Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 4 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

802 Geen maat op slecht ICT-werk
801 Dhimmitude is levensgevaarlijk
800 Arbeidsmarkt een stoelendans
799 In mineur door terreur
798 Moslims verklaren ons de oorlog!
797 Vakkundig de nek omgedraaid
796 Misdefinitie.nl wenst u een verstandig 2015
795 Regeren per decreet (2)
794 Nooit capituleren voor islamiseren
793 Niks is goed aan links
792 Plagiaat is geen promotie
791 Broeinest van islamterreur
790 Pestprotocol voor de lol
789 Socialist de pislamracist
788 Recht viert bloedzegen
787 Privacy is een gegeven
786 Asielparasiet hoort hier niet
785 Hahaha, moederneukende politie! (2)
784 Weg met die zwarte apen! (1)
783 Tien jaar vijanden van ons volk

789 # Socialist de pislamracist #
Gepost door Misdefinitie op 27-11-2014 om 23:55.
Demoniseren, liegen, haatzaaien en oproepen tot oorlog, kan iedere bokkenlul, maar het getuigt pas echt van moed als u kunt inzien dat beide kemphanen in feite precies hetzelfde doen. Wat voor de een strijden voor vrijheid is, is voor de ander je reinste terrorisme. Voorts zijn we natuurlijk allemaal voor vrijheid, privacy, gezondheid en geluk voor onze medemensen en valt al ons gedrag per definitie onder de noemer rechtvaardigheid en meer van dat soort lege holle termen. Vandaar dat we onze vijanden niet haten om gedrag waar zij ons ook van (kunnen) beschuldigen. Links beschuldigt ons van racisme en wij doen andersom precies hetzelfde. Dat schiet niet op. Om te bepalen wie van de twee de gaskamers in moet, kijken we daarom ook naar de ernst van het gedrag. Links jankt al over zwarte Piet, maar zij creëren een ranzige multiculturele legbatterij gericht op blanke genocide door de baarmoeder der kolonisatie. Onder druk van PvdA-adepten heeft Van Dale de uitdrukking "zo vies als een Turk" geschrapt, maar nu blijkt de PvdA voor de zoveelste keer een racistische partij te zijn.

Moge Allah U straffen!

Geert Wilders heeft in het verleden wel eens de weinig flatteuze discussie aangezwengeld over Kamerleden met twee paspoorten. Een dubbele nationaliteit, zo stelde hij, staat gelijk aan een dubbele loyaliteit die bij islamieten meestal doorslaat naar landverraad jegens Nederland om loyaal te kunnen zijn aan hun zandachtige vaderland. Een poes wordt nooit een hond, ook niet als u hem Nederlands leert blaffen. Een kat geboren in een haringwinkel, wordt zelf nooit een haring. Hij zal zelfs geen vrede met de haring kunnen sluiten, want zodra de eigenaar weg is, zal hij zijn tolerante vriendjes gewoon opeten. Waarna de eigenaar, als hij terug komt, de kat een schop onder zijn hol zal geven en hem terug naar zijn eigen straat zal trappen. Wel, de poppenkast in het huis der "democratie", was te klein. Vanzelfsprekend werd Wilders door die vuile hypocrieten weer gedemoniseerd als de ergste racist sinds Hitler. Al gauw bleken ze juist bij de PvdA te discrimineren. Kuzu en Öztürk roepen dat ze Asscher (PvdA) maar een racistisch mannetje te vinden.

Aanleiding van de bizarre aantijgingen vormen de dreigende controles van obscure allochtone belangenclubjes als Milli Görüs. Verenigingen die al net zo onfris zijn als Vereniging Martijn en internationaal te boek staan als radicale organisaties die een brug vormen tussen "gematigden" en terroristen. Kijk, u moet weten dat niet alle moslims terroristen zijn. Wel zijn bijna alle terroristen moslims, maar dat ter zijde. De gematigde types zijn echter wel verplicht om de koran te gehoorzamen. Die plicht wordt vervuld door de westerse gemeenschap op geraffineerde en subtielere wijze dwars te zitten. Zo zitten er gematigden op belangrijke functies in het bedrijfsleven alwaar ze blanke PVV'ers discrimineren met beroepsverboden, hangen ze rond op Twitter om anoniem bedreigingen te uiten jegens onze mensen, werken ze bij de politie waar ze geen aangiften tegen hun broeders opnemen en zitten ze bij verenigingen. Islamisering en het daarbij horende antisemitisme wordt altijd ontkend, maar na 2 wereldoorlogen weet u dat alles altijd "legaal" gebeurt.

