Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 2 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

842 Liever bout dan wout
841 Leenstudent geen ambitie
840 Banksysteem brokkelt af
839 Amateurisme heerst overal
838 Overspoeld door asieltsunami
837 Klein leed waar u van weet
836 Islamisering brengt ons tering
835 Promotie der wetenschap
834 Politie in de nekklem
833 IPv4-standaard teveel waard
832 Zorg schept valse zekerheid
831 Islam heeft geen toekomst
830 Geheime dienst door het lint
829 Rus tegen internationale pus
828 Strafrecht in eigen hand
827 Aanzuigende werking profiteurs
826 Veranderingen tegen privacy
825 Fuck de moslims!
824 Geen maat op gekkenwerk
823 Moslimdiscriminatie bestaat niet

830 # Geheime dienst door het lint #
Gepost door Misdefinitie op 20-06-2015 om 23:29.
Klokkenluiders als Edward Snowden spelen een cruciale rol bij het ontmantelen en ontmaskeren van gluiperige misstanden door de schandknapen van de geheime diensten, maar hebben als ongewenst neveneffect dat hun bizarre onthullingen zo massaal naar buiten komen dat het klootjesvolk er nogal onverschillig door raakt. Jaren geleden konden mensen nog echt verontwaardigd reageren. Hoe was het godverdomme toch in vredesnaam mogelijk dat Nederland in een politiestaat aan het veranderen is? Waar haalde de politieke elite het lef vandaan om ons dermate te registreren en af te luisteren dat zelfs de Gestapo en de Stasi er thans rode oortjes van zouden krijgen? Hoe konden we toch zo makkelijk deze totalitaire surveillancemaatschappij tolereren? En welke belangen hebben de machthebbers bij het letterlijk alles controleren wat de bevolking doet? Nu we continu met spionagekastjes lopen, halen mensen gewoon hun schouders op. Geheime diensten zouden zijn opgericht in het "belang" van ons volk, maar gedragen zich steeds vaker alsof ze zelf de terroristen zijn.

Een brug te ver.

Het uitermate dubieuze karakter van het werk van de geheime diensten wordt geromantiseerd in spannende jongensboeken en films met veel special effects. Dappere helden die als engelbewaarders met gevaar voor eigen leven altijd goedgeluimd ten strijde trekken tegen de vele terroristen die de donkere zijde van de mensheid nu eenmaal verbergt. Toegegeven, we kijken altijd met veel plezier naar Totally Spies waarin er altijd wel een superschurk te zien is die met een of ander krankzinnig wraakplan de wereld wil ruÔneren en de knappe spionnen het altijd weten op te lossen, maar in werkelijkheid gaat het er toch een tikkeltje anders aan toe. Films worden met een geraffineerd script gedraaid, maar de realiteit is onvoorspelbaar en zit bovendien vol valkuilen. Zoals geheim agenten die plotseling een iets ander belang blijken te hebben dan de algehele nationale veiligheid. Ook is de AIVD funest voor uw privacy. Eigenlijk dekt geheime dienst verreweg de lading niet. Het is geen dienst voor ons volk, maar een ordinaire afluisterorganisatie.

Wel, het simpele idee is natuurlijk dat als de AIVD en aanverwante diensten alle (telecom)communicatie afluisteren, er altijd wel een oliedomme terrorist te vinden is die per ongeluk zegt dat hij linkse cartoonisten in Parijs gaat doodschieten en dan kan de geheime dienst daar weer dankbaar zijn bestaan mee rechtvaardigen. Nogal een naÔeve gedachte, want alle grote en bekende aanslagen die wekenlang in het nieuws zijn geweest, hadden allen twee opvallende kenmerken. In de eerste plaats valt het op dat die aanslagen nooit van te voren zijn aangekondigd en derhalve niet te voorkomen zijn. Al kijken ze de hele dag hoe we in onze slaapkamers aan het masturberen zijn. In de tweede plaats krijgen we op raadselachtige wijze altijd weer te horen dat de daders van de aanslagen bekenden waren van politie, justitie of de geheime dienst. Of daarmee bedoeld wordt dat het hun vrienden waren, laten we even. Het is een beetje datzelfde gedoe wat we ook niet begrijpen van de politie. Geen boeven vangen, alleen maar achter hun computertje rukken.

