Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 8 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

722 Van fortuynist naar socialist
721 Hoereren voor Allahs jihad
720 Links arsenicum voor gif islam (2)
719 Kwaliteitsimpuls is lege huls
718 Apartheidscriminelen der multikul
717 Terreur van de spionage
716 Leren te relativeren
715 Misbruik? Legaliseer kinderporno!
714 Wilders de verlosser
713 Gelegaliseerde diplomafraude (1)
712 Jacht van de Kristallnacht
711 Europa eist totale controle (2)
710 Excuusnegers en nikkersletjes (8)
709 De Russen kunnen onze anus kussen
708 Pak slaag om te corrigeren
707 Trots op racisme
706 Oude stomme koeien
705 Asielen van imbecielen
704 Onderwijs creŽert een kloof
703 Fatsoen vooral niet doen

720 # Links arsenicum voor gif islam #
Gepost door Misdefinitie op 17-12-2013 om 23:56.
Meten met twee maten is typisch kenmerkend aan het gedachtegoed van linkse pissebedden. Aanschouw bijvoorbeeld diverse zielige pogingen om een politicus van het jaar aan te wijzen. Kijkers van EenVandaag konden dit jaar blijkbaar niet om die blonde peroxidekop heen en kozen voor Wilders die voor zijn volk zou opkomen en steeds de feiten aan zijn kant heeft staan. Bij de linkse NOS kozen de stemmers voor de "intelligente, koelbloedige en evenwichtige" Dijsselbloem (PvdA). Schouderophalend klikken we weg met het zure idee dat politici per definitie allemaal leugenaars en volksverlakkers zijn, maar daar zouden we niet een heel artikel over kunnen volschrijven. Wel ja, misschien ook wel, want dit ogenschijnlijke nieuws over miezerige mannetjes brengt discussies op gang waaruit de selectieve verontwaardigdheid weer boven komt drijven. Bij het eerste bericht wordt veel moeite gedaan om het te ontkennen. Betrouwbaarheid heeft in de politiek alles te maken met de mate waarin men achter het eigen woord staat en doet wat is afgesproken.

Een man van zijn woord.

Twee politici die beiden gekozen zijn in een totaal onbelangrijke poll op het internet, maar wat opvalt is dat forumtrollen vooral trachten de winst van Wilders te bagatelliseren door te roepen dat hij helemaal geen flikker heeft gepresteerd. Met als gevolg dat Wildersfans die het liefst de hele dag met hun gluiperige vingertjes in zijn reet zouden zitten, zich geprovoceerd gaan voelen en helemaal los gaan om die lui van repliek te dienen. Internetruzies zoals de linkse trollen dat graag zien, want er komt alleen maar ellende van en alles beter dan praten over de echte problemen in Nederland. Gaat het om Dijsselbloem, dan ligt het getrol meer in de lijn van de PVV zwart maken als "argument" waarom Wilders het niet is geworden. De verleiding is groot om al die bloedhonden eens de wind van voren te geven door hele lijsten neer te plempen van wat Wilders allemaal bereikt heeft, maar dat is niet verstandig. Discussieer nooit met idioten. Zij zullen u naar beneden halen tot hun achterlijke niveau en u daar verslaan met ervaring.

De bekende truc die hier achterschuilt is de aloude "bewijs en ontken"-reeks. Daarbij wordt u in de verleiding gebracht om concrete punten te noemen die Wilders goed heeft gedaan. Waarbij de trol al die punten stuk voor stuk zal afdoen als irrelevant en dat eindeloos blijft herhalen totdat iedere normale discussie onmogelijk is geworden. Hij kan dat eenvoudig doen omdat bewijs en bronnen zoeken nu eenmaal veel meer moeite kost dan simpelweg ontkennen. Zeker in een samenleving waar censuur en "new speak" bronnen zomaar kunnen laten verdwijnen. Ga dus niet mee in hun spelletjes, want wat zij "concreet" noemen zult u nooit als bewijs kunnen aanleveren. Zo geloven zij heilig dat Wilders zijn kruistocht jegens de islam richt op het doel om uiteindelijk met concentratiekampen voor een blank Nederland te zorgen. Voorts redeneren zij dat als Wilders dat niet levert, hij dus nooit iets presteert. Dieper nadenken kunnen ze niet. Laat u niet verneuken door te trachten de informatie te ordenen op een manier waarop zij het begrijpen. Hun fontanelletje kan dat toch niet aan.

