Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 1 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

862 Sociale druk sluipend gevaar
861 Het gevaar van massa-surveillance
860 Politiedwazen zijn geen bazen
859 Islamitisch geweld goedgepraat
858 Sexjobs suikerooms ordinair belazerd
857 Flexwet, uit met de pret
856 Asielopvang van God los
855 Ouderen een rotzorg
854 Regels te aangescherpt
853 Asielige propaganda
852 Onvoldoende is voldoende
851 Recht is een religie
850 Verpest door gepest
849 Dweilen met asielkraan open
848 Onderwijs niet relevant
847 Schuld op schuld stapelen
846 Hypocriete asielsmiechten
845 Minder gewaardeerde dieren
844 Werk aan de arbeid
843 Gevlucht is een klucht (1)

853 # Asielige propaganda #
Gepost door Misdefinitie op 13-10-2015 om 23:31.
In tegenstelling tot wat de linkse smiechten u proberen wijs te maken, zijn wij realisten geen gewetenloze monsters die hulpbehoevenden aan hun lot over willen laten. Mensen in nood moeten geholpen worden, maar wij beginnen niet meteen te ejaculeren bij het idee van Nederland een grote gore zwarte orgie te maken van neanderthalers die elkaar vanwege de overbevolking alleen nog maar de hersens in willen slaan. Hulp bieden moet met beleid gebeuren. We gaan ook niet elke zwerver op straat een maandsalaris geven waardoor we zelf niks meer te eten hebben. U gaat ook geen willekeurige junk in huis nemen zodat hij even lekker uw dochter kan gaan uitwonen. Nee, we zullen nu eenmaal moeten accepteren dat we als Nederland niet verantwoordelijk kunnen zijn voor de hele wereld. Het blijft altijd makkelijk om een grote bek te hebben, maar linkse praatjes vullen niet de gaten en ellende die open grenzen achterlaten. Gutmenschen als Hollande en Merkel hebben Europa in de totale oorlog gestort en toegestaan dat de islam ons volledig zijn macht heeft.

Totale asielchaos dreigt.

Vol medelijden en minachtig moeten we telkens terug denken aan een van onze geschiedenisleraren. U kent dat wel, zo'n linkse hoer die zichzelf geweldig vond en vol afschuw over de Tweede Wereldoorlog sprak. Eerst gaf ze aan niet te begrijpen hoe het toch kon dat er zoveel landverraders waren in de oorlog. Hoe konden mensen het toestaan dat er zoveel Jodenhaters een land konden bezetten en waarom deed het volk niks? Om vervolgens te besluiten dat het wel door racisme moest komen. Het welbekende "alles is de schuld van blanken die nu eenmaal een etnisch monopolie hebben op racisme"-verhaaltje volgde. De propaganda die de meesten van u nog wel zullen herkennen. Vandaag de dag krijgen we steeds meer signalen dat het allemaal anders gaat. Europa en Nederland volledig overspoeld door Jodenhatende islamieten? Dan laten mensen gewoon weer zien dat ze geen flikker hebben geleerd van de geschiedenis. "Wir schaffen das!" riep Merkel. Terreur, verkrachtingen, antisemitisme, wir schaffen das! Daar moeten jullie maar aan wennen vuile racisten!

Al snel komen ze met nog een ander argument uit de bekende oorlog. Hollande merkt op: "Wir haben es nicht gewusst!" Te laat zouden zij hebben opgemerkt dat het gesodemieter in het Midden-Oosten ook voor ons gevolgen zou hebben. Wel godverdomme, sinds de jaren '80 worden we al gewaarschuwd door Janmaat, Pim Fortuyn en Geert Wilders. Sinds 15 jaar worden we ook gewaarschuwd door diverse internetwebsites, onderzoeksjournalisten en andere opiniemakers. Soortgelijke helden vinden we uiteraard ook terug in Frankrijk en Duitsland. Natuurlijk hebben ze het geweten. Ze hebben namelijk geen middel onbenut gelaten om critici de mond te snoeren, te vervolgen of zelfs simpelweg te laten vermoorden. En zelfs al zouden ze het allemaal niet geweten hebben omdat ze met de piemel van de islam in hun reet en hun kop in de grond nooit hebben willen luisteren, hoe komen ze erbij dat hun gedrag geen gevolgen had? Binnen 30 jaar 3 miljoen allochtonen binnen laten in een land van amper 13 miljoen Nederlanders is een regelrechte bezetting!