Enfin, laten we het maar eens wat concreter maken en kijken naar wat de geheime diensten nu zoal doen. Helemaal zeker weten we het natuurlijk niet, het zijn niet voor niks geheime diensten, maar zo langzamerhand komt er onder druk van klokkenluiders steeds meer informatie beschikbaar die ons zorgen baart. Tegenwoordig zit iedereen op sociale media en we denken allemaal dat we enige mate van controle hebben wat we daarop zetten. Immers, u zit aan de knoppen, u bent de enige die uw wachtwoord weet en u beslist welke inhoud u openbaar zet niet waar? Uw naaktfoto's en uitingen die niet voor andermans oren bestemd zijn, doet u in persoonlijke berichten of op speciale blogs waar u als PVV'er naar hartenlust racistische taal kunt uitstaan over stoephoeren en teringnegers. Zo gaat dat. Helaas voor u houdt de AIVD de sociale media streng in de gaten. Gedachtemisdaden vormen daarbij ook misdaden en terreur. Onder het mom van haatzaaien en radicalisatie wat als opmaat gezien wordt voor terreur, is iedere burger die op Amerikaanse sites zit, verdacht.

Hoogstwaarschijnlijk kan het u geen flikker schelen wat u allemaal uitvreet op sociale media. Facebook is een middel waarmee u juist gezien wilt worden toch? Lekker emotioneel de Gutmensch uithangen die overal voor wegkijkt en denkt zijn gegevens geheim te kunnen houden door sommige dingen niet openbaar op het net te zetten. Vergeten wordt de massa steeds meer doet met de cloud (bewust en onbewust) en dat de geheime dienst ook toegang heeft tot gegevens op het internet die u niet openbaar heeft gezet. Bovendien worden de openbaar verzamelde gegevens tot in de eeuwigheid bewaard en bouwen ze daarmee een profiel van u op waarmee ze conclusies kunnen trekken die u niet zullen bevallen. Vooral niet in tijden van terreur en koude oorlog. Opeens kan de overheid na een aanslag besluiten dat al uw rechten vervallen en wie worden er dan opgepakt als verdachte? Degenen van wie ze een leuk profieltje hebben. Weet u wie er over 10 jaar aan de macht zijn? Een regime dat niet zo positief staat tegenover Gutmenschen en die over de kling laat jagen?

Mensen halen veelal honend hun schouders op als we met de glijdende schaal komen aanzetten. "Haha, dat is toch een drogreden?" Nee, niet als het waar is en op feitelijke constateringen steunt. Blijkbaar heeft de geheime dienst geen morele bezwaren bij het opslaan van alle gegevens. Inclusief van mensen die bewezen onschuldig zijn en / of nog nooit iets verkeerds hebben gedaan. Zijn die middelen eenmaal aangeschaft en hebben ze toegang tot de grootste Amerikaanse websites die iedereen gebruikt, dan gaan ze langzamerhand verder met hun onstilbare datahonger. Allemaal kennen we wel de malaise van de verplichte vingerafdrukken in paspoorten. Niemand protesteerde. Als de NSB iets vordert, dan doet u daar gewoon aan mee. Want uw leuke leventje moet natuurlijk niet in gevaar komen. Lichamelijke integriteit? Ach, u heeft toch niks te verbergen? Dat het enkel bij criminelen werd gedaan, lekker boeiend. Geef ze een vingerafdruk en ze pakken alles. De AIVD bleek doodleuk een illegale DNA-databank bij te houden.

Ja, u leest het goed, de geheime dienst houdt zich niet aan de wet en dan hebben we het hier nog over een zaak waarbij het toevallig is uitgelekt. Aangezien de geheime dienst zoals het woord zegt, geheim opereert, kunnen we nooit precies weten hoeveel er gesjoemeld wordt. Maar u kent het principe dat we hier veelvuldig aanhalen. Omdat de geheime dienst zoveel macht heeft dat ze alles kunnen verbergen, is het feit dat zoiets naar buiten komt dus de uitzondering en daarmee slechts het topje van de ijsberg. En van zo'n ijsberg waarvan boven een klein topje te zien is, zit 90 % onzichtbaar onder water. Hoeveel precies weten we niet, maar het is zorgwekkend dat er geen enkele rem blijkt te zitten op wat de AIVD allemaal doet. Uiteraard wordt er bij het geval dat de criminele zaken aan het licht komen geroepen dat het nooit had mogen gebeuren en de data wordt vernietigd, maar dat is je reinste bullshit. Digitale gegevens kunnen niet vernietigd worden. Niemand kan ooit bewijzen dat het daadwerkelijk wordt verwijderd en er geen kopieŽn zijn.

