Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 4 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

802 Geen maat op slecht ICT-werk
801 Dhimmitude is levensgevaarlijk
800 Arbeidsmarkt een stoelendans
799 In mineur door terreur
798 Moslims verklaren ons de oorlog!
797 Vakkundig de nek omgedraaid
796 Misdefinitie.nl wenst u een verstandig 2015
795 Regeren per decreet (2)
794 Nooit capituleren voor islamiseren
793 Niks is goed aan links
792 Plagiaat is geen promotie
791 Broeinest van islamterreur
790 Pestprotocol voor de lol
789 Socialist de pislamracist
788 Recht viert bloedzegen
787 Privacy is een gegeven
786 Asielparasiet hoort hier niet
785 Hahaha, moederneukende politie! (2)
784 Weg met die zwarte apen! (1)
783 Tien jaar vijanden van ons volk

794 # Nooit capituleren voor islamiseren #
Gepost door Misdefinitie op 22-12-2014 om 23:30.
Op het bespreekbaar maken van de problematiek van de islamisering, staat op z'n minst sociale uitsluiting, maatschappelijke diskwalificatie of vervolging en het liefst zouden de kornuiten van de pedofiele profeet hun kamelenpis laten staan om tegen u de doodstraf te eisen. Kritiek op de islam wordt door weinig gewaardeerde knaagdieren namelijk per definitie opgevat als onvervalst racisme jegens woestijnbewoners die oververtegenwoordigd zijn in de misdaad. "Jullie hebben het wel degelijk over moslims," scanderen ze. Ja, natuurlijk domme imbecielen, het zijn de aanhangers van die fascistische ideologie die zo gevaarlijk zijn. Een ideologie die louter theoretisch op papier bestaat, doet immers helemaal niks. Mein Kampf is niet gevaarlijk, zijn aanhangers waren dat bij bosjes wel. De koran is hooguit een boekje om uw behaarde reet mee af te vegen als u aan de spetterpoep bent; het gaat hier om de radicalen. Islamisering is een zorgelijke ontwikkeling, maar laffe dhimmi's die als struisvogels hun kop in de hol van Allah steken, willen het niet zien.

Islam is als kanker.

Voordat u gaat zitten dreigen om onze kelen door te snijden, vragen we u een moment van bezinning zodat u met een redelijk frisse blik kunt nadenken over wat islamisering eigenlijk is. Islamisering is het proces waardoor er in een land steeds meer islamitische invloeden komen. Simpel gezegd kunt u opmerken dat alles wat Nederlands is verdwijnt en vervangen wordt door elementen uit de culturen die moslims hier naartoe brengen. Nu kunt u in grote steden als Amsterdam zo'n 178 nationaliteiten tellen. Allemaal hebben ze een afwijkende cultuur ten opzichte van wat Nederland had toen we nog een trots en blank land waren. Waarom is de tsunami aan mosliminvloeden dan zo desastreus voor het land dat we er zelfs een aparte term als "islamisering" voor gebruiken? Wel, bedenk maar eens hoeveel van die nationaliteiten u kent. Natuurlijk die van de Europese lidstaten, maar toch vooral moslims; Marokkanen en Turken. Hoogstwaarschijnlijk wilt u het niet toegeven, maar u kent de Marokkanen en Turken met name van de criminaliteitscijfers en aanvaringen op straat.

Islamitische invloeden zijn heersend van aard omdat de ideologie van de islam voorschrijft dat moslims moeten streven naar werelddominantie en het uitmoorden van alles en iedereen die geen moslim is. Geen enkel ander volk ter wereld doet dat. Chinezen en Japanners komen ook naar Nederland, bouwen hun eigen winkels en bedrijven en houden hun eigen cultuur in ere. Heeft iemand daar ooit last van? Afgezien van enkele incidenten, kunt u eigenlijk geen noemenswaardig probleem opnoemen. Met de islam zijn die problemen er wel. Een moskee impliceert in feite dat er geen andere bouwwerken in de buurt kunnen staan als daar vrouwen openlijk zichtbaar zijn voor al die latent homoseksuele haatbaarden. Krijgt de islam voeten aan de grond, dan betekent dat voor de oorspronkelijke bevolking dat ze hun gedrag en cultuur moeten aanpassen op straffe van valse beschuldigingen, geweld en andere misdaden. Mede veroorzaakt omdat de massa-immigratie van moslims zo extreem is, zien we een land dat aan het vechten is voor behoud van zijn vrijheden.

