Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 2 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

842 Liever bout dan wout
841 Leenstudent geen ambitie
840 Banksysteem brokkelt af
839 Amateurisme heerst overal
838 Overspoeld door asieltsunami
837 Klein leed waar u van weet
836 Islamisering brengt ons tering
835 Promotie der wetenschap
834 Politie in de nekklem
833 IPv4-standaard teveel waard
832 Zorg schept valse zekerheid
831 Islam heeft geen toekomst
830 Geheime dienst door het lint
829 Rus tegen internationale pus
828 Strafrecht in eigen hand
827 Aanzuigende werking profiteurs
826 Veranderingen tegen privacy
825 Fuck de moslims!
824 Geen maat op gekkenwerk
823 Moslimdiscriminatie bestaat niet

823 # Moslimdiscriminatie bestaat niet #
Gepost door Misdefinitie op 16-05-2015 om 23:10.
Lichtgetinte zandbaksnuivers en kamelenneukers komen ons land verrijken met terrorisme, criminaliteit en cultuurbarbarisme terwijl de dhimmitude politiek de ogen sluit en hun reet naar Mekka richt om de berengrote snikkel van Allah in ontvangst te mogen nemen. "Racisme," scanderen ze. "Het woord berberapen is verboden, zelfs in de context van dat criminele tuig. Jullie vieze vuile blanke varkens zijn gewoon bevoorrecht. Het is jullie allemaal aan komen waaien. En nu willen jullie een vuist maken tegen de islamisering wat eigenlijk gewoon de cultuur en religie is van die mensen." Nee, over moslims mag niks gezegd worden. Wel over Joden, die mogen door dat rifapentuig met de dood worden bedreigd in het Haagse kalifaat. Dat hoort er gewoon bij, oorlogstrauma's, dat moet bekend in de oren klinken. Vluchtelingen zijn het, ook al komen de meeste allochtonen in Nederland uit gebieden waar ze prima op vakantie gaan. Luister goed achterlijke stinkende primaten, het is gedrag waar het Verzet over valt, niet ras of huidskleur. Gejank over racisme zal u niet helpen.

Stank voor blank.

Hoogstwaarschijnlijk komt de gedachte-Gestapo nu definitief onze voordeur intrappen, maar dat zal ons er nooit van weerhouden onze meningen te uiten. Het is namelijk van de zotten. Slaan we de krant open, lezen we daar over het zoveelste onderzoek dat zogenaamd zou moeten aantonen dat moslims massaal gediscrimineerd worden in Nederland. Volgens de Anne Frank Stichting en FORUM, twee nogal extreem linkse organisaties, zien 2 op de 3 leraren dat moslims stelselmatig worden beledigd, bedreigd en gediscrimineerd. Zodra er weer wat nieuws over terreurgroepen en IS (gewoon de afkorting van islam) verschijnt, zouden blanke kazen helemaal losgaan op al die zielige lieve moslims die echt niks op hun kerfstok hebben. De meerderheid van de docenten zou gehoord hebben dat er grievende opmerkingen worden gemaakt en dat zou weer betekenen dat zelfs Joden en christenen minder gediscrimineerd worden. Heerlijk, het zou inderdaad mooi geweest zijn als moslims eens de volle laag kregen na wat ze ons land hebben aangedaan, maar het is bullshit.

Begint u meteen met jammeren als zo'n onderzoek suggereert dat er gewoon een Holocaust gaande is tegen moslims en ze al bijna onder de douche staan, dan komt u bedrogen uit omdat er op het onderzoek nogal wat valt af te dingen. Het begint al met het feit dat het om een vragenlijst gaat die door docenten geschiedenis, maatschappijleer en godsdienst zijn ingevuld. Van oudsher nogal linkse tot extreem linkse leraren. Logisch, want u weet dat rechtse leraren niet welkom zijn in het onderwijs; onze beheerder heeft daar tig ontslagen en afwijzingen als bewijs voor. Een onderzoek op hun linkse geleuter baseren is net zoiets als aan PVV'ers vragen hoe het zit met discriminatie en dan verbaasd zijn als zij rapporteren dat alleen blanken worden gediscrimineerd in Nederland. Partijdig en dus waardeloos om wat voor conclusie dan ook aan te verbinden, maar ja, partijdig zijn die bureaus ook, dus wat boeit het ze? Rot dan op naar jullie eigen land als er hier alleen maar blanke racisten wonen. Jullie hoeven hier niet te wonen, ga nou weg.