Vandaar dat we er altijd op hameren dat privacy zo belangrijk is en schending van dat grondrecht onacceptabel is. Zodra ze besluiten dat uw vingerafdrukken worden afgenomen, dan is dat voorgoed. Al beloven ze u duizend keer dat een ambtenaar of notaris "garandeert" dat het later weer verwijderd wordt, dan nog bestaat er altijd wel ergens een USB-stickje van een systeembeheerder die eventjes een kopie heeft getrokken. Die kopieert het thuis weer verder en ergens in de keten belandt het op internet. Hoe denkt u anders dat al die zelfbenoemde detectivebureautjes aan hun informatie komen? Allemaal gestolen kopieŽn van zogenaamd verwijderde informatie. Erg fijn als u bedenkt dat u uw vingerafdrukken niet kunt veranderen en identiteitsfraude steeds makkelijker wordt. Om nog maar te zwijgen van het horrorscenario dat alle systemen straks allemaal gekoppeld zijn zoals uw medische dossier, strafblad en banksaldo. In de jaren '40 werden er 6 miljoen Joden vergast met behulp van een simpele kaartenbak. We moeten er niet aan denken wat ze nu kunnen.

Kijken we naar het verleden van de geheime dienst, dan zien we dat ze al vaker de fout in gegaan zijn. Uit een document van de NSA, de Amerikaanse geheime dienst, blijkt dat "onze" AIVD stiekem inbreekt op internetfora en mensen onder de loep neemt die helemaal geen verdachte zijn. Hiervoor bestaat geen wettelijke grondslag. De wet zegt hier dat de AIVD enkel zijn speciale bevoegdheden in mag zetten als het gaat om staatsgevaarlijke personen en organisaties. Nu is dat criterium vrij ruim. Ook Misdefinitie wordt door de overheid gezien als vijand van de staat. Ze hebben ons al de mond proberen te snoeren via de strafrechter, maar aangezien dat niet gelukt is zullen we binnenkort wel ergens vastgebonden liggen in een kelder of worden vermoord door een "eenzame gek". Enfin, bekend is in elk geval dat de geheime dienst ook in uw persoonlijke berichtenbox op fora komt en u nergens veilig bent. Welke belangen hebben zij daarbij? Wie heeft bevoegdheden? Wie kan controleren? Niemand, zij zitten zelf aan de knoppen.

Die gladjakkers bij de AIVD doen er alles aan om hun falen te verbergen, zeker als mensen daardoor aan hun werkzaamheden kunnen gaan twijfelen. MH17 had nooit boven OekraÔne mogen vliegen. Heel het internet wist dat het daar levensgevaarlijk was en vliegtuigen werden neergehaald met raketten. De AIVD verzuimde te waarschuwen. Honderden doden. Politieke rel. Beschuldigingen en onnozele reconstructies waaruit veel conclusies worden getrokken, behalve de juiste. Namelijk dat de geheime dienst gefaald heeft. Wat gebeurt er? De AIVD gaat het OM frustreren die onderzoek moest doen naar de ramp. Omdat ze bang waren dat hun falen breed uitgemeten zou worden in de pers. Ronduit walgelijk en daar mogen we natuurlijk niet over praten. Overheidsinstanties zitten wel vaker in elkaars vaarwater. Heeft de AIVD zelf geen bevoegdheden, dan vragen ze uw gegevens gewoon op bij de Belastingdienst. Zo wordt de wet omzeild. Onbeperkte en ongerichte toegang tot alle gegevens van alle burgers. Het feit dat u onschuldig bent, schijnt geen kont meer te boeien.

Nog een beter beeld krijgen als we kijken naar de methoden die ze al tijden in het buitenland gebruiken en waarbij we niet zo naÔef zijn om te geloven dat hier niet precies hetzelfde gebeurt. Snowden maakte bekend dat de NSA heeft geprobeerd om via de Play Store uw Android-telefoon te besmetten met malware. Smartphones maken tegenwoordig sowieso wel contact met allerlei dubieuze organisaties zonder dat u er weet van heeft, maar de geheime dienst kan in principe gewoon bij iedereen in de telefoons, tablets en computers kijken omdat ze alles en iedereen besturen. Nogmaals vragen we: in wiens belang is dit eigenlijk? Misschien wilt u ook even bedenken dat Snowden ook niet de almachtige God was en bij de NSA moest werken met beperkingen. Wel, als hij al zoveel shit naar buiten kan brengen, hoeveel is er nog verborgen? Wij vrezen dat een gezonde discussie over de noodzaak van dit alles niet kan. U bent allen zo verslaafd aan uw technische snufjes dat ze werken als drugs en u de schadelijke effecten niet meer objectief kan beoordelen.

