Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 17 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

542 Hacker, cracker, slacker
541 Selectieve schijnprofessionaliteit
540 Homokunde moraliseert potenrammen
539 Vrijspraak voor levenslang
538 Gratis carričre als crimineel
537 Stigma van de losbandige jeugd
536 Pislams wil is wet
535 Computernerds massaal uitgebuit (3)
534 Wetenschap van de privacyschending
533 Competenties opgelost
532 Politieke verantwoording is een farce (1)
531 Schijt aan linkse spijt
530 Spookachterban van de PVV (1)
529 Moffenhoer van de asiel-SS (1)
528 Hbo, I hate to say I told you so
527 Michael op het hakblok
526 Verbod op fundamentele rechten
525 Leer de smeris wat eer is (4)
524 Nooit buigen voor chantage
523 Geen bonus voor afgunst

538 # Gratis carričre als crimineel #
Gepost door Misdefinitie op 20-06-2011 om 23:45.
Iedere Nederlander wordt geacht de wet te kennen is typisch zo'n juridische drogreden die gebruikt wordt om onwelgevalligen te naaien. Middels het opportuniteitsbeginsel kan justitie al precies kiezen welke huidskleur ze wel en niet vervolgen en met een oerwoud aan tienduizenden regeltjes is het zelfs mogelijk om de Heilige Maagd Maria stront te laten kotsen uit haar ongebruikte gaten. Aangezien de meeste mensen imbeciel zijn en de wet veelal een uitvloeisel is van linkse incompetentie, moet de doorsnee burger een andere manier dan het positieve recht vinden om te weten wat wel en niet mag. Gezond verstand is daarbij dikwijls genoeg. Iedereen zou moeten weten dat hij geen kleine poesjes mag verkrachten. Al levert dat doorgaans slechts een boete op naar gelang het type poesje dat te grazen wordt genomen. Van professionals verwachten we echter een wat verfijndere juridische smaak voor foute zaken. Politie, justitie en zelfs rechters maken er een sport van om zo vaak mogelijk te bewijzen dat de hele rechtsstaat zo weggeflikkerd kan worden.

Criminaliteit vaak onbestraft.

Tussen de formele papieren wetten en de uitvoering ervan in de praktijk mag geen groot gat zitten omdat we anders in een bananenrepubliek gaan leven waar wetten en jurisprudentie slechts dode letters zijn. Bepaalde wetten zijn best duidelijk. Met name strafwetten. Althans voor degenen die niet eindeloos willen mierenneuken over filosofische kwesties en vage begrippen. Hij die, enzovoort, wordt gestraft met een gevangenisstraf van zoveel jaren als hij zijn dikke piemel in een kleine baby perst. Hetzelfde geldt voor de klassieke misdrijven als moord, verkrachting en diefstal. Duidelijke delicten waarop net zo goed de doodstraf had moeten kunnen staan als de politiek niet zulke slappe ruggen had. Zouden er twee soorten misdrijven bestaan, de genoemde klassieke en de juridisch nogal moeilijke, dan zou u in het eerste geval met logisch nadenken prima kunnen aangeven wat de wet ervan zegt. Lees en huiver en merk dat het voor het OM vaak net andersom ligt. Zij vinden juist dat die moeilijke vage gevallen prioriteit verdienen.

Waar dat toe leidt hebben we reeds eerder kunnen zien bij een bespreking van de activiteiten van politie en justitie. Vage shit waarvan niemand zou willen, vinden en bedenken dat het strafbaar zou moeten zijn, zoals het schrijven van teksten op een website en het tekenen van cartoons, worden keihard aangepakt terwijl een klassiek misdrijf als het verkrachten van kinderen veelal onaangeroerd op de plank blijft liggen. Het gevolg is dat misdaad gaat lonen, want als justitie enkel de makkelijke hapjes pakt die irrelevant zijn voor een veilige samenleving en een harde plasser krijgt van het aanhouden van automobilisten, zullen criminelen vrij spel gaan krijgen. De vraag is dan welke vormen van criminaliteit u eventueel zou kunnen gaan uitvoeren zonder noemenswaardige last van de blauwe maffia te krijgen. Om het niet te erg te maken, zullen we eerdere statistieken wel even laten rusten. Wellicht weet u nog wel dat statistieken laten zien dat extreem veel misdrijven niet worden opgelost en de politie vaak geen aangiften opneemt.

