Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 17 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

542 Hacker, cracker, slacker
541 Selectieve schijnprofessionaliteit
540 Homokunde moraliseert potenrammen
539 Vrijspraak voor levenslang
538 Gratis carrière als crimineel
537 Stigma van de losbandige jeugd
536 Pislams wil is wet
535 Computernerds massaal uitgebuit (3)
534 Wetenschap van de privacyschending
533 Competenties opgelost
532 Politieke verantwoording is een farce (1)
531 Schijt aan linkse spijt
530 Spookachterban van de PVV (1)
529 Moffenhoer van de asiel-SS (1)
528 Hbo, I hate to say I told you so
527 Michael op het hakblok
526 Verbod op fundamentele rechten
525 Leer de smeris wat eer is (4)
524 Nooit buigen voor chantage
523 Geen bonus voor afgunst

527 # Michael op het hakblok #
Gepost door Misdefinitie op 26-04-2011 om 22:03.
Wanstaltige vergelijkingen maken impliceert niet dat er meteen een idiote gelijkstelling plaatsvindt, aldus GroenLinkser Michael Blok bij ome Joop. Wanneer u hem, de groenen, moslims en alles waar we verder nog een hekel aan hebben vergelijkt met ratten, kakkerlakken en berberapen, dan betekent dat dus niet dat u hen ziet als inferieure minder gewaardeerde dieren. Zelfs indien u in uw vergelijking wel erg selectief gebruikt maakt van triviale en zelfverzonnen criteria zoals het aantal neusgaten, haargroei, stank en achterlijkheid is er niks aan de hand. Weliswaar kan dit best strafbaar overkomen, maar dat is het toch niet omdat het hier concreet om een neutrale en wetenschappelijke verhandeling gaat waarmee diverse taboes moeten worden doorbroken. Via deze redenatie acht Blok het gerechtvaardigd dat hij Wilders zo zwart als een nikker demoniseert in de hoop dat iemand hem vermoordt. Taboes liggen niet bij Hitlervergelijkingen, dat kan iedere linkse mongool, maar bij de gevolgen van demonisatie en de lessen van de oorlog.

De ironie van demonisatie.

Mensen met gezond verstand zullen het als vanzelfsprekend uit hun hoofd laten om hedendaagse politici met Hitler te gaan vergelijken. Hitler was namelijk best een toffe peer die veel gedaan heeft voor zijn land. Mede dankzij zijn beleid had zijn volk het goed in Duitsland. Het land kwam uit de crisis en de juiste mensen kwamen weer aan het werk. Snelwegen werden in vliegensvlug aangelegd waardoor de infrastructuur volwassen werd en zijn investeringen zorgden ervoor dat de technologische ontwikkelingen zich in razend tempo konden opvolgen. De man met het snorretje was een fantastische visionair en begreep als geen ander hoe slecht de maatschappij functioneerde en met welk gevaar het toenemende aantal buitenlanders Europa zou gaan confronteren. Hoewel hij als superieur opperwezen zelf geen kinderen wilde hebben, had hij wel een knappe vrouw en was het een lieve man met andermans kinderen. Reden genoeg om hem de hemel in te prijzen en een standbeeld voor hem op te richten. Een ding veroordeelt hem: de smet van de Holocaust.

Hitler was een massamoordenaar die gehaat wordt om de Holocaust. Alleen daarom al is elke vergelijking met die man te achterlijk voor woorden omdat van geen enkele politicus in redelijkheid gezegd kan worden dat hij gaskamers wil laten bouwen voor miljoenen mensen. Wij dromen er wel eens van, maar wij zijn dan ook geen politici. Nog niet althans. Ha nee, we maken vuige grappen. Michael probeert echter met een aantal niet relevante criteria mensen te demoniseren naar de uiteindelijke gruweldaden van Hitler. Volgens hem bent u onder andere een nazi wanneer u democratisch aan de macht komt via de verkiezingen, kritiek heeft op zittende politici, uw land wilt beschermen tegen vreemde invloeden, voor het gebruiken van moderne technologie bent en pleit voor beperkingen. Meteen moet het u opvallen dat dit gedrocht niet al te slim is aangezien dit van toepassing is op bijna iedereen. Democratie impliceert democratisch kiezen, iedereen wil veiligheid en alle partijen willen wel eens beperkingen.

