Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 17 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

542 Hacker, cracker, slacker
541 Selectieve schijnprofessionaliteit
540 Homokunde moraliseert potenrammen
539 Vrijspraak voor levenslang
538 Gratis carrière als crimineel
537 Stigma van de losbandige jeugd
536 Pislams wil is wet
535 Computernerds massaal uitgebuit (3)
534 Wetenschap van de privacyschending
533 Competenties opgelost
532 Politieke verantwoording is een farce (1)
531 Schijt aan linkse spijt
530 Spookachterban van de PVV (1)
529 Moffenhoer van de asiel-SS (1)
528 Hbo, I hate to say I told you so
527 Michael op het hakblok
526 Verbod op fundamentele rechten
525 Leer de smeris wat eer is (4)
524 Nooit buigen voor chantage
523 Geen bonus voor afgunst

531 # Schijt aan linkse spijt #
Gepost door Misdefinitie op 16-05-2011 om 22:41.
Heeft u enig idee waarom de meeste socialisten achterlijke hersenloze debielen zijn? Waarom onder hen meestal de dieven, krakers en junks te vinden zijn? Hoe het komt dat de linkse elite zelfs de meest elementaire regels van de discussie weigeren toe te passen en waarom de beste argumenten ter wereld hen niet kunnen overtuigen? Hoogstwaarschijnlijk omdat de toch al weinig hersenen die ze hadden massaal zijn gekrompen door xtc-gebruik en de rest is aangetast door het snuiven van coke. Sneeuwwitje pleit ondertussen voor drugstesten zolang dat maar in het uitgaansleven gebeurt en her en der moeten coffeeshops worden gesloten die concurreren met de Tweede Kamer. Geen wonder dat uit veel politici en hun achterban enkel spetterpoep uit de monden komt als ze hun op een trip gebaseerde gedachtegoed aan de man proberen te brengen. Zodra ze weer een beetje nuchter worden, krijgen ze snel spijt. Ooit ontwaken de idealisten uit hun boze socialistische droom en willen ze alles doen om uit de door hen veroorzaakte nachtmerrie van de massa-immigratie te komen.

Krokodillentranen der multikul.

Geitenneukers werden in Nederland teveel gepijpt en financieel in de watten gelegd waardoor rechtschapen socialisten de kant van die afschuwelijke PVV hebben gekozen, aldus Cohen in een iets politiek correctere weergave. Deze Jood, die in het verleden als politicus en burgemeester regelmatig met geld van de burgers radicale islamitische groeperingen heeft gesteund, trachtte tijdens een bijeenkomst van de Internationale Socialisten in Oslo zijn achterban ervan te overtuigen dat hij heus wel een beeld heeft van wat massa-immigratie nu eigenlijk betekent voor Europa. Wel hield hij een flinke slag om de arm, want hij verkondigde dat mensen vooral boos zijn omdat ze zelf vinden dat autochtone inwoners gediscrimineerd worden ten gunste van allochtonen die later als stemvee voor de PvdA moeten dienen. Met andere woorden: Cohen gelooft er geen reet van en liegt zijn achterban alweer voor. Massa-immigratie is geen probleem omdat wij dat vinden, maar omdat de feiten over dat grotendeels criminele tuig voor zich spreken.

Cohen weet nog wel wat er gebeurt als hij de konten van de pek waarmee hij omgaat niet grondig genoeg roze likt. Indymedia, de spreekbuis voor extreme krakers, radicale moslims en criminele asielzoekers waarop acties met geweld verheerlijkt, gerechtvaardigd en opgeëist worden, liet in 2008 op brutale wijze de ambtswoning van Cohen vernietigen nadat hij net niet hard genoeg gezogen had. Tevens verraadde hij zijn eigen soortgenoten door jarenlang antisemitistisch gedrag van moslims te gedogen terwijl ze Amsterdam de noodklok aan het luiden waren. Burgemeesters hebben als baas van de politie veel bevoegdheden om op te treden tegen dat tuig, maar concrete actie bleef uit. Bang als een wezel begon hij thee te drinken met dezelfde mensen die alle rottigheid op straat aan het uithalen waren. Onder het mom van dat als hij met ze praat, ze zijn mooie eigendommen wel eventjes met rust zouden laten. De echte helden van het volk, mensen die hun mond open deden voordat de ramp zich aan het voltrekken was, vond hij alleen maar heel erg lastig.