O wacht, dat Jodenhatende tuig dat tussen de economische profiteurs als asielzoekers binnenkomt, is natuurlijk zielig. Net zoals de Duitsers destijds zielig waren. Want overal waren de Joden. Die waren de schuld van alles. En daarom verdienden ze de behandeling die ze moesten ondergaan. Toen en nu. Daar mag het Verzet niks van zeggen, stelt u zich eens voor. Bevrijding? Dat vond links enkel "leuk" om te voorkomen dat ze kaalgeschoren werden, want tientallen jaren later importeren ze gewoon weer nieuwe Jodenhaters. Ja, we horen het die linkse druiloren continu zeggen. We moeten ze vluchtelingen noemen. Arme mensen die zijn gevlucht voor een oorlog die uiteraard ook de schuld is van de blanken. Moslims vermoorden elkaar wereldwijd en blieven niemand, maar hey, de "weg met ons blanken"-brigade duldt geen tegenspraak. Allemaal nette mensen die hier komen. Hersenchirurgen en raketgeleerden enzo. Terroristen reizen massaal mee tussen de "vluchtelingen". Een voldongen feit dat stelselmatig door links wordt ontkend.

Kijk, het is heel simpel. Als hordes Duitsers ons land bezetten, hun haat verspreiden, een gevaar vormen voor onze mensen en zelfs hun radicale plannen ten uitvoer brengen, dan moeten ze allemaal weg. En natuurlijk werd opa in de jaren '40 voor een soortgelijke uitspraak bedreigd door de Duitsers, NSB'ers, de Nederlanders rechters en de overheid. Maar het interesseerde hem geen flikker. Voor elke bedreiging schoot hij zo'n linkse rat dood en uiteindelijk weet iedereen dat het Verzet gewonnen heeft. Wel nu, we mogen tegenwoordig geen eigen mening of gevoel meer hebben, maar zo voelen wij ons ook onder de huidige islamitische bezetting. Ook zij verspreiden hun haat. Niet alleen jegens Joden, maar ook homo's, vrouwen en blanken moeten het ontgelden. De terreurdreiging is reŽel en ditmaal gaan we niet wachten totdat we allemaal in de gaskamers belanden. Denk verdomme eens realistisch na stelletje dwazen. Aangezien we weten dat terroristen hier tussen de profiteurs binnen komen, is het noodzakelijk om de grenzen volledig te sluiten.

Goed, u bent links, u wilt net als in de jaren '40 afwachten totdat ze echt de concentratiekampen in gebruik gaan nemen en u denkt dat wij u nooit de doodstraf mogen geven. Wees dan in elk geval fatsoenlijk in uw redeneren. Consequent redeneren. U zegt ons dat het vluchtelingen zijn die vluchten voor de oorlog. Het criterium om hier tijdelijk te blijven, is dus komen uit een land waar daadwerkelijk oorlog heerst. Dus moet elke buitenlander die niet uit een land komt waar ze daadwerkelijk vechten, bijvoorbeeld Marokko en Turkije, het land verlaten. Opvang is bovendien tijdelijk. Oorlog voorbij is oprotten. Controleer dat en begin die mensen terug te sturen. Dan wordt de stroom in elk geval kleiner en beheersbaarder. Ook wordt het dan mogelijk om de kleine groep die overblijft, stevig te onderzoeken. Want het is toch heel logisch dat als onbekende mensen hier komen, we te weten komen wie ze zijn. Aan ons wordt al een legitimatie gevraagd als we in ons eigen land lopen, waarom mogen anonieme buitenlanders dan niet onderzocht worden?

