Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 2 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

842 Liever bout dan wout
841 Leenstudent geen ambitie
840 Banksysteem brokkelt af
839 Amateurisme heerst overal
838 Overspoeld door asieltsunami
837 Klein leed waar u van weet
836 Islamisering brengt ons tering
835 Promotie der wetenschap
834 Politie in de nekklem
833 IPv4-standaard teveel waard
832 Zorg schept valse zekerheid
831 Islam heeft geen toekomst
830 Geheime dienst door het lint
829 Rus tegen internationale pus
828 Strafrecht in eigen hand
827 Aanzuigende werking profiteurs
826 Veranderingen tegen privacy
825 Fuck de moslims!
824 Geen maat op gekkenwerk
823 Moslimdiscriminatie bestaat niet

825 # Fuck de moslims! #
Gepost door Misdefinitie op 26-05-2015 om 23:19.
Cultuurverrijker Abulkasim Al-Jaberi toonde grif zijn dankbaarheid voor de westerse gastvrijheid door ons volk toe te snauwen dat we Willem-Alexander moeten palen, van bil moeten gaan met de koningin en het koningshuis moeten swaffelen als we niet meegaan in zijn waanbeelden om alle zwarten die Piet heten de toegang tot Nederland te ontzeggen. Mag allemaal volgens justitie, want een moslim die iets roept is uiteraard een activist die een zinvolle bijdrage levert aan het maatschappelijke debat. Fuck, fuckerdie, fuck, fuck, fuck. Niks aan het handje toch? Als fuck de koning is toegestaan, dan is fuck de moslims natuurlijk ook geen probleem. Consequent zijn, maatschappelijk debat enzo. Daar bedoelen we echt niks mee. De vrijheid van meningsuiting is absoluut, wat wij mogen zeggen, bepaalt niet de juut! Geldt voor moslims, geldt voor ons, geldt voor alle burgers dus ook voor Geert peroxide Wilders. "Fuck de koning!" is een carnavalskraker, even kijken of die hypocriete kuttenkoppen Mohammed-cartoons met denkbeeldig "Fuck de moslims!" erop net zo waarderen.

Spotten en oprotten.

Geert Wilders is een volksheld die met gemak in het rijtje van grootheden past. Wat u ook van hem vindt, hoe zeer u ook walgt van zijn uitspraken en opvattingen en zelfs als u een van die sneaky lambekken bent die hem anoniem vanachter uw computertje loopt te bedreigen, dan nog kunt u niet ontkennen dat de beste man moed heeft. Al meer dan 11 jaar lang wordt hij dagelijks bedreigd om zijn meningen. Meningen, we kunnen het niet vaak genoeg herhalen, dus niet eens een of ander misdrijf. Nooit veroordeeld, democratisch gekozen en meer dan 1,5 miljoen mensen die hij vertegenwoordigt, toch is hij zijn persoonlijke vrijheid volledig kwijt. Altijd onder zware bewaking, nooit eens op straat kunnen rondlopen en nooit kunnen doen wat wij "normale" mensen wel allemaal kunnen doen. Wilders wordt wereldwijd met de dood bedreigd door de extreemste terroristen, door een volk zo groot als China en toch gaat hij altijd door. Met het tonen van de Mohammed-cartoons bewijst Wilders nog maar eens dat hij blijft vechten voor onze vrijheid en nooit capituleert voor terreur.

Mensen die de vijanden van ons volk steunen, doen vaak nogal laconiek over de bedreigingen die Wilders voor zijn kiezen krijgt en willen zelfs dat zijn beveiliging wordt opgedoekt zodat ze hem aan flarden kunnen schieten. Na een expositie van Mohammed-cartoons in de VS, werd weer eens aangetoond dat de dreiging reëel is. Gewapende moslims kwamen opeens aanrijden in een auto en openden het vuur op de aanwezigen bij de expositie. Op dat moment konden ze niet weten dat Wilders net was vertrokken, ze kwamen dus te laat, maar het is duidelijk dat de islam er geen gras over laat groeien. Of ze nu daadwerkelijk voor Wilders kwamen of niet: islam als geloof van de liefde, bewijst keer op keer dat het hooguit de herenliefde van de achteruitgang is. Zelf twijfelt Wilders of de aanslag voor hem bedoeld was, maar het feit dat islamieten het sowieso in hun hoofd halen om aanslagen te plegen om cartoons, zegt genoeg. De islam is onverenigbaar met onze vrije normen en waarden en zal hier met pek en veren uitgeroeid moeten worden.

