Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 41 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

62 Marokkanen vaker psychisch gestoord
61 MP Ys: "Wij hoeven die kut-zwarten niet terug"
60 Marokko.nl begrijpt "discriminatie" wel
59 Balkellende nu al genaaid door Europa
58 CU: "Onze beweringen ontkennen betekent straf"
57 Het gelijk van "De misdefinitie van de HvA"
56 CDA: "Ein volk! Ein Reich! Ein Euro!" (1)
55 Indoctrinatiereis fiasco door realiteit
54 Nationale Studiebox: "Stop zinloos VMBO-geweld"
53 Oplichting: E-dentify hosting is kinderspel (56)
52 "Steuntrekkers zijn vieze profiteurs"
51 HvA geeft studiepunten om te spammen (2)
50 2 maal 3 is 4; wiedewiedewiet en 2 is 9 (2)
49 Lapmiddelen voor het onderwijs
48 "Extreem rechts groeit in Nederland"
47 Indoctrinatie in strijd tegen radicaliseren
46 PvdA: "Op naar de zwartenheul"
45 Verdonk: "Deporteren is niet zielig"
44 Donner: "Alleen oprotten als het mij stoort"
43 Maar meneer, wat doet u nu?!

43 # Maar meneer, wat doet u nu?! #
Gepost door Misdefinitie op 09-04-2005 om 15:30.
Wie dacht dat belachelijke "grappen" alleen op 1 april geboren werden heeft het mis. Ons geliefde kabinet heeft vrijdag ingestemd met een plan om de bewijslast voor seksuele intimidatie om te draaien. De tweede kamer zal binnenkort kijken een wetsvoorstel waarvan de tekst tot nu toe nog angstvallig verborgen wordt gehouden. Indien het voorstel erdoor komt moet straks degene die beschuldigd wordt van seksuele intimidatie zelf bewijzen dat hij onschuldig is inplaats van dat degene die beschuldigt moet bewijzen dat het echt is gebeurd.

Ik vind dit een zeer kwalijke zaak. Iemand die een hekel aan u heeft kan u straks beschuldigen van seksuele intimidatie en als u dan niet kunt aantonen dat u dat niet heeft gedaan, dan vliegt u zonder pardon de bak in. Men gaat er vanuit dat u het gewoon gedaan heeft en dat een vrouw de waarheid spreekt. Zonder enige vorm van eerlijk proces wordt u gedegradeerd tot misdadiger. De fuhrer zou het niet beter kunnen bedenken. U begrijpt natuurlijk wel dat u op zo'n manier altijd de lul bent, want hoe kan iemand in hemelsnaam bewijzen dat hij niet met zijn vingers op de verkeerde plekken heeft gezeten?

Wellicht zult u denken dat zoiets er nooit door kan komen omdat we in Nederland immers uitgaan van "onschuldig tot het tegendeel bewezen is". Dat is helaas maar deels waar. In het strafrecht geldt inderdaad dat als iemand een beschuldiging doet, hij ook moet bewijzen dat die beschuldiging klopt. In de "wet gelijke behandeling" heeft men dit echter omgedraaid. U weet wel: dat is die wet die ervoor zorgt dat allochtonen "discriminatie!" kunnen roepen en waarbij u als Nederlander meteen de klos bent omdat de wet er per definitie vanuit gaat dat degene die u van dat soort dingen beschuldigt altijd de waarheid spreekt. Omdat het kabinet het belachelijke idee nooit door het reguliere strafrecht krijgt, heeft men maar besloten in te stemmen om het voorstel op te nemen in de "wet gelijke behandeling".

Het recht is nog steeds zo krom als wat. Iedere idioot kan er straks voor zorgen dat u wordt opgesloten. Ik voorspel dat straks het voltallige onderwijspersoneel van de HvA in de gevangenis belandt. Hoewel DAT dan weer wel terecht is, want zij maken zich er ook daadwerkelijk schuldig aan.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.