"Nee," zegt de politie, "we onderzoeken pas bij een vermoeden van terreur". Maar van een vermoeden is voor links natuurlijk nooit sprake omdat zij willen dat hun geÔmporteerde stemvee kan blijven, dat snapt u ook wel. Dus zelfs als blijkt dat zij een verdacht oorlogsverleden hebben, dus niet simpelweg gevlucht maar daadwerkelijk mensen hebben gedood, dan worden ze niet als verdachte gezien als ze verklaren dat ze hun misdadige verleden nu hebben afgezworen. Ja hoor, tientallen mensen vermoord en daarvoor gezocht worden, maar toch gewoon als "vluchteling" gezien worden in plaats van als een gevluchte misdadiger. Wat moet een man doen om als verdachte gezien te worden in dit land. Nee, niks zeggen. Blank en een eigen mening hebben, we weten het. De terreurdeskundigen bij het kennisinstituut Clingendael vinden het allemaal gezeik. Er zitten geen terroristen tussen de vluchtelingen. Natuurlijk niet. Valt het u ook op dat de zieligheidsindustrie vervlochten is in vrijwel alle overheidsorganisaties die zich met asielzoekers bezighouden?

Humor hebben die socialisten wel. Vrijwillig de bezetter binnenlaten, alles faciliteren, terreur en radicalisatie op de koop toenemen, hun eigen mensen als rechts-extremisten neerzetten en dan de burgers die nog in links geloven oproepen om een noodvoorraad aan te leggen van 10 dagen. Voor het geval de overheid de situatie niet meer onder controle heeft en er volksopstanden gaan uitbreken. Hoezo is de oorlog begonnen door racisme? Oorlog begint altijd door links fascisme. Ja, we weten dat u dit allemaal niet wilt horen en het nogal confronterend is. De meeste mensen zullen het sowieso nooit willen begrijpen, maar het is toch echt waar. Al die zogenaamd "fatsoenlijke" mensen die u al uw hele leven spreekt, waren niks anders dan een faÁade. Nepgedrag om u een rad voor ogen te draaien. Met hun eerlijkheid en nuance hebben ze de hele maatschappij gesloopt en nu schijten ze bagger uit angst voor oorlog. Arme mensen die al tientallen jaren in het socialistische gedachtegoed geloofd hebben. Echt, als wij zo waren, dan pleegden we zelfmoord.

Ingrijpen? Tot inkeer komen? Toegeven fout te zitten? Dat nooit, niet zonder een echte oorlog te voeren. Een bloederig slachtveld op het altaar van de islam, daar krijgen ze allemaal een harde piemel van. Heeft u nog steeds de illusie dat de overheid u gaat beschermen? Hecht u nog waarde aan dat idiote gebrabbel van hun "experts"? David Kenning is zo'n expert. Jarenlang stroopt hij diverse regeringen af om hen te voorzien van advies. Uiteraard vooral uitgenodigd op last van socialisten zoals van de PvdA. Zijn advies? Zie jihadisme vooral niet als ideologie en de heilige oorlog, maar als puberaal gedrag. Want kinderverkrachting, onthoofdingen van mensen levend verbranden, dat hebben we allemaal wel eens gedaan als pubers. Daar groeien we overheen en dan gaan we beledigen. Zoiets. Zelf ziet de "expert" eruit als een hippie die naar hardrock luistert, maar laat de schijn u vooral niet bedriegen. Volgens Kenning is de terreur helemaal onze eigen schuld. Wij zouden namelijk de oorlog hebben verklaard aan terroristen en dat mag niet.

De blanken, pardon, de rechtsen, pardon, de populistische rechtsen, zouden alles hebben omgedraaid. Ons land is niet geÔslamiseerd (onder het mom van die 1 miljoen moslims waarvan velen crimineel zijn, bestaan eigenlijk niet), maar de terreur is geÔslamiseerd. De nazi's waren geen Duitsers, maar wij hebben ze Duitsers genoemd. Zoiets. Ja, we snappen uw gevoel nu. Links is zo achterlijk dat u ze uit woede met hun kop tegen de stoeprand wilt slaan, maar daar bent u te beschaafd voor. "Jihad is geen ideologie, maar de ideologie van de jihad geeft wel een vrijbrief voor geweld." Ziet u hoe links zich continu tegenspreekt? Maar het wordt nog veel gekker. Terreur is onze schuld omdat we aan de zogenaamde "gematigden" zouden vragen zich verantwoordelijk te voelen voor hun radicale soortgenoten. Bullshit. De nazi's waren Duitsers. Dus moesten alle Duitsers weg. Maar we hadden het nooit over gewone Duitsers. Vergeet nooit dat de aanwezigheid van "gematigden" een sfeer creŽert waar de radicalen in kunnen gedijen.

