Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 4 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

802 Geen maat op slecht ICT-werk
801 Dhimmitude is levensgevaarlijk
800 Arbeidsmarkt een stoelendans
799 In mineur door terreur
798 Moslims verklaren ons de oorlog!
797 Vakkundig de nek omgedraaid
796 Misdefinitie.nl wenst u een verstandig 2015
795 Regeren per decreet (2)
794 Nooit capituleren voor islamiseren
793 Niks is goed aan links
792 Plagiaat is geen promotie
791 Broeinest van islamterreur
790 Pestprotocol voor de lol
789 Socialist de pislamracist
788 Recht viert bloedzegen
787 Privacy is een gegeven
786 Asielparasiet hoort hier niet
785 Hahaha, moederneukende politie! (2)
784 Weg met die zwarte apen! (1)
783 Tien jaar vijanden van ons volk

786 # Asielparasiet hoort hier niet #
Gepost door Misdefinitie op 12-11-2014 om 23:44.
Massale invasies, bezetting, nederzettingen, kolonisatie, slavernij en de volledige politieke capitulatie van een staat, worden door de bevolking als zeer negatief ervaren. De termen worden zelfs als troefkaart gebruikt om de onwelgevallige discussies de kop in te drukken. Desondanks zijn deze vormen van overheersing weer helemaal terug van weggeweest. Nederland wordt thans overspoeld moet economische profiteurs die met hun zielige verhaaltjes ook ons land tot een multicriminele puinhoop willen maken. Een modderpoel vol met ellende die ze vanuit hun eigen land kennen, maar hier onder het mom van hun cultuur, een vervolg moet krijgen ten koste van de autochtone bevolking. Die achterlijke Gutmenschen die met hun morele verhevenheid en arrogantie een paradijs van vrede denken te kunnen creëren terwijl wij hier onder de voet worden gelopen, deinzen voor niks terug met hun "weg met ons"-mentaliteit. Strooien, strooien, strooien, jongens wat een pret! Fuck die kanker rooien, met hun brood, bad en bed!

Zielig links van God los.

Na de verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog, riep iedereen dat "dit" nooit meer mocht gebeuren. Al die Duitse Schweinhunden werden teruggetrapt naar hun eigen land, socialistische machthebbers werden met geweld verdreven en die klote landverraders werden middels de overbekende Neurenbergprocessen ter dood veroordeeld. Nooit meer zouden we capituleren. Nooit meer zouden we toestaan dat allochtonen vanuit een ander land hier zouden binnenvallen. Nooit meer zouden we de socialistische kliek de politieke instrumenten in handen geven om het land op bestuurlijk niveau geheel over te nemen. En nooit meer zouden we het antisemitisme laten voortwoekeren. De nazi's hadden toen al de beschikking over moslimmilities die werden ingezet om alle Joden uit te roeien omdat ome Adolf dondersgoed begreep dat hij met behulp van moslims eerst de Joden kon pakken voordat hij die geitenneukers over de kling joeg. Socialistische arbeiderspartijen die altijd al nazistische ideeën hadden, werden eveneens na de oorlog verboden.

Om geen argwaan te wekken, hebben deze socialistische gladjakkers in al hun grootheidswaanzin de PvdA opgericht. Hun achterban bestond alleen uit gekken en dwazen, maar zij bedachten dat zij hun stemvee konden uitbreiden door weer antisemieten te gaan importeren. Erg ingewikkeld, want mensen zijn er net aan gewend geraakt de grote schoonmaak te houden. Weg met alle ellende die hier niet thuishoort. Nederland voor de Nederlanders! Vanuit dat probleem, hebben de socialisten de zieligheidsindustrie opgericht die met morele propaganda de mensen tureluurs moest maken. Eerst werd er nog gesproken over gastarbeiders en hun redenatie verliep als volgt. Deze mensen waren zielig. Dat kwam door de blanken. Alle blanken zijn racistisch, dus het feit dat buitenlanders het in hun eigen land slecht hebben, is de schuld van de blanken. Zelfs als de blanken door de zwarten worden vermoord, is dat de schuld van de blanken. Blanken worden door die socialistische imbecielen naast racistisch ook als lui beschouwd en de gastarbeiders zouden komen voor het vieze werk.

