Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 2 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

842 Liever bout dan wout
841 Leenstudent geen ambitie
840 Banksysteem brokkelt af
839 Amateurisme heerst overal
838 Overspoeld door asieltsunami
837 Klein leed waar u van weet
836 Islamisering brengt ons tering
835 Promotie der wetenschap
834 Politie in de nekklem
833 IPv4-standaard teveel waard
832 Zorg schept valse zekerheid
831 Islam heeft geen toekomst
830 Geheime dienst door het lint
829 Rus tegen internationale pus
828 Strafrecht in eigen hand
827 Aanzuigende werking profiteurs
826 Veranderingen tegen privacy
825 Fuck de moslims!
824 Geen maat op gekkenwerk
823 Moslimdiscriminatie bestaat niet

838 # Overspoeld door asieltsunami #
Gepost door Misdefinitie op 30-07-2015 om 23:15.
Echte vluchtelingen zijn mensen die letterlijk onder vuur liggen tijdens een burgeroorlog. Arme gezinnen die de bommen en granaten om hun oren krijgen en op beestachtige wijze worden verkracht en vermoord. Mensen die dagelijks worden bestookt met volautomatische vuurwapens, tanks en gifgassen. Kortom, mensen die geen schijn van kans hebben om ooit Europa te bereiken. Waar wij last van hebben, zijn asielzoekers die komen als economische profiteurs. Die als sprinkhanen profiteren van de welvaart die wij hebben opgebouwd zonder aan de maatschappij bij te dragen. Brengers van criminaliteit en terrorisme die in hun eigen land blijkbaar wel duizenden euro's hadden om de overtocht te kunnen betalen aan de socialistische mensensmokkelaars. Ratten die hier goed gekleed komen met hun Samsonitekoffer en dure iPhone om dan te kankeren dat het eten vies is en het wc-papier te grof is voor hun woestijnreten. De zieligheidsindustrie en hun mensensmokkelaars geven geen reet om wat ze hier importeren en geven al helemaal niks om onze maatschappij.

Charmeoffensief.

Mensensmokkelaars verdienen dik aan al die zogenaamde zielige vluchtelingen. Huis en haard achterlatend onder het gefluit van bommen, slagen zij er toch in om duizenden euro's mee te brengen voor de overtocht op gammele bootjes. Links tracht u wijs te maken dat zij, terwijl ze worden doodgeschoten, nog alle tijd hadden om eventjes alle familieleden af te bedelen voor hun laatste grijpstuiver. Belachelijk, tijdens vuurgevechten kunnen ze echt niet rustig bepalen hoe ze gaan vertrekken en wanneer ze afscheid gaan nemen. Ook zullen familieleden, als zij al geld hebben, echt niet hun laatste cent weggeven en zelf voor dood achterblijven. De meeste "vluchtelingen" die hier komen, zijn mannen die alleen zijn. Zo zielig, maar ondertussen laten ze wel hun vrouw en kinderen achter voor de vijand. Met als risico hen nooit meer levend terug te zien, zou hij dan de vlucht aanvaarden. Ja, dikke lul, drie bier. Echt niet. Echte oorlogsslachtoffers zouden alles doen om uit de oorlog te komen en vluchten naar een buurland zou dan al voldoende zijn.

Al die zogenaamde vluchtelingen zijn economische parasieten die naar Europa komen op basis van de gouden bergen die ze voorgespiegeld krijgen door de mensensmokkelaars. Gewetenloze criminelen die zonder blikken of blozen mensen in lekke bootjes naar Europa sturen in de hoop dat ze verdrinken, want iemand die verdrinkt brengt zijn geld op zonder dat hij ooit nog kan protesteren tegen de mensonterende omstandigheden waarin hij gebracht werd. Het zal u enigszins vreemd voorkomen, maar zulke criminelen worden massaal in het zadel geholpen door de linkse politiek. Terwijl de smokkelaars in speciale folders de mensen wijsmaakt dat Nederland het paradijs is waar ze gratis uitkeringen, huizen en blanke vrouwen krijgen om te naaien, maken zij die verhalen deels waar. Het klopt dat allochtonen oververtegenwoordigd in de uitkeringen zijn en hier vooral komen voor de welvaart. Anders waren buurlanden ook wel goed. Nederland is het afvoerputje van Europa. Alle rotzooi stroomt hiernaar toe. Toch willen ze allemaal hierheen. Denkende aan onze rijkdom.