Politiek is om te beginnen niet het concreet bevredigen van behoeften van de egoÔsten, socialisten en machogisten die veelal verenigd zijn in dezelfde personen. Politiek bedrijven we op basis van het algemene belang van de hele maatschappij en gezien de lange termijnen en ingewikkelde materie, is het meestal zo dat de discussies nogal abstract zijn. Simpelweg een paar wetten veranderen en denken dat het gewenste resultaat optreedt, is al eeuwenlang achterhaald. Alles heeft met elkaar te maken en alles heeft derhalve invloed op elkaar. Uiteindelijk kunnen de einddoelen wel enigszins concreet zijn. Toen de geallieerden besloten Europa te bevrijden van de Duitsers, was het einddoel natuurlijk die bevrijding, maar dat kon niet van de een op de andere seconde. Jaren van verzet gingen eraan vooraf. Duizenden acties waren er nodig en het resultaat liet daarom behoorlijk lang op zich wachten. Roepen dat Wilders niks presteert, is net als jarenlang roepen dat de geallieerden niks zouden bereiken. Veel mensen zien het resultaat pas achteraf.

Net zoals het halen van een tentamen als prestatie wordt gezien terwijl het nog heel onzeker is of het einddoel van het halen van het diploma ooit zal worden gehaald, kunnen uitingen van verzet worden gezien als prestatie ongeacht of het einddoel van de bevrijding (snel) wordt behaald. Politieke doelen zijn veelal zo groot, dat ze in miljoenen kleine stapjes worden gehakt. Het is dan de bedoeling om zo vaak mogelijk in de lijn en richting van dat doel te handelen. Elk stapje kan daarbij een prestatie zijn. Het probleem hierbij is dat de meeste mensen zulke stapjes niet herkennen. Wat kan het hun nou schelen of er ergens een juridische wet wordt aangepast over godslastering. Zij zijn niet in staat om zover te denken dat als de vrijheid daardoor wordt uitgebreid, zij meer rechten hebben en er een gelukkiger en spontaner leven mogelijk is zonder het risico te lopen opgepakt te worden voor een mening. Toegegeven, we hebben een groot probleem dankzij de beperkte intellectuele vermogens van de meeste mensen. Sommige dingen zijn extreem moeilijk uit te leggen.

Prestaties worden moeilijk herkend omdat de media het totaal verkeerd willen belichten. Zo zocht Wilders dit jaar aansluiting bij Europese partijen. Nou en, zult u denken, maar u moet wel beseffen dat Wilders door alle demonisatie in een positie zit waarin hij gevangen zit tussen zijn beveiliging, de maatschappelijke diskwalificatie van zijn achterban en een gordon sanitair. Rechtse politiek bedrijven is daardoor bijzonder moeilijk en zat volledig vast. Onder zulke extreme omstandigheden zou Wilders, als het aan de linkse fascisten ligt, nooit iets kunnen bereiken. Desondanks slaagde hij erin om in deze barre omstandigheden tot een samenwerking te komen. Nota bene in een situatie waarin de linkse pers alles deed om hem zwart te maken. Iedereen kreeg te horen dat hij contacten zocht met nazi's, maar in werkelijkheid waren het allemaal democratisch gekozen politici. Dat wordt niet gehoord. Een man die vanuit extreme tegenstand door samenwerking de hele rechtse kant van de politiek een boost geeft, heeft een prestatie geleverd.