Ja mensen, het is uw schuld dat al die buitenlanders hier zijn. U wilde het vieze werk niet doen. Wat zegt u? U hield van uw baan en bent ontslagen nadat zo'n gastarbeider uw werk voor een dubbeltje ging doen? Niks mee te maken vuile tyfusracist, u heeft de linkse verhaaltjes maar te geloven. Net zoals u onder bedreiging van geweld en de gevangenis, moet geloven in de Joodse versie van de Holocaust. Inmiddels zijn die verhalen al lang en breed naar het rijk der fabelen verwezen. Nederland kende altijd werkloosheid en had dus ook nooit economische profiteurs nodig. Bovendien kwamen die allochtonen niet eens om te werken gezien hun oververtegenwoordigdheid in de uitkeringen en de criminaliteit. De zieligheidsindustrie moest iets anders verzinnen en dat vonden ze in de tranentrekkende verhaaltjes over oorlog. "Gastarbeider" werd als woord verboden door links. Een gast blijft immers tijdelijk en zij niet. "Kom maar binnen allemaal," riep links, "zeg gewoon dat je in je eigen land vervolgd wordt omdat het oorlog is."

Nadat ook het oorlogsverhaaltje was ontkracht, de meeste allochtonen die hier wonen komen uit landen waar geen oorlog (meer) heerst, is er bij links iets geknapt. Hun natte droom van de multikul begon in duigen te vallen. Wellicht weet u nog wat de socialisten dan altijd doen naast dreigen, demoniseren en discrimineren van onze mensen. Juist, ze proberen met allerlei idioot en vaag geleuter hun gedrag recht te praten, nieuwe excuses te verzinnen en nog meer rechtvaardigingen te zoeken om de grenzen wagenwijd open te zetten. Sterker nog, wij scheppen er genoegen in hun constructies bloot te leggen en daarna belachelijk te maken. Helaas, de linkse kliek is niet meer wat het geweest is. Gaven ze "vroeger" nog iets om hun imago en probeerden ze te voorkomen dat u achter de waarheid zou komen: tegenwoordig beseffen ze dat u al wakker geschud bent door al die rechts-realistische nazi's en gaan ze full retard. Weg met de smoesjes, denkt links, we gaan in een wanhoopsoffensief er nog zoveel mogelijk binnenhalen voordat we bij het tribunaal belanden.

Achterlijk links staat daadwerkelijk te trappelen om het laatste beetje wat we nog bezitten voordat het land naar de afgrond gaat, af te breken. Bij de Volkerts van GroenLinks trekken ze weer de zieligheidskaart en trachten ze met veel emoties bij de regering los te krijgen dat de Vreemdelingenwet zo wordt aangepast dat zielige kindertjes allemaal weer een verblijfsvergunning krijgen. Steeds gaan ze daarbij een stap verder. Uiteraard roepen ze dat het om kinderen gaat die mishandeld zijn en / of het slachtoffer van mensenhandel zijn geworden. Handig, want het geeft smokkelaars een extra motivatie voor die handel. Immers, als zij dan een kind smokkelen naar Nederland, kan deze gegarandeerd blijven en dat levert die ratten weer geld op. Is het niet van de wanhopige ouders in het thuisland die hopen dat hun kind het beter krijgt als het kan profiteren hier in Nederland, dan is het wel van de prostitutie. Zie hier de aloude slinkse techniek. Blijf ieder geval zo hard mogelijk "Zielig!" roepen met als doel iedereen te laten blijven.

Toegang tot D66-rechters wordt naast werk, oorlog en zieligheid ook misbruikt om economische profiteurs een langdurig verblijf op uw kosten aan te bieden. De redenatie luidt dat omdat we een democratische rechtsstaat zijn, iedereen (dus ook asielzoekers) toegang moet hebben tot de rechter. Weigeren we dat, dan zijn we zogenaamd ongrondwettig bezig. Zelfs als er wetten zijn die hun vertrek regelen. Wij zouden ons moeten conformeren aan de uitspraak van de rechter. Nou ja, voor zover de rechter de asielzoeker gelijk geeft dan. Dan roepen ze triomfantelijk dat de rechter heeft gesproken en wij mogen dokken voor onderdak, een levenslange uitkering en een gevangeniscel. Komt er een negatieve uitspraak, dan erkennen ze de uitspraak van de rechter niet en eisen ze hoger beroep of respect voor de status van illegaal. Illegaal verblijf is het enige misdrijf dat illegaal is maar juridisch legaal is. Snapt u het nog? Illegaal verblijven in Nederland, ook na de uitspraak van de rechter, wordt als legaal beschouwd.