Van groot belang is om op te merken dat enkel uitingen waar de ondervraagde docenten toevallig getuige van zijn geweest, meetellen. U weet precies hoe het gaat. Moslims tegen Nederlander: "Vieze blanke kaas, vuile kankerlijer, je moeder is een hoer en ik heb haar helemaal verrot geslagen zodat ze mij ging pijpen. Ik snijd je keel door en laat je slachten namens Allah, smerige racist!" Vervolgens loopt toevallig de leraar langs en vangt hij het woord berberaap op als weerwoord. Nou, dan zijn de poppen aan het dansen. Politie erbij en bij elke enquÍte zal die linkse rat roepen dat het woord berberaap is gebruikt tegen een moslim. Op scholen is het een bekend verschijnsel dat docenten expres selectief waarnemen en de woorden van degenen waar ze een hekel aan hebben extreem negatief beoordelen terwijl ze de rest niet horen. Het is zelfs een van de voornaamste redenen waarom pestgedrag blijkt bestaan. Durft men ook te onderzoeken wat er precies vooraf is gegaan aan zo'n woordenwisseling of is de waarheid dan weer te hard?

De vraag wanneer een uiting nou discriminatie is, houdt zelfs geleerden binnen het strafrecht bezig. Naar onze mening kan er per definitie niet over een vorm van discriminatie gesproken worden als iemand iets terug zegt om zich te verdedigen en ook niet als er een scheldkanonnade ontstaat tussen 2 personen waarbij er van beide kanten zoveel mogelijk vuilspuiterij wordt geuit. Meestal is dat gewoon een tijdelijke uiting van woede met een al dan niet terechte aanleiding en is het motief niet daadwerkelijk discriminatie. Kijk, net zoals wij al jaren worden uitgemaakt voor blanke varkens, ezels en zwijnen, noemen we die randdebielen berberapen, kakkerlakken en makaken. Zo simpel is het. We pakken die primaten terug met hun eigen woorden en doen dat blijkbaar zo goed dat zij zich naderhand beledigd voelen en aangifte gaan doen. Walgelijk domme flikkers die niet begrijpen dat wat zij zaaien, ze driedubbel zullen oogsten. Vandaar dat we vinden dat de uitingsdelicten uit het strafrecht moeten verdwijnen. De intentie is onmogelijk vast te stellen.

Het probleem is natuurlijk dat die politiek correcte leraren uitingen jegens moslims veel sneller interpreteren als daad van racisme dan andersom. Worden wij door dat gajes vieze blanke kazen genoemd, dan is er vrijwel niemand die daarbij meteen aan strafbare discriminatie denkt. Hel, als wij compleet verrot worden gescholden, bedreigd worden met de dood en steeds maar weer op het werk ontslagen worden vanwege onze politieke gezindheid, dan voldoen ze aan alle delictomschrijvingen van de strafbepalingen omtrent discriminatie, haatzaaien en bedreiging, maar dan nog zal de meerderheid van Nederland daar geen strafbaar feit in zien. Zeggen we een keer aap tegen een moslim, dan breekt de pleuris uit. Ja, denkt u nu wat wij denken? Strafbaar gedrag van moslims niet als strafbaar zien terwijl blanken vanwege hun huidskleur wel steeds op de korrel worden genomen, is wel discriminatie maar ook dat zien ze nooit. Mensen moeten ophouden om uitingen richting moslims als discriminatie te zien. Steeds is onaanvaardbaar gedrag namelijk de aanleiding.