Laten we eerst eens klein beginnen. Voor muziek en films wordt tegenwoordig niet meer betaald. Lekker gratis downloaden en schijt aan de industrie. De wet helpt ons daarbij, dus is dat niet illegaal. Uploaden wel, maar daar komen de juten niet voor. Nog een stapje verder gaat het downloaden en verspreiden van dure software waarvoor u in principe eveneens niet wordt opgepakt. Zeg klote moslim en u heeft wel een boete van 1000 euro aan uw broek, maar dat terzijde. Gratis reizen met het openbaar vervoer, ook wel heel deftig zwartrijden genoemd, is al een "echt" misdrijf. Achter een computer intellectuele eigendom jatten kunt u nog afdoen met het idee dat u niet steelt, maar kopieert, maar in levende lijve (terwijl u overal gefilmd wordt door de Stasi) treinen, bussen en metro's binnenlopen en niet betalen is wel hele andere koek. Alhoewel, de OV-chipkaart is natuurlijk ook software. Schaf een geschikte kaartlezer aan, zoek wat software op internet en besteel alle vervoersmaatschappijen. Justitie doet toch niks.

Het plaatsen van berichten op internet via bijvoorbeeld Twitter, is typisch een activiteit waarvan de doorsnee burger zal zeggen dat het niet strafbaar zou moeten zijn. Tenzij er sprake is van ernstige bedreigingen, smaad, laster en privacyschending. Zonder kennis van de wet is dit prima te begrijpen. Aan bedreiging stelt de wet de eis dat het om een serieus te nemen bedreiging moet gaan waarbij er een gegronde vrees bestaat dat die bedreiging zal worden uitgevoerd. Justitie interpreteert de wet anders. Zij pakken het liefst kleine jongetjes op die stoer lopen te doen achter hun computertje nadat er een schietpartij is geweest op de televisie. Terwijl iedereen weet dat zulke schietpartijen nooit van te voren worden aangekondigd. De bedreigingen die vaak wel van te voren worden aangekondigd, zelfs regelmatig, worden gericht naar individuele personen. Denk aan Pim Fortuyn, Theo van Gogh en Wilders. Mensen met een gezond verstand zullen begrijpen dat het plaatsen van een retweet van een bedreiging, door gekken gezien wordt als een echte bedreiging.

Wanneer Mohammed oproept tot het doorsnijden van Wilders' keel en iemand als Bert Brussen post triomfantelijk dat Mohammed die oproep heeft geplaatst, is er niet veel denkvermogen voor nodig om te beseffen dat zoiets werkt als fatwa. Vaste jurisprudentie stelt tegenwoordig de beheerder van een website verantwoordelijk voor de inhoud op zijn website. Erger nog, zelfs als het gaat om totaal onschuldige teksten die niet gericht zijn op individuen zoals vaak het geval is op Misdefinitie, zei de rechter: "Ja, dikke lul. Het boeit niet dat u op uw website slechts een weergave van een standpunt van derden heeft gegeven. U wordt per definitie gestraft." Bert Brussen wordt echter niet vervolgd voor de "retweet" ondanks dat hij veel meer deed dan enkel een retweet plaatsen. Hij plaatste het bericht als zijnde oproep of bevel van een derde op zijn website goed wetende dat er opeens iemand gehoor aan kan geven. Eerder noemde Bert Brussen alle Marokkanen rifapen en zinspeelt hij op het vergassen van Joden. Justitie ziet desondanks geen reden om hem te vervolgen.

