Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 23 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

422 Rekeningrijden naar alternatieven
421 Leren van demoniseren
420 Boekhandels veredelde dozenschuivers
419 Voor jongeren hun eigen bestwil (1)
418 Vijf jaar berberapen, kakkerlakken en debielen
417 "Ik haat buitenlanders!"
416 Hersenloze trollen zonder inhoud
415 White revolution is the only solution
414 Zelfmoord in een schijnwereld
413 Milieumaffia knoeit met gloeilamp
412 Zonder privacy geen anonimiteit
411 Wilders als slinkse
410 Capitulatie van het linkse kabinet
409 Onwetendheid van belang voor de staat
408 Het psychopatenprofiel
407 PvdA vernachelt onderwijsniveau
406 Fuck de politie!
405 Hackdiscussie onder vuur
404 Afglijden van de gebaande paden
403 Linkse ellende terug van vakantie

421 # Leren van demoniseren #
Gepost door Misdefinitie op 12-11-2009 om 22:39.
Iemand die activiteiten verricht om daarmee een ander aan te zetten tot moord, is op z'n minst met voorbedachte rade medeplichtig aan de dood. Aangezien zijn bijdrage cruciaal is, is er zelfs sprake van medeplegen waardoor hij net zo strafbaar is als degene die fysiek de moord pleegt. Demoniseren is zo'n activiteit die voornamelijk tegen rechtsdenkenden gericht is. Men creŽert opzettelijk een extreem negatief beeld van een persoon in de hoop dat er beulen opstaan om hem te vermoorden. Deze gekken zijn daartoe bereid omdat ze door de demonisatie zo geÔndoctrineerd worden dat het net lijkt alsof de wereld zal vergaan als ze het slachtoffer niet onmiddellijk afslachten als een varken. Na de vuile daad wast het linkse gespuis de handen in onschuld en roepen ze dat een individuele gek het gedaan heeft. Ze zijn te dom om te beseffen dat ze openlijk met vuur spelen. Demoniseren is gevaarlijk en laf. Uiteindelijk zal de bom altijd middenin de linkse gezichten ontploffen.

Proces naar het demoniseren.

Demoniseren vormt zelden de eerste stap in het politieke proces. Feitelijk is het gewoon een achterlijke manier van uitschelden met termen die voor veel mensen een uitermate zware lading hebben. Zou men dat instrument te vroeg inzetten, dan lopen ze het risico dat het wordt herkend als scheldkanonnade en dan vallen ze genadeloos door de mand. Daarom gaat er een heel proces aan vooraf voor het zover komt. Om er beter zicht op te krijgen, beginnen we bij het begin. De PVV werd in 2006 de vijfde partij van Nederland. Het CDA en de PvdA tastten elkaars endeldarm af om tot een monsterlijk extreem links kabinet te komen waar sinterklaas en zijn zwarte pieten het hele jaar door werk hebben. Meteen gingen ze ruim 100 dagen op vakantie. De PVV protesteerde, maar dat konden de linkse partijen makkelijk afdoen met het idee dat de oppositie altijd protesteert. Bos en Balkenende kwamen terug, verhoogden de belastingen, begonnen met nivelleren en knepen iedereen uit.

Inhoudelijk deugde het linkse beleid van geen kant en zoals u hier regelmatig hebt kunnen lezen ging het socialisme keer op keer failliet. Aan de vooravond van de crisis vierden Bos en Balkenende tijdens Prinsjesdag feest en deden ze alsof zij de maatschappij zo goed op de rails hadden gezet. Wilders vernietigde hun linkse gelul met loepzuivere goed onderbouwde argumenten, maar werd weggehoond. Binnen een paar maanden startte de crisis. Oorzaak? Wereldwijd hebben socialistische kabinetten miljarden onttrokken aan de economie en verspild aan oorlog, Europa, buitenlanders, ontwikkelingshulp en talloze andere linkse hobby's. Wederom werden ze inhoudelijk vernederd door de PVV. Nederland staat aan de rand van de afgrond. Toch bleek dat niet genoeg. Zonder blikken of blozen gaf Wouter Bos 100 miljard weg aan een paar grote banken. De DSB kon de tering krijgen en u ook: ouderentaks en de AOW. Later moest links alles gaan verantwoorden en werden ze ontmaskerd als hersenloze kneuzen die failliet en uitgeregeerd zijn.