Gaat het nou daadwerkelijk om een scheldpartij tegen een moslim die wordt beledigd vanwege zijn huidskleur? Komt het nou echt regelmatig voor dat een blanke tegenover een moslim gaat staan die niks gedaan heeft en zegt: "Vuile rifaap, je hoort in het oerwoud vanwege je huidskleur!" Nee, sterker nog, uit het onderzoek blijkt dat het in de meeste gevallen gaat over opmerkingen over de islam en moslims in het algemeen. Kritiek op de islam is per definitie nooit strafbaar, dus waarom dat in een onderzoek thuishoort is ons eigenlijk een raadsel. De islam is als kanker, Nederland moet blanker! Oepsie, wat zeggen we nu. Hahaha, domme sukkels, jullie kunnen ons nooit tegenhouden. Er bestaat namelijk ook nog zoiets als context. Opmerkingen over moslims in het algemeen, worden gedaan binnen de context van terreur en criminaliteit. De docenten geven nota bene aan dat het erger wordt bij berichten over terreur. Joehoe, domme geitenneukers, discriminatie van moslims bestaat niet en dat weten steeds meer mensen.

Overigens moeten de Anne Frank Stichting en FORUM ons nog een ding uitleggen. Met name de stichting is opgericht vanwege de bekende gruwelijkheden tijdens de Tweede Wereldoorlog. De stichting wil natuurlijk het bekende Achterhuis behouden zodat mensen altijd gewaarschuwd kunnen worden voor de gevolgen van antisemitisme en racisme. Denk even met ons mee. Het gaat bij de stichting natuurlijk om Joden, zij waren immers de slachtoffers in de oorlog. Voorts gaan ze een onderzoek doen op scholen waarbij docenten op basis van toeval en selectieve verontwaardigdheid van de ene uiting wel getuige zijn en van de andere uitingen weer niet. Om dan te concluderen dat discriminatie van moslims meer voorkomt dan antisemitisme. Bizar, moslims staan juist bekend om hun antisemitisme. De koran roept alle moslims op om Joden te doden. Uit het onderzoek blijkt ook des te meer moslims er zijn, des te meer antisemitisme. Belangenbehartigers van Joden die concluderen dat een antisemitisch volk erger gediscrimineerd wordt dan zij. Echt, wat de neuk is dit!

Over discriminatie van autochtonen hebben ze het niet en daar is een hele simpele verklaring voor: dat werd niet gevraagd! De vragen werden met opzet zo opgesteld dat ze eigenlijk vroegen: "Heeft u ooit wel eens een moslim uitgescholden zien worden?" Ja duh, die kans is vrij groot. Iedereen wordt wel eens een keer uitgescholden. Misschien heeft zo'n docent het een keer meegemaakt en loopt hij voor de rest als slinkse politiek correcte flikker het jarenlang stelselmatig treiteren van blanken door moslims te negeren. Misschien moeten ze bij die stichting eventjes meeluisteren hoe moslims echt over hen denken. Rapper Appa verkondigde openbaar op Twitter dat de Holocaust een leugen en een fabeltje is. Zo, steek die maar in uw zak. Zomaar even het hele bestaansrecht van de stichting, nabestaanden, veteranen en iedereen die gruwelt van die oorlog de grond in geboord met een "onderbouwde" stelling. Joden moeten weer onderduiken in Nederland en wat doen ze? Proberen aan te pappen met die cultuurverrijkers. Whoehahahahaha.