Gedreven door de beloften en een eeuwige verblijfsvergunning, wagen vele tienduizenden vluchtelingen de gevaarlijke overtocht op zee. Waarvan enkele honderden het niet zullen overleven. Wij zijn ook mensen, dat gaat ook ons aan het hart. De enige manier om dit soort rampen te voorkomen, is echter ervoor te zorgen dat zij de oversteek nooit zullen maken. Mensensmokkelaars moeten gestopt worden en dat is mogelijk door ervoor te zorgen dat het gewoon niet meer loont om zulke illegale praktijken uit te voeren. Maak aan iedereen duidelijk dat er geen vluchteling meer binnenkomt in Europa en zeker niet in Nederland. Zorg ervoor dat iedereen ter wereld de risico's kent en dat ze er zeker van zullen zijn dat ze worden opgespoord en terug worden gestuurd naar waar ze vandaan komen. Natuurlijk zullen er veel Gutmenschen komen die enkel bezwaren naar voren zullen brengen, maar voor elk bezwaar is een oplossing. Stuur voor elke vluchteling die hier probeert binnen te komen 20.000 allochtonen terug naar landen waar geen oorlog heerst.

Ken uw vijand, het is belangrijk dat u begrijpt welke redenaties zij zullen gebruiken om u de mond te snoeren zodat u weerbaarder wordt. Links zal altijd rechtvaardigingen zoeken voor gedrag en dan met name hun eigen gedrag en dat van de mensen die hen aan de macht helpen. Zo treffen we bijvoorbeeld bij de nogal ultra-linkse Amnesty International de redenatie aan dat asielzoekers wel de gevaarlijke route moeten nemen omdat ze via de legale weg te maken krijgen met bureaucratie en politiegeweld. Ja, het klinkt heel logisch dat als iemand via de legale weg zijn zin niet krijgt, het dan maar illegaal moet. Wij willen af en toe ook graag illegale dingen doen en als we dan geen gelijk krijgen van de rechter en de politie er desnoods met geweld een einde aan maakt, dan mogen wij daar dus ook het recht aan ontlenen om het toch te doen? Zo werkt het niet in een rechtsstaat. Uitgeprocedeerd is oprotten! Begrijp nu eens dat het een gunst is dat wij geld sturen en eventueel de mensen opvangen die dat het hardst nodig hebben. Geen recht.

Ieder volk heeft aan het begin zijn eigen stukje land gekregen. Met gelijke kansen voor iedereen, want vroeger bestond er nog geen techniek en kennis om te kunnen beginnen met een voorsprong. Dus was iedereen er verantwoordelijk voor om er zelf iets van te maken. In het westen hebben we onze onbegaanbare grond omgetoverd tot een "paradijs", maar in ontwikkelingslanden hebben ze eeuwen lang niks anders gedaan dan hun domme zevende-eeuwse woestijnideologie nastreven. De vluchtelingen van nu, zijn de socialisten van toen. Helaas van hetzelfde soort als wij hebben zitten. Domme achterlijke varkens die enkel vanuit de onderbuik regeren en alles kapot maken. Alle kritiek hebben zij neergeslagen. Alle blanken hebben zij vermoord. Alles wat niet islamitisch was, verbannen of uitgeroeid. Voorst heulen met de islam en de vijand de macht geven. Totdat er burgeroorlogen uitbraken en het leven voorbij is. Is dat onze schuld? Nee! Wij hoeven ook niet te accepteren dat ze allemaal hier naartoe komen en van ons land dezelfde puinzooi maken.

Amnesty vindt dat de EU de vluchtelingen in de steek laat en hen hier te grazen laat nemen door corrupte politieambtenaren en grensbewakers. Zij zouden hier mishandeld en bedreigd worden met als gevolg dat zij daardoor juist alternatieve routes gaan nemen die gevaarlijker zijn. "Gooi nou gewoon alle grenzen wagenwijd open voor economische profiteurs," roepen ze. Ja dag! Het ligt inderdaad aan de EU dat er zoveel ellende is. Alle grenzen dicht, alle allochtonen die hier al zijn terug naar hun eigen land en een goede oplossing voor echte vluchtelingen aanbieden door opvang in de regio. Opvang in hun eigen land of in een buurland dus. Het Midden-Oosten is Allah-domme groot genoeg. Waarom proberen die linkse gekken toch altijd om de hele wereld op zo'n klein miezerig landje als Nederland te krijgen? Iedere mongool snapt toch dat de oppervlakte veel te klein is om de hele wereld te huisvesten?! Wij zijn ervan overtuigd dat we met opvang in de regio een veel betere oplossing kunnen bieden dan links die enkel ons land kapot maakt.