Om een lang verhaal kort te maken: Kuzu en Öztürk poepen angstvallig in hun broek omdat hun dubieuze dekmantels af dreigen te vallen en trekken voorts de racismekaart. Geniaal, nu wordt voor de zoveelste maal aangetoond dat de term "racisme" zijn waarde verloren heeft. Het is een term die misbruikt wordt door allochtonen en slinkse ratten om vijanden in de hoek van de duivel te plaatsen, maar keer op keer blijkt dat hun vocabulaire beperkt is tot dat ene woordje dat ze gebruiken zodra er iets gebeurt wat hen niet zint. Alleen is het in dit geval een beetje raar, want het is tegen vijanden gericht en hoe kan het dat Kamerleden van de PvdA, een ander Kamerlid van de PvdA als hun vijand zien? Oepsie, daar zien we de dubbele loyaliteit keihard door de mand vallen. Schitterend. Weet u nog hoe links aan het juichen was als er PVV'ers mot hadden in hun partij? Samsom en Asscher houden de PvdA niet bij elkaar. Alles en iedereen is racistisch, is dat niet juist het motto van links dat nu als een dikke backfire in hun eigen gezicht ontploft?

Crisisoverleg met de fractie mocht niet meer baten en Samsom moest tot de treurige mededeling komen dat als Turken moeilijk gaan doen in zijn partij, ze kunnen opzouten. Een beetje wat Wilders ook altijd roept, maar hij mag dat als Gutmensch. Kuzu en Öztürk laten het er echter niet bij zitten. Normaal afscheid nemen bij onenigheid? Wel nee, dat is iets voor PVV'ers. Öztürk ontplofte als een radicale moslim met een gordelbom en snauwde Marcouch (PvdA) toe: "Moge Allah je straffen!" En u weet wat men binnen de islam met straf bedoelt. Gewoon een doodsbedreiging dus. Aan een collega van hun eigen partij en van een gelijke afkomst. Öztürk geeft bovendien aan tot de laatste snik te willen doorgaan. Tot aan het paradijs dus en u moet dan bedenken dat die enge idioten daadwerkelijk vinden dat ze u een dienst bewijzen als ze u mee naar de eeuwige maagden blazen. De radicale Turken weigerden voorts een excuus. Bronnen geven aan dat deze Turken al langer geradicaliseerd waren en zich inlieten met extremisten en vrouwen behandelen als stront.

Binnen de PvdA had men allang spijt zo'n kakkerlak te hebben binnengehaald ten gunst van de bravoure van een blanke dekhengst. Öztürk bleek een hekel te hebben aan vrouwen en liever likkend hand in hand te lopen met zijn geliefde kameraden bij de radicale organisaties. Zijn motto was fuck het socialisme en hij had meer oog voor het ritueel slachten van Allah's geiten boven uw balkon dan voor de problemen waar zijn makkers mee kampen. Verder moest de partij een gebedsruimte en een wipkamer regelen voor de islamitische rituelen. Aan de vergaderingen had meneer de Turk een broertje dood. Aldaar las hij openlijk Turkse kranten en liet hij op niet mis te verstane wijze asociaal weten dat de islam de baas is in Nederland. Kamerlid Bouwmeester (PvdA) is haar muts uit haar broek geschrokken door de woorden van Öztürk. Zij betrapte zich er plotseling op dat ze in haar hoofd Hitler en Wilders tegelijk hoorde krijsen. Bij de PvdA vinden ze dat u medelijden moet hebben. Het is ze overkomen. Bah, het zijn net NSB'ers die nu spijt hebben van hun verraad.