Moslims worden door kornuiten van de zieligheidsindustrie die zich verenigen in trieste meldpunten discriminatie en door blanke negers als Peter Breedveld aangemoedigd om aangifte te doen van islamfobie. Laat ons niet lachen. Een fobie? Sodemieter op. Ziet u ons bang zijn voor de islam? Al jaren schelden en tieren we op de islam terwijl haatbaarden ons bedreigen met de dood. Is dat angst? Geert Wilders wordt al net zo lang bedreigd en dat is bij hem zelfs zo erg dat hij niet meer in vrijheid over straat kan. Ziet u hem bang zijn voor de islam? Nee, wat wij en vele miljoenen Nederlanders die laf hun smoel houden ervaren, is pure walging. We walgen ervan dat ons land wordt overgenomen door een middeleeuwse woestijnideologie die vrouwen, Joden en homo's naar het leven staat. We walgen van die islamisering waardoor niks meer Nederlands is in ons land. We walgen van al hun terreur en misdaden. Godverdomme, de strijd tegen de islam heeft niks maar dan ook niks te maken van ras en huidskleur. Al roepen ze duizend keer racisme!

Linkse opiniemakers die de zieligheids- en maakbaarheidsindustrie steunen komen dan met verzonnen incidenten aanzetten waarbij een moslim zou zijn geslagen of zijn uitgesloten. Ja, dus? Wij worden dagelijks uitgescholden om onze mening. Althans onze beheerder die met naam en toenaam zwart wordt gemaakt door datzelfde tuig en hun vriendjes. Wij worden al ons hele leven uitgesloten voor alles en nog wat. Op school mochten we nooit meedoen met gym. Toen we studeerden werden we uitgesloten voor vakken, subsidies en zelfs hele opleidingen. En toen we klaar waren konden we de tering krijgen bij de meerderheid van de dhimmitude bedrijven hier in Nederland. Regelmatig worden we ontslagen zodra werkgevers er, al dan niet door verraad, achter komen dat we onze mening geven op deze website. Kom nou niet zielig doen theedoek, want dat wij blanken in ons eigen land gediscrimineerd worden, is nog veel erger. Blanke Nederlanders kunnen nergens naar toe als ze gediscrimineerd worden. Niet naar de politie, niet naar de rechter en niet naar een ander land.

O ja, vergeet als moslim niet dat u niet alleen aangifte moet doen tegen al die blanke varkens die u niet meteen geven waar u recht op denkt te hebben, maar u moet het verhaaltje ook nog aandikken, liegen en ervoor pleiten dat u als schadevergoeding een protestactie tegen IsraŽl mag doen. Want hey, u bent natuurlijk niet echt gediscrimineerd, maar als u er nog wat Jodenhaat uit kunt trekken, dan vinden zelfs de stichtingen die opkomen voor de belangen van Joden u een toffe peer. Wacht, er is meer. D66 en de VVD willen dat de politie discriminatie van moslims voortaan apart gaat registreren. Aangiften van blanken worden toch al niet opgenomen, want dat zijn alleen racisten; zij kunnen nooit racistisch benaderd worden. Maar het is ook zaak dat de politie ook echt gaat begrijpen dat discriminatie van een moslim een duizend maal ergere misdaad is dan het uitschelden, bedreigen en uitsluiten van blanken. Het moslimras superieur maken ten opzichte van blanken in hun eigen land, is geen racisme. Dat is de cultuur en religie van die mensen.

Oplettende lezers zullen opmerken dat moslim helemaal geen ras is en er dus geen sprake kan zijn van racisme. Klopt, moslim is geen ras, behalve als ze met die beschuldiging een blanke in de gevangenis kunnen gooien. Net zoals wat wij zeggen over hun gedrag, ook per definitie nooit belediging kan zijn vanwege ras, maar dat gewoon verdraaid wordt door zielig te gaan lopen doen. Dan worden moslims opeens massaal in elkaar geramd, hun moskeeŽn in de fik gestoken en er varkenskoppen opgehangen omdat wij de waarheid vertellen over wat dat volk daadwerkelijk doet in ons land. Haarkloverij en het verkrachten van woorden en context dus. Alles om een goede dhimmi te kunnen zijn. Wat die linkse landverraders daar in hemelsnaam mee opschieten, is ons een raadsel. Zouden ze nou echt niet beseffen dat zij crimineel tuig verdedigen dat ook aan hen een gruwelijke hekel heeft? Over een nette moslim praat niemand. Proest, het verontrust die lui bij Dhimmi66 en de PvdA dat er geen zicht is op moslimdiscriminatie. Logisch, het bestaat niet.

