Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 22 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

442 Allochtoons geweld voor geld (1)
441 The sound of goodbye (1)
440 Vernieuwing funest voor onderwijs
439 Internettrollen aan het werk (2)
438 Laffe dhimmi's capituleren voor de islam
437 PNVD vuistdiep in de kinderseks (1)
436 De vrijheid van de fascisten (1)
435 Draaikonten en hielenlikken (2)
434 Rassenrellen door multikul
433 APK vol verkooppraatjes
432 Terrorisme met racistisch motief (1)
431 Misdefinitie.nl wenst u een verbodloos 2010 (1)
430 Individualisme tegen socialisme
429 Halsema de klimaatonnozelaar (1)
428 Islamisering valt niet te ontkennen (4)
427 Callcenters teisteren consument
426 The amazing Retesmaad (6)
425 Ongewenste effecten multiflauwekul (1)
424 Pedosmet op discriminatiewetgeving
423 Stormfronter bestraft door varkensvoer

425 # Ongewenste effecten multiflauwekul #
Gepost door Misdefinitie op 02-12-2009 om 22:45.
Nationalisten worden vaak geconfronteerd met het verwijt dat hun liefde voor het vaderland gebaseerd is op een karikatuur. Met behulp van drogredeneringen en hersenloze retoriek wordt getracht deze bewering te staven. Maxima ontkende als allochtoon in 2007 het bestaan van de Nederlander. Uit haar relaas bleek dat zij vindt dat cultuur enkel bestaat als mensen dezelfde huidskleur hebben. Linkse journalisten gooien het over dezelfde boeg. Voor hen staat nationalisme gelijk aan "Blank is beter!" en "Nederland voor Nederlanders!". Wat gepaard gaat met de bekende verwijzingen naar de man met het bekende snorretje. Er zijn twee manieren om deze onzin onderuit te halen. Men kan erop wijzen dat cultuur een combinatie is van geloof, verschillen, onderwijs, omgeving, identiteit en een gezamenlijk beleefd verleden of laten zien wat de Nederlandse cultuur juist niet is. We kiezen hier voor het laatste. Ongewenste cultuurverrijking heeft voor een explosie aan huwelijksdwang, extreme vormen van asielactivisme en eerwraak gezorgd.

Huwelijksdwang.

Beschaafde westerse landen erkennen dat vrouwen voor de wet gelijk zijn aan mannen. Afgezien van een aantal latent homoseksuele christenfundamentalisten die vrouwen het liefst met een ketting vastketenen aan het aanrecht, vinden mensen over het algemeen dat vrouwen derhalve gelijkwaardig zijn aan mannen. Binnen bepaalde islamitische kringen valt echter nadrukkelijk een hele andere wereld waar te nemen waarin mannen boven de vrouw staan. De man is de baas en de vrouw mag hooguit pijpen en koken. Verder moet ze een theedoek over haar kop trekken zodat andere mannen niet hitsig van haar worden en zijn er extremere gevallen waarbij de onderdrukking zo ver gaat dat ze een verkapte tent moet dragen. Doet ze niet wat de man van haar eist, dan mag de man haar slaan. Seksuele beestachtigheden mogen altijd afgedwongen worden. Kinderen moeten net zo goed doen wat pa wil. Islamitische gebruiken op hun best. Kinderen worden uitgehuwelijkt aan oude vieze bejaarde haatbaarden en achtergelaten in Marokko of Turkije.

Minister Albayrak, staatssecretaris van Justitie voor de PvdA, werd op 22 september 2009 tijdens het vragenuurtje in de Tweede Kamer over deze kwestie aan de tand gevoeld. Op de vraag hoe ze dit probleem gaat oplossen, kwam een stortvloed aan vage termen als antwoord. Multidimensionaal, stevige aanpak, preventie, lokaliseren en verkennen. Klinkt leuk in de plenaire zaal, maar zegt in feite helemaal niets. Wat kan er nu concreet gedaan worden? Daar had ze meer tijd voor nodig. Praktisch gezien zou ze met de rug tegen de muur staan, want als beide ouders instemmen met het achterlaten van het kind, dan kan er niks gedaan worden. Wordt een ouder gedwongen, dan is er heel misschien iets te doen met de dwang. Meerderjarigen zouden meer mogelijkheden hebben. Zouden ze zelfstandig hun belagers ontvluchten, dan kunnen ze eventueel gebruik maken van een noodpaspoort. Belangrijk is afspraken maken. Terwijl Aisha in haar thuisland verplicht van bil moet gaan met een pedofiele kamelenneuker, wil de staatssecretaris vooral praten.

