Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 4 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

802 Geen maat op slecht ICT-werk
801 Dhimmitude is levensgevaarlijk
800 Arbeidsmarkt een stoelendans
799 In mineur door terreur
798 Moslims verklaren ons de oorlog!
797 Vakkundig de nek omgedraaid
796 Misdefinitie.nl wenst u een verstandig 2015
795 Regeren per decreet (2)
794 Nooit capituleren voor islamiseren
793 Niks is goed aan links
792 Plagiaat is geen promotie
791 Broeinest van islamterreur
790 Pestprotocol voor de lol
789 Socialist de pislamracist
788 Recht viert bloedzegen
787 Privacy is een gegeven
786 Asielparasiet hoort hier niet
785 Hahaha, moederneukende politie! (2)
784 Weg met die zwarte apen! (1)
783 Tien jaar vijanden van ons volk

801 # Dhimmitude is levensgevaarlijk #
Gepost door Misdefinitie op 26-01-2015 om 23:46.
Vijanden komen niet plotseling met bruut geweld binnen stormen, het hele land bezetten of de inferieure rassen in de verbrandingsovens douwen. Het stoere beeld uit de jongensboeken waaruit het idee zou kunnen ontstaan dat oorlog een spannende aangelegenheid is waar grote legers bestaande uit miljoenen soldaten voor een hongerloontje sterven voor volk en vaderland, is in moderne samenlevingen allang niet meer de realiteit. Voordat er fysiek geweld wordt gebruikt en mensen de toestand "oorlog" gaan noemen, is de psychologische oorlog allang gevoerd. Middels het overbekende paard van Troje, kan de vijand ervoor zorgen dat zijn zogenaamde gematigde manschappen zich als kakkerlakken netstelen in het politieke juridische systeem die daar als tijdbommen blijven hangen totdat de opperbevelhebber het signaal geeft. Voorts is de bezetting een kwestie van landverraad en de capitulatie is binnen een week een feit. Landverraders worden na de oorlog opgehangen en dat is niet voor niks. Ook de heilige oorlog van de jihad, wordt door verraders aangezwengeld.

Strijd voor onze vrijheid!

Op het ministerie van Veiligheid en justitie kondigen ze na elke aanslag aan geen extra maatregelen te nemen. Slaapt u maar gerust verder, moslims zijn lief en blijven lief. Na de aanslagen in Canada vorig jaar, verklaarde die laffe hond van een Opstelten in terreur elders geen aanleiding te vinden om hier de bewaking te verdubbelen. Waarom niet? Nou ja, de terreurdreiging in Nederland is al substantieel. Dat weet de geheime dienst, dat weet justitie en dat weet iedereen met een beetje gezond verstand die de afgelopen tijd het nieuws heeft gevolgd. Daar hoeven we ook niet moeilijk over te doen. Die aanslagen in Nederland, gaan er gerust wel komen. Politiek gezien wordt dat echt wel erkend door het theoretische dreigingsniveau vast te stellen. Wat kunt u dan nog meer verwachten van een overheid die meer dan 80 % van uw zuur verdiende centjes inpikt ten bravoure van de multicriminele samenleving? Debatten over de integrale "aanpak" van jihadisme naar aanleiding van de aanslagen in Parijs, leiden tot dezelfde conclusie: niemand doet wat.

Toegegeven, de waarheid en de oplossingen zijn voor veel mensen nog niet te bevatten. Bezetten honderdduizenden Duitsers ons kikkerlandje en beginnen ze miljoenen Joden te vergassen, dan is het nodig om ze allemaal het land uit te trappen en ze desnoods te vermoorden als ze niet zelfstandig vertrekken. Anno 2015 zijn we nog steeds blij dat de geallieerden ons van dat tuig hebben afgeholpen. Bezetten honderdduizenden moslims ons land waardoor we aanslagen krijgen in heel Europa en ze in de straten van Den Haag (inmiddels omgedoopt tot het kalifaat) scanderen dat alle Joden dood moeten, dan moeten alle moslims vertrekken. Simpel, een kwestie van consequent redeneren. Na de oorlog gaan we dan wel weer kijken wie er nog leven en of we het de bezetter ooit nog kunnen vergeven. Nou ja, eigenlijk hebben we nog steeds een hekel aan Duitsers als u begrijpt wat we bedoelen. Die waarheid wil niemand horen. Willen we terrorisme bij de wortel uitroeien, dan zullen mensen erin moeten berusten dat de multikul failliet is al alles weg moet.

