Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 1 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

862 Sociale druk sluipend gevaar
861 Het gevaar van massa-surveillance
860 Politiedwazen zijn geen bazen
859 Islamitisch geweld goedgepraat
858 Sexjobs suikerooms ordinair belazerd
857 Flexwet, uit met de pret
856 Asielopvang van God los
855 Ouderen een rotzorg
854 Regels te aangescherpt
853 Asielige propaganda
852 Onvoldoende is voldoende
851 Recht is een religie
850 Verpest door gepest
849 Dweilen met asielkraan open
848 Onderwijs niet relevant
847 Schuld op schuld stapelen
846 Hypocriete asielsmiechten
845 Minder gewaardeerde dieren
844 Werk aan de arbeid
843 Gevlucht is een klucht (1)

849 # Dweilen met asielkraan open #
Gepost door Misdefinitie op 23-09-2015 om 23:49.
Socialistische Gutmenschen kunnen ons al jaren niet meer verrassen met hun verachtelijke en walgelijke mentaliteit waarmee ze het blanke ras en ons volk verraden. Tientallen jaren aan massa-immigratie hebben geleid tot de totale ontwrichting van Nederland waar verdeeldheid heerst. Incidenten met die lieve cultuurverrijkers zijn aan de orde van de dag en zelfs de Hoge Raad heeft erkend dat onvrijwillige tongzoenen beter niet meer gezien kan worden als een verkrachting omdat allochtonen anders wel heel erg slecht in het nieuws gaan komen. Op 31 augustus heeft bondskanselier Merkel (Duitsland) het echter wel heel erg bond gemaakt. Nadat de media bekend maakten dat er alweer miljoenen kansloze gelukszoekers voor de grens staan te trappelen om het Derde Rijk Europa te koloniseren, verklaarde ze met een brede grijns op haar dwaze verbouwde smoelwerk: "Wir schaffen das!" Godverdomme, wir schaffen das! Openlijk wordt de capitulatieverklaring aan de islam uitgesproken waardoor de vijand ongehinderd Europa kan binnenvallen en overnemen.

Links gaat tot het uiterste.

Alle hoop dat er tussen die linkse ratten nog iemand zit met enig gezond verstand, is bij deze volledig vervlogen. Duidelijk is dat de socialisten het spel keihard spelen zonder gehinderd te worden door de feiten, gebeurtenissen en kennis van zaken. De grenzen wagenwijd openstellen is voor die minkukels niet voldoende. Nee, terwijl hordes "vluchtelingen" als zielige islamitische tijdbommen klaarstaan, moeten ze ook nog welkom geheten worden. En dan nog moet ons volk een trap na krijgen door de uitleg dat we het allemaal moeten slikken. Dat we het "schaffen". Dat we de pijn van de linkse intolerantie tegen blanken wel zullen verdragen. Dat we er maar aan moeten wennen dat onze vrouwen worden verkracht, onze winkels worden leeggeroofd, onze cultuur totaal wordt vernietigd en we onze vrijheid met lede ogen zien verdwijnen. Allemaal door die zogenaamde misplaatste goedheid van die inferieure types. Realisten waarschuwen al tientallen jaren voor de gevaren van de massa-immigratie, maar worden zelfs na al het bewijs niet gehoord.

Besef goed dat het hier niet gaat om onvervalst racisme en de wens om zoveel mogelijk allochtonen terug te sturen naar hun eigen land. Uiteraard speelt dat mee aangezien u net als de rest van uw soortgenoten stiekem gewoon walgt van al die zwarten op straat wiens gebroken slistaaltje op uw hersenen werkt als een vergif, maar dat stadium zijn we allang voorbij. Sinds we onder de druk van de EU aan het begin van deze eeuw een toevluchtsoord zijn geworden voor allerlei buitenlands gespuis, zijn de probleemwijken en incidenten met allochtonen niet meer te tellen. Altijd heeft u zich rustig gehouden, want u dacht dat het juridisch allemaal klopte en er zelfs bij die linkse imbecielen een soort visie achter zat. Een soort toekomstplan. Al bestond dat vieze plan slechts uit het idee om zoveel mogelijk islamieten binnen te laten die dan kunnen dienen als stemvee zodat het socialisme zijn grote macht kan behouden. Nu is duidelijk geworden dat links echt niet weet wat ze aan het doen zijn en door zullen gaan tot het bittere einde.