Aan de linkerkant zien ze liever een hele andere oplossing. Is de overtocht te gevaarlijk voor asielzoekers? Dan moet er gewoon een veilige route komen. Ja hoor, pak misdrijven en misstanden vooral niet aan, maar biedt gewoon een alternatief zodat het criminele gespuis gewoon door kan gaan. Wat een domme idiote imbecielen zijn die socialisten toch. Opmerkelijk is dat zij in die visie gesteund worden door Kerk In Actie, een christelijke lobbyclub van de zieligheidsindustrie die pro-massa-immigratie is. Best wel bizar als u bedenkt dat de massa-immigratie vooral moslims naar ons land brengt die zo'n hekel hebben aan christenen dat zij hen het liefst willen uitroeien. Niet voor niks worden christenen in islamitische landen vaak vermoord, uitgebuit of tot seksslaven gemaakt. Op hun website zegt die christelijke toko vooral te "willen delen wat ons gegeven is". Gewoon domme uitkeringstrekkers dus. Voor de zoveelste maal een treffende illustratie van het socialisme: ruimhartig uitdelen van andermans geld.

Sorry jongens, maar Jezus is al die christelijke tyfuslijers die daar werden onthoofd door moslims, niet komen redden. Jezus heeft ons helemaal geen fuck gegeven. Alles wat wij doen en kunnen, hebben we te danken aan de wetenschap. Vol overgave scanderen ze dat Europa met echte oplossingen moet komen. "Geef gewoon iedereen een visum, uitkeringen en als ze willen, banen!" Godverdomme, eigen volk eerst stelletje kerkhomo's. Kijk, dat jullie niet werken en de hele dag liggen te bidden naar die zielige God van jullie zoals ze bij de islam ook doen, is ons probleem niet. Geef vooral jullie eigen geld weg en rot op naar zo'n islamitisch paradijs als onze manier van leven jullie niet aanstaat. Want ook vanuit het christendom hebben we eeuwenlang niks anders gehad dan ellende. Jullie leven bij Gods gratie van onze middelen. Hadden wij niet eeuwenlang de brandstapel geriskeerd, dan hadden jullie nu niks gehad. Vergeet nooit wie de broodheren waren die met gevaar voor eigen leven hebben gevochten voor jullie vrijheid, volk en vaderland!

De eindeloze lobby en propaganda van de zieligheidsindustrie, doet naÔeve linkse huppelkutjes geloven dat ze ongestraft een asielzoeker thuis kunnen houden als een gedomesticeerd huisdier. Zindelijk zijn ze meestal wel, al kakken ze regelmatig uw wc onder als ze gehurkt op de wc-rand, alsof ze met een kameel gaan paren, lopen te schijten. Kleine ongemakken voor wie het te min vindt om een aapje in huis te nemen. Diverse stichtingen laten echter weten dat geen goed idee te vinden. Ten eerste vinden ze dat de overheid het geld van hun politieke vijanden moet afpakken om asielzoekers te huisvesten. Ten tweede doen mensen door het zelf in huis nemen van asielzoekers de niet zo fraaie suggestie dat het heel normaal is om zelf verantwoordelijk te zijn voor uw daden en politieke gezindheid en dat kan Wilders alleen maar als argument gebruiken tegen het principe dat de overheid voor alles moet zorgen. Verder vindt de zieligheidsindustrie het ook niet zo fraai als mensen opeens hun huisdier bij het asiel willen dumpen omdat ze hem zat zijn.

