Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 38 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

122 Alleen autochtone jubelaars worden bestraft
121 "Neo-nazi" Smit vaker bedreigd na demonisatie
120 Laetitia Griffith: "Amsterdam is asociaal"
119 Rechters steunen moslimterrorisme
118 Rutte: "Studenten zijn luie flikkers"
117 Inholland: "Bachelor of fascism"
116 Neuken en agressief zijn doe je zo
115 Nederland heeft een kort lontje
114 Plagiaat is stout; vermeld altijd de bron!
113 Automutilatie groot probleem onder scholieren (5)
112 PRDV: "Sinterklaas kapoentje..."
111 De VVD neigt naar het fascisme
110 Nederland: "Opgerot met die illegalen"
109 Schriemer: "Kanker-Marokkanen gediscrimineerd"
108 Medewerkers callcentra straks criminelen
107 Nicolaaslyceum: "Ontslag na strafkampregime" [2]
106 Friesland wil meer boeven
105 Gefeliciteerd googlelaars! [Update 2]
104 Racisme toegestaan en nauwelijks bestraft
103 De NS spoort niet

110 # Nederland: "Opgerot met die illegalen" #
Gepost door Misdefinitie op 01-11-2005 om 18:16.
Het vuur en de gemoederen laaiden vorige week nogal hoog op toen een brand ervoor zorgde dat we opeens 11 tickets minder nodig hebben voor de uitzetting van illegalen. Ed van Tijn en Hirsi ali waren zo begaan met het lot van de betrokkenen dat ze gepleit hebben om iedereen die ermee te maken had maar een verblijfsvergunning te geven. Uit een peiling van Maurice de Hond is echter gebleken dat men dat niet wil. Ongeveer 72 procent van de Nederlanders ziet ze het liefst oprotten naar hun eigen land.

De commotie is ontstaan nadat geroepen werd dat het cellencomplex voor illegalen illegaal gebouwd werd omdat de gemeente geen toestemming had gegeven. Het zou ook onveilig zijn omdat het gebouw niet aan de veiligheidseisen voldeed. De gemeente heeft echter verklaard dat het wel degelijk verbeteringen heeft aangebracht ter verbetering van de veiligheid en daarvoor ook alle instructies van het Nederlands Instituut voor Brandweer en Rampenbestrijding heeft opgevolgd. De NIBRA redeneert echter dat dat zeker niet het geval was, want anders had de ramp nooit kunnen gebeuren. Ze lijken daar hun eigen deskundigheid aardig te overschatten.

De zwarte piet wordt zoals gewoonlijk weer het vuur aan het schenen gelegd. Nederland vervalt in de rol die ze zo goed kan vervullen: de excuusrol waarin we als maatschappij de schuld op ons nemen. Wij hebben er volgens die opvatting immers voor gezorgd dat er illegalen en bolletjesslikkers naar ons land kwamen, dus hadden wij ook superdeluxe villa's met brandwerende muren moeten bouwen voor onze gasten. Zelfs Hirsi Ali betuigt haar medeleven door (vermoedelijk om zieltjes te winnen) te pleiten voor een generaal pardon. Nogal vreemd om te horen van een anti-fascist die graag door middel van columns en films laat zien hoe achterlijk andere culturen wel niet zijn.

Zelfs op het ministerie van vreemdelingenhaat en deportatie zingt men tegenwoordig ook al een toontje lager, want Verdonk heeft onder andere in de Telegraaf bekend laten maken dat een slordige 270 mensen voorlopig nog niet uit ons land geschopt worden. Cohen, zijn voorganger Van Thijn en Dittrich van D66 liggen ook al met de handen op de vloer om voor een generaal pardon te pleiten. Als argument voor het pardon om alle bij de brand betrokken illegalen een verblijfsvergunning te geven verwijzen zij naar de Bijlmerramp uit 1992 waarbij een vliegtuig op bezoek kwam midden in een flat vol met illegalen. Daarna is het fenomeen "zielig zijn, zielig doen en alles krijgen" zich verder gaan ontwikkelen.

Dat is nu precies de reden waarom het belonen van mensen omdat ze een ramp hebben meegemaakt onacceptabel is. Hirsi Ali, Cohen en moraalriddersbende en Dittrich zetten met hun streven naar een generaal pardon zo'n beetje aan tot brandstichting. Ze geven het signaal af dat iemand gewoon een brandje moet stichten waarbij hij wel betrokken is, maar anderen doodgaan. Dan zou hij omdat hij de "ramp" overleefde automatisch een verblijfsvergunning moeten krijgen. Gelukkig bleek 72 % van de stemmers in het onderzoek verstandiger.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.