Nog steeds worden de problemen met massa-immigratie stelselmatig genegeerd met alle gevolgen van dien. Allah is groot, Allah is machtig en heeft een lul van een meter tachtig. Een uitspraak die jaren geleden, toen er nog geen internetpolitie bestond, heel gewoon was op Nederlandse schoolpleinen om op een cynische manier duidelijk te maken dat we in ons vrije Nederland overal grappen over maken. Binnen de islam komt zo'n uitspraak u op de doodstraf te staan wegens belediging. Uitgevoerd door een slager die in Nederland mag opereren. De shariarechtbank vond dat de dader met het doorsnijden van de keel van zijn slachtoffer niet volgens zijn geloofsovertuiging had gehandeld. Wat de rechter wegliet in zijn vonnis, is de verklaring dat de islam een extremistische politieke ideologie is waarvan de koran voorschrijft dat alle inferieuren en ongelovigen mogen worden afgeslacht als een varken. Zogenaamde spijtbetuigingen waarmee de socialist doet alsof hij het licht gezien heeft, zijn holle leugens zonder afstand te nemen van het extremisme.

Uit de mond van Cohen klinkt de overtuiging dat er niet goed is omgesprongen met migratie net zoals de woorden van holocaustontkenner Jeroen de Kreek zouden klinken als hij zou zeggen dat er nu wel genoeg Joden vergast zijn. Ronduit ongeloofwaardig. Waarom horen we Cohen niet ferm afstand nemen van al die Noord-Afrikaanse kankergezwellen die zo laf zijn om met een groep van 50 berberapen een weerloze jongen van 17 finaal in elkaar te trappen? Gossie, bent u nu beledigd? Dan bent u vast ook verbaasd om te vernemen dat al die politiehonden zich blijkbaar wederom aan het aftrekken waren achter hun internetcomputertje in plaats van actie te ondernemen tegen de bijzonder laffe mishandeling. O nee, er moet natuurlijk gepraat worden, want Marokkanen zijn eng. Wat doet de politie als zulke jongens een homo stelselmatig pesten? Tuig uit Amsterdam West, u weet wat voor volk daar woont, schelden hem continu uit voor kankerhomo en plegen vernielingen. De politie doet niks.

Uiteraard zijn die toffe politiemalloten heel erg stoer als wij als nette burgers voor de balie staan om als slachtoffers van die apen aangifte te doen. Dan steken ze hun standaard verhaaltje af over dat het niet strafbaar is om iemand te slaan en te bedreigen, we het zelf uitgelokt hebben en er toch niks met de aangifte gedaan wordt. Tegen de homoseksueel die continu beledigd en bespuugd werd, zeiden ze dat hij het maar stil moest houden uit angst voor represailles waartegen de politie hem niet gaat beschermen. Joehoe domme agenten en achterlijke officieren van justitie, kom maar op met die fucking boete hoor. Stoere mannetjes. U weet waar het om gaat. Kom maar op, maar hoe goed jullie socialistische machthebbers ook kunnen liegen: iedereen weet toch al dat politie en justitie failliet zijn en het uiteindelijke probleem gewoon blijft bestaan omdat het politieapparaat niet functioneert. Praten met criminelen en de slachtoffers ontmoedigen om aangifte van misdrijven te doen: Fuck de politie!

Cohennetje toch, wat heeft u nou eigenlijk niet zo goed aangepakt? Wordt u al zenuwachtig van al die rechtse nazi's die u glashard wijzen op de teringzooi die u als een spoor van vernieling achter u laat? Kleine jonge meisjes worden geterroriseerd door dat klote Marokkaanse tuig. Huisvredebreuk, geweld en diefstal zijn aan de orde van de dag en de politie zegt enkel "onderzoek" te zullen doen. Fijn hoor zo'n toespraak in het buitenland, maar als u echt zou erkennen dat we problemen hebben met de massa-immigratie en de multikul, waarom blijft u dan zo angstvallig stil over dit soort incidenten? Wilt u nou schoon schip maken of gewoon zieltjes winnen? Uiteraard snappen wij ook wel dat het om dat laatste gaat. Overal om u heen hoort u nu de kritische geluiden. Het socialisme sterft. Niemand wil meer links zijn. De protesten nemen toe. Niemand wil meer het slachtoffer worden van linkse fascisten. Sidder en beef van angst, want zoals u hier regelmatig kunt lezen weten wij alles en zullen we nooit vergeten wat ons is aangedaan!

Spijt? Links heeft schijt!