Gelukkig hoeven we de linkse ratten niet te betrappen op kennis van zaken. Wilders die het als fractie- en partijleider binnen zijn eigen partij voor het zeggen heeft wordt gelijk gesteld aan wat Hitler deed. Blijkbaar is Blok te imbeciel om te beseffen dat de baas binnen een partij zijn iets heel anders is dan als dictator de baas zijn over en land en de baas willen worden over de hele wereld. Wilders kan hooguit Brinkman bevelen om toe te geven dat hij een drankprobleem heeft. Hitler kon de opdracht geven om miljoen mensen te vernietigen. Hoewel, aangezien het hier over vergelijkingen gaat en Blok stelt dat Wilders gelijk is aan Hitler, maakt hij zich eigenlijk schuldig aan een Holocaustontkenning. Immers, als Wilders net als Hitler is en geen gaskamers heeft gebouwd, dan probeert Blok te zeggen dat die Holocaust helemaal nooit heeft plaatsgevonden. Vertel eens Michael, is dat een taboe? Voorts probeert hij de PVV gelijk te stellen aan het nationaal socialisme door te zeggen dat Wilders sociaal en nationaal combineert.

Nazi betekent nationaal socialisme. Socialisme is iets heel anders dan sociaal. Socialisme is een ideologie waarbij alles in handen is van de staat die de middelen vervolgens "gelijk" verdeelt. Altijd onder de eigen mensen die het regime ondersteunen, maar dat ter zijde. Socialisme is de politieke ideologie van partijen als GroenLinks, PvdA en SP. Het is een afgeleide van het communisme dat reeds voor 100 miljoen doden heeft gezorgd. Ruim 15 keer zoveel als in de Joodse versie van de Holocaust. Aanverwante systemen zoals het collectivisme dat men in bijvoorbeeld het Midden-Oosten gebruikt, hanteren dezelfde principes. Socialisme is zowel nationaal als internationaal. Nationaal zoals ze het bijvoorbeeld in het Midden-Oosten hanteren. Moslimvolkeren accepteren daar enkel het eigen nationale volk. Volgens de koran moet iedereen die geen moslim is worden afgeslacht als een varken. Socialisme is internationaal omdat socialisten overal ter wereld zorgen voor een internationale invasie van buitenlanders.

Oei Michael, is daar uw taboe? Moslims in Arabische landen roepen "Eigen Volk Eerst"! Hitler ook. Zij prediken vergaande vormen van antisemitisme. Hitler ook. Allemaal haten ze Joden. Beiden hebben een heilig boek waarin ze hun plannen kenbaar maken aan de wereld. Zowel in de koran als Mein Kampf staat dat alle Joden (en alle andere vijanden die inferieur zijn) moeten worden vermoord. Beiden worden geholpen door het socialisme en door socialisten. Hitler kreeg alle socialisten achter zich die zich geroepen voelden te strijden voor een verenigd rijk. Het Derde Rijk. PvdA en CDA kregen alle socialisten achter zich die zich geroepen voelen te strijden voor een Europa. Beiden vielen ze andere landen binnen. GroenLinks, waar Michael Blok voorzitter van was, heeft net ingestemd met een oorlog in Libië. Landjepik zoals Hitler dat deed. Goh, lijkt de adelaar echt op de meeuw van de PVV? Toen het nationaal racistische NSDAP verboden werd, werd het SDAP. Na de oorlog werd dat PvdA.

