Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 42 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

42 Racisme is hier streng verboden (2)
41 Lonsdale-dragers stelselmatig gestigmatiseerd (2)
40 NSB-providers helpen Brein
39 MKB: "Moslims kunnen het wel schudden"
38 Debat met staatsrukker Rutte
37 Protocol om ongehinderd te naaien
36 Week van racisme geopend (1)
35 Ubbo Emmius discrimineert autochtonen (17)
34 Mishandeling door 20 kut-Marokkanen (2)
33 Marokkaanse kinderen mishandeld
32 Google: "De waarheid over allochtonen" (10)
31 Alleen Nederlander gestraft bij rassenrel (2)
30 Prof: "Op naar de sharia; liefde bestaat niet"
29 "Scheer moslims met meerdere kammen" (6)
28 Nederlanders emigreren door import (2)
27 Moslimradicalen op de HvA aangepakt (10)
26 Politiestaat Donner verder uitgebreid (2)
25 Afkomst crimineel minder vermeld
24 Rutte: "Alleen IK mag 7,5 jaar studeren" (2)
23 Extreem linkse bijeenkomst in Amsterdam (8)

32 # Google: "De waarheid over allochtonen" #
Gepost door Misdefinitie op 15-03-2005 om 23:30.
Google is vandaag de dag een van de meest gebruikte zoekmachines op het internet. Het woord Googlen is zelfs synoniem aan het worden voor de activiteit "zoeken op het internet". De zoekmachine maakt gebruik van intelligente technieken om suggesties te kunnen geven als de gebruiker van de website de verkeerde vragen stelt.

Verschillende websites, waaronder Webwereld lieten weten dat het suggestiesysteem van Google zelfs de beschikking lijkt te hebben over feiten en statistieken wat betreft het plegen van misdaden door allochtonen.

Wie probeert te zoeken naar misdaden die door autochtonen gepleegd zijn wordt genadeloos door de zoekmachine op de vingers getikt. Autochtonen plegen geen misdaden en daarom moet het woord wel fout zijn volgens Google. Iedereen weet toch dat alleen de allochtonen misdaden plegen? Dat is pure statistiek en cijfers liegen niet. Google vraagt daarom: "Bedoelde u: misdaden door allochtonen". Handig zo'n autocorrectie. Slordig typen kan tot bizarre dingen leiden.

Specifieke misdaden kent de zoekgoeroe ook. Waar denken Nederlanders aan als ze het woord "verkrachting" horen? Juist. Allochtonen. Zoeken naar verkrachtingen door autochtonen levert nul op het rekest en het verzoek of we aub in het vervolg gewoon het beestje bij de naam willen noemen. Geen politiek correct gepraat. Anno 2005 mogen we kennelijk gewoon zeggen dat het steeds weer die allochtonen zijn.

Google liet al eerder blijken voorstander te zijn van het vrije woord en de waarheid. Zo stonden "kanker varkens" gelijk aan "kanker turken" en "kanker mossels" gelijk aan "kanker moslims". Zo komen we ergens. Wat zou er gebeuren als er in Google kale vandalen wordt ingetypt om de website van het bijna gelijkname woordenboek te vinden?
Reacties: 10
Pagina's: 1

Reactie door (gast) op 07-04-2005 om 07:14.
Hou je bek met alleen allochtonen plegen misdaad slaat nergens op ik ken zat van die blanke nederlandse flikkers die net zo goed crimineel zijn

Reactie door Misdefinitie op 07-04-2005 om 16:00.
U heeft het bericht kennelijk niet begrepen. Het draait hier om een geautomatiseerd computersysteem dat op basis van feiten en statistieken suggesties doet. Een computer merkt op basis van die statistieken bepaalde trends op.

Houd u er aub rekening mee dat dergelijke statistiek algemene trends beschrijft. Het gaat hier dus niet om individuele gevallen zoals uw slechte ervaringen met een aantal blanken. U bent een typisch geval van iemand die meteen roept: "Ze zijn niet allemaal zo". Klopt, maar toevallig is het wel een heel groot gedeelte en dat is juist de kern van het probleem: als iets heel vaak waar is, dan is de kans ontzettend groot dat het de volgende keer weer waar is en DUS suggereert Google een bepaalde optie.