Snappen dat de import van bijna 1 miljoen moslims in een land met nog slechts 13 miljoen echte Nederlanders een verwoestende uitwerking heeft, is voor velen al te hoog gegrepen. Laat staan dat ze kunnen inzien dat het er niet om gaat om een waardeoordeel over alle moslims te geven of, eenvoudiger gezegd, simpel willen betogen dat alle moslims slecht of goed zijn. Goed of slecht is maar onderdeel van het probleem. Ja, die 65 % van de Marokkaanse jongens die in aanraking komen met de politie vanwege zware criminaliteit, zijn slecht en zouden linea recta naar hun eigen land gedeporteerd moeten worden. Geen enkel land zit te wachten op tuig. Ja, die bijna 80 % van de Turken en Marokkanen die stiekem de terroristische daden van ISIS steunen, bagatelliseren en op fora verheerlijken, zien we het liefst vertrekken. Wanneer dat voor elkaar is, willen we best toegeven dat die 20 % die over is gebleven "goed" zijn. Problematisch aan het islamiseringsproces, is het feit dat "goede" mensen net zo goed het probleem kunnen creŽren en in stand houden.

Gooit u eten op de keukenvloer en laat u het daar rotten, dan maakt het echt niet uit of het goed of slecht eten was. Beiden creŽren een sfeer en situatie die kakkerlakken aantrekt. Bij de grote schoonmaak, vegen we dan ook de hele vloer schoon en niet slechts het gedeelte waar enkel het goede eten op is gevallen. Logisch. Toen de Duitsers ons land binnenvielen, waren ook niet alle Duitsers opeens slecht. Het feit dat zij binnenvielen en de laffe linkse kliek meteen capituleerde, zorgde er wel voor dat de situatie de slechteriken aantrok en we zodoende met de nazi's opgescheept zaten. Wanneer duidelijk werd dat zij het niet best met ons land voor hadden, sprak de bevolking de wens uit dat al die Duitsers maar eens moesten oprotten. Zaten daar ook goede mensen bij? Jazeker. Hebben we achteraf ook de leuke lieve vrouwen lopen kaalscheren omdat ze met de moffen naar bed gingen? Jawel, goed of slecht. Socialisten hebben het altijd over integratie, maar als de massa-immigratie zo extreem is, dan blijft alleen segregatie over.

Stel er staan in een wijk een tiental huizen. Komt er een moslim wonen, dan is er niks aan de hand. Komen er 9 moslims wonen, dan is de kans groot dat u de enige blanke bent en de overige moslims, hoe goed ze ook zijn, u gaan verplichten om de omgeving in te richten zoals zij dat willen. We weten dat u zelfs te lamlendig bent om het te snappen als we het concreet maken, maar toch is dat wat we gaan doen. Concrete voorbeelden geven van islamisering waarvan we weten dat u stiekem vindt dat het onaanvaardbaar is. Albert Heijn is ontstaan in Oostzaan en Zaandam valt te beschouwen als de bakermat van de verdere ontwikkeling van de supermarktketen. Oer-Hollands en de succesformule werd steeds groter. Vanzelfsprekend worden daar de typisch Nederlandse producten verkocht zoals Pindakaas. Wie is daar niet groot en sterk mee geworden? Nou, binnenkort kan de nieuwe generatie dat niet meer zeggen. Wijken die overspoeld worden door moslims, eisen dat de Albert Heijn vervangen wordt door islamitische halal-supermarkten.