Wat wel bestaat, zijn diezelfde zeikmoslims die christelijke asielzoekers bedreigen en aanvallen. Ja beste mensen, al die wanproducten die via ranzige mensensmokkelaars en hun linkse medeplichtigen naar ons land komen, hebben dezelfde verhaaltjes. Oorlog, janken en zielig doen met beelden van kinderen. Moslims zijn in asielzoekerscentra zelfs zo zielig, dat ze airco, wc-papier en dure smartphones laten zien aan journalisten. Vervolgens gaan ze met hun zelfverzonnen oorlogstrauma geweld gebruiken tegen christenen. In 75 % van alle asielzoekerscentra worden christenen door moslims gediscrimineerd, in 67 % van de gevallen met de dood bedreigd en in 33 % van de centra lichamelijk verminkt. Ja, de waarheid is hard jongens. Uiteraard discrimineren we niet. Oost-Europeanen zijn net Marokkanen en roven eveneens als raven. Of zijn die toevallig de enigen die door de politie worden opgepakt en laten ze de rest? Christenen en moslims komen zelfs samen per boot, maar ze werden door moslims overboord geflikkerd en nu zijn ze dood! Geert is rechtvaardig!

Nederland kent de absurde situatie dat er zelfs een Contactorgaan Moslims en Overheid (CMO) bestaat dat er thans over klaagt dat er te weinig moskeeŽn worden gebouwd. Gemeenten als Zoetermeer, Groningen en Assendelft zouden het gore lef hebben om moslims dwars te zitten en daarop staat binnen de islam de doodstraf. Nou ja, als zij aan de macht zouden komen tenminste. Wat gebeurt er eigenlijk in die haatkazernes? Ze nodigen haatpredikers als Abou Hafs uit die als een islamwolf in schaapskleren komt praten over de jihad. Pardon, over berouw dat met name haat jegens het westen inhoudt. Kamelenneukers en haatbaarden hadden in Rijswijk hetzelfde idee. De jihad financieren, eisen dat vrouwen en mannen gescheiden worden, salafisme en het altijd gezellige besnijden van vrouwen. Elke keer als we die vrouwen van middelbare leeftijd met spinrag op hun kut van het MDI horen janken, dan lachen we ze uit. Vuile stoephoer, domme tyfusteef, ja u, die aangifte doet tegen ons! Ooit zullen uw islamitische vriendjes uw clitje eruit komen snijden.

Publicist Paul Scheffer liet als hoogleraar van de universiteit in Tilburg tijdens een hoorzitting over radicalisatie en jihadisme in de Tweede Kamer de linkse bekken schuimen van woede door op te merken dat een grote minderheid of zelfs een meerderheid van de moslims vindt dat de democratie niet bij de islam past. Omgekeerd mogen wij dan vinden dat de islam onverenigbaar is met onze democratie en derhalve moet verdwijnen. Kunnen of willen moslims zich niet aanpassen aan de regels, normen en waarden die gelden in ons land, dan zullen ze op den duur allemaal afscheid moeten nemen van Nederland. Daar kunnen ze geen bezwaar tegen hebben, want ze vinden toch al dat we allemaal racisten zijn. Van blanke vrouwen verwachten we eveneens geen tegenspraak, als ze tenminste kunnen begrijpen hoe de islam over hen denkt. In Groot-BrittanniŽ stelt de staatssecretaris van Cultuur dat de islam vrouwen haat. Overal ter wereld horen we dezelfde geluiden. Moslims haten iedereen en zeggen dan dat iedereen hen haat.