Samsom toont zich eveneens als een onbetrouwbare pikomhoog door op te merken dat hij de uitbarsting van zijn partijgenoot "eng" vond. Sodemieter op, is dit gedrag niet precies waar Wilders al die tijd voor gewaarschuwd heeft? Als dit al eng is, hoe moet Wilders zich wel niet voelen die al meer dan 10 jaar scheldpartijen en bedreigingen naar zijn hoofd geslingerd krijgt die 1000 keer erger zijn?! Hoe moet de rest van de bevolking zich niet voelen nadat ze al die tijd door de socialisten zijn genaaid die hen met dwang hebben laten geloven dat de islam zo vredelievend is? Die vuile rode honden hebben gewoon het paard van Troje binnengehaald en het is nota bene aan die islamitische dwazen te wijten dat hun positie onhoudbaar werd. Anders hadden al die vuile PvdA'ers nog altijd met hun mond om die ejaculerende Turkse piemels gezeten. Wees dan een kerel en geef het failliet van links en de multikul gewoon toe. Linkse druiloren, het is tijd om naar Wilders te gaan, uw excuus aan te bieden en de PvdA volledig te ontbinden.

Schoorvoetend moest Samsom toegeven dat de "discussie" met de Turken al twee jaar een slepend conflict was. Telkens moest hij de rare capriolen van die clowns rechtvaardigen, bagatelliseren of simpelweg verzwijgen. Zijn achterban was namelijk druk met zeiken op Wilders die zijn kornuiten niet in bedwang kon houden. Dat zou de PvdA niet overkomen. Dachten ze heel naïef. Totdat die Turkse dubbele loyaliteit gingen janken dat het discriminatie is als ze een Turkse baby zouden onder brengen bij een lesbisch stel. Vrouwen horen achter de potten en pannen en mogen niet zelf een pot zijn; zo heeft Allah dat niet gewild. Daar sta je dan als slinkse partij wiens enige bestaansrecht eruit bestaat dat ze een beroep konden doen op de discriminatiekaart. Wilders zou discrimineren, daarom stemmen mensen links. Dan is het wel klote als mensen in de eigen partij juist discrimineren en steeds verder willen radicaliseren. Öztürk maakte eveneens stampij toen hij de Turkse premier - daar komt de islamitische aap uit de mouw - Erdogan uitgebreid wilde feliciteren.

Erdogan is er eentje van de traditionele islamitische stempel met een zevende-eeuwse woestijnideologie waarbij een kameel meer waarde heeft dan een vrouw. Veel ervaring hebben we daar niet mee, wel van vrouwen maar niet van kamelen, maar we vermoeden dat een kameel een grotere hol heeft zodat de lange pikkies van extremisten waar we altijd op schijnen te trappen, beter passen. Erdogan heeft vrouwenrechten hoog in het vaandel staan en als hem gevraagd wordt een preek te houden, komt hij met hilarische teksten aanzetten. Zo is volgens hem de vrouw bedoeld om te werpen. Ja, we horen u nu in koor roepen dat je met een vrouw ook hele andere dingen kan doen, maar we snappen ook wel dat als de vrouwen in een cultuur zo lelijk zijn, die optie uit hun toch al holle en lege hersenpan is verbannen. Zijn betoog wordt voorts onderbouwd met het idee dat vrouwen nu eenmaal anders zijn dan mannen en ze niet hetzelfde kunnen. Vrouwen zijn fysiek gelijk, maar wel gelijkwaardig. Oepsie, nu zeggen we zomaar iets intelligenters dan die vrouwenhatende zwijn in Turkije.

Slim zijn ze in zulke barbaarse culturen. "Een vrouw is geen man." Nee, duh, anders gaven we wel de voorkeur aan bruinwerkerij in plaats van aan zo'n roze sappig poesje. Sowieso is Erdogan een gevaarlijk sujet aangezien hij onze westerse grondrechten regelmatig met de voeten treedt. Gelijkheid? Vrije pers? Vergeet het maar. Transparantie is blijkbaar zo vies als een Turk. Bij wijze van spreken dan. Ongeveer, een beetje. Minister Asscher (PvdA) maakte de fout om op te merken dat Turkse organisaties de integratie belemmeren. Hoe durft hij. Dat lijken wel uitspraken die linea recta zijn gejat van die overbekende blonde peroxide-Führer. Wel hebben ze daar in Ankara eventjes de tijd genomen om het bericht te laten vertalen aangezien het wel vaker is gezegd en al maanden geleden is. Dan komt het hoge woord eruit. Het is niet extreem rechts dat racistisch is als ze Turkse agenten vergelijken met vuile kakkerlakken. Minister Asscher en zijn hele PvdA-kliek staan bol van het racisme. Zo, nu horen ze het eens van hun Turkse kameraden.

