Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 41 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

62 Marokkanen vaker psychisch gestoord
61 MP Ys: "Wij hoeven die kut-zwarten niet terug"
60 Marokko.nl begrijpt "discriminatie" wel
59 Balkellende nu al genaaid door Europa
58 CU: "Onze beweringen ontkennen betekent straf"
57 Het gelijk van "De misdefinitie van de HvA"
56 CDA: "Ein volk! Ein Reich! Ein Euro!" (1)
55 Indoctrinatiereis fiasco door realiteit
54 Nationale Studiebox: "Stop zinloos VMBO-geweld"
53 Oplichting: E-dentify hosting is kinderspel (56)
52 "Steuntrekkers zijn vieze profiteurs"
51 HvA geeft studiepunten om te spammen (2)
50 2 maal 3 is 4; wiedewiedewiet en 2 is 9 (2)
49 Lapmiddelen voor het onderwijs
48 "Extreem rechts groeit in Nederland"
47 Indoctrinatie in strijd tegen radicaliseren
46 PvdA: "Op naar de zwartenheul"
45 Verdonk: "Deporteren is niet zielig"
44 Donner: "Alleen oprotten als het mij stoort"
43 Maar meneer, wat doet u nu?!

47 # Indoctrinatie in strijd tegen radicaliseren #
Gepost door Misdefinitie op 22-04-2005 om 23:55.
Sinds Jood Cohen erachter is gekomen dat het knuffelen van de vijand (die zijn soort uit puur racistische overwegingen haat en het liefst dood wil zien) niet zo slim is, speelt hij graag een potje paniekvoetbal zodra hij signalen opmerkt die hem niet zinnen. Men vermoedt dat er alleen al in Amsterdam tientallen groeperingen zijn die zich bezighouden met terrorisme en radicalisering op kosten van de gemeente. Ze krijgen namelijk doodleuk subsidie voor hun verderfelijke praktijken. In zulke situaties pleit hij voor "harde" maatregelingen die vooral gepaard gaan met aanpappen en nathouden.

Politiek correct gezien wordt er aan een onderzoeksinstantie, in dit geval de Universiteit van Amsterdam, gevraagd om de sociale netwerken van radicalen in kaart te brengen. Of dat bedoeld is om ze extra geld te kunnen toestoppen is nog onbekend. De keerzijde van de medaille is helaas dat er weer gebruik gemaakt gaat worden van indoctrinatie. Zoals het een goed socialist betaamd zal dat met name indoctrinatie zijn van onze kinderen en niet van de vijand.

Dit wil hij met name in de praktijk brengen in het onderwijs. Terwijl ons land wordt bezet door gespuis worden onze leerlingen lastiggevallen met communistische propaganda. Zogenaamd om "radicalisering" tegen te gaan. Op scholen worden lespakketten geÔntroduceerd waarmee nogmaals reclame wordt gemaakt voor de multicriminele samenleving met veelzeggende namen als "diversiteit" met een "hoe leuk zijn Marokkanen"-gehalte. Ze vertellen er even niet bij waarom 25 jaar geleden de dreiging nauwelijks bestond en wie ervoor verantwoordelijk is.

Met "moderne onderwijsmethoden" willen ze leerlingen dwingen respect te hebben voor gespuis dat ons land terroriseert onder het mom van "ze fucken ons alleen maar omdat wij niet lief zijn". Ze zetten daarbij graag een huilende Marokkaan voor de klas die de associatie probeert te leggen tussen racisme in de tweede wereldoorlog en zijn leven hier in Nederland. Zo proberen ze ons een schuldgevoel aan te praten. Want wij zijn hier toch allemaal neo-nazi's zodra we hun meningen niet onderschrijven? Waarom zou een Marokkaan in hemelsnaam hier in Nederland moeten komen vertellen over de tweede wereldoorlog? Destijds waren zij hier helemaal niet.