"Arbeit macht frei," vond het regime van Hitler tijdens het vergassen van miljoenen Joden. "Partij Voor De Arbeid," roepen de socialisten nu en demoniseerden Pim Fortuyn totdat een linkse rat hem door zijn kop schoot. Inmiddels moet die droplul van een Michael al in huilen zijn uitgebarsten, maar wie de bal kaatst kan hem terug verwachten. De alomprezen vrijheid van meningsuiting geldt immers ook voor ons. Gelukkig is meneer Blok een groot voorstander van de "vrijheid van meningsuiting" en vindt hij dat de PVV als partij voor de vrijheid geen knip voor de neus waard is. Columnist Thomas von der Dunk wilde namelijk een anti-Wildersspeech houden en die werd later afgelast. De fuckband Jos en Tosti's durft tijdens het bevrijdingsfestival in Wageningen niet het nummer "Mussolini van de Lage Landen" te zingen. Beiden zien er zelf vanaf omdat hun publicaties verkapte bedreigingen bevatten. Volgens Michael toont dit echter aan dat de PVV een fascistische partij is die andersdenkenden de mond snoert.

Nou Michael, die beide dwazen zagen vrijwillig af van hun rotzooi vanwege de demonisatie en bedreigingen die er vanuit gingen. Weet u wat pas echt tegen de vrijheid van meningsuiting ingaat? De linkse hetze tegen de rechtse vrijsprekers. Pim dood. Van Gogh dood. Gregorius Nekschot opgepakt, met de dood bedreigd en onschuldig opgesloten in de gevangenis. Hoeiboei ontboden bij de politie. Rechtser.com en Misdefinitie veroordeeld om meningen. Karaktermoord, demonisatie, maatschappelijke diskwalificatie. Nooit meer goed kunnen functioneren in de maatschappij. Altijd achterom kijken. Nooit meer aan een baan komen. Wilders leeft al 8 jaren in een gevangenis. Altijd met bewakers om zich heen. Nooit meer privacy, nooit meer vrijheid. Continu met de dood bedreigd. Nooit meer kan hij op straat lopen, zijn vrouw in de armen sluiten of zijn familie zien. Heel zijn leven is kapot gemaakt door links. Praat godverdomme niet over vrijheid in een land waar u wel Wilders kunt vergelijken met een massamoordenaar, terwijl rechtse mensen om hun mening veroordeeld worden.

Spreek met poep in de mond en u krijgt schijt Michael. Wilders ziet criminelen als gevaarlijk. Maakt hem dat een nazi? Wat vindt u van die linkse stakkers die meningen zo gevaarlijk vinden dat ze burgers in de gevangenis willen smijten? Culturen inferieur vinden is rechtstreeks het gedachtegoed buitenlanders die onze cultuur maar prut vinden en hun eigen gebruiken willen doorduwen in ons land. Om over Maxima die roept dat de Nederlandse cultuur niet bestaat nog maar te zwijgen. Wilders zou volgens Michael de rechter onder politieke controle willen plaatsen. Fuck you, de rechter staat al onder politieke controle. De huidige linkse rechters zijn via de selectie bij de Raio-opleiding gekozen en goedgekeurd door Hirsch Ballin. Hirsch Ballin die vervolgens die linkse rechters de opdracht gaf om rechtse mensen te vervolgen en de ontwikkeling van shariarechtspraak ruim baan te geven. Proef de heerlijke ironie. Hirsch Ballin die als zoon van een "Jood" die vluchtte voor de nazi's, socialisten en antisemitsche moslims ondersteunt.

Even nog door de zure appel heenbijten Michael, we zijn nog niet klaar. Weet u misschien ook waarom er een einde gemaakt moet worden aan rechtelijk fascisme? Rechters waren zogenaamd altijd "onafhankelijk". Dat dacht men tenminste. Totdat ze erachter kwamen dat toen Nederland na 5 dagen capituleerde voor de Duitsers, de Hoge Raad meteen ging rechtspreken volgens de sharia bezetter. Elke socialist had dat tot dan toe ontkend. Er was geen oorlog en er was geen invasie. De Hoge Raad bepaalde in 1942 in het Toetsingsarrest (Nederlands Juristenblad 1942, nummer 271) dat de wetten van de bezetter voortaan gelden als Nederlands recht. Verordeningen van de bezetter werden sindsdien beschouwd als wetten in formele zin. Thans zien we precies hetzelfde. De Hoge Raad krijgt linkse verraders in de schoot geworpen. Shariarechtbanken worden door socialisten glas ontkend en gebagatelliseerd. Opeens is daar de bezetting en binnen een paar dagen geldt het recht van antisemieten in Nederland. We hebben het allemaal al eens gezien.