Vele debatten zouden de linkse socialisten, excuseert u ons voor de noodzakelijke pleonasme aangezien zij het anders niet snappen, van hun troon stoten. De Tweede Kamer had het er maar druk mee. Allochtonen kosten ons reeds 200 miljard. Voordat Bos het geld aan de banken gaf was dat onze volledige staatsschuld. Nederland begint getto's te krijgen met verpauperde wijken waar criminele allochtonen de dienst uitmaken. Ruim 50 % van de Marokkanen in Rotterdam is crimineel. Het onderwijs is totaal verneukt. Kinderen kunnen niet meer fatsoenlijk rekenen, lezen en schrijven. Na Prinsjesdag 2009 werd het nog erger. Diverse debatten vonden plaats over de verschillende begrotingen. Wilders deelde inhoudelijk rake klappen uit tijdens de vele discussies. Links is uitgeregeerd en zal nooit meer mogen regeren. De grachtengordel is gordelroos geworden. Links heeft verloren. Nu laten de socialisten hun ware aard zien. Hebben ze inhoudelijk verloren, dan is demonisatie nog hun enige wapen.

Links radicaliseert steeds verder.

Half juli 2009 uitte Wilders reeds zijn zorgen met betrekking tot het steeds extremer worden van de linkse elite. Van der Laan (PvdA) overspoelde hem met holle linkse retoriek, Middelkoop (CU) noemde de PVV hysterisch en Timmermans (PvdA) zei de PVV onfatsoenlijk te vinden. De Jager (CDA) beweerde dat de PVV geen economisch beleid heeft terwijl anderen slinksen de PVV juist beschuldigen van het overnemen van linkse standpunten als het om economie gaat. Guusje ter Horst (PvdA) ging door het lint door mensen op te roepen in opstand te komen tegen Wilders. Aangezien in opstand komen fysiek gedrag impliceert, is dit tevens een poging geweest om hem kwaad te doen. Opruien van mensen is net zo goed strafbaar. Al liet Ter Horst al eerder weten schijt te hebben aan de wet. Onder haar leiding is discriminatie gelegaliseerd nadat ze ervoor gezorgd heeft dat de politie mag discrimineren op huidskleur. Zou Wilders zoiets zeggen, dan hadden die linkse hypocrieten gejankt dat hij zou oproepen tot geweld. Kennelijk mogen zij dat wel.

Gelukkig zijn er nog verstandige mensen in Nederland. Guusje merkte dat het niet zo eenvoudig is om massaal mensen op de been te brengen om Wilders om te leggen tegen de PVV te ageren en besloot nog een stapje verder te gaan. AssociŽren met extreem rechts is altijd al een troef van extreem links geweest. Bij extreem rechts komen vanzelf de termen nazi, NSB en Hitler boven drijven. Al begrijpen die linkse dwazen nog altijd niet dat zij socialisten zijn en dat "nazi" voor nationaal socialist staat. Op last van Guusje ter Horst maken de linkse pseudo-onderzoekers Hans Moors, Bob de Graaff en Jaap van Donselaar een rapport waarin ze Wilders neerzetten als extreem rechtse islamfoob die systeemhaat propagandeert. De 3 staan in het circuit bekend als onbetrouwbare linkse onderzoekers die hun meningen verwarren met echte objectieve wetenschap. Ze zijn boos over het lekken. Het rapport moest eerst nog besproken worden met het kabinet. Onderzoekers van likmevestje die precies schrijven wat links ze voorkauwt.

