Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 41 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

62 Marokkanen vaker psychisch gestoord
61 MP Ys: "Wij hoeven die kut-zwarten niet terug"
60 Marokko.nl begrijpt "discriminatie" wel
59 Balkellende nu al genaaid door Europa
58 CU: "Onze beweringen ontkennen betekent straf"
57 Het gelijk van "De misdefinitie van de HvA"
56 CDA: "Ein volk! Ein Reich! Ein Euro!" (1)
55 Indoctrinatiereis fiasco door realiteit
54 Nationale Studiebox: "Stop zinloos VMBO-geweld"
53 Oplichting: E-dentify hosting is kinderspel (56)
52 "Steuntrekkers zijn vieze profiteurs"
51 HvA geeft studiepunten om te spammen (2)
50 2 maal 3 is 4; wiedewiedewiet en 2 is 9 (2)
49 Lapmiddelen voor het onderwijs
48 "Extreem rechts groeit in Nederland"
47 Indoctrinatie in strijd tegen radicaliseren
46 PvdA: "Op naar de zwartenheul"
45 Verdonk: "Deporteren is niet zielig"
44 Donner: "Alleen oprotten als het mij stoort"
43 Maar meneer, wat doet u nu?!

45 # Verdonk: "Deporteren is niet zielig" #
Gepost door Misdefinitie op 16-04-2005 om 14:27.
De (s)linkse propagandamolen draait reeds jaren op volle toeren. Zij laten ons uit duizenden en duizenden mensen slechts een paar voorbeelden zien van kleine, "lieve" en "schattige" jongetjes die de meest verschrikkelijke verhalen vertellen. Op de televisie en op de radio gooien ze ons dood met snikkende asielzoekers die ons in tranen vertellen wat voor martelingen ze allemaal hebben meegemaakt en iedereen kent wel die leuke buurvrouw uit Zimbabwe die ons elke morgen groet.

Websites zoals 26000 gezichten zwengelen de propagandamolen aan tot ongekende snelheid door te proberen met emoties de harten van de mensen te vertederen. Ze schrijven teksten op hun website waarmee ze doen alsof het uitzetten van asielzoekers net zo verloopt als de deportatie van de Joden in de tweede wereldoorlog. (En ze vergeten voor de zoveelste maal dat dat gewoon socialisten waren; net als zij zelf). Ook vergeten ze dat er ook een andere kant van het verhaal is: namelijk de leugen. Het blijkt allemaal niet zo zielig te zijn als de media ons voorspiegelt.

Ondanks deze continue stroom van pure indoctrinatie zijn er mensen als Rita Verdonk (minister van Vreemdenlingendeportatie) die stellen dat het volk bedonderd wordt door al deze beelden en dat er simpelweg wordt gelogen.

U verneemt vanuit de media alleen de informatie die zij u willen doen geloven. Die verhalen worden vrijwel altijd eenzijdig verteld met de nodige bombarie om bij u bepaalde emoties op te wekken. Zoals bij alle misdefinties krijgt u nooit te horen wat de andere kant van het verhaal is. De misdefintie bij dit verhaal is: "Kijk, die asielzoekers zijn zo zielig. Ze zijn gemarteld, ze worden met de dood bedreigd en ze zijn hier al 5 jaar of langer en hebben een bestaan opgebouwd".

De werkelijkheid is vaak anders. Een aantal zaken zijn hierbij interessant om te vermelden:
1) Iedere asielzoeker heeft recht om een procedure te starten om in Nederland een verblijfsvergunning te krijgen. Tijdens deze procedure wordt er van alles en nog wat onderzocht. De asielzoeker in kwestie kan verschillende malen zijn verhaal houden en de situatie van herkomst wordt meerdere malen onderzocht waarbij er kritisch gekeken wordt of terugkeer veilig is. Is dat het geval, dan kan hij terecht terugkeren naar waar hij vandaan komt.

2) Het recht om vaak te mogen procederen is al een handreiking die in conflict is met lang verblijf. Onder druk van linkse partijen heeft Nederland toegezegd dat iedere asielzoeker mag procederen. Wat extreem links doet is een smerig trucje van manipulatie. Ze roepen eerst dat het racistisch is als men asielzoekers niet laat procederen. Er blijkt niks aan de hand te zijn in zijn thuisland en hij heeft geen reden om een verblijfsvergunning te krijgen. Dan roepen ze weer dat het racistisch is en moet er nogmaals geprocedeerd worden. Zo gaat dat een tijd door. En wee degene die durft te zeggen dat het goed onderzocht is en dat het een keer afgelopen moet zijn. Want die zijn dan extreem rechts en verdienen volgens het tuig de doodstraf. Totdat de procedure tot de Raad van State is gelopen en hij definitief alles heeft gehad en uitgeprocedeerd is. Vervolgens zeggen de activisten: "Ja maar hij is zielig omdat hij hier al 5 jaar is". Zo werkt dat niet. Als iemand zelf tijd loopt te rekken, dan moet hij niet gaan zeiken dat hij pas over 5 jaar is uitgeprocedeerd. Hij kan ook na de eerste keer vertrekken.

3) Ergens lang mee bezig zijn is dus deels de eigen verantwoordelijkheid en het betekent niet dat iemand na die tijd automatisch recht heeft op hetgeen dat hij wil. Bij jarenlang met de loterij meedoen of jarenlang in een casino rondlopen zonder iets te winnen kunt u ook niet eisen dat u de jackpot krijgt. Hetzelfde geldt voor procederen: eens houdt het op en als men steeds maar doorgaat dan komt inderdaad eens de situatie dat iemand hier al veel te lang is en toch weg moet.

4) Er wordt grof gelogen en de situatie is vaak zelf veroorzaakt. Denk aan zware criminelen die in hun eigen land misdaden hebben begaan waarop de doodstraf staat. Het mag niet zo zijn dat iemand straf uit zijn eigen land kan ontlopen door naar een ander land te vluchten. Dan had hij de misdaad niet moeten plegen. Vaak blijkt het land van thuiskomt helemaal niet onveilig en zijn het economische asielzoekers. Of iemand is zo arm en zielig, maar had kennelijk geld zat om de reis naar Nederland te maken. Verdonk toont dit aan door de echte waarheid naar buiten te brengen.

Dan wordt er natuurlijk weer zielig gehuild en de emotionele mensen kunnen daar niet tegen. Die vergeten opeens alle achtergronden en eisen dat ze moeten blijven. Uiteraard in andermans woonplaats, want je moet die zogenaamde moraalridders eens horen steigeren als er asielzoekers bij hen in de straat of thuis komen wonen. Hypocrieten met "not in my backyard" mentaliteit. Zielig huilen kan iedereen. Krokodillentranen zijn het. Voor een huis, een baan en wat geld wil ik ook wel even janken. Waar kan ik terecht?

5) Veel mensen denken niet na. Ze roepen dat ze willen voorkomen dat mensen in een onveilig land terecht komen. In het land van herkomst zou het onveilig zijn en de dood op de loer liggen. Waarom willen die mensen dan wel dat asielzoekers in Nederland worden opgevangen? Nederland is zelf onveilig. Vorig jaar ging er nog een terreuralarm af en u wordt in Nederland zelfs doodgeschoten om een afwijkende mening. Als we de asielzoekers niet in gevaar willen brengen hier dan moeten ze juist terug naar hun eigen land.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.