Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 1 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

862 Sociale druk sluipend gevaar
861 Het gevaar van massa-surveillance
860 Politiedwazen zijn geen bazen
859 Islamitisch geweld goedgepraat
858 Sexjobs suikerooms ordinair belazerd
857 Flexwet, uit met de pret
856 Asielopvang van God los
855 Ouderen een rotzorg
854 Regels te aangescherpt
853 Asielige propaganda
852 Onvoldoende is voldoende
851 Recht is een religie
850 Verpest door gepest
849 Dweilen met asielkraan open
848 Onderwijs niet relevant
847 Schuld op schuld stapelen
846 Hypocriete asielsmiechten
845 Minder gewaardeerde dieren
844 Werk aan de arbeid
843 Gevlucht is een klucht (1)

856 # Asielopvang van God los #
Gepost door Misdefinitie op 28-10-2015 om 23:06.
Met de legendarische uitspraak "wir schaffen das" heeft bondskanselier Merkel namens Duitsland voor de zoveelste maal een capitulatieverklaring getekend. Alle grenzen werden wagenwijd opengezet met als gevolg dat de vijanden van ons volk nu massaal als walgelijke kakkerlakken door onze straten marcheren en het begrip cultuurverrijking heel anders uitleggen. De asielzoekerscentra worden nog sneller uit de grond gestampt dan Hitler concentratiekampen kon bouwen. Wel krijgt u door al deze ontwikkelingen een uniek blank privilege toegewezen. U kunt er nu namelijk persoonlijk getuige van zijn hoe een oorlog voor uw ogen ontstaat. Compleet met bezetting, inkwartieren en Kristallnacht. Zodat u niet meer blind hoeft te varen op de joodse versie van de verhalen over de geschiedenis. Immers, u maakt het zelf mee. We laten het geheel aan u om een oordeel over te vellen over de beweringen van de zieligheidsindustrie. "Kom allemaal naar Europa," roepen de extreem linkse machthebbers terwijl we ook in Nederland alle asielrecords breken.

Ze zitten overal.

Woorden schieten te kort als we willen omschrijven welke emoties we voelden toen dat misbaksel uit Duitsland heel Europa nog maar eens een keertje in de uitverkoop deed. Het is alsof men in 1945 nog eens de grenzen open wilde zetten om nog meer Duitsers binnen te laten terwijl wij er juist vanaf wilden. Toegegeven, het aantal doden was toen een tikje hoger en dan is het een stuk eenvoudiger om mensen te overtuigen dat ze allemaal weg moesten. Veel gehoord was echter ook de opmerking dat ze het allemaal niet geweten hadden. Want als ze het wel wisten, dan zou het nogal achterlijk zijn om niet in te grijpen. Hadden we het maar geweten. Nu weten we het. En willen we voorkomen dat er veel doden vallen. Bijvoorbeeld door terreur. Uiteraard willen we niet nog een keer wachten totdat die doden er daadwerkelijk zijn. Nee, we willen NU kunnen ingrijpen. Maar wat gebeurt er? Een aanzet tot veel ergere dingen. Bij opiniemakers staat Merkel bekend als sloor die de regie totaal kwijt is. Op alle gebieden, dus ook als het om massa-immigratie gaat.

Duitsland kreeg te maken met recordaantallen immigranten. Andere landen kunnen ook hun borst alvast natmaken voor als de storm komt. De kritiek zwelt aan, maar dat kan de machthebbers die veilig afgezonderd in hun ivoren torentjes zitten, geen reet schelen. Duitsland staat symbool voor het nieuwe Derde Rijk Europa. Of eigenlijk EurabiŽ, want dit continent is allang niet meer van ons. Zulke beslissingen raken Nederland net zo hard en we beginnen het steeds vaker te voelen. Hoogstwaarschijnlijk bent u al die honderden artikelen die we hebben geschreven over criminele immigranten niet vergeten. U kunt er zeker van zijn dat als het aantal immigranten toeneemt, ook die criminaliteitsgolf weer de kop op steekt. Al lijkt het wel alsof het de kranten verboden is om daar nog over te schrijven. Laten we daarom eens gaan kijken naar wat het opengrenzenbeleid in Europa voor Nederland betekent. Nederland wordt steeds vaker het afvoerputje van Europa. Om het simpele feit dat ons land piepklein is en dus snel overbevolkt raakt.