Kijk, dat Rutte zijn pik in Samsom steekt die zich weer laat afzuigen door Pechtold, is geen prestatie. Dat vinden die afpersers lekker. Dat linkse partijen in Europa samenklitten, is een vanzelfsprekendheid. Maar dat iemand die dagelijks met de dood bedreigd wordt in zijn eentje een heel politiek spectrum nieuw leven inblaast, mag een wonder heten. Vooral op de nette manier waarop dat gebeurt. Hitler had een stuk minder geduld. Hij dacht: "Fuck you, als jullie mij naar het leven staan en overal als kakkerlakken in de samenleving genesteld zijn, dan zijn alleen de allerhardste maatregelen goed genoeg om het tij te keren." Prestaties zullen daarom ook moeten worden afgemeten aan de manier waarop Wilders altijd hemel en aarde moet verzetten. Mede door toedoen van zijn vijanden die nota bene door al zijn critici het land binnengelaten worden. Moeilijke stof die niet zomaar begrepen wordt. Iedereen gelijk en gelijke kansen. Was dat maar waar. Dan zou Wilders pas echt tot zijn recht kunnen komen, maar dat vrezen die dwazen.

Wellicht is een van zijn grootste prestaties wel af te lezen door te kijken hoe anderen het doen. Een 5 halen op uw rapport mocht vroeger dan wel tot zweepslagen leiden, maar als de rest een 1 heeft gehaald, is het opeens een prestatie van formaat. Tegenstanders hebben geen antwoord op het dilemma dat socialisten verantwoordelijk zijn voor 400 miljard staatsschuld, 700.000 + nog meer werklozen, verdeeldheid in de samenleving en overal die multiculturele apen die lopen te roven, te bedreigen en te moorden. Wel roepen ze dat socialisten van alles presteren, maar aan de andere kant willen ze pas erkennen dat Wilders iets presteert als hij hun rotzooi opruimt. Om hem vervolgens geen schijn van kans te gunnen, want zo zijn ze dan ook weer. Nogal de omgekeerde wereld. Eerst en vooral zou men tot de conclusie moeten komen dat socialisten nooit meer aan de macht mogen komen vanwege alle rotzooi die zij veroorzaakt hebben. Bij wijze van spreken blind worden voor concentratiekampen door het Verzet af te zeiken. Waar hebben we dat eerder gezien?

Politiek draait grotendeels om het vertrouwen dat beloftes worden nagekomen. Vrijwel heel Nederland begrijpt niet dat politiek een doorlopend proces is op de lange termijn, maar zelfs als uw eigenbelang niet binnen uw eigen leven kan worden nagestreefd, wilt u toch het idee hebben dat al die politieke volksverneukers tenminste handelen in de richting van dat belang. Mensen zijn echter gewend om op het lekkere kontje van Wouter Bos of die smiechterige grijns van Samsom te stemmen waardoor ze uit het oog verliezen dat in sommige gevallen de betrouwbaarheid ergens anders afgelezen kan worden. Bijvoorbeeld als een politicus zich aan zijn woord houdt en geen achterbakse shit erop nahoudt. Van Wilders mag u vinden wat u wilt, maar hij is niet stiekem. Wat hij zegt, doet hij op eigen persoonlijke titel en op dat van de PVV. Iedereen kan duidelijk horen en zien dat hij dat doet en staat voor wat hij zegt. Anoniem gal spuwen en mensen een mes in de rug steken kan iedereen. Het vergt moed en overtuiging om dat vol in het openbaar te doen.

Zo vonden verschillende Kamerleden de Kamervoorzitter maar een domme loeder die overloopt van de incompetentie en beter kan opzouten. Zeg het haar dan gewoon in haar smoel vinden wij, maar die moraalridders deden het anoniem in de Volkskrant. Achteraf durfden ze er ook niet eerlijk voor uit te komen en tijdens officiŽle vergaderingen houden ze angstvallig hun mond. Wilders heeft echter schijt en onthulde voor de snorrende camera's van de riooljournalisten dat onder andere hij geklaagd heeft. Hij was zelfs niet te beroerd om precies te zeggen wat voor kritiek hij had: een lijdensweg die zich uit in problemen die zichzelf versterken. Ook erkende hij dat anoniem iemand naaien laf is. Prima, gewoon eerlijk voor uitkomen wat hij zegt en wat hij vindt zodat het slachtoffer zich kan verdedigen. Op Misdefinitie is dat eveneens altijd de filosofie geweest. Onze beheerder is aanspreekbaar voor wat hier staat. Schuilen achter journalisten, bureaucratie, wetten en fascisten behoort typisch tot de linkse gebruiken.