Mijn punt was dat deze suggestie over eenkomt met wat de meeste mensen in Nederland stiekum vinden. Maar U reageert bijna alsof u vindt dat zelfs een computer een hekel heeft aan allochtonen. Zoekt u ook eens de betekenis van het woord "sarcasme" op, dan kunt u het bericht in het juiste perspectief plaatsen.

Als u dan toch bezig bent is het wellicht eens interessant om te kijken naar het verschil tussen het algemene beeld wat mensen hebben, het beeld wat tegenstanders proberen te schetsen en wat de statistiek en de feiten zeggen.

Reactie door Maarten (gast) op 16-04-2005 om 12:04.
Mooi gesproken *****!

Reactie door Misdefinitie op 16-04-2005 om 12:45.
Hartelijk dank voor uw steunbetuiging. Blij te lezen dat er ook mensen zijn die normaal kunnen reageren.

Reactie door (gast) op 29-04-2005 om 12:22.
Sommige moeten echt een lesje begrijpend lezen krijgen voordat ze hun scheur opentrekken zoals degene die de 1e reactie hier plaatste

ongelofelijk

Reactie door Misdefinitie op 29-04-2005 om 21:47.
Inderdaad. Een aantal mensen roepen maar om te roepen. Vooral als ze woorden zien die ze niet aanstaan.

Overigens heeft Google al een deel van de suggesties verwijderd.

Reactie door ron (gast) op 26-07-2005 om 00:40.
De islam en de koran kennen drie soorten niet-moslims. Allereerst de joden. De meeste moslims menen dat God in het eerste hoofdstuk van de Koran (1:6) heeft gezegd dat hij kwaad is op de joden. Dat eerste hoofdstuk hoort een moslim in principe vijf keer per dag, bij elk gebed, op te zeggen. Ook worden de joden voor ‘apen en zwijnen’ uitgemaakt (5:60, 2:65, 7:166). Samen met het traditionele Westerse antisemitisme dat in de loop van de 20ste eeuw als een virus naar de islam is overgeslagen, hebben we hier een akelige anti-joodse cocktail.
De tweede groep niet-moslims zijn de christenen. Veel moslims geloven dat God in dat zelfde eerste hoofdstuk van de koran heeft gezegd dat de christenen dwalen. Verder stelt de koran de christenen voor als huilerig (5:83) en zwak. Vriendschap en omgang met christenen of joden wordt door God afgeraden (3:118, 5:51, 58:14).
De derde groep zijn de heidenen, de absolute ongelovigen. Zij zijn de slechtsten van alle schepselen, ze zijn doof, stom en blind. Ze worden bij herhaling ‘beesten’ genoemd. Hun eindlot is het Hellevuur.
Het is een wonder dat met zo’n heilige tekst de omgang tussen moslims en niet-moslims vaak normaal verloopt.

Reactie door Misdefinitie op 26-07-2005 om 00:59.
De omgang met veel moslims verloopt mijn inziens normaal omdat we in Nederland een tolerant en gastvrij volk zijn. Ik vind het een wonder dat er in Nederland grote groepen mensen zijn die een dergelijk verdervelijk gedachtengoed accepteren en verdedigen. Mij wacht het hellevuur, maar zij kunnen nog tijdens het leven de hellebaard verwachten als het eenmaal zover is.

Reactie door Bjorn (gast) op 13-08-2005 om 12:55.
Alle mensen bruine ogen zijn niet goed voor onze samenleving

Dit komt door rassenvermenging

dat er mensen met varkens paren oid.


Reactie door Misdefinitie op 13-08-2005 om 15:19.
Ik betwijfel of uw post serieus bedoeld is en een bijdrage kan leveren. Kunt u ook even uitleggen waarom u het niet goed vindt als alle mensen bruine ogen zouden hebben en waarom zoals u het noemt "rassenvermening" daar de oorzaak van is? Graag een bron waaruit blijkt dat bruine ogen het gevolg daarvan is. Waarom is dat interessant? U mag dan meteen ook even de link varken en mens uitleggen.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2023.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.