Halsema van GroenLinks, de partij die ooit pleitte voor apartheid door moslims voortaan van blanken te scheiden in de metro, gaat verder en verkondigt op hoge poten dat de PVV gefinancierd wordt door extreem rechts. Zoals we gewend zijn van links komen ze met keihard bewijs waar we niet omheen kunnen: Halsema vermoedt het op basis van geruchten. Pechtold (D66) staat bekend als goede debater en gaat in de aanval door zijn beweringen te onderbouwen met ijzersterke argumenten. Daar komt hij dan: "Racist! Extremist!" Heel goed Pechtold, daar kan uw achterban trots op zijn. Met zijn dhimmitude zegt hij nog net niet: "Kil Wilders! Racist! Snijd z'n ballen eraf! Extremist! Stop hem volledig in een bak met waterstofperoxide!" Van der Laan valt hem bij en roept dat Wilders een gevaar voor de rechtsstaat is. Mogen we even lachen? Zijn linkse kabinet heeft reeds alles kapot gemaakt. Van der Laan diskwalificeert Wilders na een verloren debat, demoniseert hem en roept vervolgens dat Wilders steeds doller wordt.

De boemerang slaat terug.

Opvallend is dat het linkse gespuis er erg simplistisch over denkt en niet beseft dat hun demonisatie net een boemerang is bij het terugkeren keihard om hun oren slaat. Ze zoeken hun toevlucht in leugens over Geert Wilders om te rechtvaardigen dat ze hem demoniseren. Gevaarlijk, want iedereen heeft in 2002 kunnen vernemen wat het gevaar van demoniseren nu eigenlijk inhoudt. Na maandenlang eindeloos demoniseren werd Pim Fortuyn immers op klaarlichte dag doodgeschoten om zijn mening. Sindsdien kan het demoniseren beschouwd worden als aanzetten tot moord en het medeplegen ervan. Leren van het verleden is echter niet weggelegd voor linksdenkenden. Allemaal kennen ze wel termen uit de Tweede Wereldoorlog als die gebruikt kunnen worden om de PVV te demoniseren, maar de belangrijke lessen die uit het verleden getrokken kunnen worden blijven voor hen toch abracadabra. Eigenlijk zijn ze gewoon te dom. Hersenlozen zullen echter in de praktijk ondervinden hoe gevaarlijk het is om een kuil te graven voor een ander.

De situatie die ontstaan is rond Herman van Veen is in dit verband heel aardig als voorbeeld te gebruiken. Van Veen hield in Utrecht een toespraak waarin hij zijn zorgen uitte over totalitaire systemen. Om zijn standpunt kracht bij te zetten had hij oneindig veel voorbeelden kunnen halen uit de recente politiek. Nederland is het land waar justitie het meeste de telefoon aftapt, alle burgers worden door het CDA en de PvdA bij voorbaat als criminelen gezien en moeten hun vingerafdrukken afstaan, webloggers worden uit hun huizen gehaald als hun mening niet strookt met die van de linkse elite, al uw internetverkeer wordt opgeslagen en gecontroleerd en de politie komt net als de Gestapo ongevraagd en illegaal bij u binnen zonder huiszoekingsbevel. Genoeg fascisme door de linkse elite en wat doet meneer? Hij vergelijkt de PVV met de NSB. Enkel omdat de partij geen leden heeft. Van Veen probeerde Wilders te demoniseren, maar werd vervolgens genadeloos door zowel vriend en vijand gepakt.

Vervolgens werd Herman van Veen bedreigd, ging hij als een bang vogeltje uithuilen bij Pauw & Witteman en ging de achterban van de linkse elite volledig los op het internet. Wilders zou een nazi zijn, ze zouden al die tijd gelijk hebben gehad dat de achterban van de PVV agressieve kaalkoppen zijn die hun mening alleen met geweld kunnen in rammen en iedereen die zich verder zou associŽren met de PVV zou het gevaar voor de rechtsstaat alleen maar aanwakkeren. We moeten echter constateren dat hun opvattingen zijn gebaseerd op leugens, verdraaiingen en drogredenaties. Aan de hand van de gebeurtenissen rond Van Veen kunnen we objectief in kaart brengen hoe dom en hypocriet de slinksen eigenlijk zijn. Het begin is heel makkelijk. Eerst zullen we moeten kijken wie er begon. Van Veen begon met het vergelijken van de PVV met de NSB. Termen uit WO-II zijn zeer omstreden en roepen heftige emoties op. Zo heftig dat mensen in staat zijn tot moord.