Wellicht zal het u verbazen dat we tot de tijd dat de nationalisten en de realisten aan de macht komen, nog een alternatieve oplossing kennen en dat is de absolute vrijheid van meningsuiting. Denk even met ons mee. Een groot deel van die achterlijke zevende-eeuwse woestijnideologie waarnaar die zandnegers verwijzen als ze het over de islam hebben, bestaat uit barbaarse reacties op grond van de vermeende belediging van hun "religie" door uitingen. Zo was de aanslag op de redactie van Charlie Hebdo een reactie op de cartoons die daar getekend werden en waarvan een of andere kamelenneuker zo misselijk werd dat er doden moesten vallen. Van Gogh is vermoord om zijn mening. Wilders wordt al meer dan 11 jaar bedreigd om zijn uitingen over de islam. Wel, we kunnen niet voorkomen dat er tussen 1 miljard moslims van die hersenloze berberapen zitten die hurkend op de wc zitten omdat hun fontanelletje gehandicapt is. Voor volk en vaderland kunnen we wel individuele doelwitten wegnemen door de vrijheid van meningsuiting absoluut te maken.

Vrijheidsstrijders die hun hoofd boven het maaiveld uitsteken met hun nogal verlichte opvattingen, lopen het risico dat hun hoofd eraf wordt gehakt en geslacht op het altaar van de radicale islam. Zouden heel veel mensen dat soort dingen zeggen omdat ze zich gesteund voelen door een absolute en haast onbeperkte vrijheid van meningsuiting, dan heeft het voor terroristen geen zin meer om aanslagen op specifieke doelen te plegen. Weliswaar houden we het probleem dat zolang er moslims in Europa zijn, het risico op aanslagen altijd substantieel zal blijven, maar het zou een goed begin zijn als het Verzet weer veilig over straat kan. Want wat u ook van mensen als Wilders vindt, het blijven toch mensen en waar zijn nu al die ratten van Amnesty International met hun gelul over mensenrechten en humaan beleid als hij bedreigd wordt? We moeten ervoor zorgen dat uitingen die geweld uitlokken, juist worden gedaan. Randdebielen die er alles aan doen om de vrijheid van meningsuiting te beperken, zijn medeplichtig aan fysiek geweld jegens andersdenkenden.

Demoniseren wat in dit kader veelal wordt gedaan, is een heel smerig trucje. Door uitingen te verbieden, censuur te verheerlijken en mensen te intimideren als ze onwelgevallige meningen uiten, zorgen die linkse landverraders ervoor dat het een groot risico wordt om vrijuit te spreken waardoor er slechts een handjevol vrijsprekers overblijven die ondanks alle ellende toch blijven spreken. Kijk alleen al naar de beheerder van Misdefinitie die na een ton aan financiŽle schade, doodsbedreigingen, maatschappelijke diskwalificatie en 6 jaar aan strafzaken, ons blijft steunen in de strijd maar daarvoor wel zijn hele leven moet opgeven. Hoewel zij ons nooit te pakken krijgen, is hij een groot doelwit. Zou de vrijheid van meningsuiting onbeperkt zijn, dan kon iedereen zijn smoel open trekken en zullen de terroristen merken dat ze toch niet iedereen kunnen vermoorden. Wie tegen vrijheid is, steunt terrorisme. Zouden we met z'n allen roepen dat de Mohammed een pedofiele profeet is en die criminele berberapen moeten opzouten, dan heeft de jihad geen kans.

