Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 35 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

182 Makelaars: "Starters ronduit arrogant"
181 Geloofwaardigheid Fok! roest aan Danny's reet
180 Socialistisch EU: "Geen discussie over doodstraf" (4)
179 Rechtsgeleerde tentamenperikelen UvA
178 Communist Marijnissen (SP) toont zich antisemiet
177 Politiek extremisme: alles moet kunnen
176 Stemcomputers in onze "democratie"
175 Kom maar binnen allemaal
174 Val kabinet: wie is de schuldige?
173 Daling niveau onderwijs laat sporen na
172 AD: "Smitjugend radicaliseert op zomerkamf"
171 Onderwijspersoneel in de uitverkoop
170 Veel Marokkanen hekelen onze democratie
169 De "strenge" NS-gestapo
168 Racisme PAN gaat gewoon door
167 Hahaha de Antifa (2)
166 Europafascisme: het CDA vindt u te dom
165 Gratis adviesservice ontslag.nl/net waardeloos
164 Rabobank: deine papiere!
163 Jonge moslims radicaliseren regelmatig

170 # Veel Marokkanen hekelen onze democratie #
Gepost door Misdefinitie op 20-06-2006 om 19:04.
Even een situatieschets. Stel dat een buitenlander in eigen land vrij kansloos is. Een slechte jeugd gehad omdat zijn vader hem rare dingen met geiten liet doen, een luie en parasiterende mentaliteit waardoor hij door iedereen in de maatschappij wordt uitgekotst en een leven vol ander narigheid in de zandbak van Marokko. Naar school ging hij liever niet. Hij gedroeg zich liever als uitschot van de maatschappij door om te gaan met criminele vrienden en van de misdaad zijn beroep te maken. Regelmatig kreeg hij het aan de stok met de burgerwacht die (in tegenstelling tot wat we hier in Nederland aan mietjes kennen die de orde moeten handhaven) hem nogal hardhandig kennis lieten maken met hun knuppels. Van zijn moeder zag hij niet meer dan haar snor en hij dreigde dan ook totaal te ontsporen.

Opeens wordt hij in de jaren '60 van de twintigste eeuw geronseld door een Nederlandse socialist. Hij mag tegen ruime betaling in Nederland komen werken. Ditmaal niet als pooier van minderjarige kinderen, maar als vuilisman of putjesschepper in het rijke Westen. Daar wilden de "rijke" mensen immers hun handen niet vuilmaken. Samen met duizenden anderen werden ze op transport gezet naar het land van de vele beloften. Aangekomen in Nederland konden ze meteen aan het werk. Simpel werk waarbij geen scholing vereist was. Dat was maar goed ook, want voor iets anders waren ze toch niet bruikbaar. Toch waren het nette en fatsoenlijke banen. Zeker in vergelijking met wat ze elders hadden. Ook kregen zij status en kreeg hun bestaat weer zin.

Na een aantal jaren werd duidelijk dat Nederland ervoor gezorgd had dat de evolutie een harde trap naar achter heeft gekregen. Zij hadden de vergissing van hun leven gemaakt. Door enkel het inferieure criminele tuig te importeren werd ons land opgezadeld met grote problemen die al snel de hele maatschappij zouden ontwrichten. De goede Marokkanen waar iedereen zo graag naar wil verwijzen zaten daar niet tussen. Zij waren niet kansloos in eigen land. Het waren harde werkers die in eigen land een goed bestaan konden opbouwen. Onderwijs, innovatie en goede banen waren de beloning voor hun inzet. Ze kregen een huis, werk, een gezin en konden een groot sociaal netwerk onderhouden. Waarom zouden ZIJ wegwillen? Nee, de goede Marokkanen bleven in eigen land.