Albayrak wil werken met kindcontracten en voorlichting. Daar hebben die kinderen ook echt wat aan als ze worden meegenomen en in de woestijn belanden. Mevrouw Verdonk laat zien dat het eigenlijk heel simpel kan zijn. Zodra ouders terug komen zonder kind, moeten ze vervolgd worden. De staatssecretaris vindt dat het bagatelliseren van haar project. Het strafrecht zou hooguit in beeld kunnen komen als iemand is achtergelaten in een hulpeloze situatie. Alsof kinderen die worden achtergelaten ooit niet in een hulpeloze situatie zouden zitten. Preventie zou het antwoord moeten zijn. Veel geld wordt uitgegeven aan campagnes. U moet vooral naar instanties bellen als u merkt dat uw vader de sharia aanhangt en u mee wilt nemen naar verre landen. Dat u vervolgens kapot wordt geslagen als hij het merkt is bijzaak. Later komt er een nietszeggende brief waarin wordt gebagatelliseerd. Islamitische meisjes verdwijnen, ze weten niet hoe, er wordt niet geregistreerd, ze kunnen niks, maar zeggen dat er geen achterlating was.

De Roon (PVV) laat de Kamer genieten van een bijzondere constatering. Jonge islamitische meisjes verdwijnen in de stad van de Marokkaanse knuffelburgemeester Aboutaleb. In de Tweede Kamer vraagt een kamerlid van Marokkaanse origine aan een Turkse staatssecretaris hoe het kan dat die kinderen worden achtergelaten in Turkije en Marokko. Het ironische is dat hun achtergrond, cultuur en partij gezorgd hebben voor deze ellende. De cultuur van de onderdrukking en de tsunami aan islam naar Nederland door de PvdA. Wat doen de linkse machthebbers? Ze concluderen dat ze willen praten en voorlichten. De Roon zegt dat hij wil dat ze stoppen met die massa-immigratie. Grenzen dicht, iedereen blijft in zijn eigen land en de achterlijke gebruiken blijven ons bespaard. Albayrak was te verbouwereerd om fatsoenlijk te reageren. Ze antwoordde erop dat ze geen vraag had gehoord. Zelf verantwoordelijk zijn en van origine die cultuur nastreven en dan de kop in het zand steken. Erg fraai weer.

Eerwraak en gebrek aan daadkracht.

Eerwraak is een typisch verschijnsel dat voor kan komen in islamitische culturen. Over alles valt te praten, maar als de man op zijn kleine pikkie is getrapt is er slechts een oplossing mogelijk. Wraak om de eer te herstellen. Praten wij het nog netjes uit als vrouwlief voorzichtig vraagt of we niet beter wat viagra kunnen innemen: de kersverse islamradicaal vindt dat hij deze vernedering moet wreken met bloedwraak. Vreemdgaan is voor ons een reden om de relatie te beŽindigen. De op eerwraak roepende haatbaard zal het vonnis voltrekken middels een complete familievendetta. Lichtere vormen zijn eveneens mogelijk. Doet een vrouw niet snel genoeg wat de man wil, dan komt het niet zelden voor dat de sharia wordt nageleefd en de vrouw de nodige klappen te verwerken krijgt. Jarenlang kan het martelen en mishandelen dan doorgaan. Wat voor de buitenwereld nauwelijks opvalt. Hun muziek klinkt net zo. Wie uiteindelijk zo moedig is om aan de ijzeren greep te ontsnappen, zal merken dat de opvang vaak tekortschiet.