Toen we de legendarische woorden "wir schaffen das" hoorden uitspreken, kregen we vuur in onze ogen, gal in onze bek en ontstond bij ons de wens om al die ranzige socialistische debielen met hun stomme vermolmde kop eens een groot aantal keren keihard tegen de stoeprand te slaan. Want hoe halen die gore flikkers het in hun verkankerde kop om na alle ellende die we als volk hebben meegemaakt met die cultuurverrijkers, gewoon een oorlogsverklaring in te zetten. Dit betekent dat de socialisten niet zullen stoppen totdat we echt allemaal kapot zijn. Dit betekent dat zij net zo lang de grenzen zullen openstellen totdat alle Nederlanders zijn vervangen door islamieten. Ongeacht het aantal aanslagen, zullen ze blijven beweren het goede te doen. Het maakt niet uit hoe vaak we op straat worden uitgescholden. Hoe vaak we worden beroofd. Hoe vaak de politie aan de kant van al die relschoppers staat. Wat er ook gebeurd en hoeveel doden een burgeroorlog uiteindelijk ook gaat kosten, zij zullen gewoon doorgaan.

Een zeer belangrijke constatering, want veel realisten onder u hebben zich met opzet koest gehouden vanwege de naïeve hoop dat zij het spel volgens de politiek spelen en als u ooit de macht weer krijgt, u alles weer terug kunt draaien. Immers, als het via de politiek mogelijk is om mensen hier binnen te laten, dan kan de politiek volgens de leer van het consequente redeneren die mensen er ook weer uitschoppen. Politiek gaat namelijk over wetten en als er een wet gemaakt kan worden die de ene mening onderschrijft, dan kan dat ook weer teruggedraaid worden. Sterker nog, na de Tweede Wereldoorlog hebben juristen in Neurenberg laten zien dat we niet alleen alles terug kunnen draaien wat de bezetter hier heeft ingevoerd, maar dat we de schuldigen ook mogen straffen met de doodstraf wegens landverraad. Die straffen mochten zelfs met terugwerkende kracht worden gegeven omdat het zo misdadig was. Met het gevaar om voor opruier beticht te worden, mogen we u echter niet adviseren om voortaan schijt te hebben aan hun gelul en "wetten".

Wel mogen we u vertellen dat u volgens het internationale recht het recht heeft op externe zelfbeschikking. Dat betekent dat als u onderdrukt wordt, in een staat van oorlog wordt gebracht of uw land bezet wordt, u het recht heeft om daar met grof geweld tegen te ageren. Ongeacht de nationale wetten in uw land. Kortom, het is de Nederlandse overheid niet toegestaan om ons land te laten bezetten en daar hebben zij zich wel schuldig aan gemaakt. Er zijn immers meer dan 3,6 miljoen vreemdelingen in ons land op een blank volk van amper 13 miljoen mensen. Bijna een derde van onze mensen is reeds vervangen door dat kansenvolk. Als dat geen bezetting meer is, wat is dan nog wel een bezetting? Tijdens WO-II waren er zelfs minder Duitsers in ons land die de dienst uitmaken dan moslims. Ja, daar schrikt u van, maar het is wel de harde waarheid. Van een paar gastarbeiders en wat vluchtelingen naar kolonisatie. Het recht om onszelf te verdedigen is een grondrecht en dat moet maar weer eens onder de aandacht gebracht worden.

Vanzelfsprekend adviseren wij u niet om meteen van dat recht gebruik te gaan maken. U zult het onderspit delven omdat de vijand in een oorlog nu eenmaal niet klakkeloos gaat accepteren dat u orde op zaken gaat stellen. Mensen die vroeger in het Verzet zaten, werden zonder pardon in de gevangenis gegooid of gedood. Al bleek na de oorlog dat ze simpelweg in hun recht stonden. Wat u wel mag doen, is u geestelijk klaar maken voor de strijd door uw geweten te vertellen waarom u in actie zou moeten komen. Met de "wir schaffen das"-verklaring geven de socialisten in feite aan dat ze ons land en Europa zien als een haast onbeperkte parkeerplaats voor kanslozen uit ontwikkelingslanden en de achtergestelde islamitische wereld. Dat zorgt voor een enorme toestroom. Mensen krijgen namelijk de boodschap dat ze hier welkom zijn en dat het geld hier voor het oprapen ligt. Dit zal zorgen voor een onleefbare omgeving. Blijft de kraan openstaan, dan kunnen we blijven dweilen als we problemen willen oplossen die gerelateerd zijn aan de multikul.