Voorts redeneren de socialisten dat omdat het legaal is, zij hier rechtmatig zijn en dus recht hebben op alles. Maarten Poorter van de PvdA in Amsterdam, wil gratis zorg voor illegalen. Ja, u hoort het goed. Jaarlijks betaalt u samen met uw werkgever duizenden euro's voor zorg die u doorgaans niet eens krijgt, maar voor illegalen moet het gratis. Elke keer als u te horen krijgt dat operaties uitgesteld moeten worden of de arts geen tijd heeft, weet u dat er weer zo'n proletariër binnen zit. Wat is de sociaaldemocratie toch erg sociaal. Hebben ze nog geen huis, dan moeten ze gratis bed, bad en brood krijgen. Krijgen ja, werken is voor liberale en rechts-realistische sukkels. Anonieme internethelden die zich lopen op te winden over de massa-immigratie en ondertussen dagelijks om 5 uur opstaan om dat allemaal op te hoesten. Naast gratis zorg en onderdank, krijgen asielparasieten ook gratis geld. 60 euro per week. Asielzoekers doen zich massaal tegoed aan alcoholische versnaperingen en vechtpartijen zijn aan de orde van de dag in de opvangcentra.

Bij de ChristenUnie werken slimme huichelaars die ons er juridisch in willen laten lopen. Hun truc bestaat uit de bewering dat het wettelijk geregeld moet worden dat die economische oorlogsprofiteurs hier tijdelijk mogen verblijven. Al die PVV'ers krijgen hier alweer een hard plassertje van en vragen zich nu vertwijfeld af waarom ze continu het kontje van hun blonde Führer lopen te kussen als ze ook bij de christenen hun heil en kinderen kunnen krijgen. Pas op, schijn bedriegt. Hun bedoeling is om de drempel voor de massa-immigratie nog meer weg te nemen. Immers, als gecommuniceerd wordt dat mensen hier als tijdelijke vluchtelingen mogen komen vanwege oorlog, gaan veel mensen naïef denken dat ze na 5 jaar weer vertrekken. Fout, want illegaliteit is niet eens strafbaar. Men haalt ze hierheen onder de belofte van 5 jaar profiteren en daarna gaan ze niet meer weg. Opvang in de regio? Daar horen we niks over! ChristenUnie wil steeds meer geld uitgeven aan illegalen en van terugkeer is nooit sprake. Laat u niet foppen. Alles moet weg!

Massa-immigratie heeft extreme gevolgen voor onze samenleving en dan spreken we niet alleen over de ellenlange lijsten aan criminele activiteiten. Ons land wordt letterlijk overspoeld met vreemde uitheemse uitwassen die strijdig zijn met het gezonde volksgevoel van de echte Nederlanders. Kleine dorpjes worden in een allesverslindende "holocaust" ontdaan van hun blanke status en omgedoopt tot gitzwarte modderpoel vol agressieve asielzoekers. Zeer hechte gemeenschappen waar vroeger zelfs een vreemdeling uit het naburige dorp in elkaar geslagen werd als hij zich in hun dorp vestigde, moeten nu lijdzaam toezien hoe hun geliefde woonplaats verrijkt wordt met 200 % meer allochtonen dan autochtonen. Rijs (Friesland) komt in opstand tegen deze plaag die enkel vanwege zijn meerderheid via het werpen de oorlog al kan winnen. Zeker 80 % van de inwoners is nooit racistisch geweest, maar willen nu neonazi's worden. Afschuwelijk, als de Duitsers hier destijds met zo'n overmacht waren binnengevallen, sprak de internationale gemeenschap er de schande van.

Gemeenten hebben echter schijt en zitten in grote getale gratis geld uit te delen alsof het aan de bananenbomen groeit waar de verrijking vandaan komt. Fuck Teeven, roepen die gemeentelijke rooien. De wet is alleen voor rechtse sukkels. Zij zijn Gutmenschen. De God van de heersende moraal. Hun wil is wet en zolang zij de macht hebben over uw geld, vergunningen en de lokale belastingen, zult u hen af moeten zuigen. Anders geen vergunningen en wordt u weggepest als ze niks anders fraais kunnen bedenken om u uit te zuigen. Steden als Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag waren al gevallen. Het kalifaat of een van de andere allochtonenorganisaties regeren daar. Of een bizarre constructie zoals de mocro-maffia. Jawel, we hebben een kandidaat voor het woord van het jaar. Marokkanen liquideren erop los. Blijkbaar blieven ze elkaar ook niet. Eindhoven doet eveneens een duit in het zakje: Alles gratis! Uitgeprocedeerd gespuis leeft in een luilekkerland omdat een of andere linkse togadhimmi in Europa vindt dat wij hen moeten vertroetelen.