Nederland wilde de kanslozen graag een tweede kans geven. Door hier te werken konden zij veel geld verdienen en eventueel hun achtergebleven familie in Marokko onderhouden. Grote sommen geld zijn er destijds aan de Nederlandse economie onttrokken en naar het buitenland gestuurd. Ze hadden de intentie om na het werk terug te keren en dat was meer dan een intentie: het was zelfs verplicht. Wanneer het werk gedaan zou zijn, was dat het signaal voor het onmiddellijk terugkeren naar het eigen land. Helaas kregen we keer op keer een socialistisch kabinet. Daardoor werd het voor hen mogelijk om hier te blijven. Steeds meer gasten kregen een verblijfsvergunning en ze verzamelden op slinkse wijze middels juridische trucs uit de linkse hoek steeds meer rechten. Die rechten gingen ze natuurlijk opeisen en om daaraan te kunnen voldoen moest Nederland met steeds meer geld over de brug komen. Op den duur legden alle gastarbeider het werk neer. Ook de nieuwe generaties zouden, zo zou later blijken, nooit meer aan het werk gaan.

De linkse politiek heeft ons gedwongen die mensen op te nemen in de gemeenschap. Dat waren niet alleen de ongeveer 150.000 gastarbeiders waar het in eerste instantie om ging. Nadat links het voor elkaar heeft gekregen dat zij mochten blijven, gingen ze stapje voor stapje steeds verder. Ze mochten familie, kennissen en vrienden laten overvliegen. Ook mochten ze vrouwen in de zin van bruiden laten overkomen. Nederlandse vrouwen hadden namelijk geen snor en juist dat aspect was belangrijk voor hen. Ze moesten netjes verzorgd worden, dus werden er miljarden in het multi-culturele project gestoken. Gratis huurhuizen middels subsidie, uitkeringen omdat ze nooit meer aan het werk wilden gaan, bling bling goud om hun nek en voor de rest eisten ze geld voor de meest nutteloze zaken. Waarbij we even opmerken dat het in een normale maatschappij de norm is dat mensen werken voor hun spullen; zij kregen het allemaal in de schoot geworpen. We moesten immers "sociaal" zijn.

Met als gevolg dat de eigen bevolking het krap kreeg. Zij moesten de opgerichte verzorgingsstaat voor buitenlanders in zijn geheel opbrengen. De belastingen werden onevenredig verhoogd en al het geld werd doorgesluist ten behoeve van het multi-criminele project. Hoewel onze gasten toch niet meer wilden werken werd er veel geld over de balk gesmeten om hogere banen voor hen te creŽren. Let wel: we hebben het nog steeds over kansarmen zonder enige vorm van scholing. Ze moeten kunnen meedraaien in de maatschappij, dus werd er terminologie ingesteld als positieve discriminatie zodat zij maar het woord "discriminatie" in de mond hoeven te nemen om te krijgen wat ze willen. Op welk gebied dan ook. Qua religie waren we onreine honden. Het Christendom was hen een blok aan het been. Zij brachten de radicale islam mee welke voorschrijft dat de aanhangers kunnen beschikken over haathutten om hun vergiftigde levenswijze aan iedereen te kunnen opdringen. Thans wordt in reactie daarop het hele land volgebouwd met moskeeŽn. Alles hebben we gedaan om het die Marokkanen naar hun zin te maken. Hoewel ze hier alles krijgen, het ontzettend goed hebben en in eigen land als kansloze paria's worden gezien vinden ze onze democratie maar verwerpelijk.

Ondankbare berberhonden. Is dat onze dank voor alles dat het Westen voor jullie heeft gedaan? Hebben ze soms niet genoeg gekregen in ons land waar de molens inmiddels vervangen zijn door moskeeŽn en de loonheffingen voor een groot deel dienen om dat evolutionair zwak tuig in stand te houden? Een dergelijke reactie is onverenigbaar in het licht van de moeite die Nederland gedaan heeft om hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Het is onze schuld niet dat zij, ondanks onze moeite, in Nederland nog geen tweede Marokko hebben weten te creŽren. Want daar gaat het ze in beginsel om. Binnen de islam neemt men niet met minder genoegen dan de totale overgave van het land en de aanspraak op het hoogste gezag. Ze willen de absolute macht in Nederland en aangezien dat nog niet gerealiseerd is vinden ze ons land maar kut. Toch begrijp ik het niet: als het land waar ze vandaan komen zo klote is, waarom klagen ze dan over Nederland waar ze het zeker veel beter hebben dan elders? Ik ken immers geen landen die dit soort parasieten vrijwel volledig onderhouden met geld van de bevolking. Als het ze niet bevalt, dan flikkeren ze toch lekker op?