Aan volksvertegenwoordigers met slappe knieŽn die bij de minste politieke druk bereid zijn ons hele land aan de zwervers en andere parasieten te geven, hebben we geen sodemieter. Natuurlijk betekent politiek bedrijven altijd compromissen sluiten omdat het nu eenmaal onmogelijk is om de volsterkte meerderheid te krijgen, maar dan nog moet het altijd gaan om triviale zaken die op andere manieren gecompenseerd worden. Gaat een plan echt teveel schade aanrichten, dan moet een goede politicus zijn ballen tonen en kappen. Van Wilders weten we dat hij daartoe in staat is. Zijn AOW-standpunt aanpassen om te kunnen regeren kan nog net door de beugel als hij daarvoor ter compensatie iets anders regelt, maar instemmen met een vernietigingsplan die de totale overgave aan het Derde Rijk socialistische Europa inhoudt, is echt onacceptabel. Wilders begreep dat en later neukte de VVD met de socialisten. Wilders durfde een kabinet laten klappen om vernietiging te voorkomen. Ongeacht zijn verlies van macht.

Duivesteijn (PvdA) zat in een soortgelijke positie, maar toonde zich als een laffe flikker. Met het woonakkoord en andere socialistische gedrochten in het vooruitzicht, kan iedere mongool zien dat het gewoon weer een grof spelletje belastingverhogen wordt. Alles en iedereen gaat kapot en de crisis woekert voort. Hoewel, alleen bij de mensen thuis die inmiddels volledig door links zijn afgeperst, want als we de propaganda in de media mogen geloven trekt alles weer aan. Gezellig nieuws voor die miljoen mensen die gewoon werkloos thuiszitten omdat Oost-Europeanen hun banen hebben overgenomen. Wat deed die Duivesteijn? Een beetje onhoorbaar mompelen zonder goede degelijke argumenten aan te dragen. Om vervolgens na wat druk en dreigen van zijn fractiegenoten toch overstag te gaan. Zijn eindoordeel was dat hij wel kon leven met wat toezeggingen. Ja ja, we weten allemaal wat politieke toezeggingen waard zijn. Desastreus links beleid kent binnen de gelederen nooit dissidenten die staan voor hun principes. Allemaal krijgen ze een harde paal van macht.

Feitelijk is politiek niks anders dan een zooitje discussies die gevoerd dienen te worden op basis van goed onderbouwde argumenten en feiten. Helaas bezitten de meeste mensen niet over intelligentie en gezond verstand. Voor rede vatbaar zijn ze al helemaal niet. Wat moeten we dan doen? Allemaal de gaskamers in en de evolutie zijn werk laten doen? Jammer genoeg hebben we daar niet de ballen mankracht voor, dus zal het met overtuiging gedaan moeten worden. Overtuigen van domme mensen is echter extreem moeilijk, maar iemand moet dit vuile werk doen. Wilders is een politicus die met eenvoudige middelen de ware aard van politieke vijanden kan aantonen. Een vaardigheid die goed van pas komt in het nare ongure linkse klimaat. Een aardig voorbeeld is de recente publicatie van een anti-islamsticker. Gewoon een groen vodje met wat Arabische tekens die suggereren dat Mohammed een geitenneukertje is. Normale mensen zullen bij zo'n sticker hun schouders ophalen en doorgaan met hun leven, maar die linkse oliebollen gaan volledig door het lint.

Aantonen dat politieke vijanden achterlijk zijn door ze hun eigen gedrag te laten verraden, is een beproefd middel binnen het realisme. Het kan namelijk keihard bewijs vormen dat redelijkerwijs niet te ontkennen valt. Mensen die zich makkelijk laten provoceren, zijn immers niet van het slimste soort. Wees verstandig en loop weg. U weet wie het zegt, die zwijn is het niet waard. Zo denken wij over al die Untermenschen die ons naar het leven staan om wat we vinden. Aan de linkerkant zitten ze zich echter met samengespannen bilspleten ernstig op te winden. "Walgelijk," vindt vieze premier Asscher (PvdA), "het enige doel is kwetsen." Denk nu eens na stelletje linkse onbenullen. Wat is nu precies walgelijk? Mohammed is een boef. Hij trouwde met een meisje van nog geen 9 jaar oud en iedereen weet dat er tijdens de huwelijksnacht geneukt wordt. Kinderverkrachting en dus een boef. Blijkbaar is dat voor links niet zo walgelijk. Feiten liegen niet. De islam liegt mensen voor dat ze ongelovigen moeten vermoorden en de koran is een fascistisch boek.

