Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 28 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

322 Racisme en haatzaaien voor islamiseringsagenda
321 Willekeur in uitspraken rechters
320 Gedachtepolitie: racisme voor censuur
319 Trots op verdonkeremanen
318 Niet krijgen is niet geven
317 Verbannen van Higherlevel door NSB'ers
316 Voer geen discussie met idioten
315 DDR-fascisten houden razzia om mening
314 Nederland is voor Nederlanders
313 Competentie van het niks kunnen
312 Geschiedvervalsing voor kut-Marokkanen
311 Jongeren compleet losgeslagen
310 HWC deel 2: rechter geeft Berufsverbot
309 Hahaha de PvdA
308 "Hoogopgeleid" een papieren illusie
307 Danny Roodbol fokt met uw privacy [2]
306 Politieke leugenmarathon
305 Discriminatie? Blank is beter!
304 Staak om verspilling en mismanagement
303 Linkse ratten knagen aan Wilders

305 # Discriminatie? Blank is beter! #
Gepost door Misdefinitie op 11-04-2008 om 23:53.
Maatschappelijke processen doorlopen een cyclus die keer op keer herhaald wordt. Gelukkig hebben we de geschiedenis om op terug te vallen als we ze willen uitleggen. "Discriminatie" is een sociaal construct dat we veel vaker voorbij hebben zien komen en een dergelijke cyclus doormaakt. Daarvan hebben we reeds alle fasen kunnen onderscheiden: linkse partijen gebruiken het construct om tegenstanders van hun plannen te demoniseren, ze voeren hun plannen uit, ze roepen dat er nu nog meer gediscrimineerd wordt, hun zeer zwakke drogredeneringen worden door de feiten ingehaald omdat ze zelf discrimineren, ze doen nog een poging om hun eigen discriminatie te verbergen en daarna begint het gewoon weer opnieuw. Feiten zijn feiten. Blanke autochtonen blijken een beter en gewild object om gediscrimineerd te worden door socialisten en allochtonen.

Discriminatie.

Heerlijk. Even dachten we dat links steeds gehaaider en slimmer ging worden. Nu steeds vaker blijkt dat Nederlanders worden gediscrimineerd in plaats van de allochtonen konden zij niet langer meer volhouden dat "discriminatie" enkel betekent dat zwarten worden achtergesteld. Regelmatig probeerden zij op andere manieren hun zin door te drijven. Middels het systeem van het moddergooien trachtten zij goede argumenten van de tegenpartij te negeren. Toen het construct "discriminatie" zijn waarde helemaal had verloren, gingen ze in paniek rare dingen doen waaruit juist bleek dat zij de grootste racisten waren die stiekem walgen van zwart. Thans zijn ze weer terug met het oude vertrouwde stokpaardje. Misdefinitie ontving een klaagmail van het MDI dat ons beschuldigt van discriminatie.

Voordat we daarop ingaan is het verstandig om nog een keertje te kijken naar wat het begrip "discriminatie" inhoudt. Zoals gezegd is het begrip een sociaal construct geworden zonder enige waarde. Veroorzaakt door het feit dat het begrip door socialisten wordt gebruikt om iedereen met een afwijkende mening te stigmatiseren. Geen linkse mening? Dan bent u voor hen een vuile racist, fascist of op z'n minst bezig met strafbare discriminatie. Aangezien dat gedrag enkel bedoeld is om te demoniseren en veelal gebaseerd is op grove leugens of zelfs op discriminatie, is het begrip hol en waardeloos geworden. Onacceptabel, want discriminatie is wel degelijk een groot maatschappelijk probleem. Vooral omdat het meestal de blanken zijn die het slachtoffer worden van racistisch geweld.

Eigenlijk betekent "discriminatie" gewoon onderscheid maken. Iedereen maakt onderscheid bij het maken van keuzen. We kiezen de mensen uit met wie we omgaan, vrienden worden en een relatie aangaan. We maken een keuze uit een aantal godsdiensten, politieke overtuigingen, de studies die we willen volgen en het werk dat we willen doen. Actuele trends worden wel of niet gevolgd en mensen keren zich af van bepaalde groepen in de samenleving. Bijvoorbeeld criminelen. De ene kleur staat ons wel aan, de andere niet. Voor vakanties en specifieke mensen geldt dat precies zo. Strafbaar? Wel nee, dat is links gelul. Onderscheid, keuzen en generalisaties vormen onderdeel van het dagelijks leven van iedereen wat verankerd zit in de hersenen. Wie daarom roept dat discriminatie altijd strafbaar is en moet zijn is niet goed bij zijn hoofd.