Leer nu eens uw verstand gebruiken. Hadden we het met "de Duitsers" over alle 90 miljoen Duitsers? Had het Verzet het plan om alle Duitsers te vermoorden nadat ze ons hadden bevrijd van de Duitse bezetters? Natuurlijk niet. In de spreektaal en de hitte van de strijd, wordt alles woordelijk op een hoop gegooid, maar een goede verstaander heeft slechts een half woord nodig. We vragen normale moslims niet zich verantwoordelijk te voelen voor radicalen. We vragen ze om ons land niet te islamiseren waardoor de radicalen kunnen gaan denken dat ons land hun eigendom is geworden. We vragen ze om normaal te doen zodat ze het goede voorbeeld geven. En we brengen ze in herinnering dat hun verblijf vanaf het begin af aan tijdelijk is geweest als menselijke noodmaatregel om mensen in nood te helpen. Oorlog voorbij? Wegwezen. Dat is niet mensen verantwoordelijk houden, dat is ze aan hun afspraken houden. Maak van ons geen extremisten. U heeft noodhulp gekregen en de afspraak gemaakt normaal te doen en te vertrekken als de situatie verbetert.

"Maar dat is verdelen. Dat is radicaliseren. Zeggen dat het aan hun cultuur ligt, betekent dat je elke moslim als vijand ziet." Bullshit. Als u een gast in huis neemt om hem daarmee uit de brand te helpen en waarbij het dus meteen duidelijk is dat de hulp tijdelijk is, dan bent u geen radicaal als u hem vraagt te vertrekken zodra de hulp niet meer nodig is. U bent geen radicaal als u hem op zijn gedrag aanspreekt. U bent geen radicaal als u mede wilt dat hij vertrekt omdat zijn gedrag, cultuur en ideologie een slechte invloed blijkt te hebben op uw kinderen. Dat is allemaal doodnormaal. Een tijdelijke gast vragen te vertrekken is niet te beschouwen als vijandschap. Hoezo wordt een gast opeens een vijand als hij moet vertrekken? Doe niet zo achterlijk. Vanwege het tijdelijke karakter, een afspraak of om praktische redenen moeten vertrekken heeft niks met vijand te maken. Stop die slachtofferrol nu eens. Een gast die een vijand wordt omdat hij weg moet, heeft zelf een probleem. Overigens motiveert dat nog meer om nooit meer mensen binnen te laten.

Tot slot geeft de jihadkenner nog aan dat we als oplossing onze kinderen moeten leren onderhandelen. DNA opnemen. Oftewel, broeden met vreemde volken zodat ze ons sneller via de baarmoeder kunnen overnemen. Verstand en realisme zijn compleet afwezig. Hoezo onderhandelen? Onze westerse vrijheden zijn per definitie niet onderhandelbaar. Dan zijn we dus radicalen, aldus de expert. "Want alleen met onderhandelen komen er compromissen." Fuck you. Toen het Verzet zei 0 Joden vergassen en de nazi's er 6 miljoen dood wilden, hebben we echt niet onderhandeld totdat we aan de 3 miljoen kwamen. We hebben gevochten en de linkse fascisten vermoord. Dat we in die strijd helaas veel mensen niet hebben kunnen redden omdat we zoveel landverraders waren, is triest, maar nooit afgesproken. Voor ons is het ondenkbaar om de islam zijn gang te laten gaan uit angst dat ze ergere dingen gaan doen. Nooit zullen we capituleren. Nederland voor de Nederlanders! Rot maar op naar het Midden-Oosten als u zo graag met terroristen wilt onderhandelen.