Walgelijk is wat de linkse en allochtone vijanden van ons volk voor ons in petto hebben. Krijgt u ook het gevoel dat uw vingers jeuken als die galbekken en gauwgekwetsten lopen te janken over belediging? Al die zeikstralen zouden een anale verkrachting moeten ondergaan met een honkbalknuppel om die gore hypocrisie eruit te rossen. Waarom? Daarom. Terwijl zij bij u uithuilen om die halfgare sticker van die blonde FŁhrer, produceren ze een soortgelijke sticker met daarop een afbeelding van een zwaard die het hoofd van Wilders met veel bloed doorklieft. Echt waar. Dat zijn nou van die mongolen die het noemen van feiten over de islam als belediging zien, maar zelf de zwaarst mogelijke misdrijven willen plegen. Eigenlijk zien we deze hypocriete houding bij alle ellende die links heeft aangericht. Kut-Marokkanen die oude omaatjes beroven worden als minder erg beschouwd dan de waarheid over deze berberapen vermelden op een website. Onthoud goed dat die relnichten die uw mening extreem vinden, doorgaans zelf de grootste extremistische misdadigers zijn.

Bij socialisten is het een sport om ondanks hun selectieve verontwaardigdheid en huichelarij, zieltjes te winnen voor hun gedachtegoed. Onder normale omstandigheden zouden ze bij verstandige mensen nooit kunnen aankomen met dat gelul over dat Wilders zo erg is aangezien ze zelf als crimineel tuig 1000 keer erger zijn. Vandaar dat ze graag op de emotionele gevoelens spelen van mensen. Roepen dat iets beledigend is, is dan de eerste stap. Belediging wordt gezien als misdrijf tegen de openbare orde en veel mensen zijn dan ook van mening dat er zware straffen op moeten staan. "Hou je snater, want je kan niet altijd alles maar zeggen wat je wilt. Je hebt de verantwoordelijkheid om mensen niet te kwetsen." Een dooddoener die hooguit in de sociale omgang als mensen gezellig bij elkaar zitten betekenis heeft, maar nooit en te nimmer verward mag worden met een zakelijke politieke discussie over de samenleving. Persoonlijk gekwetst worden kan enkel door mensen die dichtbij u staan. Politiek gezien kunt u nooit gekwetst worden als u niet gestoord bent.

Wanneer uw vrouw op een verjaardag roept dat u in bed niks klaar speelt, dan kunt u dat zien als een persoonlijke belediging. Voelt u zich in de politiek beledigd, dan hebben ze zeker op uw kleine pikkie getrapt. Wie voelt zich nu beledigd als een volslagen vreemde, nota bene een politieke vijand, iets negatiefs zegt over u? Sodemieter op, daar lacht u toch gewoon om? Als u roept dat Nederlands een kuttaal is, zwarten beter zijn dan blanken en allochtone ratten in ons land de baas worden, dan is dat voor ons echt geen belediging. Wel een oorlogsverklaring, daar niet van, maar beledigd en gekrenkt zijn we niet. Gauwgekwetsten halen echter persoonlijke zaken en de politiek door elkaar en eisen dat u hun beledigde zieltje respecteert. Door helemaal niks meer te zeggen wel te verstaan, want anders zijn ze beledigd. Die domkoppen zijn niet in staat om de consequenties daarvan te overzien. Wanneer belediging een criterium is om iets niet te mogen zeggen, dan kan niemand meer iets zeggen omdat alles wel voor iemand beledigend kan zijn.