Wilders is een briljant strateeg en heeft als geen ander door dat terrorisme enkel bestreden kan worden door de terroristen nooit hun zin te geven. Bekend is dat terrorisme gebaseerd is op het zaaien van angst. Het gaat niet om de hoeveelheid doden. Zou dat wel van belang zijn, dan zouden terroristen gewoon een schoolplein of druk stationsplein oplopen en daar iedereen afknallen. Elke terrorist weet namelijk dat er slechts een beperkt aantal plaatsen zwaar beveiligd worden waar men aanslagen verwacht zoals vliegvelden, treinen, metro's, bussen en geheime terreinen van de overheid. Op alle andere openbare plaatsen is de beveiliging haast nul. Waarom dan toch proberen om aanslagen te plegen op plaatsen die wel beveiligd zijn? Immers, zelfs de expositie was beveiligd? Simpel, om mensen een gevoel van onveiligheid te geven. Aanslagen op plaatsen die zogenaamd veilig zouden zijn, hebben een veel grotere impact. Door een middelvinger op te steken naar de terroristen, geeft Wilders het signaal af dat we nooit zullen buigen voor die kamelenpijpers.

Met het risico om weer eindeloos in herhaling te vallen, na zoveel jaren hebben we nu eenmaal alles al een keer gezegd en voor alles al gewaarschuwd, willen we op deze plaats nogmaals ruimschoots aandacht schenken aan de vele drogredeneringen die op internet worden geplaatst over dit onderwerp. Een hele bekende is dat we niet mogen provoceren. Wees nou stil, anders zijn die lieve moslims beledigd en veranderen ze in een troep wilde bavianen die u de haren uit de kop willen trekken. Stelletje laffe mongolen, angst is nooit een goede raadgever en al helemaal geen geldig argument om iets wel of niet te mogen zeggen of doen. Zouden we elke keer ons mond moeten houden als iemand die sterker of machtiger is dan ons dat wil, dat kunnen we niks meer zeggen. Fysiek zijn de meeste mensen en groeperingen sterker dan het kleine groepje waar wij het mee moeten doen, maar zo werkt het niet in een rechtsstaat. Democratische rechtsstaat betekent niet anarchie en het recht van de sterkste, maar het recht van de democratisch tot stand gekomen wetten.

Het openbaren van cartoons en meningen is wettelijk toegestaan en zelfs een grondrecht, dus hoe sterk de islam ook denkt te zijn, wij staan gewoon in ons recht. Wie zegt dat Wilders zijn mond moet houden omdat er anders wat men hem kan gebeuren, zegt eigenlijk dat de huidige wetgeving niet meer geldig is en het ieder voor zich is. Die zegt eigenlijk dat ook Wilders in reactie daarop zichzelf mag verdedigen door moslims fysiek aan te vallen. Immers, als de wet niet meer geldig is, staat niks hem meer in de weg. Dat betekent dat de 1,5 miljoen PVV'ers de straat op mogen gaan om met geweld een einde te maken aan het socialistische fascisme en salafisme. En dat betekent ook dat we van u mogen eisen dat u daarover weer uw mond houdt, want als dat leger sterker is, dan heeft u het maar te accepteren. Is dat wat u wilt? Verklaart u echt de democratische rechtsstaat failliet ten bravoure van grof geweld? Kies en aanvaard de consequenties. Of we houden ons allemaal aan de wet of allemaal niet, maar niet "wij wel en zij niet". Dat is bullshit.