Om wanhopig van te worden, de lange vinger van de zieligheidsindustrie duwt haast in alle konten van de overheid. Overal waar we kijken, zien we dat gespuis en hun trieste propaganda voor de multikul. Zelfs de zogenaamde gerenommeerde instanties als het Rijksinstituut voor de Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Verantwoordelijk voor onze gezondheid, maar dat is zo'n beetje ondergeschikt geraakt als het de multikul aangaat. Allochtonen brengen vele ziektes naar Nederland. Ziektes die we hier al hadden uitgeroeid, maar ook nieuwe ziektes die tot gruwelijke epidemieŽn kunnen leiden waarvoor we nog geen oplossing hebben. Logisch, want ze komen uit het oerwoud en andere gebieden waar de zorg ondermaats is en bepaalde bacteriŽn en ander ongedierte gedijen daar nu eenmaal het best. Het zijn niet voor niks onderontwikkelde landen. Ook neuken ze erop los en krijgen ze aids van apen. Vies en smerig. Het RIVM kiest echter voor de linkse schijnwerkelijkheid. Allemaal zijn ze slachtoffer van de oorlog en de kans dat u genaaid wordt is "gering".

Opmerkelijk is dat het RIVM niet wil praten over het achterlijke feit dat we Łberhaupt zulke risico's moeten lopen enkel omdat er linkse imbecielen zijn die denken dat we in Nederland de hele fucking wereld kunnen opvangen. Ook de discussie dat infecties die wellicht niet schadelijk zijn voor mensen, dat wel kunnen zijn voor onze flora en fauna, is taboe. Om nog maar te zwijgen over de onzichtbare schade die zogenaamd nooit aangetoond wordt en blijft bestaan. Onze overheid staat er namelijk om bekend schijt te hebben aan gevaren. Getuige de asbest, elektrosmog en fijnstof die overal nog in de samenleving aanwezig zijn en waar geen flikker aan gedaan wordt. Als u straks toch ziek wordt door een ziekte die door allochtonen hier is gebracht, dan zult u dat per definitie niet te horen krijgen. Althans, niet de daadwerkelijke oorzaak. Massa-immigratie brengt volgens links namelijk alleen positieve dingen voort. Bent u bereid zulke risico's te lopen? We waren godverdomme toch gelukkig in ons blanke Nederlandse land? Ga nou weg, u hoeft hier niet te wonen.

Straks mogen we niet meer praten over allochtonen of asielzoekers, maar zullen we schaamteloos moeten spreken van cultuurverrijkers. Tenminste, als het aan struisvogels zoals "topman" Gerard Bakker van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) ligt. Het COA is de zoveelste overheidsinstantie die zich heeft laten knechten als kornuit van de zieligheidsindustrie. Enige vorm van objectiviteit en onafhankelijkheid mogen we daarom niet verwachten. In plaats van dat die ambtenaren op een professionele manier hulp bieden en het tijdelijke verblijf benadrukken, vindt Bakker dat we niet zo moeten zeiken. Volgens hem is een derde van de asielzoekers hoogopgeleid en zijn ze dus een verrijking voor ons land. Dat de komst van asielzoekers dus ook voor tenminste twee derde uit laagopgeleide kanslozen bestaat, we te maken krijgen met terreur en onze hoogopgeleiden werkloos thuiszitten, boeit hem niet. Elke keer weer die ranzige kutsmoes dat we hier zogenaamd zat werk hebben en die mensen nodig zijn. Fuck you, 600.000+ werklozen, weet u nog wel!

Organisaties als het VNO-NCW, gemeenten en zelfs de NS doen helaas eveneens mee aan dat asielcircus. Kansen zeggen ze dan. Ze willen zo snel mogelijk in gesprek met die oorlogsstokers uit SyriŽ om ze een baan aan te bieden. En dat terwijl onze mensen al continu worden afgewezen als ze kritiek hebben op de multikul. "Ja maar er zijn personeelstekorten in de techniek en de ICT!" Wat een gelul. Waarom zitten er dan zoveel ICT'ers thuis? Waarom moest onze beheerder dan 3 verschillende studies volgen omdat hij na zijn eerste studie Informatica nergens aan het werk kon? O wacht, blank, bevoorrecht en veel te kritisch jegens de linkse overheid die enkel de multikul steunt. Ja, dan begrijpen we het wel. Etnisch profileren en onze mensen geen kans geven omdat ze toch nooit links zullen stemmen. Dat moesten wij andersom eens proberen. Zo'n nikker niet aannemen omdat zijn kop of ideologie ons niet aanstaat. Overal waar we kijken, zien we de linkse vijanden. Feitelijk moeten we constateren dat de man met het snorretje toch al die tijd gelijk had.