Kolonisten nemen het land over.

Binnen Europa worstelt men enorm met de toegenomen vluchtelingenstroom. Het socialistische verhaaltje klinkt in beginsel zo mooi. In hun visie is het de schuld van de blanken dat al die zwartjes en zandnegers naar Europa komen. Wij zouden bommen op Syrië hebben gegooid, de slechte situatie in Irak en Afghanistan hebben veroorzaakt en de mensen in Eritrea hebben onderdrukt. Dus zijn we hen iets schuldig. Dat zoiets lastig uit te leggen is aan realisten die hun hele leven keihard gewerkt hebben, 80 % van hun salaris hebben moeten afstaan om de multikul te financieren en helemaal geen bommen hebben gegooid, dat boeit die linkse dwazen niks. De enige vraag waar ze feitelijk mee aan het worstelen zijn, is de vraag waar ze al hun nieuwe vriendjes gaan laten. Want elke linkse debiel wil de hele wereld opvangen, maar niet in hun eigen huis en bij voorkeur ook niet in de eigen stad. Anderen moeten het doen. Anderen met het vluchtelingenprobleem opzadelen en dan de handen ervan aftrekken. Nog nooit hebben we een socialist zien bijdragen aan ons land.

Vanuit de linkerkant wordt dat gebagatelliseerd met de opmerking dat twijfel over migratie iets is van decennia en zij altijd voor een oplossing hebben gezorgd. "Kijk maar naar de Roemenen en Joegoslaven," scanderen ze. "Die hebben hier toch ook gewoon een thuis gevonden?" Het is zeker waar dat we in Nederland een slordige 180 verschillende nationaliteiten hebben. Maar ten eerste houden de meeste van die nationaliteiten zich aardig gedeisd in ons land. Een maal raden welke types juist voor de ontwrichting zorgen. Juist, Turken, Marokkanen en al het andere dat naar de islam riekt. Bovendien vormen islamieten in allerlei vormen en mate nou juist ook de grootste groep die nogal gevaarlijk blijkt voor anderen. Hun God en geschrift schrijven voor dat alle ongelovigen dood moeten. Niet echt een fijn gedachtegoed om mee samen te leven. Ten derde kan iedereen die geen poep in de ogen heeft, de gevolgen zien. Nederland is thans niet meer van de Nederlanders. Dat is geen oplossing, dat is linkse fascisme.

Links heeft dus lak aan de maatschappelijke gevolgen. Niet in de eerste plaats omdat ze te achterlijk zijn om in het groot te bedenken dat het de verkeerde richting op gaat als ze volksverhuizingen blijven houden van miljoenen mensen. Kunnen ze het in het klein dan wel bevatten en moeten we misschien niet zo hard oordelen over hun grenzeloze naïviteit? Helaas niet. Gemeenten zeggen massaal schijt te hebben aan uw protesten. Net een veel te dure koopwoning gekocht omdat de grondprijs kunstmatig wordt opgehoogd door de overbevolking? Pech voor u, de kans is groot dat u straks naast zo'n vuilnisbelt, pardon, asielzoekerscentrum woont en uw huis geen sodemieter meer waard is. Wat zeggen de gemeenten? Jammer voor u, dan stemt u maar anders. Zolang de linkse ratten aan de macht zijn, heeft u dat maar te accepteren. O ja, als u het waagt PVV te stemmen, dan diskwalificeren ze u. Heeft u nog steeds de illusie dat links redelijk is en wel naar u zal luisteren? Ze luisteren zelfs niet als u verkracht wordt, denk daar aan.