Artikel 1 in de Grondwet is over discriminatie niet nauwkeurig genoeg en laat wel heel erg de linkse moraal doorschemeren, maar een cruciaal punt wordt daar wel genoemd. Overduidelijk gaat het om gelijke behandeling in gelijke gevallen. Dat impliceert dat we pas over strafbare discriminatie kunnen spreken als mensen in gelijke gevallen ongelijk behandeld worden. Zoals het geval is bij de politie. Hoewel daar blanken en zwarten met dezelfde kwalificaties (dus gelijke gevallen) komen solliciteren geeft de politie de voorkeur aan de zwarte medemens. Onderscheid maken op basis van niet ter zake doende zaken zoals huidskleur is ongeoorloofd. Keer op keer gaat links in de fout. Discriminatie betekent niet "onwelgevallige mening". Ongeloorloofde discriminatie is strafbaar. De rest is dat niet of zou dat niet moeten zijn.

Gelijke behandeling in gelijke gevallen.

Zonder duidelijk referentiekader en begrip van wat discriminatie is, is het een waardeloos construct en kunnen we artikel 1 van de Grondwet en diverse andere wetsartikelen net zo goed schrappen. Zoveel mogelijk objectief toetsen en gebruik maken van geldige redeneringen zou de norm moeten zijn. Niet de onderbuikgevoelens van onze linkse landgenoten. Zorgvuldigheid is noodzakelijk, want "discriminatie" is een gevaarlijk construct. Het kan maatschappelijk veroordelen zonder dat er een rechter aan te pas komt. Een naar verschijnsel dat we niet moeten willen in een rechtstaat. Vandaar dat we aan de hand van een aantal criteria het begrip nader toelichten.

"Gelijke gevallen" is het belangrijkste criterium om gelijke behandeling wel of niet te honoreren. Is er geen sprake van gelijke gevallen, dan zou men ook niet moeten eisen dat gelijke behandeling kan worden afgedwongen. Een poes is geen haring, een gast geen gastheer en een allochtoon geen Nederlander. U kunt het wel op papier schrijven en juridisch verzilveren, maar de haring zal niet gaan miauwen als u begrijpt wat we bedoelen. Wel bevat het genoemde criterium een belangrijk uitgangspunt. Namelijk dat men in gelijke gevallen de plicht heeft een gelijke behandeling te geven. Wat ons verbaasd is dat heel veel mensen dit principe wel kunnen begrijpen, maar niet in staat zijn de consequenties te aanvaarden.

Een gelijke behandeling voor gelijke gevallen impliceert dat als men eenmaal een behandeling heeft gekozen, deze voor alle gelijke gevallen dient te gelden. Logisch zult u wellicht denken, maar in de praktijk is dat best lastig. Bij sollicitatieprocedures de voorkeur geven aan allochtonen terwijl alle gelijke gevallen dezelfde kwalificaties hebben is discriminatie. Ongeoorloofde discriminatie. Zelfs racisme voor wie het Nederlandse ras nog als ras durft te beschouwen. Denk ook aan evenementen. Stel er wordt een carrière-evenement georganiseerd voor hoogopgeleiden. Alle hoogopgeleiden vallen als gelijke gevallen onder die groep. Wat schetst de verbazing? De organisatoren van DiversityWorks blijken genadeloze racisten te zijn die hoogopgeleide blanke mannen uitsluiten van deelname.

Kijk maar eens naar het volgende citaat op internet welke tevens verstuurd is naar duizenden hoogopgeleiden:

"DiversityWorks is een nieuw carrière-evenement dat zich richt op hoogopgeleid multicultureel talent (man en vrouw) en hoogopgeleide vrouwen ..."

Twee groepen worden onderscheiden. Hoogopgeleid multicultureel talent (allochtonen) en hoogopgeleide vrouwen (autochtonen). Waarom we weten dat het twee verschillende groepen betreft? Heel simpel: er staan geslachtsaanduidingen bij en de vrouw staat twee keer vermeld. Verder staat de gedrukte brochure vol met linkse propaganda over zielige allochtonen met "multicultureel talent" die zogenaamd worden gediscrimineerd, maar wij laten u de ware discriminatie zien. Lees het citaat nu nog een keer en let op. Hoogopgeleid multicultureel talent (allochtonen) zijn welkom. Zowel mannen als vrouwen staat erachter. Alle allochtonen zijn dus welkom. Vervolgens stellen ze dat hoogopgeleide vrouwen ook welkom zijn. Daarmee sluiten ze heel subtiel de blanke hoogopgeleide Nederlander uit. Pure discriminatie. Godverdomme, in ons land zijn er grote groepen linkse landverraders, idiote bedrijven en allochtonenorganisaties die massaal de blanke mannen discrimineren.