Desondanks helpen die linkse ratten juist mee om een sfeer te creŽren waarin iedereen angstvallig zijn mond houdt en vrijsprekers een doelwit worden van terroristen. Eigenlijk zijn wij dapperder dan het Verzet in de oorlog, want waar zij anoniem opereerden en de Duitsers een voor een kielhaalden, strijden wij met open vizier. Een dappere en strijdvaardige docent van het Kennemer College in Heemskerk, voelde zich na de aanslagen in Parijs gesteund door de eensgezinde verklaring van mensen dat ze zich solidair voelden met Charlie Hebdo. "Je suis Charlie", scandeerde heel Nederland. Even leek het erop dat de vrijheid van meningsuiting weer de waardering zou krijgen die het verdient. Op dat moment hadden we onze slag kunnen slaan. Collectief een vuist maken en uw middelvinger opsteken tegen die moordende kakkerlakken die enkel naar Europa zijn gekomen om hier te profiteren, te werpen en ons te terroriseren. De docent hing een poster van Charlie Hebdo voor het raam. De dhimmitude directie verwijderde het op last van moslims direct.

Directrice Marleen Lemstra zat in haar kamer toen ze blijkbaar opeens werd omsingeld door hordes op hol geslagen Marokkaanse en Turkse snotapen. "Vuile stinkhoer, die teringracist van hiernaast, hangt zomaar een poster op van twee zoenende mannen. Homo mag niet van de islam. Alleen mannetjeskamelen mogen bereden worden. Haal die poster weg, anders snijden we je morgen de keel door!" Aan de media vertelt Lemstra dat we het hier wel over de domme school hebben. Over het vmbo, het afvoerputje van kennisland Nederland waar alleen achterlijke mongolen blijken te zitten. Zij snappen de nuance niet. Zij snappen sarcasme niet. Zij snappen de vrijheid van meningsuiting niet. Eigenlijk snappen zij heel Nederland niet met al die verderfelijke westerse invloeden en vrouwen die zich als hoeren kleden omdat ze zonder theedoek over straat waggelen. Zij zijn beledigd en als ze dreigen, dan moet het snel weg. "Tolerantie kent zijn grenzen," zei de directrice spottend. Inderdaad, ons geduld met allochtonen en hun linkse dhimmivrienden is op. Oprotten!

Openlijk liet de schoolleiding zijn docent vallen. Aan iedereen in het hele land, werd weer het signaal gegeven dat moslims in Nederland bepalen wat we mogen zeggen en tekenen. Al gaat het slechts om kleine apen van amper 12 jaar oud. De docent is "ernstig" aangesproken alsof hij die Marokkanen in de reet genomen had. De docent moest spijt betuigen. Omdat hij het waagde in een vrij land uit steunbetuiging aan een redactie waar net 12 mensen door moslims zijn vermoord, een poster op te hangen. Door het stof moest hij; als de eerste de beste derderangs racist. Waardoor iedereen weer vergeten is dat ze Charlie zijn. In 2008 maakte onze beheerder een soortgelijk incident mee op het Hermann Wesselink College in Amstelveen. De dhimmitude rector bleek zich te ontpoppen als een "weg met ons"-christenhond en ontsloeg onze beheerder nadat hij ontdekte dat we ons negatief hebben uitgelaten over criminele moslims. Sinds het verraad van die moslimpijpende dwaas, is hij voorzitter van de VO-raad geworden en zijn er duizenden christenen door moslims vermoord.

Angst voor fysiek geweld van moslims en angst om voor racistische gestoorde gek versleten te worden, is samen met de wens de moffenhoer uit te hangen reden voor dat walgelijke dhimmigedrag. Hangt een individu een poster op of is hij als docent beheerder van een nationalistische website, dan is het heel eenvoudig om juist die persoon weg te zetten als rechtsextremist. Dan hoeven ze niet na te denken over de gevolgen van hun verraad. Namelijk dat strijden in een vreemde krijgsmacht uiteindelijk voor een (burger)oorlog kan zorgen waar ook zij, vooral zij, de dupe van zullen worden. Problematischer wordt het als die laffe tyfushonden hun verraad niet meer kunnen richten naar een handjevol personen omdat het probleem zich schoolbreed afspeelt. Een van de problemen die de multikul ons heeft gebracht, is het feit dat allochtonen en hun tere gauwgekwetste zieltjes niet tegen de gevoelige onderwerpen kunnen. Voor allochtonen zijn homo's vies, heeft de Holocaust nooit plaatsgevonden en is de islam de enige mening die geuit mag worden.