Geert Wilders is de enige die bekend genoeg is en nog enigszins tegen die onbenullen kan zeggen dat ze daar verkeerd aan doen. Tijdens de Algemene Beschouwingen in de Tweede Kamer las hij een lijst voor met gemeenten die allemaal een asielzoekerscentrum in hun wijken gaan bouwen. Meer dan de helft van de gemeenten blijkt zo rood te zijn dat ze daar klakkeloos mee akkoord gaan. Ongeacht wat u daar als bewoner van vindt en ongeacht of u kleine kinderen of lekkere geile tienerdochters heeft die vast in de smaak zullen vallen bij de cultuurverrijkers. Eerlijk zullen we alles delen, dus eerst mag een zwarte over haar heen voordat ze gaat trouwen met een bosneger. Wat denkt u dat er gebeurt? Wilders wordt uitgelachen. Weggehoond. Neergezet als een fascist. Begrijp ons niet verkeerd. U hoeft Wilders niet te pijpen, maar het feit dat links alle feiten negeert en ons racisten noemt, zegt toch genoeg?! Nederland is veranderd in een open gesticht vol met dat linkse gespuis, hun multikul en economische parasieten.

Heeft u wel eens geprobeerd om een huurwoning te krijgen? Indien het gelukt is, dan moeten we u feliciteren. Dan heeft u zolang bij uw ouders gewoond dat u bijna met pensioen kon voordat u genoeg jaren heeft opgebouwd of u behoorde tot een van de linkse groepen in de samenleving. Zo niet, dan had u een andere huidskleur, want dan krijgt u van de linkse kliek gewoon voorrang op huisvesting. Ja, klote is dat hè dat u als blanke hemel en aarde heeft moeten bewegen om een huis te krijgen. Hoe schrijnend uw geval ook was. Allochtonen krijgen namelijk voorrang. En aangezien links altijd beweert dat mensen gelijk zijn en het enige waarneembare verschil huidskleur is, mogen we toch wel vaststellen dat huidskleur het argument is om snel een dak boven uw hoofd te krijgen. Overbevolking? Huizen tekort? Veel te dure woningen en een verpeste markt? Maakt niks uit, gewoon asiel aanvragen, dan is het gratis. Geen enkel land ter wereld geeft gratis huisvesting, geld en middelen weg aan vreemdelingen en al helemaal niet ten koste van het eigen volk.

Asielzoekers zouden in een kwart van de gemeenten welkom zijn. Inmiddels kent u wel de praktijken van de zieligheidsindustrie. Propaganda waar Goebbels jaloers om zou worden gecombineerd met de beweringen van een aantal kornuiten van de vijanden van ons volk die het allemaal zo geweldig vinden omdat zij niet in buurt wonen. Daarna nog even het onderscheid tussen parasiet, miet en islamiet laten vallen en alle allochtonen in Nederland zijn opeens zielig aan de dood ontsnapt tijdens een niet-bestaande oorlog. Om nog maar te zwijgen van het feit dat we in onze fijne democratie nog steeds geen door het volk gekozen burgemeesters kennen en de gemeente die positief staan tegen nog meer asielzoekerscentra hoogstwaarschijnlijk zo links als de tering zijn. Dat is dus zo'n beetje hetzelfde als aan NSB'ers vragen of het goed is dat er in hun wijk een "vuilverbrandingsinstallatie" komt te staan. Geen bezwaar, natuurlijk. Laten we eens een referendum houden met de vraag of mensen het acceptabel vinden dat er al 3,6 miljoen allochtonen in Nederland zijn.

Desondanks is Merkel wel een grappenmaker, want amper 2 weken na haar nogal beroerde uitspraak "schaffen" de grenzen potdicht. In allerijl werden er weer grenscontroles ingevoerd omdat het welkomstwoord van Merkel een aanzuigende werking bleek te hebben op gelukszoekers. Goh, wie had dat nou gedacht. En denkt u vervolgens dat de linkse kliek gaat protesteren? Hier is iets vreemds aan de hand. Diverse partijen waaronder de VVD, PvdA en D66 lijken wel begrip te kunnen opbrengen voor het besluit. Volgens dat linkse gespuis is het echt logisch dat Duitsland tot zo'n dramatisch besluit komt omdat zij het moeilijk hebben. Mooi, moeilijk en worstelen met een probleem is dus het criterium. Nederland heeft het ook moeilijk met allochtonen getuige de tienduizenden incidenten met de multikul de afgelopen jaren. Dat betekent dat wij ook zonder pardon en zonder tegenstribbelen de grenzen allemaal kunnen sluiten. Blijkbaar is links zo eurofiel dat ze Duitsland blijven zuigen en zelfs het sluiten van de grenzen goedkeuren.