Voor deugmensen lijkt de redenatie nogal eenvoudig en overzichtelijk. Zielige huilparasieten tonen hun vochtige puppyoogjes gecombineerd met emotionele uit het hoofd geleerde verhaaltjes en aan de linkerkant zetten ze de landsgrenzen alweer wagenwijd open. Want oorlog en mensenrechten is het grote excuus en dan is de rest niet meer zo belangrijk. De waarheid is slechts irrelevant. Tenzij ze alles kunnen verdraaien om daar voordeel bij te hebben. Socialisten hebben het geheugen van een goudvis en hanteren daarom tevens het principe dat slechts wat ze vandaag kunnen overzien en onthouden, relevant is. Alsof God de wereld gisteren heeft geschapen, de middelen oneerlijk heeft verdeeld en de slachtoffers van de blanken thans terecht een noodzakelijk beroep doen op onze schaarse middelen. Hadden we ze maar niet moeten discrimineren. Dat de mensheid zich al tienduizenden jaren moest ontwikkelen, boeit ze niet. Alles wat er in het verleden is gebeurd qua massa-immigratie, terreur en criminaliteit, wordt volledig vergeten.

Bij het CBS tellen ze inmiddels meer dan 3 miljoen allochtonen en de kranten staan al decennia lang vol met de criminele activiteiten die daarmee gepaard gaan, maar voor hen is vol nog niet vol genoeg. Er kan altijd meer bij. Met het smoesje dat het deze keer echt om vluchtelingen gaat die bovendien erg nuttig zouden kunnen zijn voor onze samenleving. Zonder uitzonderingen zouden ze allemaal hersenchirurgen en raketgeleerden zijn. Die hier niet eens willen blijven met al hun kennis. Verstandige mensen prikken hier natuurlijk zo doorheen. Maar zelfs als u ze, na alles wat u weet, nogmaals het voordeel van de twijfel wilt geven, dan is het niet meer dan logisch dat u vooral het tijdelijke karakter van hun verblijf moet benadrukken. Even hulp bieden vanwege de "oorlog" en zodra de oorlog weer voorbij is, hand in hand terug naar eigen land. Menselijk en toch praktisch om zo problemen te voorkomen. Al die economische profiteurs blijken namelijk allerlei (infectie)ziekten mee te brengen zoals schurft, tuberculose en open-tbc.

Ja, beste socialistische randdebielen, mensen uit andere werelddelen opvangen is namelijk niet zomaar een kwestie van de eerdere gevolgen negeren en ze maar gewoon in een detentiecentrum zetten. Mensen zijn helemaal niet gelijk. Wij westerse blanken zijn superieur omdat wij al eeuwenlang een ontwikkeling doormaken. Na eeuwen aan ontberingen te hebben meegemaakt, zijn wij erin geslaagd om onze wetenschap zo te ontwikkelen dat we vrijwel alle bekende ziekten de baas kunnen. Dat is echt geen kwestie geweest van even aan God vragen of hij de juiste formule van de medicijnen even kan doorstralen. Nee, we hebben daar letterlijk eeuwenlang op moeten broeden. Vandaar dat het ook niet eenvoudig is om een oplossing te vinden voor moderne ziekten die nog niet zo lang bekend zijn en woekeraars zoals kanker. Ook is het daarom niet mogelijk om alle ziekten die over de hele wereld bestaan snel te bestrijden. Onze evolutie, ontwikkeling en strijd kon zich louter richten op wat hier bestond en wat we hier konden uitroeien.