Provoceren is de grootste nonsens die er bestaat, want als er echt sprake is van provocatie, dan kan dat gedrag nooit erger uitlokken dan wat er wordt gepresenteerd. Wie zogenaamd provoceert met een cartoon, kan het best over zichzelf uitlokken dat de ander ook een cartoon gaat tekenen over de meningen van Geert Wilders. En dat gebeurt ook regelmatig. Moslims maken eveneens cartoons over alles en nog wat en zijn daar zelfs nog 100 keer extremer in door in cartoons de Holocaust te ontkennen. Daar wordt dan zelfs niks tegen gedaan, omdat Wilders. Wat hier echter gebeurt, is dan moslims roepen dat er sprake is van een provocatie en dat vervolgens als rechtvaardiging zien om hem en anderen te mogen vermoorden. Tenzij Wilders Russisch roulette speelt met een moslim, heeft dat extreme gedrag geen flikker met provocatie te maken. Er bestaat geen provocatie in uitingen die moord kan uitlokken. Nooit! Wie een ander wil vermoorden om een mening of cartoon, is niet geprovoceerd, maar gestoord en moet worden afgemaakt als een valse hond.

Al die linkse slapjanussen willen de consequenties van hun drogredenaties niet aanvaarden. Als we hun regel "mond dicht als een ander dreigt" echt gaan aanhouden, dan zal links voortaan zijn bek moeten houden als zij bedreigd worden. Dat doen zij ook niet, de hypocriete huichelaars. Zij stappen dan naar de politie en rechters die altijd hun politieke kleur hebben en derhalve aan hun kant staan. Zij treffen dan maatregelen voor zichzelf. Vaak horen we die slinksen verzinnen dat ze door PVV'ers zijn bedreigd, maar nooit horen we ze concluderen dat ze dan maar voortaan hun mond houden. Blijkbaar zijn ze niet consequent en weten ze toch wel dat PVV'ers nette mensen zijn die hen geen kwaad doen. Waarom zou Wilders dan zijn mond houden vanwege een bedreiging? De situatie is zelfs nog erger. Zou hij door de dreiging zijn mond houden, dan kan hij niet alleen nooit meer wat zeggen, maar dan wint de terreur. Mensen die anderen de mond willen snoeren, zijn medeplichtig aan de daden van terroristen omdat zij door die capitulatie de overwinning krijgen.

Een ander belangrijk punt dat nooit besproken wordt, is dat al die slinkse smiechten medeplichtig zijn aan de bedreiging en eventuele moord op Wilders. Kijk, moslimterroristen willen niet dat wij bepaalde dingen zeggen, onze cultuur in ere houden en onze vrijheden in stand houden. Dus plegen ze aanslagen op de personen die hun kop boven het maaiveld uitsteken. Doordat de dhimmitude Nederlandse burgers zulke moslimlovers zijn en juist het Verzet aanvallen, durven steeds minder mensen hun mond open te trekken. En omdat er zo weinig mensen zijn die de moed hebben hun mening te geven zoals Wilders en een aantal dappere realistische en nationalistische blogs, zijn ze nogal een makkelijk doelwit. Zou dat laffe volk eens de kop uit de kont van de kamelen halen en massaal de uitingen van Wilders herhalen en zouden we met z'n allen de Mohammed-cartoons op onze ramen plakken, dan kunnen de terroristen niks. Een doelwit is makkelijk dood te schieten. Ageren we met 10 miljoen Nederlanders tegen de islam, dan kunnen ze moeilijk iedereen vermoorden.

Gesteld wordt dat Wilders gewoon aandacht wil. Klopt, elke politicus wil aandacht voor zijn overtuiging en opvattingen. Logisch, daar gaat men toch de politiek voor in? Volksvertegenwoordigers willen zo veel mogelijk mensen bereiken en zoveel mogelijk zieltjes winnen. Als hem dat al kwalijk genomen wordt, dan kan de hele Tweede Kamer wel opgedoekt worden. "Hij is een vuile populist!" Populist betekent zoiets als iemand die populaire holle meningen gebruikt die populair zijn, lekker bekken en veel zieltjes over de streep trekken. Nou ja, vinden dat al die kut-Marokkanen hier op moeten rotten en de islam als kanker is, is niet bepaald een mening die populair is. Sterker nog, Wilders wordt ronduit gehaat om zijn mening. Hij wordt bedreigd en door iedereen uitgesloten. Mensen die zich bij de PVV aansluiten of zelfs maar sympathiseren met die partij, worden nog erger behandeld dan kakkerlakken. Inhoudelijk gezien kunnen ze niet betogen waarom Wilders zijn vrijheden niet zou mogen aanwenden en waarom die cartoons zo vreselijk zijn.

