Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 4 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

802 Geen maat op slecht ICT-werk
801 Dhimmitude is levensgevaarlijk
800 Arbeidsmarkt een stoelendans
799 In mineur door terreur
798 Moslims verklaren ons de oorlog!
797 Vakkundig de nek omgedraaid
796 Misdefinitie.nl wenst u een verstandig 2015
795 Regeren per decreet (2)
794 Nooit capituleren voor islamiseren
793 Niks is goed aan links
792 Plagiaat is geen promotie
791 Broeinest van islamterreur
790 Pestprotocol voor de lol
789 Socialist de pislamracist
788 Recht viert bloedzegen
787 Privacy is een gegeven
786 Asielparasiet hoort hier niet
785 Hahaha, moederneukende politie! (2)
784 Weg met die zwarte apen! (1)
783 Tien jaar vijanden van ons volk

791 # Broeinest van islamterreur #
Gepost door Misdefinitie op 07-12-2014 om 23:16.
Buitenlandse aangelegenheden waarbij latent homoseksuele islamitische haatbaarden elkaar naar de eeuwige jachtvelden van Allah blazen, interesseren ons normaliter weinig. Tussen een gesneuvelde berberaap of rifaap zit niet zoveel verschil. Wie van de extremisten ook sneuvelen, het is voor Europa en dus voor Nederland altijd een overwinning. Een dode zal namelijk geen beroep doen op ontwikkelingshulp of komen parasiteren in het westen. Verder is de informatie die we vanuit het buitenland krijgen nog meer gekleurd dan het binnenlandse nieuws en daarom zijn wij zo verstandig om niet al te vaak onze vingers te branden aan oorlogspropaganda waarvan toch niemand kan verifiŽren of het correct is. In tegenstelling tot al die andere dwazen op internet die partij trekken in een buitenlands conflict waar ze geen fuck vanaf weten. Nu de macht van IS in een rap tempo uitbreidt, ontkomen we er echter niet aan. Oorlog in het buitenland was altijd een ver-van-ons-bed-show, maar vormt door het islamitische paard van Troje een reŽel gevaar voor Nederland.

Geen moslim? Kop eraf!

Beseffen en begrijpen wanneer een internationale oorlog ongenadig hard zal toeslaan in het veilig gewaande westen, zal voor verlichte geesten eenvoudig moeten zijn, maar leidt in de praktijk tot politiek gekonkel en ophitserij. Hersenloze socialistische landverraders zijn gewend meteen te capituleren, de bezetters te faciliteren in de hoop op privileges, weg te kijken als de echte holocaust zich ontwikkelt, na 70 jaar jammeren dat ze het niet geweten hebben dat het allemaal zo verschrikkelijk was en vervolgens te ontkennen dat het hun eigen mensen waren die het allemaal mogelijk hebben gemaakt. Dan hebben we het nog louter over een bezetter die een van de Germaanse talen spreekt, laat staan als het om Arabische talen gaat waarbij men geen flauw benul heeft wat er allemaal bekokstoofd wordt. Verraad is de belangrijkste oorzaak en als de bezetting dan ook nog eens geleidelijk verloopt, kraait er geen haan naar. Decennia lang zien we allerlei moslimvolkeren elkaar afslachten en het is onverstandig om de ogen te sluiten voor het gevaar dat wij lopen.

Politiek ligt het allemaal uiterst gevoelig omdat de heersende opvatting ons voorschrijft dat zolang conflicten zich elders afspelen, we het een oorlog of burgeroorlog noemen en dat zou in onze nette beschaafde samenleving niet aan de orde zijn. Een dagelijks kogelregen terwijl u in de supermarkt staat te wachten, dat is iets van de televisie; niet iets wat hier ooit zou kunnen gebeuren. Althans, dat denken een heleboel mensen. Mensen vragen ons hoe een oorlog in verre landen, zijn invloed kan hebben op ons land. Wel, dat kan op allerlei manieren gebeuren. Economisch zijn we steeds globaler gaan opereren waardoor ellende ons in elk geval financieel raakt. Al was het maar omdat de zieligheidsindustrie ook nog steeds miljarden blijft pompen in kanslozen. Recht is eveneens internationaal geworden waardoor onze rechtsorde beÔnvloed wordt. Het belangrijkste is echter het haatdragende klimaat dat ze creŽren. Door islamisering hebben we een fascistische ideologie binnengehaald waardoor we hier ook een voedingsbodem voor oorlog hebben gekregen.