Is dat even schrikken voor al die mongolen die ons jarenlang voor racisten hebben uitgemaakt. Ja, de islamisering treft u allen. Tanger Markt is de door Allah goedgekeurde vervanger voor onze Hollandse supermarkten. Al vijf grote Nederlandse plaatsen zijn gevallen voor de multikul en verkopen nu alleen nog maar wat de Marokkaanse pot schaft. Helaas pindakaas, want ook dat lekkere lichtbruine goedje is vervangen door lichtgetinte criminaliteit. Poelenburg in Zaandam, voor de kenners een Turkenbuurt waar ze nog niet dood gevonden willen worden. Vijftig procent Turken zijn er blijkbaar nodig om uw geliefde winkels om te katten in Noord-Afrikaanse stijl. Wat zegt u? U wilt brood? Bah, vies, dat eten die kamelenstuivers niet. Een blonde Nederlandse vrouw achter de kassa die u vriendelijk toelacht? Echt niet, voor de islam zijn alle Nederlandse vrouwen hoeren. Boodschappen afrekenen bij de theedoeken. Alles in de tent, voor 50 %. De tent van de pinguÔns met boerka's wel te verstaan. Is dat de wereld waarin u wilt leven?

Dacht u in de ontkenmodus te mogen schieten omdat er nog wel een Albert Heijn in uw omgeving te vinden is? Dikke kamelenlul dan maar, want met zo'n gare kruideniersmentaliteit heeft u zeker zoveel poep in de ogen dat u niet ziet dat die klote winkel tegenwoordig vol ligt met halalvoedsel. Onverdoofd slachten vol met islamitische ritueeltjes, vreet u dan nog lekker van uw stukje vlees? Geen varkensvlees natuurlijk. Of heeft u niet gemerkt dat supermarkten en fabrikanten stiekem lopen te fucken met het vlees zodat het smaakt als een berenlul in uw bek? Die ranzige smaakt komt omdat de ballen er niet meer afgehaald mogen worden. Op last van moslims die sowieso liever zien dat varkens, behalve van hun eigen familie, uit de supermarkten verdwijnen. Aangezien ze dat nog niet kunnen realiseren, hebben ze er maar voor gezorgd dat bij u de smaak eraf gaat. O ja, zwarte Piet is natuurlijk ook racisme. "Alles moet weg" is het heersende motto van de moslimgemeenschap als het om onze cultuur, winkels en alles waar we om geven gaat.

Diverse bedrijven, lobbyorganisaties en extremistische islamitische toko's hebben het voor elkaar gekregen dat er komend voorjaar een heuse halalbeurs wordt gehouden. Bedrijven promoten hier het ritueel de keel door snijden van schapen boven uw balkon waardoor u volop mag meegenieten van de cultuur van die haatjurk boven u. Beautyvloggers laten zien dat moslima's echt niet zo lelijk hoeven te zijn doordat ze zich kunnen camoufleren met cosmetica die speciaal voor hen is gemaakt. Gebruik maken van de reguliere producten die te koop zijn voor vrouwen, is een westerse zonde. Banken komen uitleggen dat islamieten geen rente hoeven te betalen op hun leningen als ze dat echt niet willen. Er komen superspeciale halalrekeningen waar zij mee kunnen werken. Echt, er is sprake van een moslimeconomie. Een economie afgezonderd van die van de blanken die alleen maar belasting mogen dokken voor hun uitkeringen. Legale segregatie om de blanke cultuur minderwaardig te maken onder het mom van halal. Voor ... verboden. Waar kennen we dat ook alweer van?

Mooi, laten wij dan eens proberen om een nazibeurs te houden met allerhande Duitse volksliederen. Eigen Volk Eerst, de Makakendans en Deporteren, niet islamiseren. Mensen buiten sluiten om ras is immers blijkbaar geen probleem meer en dat kunnen wij beter. Toch? Lol, straks hebben we weer die gore apen op ons dak die vinden dat zij achtergesteld worden. Hoewel, bij de politie hebben ze inmiddels ook wel door dat wij gelijk hebben. Jarenlang vervolging instellen en doen alsof wij de racisten zijn, maar zij hebben de racisten in hun eigen apenkorps geÔmporteerd. In Rotterdam liet een smeris zich eens lekker gaan op Facebook en riep ontzet uit dat hij helemaal klaar was met die kankerislamieten en hoopt dat ze een pijnlijke dood sterven. Achteraf nog wel verklaren dat hij het figuurlijk, ironisch, sarcastisch en als wens bedoelde, maar bij het korps vonden ze het een belediging; was het maar een belofte. Bij de politie zeggen ze schijnheilig dat ze natuurlijk wel een burgerlijke voorbeeldfunctie hebben. Ja ja, is er eens een keer eentje eerlijk ...

