Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 35 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

182 Makelaars: "Starters ronduit arrogant"
181 Geloofwaardigheid Fok! roest aan Danny's reet
180 Socialistisch EU: "Geen discussie over doodstraf" (4)
179 Rechtsgeleerde tentamenperikelen UvA
178 Communist Marijnissen (SP) toont zich antisemiet
177 Politiek extremisme: alles moet kunnen
176 Stemcomputers in onze "democratie"
175 Kom maar binnen allemaal
174 Val kabinet: wie is de schuldige?
173 Daling niveau onderwijs laat sporen na
172 AD: "Smitjugend radicaliseert op zomerkamf"
171 Onderwijspersoneel in de uitverkoop
170 Veel Marokkanen hekelen onze democratie
169 De "strenge" NS-gestapo
168 Racisme PAN gaat gewoon door
167 Hahaha de Antifa (2)
166 Europafascisme: het CDA vindt u te dom
165 Gratis adviesservice ontslag.nl/net waardeloos
164 Rabobank: deine papiere!
163 Jonge moslims radicaliseren regelmatig

166 # Europafascisme: het CDA vindt u te dom #
Gepost door Misdefinitie op 03-06-2006 om 01:21.
In de politiek neemt men regelmatig beslissingen waar we als volk mee te maken krijgen. Dat is op zich niet zo vreemd, omdat er in een "democratisch" systeem nu eenmaal mensen worden gekozen die de rechtvaardiging krijgen om ons land naar zijn sodemieter te helpen. Kleine beslissingen vormen veelal bureaucratie en ambtenaarlijke regeltjes. Een groot aantal van deze regeltjes vormen een grote logge bureaucratische organisatie waarin niemand door de bomen nog het bos kan zien. De achterliggende activiteiten kunnen een voorbode zijn van een grotere beslissing. Veel kleine regelingen kan men zo verbergen dat het voor u onduidelijk is wat er precies gebeurt, maar op een gegeven moment moet er iets gedaan worden dat zo duidelijk is dat ze niet om het volk heen kunnen. Het gaat dan om een besluit dat voor de burgers verregaande gevolgen heeft. In dat geval acht de overheid het volk te dom om aan te geven wat er moet gebeuren.

Het hoge woord is er eindelijk uit. U bent dom. Veel te dom. Ja, we weten dat u uw school heeft afgemaakt en dat u zich bij de intellectuelen waant, maar toch bent u te dom. Overigens is dat niet mijn mening, maar de mening van wat trollen bij onze vriendelijke overheid. U weet wel: de dieven die voor het eigen gewin de bevolking uitpersen met zware belastingen voor zaken waar normale mensen het volstrekt mee oneens zouden moeten zijn. Wat is er nu precies aan de hand? De lidstaten van de EU hebben besloten dat er een verdrag moet komen. In dat verdrag doet Nederland afstand van al haar macht, het geld van haar burgers en geven ze indirect hun toestemming voor de invoering van de sharia. Dat verdrag heeft de status van een algemene grondwet. Of te wel: lekker abstract geformuleerd, vage rechtvaardigingen, aanspraak maken op valse juistheid, verlies van identiteit en het kwijtraken van de macht in eigen land. Ein volk! Ein reich! Ein führer euro!

Het zal zelfs de meest stomme burger niet ontgaan zijn dat men bezig is om ons land weg te geven. Het een worden van Europa is daar een treffend voorbeeld van. Het is een van die besluiten die ons leven drastisch heeft veranderd en nog gaat veranderen. Vanwege de grote gevolgen is het bij dat soort beslissingen zeer wenselijk dat de stem van het volk kan meetellen. Men roept immers toch altijd dat we de echte democratie kennen in Nederland omdat het volk mag meebeslissen? U weet inmiddels dat u geen reet te zeggen heeft, maar dat kunnen we beter fluisteren voordat iemand het leest. Oeps, te laat. Het is al gepubliceerd. Een manier om het volk inspraak te geven na de verkiezingen is het houden van een referendum. De overheid gooit er wat propaganda omheen, benoemt enkel de voordelen die het derde rijk voor hen heeft en zwijgt verder over de nadelen voor het volk. Wij mogen dat grapje voor de rest van ons leven betalen en ook onze kinderen en kleinkinderen zullen met de schuld zitten, maar het is ze veel waard om dat even te verzwijgen. Een dergelijk referendum wordt met grote tegenzin gehouden. De politiek is vervolgens vrij om uw stem te negeren.