Onderzoekers hebben aangetoond dat ook de Franse geheime dienst zich vaak bezighoudt met het besmetten van computersystemen van onschuldige burgers met malware. Onder andere Skype en andere programma's om mee te communiceren zouden niet veilig zijn voor hun vraatzucht naar meer informatie. Landen lopen niet alleen elkaar te bespioneren, maar leggen ook hele databases met profielen aan over de bevolking. Zo weet men precies waar u over spreekt, welke mening u heeft en wat u in de slaapkamer doet. Niet interessant? Wel wanneer u bedenkt dat die informatie gebruikt kan worden om u op de zwarte lijst te zetten. Over 10 jaar staat u misschien ergens in Singapore en heeft men iemand betaald om drugs in uw koffer te doen om u 30 jaar in de cel te flikkeren vanwege uw mening. Officieel natuurlijk niet, maar ja, drugs, daar kunt u zich toch niet tegen verdedigen. Wat niet weet wat niet deert, toch? Zolang mensen niet aan den lijve ondervinden hoe extreem gevaarlijk privacyschending kan zijn, kunnen wij hen niet overtuigen.

Schijt aan de wet, als ze in Amerika en Engeland uw gegevens niet via de reguliere weg kunnen verkrijgen, dan hacken ze gewoon illegaal de simkaart in uw telefoon. Heel eenvoudig en volledig geautomatiseerd. Lekker meeluisteren als u in een heet gesprek verzeild bent geraakt en in uw flamoes aan het soppen bent. Even een opname laten lekken op internet en u bent verkocht. Wist u veel dat die medewerker via-via vrienden is met een van uw ergste vijanden? KPN werd slachtoffer van een grootschalig aftapschandaal door de Duitse geheime dienst. Iedereen kent nog wel de Stasi en de Gestapo, maar dit gaat qua het verzamelen van uw gegevens nog een stapje verder. Schaamteloos inbreken en meeluisteren zonder enige wettelijke bevoegdheid. Wie zijn nou de terroristen en van wie hebben we nu de meeste last? Waar we ook kijken en op welke periode we ook zoeken: geheime diensten hebben vooral schijt aan u. Ongericht aftappen is de normaalste zaak van de wereld geworden. Alsof we allemaal terreurverdachten zijn.

Zelden hebben toezichthouders af en toe een helder moment en dan beklagen ze zich erover dat niemand de discussie durft te voeren over de steeds maar toenemende bevoegdheden van de geheime dienst. Eerder heeft de Tweede Kamer al meerdere keren aangegeven dat ze het ongericht aftappen, dus in principe het afluisteren van alles en iedereen, volledig steunen. Terwijl men eerst nog aan een aantal eisen moesten voldoen en alleen gericht verdachten mochten aftappen van wie vermoed werd dat zij staatsgevaarlijk zijn. Blijkbaar weet Plasterk (PvdA) dat de geheime dienst massaal de wet overtreedt en willen ze de afgang voor zijn door het illegale aftappen wat nu al gebeurt nog even snel te legaliseren voordat Wilders in 2017 aan de macht komt. Schrikbarend is het feit dat de toezichthouder moet klagen over een gebrek aan discussie en zelf blijkbaar geen enkel wapen in handen heeft om de AIVD af te remmen. Wat hebben we nu aan toezichthouders die niet daadwerkelijk een vuist kunnen maken of sancties kunnen geven als ze de misstanden al ontdekken?

Opmerkelijk is dat ook het Lagerhuis in Frankrijk als equivalent voor onze Tweede Kamer, dezelfde beslissing neemt aangaande het steeds weer verruimen van de bevoegdheden van de geheime dienst. Samen met Duitsland zijn dat de drie belangrijkste landen in dat vuile gedrocht dat de Europese Unie moet voorstellen en zijn we weer een stapje dichterbij de ultieme dictatuur. Een aanslag zoals dat op Charlie Hebdo in Parijs wordt er uiteraard niet mee voorkomen en we kunnen u haast nog een grote aanslag in Frankrijk garanderen aangezien er niks verandert in de mentaliteit van de geheime dienst. Het ongericht aftappen van onschuldige burgers heeft nog nooit een aanslag kunnen voorkomen. Hoewel, de geheime diensten maken graag propaganda om u zogenaamd van het tegendeel te overtuigen. Zo beweert de AIVD dat ze de plannen van jihadisten om aanslagen te plegen al in een vroeg stadium kunnen stoppen. Miljarden over de balk gesmeten en dan met een tiental jihadisten aan komen zetten. We zijn niet onder de indruk.

