Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 25 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

382 Arbeid adelt amateurs
381 Nederlandse parasietenwalhalla
380 Betuttelend verbod op losgeslagenheid
379 Nivellering door linkse zelfverrijking
378 Beheerder Misdefinitie voor de rechter
377 Criminaliseren met auteursrecht
376 Internetvrijheid in gevaar
375 Crisis? Krijg de tering!
374 Racisme legaal door beleid
373 Selectief verontwaardigde hypocrieten
372 Onderwijsniveau naar een dieptepunt
371 Een echte vent slaat een agent
370 Trauma door geschokte reacties omgeving
369 Schepping van achterlijkheid en incest
368 Rot op naar uw eigen land
367 Het nieuwe onzinrijden
366 Wilders in diskrediet
365 Huichelarij in het Irak-debat
364 Grenzeloze domheid is ook een mening
363 Jood van de idioot

380 # Betuttelend verbod op losgeslagenheid #
Gepost door Misdefinitie op 21-04-2009 om 21:41.
Met de jeugd van tegenwoordig schijnt het de laatste tijd niet zo goed te gaan. Alarmerende berichten schetsen een beeld van kleine brugklasmeisjes van amper een jaar of 12 die pijpen voor een Breezer, groepen waar van bil gaan zonder condoom een statussymbool is, kinderjunkies die enkel weten wat een lijn is in verband met drugs en jongeren die tijdens het nuttigen van alcohol de sport comazuipen beoefenen in de letterlijke zin van het woord. Lang leve de lol is het motto zonder na te denken over de consequenties. Zondagochtend met moederlief naar de kerk gaan, theedrinken met een koekje na schooltijd en respect opbrengen voor ouderen is er niet meer bij. Zeer zorgelijk gedrag waarbij de ouderwetsen onder ons meteen de neiging krijgen de goede oude riem te voorschijn te halen als correctiemiddel. Politici vallen over elkaar heen, want wie het beste idee oppert om het tij te doen keren, kan rekenen op eeuwige roem. Jongeren lijken compleet losgeslagen en de politiek meent dit met een handjevol betuttelende verboden te kunnen oplossen.

Extreem gedrag steeds vaker de norm.

Kinderen hebben tere zieltjes en hun hersenen zijn nog flexibel genoeg om er middels propaganda de meest bizarre ideeŽn in op te laten nemen. Overmatig alcoholgebruik kan er echter voor zorgen dat de celletjes veranderen in een Korsakovspons met als gevolg dat ze later een verhoogde kans hebben om rechts worden. En dat wil natuurlijk niemand. Om aan het gif der linkse indoctrinatie te ontkomen hebben sommigen een wel erg briljante oplossing. Gewoon even wat ander gif in de vorm van de harddrug alcohol naar binnen hevelen en de verhoudingen zouden weer goed moeten zijn. Ziekenhuisopnames zijn dan slechts bijzaak. Eindelijk weer eens een echte reden om de eerste hulp op te zoeken. Dat schijnt tegenwoordig ook al een boete op te leveren als dat zonder noodzaak gebeurt. Politici staan op hun achterste benen. Ongehoord en onacceptabel vinden ze het. Dan doet een typische socialistenoplossing zijn intrede. Ausweis bitte! Und schnell! Doodgaan mag, maar dan wel graag boven de 20 jaar.

Deze maatregel zou uitermate effectief moeten werken volgens de bedenkers. Smoezen worden niet geaccepteerd. Betogen dat u de lege fles, zonder de drank te nuttigen, gaat gebruiken als buttplug zal eerder op meer weerstand stuiten. Vanwege het ongeloof dat u de drank inderdaad onaangeroerd laat wel te verstaan. Het zou zo goed werken omdat ze op deze manier beter kunnen garanderen dat er geen alcohol wordt verkocht aan kinderen die jonger zijn dan 16 jaar. Horen ze wel wat ze zeggen? Een fucking garantie dat kleine kindjes niet zomaar een Breezertje halen in de Albert Heijn. Nou jongens, goed gedaan hoor. Iedere scholier kent wel iemand die 16 jaar of ouder is. Tijdens de uitverkoop halen ze zo een vol kratje bier en zuipen dat ergens afgelegen in een schapenstal op de heide op. Niemand die hen iets kan maken. Iets dat beperkt toegankelijk wordt gemaakt of zelfs wordt verboden is alleen maar leuker om te proberen. Verboden en legitimatie werken niet. Misbruik is het probleem. Niet de verkoop.