Desondanks roepen linkse tegenstanders dat de PVV-aanhang agressief is. Kennelijk zijn ze te stom om te begrijpen dat demoniseren aanzet tot moord wat meer agressiviteit uitstraalt dan Wilders ooit zou kunnen. Wilders heeft nog nooit zoiets gedaan. "Hermans woorden zijn verdraaid!" roept de linkse achterban. De vuile hypocrieten. Wilders staat thans terecht voor woorden die hij nooit op die manier heeft gezet. Nog nooit hebben ze daar tegen geageerd. Sterker nog: in elke internetdiscussie verwijzen ze naar die verschrikkelijke lijst van de extreem linkse club "Nederland discrimineert op bekent kleur" waarop citaten van Wilders uit hun verband zijn gerukt. Selectieve verontwaardigdheid speelt een grote rol bij de drogredenaties van links. Het is heel erg dat Van Veen bedreigd wordt, maar Wilders kan al jaren niet meer veilig over straat. Geen slinkse die daar ooit tegen zal protesteren. Met dit verschil dat Van Veen de ellende over zichzelf heeft afgeroepen door te demoniseren terwijl Wilders om zijn mening wordt bedreigd.

Op de televisie zei Van Veen dat hij eigenlijk iets anders had willen zeggen. Hij zou er niks aan hebben kunnen doen omdat hij slechts een eenvoudige zanger is zonder journalistieke opleiding. Kan Wilders zich daarop beroepen? Nee, hij staat in januari voor de rechter. Dan die bedreigingen. Links neemt klakkeloos aan dat het PVV'ers waren terwijl niemand dat nog weet. Zouden wij bij misdaad aannemen dat het om allochtonen gaat, dan moet u die hypocriete huichelaars eens horen. Regelmatig zien we dat linkse aanhangers de boel zelf op scherp zetten. Dat kan nu ook het geval zijn. Linkse tegenstanders van Wilders die zijn PVV zwart willen maken door Van Veen te bedreigen. Wilders neemt afstand van de bedreigingen: boegeroep van links. Nemen zij ooit afstand van hun fascistenvriendjes zoals de AFA en de IS? Nee. Neemt de Marokkaanse gemeenschap openlijk afstand van de 55 % in Rotterdam die crimineel is? Nee. Hypocrisie is de linkse ideologie eigen.

"Er zit heus wel een PVV'er tussen die heeft bedreigd," roept links. Meteen daarna scheren ze alle 2 miljoen mensen die voor de PVV zouden stemmen over een kam. Wat gebeurt er ook alweer als u op basis van 1 incident concludeert dat alle Marokkanen, Turken, Antillianen of wat dan ook criminelen zijn? Precies. Vergelijkingen met een dictatuur omdat de PVV geen leden heeft is een drogredenatie. De PvdA heeft wel leden. Leden zeggen: geen verhoging van de AOW-leeftijd. De PvdA zegt dat ze het toch gaan doen. Leden komen bij elkaar. Uitkomst: ze gaan het toch doen. Conclusie: leden hebben geen flikker te zeggen en zijn dus waardeloos. Bovendien houdt de PVV zich aan de wet. Willen ze toch met de NSB vergelijken? De NSB heulde met de bezetter. De PvdA en het CDA stellen zich op als dhimmipartijen. De jodenster: hun ausweis. Linkse handelingen die ooit tegen criminelen gericht waren: de vingerafdruk. Linkse partijen lijken veel meer op NSB'ers. Alle dictaturen ter wereld waren en zijn gebaseerd op het socialisme.