Laat dus niemand u wijsmaken dat er geen (juridische) mogelijkheden zijn om de multikul te stoppen. De grenzen sluiten en profiteurs terugsturen wordt in andere landen wel gedaan en zelfs door dezelfde mensen goedgekeurd, dus dan moet het hier ook kunnen. Negeer vanaf nu hun gelul over mensenrechten, want als het hen goed uitkomt negeren zij het ook. Vooral als ze daarmee onze mensen kunnen treffen. Zoals u weet is het totaal niet moeilijk om met goede argumenten die Gutmenschen om de oren te slaan. Erg consequent zijn ze niet en als u dat wel bent, kunt u het altijd voor uzelf, uw geweten en anderen rechtvaardigen waarom u met volle inzet en trots opkomt voor uw eigen land en volk. Daar hoeft niemand zich voor te schamen. Het gaat er niet om dat we helemaal geen vluchtelingen opvangen. Het gaat erom dat we alleen de echte vluchtelingen willen opvangen en de rest van de allochtonen terugsturen. Mensen in nood opvangen gaat zo lastig als we ook miljoenen profiteurs moeten onderhouden. Leer dat nu eens.

Directrice Dorine Manson van VluchtingenWerk Nederland vindt dat u niet zo moet klagen. Met haar organisatie heeft zij bewezen dat het wel degelijk mogelijk is om zoveel mensen op te vangen op een klein stukje land. Ja, en wij kunnen bewijzen dat het wel degelijk mogelijk is om 2000 Gutmenschen met hun allochtone profiteurs in een trein of boot te proppen en ze allemaal te deporteren. Het gaat natuurlijk niet om de theoretische mogelijkheid iets te kunnen, maar om de vraag of het maatschappelijk wenselijk is voor ons volk. In theorie kunt u alle 7 miljard mensen in Nederland proppen zodat we allemaal met onze lul in reet van die gasten moeten zitten, maar koningin Juliana zei in de jaren '50 al dat 10 miljoen mensen in Nederland het maximum is als we nog enigszins redelijk met elkaar willen leven. Het gaat ook niet om 84.000 vluchtelingen zodat het 10,1 miljoen maakt, maar om 3,6 miljoen allochtonen. Uit alles blijkt dat de socialisten gewoon voor een onleefbare samenleving zorgen. Kakkerlakken zitten blijkbaar graag in het donker.

Gerard Bakker van het Centraal Orgaan Asielzoekers (COA), vanzelfsprekend onderdeel van de zieligheidsindustrie, zegt dat het wel om kansenparels gaat die we moeten koesteren. Al die allochtonen die hier naartoe komen, zijn in zijn visie wel raketgeleerden en hersenchirurgen. Ze zouden allemaal een universitaire opleiding hebben en een welkome aanvulling zijn op al die vacatures die we hebben. De kenner herkent hierin het typische jaren '60 argument van de "gastarbeiders". Er is hier werk, dat willen en kunnen wij niet doen, dus hup, haal maar wat allochtonen hierheen. Bullshit. Nederland kent nog altijd 600.000 werklozen + nog minstens 500.000 mensen die niet geregistreerd staan of anderszins te weinig verdienen om van een inkomen te kunnen spreken. Daarvan is gegarandeerd een flink deel hoogopgeleid aangezien slechts 80 % van de hoogopgeleiden in Nederland een baan op niveau vinden. Eigen volk eerst! Zolang we godverdomme nog zelf werklozen hebben, hebben we geen allochtonen nodig.

Integratie wordt door de aanzuigende werking eveneens een onbegonnen zaak. Waarom zouden allochtonen nog moeite doen om te integreren als ze hier kunnen koloniseren? Straks vormen zij de meerderheid die de dienst uitmaakt en dan hoeven ze zich niet meer te gedragen zoals een goed gast betaamt. Nee, dan zijn ze hier de baas en moeten wij naar hun pijpen gaan dansen als we niet vermoord willen worden. Vanuit de linkerkant hebben de "deskundigen" een hele andere verklaring. "Jullie zijn allemaal racistische blanke kazen. Door de anti-immigratielobby, wordt er geen sodemieter meer voor vluchtelingen gedaan en dan gaan ze (terecht volgens links) rare dingen doen." "Vroeger" kregen ze tenminste nog geld, onderwijs en gratis zorg. Nu moeten ze hun eigen broek ophouden en raken ze gefrustreerd. Onze schuld. De schuld van de blanken. Geef de bezetters gewoon wat ze willen, dan gebruiken ze geen geweld tegen u. Typisch de redenatie van de socialist. Het is iedereen zijn schuld, behalve die van hunzelf. Werken? Normaal doen? Integreren? Niks ervan.