Kijk, om mensen die vanuit SyriŽ heen en weer reizen om in Europa aanslagen te plegen tegen te houden, is geen massa-surveillance nodig op onze burgers. Sluit de grenzen, pak die haatbaarden op en drop ze boven de woestijn. Zitten ze tussen de moslims als het paard van Troje, stuur dan iedereen terug naar zijn eigen land. Waarom moet de geheime dienst ons afluisteren? Wij zijn geen jihadi's. Sterker nog, we hebben zo'n gruwelijke hekel aan die kutislam dat we vinden dat die politieke ideologie volledig uitgeroeid moet worden. Wij zijn geen criminelen of terroristen. Wat leest u hier nu godverdomme al 11 jaar lang? Als alles wat we hebben meegemaakt, inclusief het fascistisch bejegend worden door de overheid en linkse janksmoelen, nog geen aanleiding heeft gegeven om het halve land vol achterlijken af te knallen, dan komen we daar nooit meer aan toe. De geheime dienst kent de boosdoeners echt allang. Nooit heeft massaal afluisteren van onze mensen ook maar iets opgeleverd. U kunt geen jihadist hebben gepakt door onze pornoverzameling. Echt niet.

Aangezien het kabinet in rap tempo de laatste restjes aan privacy en vrijheid aan het weggeven is, mogen we dan tenminste onszelf beschermen tegen hun spionage? Nee, mocht u bijvoorbeeld een USB-stick aanschaffen met daarop software om uw communicatie en kostbare bestanden te versleutelen (lees: coderen met een ijzersterk wachtwoord dat niet binnen afzienbare tijd te kraken valt), dan bent u meteen een verdachte. Want een onschuldige burger heeft niks te verbergen. Zo is dat nu eenmaal. Dat u gewoon niet wilt dat uw minder fraaie seksuele escapades waarop met een komkommer in uw reet aan het plafond hangt worden bekeken door de geheime dienst, laat staan openbaar worden, daar heeft natuurlijk niemand boodschap aan. Zulke dingen moet u gewoon niet doen. Zo is dat nu eenmaal. De overheid bepaalt wel wat goed voor u is en als ze willen zien wat u uitvreet, dan moet u dat gewoon toelaten. Eigenlijk zouden we expres al onze gegevens moeten encrypten. Maar wij tarten hen met iets ergers: openbaar de harde waarheid verkondigen.

Met man en macht probeert de AIVD uw aandacht af te leiden door te stellen dat encryptie sowieso zijn langste tijd heeft gehad als er kwantumcomputers worden gebouwd. Ja, en als de Teletijdmachine ooit echt uitgevonden wordt, zijn we ook de lul. Wat is nu precies uw punt? Dat we maar geen encryptie moeten gebruiken omdat het de geheime dienst nu goed uitkomt? Dat we maar lijdzaam moeten accepteren hoe onze privacy en vrijheid naar z'n godverdomme gaat? Of dat we het vooral niet moeten hebben over de achterdeurtjes die de geheime dienst laat bouwen in computers en software zodat ze toch wel overal bij kunnen omdat ze gewoon het wachtwoord zien dat u gebruikt? Ondertussen krijgen we waarschuwingen dat allerlei clouddiensten niet veilig zijn en we het risico lopen op digitale spionage. Logisch, als alles reeds open staat voor geheime diensten en andere overheidsinstanties, weten boeven het ook. Internet is inmiddels zo belangrijk geworden in ons leven dat de "terrorisme"-troefkaart ook getrokken wordt om daar grip op te krijgen.