Zogenaamde "anti-discriminatie"-vechters.

Steeds vaker wordt de linkse lobby onaangenaam verrast door de steeds groter wordende berg aan bewijzen dat niet de allochtonen maar de autochtonen worden gediscrimineerd. Bewijzen die niet kunnen weerlegd en waar zij doodsbang voor zijn. Doodsbang dat het volk doorkrijgt dat ze al die tijd belazerd worden en in hun eigen land zelf het slachtoffer zijn geworden van racisme. Bang dat het volk in opstand komt en uit protest niet meer links stemt. Ze hebben een tijd geprobeerd om door steeds harder te schreeuwen de aandacht af te leiden. Toen ook dat niet werkte zijn ze weer teruggegaan naar hun propaganda en beschuldigingen. Ondanks de grote berg bewijzen blijven ze suggereren dat we in Nederland een stelletje racisten zijn. Misdefinitie vraagt zich af waarom ze niet samen met hun buitenlandse vrienden oprotten naar de woestijn waar het kennelijk veel beter is.

Incidenten worden gebruikt om de harten week te maken. Ze houden ervan om met 1 voorbeeld te komen waarmee volgens hen het tegenbewijs geleverd is. Gisteren kwamen ze aanzetten met een verhaal over een zielig Liberiaans gezin dat uit racistische motieven zou zijn weggepest uit Waspik. Natuurlijk is het wegpesten van een gezin niet erg correct, maar wij hebben ons gestoord aan de manier waarop deze situatie in het nieuws werd gebracht. Dagelijks gaan er honderden Nederlanders in eigen land gebukt onder de terreur van kut-Marokkanen. Blanke kinderen worden op de steeds zwarter wordende scholen gepest tot het bittere einde. Veelal durven de kranten daar niet eens over te schrijven. Nu het om een buitenlands gezin gaat beheerst het zelfs het 8 uurnieuws.

Losgezien van het feit dat ze maar 1 kant van het verhaal vertellen en het idee dat kleine gemeenschappen sowieso niet erg van vreemdelingen houden. Ongeacht of het zwarten of blanken zijn. Om hun kleinschalige identiteit te behouden in een warme gemeenschap reageren ze snel afwijzend op veranderingen. Andere incidenten trekken ook veel aandacht. Zo wordt de klassieke truc om een Marokkaan naar een volle kroeg te sturen (die dan natuurlijk geweigerd wordt) weer breeduit uitgemeten in de pers. Ja, u hoort het goed. Links doet er alles aan om u als Nederlander neer te zetten als gewetenloze racist met als doel het beperken van uw vrijheid van meningsuiting. Zaken in perspectief en proportie zien kunnen ze niet.

MDI.

Het Meldpunt Discriminatie Internet (MDI) is een zelfbenoemde waakhond dat zich naar eigen zeggen bezighoudt met de bestrijding van discriminatie op het Nederlandstalige gedeelte van het internet. Jammer is wel dat ze er nogal vreemde definities van discriminatie op na houden en door uw belastinggeld gesubsidieerd worden om u te beschuldigen van discriminatie. Zoiets overkwam Nico Dijkshoorn; columnist bij de nieuwssite nu.nl. Niels van Tamelen is directeur bij het MDI en gaat aangifte doen tegen de website. De columnist zou niet mogen zeggen dat Christen liegen en dat Satan, de duivel, die woorden in hun voorhoofd heeft gebrand. Tja, er gaan ook geruchten rond dat velen van hen pedofielen zijn. Hoezo discriminatie? Feiten zijn feiten en de uitspraak beeldt dat uit. Kennelijk vindt justitie het MDI een stelletje jankhonden bij elkaar, want het komt zelden tot een veroordeling. Ze hebben juridisch geen poot om op te staan.

Zoals gezegd heeft het MDI ook contact opgenomen met Misdefinitie om te klagen over een aantal uitspraken. Nu zijn wij een nette organisatie. Iedere klacht wordt zorgvuldig bekeken. De hoofdregel is echter dat we bij het schrijven van artikelen al rekening houden met de wet zodat er geen uitingen komen te staan die als strafbaar gezien zouden moeten worden. Uitingen worden niet verwijderd als een ander zegt dat het strafbaar is enkel en alleen omdat de boodschap hem niet aanstaat. Omtrent klachten over discriminatie is ons beleid dat we een uiting objectief beoordelen volgens de criteria die we hierboven uiteen hebben gezet. Subjectieve onderbuikgevoelens tellen niet mee en enkel een aantal citaten opnoemen en eisen dat het verwijderd wordt zal ook niet gebeuren.