Laat men overal weten dat Joden minder welkom zijn, sluit men Joodse scholen uit angst voor terreur, staat men toe dat er randdebielen straffeloos "Joden moeten dood" mogen roepen in een dhimmi-maatschappij waarin een uiting met "minder Marokkanen" wel strafbaar is, laat men de Hoge Raad verklaren dat alle decreten van de FŁhrer wetten in formele zin zijn, dan scheppen ze een klimaat dat extremisten en terroristen aantrekt. Voor de moslimproblematiek geldt hetzelfde. Capituleren de laffe linkse dhimmi's voor moslims, staan ze toe dat het hele land geÔslamiseerd wordt en vinden ze het stiekem niet zo erg dat moslims Joden met de dood bedreigen, dan wordt de bezetter veeleisender. Dan gaan ze eisen dat we onze hele cultuur opgeven. Dat we de vrijheid van meningsuiting beperken. Dat we geen cartoons en islam-kritische teksten meer mogen publiceren. En dat broederschap, lees: vrouwenhaat, de norm wordt. Islamisering wordt door links altijd ontkend omdat het precies hetzelfde capitulatiegedrag is dat de NSB'ers deden voor de Duitse bezetters.

Met de kennis van nu en de hele Holocaustindustrie, staan de socialisten wel voor paal. Iedereen weet immers dat NSB'ers socialisten waren, het toestaan van een bezetting door antisemieten leidt tot afschuwelijke misdaden tegen de menselijkheid en de politiek dergelijk onrecht gewoon faciliteert alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Wat kunnen ze nu nog zeggen tegen hun idiote achterban? "Sorry, we hebben weer een internationale oorlog vol met antisemieten binnengehaald zodat we ook hier weer gevaar lopen door terreur?" Wel nee, daar moet een creatieve oplossing voor komen. Ze trekken alles los van elkaar en doen alsof moslims, islam en de partijen die oorlog voeren, totaal verschillend zijn. Naar die partijen wordt ook wel verwezen naar ISIS en hun tegenstanders. Waarbij ISIS staat voor Islamitische Staat in SyriŽ en Irak. Vooral niet verwijzen naar het paard van Troje in Nederland en Europa. Natuurlijk jongens, Duitsers, NSB'ers en het Derde Rijk, hadden ook niks met elkaar te maken. Zo was het toch?

Later is ISIS afgekort tot IS, de Islamitische Staat. Handig, want zoeken op "IS" levert nauwelijks berichten op omdat het woord in kleine letters bij ons ook een werkwoord is. Daar is over nagedacht. Media brengen IS alsof het een terroristische organisatie betreft. Een monster dat een gemeenschappelijke vijand in het leven roept voor de westerse landen. Juist daar gaan overheden en opiniemakers gruwelijk in de fout. IS betreft geen enkele organisatie die we met bommen en granaten kunnen bestoken in andermans land zodat we er zelf geen last van hebben. Wat denken jullie nou? Dat er een of andere geoliede machine kan bestaan in een internationale gemeenschap die qua wapens vele malen sterker is? Nee beste mensen, de Islamitische Staat is niet een of andere miezerige organisatie, het is de ultieme natte droom van de ideologie die islam heet. De islam eist van alle moslims dat ze zich inzetten voor IS. Streven naar werelddominantie door alle ongelovige blanke varkens af te slachten en het stichten van een Islamitische Staat, is hun einddoel.

Uit naam van de islam wordt niet alleen oorlog gevoerd om stukjes land af te pakken van onwelgevalligen. Tijdens bloederige guerrillaoorlogen is dat slechts een tijdelijk doel. Zoveel mogelijk land veroveren door iedereen die niet tot een bepaalde groep behoort, te doden. In het westen, waar die radicale malloten nog niet voldoende strijders hebben die fysiek willen sterven voor Allah, wordt de strijd gevoerd via politiek die islamisering, de oorlog via de baarmoeders en de psychologische strijd moet faciliteren. Fysiek oorlog gaan voeren is dan de volgende stap. Zodoende kunnen we aan de burgeroorlogen elders al voorspellen wat ons hier te wachten staat. Eerst een naar klimaat creŽren middels islamisering, dan de algehele capitulatie om vervolgens over te gaan tot terreuraanslagen totdat er burgeroorlogen zullen uitbreken. Het zijn zulke vooruitzichten waar we voor vrezen. Waarschuwen is broodnodig. Radicaal islamitisch gespuis probeert hier een zo gunstig mogelijk klimaat te scheppen waarin oorlogszuchtige kakkerlakken kunnen gedijen.