Eens in de 4 jaar kunt uw stem uitspreken voor een politieke partij, maar voor de rest heeft u niks te zeggen. Ook uw stem boeit geen sodemieter, want de politieke partijen weten u met de nodige indoctrinatie, propaganda en een gelikt partijprogramma te verleiden tot het kiezen voor mooie beloften die ze toch nooit nakomen. Eenmaal gekozen hebben ze jarenlang de macht. Tenminste, als door hun onkunde het kabinet niet in de lege schatkist valt. Want leeg is de schatkist. Een referendum geven doen ze dan ook niet graag, want de uitspraak van het volk negeren na het houden van een referendum is iets dat zelfs de meest domme idioot kan onthouden voor de verkiezingen. Geen referendum geven is echter ook moeilijk, want dan voelt het volk zich gepasseerd en nemen ze ook wraak bij de verkiezingen. Wat doet de overheid dan? Ze geven wel het referendum, maar zorgen ervoor dat de uitslag niet bindend is. Zo houden ze juridisch een stok achter de deur. Bevalt de uitslag hen en stemt iedereen voor de grondwet, dan kunnen ze naar hartelust uitverkoop houden met uw portemonnee. Het is dan immers de zogenaamde wil van het volk geweest. Helaas voor de overheid stemde Nederland massaal tegen. In dat geval vindt men u zo stom als het achtereind van een varken en te dom om een politieke beslissing te nemen. Ze houden daarom liever geen referendum.

Is de Europese grondwet nu verleden tijd? We zouden kunnen volstaan met het aangeven dat het Nederlandse volk massaal tegen heeft gestemd. We willen niet en de overheid heeft dat geweten ook. Oprotten met dat derde rijk zou ik zeggen. Maurice de Hond heeft in een onderzoek gevonden dat Nederlanders een jaar na het houden van het referendum nog steeds niet van gedachten zijn veranderd. Nederland is en blijft negatief over de EU. Steeds meer mensen keren zich tegen de EU en de grondwet. Het overgrote deel vindt dat als men het waagt om de grondwet aan te passen, men ook een nieuw referendum moet houden. De verwachting is dat het volk het dan weer afkeurt omdat we gewoon niks moeten hebben van het europafacisme.

Stop! Ze hebben een goede verklaring gevonden waarom u de EU niet moet. Het ligt aan het woord grondwet. Staatsrukker Atzo Nicolaï van Europese Zaken stelt dat het verlies van Europa in Nederland simpelweg is gekomen door het woord "grondwet". Ja, erg logisch meneer de staatssecretaris. Wij Nederlanders hebben namelijk van nature een hekel aan grondrechten. Vrijheid van meningsuiting, het recht op privacy en het niet mogen discrimineren zijn regels die ons een doorn in het oog zijn. Het liefst zien we die afgeschaft en alles wat ook maar een beetje naar het woord grondrecht neigt wijzen we met walging af. Voor ons geen vrijheden. Keiharde anarchie willen we zien. Ja hoor. Geloven ze het zelf? Het is godverdomme niet het woord grondwet dat ons stoort, maar de manier waarop men het derde Europese rijk invult.

Een naamsverandering zit er natuurlijk aan te komen. De overheid bedondert u waar u bij staat. We leggen hier de tactiek bloot van de machtshebbers. Ze willen per se de Europese heilstaat erdoor drukken. Het volk er niet bij betrekken valt teveel op. Dus wat doen ze? Ze houden een referendum. Dat plan is mislukt en daarom is het tijd voor het tweede plan. Verander gewoon de naam, koppel het niet meer met de grondwet, maak nieuwe propaganda en zorg dat het volk nu wel "ja-stemt". Doet het volk dat, dan zijn ze de lul. Het land wordt weggegeven en de belastingsdruk zal stijgen tot ongekende hoogte. We mogen dan niet alleen de prijs voor de euro, maar ook die van de economie van de andere landen betalen. Meer ontwikkelingshulp, geld uitgeven voor alle richtlijnen die in Brussel worden opgesteld, werkgelegenheid afstaan aan iedereen in de EU die dat maar wil en vooral de schulden laten oplopen. Mensen, hoed u voor bedrog! Laat u niet beetnemen en als u de kans krijgt: protesteer en stem tegen.

