Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 41 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

62 Marokkanen vaker psychisch gestoord
61 MP Ys: "Wij hoeven die kut-zwarten niet terug"
60 Marokko.nl begrijpt "discriminatie" wel
59 Balkellende nu al genaaid door Europa
58 CU: "Onze beweringen ontkennen betekent straf"
57 Het gelijk van "De misdefinitie van de HvA"
56 CDA: "Ein volk! Ein Reich! Ein Euro!" (1)
55 Indoctrinatiereis fiasco door realiteit
54 Nationale Studiebox: "Stop zinloos VMBO-geweld"
53 Oplichting: E-dentify hosting is kinderspel (56)
52 "Steuntrekkers zijn vieze profiteurs"
51 HvA geeft studiepunten om te spammen (2)
50 2 maal 3 is 4; wiedewiedewiet en 2 is 9 (2)
49 Lapmiddelen voor het onderwijs
48 "Extreem rechts groeit in Nederland"
47 Indoctrinatie in strijd tegen radicaliseren
46 PvdA: "Op naar de zwartenheul"
45 Verdonk: "Deporteren is niet zielig"
44 Donner: "Alleen oprotten als het mij stoort"
43 Maar meneer, wat doet u nu?!

44 # Donner: "Alleen oprotten als het mij stoort" #
Gepost door Misdefinitie op 16-04-2005 om 13:36.
Onafhankelijk kamerlid Geert Wilders heeft aan Donner opheldering gevraagd over de misdragingen van Marokkaanse straatterroristen in de Utrechtse wijk zuilen. Nieuwssite nu.nl laat via een geript artikel van het ANP weten dat Donner in een aantal schriftelijke antwoorden heeft vermeld dat Nederland de dubbele nationaliteit van het tuig niet kan afnemen. In de praktijk betekent dat voor meneer Donner: "Ga je gang, terroriseer ons maar want we gaan er toch niks aan doen".

De politiek correcte argumentatie voor dit soort antwoorden van meneer Donner komen neer op stellen dat de Rijkswet op het Nederlanderschap geen bepaling bevat op grond waarvan de Nederlandse nationaliteit kan worden ontnomen wegens agressie en straattereur. Gecombineerd met de lage (taak)straffen die Marokkanen en ander gespuis krijgen in Nederland kunt u er vanuit gaan dat criminaliteit zo'n beetje wordt goedgekeurd.

Toch zit er meer achter dan enkel het ontbreken van een bepaling. In principe zou men kunnen zeggen: "Het staat niet in de wet, dus discussie gesloten". De woorden komen echter uit de mond van een machtshebber. Donner heeft de macht om simpelweg zo'n bepaling in te voeren. Eigenlijk hebben we hier te maken met een man die als antwoord op straatterreur beweert dat er geen oplossing is, terwijl hij zelf die oplossing kan creŽren door het invoeren van die bepaling. Hij weigert dus om een passende oplossing toe te passen en spreekt daarmee indirect zijn goedkeuring voor straatterreur uit.

Dat blijkt ook uit het vervolg van zijn relaas. Volgens Donner is het ook op basis van het Europees Nationaliteitsverdrag dat Nederland mede heeft ondertekend niet toegestaan het Nederlanderschap in te trekken van iemand die straatterrorisme pleegt of eraan deelneemt. Hier probeert hij zich te verschuilen, maar er wordt nog iets anders leuks aan toegevoegd. Het blijkt wel mogelijk te zijn die mensen het land uit te schoppen als het crimineel gedrag betreft dat de "essentiŽle belangen van de staat" wezenlijke schade kan toebrengen.

Mooi. Het is in het belang van de staat dat de burgers beschermd worden en in een veilige maatschappij kunnen leven. Stop de mensen die dat ondermijnen in vliegtuigen en dump ze ergens waar ze als voedsel kunnen dienen voor de wilde dieren. Maar nee, veiligheid is voor Donner niet essentieel genoeg. Donner wil Marokkanen alleen deporteren als het gaat om hoogverraad en spionage voor een andere staat. Dat stoort hem natuurlijk in zijn werkzaamheden. Daar heeft hij zelf namelijk last van. Dat is bijvoorbeeld het geval als ze geen heil Donner roepen.

Het draait bij dit soort machtshebbers zoals gewoonlijk niet om de belangen van de staat, maar om het eigen belang. Meneer Donner rijdt in een beveiligde bak naar z'n werk en komt niet in aanraking met straatterreur en agressie. Alleen als zijn eigen positie in het geding komt is hij bereid om in te grijpen. Ik vind het onbegrijpelijk dat Donner als enige "opheldering" voor het terreur alleen maar zegt dat "uitzetten niet mogelijk is". Als hij daarvan uit gaat, dan is het zijn taak om tenminste een alternatieve oplossing te geven. Waar wordt die man anders voor betaald? Hij wijst een oplossing van de hand omdat hij het gedrag kennelijk zelf niet erg vindt. Anders had hij er wel wat aan gedaan. Vervolgens brengt hij ook niks nieuws in. Donner zou kunnen zeggen: "Ja maar, ik heb toch antwoord gegeven?" Dit soort inadequate ophelderingen zouden verboden moeten worden. Want wat gebeurt er nu? Helemaal niks. Helaas weet de vijand dat nu ook.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.