Blijkbaar is al dat zielige gedoe louter bedoeld om op uw emoties te werken, want ondertussen bespreken onderwijsinstellingen hoe ze op uw kosten nog meer vluchtelingen binnen het onderwijs kunnen krijgen. Wel, u behoort allen de geschiedenis te kennen die Misdefinitie al zo vaak uiteen heeft gezet. Het verhaal van de dwalende kwaliteit van het onderwijs om zogenaamd allochtonen de kans te geven. Waarbij dat streven er uiteindelijk op uitliep dat de hele kwaliteit van het onderwijs verloren ging omdat het onmogelijk bleek om op hun lage niveau goed onderwijs te geven. Maakt allemaal niet uit, we doen gewoon net alsof dat allemaal niet gebeurd is. Straks kan iedereen zeggen hoogopgeleid te zijn en heeft dat geen enkele betekenis meer. Je reinste diploma-inflatie, maar dat schijnt niemand iets te boeien. Waarschijnlijk omdat ze zelf op zo'n manier aan een papiertje en een baan geholpen zijn. UvA-politicoloog Rob Hagendijk wil dat de politiek belemmeringen wegneemt zodat er meer allochtonen kunnen komen en startte een petitie.

Nee, nee, godverdomme nee! Wat is nou het kenmerk van een vluchteling? Wat is nu HET argument van links om u te bewegen nog meer mensen binnen te laten? Waar is de hele zieligheidsindustrie op gebaseerd? Juist, op zieligheid. Op het helpen van arme mensen in de oorlog. Een tijdelijke maatregel, zo wordt u doorgaans verzekerd, want als zij geholpen zijn, kunnen ze na de oorlog weer terug keren naar hun eigen land. Tijdelijk, dus vinden we het verrichten van activiteiten die een duurzaam bestaan realiseren, uit den boze. Waarom zouden we een vluchteling van ons dure onderwijs gebruik laten maken op onze kosten als hij toch binnenkort weggaat? Als hij zich toch niet gaat inzetten voor ons land? Mensen in nood moeten worden opgevangen, dat is menselijk. Dat zijn we uit moreel oogpunt min of meer verplicht. Maar we stellen wel de eis dat echte oorlogsvluchtelingen zo snel mogelijk vertrekken en de rest meteen. Stop met het misbruiken van onze goedheid. U bent als allochtoon altijd te gast en uw verblijf is tijdelijk. Ongeacht hoelang u protesteert.

We snappen ook wel dat "vluchtelingen" meer opleveren dan drugs. Voor links is het ordinair stemvee. Meer stemmen betekent meer macht. Hun enige kans op macht aangezien normale mensen nooit links zullen stemmen. Mensensmokkelaars verdienen grof geld aan het overbrengen van die profiteurs. Collectivisten van dezelfde verderfelijke linkse kant als socialisten. Allemaal vriendjes die elkaar de hand boven het hoofd houden. Figuren die over lijken gaan. Voor geld doen ze alles en als dat betekent dat ze de "zielige" allochtonen in gammele bootjes laten met als risico dat ze midden op zee verdrinken, dan doen ze dat. Geen enkel probleem. En als de linkse kliek weigert op te treden omdat elke allochtoon die hier voet aan wal zet een omgevormd kan worden tot een potentiële socialist, dan boeit een dode meer of minder ze ook niks. Wij zijn er heel duidelijk in. Mensensmokkel is slechts op 1 manier te stoppen. Sluit de grenzen, stuur alle niet-vluchtelingen terug en geef daarmee het signaal dat mensensmokkel kansloos en zinloos is.