Blijkbaar is het zijn van een semi-bekende Nederlander en het hebben van een goed bezocht internetplatform waar justitie een beetje bang voor is, voldoende om strafbare feiten te mogen plegen waarvoor wij de gevangenis in zouden gaan. Dat hoedanigheid een rol speelt bij het vervolgen van verdachten blijkt eveneens uit het bericht dat een ex-politiechef niet wordt vervolgd vanwege een tweet waarin hij de PVV fascistisch noemde. Ronduit een grove belediging van specifieke personen terwijl Geert Wilders voor het hekje moest verschijnen omdat hij de islam als politieke ideologie, dus niet eens gericht tegen personen, fascistisch noemde. Bekende schrijvers die nooit tegen justitie of de rest van de overheid ageren, hebben niks te vrezen. Justitie wrong zich in allerlei bochten om Joris van Casteren niet te hoeven vervolgen voor belediging. Vormfout: twee van de drie aangiften duurden veel te lang. Jarenlang de beheerder van Misdefinitie vervolgen vonden ze heel normaal en binnen een redelijke termijn vallen.

De aangifte die wel "op tijd" was, werd niet in behandeling genomen omdat het boek slechts een "interpretatie van de werkelijkheid" zou vertellen. Wel, voor de teksten op Misdefinitie geldt precies hetzelfde, maar daar wilde de rechter niet aan. De rechter had namelijk net gesteld dat wij van mening zijn dat er bij het MDI een stelletje fascistische apen werken die de vrijheid van meningsuiting ernstig schade toebrengen en dat mag niet. Wat te doen met een rechter die getuigen beďnvloedt? Wel, het is een rechter, dus onderdeel van de magistraten waar het allemaal oude jongens krentenbrood is. Geen vervolging dus. Vriendjes houden elkaar de hand boven het hoofd. Over vriendjes gesproken, daar heeft u wel een hoge positie voor nodig, maar dan heeft u ook wat. Voormalig wethouder Paul Schings zou zich schuldig hebben gemaakt aan valsheid in geschrifte en gesjoemeld hebben met verhuispapieren. Het OM vindt het niet belangrijk om zulke verdachten voor de rechter te slepen. Iets met beschadiging van reputatie en vrees voor de rechter.

Belastingen en alles wat daarmee te maken heeft, vormen de motor van dit regime. Geen wonder dat die gelegaliseerde boevenbende (wist u dat u minstens 70 % van al het geld dat u verdient afstaat aan de multikul) hoog in het aanzien staat. Nu wordt er wel eens een belastingadviseur betrapt op fraude. Fraude met 8 ton. Echt geen kattenpis. Belastingfraude is een van die misdrijven die keihard wordt bestraft. Beter een hele schoolklas verkrachten dan fucken met de NSB is het motto. Belastingadviseurs zijn echter de vriendjes en loopjongens van die hele dievenindustrie en mogen hun strafbare feiten gewoon afkopen met 25 ruggen. De rest houden ze zelf. Hetzelfde geldt voor scholen. Gefinancierd door de overheid, door u als belastingbetaler dus, maar als er fraude wordt geconstateerd zoals bij het ROC Rijn IJssel Arnhem, wordt dat gewoon afgekocht. Hetzelfde geldt voor soortgelijke fraude. Zoals bekend, ontmaskerde Misdefinitie reeds in 2004 massale fraude en andere strafbare feiten bij de HvA waar ze nooit voor vervolgd werden.

Wilt u doorgaan voor het zwaardere werk, dan moet u echt eens overwegen om conducteur te worden. Mishandelt u bij de NS een reiziger en slaat u ook nog eens beledigende taal uit, dan wordt dat als veel minder erg gezien dan op een internetforum met de term berberapen verwijzen naar terroristische rifapen. Laat u uw ausweis met uw NSB BSN-nummer niet zien aan iedere willekeurige agent die wel bij u thuis durft te komen maar te laf is om klierende Marokkanen op te pakken, dan kunt u zonder pardon en zonder enige vorm van proces de doodstraf krijgen. Formeel heet dat noodweer. Niks aan te doen. Andere manieren om iemand te vermoorden is het geven van een hete douch. Zyklon B is niet nodig, u hoeft enkel te zeggen dat u niet hoefde te verwachten dat de mengkraan "defect" was. Wil de politie bij een te rechtse vrijspreker binnenvallen maar zijn daar geen goede juridische gronden voor? Geen probleem, officieren van justitie en de rechter-commissaris vervalsen gewoon een huiszoekingsbevel. De Stasi en de Gestapo zijn weer terug.