Concreet betekent dat dat als we door de massa-immigratie weer oude ziektes terug brengen of zelfs nieuwe introduceren die hier niet (meer) voorkwamen, we weer terug in de tijd worden geworpen. Met desastreuze gevolgen, want we hebben onze hele maatschappij erop ingericht dat bepaalde dingen hier niet kunnen gebeuren. Zo zijn we allemaal dicht op elkaar komen worden, hebben we ons zorgstelsel ingericht op specifieke risico's en richt de farmaceutische industrie zich niet meer op ziektes die hier niet meer voor horen te komen. Een van de redenen waarom we nu ouder worden dan vroeger, is onze hygiŽne. Een slechte hygiŽne is namelijk een extreme risicofactor voor infecties. Juist onder de "vluchtelingen" schort het hier nogal aan. Zelf gaan ze er blijkbaar niet snel genoeg dood van, maar ze ruiken wel vaak alsof ze in verregaande staat van ontbinding zijn zoals in Zaandam het geval blijkt. Asielzoekers maken van de faciliteiten van hun weldoeners zo'n tyfuszooi dat zelfs de bacteriŽn er misselijk van worden.

Lekker zo vlak bij onze woningen en ziekenhuizen waardoor we dat ongedierte straks ook op onze bord krijgen. Uw linkse overheid is overigens goed op de hoogte van de gevaren. De GGD zou al de opdracht hebben gekregen om al die nieuwkomers te controleren op infectieziekten. Waanzin natuurlijk, want dan hebben we die meuk al binnen onze landsgrenzen gekregen. Beter is de grenzen volledig sluiten voor iedereen uit die landen en alles meteen linea recta terug te sturen. Desnoods via een dropping. De overheid heeft verdomme het recht niet om de volksgezondheid te bedreigen enkel en alleen omdat zij denken dat het menselijk is om van Nederland een onmenselijke vuilnisbelt te maken. Het is een feit van algemene bekendheid dat allochtonen al continu een extreem grote druk leggen op onze gezondheidszorg. Vraagt u zich nooit eens af waarom u nooit geÔnformeerd wordt over het gevaar dat u hierdoor loopt? Beseft u wel dat ook u ziek kunt worden door een infectieziekte en lange tijd met onverklaarbare klachten kunt rondlopen?

Almere houdt inmiddels geschrokken de adem in bij de komst van nog meer asielzoekers. Het bekende riedeltje is hier van toepassing. Allochtonen zorgen voor overlast, vechtpartijen, berovingen en verkrachtingen. Uw beheerder is in 2010 nog strafrechtelijk veroordeeld omdat we het waagden om kritiek te hebben op deze verkrachters en ander tuig, maar keer op keer blijkt dat we toch weer gelijk krijgen. Ter vergelijking merken we op dat we dit soort berichtgeving nooit horen over PVV'ers. De termen allochtoon en verkrachting lijken daarentegen haast synoniemen te zijn en dat is niet omdat wij die woorden zo vaak gebruiken. Wijkbewoners die dagelijks moeten leven tussen de terreur van dat zandnegervolk, proberen zich nog netjes uit te drukken. De cultuurverschillen zouden te groot zijn en daardoor is meer opvang uit den boze. Tegen illegale straatverkoop en drugsdealers treedt de politie niet op. Feitelijk komt het erop neer dat asielzoekers alles mogen en dat u er niks van mag zeggen. Anders bent u een racist en sluiten ze u op.