Overal komen de activisten als kakkerlakken uit hun uitkeringsstulpje om met niet mis te verstane actieborden aan te geven dat alle "vluchtelingen" welkom zijn. Op uw kosten en volledig voor uw risico, dat wel, want zij wonen zelf al in kanswijken. Vandaar dat die profiteurs steeds vaker al in een vroeg stadium hun masker af laten vallen. Juichend vallen ze elkaar in de armen als ze Griekenland bereiken. Via Griekenland staat de weg namelijk open voor een verblijfsvergunning in een EU-land naar keuze. Daar waar de uitkeringen het hoogst zijn zoals in Nederland of een land waarvan ze de taal wel toevallig spreken. Vrolijk en met alle pret van de wereld, maken ze kennis met hun nieuwe weldoeners. Niet slecht voor mensen waarvan verondersteld wordt dat ze uit oorlogsgebieden komen. Wij raken al getraumatiseerd als we op straat moslims zien lopen, maar zij komen aan alsof ze hier nu op vakantie komen. Aan alles valt te merken dat de asieltsunami vooral gaat over de instroom van profiteurs, maar dat mogen we natuurlijk niet zeggen.

Sommigen zijn verstandig en willen liever weg uit Nederland zodra ze beseffen dat ze hier met Geert Wilders of erger nog, met ons zitten opgescheept. Hoek van Holland is door hen omgetoverd tot een broedplaats van illegalen die over willen steken naar Groot-BrittanniŽ. Daar zijn ze al zo'n beetje overgenomen door moslims en soort zoekt soort. Wat ons betreft is het prima als zij hier weg willen, maar het is natuurlijk niet de bedoeling om andere Europese landen te gaan vervuilen. Immers, zodra ze de mogelijkheid krijgen om daar te blijven, maken Europese regels het mogelijk dat ze nooit weer terug keren. Bovendien mogen wij ook niet het Midden-Oosten koloniseren en hebben we al duizend keer moeten boeten voor voormalige koloniŽn, dus willen we dat zij gewoon terug keren naar hun eigen land. We zijn namelijk wel zo sociaal dat we ook niet andere Europese landen willen opzadelen met deze islamtsunami. Trots weten media te melden dat wij eigen bootvluchtelingen hebben. Echt, dit gaat nergens meer over. Hand in hand, terug naar eigen land.

Elders in Europa zien we steeds vaker de schrijnende voorbeelden van wat ons land binnenkort te wachten staat. Honderden vluchtelingen bivakkeren op het station in Milaan. Italiaanse kranten melden dat ItaliŽ het grote aantal asielzoekers niet meer aan kan en dan moet u even bedenken dat ItaliŽ zo'n 4 keer zo groot is als Nederland. Bovendien brengen zij vreselijke ziektes mee zoals schurft en malaria. Zo'n station wordt dagelijks door tienduizenden mensen gebruikt die allemaal besmet kunnen raken en die ziektes verder gaan verspreiden. Bekend is verder dat ziektes kunnen muteren en resistent kunnen worden voor onze medicijnen zodat heel Europa gevaar loopt. Straks lopen we hier weer rond met alle ziektes uit de zeven plagen waar we al eeuwenlang van verlost waren. Extreem linkse dwazen, is dat het allemaal waard? Wij hopen vooral dat u ziek wordt, maar ja, jullie konden kiezen, wij helaas niet. Van te voren was dit allemaal bekend. "Welkom, kom maar binnen allemaal!" Ja, met alle ellende van dien. Leren jullie geen geschiedenis meer ofzo?!

Wist u dat links dondersgoed weet dat ze illegale dingen doen en zich massaal schuldig maakt aan landverraad? Tot 1983 was het onder het oorlogsrecht nog mogelijk om hen hiervoor de doodstraf te geven, dat hebben ze helaas kunnen verijdelen, maar het beste bewijs hiervoor is dat zij hun daden vooral erg stiekem uitvoeren. Opeens zitten er asielzoekers in een evenementenhal in Goes. Ondernemers staan perplex omdat ze daar compleet door verrast worden. Zeg nou zelf, als het allemaal zuivere koffie is dat ons land letterlijk wordt overspoeld door die asieltsunami, waarom moet het dan stiekem? Waarom dan niet eerst de betrokkenen inlichten in plaats van het rauw op hun dak gooien? Om niet vergruisd te worden en door de media te worden neergezet als vuile racist, moeten de ondernemers wel voor de snorrende camera's verklaren dat ze er helemaal geen probleem mee hebben. Natuurlijk hebben ze dat niet. Wij hadden ook geen problemen met de nazi's. Wij waren namelijk geen Joden en bovendien zorgde de bezetter er wel voor dat we het ermee eens waren.