Achteraf waren mensen razend. Hoe kon de Hoge Raad ons land zo weggeven aan de vijand en de Joden overleveren aan een misdadig en racistisch regime dat aan miljoenen Joden het leven zou kosten? Wel, misschien op dezelfde manier als tegenwoordig rechtse tegenstanders van het socialisme worden vermoord, vervolgd en uitgekotst? In de oorlog liet de Hoge Raad zich al snel voor het karretje van de jodenhaters spannen door zijn joodse president Visser eruit te trappen en af te laten voeren. Schrikbarend genoeg zien we ook nu rechtspraak ontstaan waarin moslims, die door de koran bevolen worden om antisemiet te zijn, verheerlijkt worden. Tijdens de oorlog sneuvelde een ander belangrijk fundament van de democratische rechtsstaat. Het legaliteitsbeginsel, dat bedoeld is om willekeur tegen te gaan door te bepalen dat geen gedrag strafbaar is tenzij het duidelijk in de wet staat, werd verneukt. De Duitsers wisten die wetten te omzeilen. Al het gedrag dat de bezetter ondermijnde werd gewoon strafbaar gesteld. Net zoals vervelende meningen via ons strafrecht worden vervolgd.

Michael, de virtuele guillotine staat klaar als we u vertellen dat er diverse extreem linkse clubjes zijn die door de linkse politiek worden gefinancierd. De AFA is gelieerd aan de PvdA, de RaRa aan GroenLinks, de antisemitistische leuzen van de SP en de aan het subsidie-infuus liggende Milli Görüs, Moslim Broederschap en Meldpunt Discriminatie Internet. Kent u het verhaal van de rancuneuze aanbrenger? Een socialistische rat zag een vrijspreker een mening over het regime opschrijven. Hitler maakte hem zwart bij beulen en hij werd vermoord. Net zoals al die demoniserende linkse ratten dat tegenwoordig doen bij vrijsprekers die tegen de multiculturele bezetting zijn. Het Verzet zeg maar. Wordt u al rood achter de oortjes Michael? Dacht u net als uw lieve voorgangers bij de NSB uw volk te verraden zodat een ander het vuile werk opknapt? Jammer joh, tegenwoordig hebben ze internet en ze pakken u terug. Jankend beklaagt Michael Blok zich erover dat het demoniseren is mislukt, Wilders nog leeft en het Verzet hem nu aan het bedreigen is.

Overweging.

Arme Michael, we zullen hem eens een geheimpje verklappen. We zijn allemaal nazi's. Fatsoenlijke mensen onthouden zich niet van Hitlervergelijkingen omdat ze bang zouden zijn om hun mond open te trekken. Op internet wordt iedereen een toetsenbordheld die de meest bizarre rotzooi uit hun gat weet te persen. Ook houden zij hun snater niet vanwege een misplaatst taboe dat er op het onderwerp zou rusten. Met uitzondering van kritiek op de Joodse versie van de Holocaust, een van de weinige "misdrijven" die niet strafbaar is gesteld maar u wel op een veroordeling komt te staan door het verkeerd interpreteren van het wetsartikel 137c Wetboek van Strafrecht over belediging, durven mensen te praten over zo'n beetje elk aspect van de oorlog. Hitlervergelijkingen zijn, zoals onze eerdere artikelen over dit onderwerp reeds aantoonden, geen nieuw verschijnsel. Er heerst nog slechts een groot taboe omtrent dit onderwerp. Het hedendaagse socialisme lijkt op alle fronten schrikbarend veel op wat we destijds in de oorlog zagen.