Alle personen die er ooit van verdacht worden anderen te discrimineren en te beledigen, tonen aan dat juist de mensen die hen beschuldigen de ratten zijn. Of het nu om Wilders, Gordon of rechtse webloggers gaat: allemaal kunnen ze aantonen dat zij degenen zijn die de meest gore en ranzige beledigingen naar hun hoofd geslingerd krijgen. Daarmee is de drogreden van de "belediging" reeds ontkracht. Tegenstanders hebben dat veelal ook door en komen dan hun ware aard opnieuw laten zien. "Mensen beledigen kan oproepen tot geweld!" scanderen ze. Mondje dicht, anders worden de moslims boos en komen ze uw hoofd afhakken. Alsof bedreiging met geweld ooit een argument kan zijn in wat voor discussie dan ook. Zij redeneren echter dat als moslims geweld gebruiken ze wel zo diep gekrenkt moeten zijn en Wilders dus een misdrijf begaan heeft. Geweld wordt als het ware gerechtvaardigd door het idee beledigd te zijn. Bizar, geweld mag van links bij een belediging, maar de consequenties willen ze ook hier niet aanvaarden.

Ondertussen zijn Wilders, aanhangers en realisten zo vaak door links en allochtonen beledigd dat ze volgens de socialistische redenatie zo een derde wereldoorlog mogen beginnen, maar daar willen die stoere linkse praters niet aan. Zodra u hun redenaties consequent wilt toepassen, bent u de nazi. Dan beginnen ze te schreeuwen dat ze helemaal niet oproepen tot geweld. Laat ze dan maar eens uitleggen hoe het toch komt dat hun bewering "belediging dus geweld" enkel wordt gedaan als u een mening over de islam heeft, maar we ze dat nooit horen herhalen als zij andersdenkenden beledigen en discrimineren. Koppelen van een mening aan een belediging die geweld rechtvaardigt, wordt dus met opzet gedaan in de wetenschap dat veel moslims inderdaad zo agressief zijn dat ze bereid zijn tot moord. Van Wilders is het wel degelijk een goede prestatie dat hij door middel van het debat hun ware aard kan aantonen. Merk op dat die linkse imbecielen anderen nooit waarschuwen voor geweld als een rechtsdenkende wordt beledigd. Omdat ze weten dat rechts nooit geweld gebruikt.

Overweging.

Tegenstanders van Wilders proberen zijn aanhangers te overtuigen dat hij een waardeloze zak is door te doen alsof hij met zijn PVV nooit iets presteert waar zijn achterban iets aan heeft. Hersenloze socialisten meten echter met twee maten door prestatie te definiŽren op de manieren zoals zij dat gewend zijn. Zorgt een politicus voor een hogere uitkering, hoeveel vijanden kan hij uitschakelen en welk percentage van ons land wordt weggegeven ten koste van het eigen volk. Zo beschouwd, redeneren zij, is Wilders een idioot die niks voor de samenleving en zijn mensen doet. De premisse dat een politicus als Wilders zijn leven in de waagschaal gaat gooien voor wat kleingeld voor een stel ondankbaren, getuigt niet van enig gevoel voor de realiteit. Rechtse realisten zitten niet in de politiek voor geld. We hadden verdomme stinkend rijk kunnen zijn als we gewoon de linkse kliek gingen pijpen in leuke banen. Geert Wilders is een openbaar antwoord op linkse fascisten die met hun schijnmoraliteit en multikul de wereld hebben verpest.

Rechtsdenkenden streven naar een maatschappij waarin vrijheid, privacy, het gezonde verstand, intelligentie en realisme een rol spelen in plaats van een totalitaire politiestaat door een overkoepelde socialistische overheid. Het spreekt voor zich dat de prestaties van Wilders eerder in die lijn zullen liggen dan in de cadeautjes voor linkse imbecielen. Zo vinden wij dat de vrijheid van meningsuiting absoluut en onbeperkt hoort te zijn zodat woorden die niet tot geweld oproepen of anderen zwart maken, nooit kunnen leiden tot fascistisch politieoptreden of bedreigingen van gauwgekwetsten. Wilders heeft het volk geleerd dat het niet nodig is om voor die trieste linkse rakkers te buigen. Juridisch staat hij in zijn recht, maar zeker ook moreel. Aanhangers zien in hem hun volksvertegenwoordiger omdat hij hen moed geeft voor vrijheid te strijden. Onvoorwaardelijk, want politiek is geen gezellig theekransje. Lange tijd was het ondenkbaar om ook maar iets te zeggen over de islam en andere onderwerpen waar links een monopolie op dacht te hebben.