Zalig, hele volksstammen hebben al tientallen jaren het idee gekregen dat links en allochtonen echt een punt hadden als zij realisten beschuldigen van racisme. Het waren toch maar rechtse rakkers en associaties met figuren als Fortuyn, Janmaat, Wilders en Le Pen, deden de haatgevoelens alleen maar nog meer aanwakkeren. Niemand lag wakker als er weer eens een kleine rechtse blogger kapot werd gemaakt door die walgelijke zieligheidsindustrie en de allochtonen-Gestapo. Nu blijkt dat die Turken de term "racisme" per definitie gebruiken als iets hen niet zint. Desnoods tegen hun eigen mensen. Eigenlijk zijn ze nog valser dan bastaardhonden. Die honden zijn immers wel trouw als de baas hen goed te eten geeft, maar deze toonbeelden van integratie bijten en happen naar de handen die hen voedt. Opeens gaat het snel. De aantijging verspreidt zich als een lopend vuurtje totdat heel Turkije ons nu beschuldigt. Minister Koenders belt woedend met de Turken. Hij vindt de beschuldigingen ongepast. "Wij zijn geen racisten," stelt hij.

Ja ja, die linkse smiecht weet zeker niet dat er steeds onder die bewering lasterlijke publicaties worden gemaakt door extreem links om nationalisten zwart te maken. Onder het mom van jullie zeggen wel geen racisten te zijn, maar jullie zijn het wel degelijk. Nu is links aan de beurt om het stempel racisme op te krijgen. Hoewel, wij bewijzen al meer dan 10 jaar dat zij dhimmi's zijn die hun eigen mensen, de blanken, discrimineren ten gunste van allochtonen. In Turkije vinden ze inmiddels dat de linkse kliek hier op niet mis te verstane wijze agressief en racistisch handelt jegens Turken. Het feit dat er hier meer dan 200.000 zitten en zij oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit en de uitkeringen, telt niet. Asscher doet wat een Gutmensch kan doen als hij beschuldigd wordt en zegt de aantijgingen niet te kunnen plaatsen. Handig, zo leren we weer drogredenen voor bij de strafrechter. Koenders vindt echter dat Turkije zijn muil moet houden. De vrijheid van meningsuiting geldt alleen voor links.

Inmiddels neemt de kritiek op de racistische PvdA in ras tempo toe en gaan zelfs Turkse organisaties in navolging van Turkije allerlei dingen schreeuwen over hun linkse weldoeners. De TICF en de HTIB, afkortingen die al net zo verderfelijk klinken als ISIS, vinden de linkse Kamerleden maar een stelletje watjes. Hun Turkse helden worden zomaar afgeserveerd. Hoe durven die idiote flapdrollen dat zomaar te doen? Stemt iedereen Wilders tegenwoordig of hoe zit dat? De organisaties vinden dat Kuzu en Öztürk slechts kritiek hadden op het nationaal socialisme, het kabinet niks doet aan de werkloosheid onder Turken en er steeds wordt gezegd dat het Turkse Nederlanders zijn. We moeten ze Nederlanders noemen. Kan best, wij zijn ruimdenkend en noemen de pissebedden onder de stenen hier ook knuffelberen. Waarom zouden we in een spreektaal der intelligente natie de dingen gaan benoemen zoals ze zijn? Blijkbaar vinden Turken de "bescherming" van links niet nodig en hebben ze eerder last dan voordeel van die grachtengordelelite.