Oeps, was ik nu racistisch? Mijn excuses, want het was natuurlijk niet racistisch bedoeld. Hier zijn extreme radicalen aan het werk die er alles aan willen doen om onze democratie om zeep te helpen. Zoals opgemerkt is de kans dat een groot deel van hen daadwerkelijk radicaal is zeer groot. De goede mensen van hun soort zijn immers in eigen land gebleven waar het bestaan heus niet zo verschrikkelijk is als men gewoon normaal doet. Dat geldt in principe overal. Wie normaal doet en leeft volgens de normen en waarden die gelden binnen een gemeenschap, kan het over het algemeen naar de maatstaven van die maatschappij aardig goed hebben. In mijn opvatting worden alle radicale uitheemse buitenlanders, parasieten, gasten en economische asielzoekers "vriendelijk" verzocht op te rotten naar hun eigen land waar het kennelijk allemaal beter is en ze de sharia hebben in plaats van onze verderfelijke democratie. Waarom blijven als het hier zo rot is?

Gelukkig hebben de radicalen het zelf ook wel door dat hun redeneringen als een tang op een onrein varken slaan. Ze vinden het hier eigenlijk wel best; anders waren ze al vertrokken. De democratie is weliswaar verre van optimaal (ik lever er zelf regelmatig kritiek op), maar toch zeker heel wat beter dan de primitieve sharia waar zij mee aan willen komen. Om niet voor lul te staan komen zij met een aantal "opmerkelijke" rechtvaardigingen voor hun radicale gedrag. Een daarvan is de vrijheid van meningsuiting. Zij houden alleen van dat recht als ze het recht zelf hebben. Hun mening is heilig. Daar hoort niemand aan te tornen. Dat zij vrijheid van meningsuiting hebben is heel normaal. Zo vinden ze ons in het Westen allemaal onreine honden, willen ze graag homo's met het hoofd naar beneden van de hoogste flat keilen en zijn blanken over het algemeen racisten als ze zich niet onderwerpen aan hun ideeŽn. Kijk, dan is de vrijheid van meningsuiting opeens wel goed. Zolang we ons maar schikken naar hun mening.

Zodra we een andere mening hebben, dan zijn ze opeens tegenstander van het principe. Erg dom. Ze zijn juist tegenstander van "discriminatie" en dan willen ze de vrijheid van meningsuiting zelf wel behouden, maar voor anderen afschaffen. Zeker als het gaat om kritische uitspraken jegens de islam. Zo mogen we hun cultuur en religie waarin homohaat en vrouwenbesnijdenis normaal wordt gevonden niet als een achterlijke cultuur bestempelen. Ach, ze hebben wel ideeŽn die wij in de vroege middeleeuwen al niet eens meer hadden, maar toch. Dat is stout. Ook mogen we een gedrocht dat seks heeft met een meisje van 9 geen pedofiel noemen. Wel nee. Dat heet omgaan met diversiteit en naastenliefe. Het bevorderen van ouder-kind relaties. Daar moeten we trots op zijn. Een mening waaruit blijkt dat we pedoseksueliteit verwerpelijk vinden mag ook al niet aangezien jonge Marokkaanse schandknapen er hun werk van hebben gemaakt. Wat zij natuurlijk wel mogen is keihard in de metro schreeuwen dat ze alle blanken haten en dat al die kanker Nederlanders dood moeten. En bedankt voor onze gastvrijheid.