De rol van de excuus-Marokkaan wordt al snel duidelijk: hij gaat vertellen over het midden-oosten. Daarbij wordt er zeker aangehaald dat Hitler ruzie had met de wereld omdat hij een ander rijk voor ogen had dan de meeste mensen en het midden-oosten ruzie heeft met alles en iedereen omdat de vijand (het westen en andere bewoners) racistische motieven hebben. Ik zou liever hebben dat meneer aan de profeet vertelt dat het hebben van een relatie met kleine kinderen verboden is.

Voor het basisonderwijs heeft men ook een aantal walgelijke plannen bedacht. Het betreft hier een lesprogramma "burgerschap in het basisonderwijs". Scholieren worden gedwongen kennis te nemen van deze waanideeŽn "waardoor zij zelfstandig leren verantwoordelijkheid te nemen voor gemeenschapsbelangen".

Dit is godverdomme communistische propaganda. Eigen volk laatst en belangen van anderen eerst. De nadruk van het communisme ligt op het gemeenschappelijke belang. U weet wel, een staat zoals die van Stalin. Hij vermoordde onder het communisme een slordige 100 miljoen mensen.

Leer de kinderen dat maar. Ze hebben recht op de waarheid. Leer ze ook maar dat het communisme synoniem is socialisme. En dat de PvdA, de SP, de internationale socialisten, diverse gemeenteinstanties, het gerecht, de media en discriminatiebestrijdingskantoren socialistisch zijn en dat het nazi gespuis dat in de oorlog Joden vermoordde daar akelig dicht bij in de buurt kwam. Neem het woordenboek er even bij en schrik:

na∑zi (de ~ (m.), ~'s)
1 nationaal-socialist

Vervolgens mogen ze leren dat de oorlog is ontstaan omdat het buitenland (de Duitsers) bij ons binnenkwam en ons land bezette. Anno 1960 tot het heden gebeurde dat weer, alleen is dan iedereen opeens de verschrikkingen vergeten. Pure propaganda. Praat het maar weer goed. Dan hebben we nog de NSB'ers. Tegenwoordig te vergelijken met "meld misdaad anoniem" en de identificatieplicht. Iets waar zowel in de oorlog als nu enkel de Nederlanders last van hadden.

Nederland is een verklikkersstaat geworden en meneer Cohen heeft plannen om een paniek- en alarmsignalering in Amsterdam in te voeren. Zodra bepaalde mensen terrorisme vermoeden, beginnen ze te bellen. Daar is de gewone burger weer de dupe van, want hij verliest zijn privacy en wordt zelfs standaard afgeluisterd als de woorden bom, vliegtuig en fundamentalist in 1 zin staan. Wanneer u twijfelt aan de waarheid rond de holocaust (het waren er toch "slechts" ongeveer 5.999.999?) kunt u zonder pardon worden opgesloten. Twijfelen aan andermans woorden mag tegenwoordig namelijk niet meer.

De ergste NSB'ers van nu roepen dat we de bezetting van nu maar moeten accepteren en "het verzet" (de mensen met een eigen mening) wordt tegenwoordig ook gewoon vermoord. We bouwen nu immers moskee's. Toch, meneer Bos? Vertel die kinderen dat maar. Of is een mooie aankleding en politiek correctheid veel beter te verkopen misschien?

Vertel ze ook maar even dat linkse "gelijkheid" betekent dat iedereen gelijkwaardig moet zijn in de maatschappij. Dat impliceert dat ze niet gelijkwaardige mensen qua ras, overtuiging of mening elimineren of letterlijk monddood maken. Kappen nou met die indoctrinatie en leer kinderen op school wat echt belangrijk is in het leven.

Men leeft naar mijn idee in een waanwereld als ze denken dat door deze vormen van indoctrinatie het terrorisme ophoudt. Onze kinderen zijn geen terroristen. Tussen het geÔmporteerde gespuis in Nederland zitten echter wel een heleboel terroristen en radicalen. Waarom worden deze mensen niet gewoon aangepakt? Leer tot slot de kinderen ook maar dat er in de oorlog middelen voor handen waren waarmee men een poging deed het tij waar we nu in zitten te keren...
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.