardigen dat er zeer zware straffen worden uitgedeeld aan landverraders. Aangetoond is dat justitie het belangrijker vindt om kritische sprekers te vervolgen dan de haatzaaiers die daadwerkelijk oproepen tot geweld. Aangetoond is dat al die zogenaamde anti-discriminatiebureautjes, enkel reageren op negatieve meningen over moslims ongeacht of dat criminelen zijn die een nieuwe genocide willen beginnen. Zij bedrijven de links-fascistische politiek en denken ons via de strafrechter de mond te kunnen snoeren. Alleen dat gegeven is al reden om door te zetten wat er ook gebeurt. Aangetoond is dat de overheid aan newspeak doet als ze zeggen jihadisten aan te pakken. Ze doen juist het omgekeerde. Zeker nu de maatschappelijke discussie over de vrijheid van meningsuiting weer oplaait. Best wel bizar dat elke keer als de uitingsvrijheid besproken wordt, ook juist de critici extra worden aangepakt in dezelfde periode.

Zeer kwalijk, want de absolute vrijheid van meningsuiting is het antwoord op terrorisme en radicalisatie. Al worden we straks in de diepste kerkers gegooid wegens belediging, dan nog zullen we doorgaan omdat we nooit zullen accepteren dat die laffe linkse dhimmi's ons land stilzwijgend afgeven aan die criminele woestijnratten. Alle berberapen van Allah, dit is godverdomme ons land. We zullen niet zwijgen en medeplichtigen worden aan de capitulatie van ons volk. We zullen blijven roepen. Zo hard als we kunnen. We zullen mensen blijven mobiliseren. We zullen u een spiegel blijven voorhouden. Zodat u in elk geval de kans had om er nog iets tegen te doen voordat het te laat was. U bent op de hoogte. U weet dat extremistische moslims het land aan het overnemen zijn. U weet dat de machthebbers louter gedachtemisdaden vervolgen omdat dat ze dat islamitische tuig als stemvee gebruiken. U kent hun idealen. Luister goed, dat u ons niet wil steunen is prima, maar ze pakken op den duur ook uw dochter, uw bezittingen en uw land. Stop deze waanzin!
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.