Mohammed Azahaf is een oud-medewerker van PvdA'er Fatima Elatik die nogal luidde oerwoudkreten van geluk liet horen toen Van Gogh door een moslim werd afgeslacht, fan is van Al Qaida en hoopt dat Geert Wilders wordt vermoord. Op Facebook ontkent hij de radicale islam en suggereert hij de gematigde islam te propaganderen. Mag hij echter zijn extreme haat niet prediken in gehuurde vergaderzaaltjes, dan is dat uiteraard de schuld van die racistische blanken en in het bijzonder shocklogs die zijn ware aard naar boven halen. Wijken in steden als Utrecht worden massaal uitgeroepen tot het islamitische kalifaat. Wat gewoon een ander woord is voor extremistisch bolwerk ten dienste van de Islamitische Staat (IS), oftewel de islam. Krijgt Wilders toch gelijk dat er geen gematigde islam bestaat. Het Gooi, u weet wel waar die prachtige gouden Gooise keeltjes vandaan komen met hun bekakte "r", heeft een heuse jihadschool. Jermaine W. leidde namens IS een door de linkse overheid goedgekeurde jihadschool. De geheime dienst weet er al 11 jaar van, maar deed niks.

Geen wonder dat de realistische bevolking het recht in eigen hand gaat nemen en er af en toe een asielzoekerscentrum in vlammen opgaat. Men is nog wel zo netjes om dat te doen met een gebouw dat leegstaat. Hoe getart Nederlanders ook worden door de islam: wij zijn geen barbaren. Brandstichting is ook nooit goed te praten, maar het is begrijpelijk dat de wanhopige Nederlander geen uitweg meer ziet in dit land vol landverraders. Wethouder Renť de Vent van de PvdA in Hardenberg, vond het een goed idee om een akker ver weg van zijn eigen woning te misbruiken voor 1000 economische profiteurs. Bewoners werden woedend. Hun huis is straks niks meer waard om nog maar te zwijgen van alle ellende die dat gespuis met zich meebrengt. De PvdA besliste dit niet alleen, ook de ChristenUnie (CU) is van de partij. U weet wel, die ranzige pedopartij die het schaamhaar en de lengte van de piemel van uw kind wilde registreren. Opmerkelijk, de CU wil antidemocratische bewegingen verbieden, maar steunt de komst van nieuwe islamitische antidemocratische profiteurs.

Studentenvereniging Al Furqan, moslimgroep Hizb-ut-Tahrir en Martijn de Koning doen hun best om u ervan te overtuigen dat moslims in Nederland zo'n beetje de gaskamers in worden gepest. Zij vinden dat de overheid niet genoeg doet tegen Wilders en de informele toestemming om hem te bedreigen niet goed genoeg is. Deze platformen willen een algeheel verbod hebben op cartoons die de profeet krenken, want wie vlucht uit een oorlogsgebied en daarna zulke cartoons moet aanschouwen, wordt nog erger gemarteld dan de duivel in de hel met ze van plan is. Moslims in Eindhoven zijn doodsbang na een incident waarbij een moslima zou zijn mishandeld om haar theedoek. Geen aangifte en geen getuige dus hoogstwaarschijnlijk gewoon verzonnen, maar ook de denkwijze erachter deugt niet. Nadat Gordon door moslims in elkaar werd gemept, waren ook niet alle homo's bang en hoe bang zijn blanken na alle daden van moslims? Gelijke monniken, gelijke kappen. Aantoonbare discriminatie van blanken wordt niet serieus genomen, incidenten van moslims dus ook niet.

Radicale moslims snijden zichzelf in de vingers door slapende honden wakker te maken. Na de aanslag op Charlie Hebdo, werden er in Frankrijk tientallen antimoslimdemonstraties gehouden. De Franse moslimraad, het is sowieso idioot dat de vijanden van ons volk dergelijke criminele organisaties in Europa mogen runnen met goedkeuring van nationale overheden, vindt dat moskeeŽn extra moeten worden beschermd. Wij vinden dat al die moskeeŽn moeten worden afgebroken en al die galbekken zo langzamerhand terug moeten worden gestuurd naar hun eigen zandbak. Wij hoeven niet te accepteren dat we risico's lopen op terreur enkel en alleen omdat een stelletje linkse Gutmenschen vinden dat we in Europa de hele islamitische wereld kunnen huisvesten. Ken verdomme uw geschiedenis. De islam heeft in de middeleeuwen al een keer geprobeerd om Europa in te nemen en dat is toen niet gelukt, waarom het dan nu accepteren? Elke demonstratie tegen de islam zoals in Dresden (Duitsland) trekt zomaar duizenden mensen. Genoeg is genoeg, er is geen plaats voor de islam.