Trouwe lezers van Misdefinitie weten allang dat de islamisering de politie keihard heeft getroffen. Probeer maar eens als gezonde blanke Nederlander aangifte tegen een moslim te doen bij de politie. Onze beheerder heeft dat meerdere malen geprobeerd, maar zonder succes. Belt zo'n tyfusaap hem eerst op om hem met de dood de bedreigen, lacht de politie onze beheerder uit omdat ze het als grap zien en sturen ze ons voorts een dagvaarding als hij zo'n geitenneuker een hersenloze berberaap noemt. Dhimmitude van het ergste soort dat nog een graadje erger is dan de rancuneuze aanbrengers tijdens de oorlog. Zij hadden destijds minder keus dan die randdebielen nu. Reeds in 2008, toen de eerste strafzaak jegens onze beheerder nog in de politieverhoren zat, werd duidelijk dat er in Amsterdam geŽxperimenteerd werd met shariarechtbanken. Alleen Voorpost als rechts-realistische organisatie, durfde toen tegen dat tuig te demonstreren. Recent werd er in de rechtbank Den Haag een shariaschikking getroffen. Moslims zonder bewijs, mochten voor Allah hun waarheid zweren.

Eng hoor om als blanke Nederlander niet meer bij de politie terecht te kunnen in geval van misdaden en zelf het risico lopen om wegens een verkeerde uiting opgepakt te worden. Het kan zomaar u ook overkomen, u weet niet wie u op straat allemaal aantreft. Of bijvoorbeeld de schoonheid van het menselijk lichaam. Stel u bent ondernemer en u hangt wat reclame op voor uw modezaakje. Mag niet van Allah, want mode is een toonbeeld van de westelijke shitzooi en daarom verboden. Zodra een vrouw op een reclame-uiting niet volledig bedekt is, is er sprake van onzedelijke rotzooi en moet het verwijderd worden. Kan dat niet, dan wordt uw marketingapparaat gewoon vernield met graffiti. Zouden wij onze leuzen op een moskee spuiten, dan levert dat gegarandeerd een forse celstraf op, maar als moslims gekwetst zijn, mag opeens alles. Kleine details in de samenleving zult u zeggen, maar het gaat om duizenden van zulke dingen. PvdA'er Marchouch dacht even de politiek correcte bemiddelaar uit te hangen bij zijn soortgenoten en werd toen bekogeld door die ransapen.

De islamgekte is overal merkbaar, zelfs op plaatsen waar u het echt niet zou verwachten bijvoorbeeld bij de Vrije Universiteit Amsterdam. Op deze dwaze universiteit proberen ze te doen alsof ze christelijk zijn al is dat wel op de manier van Christenen Dienen Allah. Op de VU organiseren ze sinds 2008 multiculturele ontmoetingen. Niet voor alle culturen; specifiek wordt het taalgebruik aangepast aan het Engels, Turks en Arabisch. Anderstaligen kunnen de tyfus krijgen. Waarom geen Chinees of Japans? Of Duits of Frans? Wel nee, in plaats van gerenommeerde hoogleraren worden er islamitische geestelijken uitgenodigd waarmee het karakter van de multikul weer duidelijk is. Weer een typisch islamitisch onderonsje. En dat na een hele geschiedenis aan halal-maaltijden serveren in de Mensa, waarschuwingsborden bij onrein varkensvlees, ramadan-symposia en sapjes van het huis met de goedkeuring van de islam. Islamitische Universiteit van Amsterdam zou een betere naam zijn als die eer niet al naar de UvA ging.