Elementen van een (burger)oorlog zien we thans ook terug in Nederland en dat baart ons ernstig zorgen. Neem alleen al het overbekende voorbeeld van de moord op Theo van Gogh in 2004. Geslacht als een varken door een radicale moslim die zich beledigd voelde nadat Van Gogh het geitenneuken als hobby had openbaard. Meningen hebben we allemaal, zoiets kan dus ook u overkomen, maar wat opvallend is, is dat slachten een gangbare praktijk is in landen waar de islamitische oorlogen reeds zijn uitgebroken. Uiteraard komt dat gedrag in oorlogen die inmiddels extreem hevig zijn geworden veel vaker voor, maar het is een voorproefje. Favoriet bij extremistische moslims is de dood door het afhakken van het hoofd. Waarschijnlijk om het aantal hersenen van hun vijand terug te brengen tot wat ze zelf hebben. Bij voorkeur doen ze dat met mensen die onschuldig zijn of hooguit een verkeerde mening hebben gegeven over IS. Bij terreur draait het om angst en politieke afpersing, vandaar dat die terroristen graag onthoofdingsvideo's maken als afschrikmiddel.

Bent u een fervent bezoeker van het videokanaal van IS waarop regelmatig de meest gruwelijke propaganda verschijnt, dan werd u een paar weken geleden verwend met een ware massa-executie. Gefilmd in full-HD en met uiterste zorg bewerkt compleet met special effects om het nog onsmakelijker te maken. Een geraffineerde horrorfilm om lekker te kunnen griezelen. Alleen met dit detail dat de slachtoffers die afgemaakt worden, echte mensen zijn die helaas echt het leven laten. Een kwartier lang schaamteloos koppen rollen van ongelovige varkens, zwijnen en apen zoals de islam hen noemt. Onschuldige mensen die het slachtoffer zijn geworden van moslims van wie ooit heel veel mensen hebben gezegd dat zij niet zouden radicaliseren. Britse en Amerikaanse onderzoekers, hebben niks anders dan lof over voor dit perfecte technische hoogstandje uit de islamitische koker. Professioneel gefilmd. Werkelijk om van te smullen. In totaal heeft IS 6 uren lang lopen filmen en monteren en 200.000 euro aan kosten gemaakt. Onze Youtubevideo's zijn toch wat goedkoper.

Inmiddels is bekend gemaakt dat de video mooie authentieke details bevat, dus gewoon echt is, maar waar het om gaat is dat IS met zulke praktijken laat merken dat de oorlog wat hen betreft niet alleen gaat tussen nationale volken onderling. Hiermee wordt een verband gelegd tussen de gruwelijke oorlogen tussen Arabieren, andere volkeren en de wens tot werelddominantie. Met deze video's wil IS moslims wereldwijd waarschuwen wat afvalligheid betekent en hen oproepen om te gaan strijden voor hun gemeenschappelijke belang wat dan de totale overheersing van de Islamitische Staat moet worden. Het gevolg is dat er ook in Nederland groepen moslims opstaan die, bijvoorbeeld in Den Haag, wijken tot moslimgetto's maken en daar de Islamitische Staat uitroepen door er een kalifaat van te maken. Even om het in perspectief te plaatsen: Toen Wilders met zijn film Fitna een compilatie maakte, was men wel geschokt. Blijkbaar zijn de video's van IS interessanter en vragen de abonnees om meer materiaal.