Onder leiding van Rouvoet capituleerde de ChristenUnie samen met de PvdA en het CDA voor de strijders van de islam. Tijdens hun bewind onder het kabinet Balkenende IV hebben ze de Nederlandse staatsschuld verdubbeld om de gestolen miljarden uit de schatkist vervolgens aan te wenden voor massa-immigratie, ontwikkelingshulp en het Derde Rijk Europa. Om dat te kunnen realiseren zonder dat het volk massaal in opstand kwam, hebben ze u afgeleid met absurde plannen zoals het schaamhaardossier. Terwijl u er de schande van sprak dat die godsdienstfanaten het, in een tijd waarin er zoveel seksueel misbruik vanuit de kerken boven tafel kwam, waagden om voor te stellen om met hun handen in de broekjes van uw kinderen te frunniken om daar gegevens als lengte en diepte van de geslachtsdelen en de hoeveelheid schaamhaar te kunnen registreren, werd het land klaar gemaakt voor de onvoorwaardelijke overgave aan de islam. Wie er wat van zei, werd door die christenflikkers ontslagen. Erg geraffineerd en fascistisch, maar nu hebben ze spijt. Zeggen ze.

Jazeker, nu hebben de christenhonden spijt als haren op hun hoofd. Althans, dat beeld schetsen ze via de media. De ChristenUnie gaat strijden tegen de islam. Er moet een ruk naar rechts worden gemaakt en de vrijheid van godsdienst moet weer gerespecteerd worden. Wie dat niet doet, wacht de gaskamers uitkeringen. Blijkbaar hebben ze te maken met een aantal dilemma's. Hun socialistische gedachtegoed is in hun eigen gezicht ontploft en ze kunnen het met zoveel tegenstrijdigheden niet meer verdedigen. Verder zullen ze ontdekt hebben dat links zijn niet meer zo goed scoort na 60 jaar na-oorlogse ellende. Men redeneert dat omdat Wilders gezien wordt als rechts en heel sterk gegroeid is, zij dat trucje ook kunnen nadoen door rechts te zijn. Een wolf in schaapskleren wordt echter nooit een schaap. Bovendien zijn ze blijkbaar heel erg geschrokken. Hun God wordt verdreven door Allah. Mohammed die Viagra nodig heeft om de 9-jarige Aïsha te neuken kon nog door de beugel, maar als Allah "God damned" zegt, is de maat vol.

Schijnheilig gaan er binnen de CU stemmen op om de PVV als ieder andere partij te behandelen. Uiteraard wel met het voorbehoud dat gelijk behandelen betekent dat ze de PVV net zo behandelen als ieder andere partij waar ze zich principieel tegen verzetten. Geen enkele andere partij dus. Wederom loze holle woorden, maar u wist inmiddels al dat u de woorden van de socialisten gedetailleerd moet ontleden om er de ware boodschap uit te herleiden. Nee beste mensen, laat die klote PVV nu eens met rust en laat de blonde Führer zijn werk doen. Interessanter is wat politici die suggereren spijt te betuigen toegeven, erkennen en gaan oplossen. Vrij weinig, want zoals altijd moet de PVV die wel iets tegen de islam durft te ondernemen het ontgelden. Zo beschuldigen de SP en de PvdA in de Provinciale Staten van Limburg de PVV ervan haat te zaaien. Proest, het is alsof Hitler iemand van jodenhaat beschuldigt. Links heeft al doden op zijn geweten wegens demoniseren en haatzaaien. Het is te achterlijk voor woorden dat zij hier nu de PVV van beschuldigen.

De PVV zou een nieuw te bouwen moskee geen haatpaleis mogen noemen. Wel, in de koran staat dat van iedere ongelovige die niet in de islam gelooft de keel moet worden doorgesneden, dus tot zover de al reeds bekende feiten. Coppus van de SP heeft daar echter schijt aan en zegt er alles aan te zullen doen om de PVV te verjagen. Alstublieft Coppus, pistooltje nodig of heeft u aan een ton om Volkert te betalen voldoende? Oud-politicus Ed van Thijn wil de woorden van Cohen graag in ere houden en vergeet voor het gemak even alle problemen die we hebben met de multiculturele samenleving. Niet al die criminele apen zijn het probleem, maar het gemak waarmee u als Nederlander gewend bent geraakt aan de PVV. Want ongeacht hoeveel misdrijven er door Marokkanen en ander allochtone dwazen worden gepleegd: "Discrimineren lijkt salonfähig geworden," aldus Van Thijn. Aha, meneer bedoeld zeker het salonsocialisme. Salonsocialisme in de zin van iedereen het socialisme opdringen middels fascisme, maar er zelf niet naar (willen) leven.