Opvanghuizen zijn overvol en de doodsbange mishandelde vrouwen krijgen van de politie te horen dat ze beter naar huis kunnen gaan en hun man wat beter moeten bevredigen zodat hij de volgende keer iets minder hard slaat. De psychische gevolgen zijn enorm en wie na een vlucht terugkeert zal het nog zwaarder te verduren krijgen. Met verbazing volgen we de discussie in de Tweede Kamer over de opvang. De linkse politiek verdedigt zich door te stellen dat de opvanghuizen slechts pilots zijn. Ze moeten er nog van leren. Wel zou de veiligheid voorop staan. Fritsma (PVV) laat zien dat er de hele verkeerde richting op wordt gedacht. De opvang is niet het voornaamste probleem, maar de islamitische man die slaat en moord als hem dat uitkomt. Paspoort afpakken en linea recta terug naar zijn eigen land schoppen. In Nederland doen we niet aan eerwraak. Dan is er geen opvang meer nodig. Toch wil het CDA niet aan de echte oplossing. Ze mompelen iets over veiligheid en weerbaarheid en dat is het dan.

Asielterrorisme gebagatelliseerd.

Onacceptabel gedrag zoals uithuwelijking en eerwraak kan gestopt worden door simpelweg iets aan de voortdurende massa-immigratie te doen. Eerlijk is eerlijk: zonder immigratie hadden we dergelijke problemen niet. Oorspronkelijk zouden buitenlanders zijn binnengelaten vanwege de enorme risico's die ze in hun thuisland zouden lopen. Tegenwoordig weten we beter. Nederland is een paradijs geworden waar immigranten naar toe trekken om te profiteren. Zijn ze eenmaal binnen, dan blijven ze achterlijke gebruiken hanteren die ze in hun eigen land ook gebruikten. Het gezonde verstand zou dan onmiddellijk een signaal af moeten geven en hier een halt toe roepen. Desondanks gebeurt dat niet. Hier treffen we het volgende punt aan waarin de echte vroegere Nederlandse cultuur waar nationalisten naar streven verschilt met de multiculturele samenleving waar de socialisten zo over opscheppen. Linkse landverraders doen alles om het importeren van criminelen die later hun achterban kunnen vormen te faciliteren.

Recent heeft de AIVD het rapport "Het vuur van het verzet" uitgebracht waarin uit de doeken wordt gedaan hoe linkse fascisten met extreem crimineel gedrag trachten te voorkomen dat er mensen het land worden uitgezet. Dit soort ratten maakt (adres)gegevens openbaar en maakt zich schuldig aan intimidatie, vernieling en brandstichting. De activiteiten zijn in de eerste plaats gericht tegen alle instanties waarvan zij denken dat het met asielbeleid te maken heeft. Overheidsinstanties, politie en de IND. Aannemers en onderaannemers zijn echter eveneens het doelwit. Stel dat u als aannemer gevraagd bent om een detentiecentrum te bouwen, dan behandelen ze u als een dienaar van het Derde Rijk die gaskamers moet bouwen. Puur om de extreme acties te rechtvaardigen. Het gespuis doet er alles aan om democratisch genomen besluiten met grof geweld te saboteren en weigeren te luisteren. Extreem linkse terroristen die door Ter Horst bagatelliserend activisten worden genoemd.

Verdonk merkt op dat het gesodemieter nu al jaren aan de gang is en dat het gelul over bewustwording bullshit is. Mensen die werken weten allang wat er aan de hand is. Gegevens van medewerkers en hulpverleners worden op internet gezet waarna ze worden vereerd met een huisbezoek. Criminelen moeten keihard worden aangepakt. Ter Horst (PvdA) had moeite haar linkse achterban te verdedigen. Vervelend voor haar. Extreem linkse fascisten aan het werk die eigenlijk precies doen wat de PvdA wil en als linkse minister van de PvdA het zo moeten draaien dat het niet te erg lijkt wat zij doen. Dus praat ze er maar overheen. Bestrijding heeft prioriteit. Prima, oppakken en deporteren. Dat gebeurt niet, want in al die jaren leuteren is er nog geen enkele extreem linkse extremist opgepakt voor zulke acties. Wel rechtse webloggers. Dat dan weer wel. Ter Horst wuift dat weg. Gewoon niks op internet zetten zegt ze. Komt het niet in haar op dat mensen die dezelfde ideologie uitdragen als de PvdA verantwoordelijk zijn voor de informatie op internet?!