Van Veen werd niet door PVV'ers bedreigd om zijn mening. De werkelijkheid is dat hij de PVV demoniseerde, heel veel mensen boos heeft gemaakt en de demonisatie vervolgens keihard in zijn gezicht terug kwam. Niet meer doen dus. Vrijheid van meningsuiting betekent de vrijheid om een mening te uiten en deze goed te onderbouwen met argumenten. Geen demonisatie en geen scheldkanonnade zoals Pechtold deed. Voor Pechtold en Van der Laan geldt precies hetzelfde. Links stelt dat Wilders steeds doller wordt. Kijken we objectief naar de situatie, dan merken we op dat Ter Horst en Van der Laan begonnen met de demonisatie. Pechtold deed er daarna met Van der Laan net zo makkelijk aan mee. Scheldwoorden als racist en extremist in reactie op de inhoudelijke standpunten van Wilders. Wilders reageerde daarna pas. Zij doen iets waardoor een ander hem wil vermoorden. Wilders geeft daarop de reactie dat die slinksen handlangers zijn van Mohammed B. Nu vragen we u heel simpel. Wat is gevaarlijker? Moord of een vergelijking?

Overweging.

Vroeger werden we vaak geconfronteerd met lelijke dikke puistenkoppen met een minderwaardigheidscomplex die begonnen te schelden om het feit dat wij intelligenter waren dan zij. Na een aantal beledigingen werden we gedwongen de aap verbaal op zijn plaats te zetten. Derden zagen echter twee partijen bezig en stelden zich voor het gemak op het standpunt dat waar twee vechten ook twee schuld hebben. Later ontdekte het gespuis daarin een prima wapen. Zodra we een discussie inhoudelijk dreigden te winnen, begonnen ze ruzie te maken en te schelden. Daarna werden we geen van allen meer serieus genomen. Zeiden we daar wat van, dan gingen omstanders die daar het meeste baat bij hadden demoniseren. Hetzelfde proces zien we terug in de politiek. Linkse partijen houden zich eerst een tijdje koest en gebruiken regelmatig de constructies om drogredeneringen op te zetten. Zodra links de discussie inhoudelijk dreigt te verliezen, beginnen ze een demonisatiecampagne.

Gelukkig beginnen mensen dit principe steeds vaker door te krijgen en kunt u door iets objectiever te kijken naar de gebeurtenissen de situatie beter begrijpen. Belangrijk is kijken naar degene die begint met demoniseren. Vaak is dat een kwalificatie in de vorm van een scheldwoord dat nergens op gebaseerd is. Wie dergelijke woorden gebruikt diskwalificeert zich van de discussie omdat dat "argument" per definitie te weerleggen is door een andere term. Pechtold noemt Wilders een racist. Iemand die demoniseert is een fascist. Dan is het klaar en moet Pechtold het veld ruimen: linkse trol overwonnen. Behalve scheldwoorden worden er ook veel termen uit WO-II gebruikt. Hiervoor geldt hetzelfde. Links is zo achterlijk dat ze Wilders vergelijken met een massamoordenaar. Zoals uit ervaring is gebleken staat demoniseren gelijk aan moord. De linkse trollen zijn makkelijk te verslaan. Iemand die iets doet om een ander te laten vermoorden, is uitgepraat en kan niet meer serieus betogen dat de ander agressief is.

De socialisten zullen moeten oppassen nu hun demonisatie af en toe om hun eigen oren slaat. Bedreigingen zijn niet goed te praten, maar het is wel goed dat zij eens geconfronteerd worden met de schade die ze zelf aanrichten. Jarenlang vonden zij dat rechtse denkers het aan zichzelf te wijten hadden dat ze gevaar liepen. Zelfs de politie vindt bedreigingen niet zo erg. Hopelijk gaan ze beseffen dat het zo niet langer kan. Blijf over wat we met al die linkse trollen moeten doen die op internet Wilders demoniseren omdat de grote leider van D66 dat wil. Eigenlijk is dat heel simpel. Moord door demonisatie is het ergste wat een individu in politiek Nederland kan overkomen. Alle leugens over agressieve PVV'ers vallen daarbij in het niet. Het demoniseren begint bij links. De kogels kwamen van links. Geweld komt van links. Fascisme komt van links. Diskwalificeer dit soort dwazen uit iedere discussie. Links zal moeten beseffen dat hun demoniserende rijk uit is en ze straks in de diepste kerkers zullen belanden als ze niet stoppen.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.