Olaf Mesman is als 22-jarige student voor het leven getekend omdat hij zich op de UvA bij de opleiding Politicologie bekeerde tot de islam. Weliswaar een nepper die zondigt met alcohol en andere westerse verdorvenheden, maar hey, dat is slechts een detail. Zijn verval werd ingeluid nadat hij bij voormalig boekhandel Selexys een koran zag liggen. Eerst kon hij nog net de gedachte onderdrukken het boek in de fik te steken totdat hij gegrepen werd door de Jodenhaat. Ja, we zouden voor minder moslim worden. Hoewel, moslim worden is net zoiets als homo worden. Belachelijk, want moslim word je niet, dat ben je of dat ben je niet. Wie niet als moslim geboren is, kan nooit een goede moslim worden en zal altijd een afvallige blijven volgens de islam. Wie niet als echte Nederlander is geboren, zal trouwens ook nooit een Nederlander worden. Zo consequent moet het dan wel weer zijn of mogen we dat niet zeggen? Vreemd vinden we het niet dat op zo'n linksgezinde universiteit zulke gekken opstaan. Bekeren tot een ideologie van haat. Knettergek.

Zoals eerder opgemerkt zijn allochtonen en moslims in het bijzonder in ruime mate oververtegenwoordigd in de criminaliteit. De cijfers die alom bekend zijn liegen niet. Allochtonen zijn qua aantallen nog in de minderheid en laten in de misdaadstatistieken zien dat ze 50 % van alle verdachte personen uitmaken. Dan praten we over verdacht worden van ernstige misdrijven aangezien we gedachtemisdaden niet als misdaden beschouwen. Al dat zogenaamde bekeren tot de islam baart ons derhalve zorgen. Aangezien ze niet werkelijk tot de islam kunnen bekeren omdat een ongelovige westerling nooit een moslim kan worden, zullen ze wel bedoelen dat ze vervallen in het criminele gedrag van de meeste moslims. Het nieuws dat steeds meer "Nederlanders" dat gedrag gaan overnemen, betekent dus niks meer dan dat we er een hele lading criminelen bij krijgen. Dit trekken daarmee dan weer extremistische organisaties aan. Extremisten verenigen onder de noemer islamitische organisatie en dan als wolven in schaapskleren roepen dat ze tegen radicalisatie zijn.

Islamisering zit overal en in het bijzonder in de cruciale systemen die deze maatschappij draaiende houden. Nederland bestaat met name uit bureaucratie. Infiltreren in dat systeem betekent de absolute macht hebben. Zijn er dan op z'n minst strenge eisen aan figuren die zo machtig worden? Wel, daar hebben we de eed voor uitgevonden. Ambtenaren leggen een eed af. Politieagenten leggen een eed af. Doktoren leggen een eed af. Kenners weten dat zo'n eed geen reet voorstelt. Om benoemd te worden in een goede functie, willen wij ook wel van alles verklaren. In hun hart en handelen weten zij toch wel dat ze zich er niet aan hoeven houden omdat ze toch nergens voor gestraft kunnen worden. Vandaar dat politieagenten regelmatig liegen en doktoren zelden ter verantwoording geroepen kunnen worden. Gemeenteambtenaren in Den Haag mogen gewoon hun eed af leggen door te zweren op Allah! Allah hakbar! Intifada! Sowieso is het achterlijk dat er in een fatsoenlijk westers land partijen bestaan die Islam Democraten heten. Centrum Democraten mocht ook niet.

Zo wordt een eed al gauw aids. Islamaids om precies te zijn. Drie radicale islamitische koepelorganen die in het buitenland bekend staan als extreme en terroristische organisaties, mogen hier gewoon de fascistische islam komen promoten en faciliteren. Gemeenten weten niks van moslims, aldus die dwazen, dus moeten zij maar het heft in eigen hand nemen en moet de gemeente gewoon luisteren. Naar ons luistert niemand, daar niet van. Milli GŲrŁs heult zelf met radicalen en vindt dat radicalisatie buiten de moskee plaatsvindt. Zal wel, dat weten zij wel erg goed. Of moeten ze iemand uit de wind houden? MoskeeŽn zijn haatkazernes waar imams haatpreken afsteken waar onze teksten bij verbleken. Let dus goed op of ze niet zo'n haathut in uw omgeving aan het bouwen zijn. Denk maar niet dat de gemeente u gaat beschermen als er ruzie in de tent is. Veel moskeeŽn worden omgebouwd tot internaten van pure haat. Bekend is dat kinderen op moskee-internaten worden gedrild om Joden te haten en geslagen worden met riemen als ze de islam niet goed uitdragen.