Geloof het of niet, maar er heerst zelfs geen taboe meer op het uiten van de grote schoonmaak. De PVV is meerdere malen vergruisd om het idee dat als er mensen vertrekken, zij er met hun vuile poten doorgaan. Alles buitenhangen en iedereen waar fijn mee samen is gewerkt, over de kling jagen. Bij links zou zoiets nooit gebeuren toch? Groep Turkseverlakkers stelt dat zij uit de PvdA zijn gepleurd vanwege kritiek, ze zichzelf nooit Turk konden voelen ondanks dat ze zelf eisten dat ze als Nederlanders werden gezien en ze Marcouch toch regelmatig een bruine arm hebben zien halen bij Asscher. En dat is verboden door de islam. Een PvdA-woordvoerder zegt dat die Turken liegen. Het zou geen juiste weergave zijn van de werkelijkheid. Allochtonen liegen immers altijd. Oepsie, alweer een uiting die normaliter aan rechts wordt toegeschreven. Gaat lekker daar. Zouden ze, als de PvdA gedecimeerd is, massaal PVV gaan stemmen? Bronnen melden dat ze binnen de PvdA al vaker hebben gewaarschuwd voor het paard van Troje, maar ja, Wilders heeft het monopolie op de waarheid; zij op de leugen.

Net als Hero Drinkman de PVV trachtte te naaien en nu weer een gehaaide en nimmer geliefde pennenlikker is, denken die twee Turken dat ze Nederland gaan veroveren met hun segregatiepartijtje. Weliswaar dreigt 1 op de 3 Turken te kiezen op basis van ras, zoals hun criminele soortgenoten ook doorgaans enkel inferieure rassen beroven, maar dat mag de pret niet drukken. Samsom is er heel nuchter over. Hij verwacht niet dat er nog meer verraders zullen gaan overlopen. Die weten immers wat hun te wachten staat. Plasterk is er wat minder gerust op. Hij noemt de gang van zaken zetelroof en wil dat nu opeens gaan aanpakken. Toen Wilders zetels verloor, was het allemaal koek en ei, maar nu het die rooie flikkers overkomt, willen ze er toch iets aan doen. Jammer jongens, we hebben nu officieel een Turkenpartij in de Kamer zitten. Best wel ranzig, strijders van een vreemde krijgsraad in ons parlement. Nota bene moeten die Turkse zonderaars hun publiek om raad vragen middels een ideeënbus. Wat een poppenkast is de politiek toch.

Een van de meest banale ideeën, komt regelrecht uit de fascistische koker van de islam. Een van de redenen waarom links zo'n hekel aan rechts heeft, is dat socialisten rechts-realisten uitmaken voor nazi's, maar ze het in feite zelf zijn. Het woord zegt het al: nationaalsocialist. Extreem links dus. Maar nazi staat ook voor Jodenhaat. Antisemitisme. En de vriendjes van links, vooral allochtonen aangezien geen weldenkende Hollander voor die kliek zou stemmen, bestaan weer vooral uit moslims die vanuit de koran de opdracht hebben gekregen om alle Joden te haten en te doden. Ja, we weten dat al die gematigden daar het lef niet voor hebben en zolang ze niet in de meerderheid zijn, "gedragen" ze zich hooguit als draaideurcrimineel. Maar ja, NSB'ers en rancuneuze aanbrengers hadden ook niet het lef om zelf de ovens te bedienen. Het Jodenvolk gaat de fantastische maatregelen van links echt niet afwachten. Joden hebben aangegeven massaal weg te willen uit Nederland vanwege het dreigende klimaat. Zelfs de MDI-fascisten kunnen hen niet helpen.

Minister Asscher jammert dat de noodzaak om joodse instellingen te bewaken, pijn doet. Weet u wat ons pijn doet? Dat er in Nederland nationalisten moeten onderduiken en moeten leven onder bewaking door toedoen van die huichelaars. Dat wij voor de strafrechter moesten verschijnen toen we er iets van zeiden dat moslims hun Jodenhaat openlijk uitdroegen. Dat we zelfs door de rechters werden uitgelachen toen we opmerkten dat op het moment van de zaak, buiten die moslims schaterlachend Joden bedreigen, de Hitlergroet doen en bespugen. Dat we niet serieus zijn genomen met onze waarschuwingen. Dat zij met opzet de jodenhatende multikul hebben geïmporteerd en de daders de racismekaart als joker hebben gegeven om hun zin door te drukken. Dat zij de islamisering hebben gefaciliteerd zoals een nazi propaganda maakte voor het Derde Rijk. En dat nu het te laat is, zij zielig gaan lopen huilen dat het ze overkomen is. Aan al die linkse teringmongolen, fascisten en hypocrieten: het is jullie eigen schuld en als er straks echt wat gebeurt, is ons geweten schoon.