Meer materiaal is altijd voor handen en dat komt omdat IS altijd door zal blijven gaan totdat er geen blanke meer leeft. De onthoofdingsterreur wordt niet alleen gebruikt om mensen bang te maken, maar ook om overheden af te persen. Dat leidt weer tot meer video's. Christelijke kinderen worden zonder pardon onthoofd als ze weigeren om hun geloof in Jezus te verloochen. Voorts moet worden opgemerkt dat hun eindeloze vertrouwen in de Heer ze niet veel goed heeft gebracht. Eenmaal op de slachtbank van de islam, is Jezus hen niet komen redden. Kinderen vermoorden voor fascistische idealen. Waar hebben we dat ook alweer eerder gehoord? O ja, iets met nazi's en kinderbeulen. Het schijnt dat Jodenhaters ook graag kinderen inzetten voor hun propaganda. Net zoals de socialisten dat in Nederland ook hebben gedaan om de PVV zwart te kunnen maken. Bah, vies volk dat beter zelf in de ovens had kunnen belanden. Kinderen kunnen ook een andere rol spelen in de moslimorde. Zo liet IS een jochie van 11 twee Russische "spionnen" doodschieten.

Opeens moeten we weer terugdenken aan die laffe dhimmi-rector die in 2008 onze beheerder ontsloeg op een christelijke school omdat we het hier waagden om kritiek te hebben op de islam. Christenen die laffe moslimpijpers spelen en vervolgens een paar maanden later zien dat hun soortgenoten massaal worden onthoofd door die moslimlieverdjes. Oei, dat moet pijn gedaan hebben. Hem wacht na deze oorlog Neurenberg 2, maar als we aan hem terug denken komt er onbewust toch een glimlach naar boven. Gijzelaars die in handen vallen van IS, hoeven niet op genade te rekenen. Onze website is relatief makkelijk aan te klagen en te vervolgen door die lafaards, maar de toorn der multikul zal ook socialisten treffen. Vooral socialisten treffen. Dat is geen bedreiging, maar een belofte. Die wij niet hoeven in te lossen, maar die juist zal komen van de mensen die zij al die tijd hebben beschermd. Dat is het mooie ervan. Die hersenloze socialistische randdebielen begrijpen niet dat als moslims aan de macht komen, zij als eerste op het schavot gaan.

Gijzelaars die in handen van IS vallen, zijn ten dode opgeschreven. Het went nooit. Elke keer als er nieuws is over IS, verwachten we weer een nieuwe onthoofding en iedere keer voelt het weer kut. Zelfs hun eigen mensen zijn niet veilig. Koerdische kinderen die gevangen werden genomen door het regime, werden op gruwelijke wijze lichamelijk gemarteld en geestelijk kapot gemaakt. Jongens van amper 14 tot 16 jaar oud, werden door IS-beulen geslagen als ze zich in hun ogen niet netjes volgens de leer van de islam gedroegen. Wandaden van ISIS noemen de autoriteiten dat. U weet wel beter. Overal waar oorlog en gesodemieter heerst, zijn moslims betrokken die tot overmaat van ramp hun eigen soortgenoten of aanverwante volkeren aanvallen. Denk niet dat het zich vooral beperkt tot de eigen regio's. Overal kunt u die teringratten vinden. In de AustraliŽ werd in de stad Sydney een Sjiitische "hond" beschoten. Moslims die elkaar beschieten en kapot willen maken. Allemaal een pot nat en daar zitten wij straks tussen.

Christenen moeten weten wat ze riskeren als ze het Verzet der realisten gaan dwarsbomen. Oraal bevredigen van die geitenneukers is niet meer voldoende als ze willen blijven leven. Wie het waagt om zijn christelijke sprookjesboek na te leven in een islamitische heilstaat, wordt beschouwd als een collaborateur en nog erger sociaal gediskwalificeerd dan een PVV'er. Een typisch kenmerk van regimes als dat van Assad. U weet wel, diezelfde teringlijer die minstens 73 % van de Nederlandse moslims als zijn bondgenoot kan beschouwen. Moslims die naar SyriŽ gaan om daar te vechten en alles doen om de Islamitische Staat te vestigen, worden geŽerd als helden. Ranzige kutapen, dat zijn nu die lievelingen waarvoor u als socialistische landverrader de handen in het vuur steekt. Waarvoor u onze mensen schoffeert totdat het te laat is en ze ook u komen halen. Is dat echt de manier waarop u wilt leven? Achterlijke mongolen! Brr, de rillingen lopen over onze rug, maar wij hebben tenminste een schoon geweten en hebben er alles aan gedaan om u te waarschuwen.