Binnen de Tweede Kamer worden er regelmatig exposities gehouden die niet eens iets met de politiek te maken hebben. Het tonen van Mohammed-cartoons is wel politiek. Er bestaat namelijk een volledige politieke ideologie die er waarde aan hecht om de vrijheid van meningsuiting te verbieden: de islam. De Kamer is derhalve een uitstekend podium om de cartoons te presenteren en daarmee te laten zien dat we nooit zullen zwichten voor terreur. Maar ja, wat kunt u ook verwachten met een partijdige Kamervoorzitter die zelfs de koran voor haar op tafel heeft staan waarin staat dat vrouwen minderwaardig zijn, mishandeld en verkracht mogen worden en besnijdenis moeten ondergaan. Het is van belang om daar een vuist tegen te maken, maar ze willen niet omdat ze niet begrijpen wat hen met de islam nog allemaal boven het hoofd komt te hangen. En dan vragen mensen gewoon doodleuk wanneer Wilders nou eens politiek gaat bedrijven. Nederland staat aan de vooravond van een burgeroorlog doordat het Vierde Rijk Europa voor de zoveelste maal antisemieten heeft binnengehaald.

"Extremisten zullen hier een reden in vinden om mee te gaan in de provocaties en dan nog verder radicaliseren." Precies de drogreden van een pestkop op school. Dagelijks trapt hij zijn slachtoffer finaal in elkaar, maar dat komt natuurlijk omdat het slachtoffer het zelf heeft uitgelokt. Waarmee dan? Nou, omdat hij een bril draagt, lelijk is, een blanke huidskleur heeft of gewoon een andere mening heeft. Elke keer wordt er weer iets anders verzonnen, maar de essentie blijft dat degene die agressief is preventief geruimd moet worden omdat hij gek in zijn hoofd is en niet andersom. Sowieso vragen we ons af hoe het toch kan dat een groot deel van de mensheid zo achterlijk is dat ze zich laten provoceren door een algemene tekening. Het is niet alsof moslims er persoonlijk door geraakt worden. Het betreffen cartoons van een niet-bestaand sprookjesfiguur. Net zoals men sekscartoons maakt van bekende tekenfilms. Hoe zielig ben je als je je als een klein kindje laat provoceren door een miezerige tekening. Wij zouden onszelf van kant maken.

Dan durven de Gutmenschen nog te stellen dat het precies hetzelfde is als Wilders als nazileider af te beelden in een concentratiekamp. Nee, dat is niet hetzelfde klootviolen. Een algemene tekening van een sprookje is niet hetzelfde als een persoonlijke tekening waarop iemand herkenbaar wordt afgebeeld. Leer nu eens de nuance, begrijpend lezen en een beetje nadenken ranzige zwijnen. Waar hebben jullie verdomme zo simplistisch leren denken? Lts-zwakstroom of bij gebrek aan vakscholen tegenwoordig, op een jihadschool soms? Waarom willen jullie niet snappen dat vrijheid nu eenmaal samengaat met tolerantie en verdraagzaamheid? U weet wel, die lulkoekwoorden die ook naar onze hoofden worden geslingerd als we die haatbaarden allemaal terug naar hun eigen oerwoud willen slingeren. O wacht, de typisch linkse "sociale" woorden hebben natuurlijk alleen maar waarde en overtuigingskracht aan de linkerkant. Misdefinitie vindt dat een zekere intelligentie voortaan verplicht moet worden gesteld om überhaupt te mogen meepraten over dit onderwerp.