Ga dus ook geen rare projecten opzetten waarbij die economische profiteurs worden gemengd met de lokale bevolking. Stiekem hebben de socialisten wel door dat ze fout bezig zijn aangezien ze soms wel het tijdelijke karakter van het verblijf lijken te benadrukken, maar dat is slechts schijn. Woonunits maken voor een periode van 9 jaar is alles behalve tijdelijk. Als wij als blanken willen werken, dan is "tijdelijk" slechts 1 jaar. Oorlog duurt geen jaren. Althans niet in het hele land. Doorgaans zijn er een paar dagen tot weken bombardementen in een bepaald gebied waarna die mensen weer terug kunnen. Ook komt er veelal op korte termijn opvang in de regio beschikbaar wat een veel betere oplossing is dan westerse landen te laten vollopen met alle gevolgen van dien. Laat u vooral niet foppen. Organisaties als het Universitair Asiel Fonds (UAF) proberen duurzaam verblijf te realiseren door uw banen te pikken. Nog nooit hebben wij als gast ergens recht gehad op geld, werk of wat dan ook. Gast zijn betekent tijdelijk. Dus geen werk en geen studie.

Overweging.

De zieligheidsindustrie doet aan geschiedvervalsing om bij u de emoties op te wekken die nodig zijn om u zonder tegenstand te laten instemmen met hun vieze praktijken. Aangezien velen van u nog niet geboren waren toen ze daarmee begonnen, doen ze alsof we de waarheid niet kunnen weten en hun leugens niet kunnen doorzien. Eerst kwamen ze met het verhaaltje dat moslims geholpen zouden hebben bij de bevrijding tijdens WO-II. Natuurlijk, alsof antisemieten gaan helpen in een oorlog tegen Joden. Toen kwamen ze met dat gelul dat wij hier als roze blanke varkens het vuile werk niet wilden opknappen en al die buitenlanders daarom nodig waren. De altijd aanwezige werkloosheid bewijst het tegendeel. Voorts kwamen ze ermee dat mensensmokkel alleen kan worden tegengegaan door van Nederland net zo'n vuilnisbelt te maken als veel van die islamitische landen. Om tot slot de blanken de schuld te geven van de oorlog. Vergeten wordt dat de geschiedenis zich herhaalt en dat ze met "wir schaffen das" weer een nieuw dieptepunt hebben bereikt.

Kijk, dat de islam in de zevende eeuw Europa binnenviel, was nogal lastig te voorkomen. Men rende gewoon fysiek binnen en begon oorlog te voeren. Dat Hitler in de jaren '40 van de vorige eeuw de kans kreeg in Europa was al dubieuzer. In 1924 maakte hij namelijk al zijn plannen bekend en ook toen hij in de jaren '40 echt bezig was en iedereen getuige was van wat er gebeurde, bleven mensen hem trouw en verraadden ze hun land. Dat valt in die tijd nog enigszins te verklaren doordat men geen internet had, niet geïnformeerd was en ook (nog) niet kon weten dat het Verzet zoveel medestanders had. Maar dat mensen anno 2015 met alle kennis die we hebben over de massa-immigratie toch nog gewoon doorgaan met importeren van dat kansenvolk terwijl er al miljoenen binnen zijn, is je reinste landverraad. U kent de gevolgen. U bent op de hoogte van de aantallen. Van de criminaliteit. Van de cultuurnivellering. Het verschil is dat u zich er in deze moderne tijd niet op kan beroepen het allemaal niet geweten te hebben.

Miljoenen allochtonen, tienduizenden criminele incidenten en duizenden acties om ons land en cultuur te vernietigen op allerlei manieren. Wie dan "wir schaffen das" roept, de zieligheidsindustrie ondersteunt, realisten zwart maakt of het socialisme verheerlijkt, kan niet anders zijn dan een NSB'er. Als u in de oorlog had geleefd, dan was u er waarschijnlijk eentje geweest die wist van de concentratiekampen maar desondanks iedereen wijs maakte dat het vakantieparken waren. Willens en wetens landverraad plegen. En dit hoeft u niet van ons aan te nemen. Fuck you, doe maar lekker aangifte bij justitie. Wij kennen de toekomst al. U of uw dierbaren gaan door die cultuurverrijkers vermoord worden. Volledig open grenzen "schaffen"? Elke keer als dat gebeurt, komen er weer meer aanslagen. Ga het maar opzoeken. De terreur wordt steeds heviger en het zal ons niet verbazen als de islam nu echt helemaal los gaat. Kom niet janken als uw tijd gekomen is. Let op onze woorden. U gaat vanzelf beloond worden voor uw verraad.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.