Cyberdreiging zou de grootste dreiging van deze eeuw worden. Naast natuurlijk overhoop geschoten worden door moslimgekkies. Men zou er natuurlijk voor kunnen kiezen om providers geen databases meer te laten bijhouden, mensen anoniem te laten surfen en dikke firewalls te plaatsen zodat de Chinezen ons niet meer kunnen naaien, maar hey, het hele fucking internet is tegenwoordig erop ingericht dat u zoveel mogelijk sporen nalaat. Allerlei private toko's en de geheime diensten moeten natuurlijk wel bij die gegevens kunnen komen. Dus is alles zo lek als een mandje en lopen we het risico op cyberaanvallen. Logisch en dankzij de stiekeme agenda van de regenten en de elite dus nooit te voorkomen. Sterker nog, de geheime dienst is aanleiding voor de oorlog. Snowden maakte plannen van de NSA bekend om wereldwijd een cyberoorlog te starten. Zij zijn alvast begonnen met het willekeurig platleggen van systemen. Dit is zoiets als Irak binnenvallen met een onzinreden, oorlog voeren en vervolgens het land kapot maken. Door hun illegale acties wel te verstaan.

Heeft u nog naÔef een grenzeloos vertrouwen in de overheid en de geheime diensten? Ach gossie, aanschouw dan even wat voor klerezooi het is bij de AIVD. Medewerkers worden er willekeurig ontslagen als ze wat tegenslag in hun leven hebben zoals een echtscheiding. Discussies daarover worden in de kiem gesmoord en de dienstleiding "moest" naar machtsmiddelen grijpen om kritische geluiden te smoren. Ja, dat zijn ze zo gewend, dat doen ze immers ook al dagelijks bij miljoenen onschuldige burgers. De leiding zou al jaren continu verkeerde beslissingen nemen, politieke fouten opstapelen en medewerkers als een hoop stront behandelen. Wat zeggen de slinkse imbecielen in het linkse kabinet? Volgens de wet kan het niet en mag het niet, dus gebeurt het niet. Tuurlijk, dus moord is niet strafbaar want er vinden nog steeds moorden plaats? Houd toch op met dat gelul. Privacy-voorvechters waarschuwen al lang. Het College van de Rechten van de Mens kraakt de schendingen van onze rechten in Nederland en ziet dat de onafhankelijke rechter ontbreekt.

Inmiddels durven cliŽnten van advocaten niet meer te bellen omdat ze bang zijn dat ze worden afgeluisterd. Terwijl het juist een van de cruciale rechten van een verdachte is dat hij ongehinderd en in het geheim kan praten met de enige vertrouwenspersoon in het recht die hij heeft: zijn advocaat. Ook de Raad van Europa stelt dat de activiteiten van de geheime dienst in strijd zijn met onze mensenrechten. Dan hoort u het ook eens van een ander. Toezichthouders hebben geoordeeld dat de Britse geheime dienst gebruik maakte van illegale aftapprogramma's. Rechters in de VS hebben geoordeeld dat het verzamelen van telefoongegevens van burgers illegaal is. Toch blijft het gebeuren, want de wet wordt niet aangepast onder het mom van dat er toch nieuwe wetgeving komt die het allemaal gaat legaliseren. Wel "moet" de NSA na 5 jaar niet-relevante gegevens van Amerikanen verwijderen. Dus niet die van u. Kortom, rechters en mensenrechtenorganisaties zijn van mening dat het allemaal niet deugt, maar niemand kan en wil er iets tegen doen.

Overweging.

Laatst kregen we de opmerking dat we niet zo moeten zeiken over privacy omdat niemand van die zogenaamde privacy-voorvechters ooit gedupeerd zouden zijn door de illegale praktijken van de geheime diensten. Deze drogreden valt in dezelfde categorie als "ik heb niks te verbergen". Ten eerste waren de niet-Joden ook niet meteen de klos via de kaartenbak, maar u moet er toch niet aan denken dat een ander regime had gewonnen. Ten tweede zijn we wel degelijk gedupeerd. Zonder privacy bestaat er geen vrijheid. Continu opgenomen en geregistreerd worden betekent altijd op eieren lopen. Altijd de angst hebben dat onze gegevens misbruikt worden of ergens opduiken waar we dat echt niet willen. Onze lichamelijke integriteit wordt niet gerespecteerd, onze rechten worden massaal geschonden en overal om ons heen zien we de terreurdreiging toch gewoon toenemen. Alles hebben we op moeten geven voor schijnveiligheid. Wie bereid is om zijn vrijheid en privacy op te geven voor "veiligheid", verdient en krijgt geen van beide.