Krijgen de gelukszoekers niet onmiddellijk een mooie woning, dan beginnen ze net als dat extreem linkse krakerstuig te kraken. Ziet u nou wel dat ze van hetzelfde niveau zijn als de AFA en Antifa? Amsterdam is nu de lul en zo'n trieste woordvoerder zegt namens de "vluchtelingen" dat ze wel zullen zien hoe het loopt. De politie doet natuurlijk niks. Want zij zien het als "kraak" omdat de eigenaar het pand een tijdje heeft leegstaan. Hallo! Kraken is net zo strafbaar als huisvredebreuk. Kom eens uit uw rukbunkers, stop met kijken wat wij schrijven en pak dat tuig eens op. Overigens zwerft deze groep al 2,5 jaar door Amsterdam. Ook de schuld van links. Als hun zieligheidsindustrie eens zou stoppen met tijdrekken tijdens asielprocedures en geen illegale handleidingen geeft om toch in Nederland te blijven als ze uitgeprocedeerd zijn, was er niks aan de hand. Maar ja, links overleeft door illegaliteit. Hoe u het wendt of keert en wat voor mening u ook heeft: van allochtonen hebben we alleen maar last in Nederland.

Vanuit de linkse media moet er daarom regelmatig een charmeoffensief worden gestart om te voorkomen dat u een hekel gaat krijgen aan asielzoekers. Dat valt niet bepaald mee, want de propaganda komt ook terecht bij Nederlanders die aan hun lot overgelaten zijn door de overheid. Bejaarden in poepluiers van twee weken oud, mensen die langdurig werkloos zijn en zien dat hun banen worden ingepikt en vrijheidsstrijders die maatschappelijk gediskwalificeerd zijn. Maar ja, dat zijn toch al niet de mensen die op hen stemmen, dus wat boeit dat eigenlijk? Volgens een "panel" van het programma EenVandaag, vindt "Nederland", u dus, dat "vluchtelingen" uit SyriŽ welkom zijn. O ja, zodra het om economische parasieten gaat, is er weinig draagvlak, maar volgens links zijn alle allochtonen die hier komen vluchtelingen. Hoewel de cijfers bewijzen dat de meeste allochtonen hier dus niet uit oorlogsgebieden komen. Blijkbaar gelooft u ook dat er oorlog is in Marokko, Turkije en Suriname en zijn het zelfs vluchtelingen als de rechter zegt van niet.

Slinkse opiniemakers bij joop.nl roepen dat we gewoon niet solidair zijn met vluchtelingen. Klopt, want het zijn geen vluchtelingen. Het zijn profiteurs die zomaar gratis en voor niks komen meevreten uit de ruif waar wij keihard voor moeten werken. Sinds de socialistische overheersing van de Paarse kabinetten in de jaren '90 met aansluitend 8 jaren Balkellende en nu weer dat extreem linkse gedrocht tussen de VVD en de PvdA, hebben we nog geen jaar gehad zonder crisis. Zo'n beetje alle sectoren in de economie zijn kapot gemaakt. Van onderwijs tot zorg en van de huizenmarkt tot de bankensector. Vindt u het heel vreemd dat we niet nog meer profiteurs willen? Met stoere taal roept de Italiaanse premier dat Europa maar een lachertje is als ze het niet eens kunnen worden over 40.000 mensen. Maar het gaat niet om enkele tienduizenden mensen. Er zijn al tientallen miljoenen allochtonen in Europa. Voor het gemak vergeten die slinkse smiechten dat we al miljoenen mensen hebben binnengelaten in Nederland. En nu wil de EU nog meer "verdelen".

Nog een miljoen "vluchtelingen" staan klaar om naar Europa te vertrekken zodra ze de zekerheid hebben dat ze hier in een gespreid bedje terecht komen. Wachten op die zekerheid is vanzelfsprekend als dagelijks de bommen u om de oren vliegen, maar hey, wie let er nou op zulke fucking details? Niemand toch? Wees maar solidair roepen ze. O ja, voor een volledige reis van deur tot een splinternieuwe woning in Nederland, kost ze 10.000 euro die ze moeten dokken aan mensensmokkelaars. Wel van te voren betalen en geen garanties, dat dan wel weer. Nou, wij hebben dat geld niet eens. Hoe komen zij er dan aan? Vluchtelingenwerk spreekt van trieste records. "Tientallen miljoenen mensen op de vlucht," scanderen zij. Nee, tientallen miljoenen aan profiteurs. Ach, het schijnt dat miljoenen in de geschiedenis wel vaker overdreven en verdraaid worden als dat politiek gewin oplevert. Ontkennen wordt dan zelfs strafbaar. Goebbels, meester in de leugenachtige propaganda, leeft weer en is sterker dan ooit dankzij moderne technieken.