Denk maar eens met ons mee. Wie heeft er niet toen hij nog jong was stiekem wat alcohol gehaald om eens te proeven waar vaderlief altijd zo geheimzinnig over doet? Op het fietsje naar de supermarkt, want de slijterij valt teveel op. Flesje halen, afzonderen, opdrinken en dan concluderen dat het wel erg vies is. Weggooien en op naar de volgende verboden sport: pappa's porno. Nu wordt het kind, dat eigenlijk geen kind meer is maar een puber, geweigerd bij de supermarkt. Zijn nieuwsgierigheid is echter nog niet bevredigd, dus gaat hij op zoek naar andere manieren. Andere jongeren die hetzelfde probleem ervaren, zullen elkaar daarbij vinden. Geen nood, een ouder vriendje lost het op. Zo komen er illegale zuiphutten waar veel drank aanwezig is en jongeren elkaar ophitsen om zoveel mogelijk te drinken. Iets waar veel moeite voor gedaan is moet immers wel optimaal gebruikt worden. Met als gevolg dat jongeren wennen aan de drank en het gevoel dat het geeft. Sociale druk doet de rest en zorgt dat ze over alle redelijke grenzen heengaan.

Experimenteren hoort nu eenmaal bij het leven. We zijn allemaal jong geweest en hebben zo'n beetje alles gedaan wat God verboden heeft. Toch raken volwassenen nogal snel geschokt. Vooral als het om taboe-onderwerpen zoals seksualiteit gaat. Geschokt als kleine kinderen elkaars pielemans een keer aanraken, jaloers als blijkt dat dochterlief 20 jaar eerder ontmaagd is als zij zelf en verontwaardigd als blijkt dat kinderen op jonge leeftijd meer hebben gedaan dan wat we vroeger deden op school. Jong zijn brengt ook vaak roekeloosheid met zich mee waardoor de gevaren zich opstapelen. Bovendien brengt de huidige maatschappij meer problemen met zich mee. Namelijk het verschijnsel loverboys. Gespuis, voornamelijk van Marokkaanse afkomst, dat labiele meisjes tot bezit maakt om ze daarna in de prostitutie te dwingen. Gewelddadige uitbarstingen zijn daarbij geen uitzondering en ze kunnen geen "nee" aanvaarden. Sex is binnen de multicriminele samenleving vaak commerciŽle handel.

Wat nu? Seks hebben valt niet te verbieden. Bijna iedereen doet het en het is slechts zeer beperkt aan regels te koppelen. Wat doet een rechtgeaarde socialist als hij niet kan verbieden? Juist, dan wil hij praten. Praten tot u een ons weegt en het niet meer nodig is om in te grijpen. Praten met bestuurders en praten met daders. Waarbij vooral anderen de verantwoordelijkheid moeten nemen, want anders komen ze er niet. Minister Plasterk (PvdA) wil graag dat scholen niet alleen uitleggen hoe een condoom werkt en welke SOA's er zijn. Al die meuk uit het hoofd leren en daar een schriftelijke test over maken is uit de tijd. Groepsgesprekken, excursies naar de GGD en weerbaarheidsoefeningen om te voorkomen dat kinderen in handen vallen van zo'n bontkraagje pooier moeten de zaak weer op de rails trekken. Seksuele moraal zou al helemaal problematisch zijn. Seks als ruilmiddel is stout. Voorlichting moet vanaf nu anders. Met normen en waarden. Eerder probeerden ze het met homokunde, maar dat faalde compleet.