Al die vieze Gutmenschen zijn nogal hypocriet. Staatssecretaris Klaas Dijkhoff (VVD) van het ministerie van Zieligheid probeerde Wilders de les te lezen nadat de PVV Kamervragen had gesteld over het gesodemieter in de vele asielzoekerscentra. Gutmensch Dijkhoff voelde zich eerst te goed om de vragen te beantwoorden, maar bracht na enig aandringen de gruwelijke waarheid boven tafel. Asielzoekers in huis nemen? Krijg de tyfus maar zwarten, de VVD is er enkel voor de rijke blanke elite. Ga maar bij Wilders wonen. Of bij PvdA'ers. Of in wijken van mensen met een koophuis die daardoor in waarde daalt. Bouw overal maar prachtwijken waar kansenparels kunnen floreren zoals in Zaandam in Poelenburg. Laat elke blanke door de dienaren van Allah beroofd worden, zolang er maar geen buitenlanders bij VVD'ers in de buurt komen. Kijk, dan kunt u ons nazi's noemen, maar dit zijn gewoon blanke schijnheil-Hitlers. Fysieke discriminatie en uiteindelijk geweld komen altijd van Gutmenschen die zogenaamd netjes en eerlijk overkomen.

Elsevier redacteur Syp Wynia noemt de stelling dat al die asielzoekers een verrijking zouden zijn, een illusie. "Hoogopgeleid" is een verzonnen fabel die niet gecontroleerd is, allochtonen zitten vaker aan de uitkering en met alle kanslozen kunnen we niks aanvangen. Ondertussen vallen de linkse journalisten in het gat dat ontstaat: waar blijven we met al die profiteurs? Trouw noemt in een lang artikel 11 "oplossingen" die vooral neerkomen op meer huizen bouwen voor asielzoekers, meer geld geven en smeken of ze misschien willen werken. De belangrijkste oplossingen worden niet genoemd. Namelijk iedereen oprotten die uit landen komt waar geen oorlog (meer) is. Opvang in hun eigen land in de veiligere gebieden. Geen buitenlanders in Europese landen, onder geen enkele voorwaarde, als ze om daar te komen door meerdere veilige landen gaan. Het eerste veilige land kan eventueel tijdelijk helpen, de rest niet. Ten overvloede: Misdefinitie vindt dat elke buitenlander op den duur terug moet. Tijdelijk = tijdelijk. Punt. Misbruik onze hulp niet.

Vraagt u ons waarom er vroeger zoveel NSB'ers waren, dan is de verklaring nogal simpel. Mensen hadden er belang bij. Ze werden er beter van. Ze kregen er een bevoorrechte positie door bij de bezetters en werden dan met rust gelaten. Verraad heeft altijd voordelen. Net zoals pestgedrag op school ook altijd voordelen heeft. Daarom is het zo mogelijk te stoppen en daarom zijn mensen er niet van te overtuigen dat ze ermee moeten kappen. Immers, ze worden er beter van, dus wie zijn wij om hun goudmijntje af te pakken? Binnen de zieligheidsindustrie is dat niet anders. Binnen het bedrijfsleven denkt men eveneens te kunnen profiteren. Met de reguliere politiek hebben ze niet veel te maken. Zij doen hooguit aan achterkamertjespolitiek via lobbygroepen. Aangezien er steeds meer allochtonen in Nederland komen die ook consumeren, zit daar steeds vaker het grote geld. Verraad of een slimme handelsgeest? Hoe lang kunnen we nog van het gewone volk verwachten dat ze in opstand komen tegen iets waar ze deels zelf de voordelen van denken te plukken?

Overweging.