We begrijpen niet waar een door de overheid gesubsidieerde linkse toko het lef vandaan haalt om ons te beschuldigen van discriminatie terwijl ze bij de politie liever allochtonen dan blanken zien komen. Vrijwel de hele eerste alinea van dit artikel vinden zij een strafbare uiting. Strekking van die tekst is juist dat er niet op een andere wijze gedacht mag worden dan de machthebbers ons opleggen. Op een cynische manier wordt duidelijk gemaakt hoe belachelijk dat is. Benoemen van discriminatie is geen discriminatie. Verder stelt de tekst juist dat discriminatie verkeerd is. Hoezo denken die MDI apen ons te kunnen beschuldigen?

Tevens mogen we niet aangeven dat moslims oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit. Jammer jongens, maar feiten vallen ons inziens nooit onder ongeoorloofde discriminatie. Eigenlijk is er maar 1 theoretische situatie dat het wel onder discriminatie valt. Namelijk als alle moslims crimineel zijn en alle blanken brave burgers. Alleen dan hebben we de situatie dat we met de groep criminelen onbedoeld ook de hele moslimgemeenschap noemen. Kunnen wij er wat aan doen dat de socialisten ook wel door hebben dat dat zo'n beetje de waarheid is geworden en dat ze daarom bang zijn dat wij het benoemen? Sorry, maar behalve dat feiten voor ons geen aanleiding vormen om ongeoorloofde discriminatie aan te nemen zijn feiten die de realiteit inhalen dat zeker ook niet. Moslimmannen die vrouwen slaan en liever met elkaar van bil gaan terwijl ze hun geaardheid ontkennen mogen we geen latente homoseksuele geitenneukers noemen. Trieste stakkers. Meningen verschillen nu eenmaal.

"Vroeger was alles beter" zeggen vele mensen die de goede oude tijd nog hebben meegemaakt. Vreemd genoeg mogen we niet naar bepaalde tijden verwijzen en al helemaal niet tegen u zeggen dat u zou moeten overwegen of het destijds niet beter was. Discriminatie van allochtonen? Nee. Discriminatie van ons, want wij mogen niet verlangen naar de tijd waarin we nog niet als criminelen werden weggezet en mensen nog respect voor elkaar hadden. Zeggen dat moslims lange tenen en een kleine pik hebben is ook al weer zoiets waar hun haren recht van overeind gaan staan. Erg lachwekkend. Zoek even de journaalbeelden van de vlagverbrandende moslims terug. Hoezo geen lange tenen? Te achterlijk voor woorden is ook het huilen over een citaat dat niet van ons is. Radicale moslims hebben in de krant gezegd dat wij, blanken, in Nederland een bomaanslag nodig hebben. Ga godverdomme eerst eens uw huiswerk doen voordat u ons beschuldigt.

Overweging.

Van het MDI mogen we zelfs niet constateren dat hoe verder het land naar de klote gaat des te extremere maatregelingen er nodig zijn om alles weer te herstellen. Hoe kunnen we dergelijke standpunten nu serieus nemen? Klaarblijkelijk is de mail opgesteld door een ultra linkse medewerker van het MDI. In dit geval iemand die luistert naar de naam A. Bakken. Lik onze reet, heren van het MDI. Ga nou eerst eens de echte discriminatie aanpakken. Zolang blanken worden gediscrimineerd (bij de overheid), niet welkom zijn op evenementen die speciaal voor zwarten worden georganiseerd, lijdzaam moeten toezien hoe hun blanke ras wordt vernietigd, die kutapen nog moeten verdragen en op straffe van maatschappelijke uitsluiting hun mening niet mogen uiten vinden we het onbehoorlijk dat u ons zwart probeert te maken. Discriminatie is pas ongeoorloofd als gelijke gevallen ongelijk worden behandeld.

Kom nou niet aan met gelul uit een wetboek, want natuurlijk staat daarin dat ongeloorloofde discriminatie strafbaar is. Net als moord en kinderverkrachting. Hopelijk bent u niet te hersenloos om te begrijpen dat het strafbaar stellen van misdaad niet impliceert dat we inderdaad racisten, moordenaars en pedofielen zijn. Oordelen geven over discriminatie is erg lastig en de meeste mensen in Nederland zijn er te dom voor. Ongelijke gevallen ongelijk behandelen, weergeven van standpunten van racisten, feiten en andere meningen zijn geen vormen van ongeoorloofde discriminatie. Harde woorden en beeldspraak gebruiken hoort er nu eenmaal bij. We zien weer een tendens ontstaan waarin alles dat niet de linkse mening weergeeft als discriminatie wordt gezien. Nooit zullen we daarvoor buigen. Racisme van blanken is een groot probleem waar we aandacht aan blijven besteden. Wie dat niet zint kan de bekende vinger krijgen.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.