Ondertussen luiden ze bij het COC de noodklok over de onveilige situaties waarin homoseksuelen zich bevinden in de opvangcentra. Al die lieve, sociale en getraumatiseerde "oorlogsslachtoffers" blijken namelijk heel verrassend een hekel te hebben aan homo's. Allah schijnt in de religie van vrede voor te schrijven dat moslims alleen maar seks mogen hebben met broeders, kinderen en kamelen. Wie afwijkt, moet het ontgelden en continu pesterijen dulden. Best wel bizar. Zogenaamd uit de oorlog vluchten en dan het land van hun gastheer onveilig maken. Is dat dan hun eerste prioriteit? Of zijn ze allemaal zo geestelijk gestoord dat we dit als normaal moeten beschouwen? Hoe dan ook, ongewenst seksueel roofdiergedrag is een internationaal probleem. In Zweden heeft een cultuurverrijker een 3-jarig kind verkracht. Getracht werd om dit in de doofpot te stoppen door in eerste instantie de politie niet te bellen. Verkrachters en homohaters worden massaal beschermd door deugmensen als de daders afkomstig zijn van de massa-immigratie.

Wellicht denkt u de dans te ontspringen als u het geluk heeft dat er in uw wijk, dorp of stad nog geen asielzoekers worden gehuisvest. Behalve dat zulke gedachten behoorlijk egoÔstisch zijn (zolang ze niet in uw achtertuin zitten is er blijkbaar niks aan de hand), is dat nogal naÔef. Sowieso draaien we met z'n allen op voor de kosten via de belastingen. Des te meer allochtonen we opnemen, des te zwaarder uw lasten worden. Totdat u zich helemaal niks meer kunt veroorloven. De huizenprijzen beginnen ook al weer fors te stijgen en dankzij de flexwet is werk ook geen zekerheid meer. Bedenk goed dat ook U plotseling in een situatie kunt komen dat elke cent die u zelf mag houden, uw leven kan redden. En de extra kosten voor de opvang zijn fors. De minister van Diefstal FinanciŽn Dijsselbloem schat dat het dit jaar alleen al richting de 1 miljard gaat en dan is hij zo'n bagatelliserende linkse rat. Geert Wilders, GeenStijl en andere rekenaars geven echter aan dat de kosten eerder richting de 5 miljard gaan.

Een tweede probleem is dat er een heuse wildgroei aan het ontstaan is van centra waar die profiteurs op uw kosten kunnen gedijen. Zij worden ook echt niet alleen gehuisvest in officiŽle centra waartegen u eventueel kunt gaan protesteren. Het is de bedoeling dat ze na een kort verblijf in zo'n hotel uiteindelijk een eigen woning krijgen toegewezen. U weet wel, zo'n plaats waarvoor u als blanke Nederlander minstens 10 jaar op de wachtlijst moet staan om te kunnen huren of minstens 30 jaar moet studeren en werken om te kunnen kopen. Gemeenten werken daar gewoon aan mee. Zo wil Amstelveen in overleg met het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) de profiteurs gaan huisvesten in leegstaande kantoorpanden. Panden die op kosten van de burger gekocht of gehuurd worden. Woningnood onder blanken? Fuck you, zij komen eerst. Zij hebben voorrang. Want zij zijn zo zielig en maken ellende mee. Het COA is een gedrocht dat zich louter tot doel heeft gesteld zoveel mogelijk allochtonen huisvesten in Nederland zonder ze terug te sturen.

Hun werkwijze is precies hetzelfde als die van anti-discriminatiebureaus. Een bedrijf, organisatie of gemeente krijgt van het COA een verzoekbrief met daarin een bevel tot inkwartieren. Onmiddellijk uw faciliteiten afstaan aan de zieligheidsindustrie, anders volgen er sancties. Recent overkwam dat attractiepark Duinrell. Verplicht asielzoekers opvangen voor minstens een jaar of anders de toorn van de social justice warriors over u heen krijgen. Uiteraard vermelden ze dat niet letterlijk. Niet zoals het MDI ook niet in hun mails naar onze beheerder had gezet dat hij ontslagen, vervolgd en met de dood bedreigd zou worden als hij niet zou gehoorzamen door meteen al onze teksten te verwijderen. Het gaat altijd om een "verzoekbrief" die juridisch door de beugel lijkt te kunnen. Dat soort fascistische organisaties werken met goedkeuring van de linkse overheid en illegale knokploegen zoals de AFA. Wie niet gehoorzaamt, wordt kapot gemaakt. Linksom of rechtsom. Desnoods zorgen ze ervoor dat er een gekke opstaat om het karwei af te maken.