Staatssecretaris Dekker van Onderwijs wil gaan onderzoeken of het nodig is dat leraren extra trainingen krijgen om de orde te bewaken in de klas. Best wel opvallend, want de stalen tucht en ijzeren discipline zoals we dat nog wel kennen uit de jaren '50 is met zijn objectieve kennis en vaardigheden juist afgeschaft voor de discussiecultuur en subjectieve beoordelingen om allochtonen ook aan een "gelijkwaardig" diploma te helpen ongeacht of ze op het vereiste niveau zitten. Komen ze dan eindelijk terug op hun beslissing? Geven ze dan eindelijk toe dat 60 jaar socialistisch beleid het land kapot heeft gemaakt? Wel nee, het gaat ze helemaal niet over de kwaliteit van het slechte onderwijs dat zij kapot hebben gemaakt. Nee, er moet orde in de klas komen omdat met name allochtonen volledig door het lint gaan als wilde apen zodra er moeilijke onderwerpen worden besproken. Extra opleiding is dan broodnodig. Fuck you, als die klote allochtonen hun smoel niet kunnen houden in de klas, dan rotten ze maar op naar hun eigen oerwoud of woestijn!

Overal waar moslims zitten, proberen ze u te dwingen precies hetzelfde te doen en denken wat de islam wil. Nederlandse grappen zouden te hard zijn voor moslims. En dat mag niet, daar worden ze agressief van en daar moet u dan weer begrip voor hebben. Sinds wanneer mogen we geen moppen meer tappen over die Noord-Afrikanen? Wel, moslims vieren geen Kerst en wie het waagt hen vrolijk kerstfeest te wensen kan zijn testament gaan schrijven, maar weet u wat de overeenkomst is tussen een moslim en een kerstboom? U moet ze beiden eerst aftuigen voordat u ze in de fik zet! Wat doet een Marokkaan in een keuken vol kakkerlakken? Naar het MDI rennen en aangifte doen tegen deze website? Nee, hij is op familiebezoek! Wat is het verschil tussen een emmer poep en een Turk? Alleen de emmer! Zo, was dat even lachen geblazen! En natuurlijk kunt u de nationaliteiten vervangen door wat u zelf graag ziet. Sodemieter op met dat politiek correcte gejammer stelletje mongolen, over alle volkeren wordt van alles gezegd, dus ook over moslims.

Laat u vooral niet besodemieteren door klootviolen die doen alsof ze echt de terroristen willen aanpakken door de vrijheid van meningsuiting te beperken. Sybrand Buma (CDA) wil naar Frans voorbeeld een nieuwe wet introduceren die het verheerlijken van (terroristisch) geweld strafbaar stelt. De welbekende terrorismekaart. Trek deze troefkaart en iedereen moet het wel met hem eens zijn, want terrorisme. En terrorisme bestrijden wil toch iedereen, dus als u tegen bent, dan moet u wel een terrorist zijn. Enfin, van dit soort rare redeneringen, krijgen we hooguit een slappe piemel. Het strafbaar stellen van uitingen is namelijk tot nu toe louter ingezet om juist de gezonde blanke Hollanders mee te pakken. Mensen uit het Verzet die strijden tegen de steeds verdergaande islamisering van Nederland. Bloggers die het ondanks alles nog aandurven om kritiek te hebben op de islam en die extremisten. Terreur oplossen moet gebeuren door dat volk dat die rotzooi hier heeft gebracht te deporteren naar hun oerwoud, niet door een gedachtepolitie.