Overweging.

Socialisten noemen iedereen die het niet met ze eens is en zich kritisch uit jegens de multikul, extreem rechtse racisten, maar ironisch genoeg worden zij juist door iedereen als racisten beschouwd. Fatsoenlijke rechtse blanken zien de slinkse Gutmenschen als inferieure parasieten en fascisten die via de baarmoeders van hun cultuurverrijkers het nieuwe werpen stimuleren waarmee zij uiteindelijk tot het uitroeien van het blanke ras willen komen. Turken en andere islamieten zien de socialisten als racisten als zij niet hard genoeg als dhimmi's meewerken om de islam de wereld te laten overheersen. Hetzelfde geldt voor islamitische landen als Turkije die PvdA'ers maar een stelletje racisten vinden als zij bij hun onderdanen, die zij nota bene niet terug willen hebben, tijdens het pijpen niet onder het randje komen. En de Turkse organisaties suggereren dat Hitler terugkomt als ze te weinig geld krijgen. Heerlijk, eindelijk hebben ze bij de PvdA mogen meemaken wat wij en andere vrijsprekers al jaren meemaken. Demonisatie door gelul over racisme.

Voor de PvdA is deze situatie extra pijnlijk omdat ze nog altijd in leven gehouden worden door het importen van islamitisch stemvee dat nu in grote getale het socialisme dreigt te besmeuren met hun beschuldigingen. Feitelijk gebeuren er nu twee vervelende dingen. Ten eerste zal links, als ze teveel schade oplopen door deze aantijgingen, moeten erkennen dat "racisme" slechts een holle term was al die jaren om ten onrechte politieke tegenstanders te demoniseren. Dat betekent niet alleen gezichtsverlies en een aantasting van het laatste beetje geloofwaardigheid dat ze nog hadden onder de struisvogels, maar ook het verlies van het machtige wapen van de racismekaart. Ten tweede zal de linkse beweging, losgekomen van hun aloude dogma's die automatisch stemmen opleverden, een nieuwe koers moeten gaan varen met een eigen uniek programma dat doordacht is en waar mensen ook nog eens naar willen luisteren. Aangezien het socialisme aan elkaar hangt van de tegenstrijdigheden, is een koers zonder fascisme onmogelijk en zijn ze failliet.

Uiteindelijk gaat het ons er niet om dat we verzanden in een welles-nietes spelletje waarbij twee kwaden elkaar bestrijden met hetzelfde. Zogenaamde objectieve en neutrale toeschouwers, zijn er veelal als de kippen bij om een conflict af te doen als een ruzie tussen achterlijken. Iets wat ze niet zo serieus hoeven te nemen. Erg makkelijk en laf om de maatschappelijke shit de rug toe te keren. Toegegeven, als er gesodemieter is, heeft het er alle schijn van dat beide kemphanen niet zuiver op de graat zijn. Links zal per definitie rechts beschuldigen van racisme bij iedere uiting of handeling die hen niet zint. En aan de rechterkant beschuldigen ze links van het blanke racisme: als blanke landverrader de dhimmi uithangen om zo de eigen mensen te kunnen verraden. Kenners weten natuurlijk dat de hoeveelheid bewijs dat de slinksen zo'n "weg met ons blanken"-mentaliteit hebben, overweldigend is. Ons verhaal is zo overtuigend, omdat we naast het bewijs, ook nog de feiten en gedragsanalyses aan onze kant hebben.