Organisaties zien zich dus genoodzaakt om mee te werken, want de gevolgen kunnen dermate ernstig zijn dat hun voortbestaan wordt bedreigd. Die slinkse ratten zorgen er altijd voor dat ze net binnen de wet lijken te opereren omdat het vuile werk door hun laffe anonieme achterban gedaan wordt. Vandaar dat bedrijven er in eerste instantie positief op lijken te reageren. Burgers krijgen daardoor het idee dat het allemaal wel meevalt en dat professionals de mogelijkheden echt goed hebben onderzocht. In werkelijkheid worden ze gedwongen om mee te doen uit angst kapot gemaakt te worden. Later, als het eenmaal heeft gewerkt, ligt de weg open naar permanente huisvesting. Als de media het inmiddels vergeten zijn en de dreiging van smaad nog altijd op de loer ligt. Wie durft er immers asielzoekers te verwijderen van zijn terrein in de wetenschap dat extreem links dan wel even een brandje komt stichten? Schijn bedriegt. Niemand zit te wachten op ellende met asielzoekers, toch gaan ze zogenaamd akkoord. Roept dat geen vragen op?

Reeuwijk kreeg de asielzoekers gewoon door de strot geduwd. Gewoon bussen laten rijden, dan kunnen de burgers toch niet meer protesteren. Vervolgens laten ze er een linkse burgemeester bij komen die ze welkom heet. En wie bent u dan om te protesteren? Een burgemeester is immers een respectabel man. Weliswaar niet democratisch gekozen maar er gewoon als marionet neergezet door die linkse smiechten, maar hey, dat mag de pret niet drukken. Aangezien zo'n man een betere reputatie heeft dan wij, is alles wat hij zegt belangrijk en alles wat wij zeggen racisme. Lekker belangrijk dat uw dochtertje op een kwade dag in een auto wordt getrokken en verkracht. Zij zal er wel als een uitdaging rondgelopen hebben. Die arme asielzoekers. Steeds maar weer die verhalen over de oorlog. Steeds maar weer die zieligheid. En al die tijd geen vrouw gehad natuurlijk. Omdat ze allemaal broeders zijn. "Respect", zo gaat dat. Socialisten zijn heer en meester in het doen alsof het allemaal normaal, eerlijk en menslievend is. Dat maakt ze zo gevaarlijk.

Zou het daarbij blijven en er ooit een einde aan de instroom van immigranten komen, dan hadden we nog enigszins kans om een werkbare oplossing te bedenken waarmee de meeste mensen gelukkig zouden zijn. Zoekt u echter op het internet naar de aantallen, dan krijgt u schrikbarende cijfers onder ogen. Let vooral op het woord "recordaantal" dat meerdere malen valt. Waar en wanneer u ook zoekt. Zo is alleen al het aantal SyriŽrs dit jaar met 14.200 gegroeid. Vorig jaar kregen we er ook al 8.600 bij. Waarbij u moet bedenken dat alles wat er al was, ook nog gewoon blijft meetellen in de misdaadstatistieken. Weblogs van opiniemakers buitelen over elkaar heen in een wanhopige poging deze absurde situatie in nette woorden te vervatten. Tevergeefs, in 2014 telde men al minstens 181.000 nieuwe immigranten en het worden er elk jaar weer meer. Naast Nederland hebben ook landen als Duitsland te maken met deze tsunami. Duitsland telt inmiddels 11 miljoen immigranten. Dat is 13 % van het totaal. Nederland zit op bijna 20 %. Wir schaffen das!