Kinderen zijn kwetsbaar en dienen beschermd te worden tegen allerlei slechte invloeden. Boze tongen circuleren geruchten dat bij de politie, justitie en de rechtelijke macht vele pedo's aan de macht zijn. Op zich logisch, want wie zeggenschap heeft over wie te vervolgen en wie te veroordelen, kan er altijd voor zorgen zelf nooit gepakt te worden. De beste plaats voor pedofielen die zich als kakkerlakken moeten verschuilen, zijn de donkere ivoren torens waar magistraten geďsoleerd van de samenleving zich schuilhouden. Meestal wordt deze visie afgedaan als karikatuur van degenen die zelf in aanraking komen met de politie, maar feitelijk zijn die geruchten zo gek nog niet. Eerder werd al bekend dat er vele honderden kinderpornozaken op de plank blijven liggen bij politie en justitie. Hebben ze het te druk? Wel nee, zolang ze webloggers, cartoonisten en rechtse politici kunnen vervolgen, zeker niet. Typisch is de beslissing om de bekende pedoclub Martijn niet te vervolgen. Volgens justitie vinden de strafbare feiten niet in de vereniging plaats.

Justitie geeft daarmee een aantal verontrustende signalen. Blijkbaar is justitie enkel bereid om een organisatie te vervolgen indien de strafbare feiten plaatsvinden op de website zelf. Anders schijten ze in hun broek van angst. Voorts concluderen wij dat een criminele organisatie blijkbaar extern kan opereren op bepaalde tijden. Dus iedereen kan een criminele organisatie oprichten als hij maar duidelijk maakt wanneer de openingstijden zijn en wat interne en externe aangelegenheden zijn. Nog concreter: u bespreekt zonder dat iemand het hoort een plan om 5 kinderen te verkrachten, maar u zorgt ervoor dat u na 17:00, als de vereniging gesloten is, individueel en op eigen gelegenheid naar de speeltuin komt en de kinderporno niet opneemt met een camera op naam van de vereniging. Gelooft justitie dat godverdomme zelf of laten ze die teringpedofielen met rust omdat die justitieflikkers zelf lid zijn? Justitie had geen probleem met het vervolgen van de organisatie Misdefinitie en de PVV.

Kinderen zijn sowieso niet veilig als het aan het OM ligt. Waar wij als blanke autochtonen meteen een maandsalaris mogen inleveren als de wijzer van de snelheidsmeter even voorbij het streepje gaat, wordt iemand die willens en wetens keihard door een woonwijk rost en daarbij 2 kinderen doodt, door de rechters vrijgesproken. Echte dollemansritten houden is een garantie om nooit gepakt te worden. Rijd dus niet 5 tot 55 km te hard, maar gewoon extreem hard zodat die wouten u nooit kunnen pakken. Graag over obstakels rijden die u niet goed kunt zien voor een vrijspraak. Ach, bij een ongelukje zeggen ze gewoon dat er strafrechtelijk gezien geen enkel verwijt kan worden gemaakt. Helaas kan het nog een stapje erger. Een vrouw uit Sappemeer flikkerde haar baby uit het raam waardoor de zuigeling een gebroken been en wonden opliep. Justitie gaat de vrouw niet vervolgen omdat ze ontoerekeningsvatbaar zou zijn. Alsof iemand die zulke dingen doet niet per definitie gek is.