Wetten die ooit zo'n mooi doel hadden zoals de wetgeving omtrent belediging, discriminatie en haatzaaien, worden thans ingezet om andersdenkenden de mond te snoeren in plaats van in te zetten tegen die debielen die openlijk roepen dat alle Joden dood moeten. Verheerlijken van terreur kan onder de huidige wetgeving prima worden aangepakt en zelfs als er helemaal geen grond is voor vervolging, kunnen dat soort ratten bezoek krijgen van de politie en een paar nachten in het huis van bewaring doorbrengen. Immers, als het onze mensen betreft, kunnen ze dat ook flikken. De reden dat het desondanks niet gebeurt, ligt louter in laf gedrag van dhimmi's die het wel prima vinden dat moslims hier de boel overnemen. NSB'ers van het laagste soort. Eigenlijk nog lager, want met alle kennis van nu weten we waar verraad toe kan leiden en is er geen enkel excuus meer mogelijk om straks onder de doodstraf uit te komen. Gezien de reputatie van opsporingsdiensten en positieve discriminatie die zorgde voor een gekleurde samenstelling, is een nieuwe wet waanzin.

Premier Mark Rutte (VVD) is altijd al een linkse jongen geweest en eigenlijk verbaast het ons dan ook niks dat hij voor de zoveelste maal roept dat we geen strijd tegen de islam voeren. Nee, en de geallieerden voerden ook geen strijd tegen de nazi's en die Holocaust is ook nep. O kut, dat mogen we natuurlijk niet zeggen omdat het door achterlijke varkens weer verkeerd begrepen gaat worden. Stiekem wordt de racismekaart weer gespeeld samen met dat eeuwige gelul over generalisatie. "Er zijn ook goeden bij, dit is een incident." Steeds vragen we ons af of voorouders van dat gespuis dat ook bij elke vergassing opnieuw geroepen hebben. We vermoeden van wel, maar kunnen dat helaas niet bewijzen. Gelukkig mogen we nog wel over oorlog praten en ook de term de-islamiseren is nog niet verboden. Daar moet de rechter dan maar over beslissen. Want gedachtemisdaden vervolgen, heeft nog altijd prioriteit. Leer de problemen nu eens benoemen lapzwans. En mensen hoeven echt geen onderscheid te maken tussen poep en stront.

Dhimmitude treft men vaak aan op donkere plaatsen waar kakkerlakken goed kunnen gedijen en het juridisch gerechtvaardigd kan worden. Bijvoorbeeld in de gemeenteraad waar de islamisering weeldig woedt. In Gouda drukken ze er liever een megamoskee doorheen dat het geld te gebruiken voor speciaal onderwijs en een medisch kinderdagverblijf. Vanaf het begin was die moskee in opspraak. Niet alleen vanwege de financiering, maar ook door discriminatie. Strafbare discriminatie. De vrouwen zijn er namelijk, zoals het een goede dienaar van Allah en zijn pedofiele profeet betaamt, niet welkom. Zo wil men een dikke muur om het gebouw hebben zodat ze de vrouwen van de school en het kinderdagverblijf niet hoeven te zien. Liever gedragen ze zich als latent homoseksuele randdebielen die hunkeren naar de kont van hun kamelen. Vies. Op andere plaatsen treffen we de verheerlijkers van Volkert aan bij GroenLinks. Carin Hereijgers riep na de aanslagen in Parijs dat Le Pen erachter zat. Dit is geen gewoon links, dit is extreem links!

Asscher (PvdA) vindt eveneens dat we niet anders mogen denken over moslims na de aanslagen in Parijs. Het is slechts een incident. Halfgare oelewapper, inderdaad, als de aanslag in Parijs de eerste keer was dat we mot hebben met die haatbaarden en het een incident genoemd kan worden, dan klopt dat. Maar haal die stront eens uit uw ogen en aanschouw hoe we al decennia lang last hebben van moslims. En wij niet alleen, maar in de hele wereld kunt u zien dat als er oorlog is, de kans levensgroot is dat er moslims bij betrokken zijn. In wat voor land we ook kijken. Van oerwoud tot woestijn en van arm tot steenrijk. Moslims doden elkaar als valse honden, slachten christenen af, smijten homo's van flatgebouwen en spreken fatwa's uit tegen die verfoeide blanken die hen weliswaar van financiŽle middelen voorzien, maar toch altijd varkens blijven volgens hun dwaze ideologie. Fijne mensen hoor. Niet dus. Buma (CDA) wil dat moslims afstand nemen van extremisten zodat zij heel makkelijk kunnen zeggen dat het slechts om malloten gaat.

