Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 44 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

2 Rechtsextremistisch babbelen met een geestesziek..
1 Verspreiding boek gaat gewoon door (29)

2 # Rechtsextremistisch babbelen met een geestesziek.. #
Gepost door Misdefinitie op 02-11-2004 om 16:42.
"Rechtsextremistisch babbelen met een geestesziek miskend talent."

Gezellig op de koffie bij de HvA: wie wil dat nu niet? Naar aanleiding van de uitgave van mijn boek "De misdefinitie van de HvA" werd ik uitgenodigd voor een gesprek in een oud gebouw in het centrum van Amsterdam.

Het werd een gesprek waarin men trachtte met behulp van zoveel mogelijk politiek correct suggereren en insinueren een beeld neer te zetten van mij als persoon. Op de man spelen dus, maar dat er op de HvA geen lieverdjes zitten was al langer bekend. Zo verkondigde de secretaris van het College van Bestuur: "Als ik dit zo lees dan denk ik: 'Dit is een rechtse extremist. Deze man houdt niet van buitenlanders.'" Zelf wil ik hierbij nogmaals benadrukken dat het boek onderwijskwesties beschrijft en dat er geen (extreem)rechtse ideeŽn worden gepredikt. Associaties met het rechtsextremisme zijn zodanig laf van aard dat ik me afvraag in hoeverre men de HvA nog serieus kan nemen.

De rondedans ging verder via wat vragen naar een aantal suggestieve beweringen over mijn vermeende psychologisch welzijn: "Waarom heb je het boek geschreven? Het komt op mij over als iemand die wil verwerken wat hem is overkomen. Was het voor jou als therapie bedoeld zodat je het van je af kon schrijven? Wilde je soms aandacht? Toen ik het las dacht ik: 'We hebben hier te maken met een miskend talent, maar wie zegt mij dat we niet te maken hebben met een zieke geest die allerlei dingen verzint om de HvA in een slecht daglicht te stellen?'"

Het gaat goed met me. Dank u. Psychologische hulp heb ik niet en heb ik ook niet nodig. Waarop zijn reactie was: "Misschien is het dan een heel flauw grapje, maar ik zou bijna zeggen: 'Wordt het niet eens tijd om daaraan te denken?'" Vreemd toch dat de HvA precies doet wat ik al voorspelde in m'n boek: niet inhoudelijk ingaan op wat in schrijf, maar het op de man spelen. Nee, het wordt daar niet tijd voor. Het wordt tijd om de misstanden uit de doofpot te halen.

Tot slot werden er enkele juridische kwesties naar voren gebracht met een duidelijk intimiderend karakter. De man vroeg mij of ik enig idee had waar ik mee bezig ben. Dat heb ik inderdaad. Hij vroeg me ook of ik wist hoe hoog schadevergoedingen kunnen zijn. Ik laat me niet intimideren. Uiteraard kan zou men theoretisch enkele tonnen tot enkele miljoenen kunnen claimen, maar dat kunnen ze vergeten. Het boek beroept zich namelijk op de vrijheid van meningsuiting. Ik ga de krant maar eens bellen. Voor een krantenwijk natuurlijk om de claim te kunnen betalen. ;)

Maar wacht, er is nog meer. De HvA meldde mij dat ze "eventueel" er ook voor konden zorgen dat er een dossier die ze van mij hebben opgebouwd openbaar wordt gemaakt. Nu word ik toch echt bang. Wat willen ze bereiken dan? Publiceer het document maar. Van mij mag het. Ik heb niks te verbergen. Op mijn antwoord dat ze dat dan maar moeten doen als ze dat nodig achten werd gezegd: "Kick je daarop? Vind je het prettig? Vind je het fijn als je aandacht krijgt en er over je geschreven wordt?" Helemaal mooi. Ze denken zeker dat ik hier een harde plasser van krijg. Ze zouden eens moeten stoppen met deze belachelijke insinuaties. Ik kan anders best stout worden en neem maar van mij aan dat ik dan niet meer lief ben.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.