Twee kampen die elkaar voor racist uitmaken zijn nauwelijks relevant. Beiden worden door het lijdend voorwerp, de allochtonen, eveneens uitgemaakt voor racisten. Allochtonen blieven geen rechts omdat zij ageren tegen uitkeringen en de gehate profiteursmentaliteit. Allochtonen vallen links aan omdat het socialisme vol met tegenstrijdigheden zit en als puntje bij paaltje komt, eveneens niet snel genoeg capituleert. Of die belemmering nu komt door het werk van het Verzet, vinden de bezetters dan weer niet interessant. Nee, het ongelijk van links zit hem vooral in het feit dat ze niet consequent willen handelen in gelijke omstandigheden. Wanneer zij de rechterkant beschuldigen van racisme, dan hangen ze daar allerlei consequenties aan. Ze demoniseren in de hoop dat er een beul opstaat om de onwelgevalligen te slachten als een varken of betalen een huurmoordenaar. Andersom lossen ze het heel anders op. Rechts wordt fascistisch behandeld, maar wordt links beschuldigd, dan herkennen ze zich niet in de situatie.

Gelijke monniken, gelijke kappen zeggen wij. Als Pim Fortuyn zomaar vermoord kan worden om zijn mening na een demonisatiecampagne van links, waarom mogen wij dan niet vurig hopen dat die linkse flikkers die nota bene door hun eigen kameraden worden beschuldigd, niet ook het lootje leggen? O wacht, u vindt dat achterlijk? U wuift die verantwoordelijkheid simpelweg weg door te zeggen dat ook Fortuyn van Van Gogh niet vermoord hadden mogen worden? Zo makkelijk komt u er niet van af. Die bewering gaat namelijk ook gepaard met een eigen verantwoordelijkheid. In de eerste plaats niet demoniseren. In de tweede plaats zorgen dat demonisatie als haatzaaien strafbaar wordt. En in de derde plaats door te zorgen dat alle volksvreemde elementen worden gedeporteerd als zij aantoonbaar aanleiding zijn om andersdenkenden te bedreigen. Meteen toen duidelijk werd dat vrijsprekers gevaar liepen, hadden ze moeten ingrijpen. Blijkbaar is de racismekaart louter bedoeld om andersdenkenden de mond te snoeren en mag het niet tegen de linkse Gutmenschen gebruikt worden.

Zouden socialisten oprecht en eerlijk zijn geweest, dan hadden ze geholpen een structuur op te zetten waarin valse beschuldigingen in de kiem gesmoord worden. Het hele discriminatie- en racismevraagstuk, is na de oorlog zo uit de hand gelopen omdat men er in beginsel vanuit ging dat we onder racisme het fysiek uitsluiten van mensen vanwege ras verstaan. De term is nooit bedoeld om te fungeren als joker om meningen die men niet aanstaat de kop in te drukken. Door toe te staan dat het begrip zo gebruikt wordt, heeft links een sfeer gecreëerd waarin allochtonen tegenover iedereen, dus ook ten opzichte van links, een joker in handen heeft om hun zin te krijgen. Tot overmaat van ramp maken ze vervolgens de fout om de waarde van deze kaart helemaal weg te nemen door de beschuldigingen eenvoudig naast zich neer te leggen. Daarmee geven ze aan dat zo'n beschuldiging niks waard is en we het moeten negeren. Wetten, beleidsregels en hun praktische uitvoering, zouden voor iedereen moeten gelden.

Schouderophalend zullen ze ons uitlachen. Wie zijn wij nou? Wat kunnen wij nu doen tegen valse aantijgingen? Inderdaad, als wij beschuldigd worden, dan zijn we voor het volk nazi's en paria's. Linkse fascisten en hun systemen kunnen ons alles flikken, want wij zijn niet in staat en bereid om de strijd met wapens aan te gaan. En ja, zij kunnen door hun leugens van tientallen jaren, ermee wegkomen de beschuldigingen niet serieus te nemen. Maar ze vergeten wel dat iedereen nu heeft kunnen zien dat zij willens en wetens zulke extremisten binnen halen als paard van Troje en jarenlang gedogen totdat het echt niet meer kan. Ook zullen zij dankzij de door hen gecreëerde joker, met lede ogen moeten aanzien hoe moslimextremisten niet alleen hun eigen mensen bedreigen, maar ook de linkse kliek en ook de Joden. Joden worden beschouwd als hun aardsvijanden en die strijd, de jihad, blijft gevaarlijker worden. NSB'ers en moslimmilities dachten ook dat Hitler hun vriend was. Niet beseffende dat als zij klaar waren, ze ook de oven in moesten.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.