Met meer dan 3 miljoen allochtonen ons land overspoelen, duizenden berichten in de media over de criminele daden van immigranten en overal ellende door die cultuurverrijkers, is een misdaad tegen de menselijkheid die haast surrealistisch aanvoelt. Wie daaraan meedoet, het faciliteert of middels het wegkijken toestaat, moet wel een slecht mens zijn. Daarmee doelen we ook op al die deugmensen die al die nepzieligheid verspreiden, het rechtse Verzet uitmaken voor nazi's en elke keer weer bezwaar maken als er oplossingen op tafel komen. Walgelijke Gutmenschen waarmee we dingen willen doen die we hier niet eens mogen noemen. Terecht en verdiend. Wie ons land verraadt, heeft hier geen toekomst. Zo duidelijk is dat. Al die socialistische kontenbonkers weten dat ook dondersgoed. Vandaar dat ze hun slechtheid proberen te verhullen door de problemen af te doen als gezanik in de marge. Hun deugen gaat altijd voor. Bagatelliseren en goedpraten is een kunst die voornamelijk beoefend wordt door hersenloze mongolen die met de duivel in een bed slapen.

Objectieve voorlichting noemen ze dat bij LinksVandaag. Weliswaar moeten ze erkennen dat er een forse stijging aan asielzoekers is, maar wanneer ze dat vergelijken met de jaren '90 valt dat allemaal wel mee. Ja, het is niet zo erg dat er duizenden Joden sneuvelen in moslimlanden, want tijdens de oorlog waren het er 6 miljoen. Het is dus al minder en dat is goed. Toch? Nee, stelletje imbecielen dromedarispijpers, dat is niet goed. De denkfout die hier gemaakt wordt is tunnelvisie gericht op slechts 1 kleine periode. Links kijkt niet verder terug dan 1 jaar en pakt vervolgens het onderzoek eruit dat het kleinste aantal rapporteert. Belachelijk, het gaat er niet om of er dit jaar meer of minder asielzoekers bij zijn gekomen in vergelijking met een willekeurig jaar ergens in de geschiedenis. Het gaat godverdomme om het totaal aan allochtonen dat sinds, pak hem beet, de oorlog hier is gekomen. Meer dan 3 miljoen stelletje ranzige brulapen. Fucking meer dan 3 miljoen. Dat is het getal dat ertoe doet!

Dezelfde fout maken ze als het gaat om de kosten. Weer pakken ze een kleine periode van een jaar erbij. Geen 1 miljard dat ze kunnen bagatelliseren. Nee, we hebben verdomme een staatsschuld van 450 miljard. De massa-immigratie kost ons minstens 8 miljard per jaar. Dus in meer dan 50 jaar, hebben we onze volledige staatsschuld te danken aan dat importgespuis. Daarvoor betalen we bijna ons half salaris plus nog talloze andere belastingen zoals 21 % btw. Dat zijn de fucking cijfers die ertoe doen. De totalen. Niet uit de context gerukte kleine getallen over kleine perioden. En het blijft maar doorgaan. Het wordt nooit minder. Die miljoenen mensen en die miljardenschulden zullen blijven bestaan. Hoeveel er ook gebagatelliseerd wordt. Zelfs bij TPO komen ze met diezelfde belachelijke vergelijking en merken ze doodleuk op dat we het toch wel allemaal overleefd hebben, dus dan kan dit er ook nog wel bij. Wat een intellectuele armoede, triest. Alles en iedereen leutert maar die hersenloze propaganda na. Terwijl de feiten duidelijk en helder zijn.

Geen wonder dat hardwerkende burgers in protest komen. Zij zien namelijk niet die "paar duizend" als links de theoretische periode zo klein mogelijk maakt, maar de ellende van al die miljoenen die we in 60 jaar hebben opgespaard. Nu zijn ze aan de rechterkant nogal fatsoenlijk van aard. Alle reden hebben om er met een gestrekt been in te gaan en geweld te gebruiken, maar desondanks rustig blijven en gebruik maken van de mogelijkheden die de wet hen biedt. Namelijk naar inspraakavonden gaan en daar hun bezwaren laten horen. Helden die echt ons respect verdienen, want ondanks dat ze de strijd aangaan met die fascisten, blijven ze strijden met het woord en niet met de vuisten. Links-georiŽnteerde media proberen het Verzet uiteraard weer af te schilderen als extreem rechts. Alsof doen wat de wet toestaat extreem is. Alsof mensen niet op zulke inspraakavonden mogen komen als ze een andere mening hebben. "Bek houden en accepteren," is het linkse credo. Niet praten of bezwaar maken. Wat blijft er dan over? Geweld, want dit is onacceptabel.