Aan goedpraat retoriek hebben we niet veel in de wetenschap dat de islam van alle moslims absolute gehoorzaamheid eist. Net zoals Mein Kampf dat destijds eiste van alle Duitsers. Uiteindelijk bleek de oplossing niet te schuilen in massale ontkenning en ook niet in het afwijzen van de gruweldaden door de normale Duitsers. Nee, de geallieerden joegen hen allen over de kling net zo lang totdat ze allemaal weer in hun eigen land waren en degenen die nog leefden mochten zich gelukkig prijzen dat Duitsland weer een positie kon krijgen in het Europa. Al zit dat gedrocht van een socialistisch rijk qua principes niet ver af van het Derde Rijk. Denk maar niet dat u de dans zult ontspringen. We begrijpen dat het altijd al de tactiek van laffe Nederlanders is geweest om weg te kijken om uiteindelijk te zeggen dat ze het niet konden weten. Tegenwoordig is dat geen excuus meer. We komen allemaal aan de beurt. Kamerleden worden zelfs bedreigd als er gediscussieerd wordt over de aanslag in Parijs. Weten ze ook eens hoe Wilders zich al 11 jaar voelt.

Afleiden van waar het in de kern werkelijk om gaat, namelijk achterlijke primaten die op basis van hun verderfelijke ideologie werelddominantie willen nastreven en daarbij het liefst middels een nieuwe holocaust de macht willen grijpen, is een andere beproefde techniek van de socialisten. Bij aanslagen door moslims zijn niet de mensen die nu dood zijn het slachtoffer, ook niet de bange bevolking die vreest niet meer veilig van het openbaar vervoer gebruik te kunnen maken, maar verrassend genoeg de moslims zelf. Moslims worden namelijk massaal gehaat in Nederland. Wacht, wat zeggen we, er is een ware holocaust gaande als we joop.nl mogen geloven. En dan vragen we er ook om hŤ. Stelletje blanke racistische zwijnen die we zijn. Als wij moslims haten, dan mogen zij ons vermoorden. Logisch. Net zoals Hitler Joden mocht vermoorden omdat zij hem haatten. Of kwam die haat pas na de gaskamers? Als wij dan zulke racisten zijn, kanker dan op naar Noord-Afrika en neem al die socialistische tyfushonden van een Gutmenschen mee.

Wereldwijd worden christenen massaal vermoord door moslims, maar wat zegt de Paus vervolgens? Ja uhm, de vrijheid van meningsuiting heeft wel grenzen hoor. Nee, nee, nee, godverdomme, het enige dat grenzen heeft is ons land en die grenzen moeten dicht voor alle niet-westerse allochtonen. Een godsdienst kan niet beledigd worden aangezien het al een belediging op zichzelf is voor de intelligente levensvormen. Wij gedogen dat u in sinterklaas gelooft, wij gedogen dat u in God gelooft, maar wij zullen nooit accepteren dat u die onzin aan ons gaat opdringen en al helemaal niet dat u op basis van dat geloof denkt recht te hebben op ons land. Van de overheid hoeft u het echter niet te hebben. Denkt u nu werkelijk dat zij bezig zijn om u te beschermen? Links is alleen nog maar aan de macht bij gratie van het islamitische stemvee dat ze hier importeren. Onveiligheid interesseert ze echt geen flikker. Net als in 1940-1945, werkt de overheid samen met de Jodenhaters en registreert de Sicherheitsdienst louter uitingen tegen moslims.

Overweging.