Kunnen we dan helemaal niks doen en moeten we lijdzaam toekijken hoe die allochtone profiteurs ons hele land overnemen? Wel nee, naast het sluiten van de grenzen en iedereen terug sturen naar zijn eigen land, zijn er meerdere oplossingen. "Blank is beter," roepen ze in de Oostbloklanden. Zij sturen wel Poolse en Bulgaarse dieven naar ons land, maar zelf willen ze alleen blanke christenen opnemen. Bij hoge uitzondering. Sowieso is daar geen plaats voor geitenneukers en nikkers. Zij nemen al de blanken en hebben daarmee voldaan aan hun humanitaire verplichtingen, dus moet de rest van Europa maar de andere vluchtelingen opnemen. Eerlijk zullen we alles delen toch? En voor Europa maakt huiskleur niks uit, dus wat zeiken die andere landen nou als zij wel al die moslims in hun reet gesplitst krijgen? Of zijn blanken stiekem toch beter, leuker en gezelliger dan al die Allah-aanbidders in hun moskee? Probeer nu maar eens te betogen dat die verdeling anders zou moeten zonder daarbij de racist uit te hangen.

Landen als MaleisiŽ en Thailand hebben schijt aan onze moraalridders en weigeren met regelmaat boten vol vluchtelingen. Tienduizend euro betaald, een levensgevaarlijke tocht ondernomen en denken aan de gouden bergen? Jammer joh, sodemieter maar op. En kom je levend terug in je eigen land, vertel dan aan iedereen dat het geen zin heeft om mensensmokkelaars te betalen. Kijk, dat is nou een correcte oplossing. Ontmoedigen en demotiveren om naar het zogenaamde beloofde land te komen. Wij zijn niet rijk. Wij hebben er eeuwen aan ontberingen opzitten en moeten nog steeds keihard werken voor anderen; met name voor profiteurs die door de linkse kliek naar binnen worden gelaten. Landelijke autoriteiten maken duidelijk dat ze geen faciliteiten hebben om zoveel mensen op te vangen. Dus blijf vooral in uw eigen land als u wilt blijven leven. Prima oplossing, dat moet in Europa ook maar verplicht worden. Ziet u nou wel, het kan wel, als jullie maar willen. En er zijn geen verdragen geschonden, dat is nog het mooie.

Opvang van asielzoekers heeft in 2014 alleen al 800 miljoen gekost. En dan hebben we het nog over een voorzichtige schatting door linkse beleidsmakers. In het echt zal het om veel meer geld gaan en dan tellen ze alleen nog de extra kosten mee voor de asielzoekers die in 2014 aan wal zijn gekropen. Er zijn ook nog steeds jaarlijks die 8 miljard euro aan algemene kosten voor de gehele multikul in Nederland, 7 miljard aan ontwikkelingshulp, de nodige miljarden naar de verdeelsleutel van Europa en de kosten voor criminaliteitsbestrijding die opeens exponentieel zijn toegenomen sinds de komst van allochtonen in Nederland. Ondertussen zitten er in Nederland vele duizenden kinderen met een handicap thuis omdat ze niet naar school kunnen. Wat voor ontwikkelingsland zijn we toch geworden. Bah. Wilders is de enige die profiteert, maar hem mogen we niet aanhalen, want dan zijn we fascisten en racisten. Gadverdamme! Een beroepsbevolking van zo'n 6 miljoen mensen, moet zichzelf plus nog 11 miljoen anderen onderhouden waarvan 3 miljoen allochtonen.