Gemeenten van grote steden als Rotterdam, staan echter machteloos, zeggen ze. Kinderen leven daar onder mensonterende omstandigheden in brandonveilige gebouwen. Burgemeesters weten met schroom toe te geven dat de pedagogische situatie eveneens geen schoonheidsprijs verdient. Nederlandse ondernemers kunnen met alle mogelijke middelen worden dwarsgezeten; dit gespuis kan zijn gang blijven gaan. Bij de PvdA is er inmiddels iemand uit de school geklapt over de dhimmitude van de lokale PvdA in Utrecht. Statenleden zouden massaal de islam aan het pijpen zijn, de invloed van de moskee leidend laten zijn en iedereen die zich niet voldoende islamitisch gedraagt, nog erger behandelen dan islamieten met honden doen. Uiteraard zegt de PvdA zich niet te herkennen in die situatie. Leugenaars, hun eigen mensen zeggen het. Overigens zijn de kinderen niet alleen in gevaar voor zover het moskeeŽn en aanhang betreft. Jihadisten richten overal in ons land stichtingen op om koranscholen mogelijk te maken. Kinderen worden zo klaargestoomd voor de jihad.

Islamitische bouwwerken, denkwijzen en cultuuruitingen, krijgen op den duur voorrang ten aanzien van Nederlandse ondernemers. In Delftzijl kreeg een Turkse moskee 50 % van de OZB-subsidies toegewezen waardoor maar liefst 17 verenigingen achter het net visten. Christelijke en katholieke kerken worden niet ondersteund met overheidsgeld. Andere religies en zeker ideologieŽn, hebben per definitie het nakijken. Komt er zo'n islamitische moskeeridder, dan gaan alle deuren open. Wat de neuk, 50 % van de beschikbare subsidies opslokken. Achterlijk. Eerlijk zullen we alles delen toch? Helaas, de anderen kregen een middelvinger. En stemden voorts weer PvdA, dat dan weer wel. Radicalisatie wordt ruin beloond. Is het niet met geld, dan is het wel met banen. Bent u bezig met radicaliseren? Dan zullen ze wel werk voor u regelen. Leuk voor al die Nederlanders die langdurig werkloos zijn door verdringing. Jihadronselaars hebben vrij spel en de enige straf die ze krijgen, is een enkeltje rechtbank voor een vermanend vingertje.

Islamitische stichtingen schieten als paddenstoelen uit de grond en hun niet zulke fraaie bedoelingen zijn duidelijk. Op hun scholen mogen van Allah alleen reine mensen komen en zodoende willen ze in 2015 een islamitische school starten. U kent de reputatie van islamitische scholen in Nederland. Corruptie, radicalisatie, examenroof en mishandeling van kinderen. Geen enkel probleem, proberen ze het gewoon nog een keertje. Amsterdam Zuidoost heeft in een allochtonenwijk geprobeerd om met gratis zwemles allochtonen aan een diploma te helpen en faalde gruwelijk. Slechts 10 diploma's. Die zouden hun papiertje niet eens halen als ze die bij een pak Brinta kregen. Hoewel, dat wordt al gedaan op hogescholen natuurlijk. Het niveau omlaag gooien zodat allochtonen ook hun papiertje kunnen halen. Alweer zo'n gril van de multikul. Ondertussen vertelt de staatsomroep gewoon leugens over de islamlieverdjes. Jihadisten en vele gematigde moslims die met vlaggen met hakenkruizen lopen en "Joden moeten dood" schreeuwen. Mag allemaal; de NOS censureert.