Volgens Van Tijn doet de PVV alsof ze gematigd zijn geworden, maar zijn ze nog even extreem rechts als altijd. Hoe zit het eigenlijk met de extreme kant van de socialisten? Niemand kan meer ontkennen dat het merendeel van de immigranten voor problemen zorgt. Is het niet via de criminaliteit, dan is het wel via islamisering dat zorgt voor een sfeer waarin moslimterroristen kunnen gedijen. In de wetenschap dat de staatsschuld, die grotendeels veroorzaakt is door de linkse partijen, vrijwel gelijk is aan het bedrag dat we reeds aan massa-immigratie hebben betaald en vrijwel alle criminaliteit betrekking heeft op allochtonen, moeten zij inzien dat oplossen noodzakelijk is. Om het eenvoudiger uit te drukken: Zodra u weet dat Hitler Joden aan het vergassen is, bent u het toch moreel verplicht om onmiddellijk in te grijpen en te stoppen met al die kinderachtige aanvallen op de rechtse partijen? Juist dat besef blijkt keer op keer niet tot de botte hersens van die imbeciele socialisten door te dringen.

Sterker nog, hyperbolisch gesproken weten ze ondubbelzinnig dat Hitler de Joden aan het vergassen is en blijven ze de gaskamers gewoon faciliteren. Nederlanders moeten jarenlang al wachtende op een woning onder de brug slapen terwijl de gemiddelde asielzoeker na het krijgen van een verblijfsvergunning vrijwel meteen aan een woning geholpen wordt. Daarmee wordt de multikul en de islamisering gefaciliteerd die, zoals iedereen inmiddels weet, voor veel ellende en criminaliteit heeft gezorgd. En ja, u bent ook strafbaar indien u enkel het hout om de barakken in de fik te steken levert zonder uw handen vuil te maken begrijpt u wel? Uitzetten van criminele asielzoekers wordt met opzet gedwarsboomd. Meneer zegt steeds ziek te zijn. Steek hem een injectie in zijn reet en deporteer hem naar zijn eigen land. Makkelijk zat. Rechters met een dhimmitude zo groot als Allah belemmeren een effectieve uitzetting. Hoezo heeft links spijt? Hoezo komt links rechts tegemoet? Hoezo hechten ze belang aan onze vrijheden?

Ondertussen gaat het nog wijder open zetten van de grenzen gewoon door. Nadat palief via diverse schijnhuwelijken, kinderhuwelijken en polygamie zijn hele harem heeft overgebracht, neukt hij er wat kinderen bij voor nog wat extra kinderbijslag en laat hij zijn volgende vrouw overkomen. Kansloos en analfabeet, maar ach, fuck die inburgeringscursus. Om te jatten hoeven ze geen Nederlands te spreken. Blij dat al die linkse organisaties zijn dat ze weer zo'n uitkeringstrekker hebben binnen gelaten. Applaus! We hebben toch geld teveel. Schulden betekenen niks. Dan knijpen die slinkse ratten gewoon uw pensioen af om extra ontwikkelingshulp te betalen. Zogenaamd schijnheilig janken om het feit dat de rest te weinig ontwikkelingshulp betaalt, maar wel eindeloos met geld blijven smijten. Stop de ontwikkelingshulp totdat we uit de schulden zijn indien u echt spijt heeft. Deze ellende faciliteren impliceert medeplichtigheid en dat zal te zijner tijd zwaar bestraft worden. Al duurt het nog honderd jaar.

Islamisering ontkennen zou net zo strafbaar moeten worden als het ontkennen van de Holocaust. Iedereen weet dat het waar is en dat wie zo achterlijk is om een ontkenning te plaatsen geen recht van leven spreken heeft. Consequent zijn socialisten! Wij moeten erkennen en dus mogen we van jullie eisen dat jullie erkennen. Geef eens antwoord op de volgende vormen van islamisering. Moslims mogen geen varkensvlees. Dus worden de varkens waar het vlees van komt stiekem niet meer gecastreerd zodat het goor gaat smaken en mensen het niet meer willen. Zonder ooit te weten dat er islamisering achter zit. Hoe zit dat? Moslims mogen geen alcohol. Dus wordt een bekende Amerikaanse zangeres aangehouden en afgevoerd na het drinken van een biertje. Toegegeven, u bent als socialist, racist van autochtonen en fascist zo geraffineerd dat niemand het door heeft, maar wij zijn niet van gisteren. Denkt u werkelijk dat islamfascisme en de sharia op de Dam in Amsterdam niet opvalt als de latent homoseksuele mannen gescheiden van de vrouwen demonstreren?!

Overweging.