Asielzoekers zijn niet alleen de koningen der misdaad, maar ook in onze uitkeringen zijn ze onovertroffen. Maar liefst 7 op de 10 SomaliŽrs krijgen een uitkering. Toen onze beheerder zijn baan verloor wegens kritiek op de multikul, kreeg hij niks. "Ga uw huis maar opeten en als dat op is, dan gaat u maar onder de brug slapen." Menselijkheid geldt blijkbaar niet als u blank bent, houdt daar rekening mee als u het geluk heeft gehad dit soort dingen nog niet meegemaakt te hebben. Marokkanen en Turken zijn ook meesters in het krijgen van uitkeringen en voor de rest van de asielzoekers geldt dat het tenminste een ruime meerderheid betreft. Toch blijkt links volhouden dat het voornamelijk om hoogopgeleide hersenchirurgen, advocaten en ingenieurs gaat. Nederlandse hoogopgeleiden die geen baan kunnen vinden, daar doen ze niks voor. Die zijn blank. Die zijn bevoorrecht en anders zijn het wel racisten. "Weg met ons," is het motto van links. "Weg met links en alle betrokkenen bij deze zieligheidsindustrie," zeggen wij.

Nu snappen we eindelijk hoe machteloos het Verzet zich in de oorlog gevoeld moet hebben. Hun gelijk was daar, het bewijs lag er, maar de bevolking trok zich er niks van aan en gaven de machthebbers telkens weer groen licht om door te kunnen gaan met de capitulatie en het weggeven van ons land aan de vijanden van ons volk. Zo'n 70 jaar later, overkomt ons precies hetzelfde. Overheersing door voornamelijk antisemitische volkeren wat gewoon door blijft gaan, al zwelt de kritiek aan. Nederland staat nu weer garant voor 2000 extra asielzoekers. Bovenop de 3,6 miljoen allochtonen die we al hebben, wel te verstaan. Ja, daar schrikt u van. Zoveel zijn het er. Op een Nederlandse bevolking van amper 10 miljoen mensen. De rest lijkt wel uit bastaards te bestaan die hun afkomst verloochenen en hun land blijven verraden. Wat er ook gebeurt. Overal rinkelen de alarmbellen, want er zijn niet genoeg huizen. Misschien kunt u als linkse Gutmensch uw koophuis afstaan aan uw vriendjes en gezellig in hun land gaan wonen.

Overweging.

Na de socialistencrisis uit de jaren '80 en de schuldencrisis, hebben we nu ook de vluchtelingencrisis. Veroorzaakt door en voor socialisten die speciaal een zieligheidsindustrie hebben gecreŽerd om willoze slaven te importen die uit hen uit dankbaarheid aan de macht helpen. Deze nietsontziende ratten, gaan letterlijk over lijken. Honderden doden per jaar omdat zij misbruik maken van mensen uit arme landen die echt denken dat ze elders rijk kunnen worden zonder te werken. Het maakt ze allemaal niks uit. Het gaat namelijk om die 3,6 miljoen allochtonen die ze in 70 jaar bij elkaar gespaard hebben. Waarvan een groot deel links stemt om hun uitkeringen te kunnen behouden. Zij helpen links aan de macht, want geen fatsoenlijke blanke met een IQ hoger dan zijn schoenmaat, zal na het communisme, collectivisme en socialisme, ooit nog links willen stemmen. Kijk alleen al naar wat ze iedereen hebben aangedaan. Hersenloze socialisten zijn imbeciele dwazen die nog erger verstandelijk beperkt zijn dan mensen die een chromosoompje teveel hebben.

Eindeloos ouwehoeren, bezwaar maken en critici uitmaken voor nazi's, zorgen ervoor dat links ongestoord verder kan gaan met deze waanzin. Niemand maakt ze wat en zij zullen niet stoppen voordat het in ons land net zo'n rotzooi is als in de landen waar die vermeende vluchtelingen vandaan komen. Nadat ons land is kaalgevreten, zullen ze proberen een ander continent binnen te vallen net zo lang totdat er helemaal niemand meer is die een fatsoenlijk land heeft. Hier speelt gewoon jaloezie. Mensen in de zandbak van het Midden-Oosten die denken makkelijk te kunnen profiteren van wat wij in eeuwen hebben opgebouwd. Echte oorlogsvluchtelingen zouden al genoegen nemen met een veilige slaapplaats in een buurland in de regio, maar zij willen meer. Zij willen ons hele land. Zij willen al ons geld. Zij willen dat wij ons land aanpassen aan hun gebruiken, cultuur en behoeften en dan zelf oprotten. Dit is pas het begin. Deze vluchtelingencrisis gaat een vernietigende uitwerking hebben en backfiren. Hopelijk overkomt dat vooral links.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.