Jongerenseks en comazuipen mogen dan activiteiten zijn die op niet veel begrip kunnen rekenen van de oudere generaties: een veel groter probleem ontstaat als jongeren gebruik maken van middelen waar volwassenen veel waarde aan hechten en die niet te verbieden zijn. Roken is zo'n middel. Iedereen weet dat roken een verhoogde kans op kanker geeft. Toch rookt 1 op de 3 mensen. Niet verwonderlijk dat jonge kinderen het ook wel eens willen proberen. Vroeger zouden we bont en blauw geslagen worden als we als jochies van 12 jaar stinkend naar sigarettenrook thuis zouden komen, maar tegenwoordig schijnen 1 op de 4 brugklassers net zo hard als schoorsteen te fungeren als hun ouders. "Praat nu over roken," roepen ze via Postbus 51. Meer in het algemeen is geprobeerd het roken voor iedereen te verminderen door het beruchte rookverbod. Paddo's is ook zo'n leuke. Eerst verstoten naar de semi-illegale coffeeshops en daarna leidend naar een verbod.

Drugs en jeugd gaan namelijk niet samen. Al verschillen velen daarover van mening. Een slechte trip met hallucinaties door paddenstoelen zijn in die opvatting niet half zo erg als een bizarre werkelijkheid waarin Plastrek aan homoverlekkering doet op een gayboot, Rouvoet uw schaamharen wil tellen en Wouter Bos het beste wil voor zijn blanke kinderen door hen naar de duurste witte scholen in het land te sturen. Anderen wijzen erop dat jongeren die zich gedragen als blowjunkies sowieso al bij jeugdzorg zitten. Kwetsbaarheid van de jonge geesten is vaak een argument om paal en perk te stellen aan het gebruik van genotsmiddelen. Al hoeven jongeren zich geen zorgen te maken over flinke straffen. Koorknaapjes die betrapt worden met iets te veel henneprotzooi krijgen hooguit een bekeuring. Van die bonnen die we tegenwoordig voor elke wisjewasje krijgen. Over drugs valt ontzettend veel te zeggen, maar dat repressie niet werkt is dagelijks te zien.

Met drugs, seks en gabberhouse treffen de misbruikers voornamelijk zichzelf. Erger wordt het als jongeren vervallen in crimineel gedrag waar de hele maatschappij last van heeft. Vorig jaar kwamen we al tot de conclusie dat een deel van de jeugd steeds extremer en absurder gedrag is gaan vertonen. Voornamelijk het gevolg van de discussiecultuur die is ontstaan. Begin 2009 werden we opgeschrikt door de nieuwste trend. Gewoon als jongere even impulsief besluiten om vanavond een gewapende overval met buitensporig geweld te plegen is net zo normaal geworden als seks op te jonge leeftijd. Speciale politieteams moeten geformeerd worden om grote groepen Marokkaanse relschoppers die overal vernielingen aanrichten onder de duim te houden. Van hen is bekend dat zo oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit dat ze maar liefst minstens 4 keer vaker in aanraking komen met justitie dan wij. Jongeren deinzen er zelfs niet voor terug om pepperspray te gebruiken.

Overweging.

Verbieden, praten, betuttelen, meer regels en nog meer praten. Dit zijn samengevat de maatregelingen die het linkse kabinet in petto heeft voor het grote maatschappelijke probleem dat geschetst kan worden uit de hedendaagse actualiteit. Vanuit de media komen daar nog het achtervolgen van draaideurcrimineeltjes (soms zelfs nog kinderen van een jaar of 5) en een beroep doen op scholen bij. Stuk op stuk slappe lapmiddelen die het probleem trachten te verbergen in plaats van het op te lossen. Een verbod kan heel makkelijk omzeild worden door een ander de drank te laten halen of illegaal een lijntje wit poeder te regelen. De eindeloze overlegcultuur in Nederland heeft nog nooit tot een serieuze oplossing geleid. Praten en extra wetgeving zorgen enkel voor een juridische schijnveiligheid waar in de praktijk niks mee te beginnen is. Achtervolgen en in de gaten houden van criminelen, zoals justitie en AIVD regelmatig doen, voorkomt niks. Volgens het kabinet moeten de opvoeders het maar oplossen.