"Vrijheid komt ook met verantwoordelijkheid." Ja, en dat moet uiteraard van twee kanten komen. Ten eerste betekent verantwoordelijkheid niet dat Wilders verantwoordelijk is voor alle gevoelens die mensen zeggen te krijgen. Dat is ondoenlijk. Er zijn nu eenmaal veel mensen met lange tenen die om het minste of geringste beledigd zijn. Die mensen worden zelfs beledigd door zwarte Piet, negerzoenen en blanke vla. Dat is waanzin. De verantwoordelijkheid reikt slechts tot het punt waarop mensen kunnen kiezen of ze ergens aanstoot aan nemen. Zou Wilders op straat naar een willekeurige moslima roepen "Hey vieze bruine aap, trek die kankertheedoek van je ranzige bruine kutkop!" dan heeft u een punt. Wie op straat wordt aangevallen of geconfronteerd met dergelijke uitingen die op de persoon gericht zijn, kan zich daar niet aan onttrekken. Met websites of exposities ligt dat anders: u weet wat er komt. Vrijheid komt niet met de verantwoordelijkheid om u te lijmen, te pijpen of op een andere manier goed te laten voelen.

Ten tweede impliceert verantwoordelijkheid dat men aan de andere kant de vrijheid dient te respecteren zolang zij zich er relatief eenvoudig aan kunnen onttrekken. U weet dat Wilders negatief over de islam is, dus als u dat niet trekt, dan gaat u lekker met uw pik lopen spelen op het moment dat hij op de televisie is. U hoeft onze website niet te bezoeken, u kunt ook uw geit gaan neuken. U hoeft Mohammed niet te zien op een expositie die nota bene duidelijk aangekondigd en beveiligd is. Rot op en ga zelf gebruik maken van uw vrijheid waar wij vervolgens niet naar hoeven te kijken. Leef en laten leven. "Terroristen gaan echt niet minderen hoor als hij de cartoons laat zien." Nee, daarom hoopt Mark Rutte dat die gestoorde imbecielen sneuvelen in hun strijd bij IS. Opgeruimd staat netjes. Zoals gezegd heeft de publicatie een hele andere reden. Onze vrijheden in ere houden en nooit capituleren. Zie die zielige linkse ratten nu kronkelen om redenen te verzinnen waarom de westerse vrijheden niet voor Wilders zouden gelden.

Zoals met alles in het leven geldt dat mensen zoveel kunnen zeggen, maar zolang het algemeen blijft en niet persoonlijk wordt, is er niks aan de hand en is het gevoel dat het zogenaamd bij u oproept een keuze. Kunnen wij ons zo opwinden over moslims die "Joden moeten dood" roepen dat we van razernij alle moslims in de gaskamers willen stoppen? Ja! Waarom doen we het niet? Omdat zij het niet waard zijn. En omdat we daar fysiek de mankracht niet voor hebben, maar dat ter zijde. Kunnen moslims van een cartoon zo boos worden dat ze willen moorden? Ja! Zelfde keuze, alleen zij maken die keuze wel. Dan is er altijd een slimmerik die roept dat "bedreigd voelen" ook een keuze is. Blijkbaar is die ene hersencel die ze hebben niet eens genoeg om te schijten. Een cartoon negeren en er geen aandacht aan besteden is psychisch. Er gebeurt niks. Bij een bedreiging is er vrees juist omdat er wel wat gaat gebeuren. Moslims worden niet massaal vergast als Wilders die cartoons laat zien. Wilders wordt wel vermoord als moslims de kans krijgen.

"Dan mogen wij de Holocaust ontkennen op een cartoon." Van ons wel, dat zou per definitie niet strafbaar moeten zijn. U gaat dat wel doen in uw eigen land, want we moeten uw soort niet. Daarnaast bent u te achterlijk om te snappen dat ontkennen van de grootste racistische massamoord in onze geschiedenis toch echt iets anders is dan een afbeelding van een fictief figuur. Maar goed, met een IQ van een goudvis zult u dat toch nooit snappen. "Maar, als je weet dat de islam je gaat vermoorden, dan doe je dat toch niet?" Dan doen we het juist wel en als het aan ons ligt begint Wilders met het terugsturen van alle moslims net zolang totdat de bedreigingen ophouden en hij weer veilig over straat gaat. Een leuk experiment. We zijn benieuwd tot hoever het percentage moslims moet dalen voordat Wilders weer een vrij man is. Dat zou het ultieme bewijs zijn dat die hele fucking islam kut is. Extremisten met extremisme terugpakken. Nazi-Duitsland liet gewoon hele dorpen ophangen als een Oberführer bedreigd werd.