Krijg nou wat, wij zijn zo gek en gestoord als een deur, maar elke letter hier wordt opeen goudschaaltje gewogen. We hebben wel een verklaring waarom justitie zo angstig is met bepaalde vervolgingen. Zo'n moeder is gestoord en kan nog veel ergere dingen gaan doen. Wij niet. Wij slikken braaf dat we voor de rest van ons leven geruďneerd zijn door gerechtelijke dwalingen en een strafblad terwijl we niks anders hebben gedaan dan het vrije woord verdedigen. Wat kan zo'n vrouw nou doen? Wel, ze kan de baby vermoorden en aangezien het OM druk bezig is met automobilisten en vrijsprekers, staat daar eveneens geen straf op. Het is zo triest dat er bijna geen woorden zijn te vinden om dit soort achterlijkheden te beschrijven. Ondertussen gaat justitie gewoon op oude voet verder en pakken ze een journalist die heeft aangetoond dat het OV-chipsysteem zo lek als een mandje is. Accepteert u nog langer dat justitie, een instantie die voor veiligheid moet zorgen, nog corrupter is dan de smerigste criminelen?!

Overweging.

Deze opsomming kan u een aantal waardevolle lessen leren. Stelen loont. Muziek, films en zelfs software ligt al gratis voor het opraken, maar dat geldt eveneens voor alle digitale zaken zoals thans het openbaar vervoer. Gaat u een woonhuis binnen middels inbraak, dan is de pakkans hooguit 10 %. Winkeldieven zijn iets meer kwijt. Nu 50 euro, straks 151. Dat geld haalt u er makkelijk uit. Wilt u meer en niet in de bak belanden, dan ligt het aan uw positie, vrienden, uiterlijk, huidskleur en vrienden hoe zwaar u gestraft wordt. Bedreigen kan gratis indien u zwart bent of van kamelen houdt. Bent u blank, dan heeft u op z'n minst een grote website nodig die de publiciteit kan genereren. Mishandeling kan als u een openbaar beroep heeft zoals conducteur. Fraude kan worden afgekocht mits u veel geld heeft of door de overheid wordt gefinancierd. Kinderen verkrachten moet na sluitingstijd. Het zijn van officier, rechter of anderszins ontoerekeningsvatbaar is voldoende om baby's te mogen mishandelen, verkrachten en vermoorden.

Dit ronduit onaanvaardbare gedrag van het OM heeft ervoor gezorgd dat heel Nederland in een zwijnenstal is veranderd waarin bepaalde groepen mensen veel voordeel kunnen behalen aan crimineel gedrag. Eerlijk zeggen: wist u als zorgeloze burger dat het zo ernstig gesteld is met de sterke arm der wet die tegenwoordig enkel met hun arm diep in de endeldarmen van genadeloze pedofielen zitten te wroeten? Had u in de gaten dat daders van misdrijven massaal worden beschermd ten koste van de slachtoffers? Kon u vermoeden dat er inmiddels tienduizenden regeltjes zijn gemaakt die tot op de details uw leven bepalen terwijl het voorrangsgroepen toegestaan wordt alle regels te negeren? Wanneer u erg geschrokken bent, zullen uw haren nog meer overeind gaan staan als u verneemt dat de wet in feite voorziet in constructies om dit allemaal mogelijk te maken. Weet u nog wat we over opportuniteit zeiden? Zie hier het treffende resultaat van het opportuniteitsbeginsel. Pure willekeur zorgt ervoor dat bepaalde mensen boven de wet kunnen opereren.