Ik zeg met opzet "als u de kans krijgt". De kans is namelijk groot dat u helemaal geen kans meer krijgt om er ook maar iets over te zeggen. Ze hebben ons in het verleden zoet gehouden met kleine snoepjes. Zo ging Balkenende eens onderhandelen met de EU om ervoor te zorgen dat we 1 miljard minder gaan betalen. Even afgezien dat onze schuld minstens 220 miljard is en dat we elk jaar minstens 20 miljard aan rente alleen al betalen zorgde de onderhandeling er weliswaar voor dat we 1 miljard minder gingen betalen, maar dat we er 2 miljard op achteruit gingen. Zo kan het natuurlijk ook. Verder is de politiek er sowieso al op bedacht dat ze de EU door uw strot gaan duwen. Balkenende, de minister-president afkomstig van het CDA, heeft aangegeven de bevolking compleet te negeren. Hij is hier de professor en in het volk zitten de hersenlozen. Balkenende houdt liever geen referendum meer. Hij acht u de debiel om voor het juiste te kiezen.

Het "juiste" komt uiteraard overeen met wat Balkenende en andere machtsmisbruikers voor ogen hebben. Uw geld, uw privacy en de rest van uw vrijheden. In de EU geldt weer het recht van de meerderheid en daarmee de sterksten. De grootste landen krijgen de meeste macht. Het is een beetje zoals het socialisme: u dient tig keer meer te geven dan anderen u geven en toch durft men te spreken van "eerlijk" delen. Ik vind daar echter niks eerlijks aan. Gelijk verdelen is gelijk verdelen en dus iedereen evenveel macht. Daar willen de saloncommunisten echter niet aan. Gelijk verdelen betekent ook de lasten gelijk verdelen zodat iedereen relatief in percentages gezien evenveel betaalt. Niet Nederland als klein land de minste macht geven en het meeste laten betalen. Rot even gauw op zeg. Als Europa ons enkel nadelen biedt en het volk dat niet wilt, dan moet de politiek ervoor zorgen dat Nederland zich terug trekt uit de EU. We hebben hen eeuwenlang niet nodig gehad. De economische malaise die deels te wijten is aan de euro was al een voorbode van wat ons te wachten staat met de EU en de grondwet.

Protesteren lijkt tevergeefs. De bevolking wacht rustig af en iedereen kent zijn eigen problemen. Mensen hebben niet in de gaten dat ons land beetje bij beetje wordt weggegeven. Straks zijn we niks meer dan een kleine provincie van Europa waar de grote landen het voor het zeggen hebben. Gezien de hoge mate van tolerantie zijn wij straks nog meer de klos met immigranten. Gezien onze hoge mate van emotionele zwakheid waardoor we teveel geld willen geven aan het buitenland zijn we straks nog meer de klos als het om betalen gaat. Gezien de hoge mate van gelegaliseerd geld jatten bij de burgers zal men geen moeite hebben om de belastingsdruk op te voeren als Brussel daartoe het commando geeft. We mogen straks alleen nog maar naar de Europese pijpen dansen. Willen we dat? NEE. Nederland is van ons en hier zou moeten gelden: eigen volk eerst!

De truc zal kortgezegd hetzelfde zijn als met de euro. Toen men in de jaren '90 een nieuwe munt ter sprake bracht, werd de naam ook keer op keer veranderd totdat de burger het zat werd en niet meer protesteerde. U kent vast nog wel de European Currency Unit. Afgekort tot ECU. Het sloeg niet aan en de overheid spendeerde miljoenen aan propaganda. Iedere scholier moest de afkorting en de voordelen uit zijn hoofd leren. Later is het in vergetenheid geraakt. De aandacht verslapte en iedereen dacht dat het er nooit van zou komen. Het werd 2002 en voila, daar kwam het. De nieuwe munt. De euro genaamd. Salaris werd minder, prijzen werden verdubbeld en huizenprijzen gingen een aantal maal over de kop. Uw euro is van hen allemaal.

Voor de grondwet wil men dezelfde truc inzetten. Eerst noemen ze het grondwet. Het referendum is niet bindend, maar bij een "ja" waren we meteen de klos. Bij een geringe acceptatie veranderen ze gewoon de naam en voeren ze het vervolgens zonder referendum geleidelijk in. Hun rechtvaardiging vinden ze in het idee dat ze het eerst gevraagd hebben en toen hebben aangepast aan de wensen van het volk. Dat ze het na de "aanpassing" niet nog eens hebben gevraagd zien ze als formaliteit dat niet nodig was. Ze weten immers allang dat de grondwet er in 2009 gaat komen. Met of zonder uw toestemming. Politici zouden voor dit landverraad onmiddellijk ontslagen moeten worden.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.