Achteraf kunnen ze daar in het kabinet makkelijk roepen. Lekker de populist uithangen in de Telegraaf en roepen dat we weer u moeten zeggen tegen onderwijzers. Eindelijk komen die socialisten erachter dat hun maatregelingen al die tijd niet hebben gewerkt. Moe zijn ze over het steeds weer praten over harde straffen terwijl ze die niet willen. Problemen met geweld tegen buschauffeurs en hulpverleners door (alweer) meestal allochtonen vormen een vervelend onderwerp voor linkse partijen die zelf verantwoordelijk zijn voor het binnenlaten van dat criminele tuig. Korte lontjes noemen ze eveneens een probleempunt. Al verzwijgen ze even hun eigen korte lontjes en gebrek aan tolerantie als het om andersdenkenden gaat. Sinds die Hirsch Ballin en kornuiten de dienst uitmaken bij justitie zitten ze enkel webloggers en vrijsprekers op het internet te vervolgen. Veilig en zonder risico op klappen. Opeens vinden ze de maatschappij ook erg egoÔstisch. De waarheid is hard. Dit hebben ze allemaal zelf veroorzaakt.

Nederland was in 1950 een blank en trots land met 10 miljoen inwoners. Bijna 60 jaar later, een periode waarin voornamelijk linkse partijen het voor het zeggen hadden, zitten we met al dit soort ellende opgescheept. Hoezo zijn ze niet schijnheilig? Al die buitenlandse loverboys zijn door hun partijen binnengelaten. Los het dan ook maar op en schop criminelen terug naar hun eigen land. Onderwijs en voorlichting hebben er vroeger voor gezorgd dat we heel kuis en maagd het huwelijk ingingen. Nu is dat niet meer zo. Zeker niet nadat de PvdA tientallen jaren ons onderwijs heeft lopen verkrachten. Ga niet janken om extra praatsessies en discussies over seksualiteit. Breng de ouderwetse degelijkheid terug. Niemand zit te wachten op nutteloze gelul. Verstandig omgaan met drugs en seks moet voortkomen uit interne motivatie. Iets dat enkel kan als jongeren discipline en structuur aangereikt krijgen. Kinderen moeten leren dat ze gevaren kunnen inschatten en gezond verstand moet weer leidend worden.

Na jaren mislukt socialistisch beleid roepen dat maatregelingen niet helpen, ouders moeten opvoeden en scholen moeten voorlichten is te gek voor woorden. Zij hebben de problemen Nederland binnengehaald. Problemen in het onderwijs laten de uitwerking van hun idealen zien. Raddraaiers maken pijnlijk duidelijk dat de sociale controle in de maatschappij verdwenen is omdat linkse partijen een sfeer hebben gecreŽerd waarin niemand meer iets mag zeggen. Heb dan als politici godverdomme ook de ballen om toe te geven dat communistische ideeŽn voor de zoveelste keer gefaald hebben en ga dan echt werken aan oplossingen. Zie de zaken vooral in perspectief. De Nederlandse jeugd is gelukkig niet zo massaal ontspoord als de media suggereert. Enkele honderden jongeren zitten in zware problemen en dat is altijd zo geweest. Scholen richten zich teveel op het aanpassen aan allochtonen en geven te weinig begeleiding aan leerlingen. Het gedrag van de jeugd is rechtstreeks af te leiden uit hoe we met hen omgaan. Denk daar eens over na.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.