De Telegraaf plaatste een paginagrote weergave van artikel 7 van de Grondwet dat de vrijheid van meningsuiting in Nederland zou moeten verankeren en dat is broodnodig, want overal kunnen we de verschrikkelijke ontwrichting zien van onze samenleving door dhimmitude. Niemand heeft voorafgaand verlof nodig om gedachten of gevoelens te openbaren. Dat impliceert wat ons betreft in elk geval twee belangrijke kenmerken. Ten eerste is de overheid verplicht om te garanderen dat we onze meningen in alle veiligheid kunnen uiten. Kan dat niet door aanwezigheid van de islam en dat paupervolk dat die fascistische meuk aanhangt, dan moeten niet onze teksten maar die mensen verwijderd worden. Ten tweede betekent het dat de overheid ervoor moet zorgen niet het chilling effect teweeg te brengen. Dus voorkomen dat mensen uit angst dat de politie aan de deur komt of andere represailles van idioten, hun mond gaan houden. Het is schrikbarend om te vernemen dat de overheid terroristen faciliteert door het signaal af te geven dat de meningen van het Verzet niet deugen.

Terroristen voelen zich daardoor gesterkt in hun overtuiging. Immers, als het klootjesvolk hun vijanden regelmatig afschilderen als nazi's en zelfs de overheid de vrijheidsstrijders vervolgt om hun mening, dan moeten het wel monsters zijn en die monsters mogen zonder consequenties worden afgeslacht. Radicalen voelen zich gesterkt doordat censuur ervoor zorgt dat enkel hun uitingen te horen zijn zodat ze hun overtuiging kunnen presenteren als de absolute waarheid. Geloofden ze eerst alleen nog in sprookjes vanwege hun fascistisch boekwerk: nu worden die sprookjes ook nog eens bekrachtigd door het volk dat ze juist willen gaan aanvallen. Is dat eenmaal gerealiseerd, dan hebben ze de macht en kunnen ze overal in het systeem infiltreren om hun machtsspelletjes te spelen. Alle oorlogen beginnen min of meer op deze manier doordat de bevolking te druk bezig is om de moraalridder uit te hangen. Door al dat linkse verraad, is het nogal wiedes dat er veel meer jihadi's zijn dan de gemanipuleerde socialistische cijfers aantonen.

Bij de AIVD verklaren ze dat jihadisten opereren als een troep kakkerlakken. We willen ze wel vertrappen, maar ze blijven zo plakken aan het zoveelste generale pardon uit de PvdA-koker. Het zijn allemaal individuele tijdbommen die willekeurig af kunnen gaan zodra ze geÔnspireerd raken door een toespraak van zo'n haatjurk. Vandaar dat het zo walgelijk is dat burgemeesters en justitie leuzen als "Joden moeten dood" niet verachten en vervolgen. Terwijl een Joodse school in Amsterdam bij iedere terreurdreiging de deuren gesloten moet houden uit angst voor een razzia, moeten synagogen op scherp staan uit vrees voor nog meer aanslagen. Burgemeesters melden steeds meer jihadgangers, maar echte maatregelen blijven uit. Wellicht weet u nog wel dat we een paar jaar geleden elke week wel een hele opsomming konden maken van Marokkaantjes die op straat onze bejaarden bespugen en onze vrouwen kwamen aanranden. Thans kunnen we ellenlange opsommingen maken van steden waar de jihadisten als paddenstoelen uit de grond komen. Alles is verloren.

Slachtpartijen voorkomen is een illusie aangezien de terroristen geen regie hebben. De islam is geen organisatie die we kunnen aanpakken, maar bestaat uit al zijn aanhangers. Inclusief de "goede" mensen die links zo bejubelt. Verraad maakt het echter duizend maal erger. Marianne Thieme van de partij voor die knaagdieren, neemt het voor ze op. PVV, VVD en CDA zouden grossieren in angst en het zaaien van verdeeldheid. Die durft. Wij worden niet bang voor die blonde pruik hoor. Naast wat blŤren in de Tweede Kamer kan hij ons geen fuck maken. Nee, mensen worden bang door wat moslims doen en kunnen doen nu ze zo langzamerhand de overhand beginnen te krijgen. Onderzoekers presenteren regelmatig doemscenario's waarin moslims in 2050 in de meerderheid zijn in Nederland. Toch overheerst bij ons de angst niet, maar de walging. Zijlstra (VVD) roept dat jihadisten volgens het oorlogsrecht berecht moeten worden. Breng het oorlogsrecht uit 1983 maar weer terug met zijn doodstraf voor strijden in een vreemde krijgsmacht en voor landverraders!
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.