De megalomane houding van die kankerhonden is werkelijk om te kotsen. Ze halen eventjes hun schouders op en gaan dan gewoon weer verder. Alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Zwolle geeft ze een dikke villa terwijl onze mensen te kampen hebben met woningnood. Leidse gemeenten bundelen hun krachten en laten er niks aan gelegen om uw steden vol te proppen. Gemeente Krimpenerwaard wijst een referendum over de opvang af. U gehoorzaamt maar lekker. Rotterdam bouwt geen huizen meer voor ons volk, maar maakt wel de grond bouwrijp voor asielzoekers. Vervolgens vinden politici het raar dat ze bedreigd worden. Vreemd zeg. Als jullie niet willen praten, wat moet het Verzet dan? Dan durven die nieuwkomers nog te klagen ook. Het is allemaal niet luxe genoeg. Van versobering kan volgens de socialisten echter geen sprake zijn. Agressie zou echter hun werk verhinderen. Gossie, wat kut zeg. Syrische profiteurs beginnen te janken dat zij de echte vluchtelingen zijn en dat alle anderen de tering kunnen krijgen.

Overweging.

Vluchtelingen, asielzoekers, arbeidsmigranten of hoe links hun troetelkindjes ook willen noemen: het is allemaal 1 pot nat. Cijfers laten zien dat slechts een piepklein gedeelte bestaat uit echte vluchtelingen. De rest zijn alleen maar profiteurs. Oververtegenwoordigd in de criminaliteit, uitkeringen en vreemde ziektes. Mensen die hier niet horen, maar voor wie wel alle middelen worden ingezet om ze hier permanent te kunnen huisvesten. Inmiddels heeft u alle smoesjes honderden keren voorbij zien komen. Loze discussies vol met drogredeneringen en denkfouten worden afgewisseld met fascistisch gedrag jegens hen die het tij proberen te keren. Wat voor belang kunnen die linkse dwazen hier in godsnaam bij hebben? Ook hun leefomgeving wordt hier namelijk door vervuild. Net zolang totdat ook zij geen fatsoenlijke plek meer hebben om te leven. Waanzin, elk weldenkend mens moet kunnen inzien dat het zo niet kan. De conclusie zou moeten zijn dat die linkse imbecielen niet goed bij hun hoofd zijn. "Wir schaffen das" na zoveel ellende? Knettergek!

Maak er maar een woordspelletje van. Doe maar alsof wij nazi's zijn. Roep maar dat het slechts een kleine extreem rechtse groep is die er last van heeft en in actie durft te komen. Negeer alles maar en steek uw kop maar in het zand. Wij weten wel beter. Weet u wat ons al die tijd op de been houdt? De gedachte dat zulke mensen uiteindelijk zichzelf straffen. Wanneer zo'n rifaap als een agressieve primaat een vrouw pakt, dan hopen we stieken dat het zo'n linkse tuthola is. Of een agent, officier en rechter die mensen van het Verzet hebben lastiggevallen. En omdat het zo vaak voorkomt, is die kans groot. Dan roepen wij wel "Geert is rechtvaardig!". Elke keer als er weer een aanslag plaatsvindt. Elke keer als we weer horen over zo'n multiculturele verkrachting. Elke keer als er berovingen of brandstichtingen plaatsvinden door Marokkanen. Dit is toch wat u wilt? Het boeit toch niet wat wij zeggen. Kapitein Multicul komt jullie allemaal halen. Wacht maar af, het wordt nog veel leuker. Wij pakken de popcorn alvast.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.