Vandaar dat de Hitlervergelijking uit de mode raakt. Denk nou eens na. Hitler wordt als een beest gezien vanwege de Holocaust. Massamoord in het kwadraat. Aangezien er geen enkele concrete aanwijzing is dat Wilders gaskamers aan het bouwen is of gaat bouwen, is elke vergelijking hieromtrent te achterlijk voor woorden. De drogreden dat een aantal zelfbedachte criteria die op zowel Hitler als Wilders van toepassing zijn impliceren dat Wilders net als Hitler is, levert eerder de conclusie op dat juist al die laffe socialisten zelf zich gedragen als Hitler. De enige reden om zo'n vergelijking toch te gebruiken kan derhalve geen waarheidsvinding zijn. De waarheid is dat die vergelijking enkel en alleen gemaakt wordt om Wilders te demoniseren. Zie hier uw taboe. Michael en al die demoniserende apen willen eigenlijk zeggen: "Dood Wilders! Hij is een nazi die straks alle moslims gaat vergassen." Maar dat mag niet. Zou Michael een echte kerel zijn en zeggen wat hij werkelijk denkt, dan wordt hij door zijn eigen makkers opgesloten in de gevangenis.

Spuit 11 heeft dus uitgevonden dat wie middels een Hitlervergelijking demoniseert, er tenminste op kan hopen dat er een beul opstaat om Wilders over de kling te jagen. Gebeurt dat, dan kan hij laf achter zijn computer blijven zitten terwijl een ander zijn handen heeft vuilgemaakt. Zelf kan hij zich erop beroepen slechts een wetenschappelijke verhandeling te hebben gemaakt. Helaas voor hem werkt het niet, want zelfs de meest idiote linkse flikkers krijgen door dat ze niet meer met goed fatsoen kunnen volhouden dat Wilders al Zyklon B aan het inslaan is. Dus gooit Michael het op een taboe en stelt dat de PVV zo erg aan de vrijheid van meningsuiting heeft getoornd dat niemand meer "de waarheid" durft te zeggen. Desondanks blijft succes uit en hopelijk heeft u dankzij dit artikel door waarom dat succes er niet komt. Wel, van belang is dat de Hitlervergelijking niet alleen praktisch achterlijk is. Vergelijkingen met Hitler zijn uit de mode bij links aangezien ze doorkrijgen dat die vergelijking eerder op hen van toepassing is.

Alle socialistische, communistische en collectivistische regimes hebben uiteindelijk geleid tot genadeloze dictators die de gruwelijke daden uitvoeren. Hitler was een socialist, Mao en Stalin waren communisten en al die dictators die thans hun volk uitroeien in het Midden-Oosten zijn collectivistisch. Eigenlijk gaat het allemaal om dezelfde ideologie gebaseerd op gemeenschapsdenken. Alles is van de staat en de staat bepaalt uw leven van wieg tot graf. Uw geld, vrijheid, privacy en waardigheid zijn van de overheid. Wie tegen de overheid is, wordt zwaar gestraft, uitgesloten en vermoord. Wie teruggaat in de geschiedenis, ziet socialistische partijen die zich vanuit het nazi-regime hebben ontwikkeld. Tot en met de "Intifada! Intifada! Joden aan het gas!"-leus die te horen was in een demonstratie waarin SP-Kamerlid van Bommel meeliep. Jodenhaat is blijkbaar de sleutel. Wilders is daarentegen juist een Jodenvriend. Daardoor wordt hij zelfs gehaat door de grootste antisemieten.

Michael Blok, Peter R. de Vries en Herman van Veen maakten allen de fout door te denken dat hun demonisatie er wel toe zou leiden dat mensen actie gaan ondernemen tegen Wilders. Blijkbaar is bij dat soort idioten het besef nog niet doorgedrongen dat steeds meer mensen te weten zijn gekomen wat we hierboven uiteen hebben gezet: Wilders is het probleem niet; links fascisme is het probleem. Mensen zien in Wilders hooguit een blaatschaap die wel of niet gelijk heeft of wel of niet teleurstelt. Interessanter zijn de concrete gevaren. De linkse gedachtepolitie die mensen 's nachts uit hun bed haalt, vingerafdrukken en DNA afneemt, databases maakt en iedereen in de gaten houdt. Gespuis dat demoniseert in de hoop dat er beulen opstaan. Ontkenners die net zo lang de bezetting van de vijanden van ons volk ontkennen totdat Nederland volledig capituleert. Met deze informatie ondernemen we stappen. Stuk voor stuk pakken we alle landverraders. Niet met demonisatie of geweld, maar via de democratie en de rechter. Net als Adolf Hitler.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.