Eigenlijk hebben we geen hekel aan socialisten, maar aan salonsocialisten. Net zoals we geen hekel hebben aan buitenlanders, maar aan criminele, extremistische, radicale en fascistische buitenlanders in alle soorten. Vrijwel alle socialisten vallen onder deze saloncategorie omdat ze over lijken gaan om hun fascistische gedachtegoed aan iedereen op te dringen terwijl ze persoonlijk niet naar de consequenties willen leven. Thans duiden de laatste ontwikkelingen erop dat links de controle volledig kwijt is en bang is dat hun achterlijke beleid van de afgelopen tientallen jaren ze te persoonlijk gaat terugslaan. Figuren als Rouvoet zien de bui al hangen. De PvdA faciliteren om miljoenen parasiterende allochtonen naar Europa te halen leek een goed idee om meer stemvee te krijgen, maar Rouvoet beseft blijkbaar dat als de islamieten het hier voor het zeggen krijgen, zijn God weg is. De islam duldt geen andere ideologie of godsdienst. Voor veel socialisten wordt de grond nu opeens te heet onder de voeten.

Jarenlang hebben de linkse partijen kunnen profiteren van de tsunami aan immigratie. Extra stemmen, respect van hun achterban en de bevrediging van hun labiele emotionele gestel. Totdat het op de Nederlandse straten een puinzooi werd en de islamisering teveel aan de christelijke waarden en normen begon te vreten. Moeten we nu concluderen dat die rode rakkers tot inkeer zijn gekomen en samen met de realisten het tij willen keren? Pas op, de rode vossen verliezen wel hun haren, maar niet hun streken. Wie goed leest, zal opmerken dat het om verkapte spijtbetuigingen gaat die hun achterban moeten laten denken dat ze eindelijk het licht hebben gezien en bereid zijn fouten uit het verleden te herstellen. Niks is echter minder waar. Natuurlijk maken ze zich zorgen als het hen persoonlijk raakt. Wouter Bos haalde zijn blanke dochter van een te zwarte school af zodat zij niet met een nikker thuiskomt. Al die socialistische krokodillentranen zeggen slechts een ding: Stem op ons! Wij worden wel wat rechtser zodat de PVV geen gaskamers gaat bouwen!

Kijk maar goed naar wat ze werkelijk zeggen. Letterlijk verhalen de media dat de ChristenUnie onder Slob de koers naar rechts enkel verlegt om kiezers te winnen. Niks erkennen en oplossen van problemen. Ze willen gewoon uw stem. Daarbij wordt u lekker gemaakt met de belofte dat ze gaan strijden voor de homo- en vrouwenrechten en de rechten van andersdenkenden. Dikke lul voor ze. Homo's en vrouwen zijn bij partijen als de CU en de SGP nooit anders welkom geweest dan als voetveeg en andersdenkenden worden dankzij de christen nog altijd vervolgd en verketterd. Voorbeelden zijn er genoeg. Cohen suggereert eveneens dat hij nu voor de harde aanpak gaat, maar zijn formuleringen zeggen genoeg. Hij blijft de islamisering ontkennen en stelt dat mensen boos zijn om hun eigen mening. Met andere woorden: Cohen vindt dat er geen problemen zijn en het zit allemaal in uw schizofrene kop. Gelukkig kunnen wij wel lezen. Al die linkse partijen blijven vervolgens nog steeds massaal hun toevlucht zoeken in het demoniseren van de PVV.

Verkapt spijt willen betuigen als er alleen maar criminele negers en zandapen in de straat wonen en hopen dat het volk zonder verder na te denken weer de linkse politiek omarmt, is nogal naïef. Spijt betuigen betekent oprecht verontschuldigen, schuld bekennen en erkennen, stoppen met het ongewenste gedrag en oprotten en een ander de kans geven. Desondanks gaan de slinksen gewoon door het met faciliteren van de islamisering en de multikul waaruit ondubbelzinnig blijkt dat zij weer staan te liegen en helemaal niet van plan zijn om hun wandaden te corrigeren. Toegegeven, dat hoeven zij ook niet. Er zijn verdomme misdaden tegen de menselijkheid gepleegd. Mensen zijn vervolgd, maatschappelijk gediskwalificeerd en vermoord om hun mening. In Nederland. Fundamentele vrijheden en privacy zijn ons afgenomen en ons land zit vol met de vijanden van ons volk. Deze schade vergeven wij onze vijanden nooit. Alle misdaden tegen de menselijkheid die socialisten en hun (allochtone) achterban gepleegd hebben, zullen ooit berecht worden via het straftribunaal.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.