Overweging.

Voelt u zich nooit bezwaard of angstig om de waarheid te vertellen over de islam, hun aanhangers en hun linkse medeplichtige landverraders. Laat u niet bang maken om acties te ondernemen tegen de islamisering van Nederland om uw land te beschermen tegen extremistische uitwassen. Zelfs niet als ze u gaan bedreigen of het u op een andere manier onmogelijk proberen te maken. U staat in uw recht. U bent geen racist omdat u reageert op gedrag en niet op ras. Het gaat hier niet om de bestrijding van arme mensen die uit oorlogsgebieden komen of op een andere manier hulp nodig hebben. Het gaat hier om minder gewaardeerde knaagdieren die er alles aan doen om onze democratie schade te berokkenen. Ze uiten openlijk pure haat jegens alles wat blank, vrouw, Jood of homo is. Net zoals het geen schande is om een stout kind een snotaap te noemen, is het geen racisme als u berberaap tegen een criminele moslim zegt. Pleeg geen onnodig geweld, pak ze met legale middelen zoals ze ook u met dhimmitude wetgeving naaien.

Vredelievend als we zijn, hebben we het conflict proberen op te lossen met behulp van de dialoog. Feiten presenteren, mensen ter verantwoording roepen en ze de kans geven om het samen met ons op te lossen. Desondanks blijven ze ons uitmaken voor racisten, bedreigen en ander fascistisch gedrag vertonen om vervolgens te denken dat wij uit beschaafdheid het er zomaar bij laten zitten. Nee beste mensen, wij worden niet agressief. Wij gebruiken geen geweld. Wij hebben iets beters. De waarheid die u vanzelf bij de lurven gaat grijpen. U zult geweld ondervinden omdat u zoveel mensen besodemietert dat er altijd een gek op zal staan. Franse milities zijn al bezig om mogelijke wraakacties te bedenken. Niet doen zeggen wij, maar ja, nu u zo extreem bent en we in oorlog zijn, zal dat niks helpen. Niemand luistert naar ons, maar u bent gewaarschuwd. Of denkt u misschien dat Asscher (PvdA) u gaat helpen? Wel nee, de PvdA heeft moslims enkel nodig als islamitisch stemvee. Stiekem is hij gewoon een Jodenknecht.

Desondanks hebben moslims hier niks te klagen. Als enige volk, hebben ze de mogelijkheid gekregen om Nederland met bijna 1 miljoen moslims te koloniseren en dat privilege hebben ze zoals bekend echt niet gekregen omdat ze zo waardevol zouden zijn voor onze samenleving. Ons hele land is volgebouwd met haatkazernes en islamitische verenigingen worden met tientallen miljoenen aan belastinggeld gefinancierd. Zelfs als ze aantoonbaar banden hebben met radicale en extremistische (buitenlandse) organisaties. Speciaal voor hen worden er islamitische scholen opgericht waar blanken niet welkom zijn. De hele fucking rechterlijke macht is geÔnstrueerd om enkel rechters aan te nemen die positief staan tegenover moslims en onze rechtbanken spreken in zaken waar het om gedachtemisdaden gaat, recht volgens de sharia. Kijk alleen al naar het feit dat moslims nauwelijks gedaagd worden voor de strafrechter. Let op onze woorden, de komende tijd gaat het "leuk" worden. De problemen zullen deze dhimmitude maatschappij boven het hoofd groeien.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.