Om deze reden is het niet moeilijk in te zien dat het OM in feite net zo handelt als criminele organisaties zoals de maffia. Ze maken u geld afhandig, ze leggen u eenzijdige regels op die ze zelf niet naleven en ze zorgen ervoor dat u als slachtoffer de crimineel bent en niet zij. Dit druist lijnrecht in tegen de principes van een fatsoenlijke rechtsstaat. De trias-politica, scheiding der machten, is in Nederland volledig verwijderd. Overheid en OM zijn dezelfde mensen die zelf rechters kiezen en die zelf bepalen of een zaak voor de rechter komt. Nederland kent geen systeem van check-and-balances meer waarbij de macht wordt gecontroleerd en beperkt door de andere macht. Wetten gelden niet langer voor iedereen, maar enkel voor degenen voor wie het OM, dus de aanklager en de beul, dat indirect bepaalt. Typisch de kenmerken van een ondemocratisch fascistisch regime dat vrijheid als de grote vijand ziet. Aangezien uw grondrechten worden geschonden en de fundamentele principes van de democratische rechtsstaat door het OM zijn verworpen, bent u geen enkele gehoorzaamheid meer verschuldigd.

Ondertussen vindt men het persoonlijke imago belangrijker. Geklaagd wordt dat de integriteit van de rechtelijke macht onder vuur ligt vanwege een aantal wrakingsverzoeken. Alsof het crimineel is om te klagen over het feit dat een rechter partijdig is. Het goede imago moet blijkbaar gehandhaafd worden door partijdigheid in de doofpot te stoppen, niet door het te stoppen en eens normaal te gaan doen. Het OM tracht zijn greep op de samenleving te versterken. Zo wil het OM de bevoegdheid krijgen om onwelgevallige websites meteen af te sluiten. Zoals we gezien hebben zijn dan voornamelijk vrijsprekers de lul; pedofielen krijgen vrij spel. Tevens zien we het verschijnsel dat het OM steeds meer strafzaken afhandelt. Besef dat het OM slechts aanklager is. Een rechtsstaat vereist een onafhankelijke rechter en dat wordt op deze manier totaal onmogelijk gemaakt. Straks zijn er geen rechters meer. Alleen nog beulen die op zeer bedenkelijke subjectieve gronden onschuldigen executeren.

Gezien de haast fascistische en ronduit discriminerende manier waarop het OM met zijn macht omgaat, is verdere uitbreiding niet alleen onwenselijk, maar ook onacceptabel. Het OM moet eerder volledig ontmanteld worden van zijn bevoegdheden. Zoals eerder betoogd moet het opportuniteitsbeginsel verdwijnen. Het moet niet uitmaken welke huidskleur of hoedanigheid iemand heeft. Oprotten met die klassenjustitie. Alle strafbare feiten die er toe doen moeten in beginsel opgespoord en berecht worden. Op volgorde van prioriteit. Er moet een verbod komen op het steken van energie in irrelevante kleine zaken zolang er nog moordenaars en pedofielen rondlopen. Criminelen moeten minstens zo zwaar gestraft worden als de misdaad. Koperdiefstal kan leiden tot honderden doden, dus minstens levenslang de bak in. Het OM is als aanklager per definitie partijdig en hoort geen onpartijdige dingen te doen. Rechters zijn er om te oordelen en te straffen. Het OM moet leiding geven aan de politie die boeven moet vangen.

Komen in elk geval alle belangrijke zaken weer bij de rechter, wat nu overduidelijk niet het geval is, dan kan de rechter ook de grote schoonmaak verwachten. Weg met al die bijbanen. Rechter zijn is een voltijds beroep waarbij de rechter continu zijn hoofd bij de zaken moet houden. Dat valt niet te combineren met allerlei vage functies. Bovendien zal het vrijkomen van die functies ervoor zorgen dat er meer mensen aan het werk kunnen. Op lekken van persoonlijke gegevens door rechters en officieren moet een hele zware straf komen te staan. Het liefst in de diepste kerker. Er is geen plaats voor verraad, onkunde en corruptie in de rechtelijke macht. De discussie rond de politieke kleur van rechters moet beslecht worden. Rechters zijn ook mensen die beďnloed worden door hun overtuiging. Als het melden van die overtuiging niet kan, dan moeten in elk geval de politieke zaken worden verboden. Vervolging en rechtspraak moeten weer neutraal, objectief, deskundig en onafhankelijk worden. Tot die tijd is burgerlijke ongehoorzaamheid uw plicht.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.