Journalisten die klote dingen schrijven over de islam, zijn net zoals in ons land, ook in de oorlogsgebieden niet welkom. Yves Debay was een Belgische oorlogsjournalist die door IS werd vermoord toen hij verslag wilde doen van gevechten in SyriŽ. Westerse landen die het "wagen" om bombardementen uit te voeren in gebieden die IS wil veroveren, krijgen te maken met deze ranzige vorm van terreur waarbij onschuldigen worden onthoofd. Regeringsleiders die lekker veilig zitten en niet toe kunnen geven aan de terreur, proberen hun handen in onschuld te wassen. Zij zijn echter degenen die ons in het verderf hebben gestort door de massa-immigratie en vervolgens bemoeienis met oorlogen die nooit van ons waren. De Franse Le Pen senior, wil gepaste straffen voor de extremisten. Leg ze onder de guillotine en hak hun hoofden af zoals ze onze hoofden willen afhakken. Prima straf, maar links Nederland brult en jankt. Christenen en links willen liever knuffelen en pijpen voordat ze worden vermoord dan voorkomen dat de jihad ook ons land gaat treffen.

Binnen de islam hebben ze een obsessieve drang om iets met dieren te doen. Alles begint met de classificatie van blanke westerlingen die royaal met apen, ezels, zwijnen en andere minder gewaardeerde dieren worden vergeleken. Seksueel zit er eveneens een verband. Ze houden niet van vrouwen en daarom moeten zij gehuld in theedoeken, tenten en brievenbussen lopen. De mannetjes lopen elkaar begerig af te lebberen onder het mom van de naastenliefde en de broederschap. Het Gerechtshof Amsterdam oordeelde in de strafzaak tegen Misdefinitie dat wij moslims hadden beledigd vanwege hun seksuele geaardheid door schrijven dat ze maar van bil moesten gaan met hun kamelen. Met andere woorden, de rechter vond dat de groep moslims massaal de geaardheid van de bestialiteit aanhingen en daarom dus beledigd konden worden. Anders is het onmogelijk. Wie die geaardheid niet heeft, kan daarmee niet beledigd worden. Kamelen, geiten en zelfs pitbulls: het schijnt dat ISIS hun strijders de opdracht geeft om met dieren te neuken.

Schrikbarend is niet alleen het feit dat 73 % van de moslims in Nederland de jihad die nu in SyriŽ en omgeving woedt, vol overtuiging steunt. We spreken hier over ruim 700.000 mensen die terreur verheerlijken en als het paard van Troje binnen zijn gehaald. Links wil het gevaar niet zien, maar wie nazi's verheerlijkt, is gewoon een NSB'er en zal straks zijn ware aard laten zien als de oorlog is begonnen. Hebben we dan niks geleerd van WO-II?! Wacht, u hoeft ons of zelfs Wilders niet te geloven. Bekijk dan eens onderzoek van de andere kant. Motivaction heeft in opdracht van het multiculturele Forum, onderzoek gedaan naar hoe Turken en Marokkanen in Nederland over IS, de jihad en de oorlog denken. Forum is een extreem links platform dat onderdeel is van de zieligheidsindustrie, dus de resultaten zullen als het even kan in het voordeel van allochtonen moeten uitvallen. Desondanks is het erg schokkend. Ruim 80 % van de Turken en Marokkanen in Nederland steunen de terroristen in hun gewelddadige strijd naar de wereldoverheersing van de islam.

Ja mensen, 80 % van die berberapen, rifmonkey's en klapperbavianen zitten hier in uw land te ejaculeren totdat ze in de meerderheid zijn en samen met IS uw hele blanke volk kunnen onderwerpen. Dan kan justitie nog 100 keer binnenvallen bij bloggers en onwelgevallige meningen trachten te killen in de rechtbank, maar dat zijn godverdomme de harde feiten. Denkt u dat de politiek waarin u zoveel vertrouwen schenkt in het stemhokje, u gaat beschermen tegen islamitische terreur? Af en toe voor de vorm een mannetje oppakken ja, maar landverraders als Opstelten hebben al aangegeven dat U degene bent die hier strafbaar bezig is. Aan de ene kant omdat u islamkritiek hebt. En aan de andere kant omdat u het waagt om tegen de terroristen van IS te strijden. Volgens Opstelten is het logisch dat strijden tegen IS strafbaar is. Net zoals de nazi's het logisch vonden dat het Verzet toen strafbaar bezig was. Opstelten vindt het dwarsbomen van het Verzet "toepassen van de wet". Ja ach, 70 jaar geleden zou hij zeker zo de Holocaust hebben gerechtvaardigd.