Dapper en moedig zijn, zoals bekend, kenmerken die iemand noodzakelijkerwijs moet hebben wil hij voor het rechtse gedachtegoed uit kunnen komen. Bent u links, dan kunt u zo'n beetje alles maken tot moord aan toe, maar wie nogal rechts uit de hoek wil komen moet zich ervan bewust zijn dat hij alles wat hij in jaren heeft opgebouwd, kan verliezen. Wilders laat zijn mensen zien dat het waardevol is om te strijden voor cultuur en vaderland. Voor linkse reetkevers is dat allemaal niet van belang omdat zij door zo'n beetje alles beschermd worden, maar voor de realist is het onontbeerlijk dat een grote landelijke politieke partij borg staat voor uitingen waar miljoenen mensen achterstaan. Al die mensen moeten zich ook op de een of andere manier kunnen organiseren. Lastig, maar Wilders slaagt er blijkbaar in samenwerkingen te creŽren op de rechtervleugel op die plekken waar links hem dood waande. Een prestatie waar de PVV trots op kan zijn. Van een kansloos clubje omdat ze door iedereen genegeerd worden, tot een machtsblok in Europa.

Vanzelfsprekend zullen zijn linkse vijanden die massaal op andermans kosten teren dit allemaal afkraken. Toen het Verzet zich in de jaren '40 tegen het fascisme gingen keren, kregen zij precies dezelfde kritiek. Eerst sloten de mensen hun ogen en wilden ze niet zien hoe miljoenen mensen over de kling werden gejaagd. Op het moment dat het niet meer te ontkennen was, gingen ze de activiteiten van het Verzet bagatelliseren. Naar het Verzet werd zelfs met termen als criminelen en terroristen verwezen omdat ze het huidige gezag ondermijnden. Elke keer als het Verzet iets tegen de bezetter deed, kregen ze het verwijt dat het allemaal geen kut opschiet omdat er nog steeds vreselijke concentratiekampen werden gebouwd. Elke keer als een aanslag op Hitler ging mislukken, werd het Verzet beschouwd als de zoveelste rebellenclub. Rome werd echter ook niet in een dag gebouwd en achteraf hadden ze weer een grote bek. Jarenlang met gevaar voor eigen leven strijden, maar wel eindigen met de overwinning en niet te vergeten de doodstraffen van Neurenberg.

Een strijd die jarenlang doorgaat en tienduizenden activiteiten en prestaties kent die u wellicht niet begrijpt, maar met het uiteindelijke doel om een liberale staat te creŽren met zoveel mogelijk vrijheidsrechten voor de echte bevolking. Zo dient u de strijd van Wilders en andere vrijheidsstrijders ook te zien. Zoveel mogelijk doen om te laten zien dat onze vrijheid ertoe doet. Alles zeggen wat u wilt en u niet laten intimideren. De methoden kunnen wel theatraal en wellicht kinderachtig overkomen zoals het drukken van een sticker met de waarheid over de islam, maar ook dat laat zien dat we niet bang zijn en nergens voor terugdeinzen. "Plak die sticker dan maar op uw raam," bulderen de linksen in de wetenschap dat hun vriendjes dan wel even uw ramen komen ingooien. Dat bepalen wij zelf wel, want naast dat de strijd die gevoerd wordt onze kracht en vrijheid aantoont, laten we ook de vijand zien. Wilders toont aan dat onze vijanden hypocriete extremisten zijn die na de oorlog dezelfde behandeling verdienen als ze ons hebben gegeven.