Een tweede rechtvaardigingsgrond voor hun gedrag specificeren zij als discriminatie. Ja mensen, het is weer hetzelfde liedje. Ze voelen zich gediscrimineerd en dat is onze schuld. Natuurlijk. Zij geven natuurlijk geen aanleiding tot een negatieve beeldvorming. Marokkanen zijn namelijk heel leuk. Al eerder is een opsomming van het gedrag ter sprake gekomen. Terwijl ik bezig ben aan dit artikel sla ik even de krant open op zoek naar de recente actualiteit. Daar stuit ik al gauw op het lieve gedrag van onze buitenlandse vrienden. Trammaatschappij HTM die in Den Haag rijdt heeft dagelijks te kampen met de terreur van buitenlanders. De AD sprak met een groot aantal bestuurders en betrokkenen en die konden urenlang over gebeurtenissen vertellen. Zwartrijdende Marokkaantjes die "ik neuk je moeder" roepen en vrouwelijke bestuurders die door allochtonen standaard worden uitgescholden als "hoer". Vrouwenhaat die zich meestal uit in het latent homo zijn. O wee, dat is hen ook al verboden. Ja, dan zou ik me ook pissig voelen en de boel gaan lopen fucken.

Ze schijen zich in grote mate onbegrepen te voelen door de Nederlandse bevolking. Ze worden door dat gedrag met de nek aangekeken en vinden dat vreemd. Hoer en neuken zijn toch normale woorden in de omgang? Hele groepen Antillianen die achterin de tram iedereen terroriseren is toch blijk geven van sociale vaardigheden? Klappen geven aan argeloze bezoekers die niet meteen hun portemonnee afstaan is hetgeen dat de belastingsdienst toch ook massaal doet? De bestuurder van de tram is toch ook een kankerbestuurder als het nummer van de tram niet afgebeeld staat omdat de tram door slecht onderhoud door de werkgever inmiddels een roestbak is geworden? Kom op zeg. Daar kunnen we als Nederlanders toch niet de allochtonen voor aankijken? Hoe durven we. Stout, stout, stout. Heerlijk dat sarcasme.

Wij zijn de racisten. Tuurlijk. Kijken we om ons heen, dan merk ik op dat als een moslim uw taxi bestuurt en hij geen blanke Nederlanders wil meenemen hij zich gewoon bedenkt dat uw blindegeleidehond een onrein dier is. Een aantal allochtone radicalen hebben zich tevens bereid getoond hun fundamentalistische ideeŽn met grof racistisch geweld aan u op te dringen. Talloze incidenten vonden recent plaats in Amsterdam waarbij kut-Marokkanen zich stelselmatig schuldig maken aan racistisch geweld jegens Nederlanders. Het probleem werd al eerder onderkend. Grote sommen geld worden er uitgegeven om criminele rel-Marokkanen in toom te houden.

We gaan nog even verder. Marokkanen bedreigen ambulancepersoneel. U weet wel, die mensen die zich dag en nacht inzetten om onze levens te redden. Ook de levens van die multi-criminele apen, maar dat begrijpen ze kennelijk niet. Ze slaan graag een politieagente en binnen de islam is het schrijven van een boek met anti-semitistische teksten niet vreemd. Zonder reden radicaliseren was zeker ook onze schuld. Enzovoort, enzovoort, enzovoort. U heeft nu wel door dat hun rechtvaardiging ongegrond is. Zij, de radicalen onder de islamaanhangers, zijn de geweldadige racisten.

Het rapport uit het artikel van de AD en de Volkskrant kwam van het Instituut voor Migratie en Etnische Studies (IMES) in opdracht van ijzeren Rita Verdonk. Een conclusie uit dat rapport spreekt voor zich. De radicalen verspreiden fundamentalistisch gedachtengoed. Zij vinden zich in spiritueel en religisch opzicht superieur aan ons minderwaardige ras. Ze willen enkel hun eigen waarheid zien en vinden deze waarheid de basis van alle kennis. Qua morele waarden en normen zien ze hun religie als hoogste en allesomvattend gezag.

Zij roepen op tot de heilige oorlog; de jihad. Ze zullen niet rusten totdat hun superieure ras de onze heeft uitgeroeid en iedereen met de kont naar Mekka is geknield en gebogen om vanuit die stand de mannenliefde te ontvangen. We moeten eigenlijk allemaal dood en enkel de aanhangers van de islam moeten overleven. Erg fijn volk. Wel te rusten Nederland.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.