Weet u nog, het Toetsingsarrest uit 1942? De Hoge Raad oordeelde op last van de bezetter dat decreten van de FŁhrer wet waren. Wie iets naars zei over de nazi's of over Hitler was strafbaar (want de wet) en werd door het toenmalige MDI voor het gerecht gesleept en veroordeeld. Toen onze beheerder in 2010 voor de rechter stond, leek het wel alsof we zo naar 1943 geflitst waren. Ja ach, de wet. 6 miljoen Joden vergassen was toen geheel legaal. Vandaar dat die oorlog nog altijd gevoelig ligt. Onrecht is wat ons betreft geen recht, maar wie zijn wij? In elk geval geen mensen die serieus worden genomen. Piet Hein Dommer, ex minister van Justitie voor het CDA, thans vicepresident van de Raad van State (de hoogste bestuursrechter in ons land), vindt dat we van moslims niet kunnen vragen om afstand te nemen van IS. Dan gaat de eenheid eraan omdat die lieve moslims anders boos worden. Dat moet niet, wees bang. Fuck you, links associeert ons ook altijd met extreem rechts en roept ook altijd dat wij afstand moeten nemen van Wilders.

Nou ja, eigenlijk vragen we hen niet om afstand te nemen van IS. We eisen dat die 80 % die IS steunt, opkankert uit ons ooit zo mooie blanke land. Rot op naar je eigen land en ga daar met een bomgordel al die haatbaarden wegblazen. Door de laffe dhimmi-mentaliteit van de linkse politiek, is Nederland een paradijs geworden voor extremistische kakkerlakken die hier goed kunnen gedijen in een islamvriendelijk klimaat. Niet voor niks bestaat een groot deel van de top van IS, uit Nederlandse jihadisten. Hier krijgen die apen immers alle ruimte om zich te ontwikkelen zonder dat ze door de politiek of de politie worden gehinderd. Den Haag was een tijdje geleden het terrein van honderden moslims die "Joden moeten dood" riepen. Zowel politie, justitie, burgemeesters en de politiek, vonden dat niet strafbaar. Blijkbaar mogen moslims alles zeggen over Joden en in alle rust hun terreur voorbereiden. Fijn hoor, over anderhalve maand vieren zij de 70-jarige herdenking van de Holocaust. Heel links doet zielig, maar zij faciliteren een nieuwe.

Langzaam maar zeker knijpt de islam ons de strot dicht en komt de oorlog elke dag weer een stapje dichterbij. Zat er decennia lang nog flink wat water tussen de kemphanen en ons kikkerlandje: thans rukken de jihadisten op in alle omliggende landen. Franse jongeren leren tegenwoordig niet meer wat nondeju is, maar er reizen wel zo'n duizend naar SyriŽ voor de heilige oorlog in naam van de pedofiele profeet. Opvallend is dat Frankrijk deelneemt aan een internationale coalitie tegen terreur. Beter geven ze de macht over aan Le Pen zodat er wat aan terreur gedaan kan worden. Britten en Fransen melden zich aan als beulen voor IS waarbij ze er niet voor terugdeinzen om ook hun eigen mensen dood te maken. Laat dat een wijze les zijn linkse flikkers. Uw eigen mensen kennen geen genade als u op uw knieŽn voor hen zit. Af en toe pakken ze voor de show een paar jihadisten op zonder de bron aan te pakken. De Duitse geheime dienst waarschuwt ervoor dat de oorlog in SyriŽ direct verband houdt met en overslaat naar Duitsland waar de jihad dreigt.