"Door die cartoons worden meer mensen gekwetst dan alleen de terroristen." Ja, dus? Wilders maakt gebruik van zijn grondrechten en dat betekent dat terroristen die dat met geweld willen beletten moeten worden geruimd en anderen hem zijn vrijheid moeten gunnen zolang aan hen omgekeerd ook de mogelijkheid wordt gelaten om er geen kennis van te hoeven nemen. Wij vinden homoseks ook een aantasting van onze eer, ranzig en misselijkmakend. Ageren wij daartegen? Nee. Waarom niet? Omdat vrijheid en wij niet verplicht zijn om te kijken. Er zijn in deze maatschappij duizenden dingen die we liever anders zien of waar we zelfs van kotsen. Allemaal verbieden? Wel nee, in een vrije maatschappij erkennen we dat smaken verschillen, dat iedereen zijn rechten anders wil inzetten en dat we, zolang we elkaar niet extreem tot last zijn, elkaar gewoon moeten laten. Wij zijn ook qua moraal gewoon altijd superieur. Waarom willen de gauwgekwetsten eigenlijk in Nederland wonen als het hier zo vreselijk is? Kutweer en ook nog overal racisten.

"Er zijn toch ook alternatieven om terroristen duidelijk te maken dat hun misdaden geen effect hebben?" Vast, maar dat sluit onze vrijheid om zelf te kiezen welk (legaal!) middel we inzetten niet uit. Wilders voert de strijd op zijn manier en aangezien al dit soort mensen die met zulke poepredeneringen komen zijn vijanden zijn, is hij aan jullie sowieso geen verantwoording schuldig. U moet niet stellen dat hij geen vrijheid heeft omdat hij ook nog een andere vrijheid had kunnen gebruiken. U moet die moslimstront uit uw ogen halen en zich afvragen waarom onze vrijheden godverdomme überhaupt ter discussie staan. Zonder de aanwezigheid van moslims in Nederland, was het publiceren van die cartoons helemaal geen punt geweest en werd Wilders niet bedreigd. Dat zegt toch genoeg over de mentaliteit en het gedrag van die mensen, of niet dan? "Ja maar het is zo asociaal." Tuurlijk, wat doen jullie daar dan? Jullie komen in ons land, naar onze expositie, op onze website en dan van ons geld lopen janken dat wij zo asociaal zijn? Rot even snel op!

"De politiek zou moeten uitdragen voor iedereen te zijn." Eh, nee? Politiek is gewoon het systeem. Iedereen die mee wil doen, kan zijn eigen partij gaan oprichten en zich verkiesbaar stellen. Bij voldoende stemmen heeft de partij dan iets in de pap te brokkelen. Dat systeem spreekt niet en draagt niks uit, maar staat gewoon in het constitutionele recht beschreven. Politieke partijen zelf zijn per definitie niet van iedereen. Zij vertegenwoordigen louter de mensen die op hen gestemd hebben. Wat iedereen kan doen, is zelf een partij kiezen om op te stemmen. Dat is van iedereen. Niemand kan u verbieden te stemmen, tenzij u geen Nederlander (meer) bent. Wilders is niet verplicht om uit te dragen dat zijn opvattingen voor iedereen zijn of zelfs dat zijn meningen goed voor iedereen zijn. Hij hoeft enkel politiek verantwoording af te leggen aan zijn achterban die anders niet meer voor hem zullen stemmen. Houd nou eens op om zelfverzonnen regels op te leggen aan Wilders die voor anderen ook niet gelden, het is hypocriet en stompzinnig.

Overweging.