Diverse landen zoals Zweden trekken reeds aan de noodbel. Zweedse burgers met blond haar een blauwe ogen beginnen boos te mompelen nu ze lijdzaam moeten toezien dat er dagelijks 4000 asielzoekers bijkomen. Autochtonen worden daar onder de voet gelopen en dreigen met wapengekletter als er niet snel iets verandert. Frustraties kunnen al snel escaleren en de overheid doet ook daar niks anders dan aanpappen en nathouden. Denk niet dat alleen wij daar een monopolie op hebben. Het lijkt wel alsof links de problemen gewoon niet wil zien omdat ze zich net als pestkoppen louter blindstaren op wat "voordeeltjes" op korte termijn. Voor de mensen die zich daadwerkelijk zorgen maken, gaat het allang niet meer alleen om terreur. Laat die aanslagen maar plaatsvinden. Objectief gezien valt het aantal doden mee en zijn het vooral linkse ratten die ten prooi vallen aan de islam die ze zelf zo graag lopen te af te zuigen. Nederland loopt vol en overbevolking leidt op den duur tot zoveel ellende en frustratie dat er een burgeroorlog kan ontstaan.

Wij zijn geen monsters of racisten. Het gaat niet om hulp verlenen. Het gaat niet om huidskleur. Het gaat erom dat als u 100 mensen in een willekeurig woonhuis propt, het er een teringzooi wordt. Wie of wat die mensen dan ook mogen zijn. Verschillende rassen mensen kunnen niet samenleven. Zeker niet op een hele kleine oppervlakte. Des te minder ruimte er is, des te meer we van elkaar zullen moeten accepteren. Dat kunnen we nog wel opbrengen voor onze eigen mensen, mits het beperkt blijft, maar het is onredelijk om te verlangen dat iedereen zo blij is met een overbevolkt, vervuild en gevaarlijk land. Bovendien halen we niet alleen de mensen binnen, maar ook alle ellende die erbij hoort. Niet voor niks nemen we voor geen goud mensen in huis. Wie het ook is. Al is het een knappe blonde meid die in eerste instantie bij ons in bed wil komen liggen. Allemaal ellende, vooral als de ruimte te klein is. We moeten af van het taboe om het probleem bespreekbaar te maken. Teveel verschillende soorten mensen in 1 land. Dat is geen hulpverlenen meer.

Vergeet niet dat hulp bieden niet impliceert dat we onszelf massaal naar de godverdomme moeten helpen. Iedere hulpverlener leert dat hij eerst naar de situatie kijkt om te voorkomen dat het erger wordt. Om te voorkomen dat hij alleen maar zijn eigen leven en dat van een ander in gevaar brengt zonder de ander echt te helpen. Wat hebben wij eraan om Nederland totaal onleefbaar te maken door de grenzen wagenwijd open te zetten? Natuurlijk, de eerste 4 miljoen allochtonen die door links zijn binnengelaten zullen relatief goed kunnen gedijen op onze kosten. Schijt aan de lokale bevolking. Schijt aan de blanken, laat hen maar dokken. Ze durven toch niet in opstand te komen. Maar wat doen jullie linkse flikkers als ons geld op is? Als we het zelf niet meer kunnen bolwerken? Natuurlijk, dan laten jullie ons kapot vallen, want wij zijn bevoorrecht. Maar wie gaan jullie lievelingetjes dan te vreten geven?! De verplichting om mensen in nood te helpen, komt niet met de verplichting om ons eigen land kapot te maken. Nooit.

Wees blij dat wij tenminste nog voor rede vatbaar zijn aangezien we genoeg reden hebben om er eens flink de bezem door te halen als u begrijpt wat wij bedoelen. Met ons valt zoals gezegd best te praten. Mensen in nood helpen? Prima. Oorlog als criterium? Prima. Maar dan wel opzouten als de oorlog voorbij is. Duidelijk en consequent, maar dan moet u zich er wel aan houden. Dan blijven we goede vriendjes. Besodemietert u ons, zoals zo vaak blijkt, waarom zouden wij ons dan aan de afspraak houden? Dan gaan de grenzen dicht en iedereen op transport. Inclusief iedereen die aan de zieligheidsindustrie heeft meegewerkt, want we discrimineren niet. Of u bent consequent en gaat u redelijk redeneren, of we zijn in oorlog. Want onbeperkt de grenzen ophouden en net zolang doorgaan totdat de aanslagen ons hier om de oren vliegen, gaat niet gebeuren. En denk eraan, we kennen uw praatjes en smoesjes allemaal. Geen woorden maar daden. Wees consequent, anders zullen wij u schaden. Geen medelijden meer of blijven dromen, ooit zal onze wraak komen.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.