Wie bent u om te beweren dat wij geen last hebben van de schending van onze lichamelijke integriteit door de massale afname van vingerafdrukken, DNA en het ongenadig aanranden van ons blanke lijf door het verplicht laten betasten tijdens de vele fouilleeracties? Wie bent u om te zeggen dat wij geen last hebben van al die fucking camera's en registratiesystemen die er alleen maar toe dienen om ons bureaucratisch en juridisch te naaien? Wie bent u om te doen alsof alle macht over onze informatie ook maar iets helpt tegen terreur terwijl het nieuws vol staat met aanslagen? Nee beste mensen, als u ook maar enige hersentjes had onder uw waardeloze pannetje, dan moet er ook bij u toch een belletje gaan rinkelen dat het zo niet langer kan. Vindt u het nou echt prettig om altijd en overal bespioneerd te worden? Zelfs als u dat niet meteen als concreet nadeel ervaart? Of is het leuk totdat het echt mis gaat? Vergeet nooit dat er geen weg meer terug is. We hebben een monster geschapen dat alles en iedereen onbeperkt onder controle kan houden.

Op een dag kunt u zomaar de politie voor uw deur hebben staan. Maakt u zich geen illusies, zelfs als een ander bijvoorbeeld op uw website roept dat criminele moslims berberapen zijn, kunnen ze u komen halen. Of u tekent een varken en noemt dat de profeet Mohammed, het gaat om het idee. Het kan ook zijn dat een of andere crimineel een poging heeft gedaan om via uw computer een bommelding te doen. Men heeft u opgespoord en neemt vervolgens al uw apparatuur in beslag. U wordt gearresteerd voor het oog van iedereen die bij u in de straat woont en de roddeltamtam meldt geruchten over terreur en pedofiel. Politie en justitie halen uw hele huis leeg, verbouwen alles wat los en vast zit en de media spreken er de schande van. Ja, uiteindelijk wordt u vrijgelaten en zit u met alle schade die u nooit meer vergoed krijgt. Uw leven is naar de maan en bij de rechter krijgt u kans op een dikke celstraf. Ver gezocht? Vraag het aan al die onschuldige mensen die het overkomen is en aan journalisten die schrijven dat echte terroristen al bekend zijn.

Schrikbarend is het feit dat zelfs rechters die vinden dat de geheime dienst over de schreef gaat, geen gehoor vinden en hun uitspraken met alle gemak ter zijde worden geschoven als irrelevant. Heeft een rechter een keer echt een punt waarmee hij kan doordrukken, dan is de politiek alweer bezig om nieuwe wetten te maken zodat de geheime dienst kan doorgaan waar ze mee bezig zijn. Al zijn ze continu illegaal bezig: op een gegeven moment hebben ze wettelijk zoveel bevoegdheden gekregen dat niemand ooit meer kan zeggen dat het tegen de wet is en dan is het hek van de dam. Elke keer vragen we ons af waarom deze manier van handelen niet massaal kritische reacties oproept van het volk. U ziet toch ook dat overheden en geheime diensten steeds meer illegale dingen doen en legaliseren onder de dreiging van terrorisme terwijl het toch de geheime dienst zelf is die de ramp (MH17) veroorzaakt en ons tot last is? Volksverlakkers die in dienst staan van een geheime dubbele agenda en zich laten hoereren door het te legaliseren, zijn uw loyaliteit niet waard.

Is dit het nu allemaal waard geweest, vragen we aan de medeplichtigen. Met uw stomme rotkop wilde u dolgraag de hele wereld in Nederland importeren. Vooral moslims. Die brachten terreur met zich mee, dat valt echt niet te ontkennen. Vervolgens is er een geheime dienst nodig om dat te beteugelen. Maar die luisteren normale burgers af in plaats van dat ze achter verdachte figuren aangaan. Dus blijven de aanslagen en de dreigingen zich opstapelen en worden we geacht nog meer privacy en vrijheid in te leveren. Net zolang totdat de geheime dienst ons nu net zoveel kwaad doet als de terroristen. Van wie hebben we nu de meeste last? Van de terroristen? Van de geheime dienst? Van die linkse elitaire dwazen die ons met de wegkijkers hebben opgezadeld met een extremistisch probleem dat we nooit meer te boven zullen komen? U heeft dat over uzelf afgeroepen en u gaat dat natuurlijk heel stil houden. Kruip maar lekker weg achter uw computertje, tablet, laptop of smartphone en laat u maar stilletjes anaal uitwonen uit angst voor ergere dingen.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.