Misdefinitie hecht er waarde aan om bij continue herhaling te vermelden wat het Verzet doet (of het nu realisten, nationalisten of Wilders zijn), hoe het gedaan wordt en vooral ook waarom het gedaan wordt. Al honderd keer hebben we gezegd dat mensen eens goed moeten nadenken voordat ze roepen dat er beledigd wordt. Denkt u nou werkelijk dat Wilders, bloggers of welke nationalist dan ook zijn leven in de waagschaal legt voor een miezerige belediging? Denkt u nu werkelijk dat we niet de kennis hebben om een anonieme website ergens in het buitenland te hosten zonder dat u ooit te weten komt wie erachter zitten? Dan onderschat u onze intelligentie. Het feit dat u weet wie we zijn, althans dat u weet wie de beheerder als aanspreekpunt en woordvoerder is, komt omdat wij dat zo hebben gewild. Wij zijn een professionele organisatie voor wie de maatschappelijke belangen veel groter zijn dan simpelweg wat beledigingen. Strijden met open vizier met naam en toenaam geheel volgens de legale middelen die de wet ons verschaft. Niet achterbaks en anoniem.

We publiceren wat we willen. We publiceren omdat het kan en mag. We doen het omdat we ervan overtuigd zijn dat vrijheid een van de belangrijkste zaken is in een democratische rechtsstaat (naast gezondheid en geluk uiteraard) en we weigeren te accepteren dat wie dan ook deze vrijheid kan beknotten. We willen op deze manier schrijven omdat de wet het toelaat of zou moeten toelaten. Omdat wij de keuze hebben gemaakt uit verschillende alternatieven waaronder geweld waar moslimradicalen en hun linkse vriendjes wel voor kiezen. Vertel ons eens, waarom moeten we eigenlijk tolerant zijn en rekening houden met jullie lange teentjes? Jullie komen in ons land met een manifest, de koran, waarin staat dat vrouwen, Joden en homo's minderwaardig zijn. Waarin staat dat alle ongelovige blanken varkens zijn die moeten worden geslacht. Moslims die vinden dat onze cultuur moet verdwijnen en wij slaven zijn van de islam. Zou een nazi met Mein Kampf in de hand zijn volgelingen toespreken, dan is het land te klein. Al zijn moslims vaak antisemitisch.

Vergeten wordt dat die drogredenen vaak een beroep doen op morele pierpraat die hooguit in de persoonlijke omgang hout snijden. Dat we geen cartoons ophangen in de kroeg waar we een feestje vieren, is sociaal gedrag. Politiek is echter professioneel. Met duidelijke podia waarvan bekend is welke wind er waait. Daar heeft u simpelweg geen zeggenschap over. Kom dan niet met dat gelul dat niemand er belang bij heeft. Dat is onze zaak. In professionele omgevingen, wordt het maatschappelijke debat op de scherpst van de snede gevoerd. Wie daar niet tegen kan, is ongeschikt voor de politiek. Gaat het om satire, dan is het van belang om op te merken dat iedereen gekwetst wordt. Dan is er al helemaal geen argument meer om de cartoons niet te tonen. We roepen ook dat God niet bestaat en dat de wetenschap er soms een potje van maakt. Alles en iedereen wordt hier te grazen genomen, dus wat zeurt u nou? Het valt ons overigens al jaren op dat mensen vooral bezig zijn om te dicteren wat we wel en niet mogen zeggen.

Even een breinbrekertje. Vaak roepen mensen dat we iets niet mogen zeggen omdat we anderen kwetsen en beledigen. Gekwetst of beledigd zijn van anderen, is dus hun criterium. Mooi. Wij voelen ons ook beledigd door dat soort mensen omdat zij de islam hebben toegestaan in Nederland waardoor we nu met deze shit zitten. We voelen ons gekwetst door de discriminatie van blanken die niet erkend wordt. We voelen ons beledigd doordat die klote socialisten alle belastingen uitgeven aan parasieten die tegen onze cultuur en onze mensen zijn. Mooi. Beledigd, dus houdt links voortaan zijn bek. Zo is het toch? Nee, dat accepteren zij niet. Mooi, dan weet u meteen waarom we uw gelul ook niet accepteren en gewoon doorgaan met wat we willen zeggen. Als Wilders al een crimineel is om wat hij zegt en dood moet, wat mag hij dan doen met moslims die zo extreem zijn? Honderd doden? Duizend? Een miljoen? Kut hè logica. Algemene uitingen kunnen nooit provocerend zijn voor individuen. Leer ermee leven. Anders gaan wij ons ook geprovoceerd en beledigd voelen.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.