Aangezien door de massa-immigratie van moslims de grenzen wagenwijd open blijven staan, is het dweilen met de kraan open. Ze komen aan alle kanten ons land binnen, doen zich voor als een wolf in schaapskleren en neuken geiten totdat ze hun extremistische aard laten zien. Overal kruipen die pissebedden in alle hoeken en gaten. Kakkerlakken zitten graag in het donker. Jermaine W. runde in Amersfoort een koranschool waarin hij kinderen klaarstoomde voor de jihad middels koranlessen. Hij was voorzitter van een stichting in Huizen die door de linkse overheid gefinancierd werd en over een Goois netwerk van extremistische organisaties vol met jihadisten. Een beetje het systeem van de extreem linkse Stichting Magenta waar het MDI onder valt. De overheid die terreur financiert, sharia-rechtspraak instelt en Jodenhaters hun gang laten gaan. Dat is ons echt nog nooit gebeurd. Proest. Herhaalde geschiedenis. Zelfs militairen zijn niet meer te vertrouwen. Een ex-militair ronselde jihadisten onder collega's op de vliegbasis in Vonkel.

Tot onze afschuw valt er van de linkse politiek totaal geen daadkracht te verwachten, laat staan dat ze met een goede oplossing komen. Timmermans (PvdA) probeert acties van de VS tegen ISIS als illegaal te bestempelen door te roepen dat er geen toestemming was voor bombardementen. Alsof de nazi's wel toestemming gaven aan de geallieerden. Wees toch eens niet zo achterlijk. Jaap de Hoop Scheffer verkondigt als voormalig secretaris-generaal van de NAVO dat militair ingrijpen niet helpt tegen IS en dat het vooral politiek is. Belachelijk, het moet beiden. En het paard van Troje is het paradepaardje van de massa-immigratie van moslims die weer aanleiding zijn om oorlogen elders ook ons probleem te maken. Alles moet weg. Laat die moslims elkaar maar afmaken in hun eigen land. Voor het ronselen voor de jihad wordt in ons land door het OM slechts een taakstraf gevraagd. Dezelfde straf die kinderverkrachters ook krijgen. Dankzij het laffe gedrag van links, worden we geterroriseerd door jihadisten en moeten Joden weer onderduiken in Nederland. Walgelijk.

Overweging.

Met de feitenkennis dat er overal ter wereld waar groepen moslims samenkomen oorlog heerst, tot 80 % van de Turken en Marokkanen in Nederland IS-terreur steunt, jihadisten zich op alle plaatsen in ons systeem nestelen als kruipend ongedierte, de meerderheid van ons land zich gedraagt als NSB'ers en de laffe politiek niks anders durft te doen dan wegkijken, is het echt niet meer de vraag of er aanslagen gaan komen in Nederland, maar wanneer. Een kwestie van logisch nadenken en daar hebben we echt niet het miljardenbudget van de geheime diensten voor nodig. Van al die zogenaamde gematigde goede moslims, is bekend dat zij binnen 1 maand kunnen radicaliseren. Veel sneller dan welk links onderzoekje dan ook en ultrasnel vergeleken met de trage besluiten die de politiek neemt. Voordat we het weten, is Nederland weer bezet gebied en schieten de concentratiekampen jihadistenkampen de grond uit. Groot-BrittanniŽ beseft inmiddels dat het paard van Troje al binnen zit en terreur speciale maatregelen vereist. Te weinig en te laat.

Islamitische oorlogen zijn lange tijd spelletjes geweest tussen nationale volkeren en als we ons er al mee bemoeiden, dan ging dat in grootschalig internationaal verband door geld en middelen te leveren. Eventjes met een goed mandaat wat bommetjes gooien vanuit de lucht en dan anoniem terug keren en de held uithangen. Af en toe zorgden we zelfs voor het deels uitroeien van het probleem zoals de Dutchbatters in 1995 deden. Thans zijn de strijders van IS ruim vertegenwoordigd in de Europese landen en zitten zij op belangrijke posities. Jihadisten zijn daardoor in staat om de heilige oorlog op hoog niveau te voeren. Fysiek via terroristen en maatschappelijk, sociaal en met de baarmoeder via hun woordvoerders in de politiek die met hun piemel in de flamoes der dhimmitude zijn gegleden. Een levensgevaarlijke situatie die niet alleen zorgelijk is voor het land, maar ook voor alle individuele burgers. Op de een of andere manier hebben we het idee dat het "1930" is en de uitbarstingen elk moment kunnen beginnen.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.