Van nieuwkomers werd vroeger gewoon verwacht dat ze zich aanpassen aan de Nederlandse cultuur en gedragingen. Thans plaatsen ze windrozen in cellen bij de politie omdat moslims daar het meeste zitten. Koranverzen worden nu ook in diverse dialecten vertaald zoals het Zeeuws. Turks moet als het aan de nogal geradicaliseerde Kuzu en ÷ztŁrk ligt, de basistaal worden op de basisschool. Justitie zit continu de Hells Angels achter de vodden; moslims die hun eigen motorclub oprichten worden met rust gelaten. Jawel, een club die alleen maar moslims blieft. Zo gaat dat. Laten wij een naziclub oprichten dan. Of mag dat dan weer niet? De situatie wordt steeds grimmiger, want islamisering is helaas geen probleem door specifieke moslims. Diverse groepen gunnen elkaar eveneens het licht in de ogen niet waardoor we kans lopen op een burgeroorlog of op z'n minst een forse aanslag in Europa. Mag allemaal niet gezegd worden. Antisemitische uitingen worden door moslims in de wijken die zij als kalifaat hebben uitgeroepen, heel normaal gevonden.

Overweging.

Maak niet de denkfout door alle genoemde voorbeelden een voor een af te gaan en te relativeren omdat u er persoonlijk weinig van ziet. Het kan best zijn dat uw Nederlandse supermarkt nu nog bestaat, u halal niet erg vindt, nog nooit de politie nodig heeft gehad of sowieso niet de hersenen had om binnen het hoger onderwijs de situatie te aanschouwen. U bent ook nog nooit vermoord en dat is ook geen reden om de misdaad niet ernstig te vinden. Dit probleem sterkt verder dan de individuele incidenten en problemen. Bedenk dat u in uw omgeving dagelijks tienduizenden zaken ziet die u waardeert of juist niet en dat al deze zaken op den duur het risico lopen dat ze verdwijnen of negatief veranderen. Een verschijnsel dat niet beperkt blijft tot het fysieke gebouw van een supermarkt, bioscoop of universiteit. Modewinkels zijn overal. Mag niet van de islam. Entertainment is overal. Mag ook niet. Naakt zeker niet. Kijk eens uit uw doppen en vergelijk de maatschappij met die van 10, 20 of 30 jaar geleden en dan bedoelen we niet de techniek.

De moslimgemeenschap heeft ons enkel de ellende van criminelen, radicalen en terroristen gebracht en zij die zogenaamd gematigd zijn lopen beetje bij beetje zonder dat iemand het doorheeft, de boel te islamiseren zodat het gespuis weer meer motivatie krijgt om zich hier te vestigen. Zeg nou zelf, een terrorist gaat niet in een blanke wijk wonen waar hij naar de Albert Heijn moet. Hij kan zich wel verstoppen tussen de "gematigden" als die er al voor hebben gezorgd dat alle Nederlandse elementen zijn geŽlimineerd. Een halalsupermarkt roept de mogelijkheid in het leven om nog meer moslims in die omgeving te vestigen. Gebeurt dat, dan zullen ze bij de gemeente willen afdwingen om een moskee te krijgen. Is dat eenmaal in de maak, dan weten de haatimams hun weg te vinden evenals de stichtingen met jihadisten die in zulke kazernes hun opleiding tot zelfmoordterrorist aan kinderen willen geven. Fuck dat gelul over racisme. Realisten krijgen ook niet de mogelijkheid om hun gedachtegoed te verspreiden. Laat staan opdringen.

Cyberislam is een groot oprukkend probleem en we zien dat ontaarden in de vele extremistische en radicale websites die er op internet te vinden zijn. Websites waarop ze hun kornuiten oproepen om westerlingen als ongelovige varkens te beschouwen die ze zondermeer mogen afslachten en ze hun vrouwen oproepen om de strijd vooral middels het werpen via de baarmoeders te voeren. Salafisme wordt dit genoemd wat eigenlijk gewoon een synoniem is voor het aloude fascisme. Jodenhaat, homohaat en eigenlijk alles en iedereen haten die geen moslim is. Geen wonder dat steeds meer mensen aangeven dat ze niks van moslims moeten hebben. Oprotten naar de eigen zandbak met die halfgare zevende-eeuwse woestijnideologie. Negatief zijn over de islam is nog altijd een van de doodzonden en de slinkse overheid doet er alles aan om zulke meningen te onderdrukken. Hoewel ze niet kunnen voorkomen dat Nederlanders hen gaan haten. Negatief zijn over een totalitaire ideologie die zijn tentakels heeft uitgestrekt in alle facetten van ons systeem, is gewoon overleven.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.