Wat volgt is een woordenwisseling over irrelevante definities. Omdat het om links gedrag gaat, wil de linkse Ter Horst niet spreken over extremisme of terrorisme. U moet dat linkse gespuis eens horen als rechts alleen maar iets zegt. Wel geeft ze toe dat we over extremisme kunnen praten als activiteiten tegen het leven gericht zijn. Daar hebben we het toch steeds over? Brandstichting lijkt ons zeker tegen het leven gericht. Brinkman (PVV) hekelt de situatie. Volgens hem hebben we geen reet aan geheime diensten als de AIVD. Ze luisteren iedereen af. Behalve linkse imbecielen die zich bezig houden met extreem crimineel gedrag. Bovendien leidt het niet tot aanhoudingen terwijl ze wel in staat zijn uit te zoeken wat wij schrijven. Ter Horst wil geen extra maatregelen. Zij stelt dat de grens van de PVV om iets terrorisme te vinden erg laag is. Pas als het ernstig wordt, mag het. Persoonlijke gegevens posten en mensen in gevaar brengen door hen naar het leven te staan lijkt ons prima te passen bij het woord terrorisme.

Overweging.

Aangeven wat de echte Nederlandse cultuur zo bijzonder maakt en waarom we trots moeten kunnen zijn op onze identiteit, is een ontzettend moeilijke opgave sinds we te maken hebben met dwazen die het niet kunnen en willen zien. Met betrekking tot het kunnen zien moeten we mensen het voordeel van de twijfel geven. Het multiculturele Nederland van nu heeft door vergaande islamisering een muur opgebouwd waardoor mensen niet meer kunnen zien hoe mooi het ooit was zonder al die islamitische problematiek van het achterlaten, uithuwelijken en eerwraak. Ze weten niet beter en er groeien thans hele generaties op die nooit anders gekend hebben. Om het nog erger te maken heerst er een groot taboe op het bespreekbaar maken van dit probleem. Dat komt deels doordat het door tegenstanders snel in het verdomhoekje wordt gestopt door te stigmatiseren en het te classificeren als onvervalst racisme. Weglopen en de ogen sluiten is de standaardreactie van de socialisten die ons met deze ellende hebben opgezadeld.

Mensen die het niet willen begrijpen zullen snauwen dat het enkel om discriminatie van moslims gaat. Onzin. Het is niet puur de schuld van moslims. We zijn in de problemen geraakt door een combinatie van factoren waarbij de linkse machthebbers keer op keer geweigerd hebben het op te lossen. Ze weten dat achterlating een probleem is. Zorg er dan voor dat ouders die zonder kind terug komen Nederland niet meer in mogen. Als de sodemieter terugsturen. Dan zijn wij er vanaf. Voor uithuwelijken geldt precies hetzelfde. Niet zeggen dat het in het buitenland gebeurt en de overheid niks kan doen. De daders komen terug. Daar is alles mee te doen. Eerwraak is een familiekwestie. Stop met zeuren en stuur de hele familie terug naar hun eigen land. Opvanghuizen zijn niet nodig als de daders weg zijn. Los daarvan zijn er asielterroristen die anderen met de dood bedreigen. Straf de linkse fascisten. Als zij zo dol zijn op de islamitische cultuur, dan mogen zij mee op de boot. We discrimineren niet. Iedereen mag mee.
Reacties: 1
Pagina's: 1

Reactie door Moswolkje op 10-12-2009 om 23:55.
Ik zeg het al jaren...tot en met opoe aan toe mee op de boot.
Het gaat toch om de opvoeding die vanuit een cultuur wordt meegegeven, en die niet wil pakken.
Waarom zouden zij ook; er zijn talloze koranteksten die oproepen tot wereldoverheersing.
Als men op die manier wordt "opgevoed" kan je het resultaat afwachten...zie Rotterdam vandaag de dag.

Wat ik mij echt geregeld afvraag is: Hoeveel zouden lieden als ter Horst en van der Laan beuren als zij constant de faciliteerders zijn van dit wereldvreemde en woest spugende woestijnvolkje?

Of zouden de eer om op het pluche te mogen zitten, en de jarenlange nastromende wachtgeldregelingen het doen voor hen?
Ik hoop zooo dat Guusje kinderen heeft die eerdaags met een islamiet thuiskomen!

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.