Naast verenigen, strijden voor alle mogelijke rechtsrealistische vrijheden en het tonen dat we nooit capituleren voor links fascisme, is het eveneens noodzakelijk dat we de aard van de vijand vastleggen om hen na de oorlog te kunnen straffen. Wanneer het rechtsrealisme wint, zal er een tribunaal opgericht worden om de daders van het fascisme te straffen. Die daders moeten natuurlijk worden aangeklaagd wegens landverraad en andere misdrijven tegen de menselijkheid, maar dat moet aangetoond kunnen worden. Het moet u zijn opgevallen dat links hetgeen waarvan ze ons beschuldigen, grotendeels zelf uitvoeren en dan nog 1000 keer erger. Links vindt een mening over de islam al verschrikkelijk omdat ze zich zogenaamd beledigd voelen, maar zetten daar geweld en doodsbedreigingen tegenover. Links vindt het woord "berberaap" een van de ergste misdrijven, maar zegt nooit iets over criminele Marokkanen. Linkse dwazen gedragen zich als nazi's die zeggen niemand kwaad te doen omdat ze toch alleen maar vuilnis verbranden.

"Ja, maar jullie adoreren die blonde held van jullie gewoon. In jullie ogen kan hij niks fout doen." Fuck you, we hebben regelmatig aangegeven dat er een enorm gat op rechts zit tussen Wilders en de VVD omdat de PVV het op heel veel onderwerpen laat liggen die we op deze website wel in vele honderden artikelen hebben beschreven. Wij zijn zelfstandig en hebben die hele PVV niet nodig om onze mening weer te geven. Jaren terug hebben we zelfs het zwaar amateuristische aannamebeleid van de PVV op de korrel genomen nog voordat alle schandalen over PVV'ers naar buiten kwamen. Dus nee, we lopen die bruine blanke racistenneger niet te pijpen. Mensen kunnen echter niet ontkennen dat wat hij zegt over de islam de waarheid is, zijn strijd van internationaal belang is en zijn tegenstanders geen enkel inhoudelijk weerwoord hebben. Zij moeten het hebben van demoniseren, bagatelliseren, negeren en bedreigingen. Misstanden, drogredeneringen en misdefinities moeten worden aangepakt en dat is wat we doen. Wilders is ook belangrijk geworden in jullie miserabele leventjes.

Op een punt zijn we echter erg kwetsbaar. Als links belediging als criterium neemt voor geweld, dan zouden wij ook consequent geweld moeten gebruiken als zij ons beledigen. Wij doen daar niet aan omdat we dan, objectief beschouwd, een heel leger moeten hebben om klappen uit te delen zo vaak als wij beledigd en gediscrimineerd worden. Als links vindt dat een foute mening tot de dood moet leiden, dan moet daarvan de consequentie zijn dat hun foute meningen hetzelfde gevolg krijgen. Dat is echter niet de maatschappij waarin wij willen leven. Als links het correct vindt om met twee maten te meten en doen alsof wij idioten zijn, dan is dat andersom ook gerechtvaardigd. Waarom zouden we ons nog aan de regels en het recht houden, als het voor links ook niet geldt? Het geeft een onbehagelijk gevoel. Misschien is er wel meer nodig dan geweldloos verzet en wat geblaat van Wilders in het parlement. Wie weet. Wees blij dat realisten werken met intelligentie en die luldebehangers niet meteen de oorlog hebben verklaard na hun fascistische (re)acties.
Reacties: 2
Pagina's: 1

Reactie door Mark Wiering op 28-12-2013 om 21:49.
Jouw artikelen vind ik over het algemeen interessant om te lezen. Wel erger ik mij aan de vieze seksverhaaltjes tussendoor.

Hiermee bedoel ik verhaaltjes zoals: "Met als gevolg dat Wildersfans die het liefst de hele dag met hun gluiperige vingertjes in zijn reet zouden zitten," en "Kijk, dat Rutte zijn pik in Samsom steekt die zich weer laat afzuigen door Pechtold, is geen prestatie. Dat vinden die afpersers lekker."

Laat dat maar achterwege. Het voegt niks toe aan het verhaal en het is niet leuk om te lezen. Bovendien bespaart het jou ook nog eens typewerk als jij besluit om dit soort verhaaltjes niet meer in jouw artikelen te verwerken.

Reactie door Misdefinitie (Mod) op 28-12-2013 om 23:43.
Beschouw het als beeldspraak. Bij wijze van spreken. Neem het niet te letterlijk.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.