Besef dat we te maken hebben met extreme links-fascistische organisaties die geweld niet schuwen in hun streven Nederland volledig te koloniseren. Trap niet in de zielige verhaaltjes, want hier zijn geen fatsoenlijke mensen aan het werk. Dit is een keiharde oorlog en gematigde linksen zijn vergelijkbaar met NSB'ers. Agressieve linkse primaten, bedreigen ambtenaren de Immigratie- en Naturalisatiedienst. Opvallend, want die organisatie staat bekend als een van de vele linkse organisaties die stiekem niks anders doen dan wetten en besluiten dwarsbomen zodat zoveel mogelijk van die kakkerlakken hier kunnen blijven. Gaat er dan eens een vliegtuig vol profiteurs richting eigen land, dan zitten daar linkse terroristen tussen die ruzie zoeken zodat de vlucht niet doorgaat. Vastbinden en boven de zee droppen zeggen wij. U houdt van die zwartjes? Dan gaat u maar met hen naar de haaien. Opgerot staat netjes. Godverdomme, het moet afgelopen zijn met saboteren. Zet de vliegtuigen en de treinen maar klaar. Dan zullen we hen nazi's laten zien.

Zogenaamd gevlucht voor oorlog, vervolging en geweld, betrekken ze hier een nederig stulpje en verrijken ze ons land met jawel: geweld! Tientallen wilde apen gingen in een asielzoekerscentrum op de vuist als wilde bavianen die per abuis gekruist waren met valse bastaardhonden. Interne strubbelingen? Moslims die heilige koeien wilden opeten? Onreine varkens van andere rassen die de gauwgekwetsten op de kleine pikkies hebben getrapt? Of gewoon ordinair een botsing van culturen waarmee ze zelf nog maar een keertje bewijzen dat het niet verstandig is om verschillende rassen bij elkaar te zetten? Over de ware toedracht wordt niks losgelaten, maar in de loop der jaren hebben diverse mensen ons erop gewezen dat allochtonen elkaar ook niet blieven en de media een soort van radiostilte hebben afgesproken over gesodemieter in die centra om de bevolking niet ongerust te maken. Vindt u die mensen nu ook zo lief? Vanuit het buitenland komen enkel de meest kansloze figuren onze kant op. Geen wonder dat ze gedoe hebben in hun eigen land.

Gaandeweg wordt steeds meer duidelijk wat voor ellende we op ons hals hebben gehaald als de vechtpartijen continu het nieuws bereiken. Budel kreeg ook te maken met massale vechtpartijen tussen tientallen cultuurverrijkers. Thans wordt meer bekend over deze ruzies die in het hele land plaatsvinden. Veelal betreffen de daders Eritreeërs en Syriërs. Op zich wel logisch, want al het andere gespuis heeft inmiddels op onze kosten mooie huizen gekregen en zitten niet meer in zo'n centrum. Geluidsoverlast en dronken lallende kreten zouden de aanleiding zijn. Ook hier probeerde de leiding de incidenten verborgen te houden en ook hier worden de ongeregeldheden ontkend door het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA). Opvallend is dat het COA erkent dat het wonen op een zeer kleine oppervlakte spanningen met zich kunnen meebrengen. Is dat niet precies wat realisten en Wilders al die jaren al aan het zeggen zijn?! Extreem links bekent: Verschillende rassen op de kleine oppervlakte die we hebben in Nederland, is niet leefbaar en dus niet aanvaardbaar.

Asielopvang is een tikkende tijdbom en dat krijgen steeds meer mensen door. De Telegraaf beschreef hoe moslims ontaarden in ware kwelgeesten van alles wat niet islam is en anderen dwingen te bekeren tot de leer van de pedofiele profeet om het pesten te stoppen. Doen ze dat niet, dan worden ze onder de voet gelopen. Van Klaveren en Bontes (VNL) hebben Kamervragen gesteld met de bekende retoriek die ze van de PVV gejat hebben, maar daar wordt niet serieus op gereageerd. Socialisten trachten de problemen onder het tapijt te schuiven, maar zelfs met hun macht over de media zijn die incidenten te structureel om volledig geheim te blijven. Plaatsen als Budel blijven het terrein van geweld en andere misstanden. De leiding kan het daar niet meer aan. Wel blijft het schrijven over incidenten beperkt tot slechts een paar steden om u het idee te geven dat het allemaal wel meevalt. Elke AZC heeft wel mot met die dwazen. Op internet is te vinden hoe men ook in Hasselt en Baexem door het lint ging en als u lokaal rondvraagt, hoort u ook de nodige verhalen.

Echte vluchtelingen die in een oorlog onder vuur zijn genomen, van dichtbij de bommen en granaten hebben zien inslaan en de geur van rottende lijken herkennen, gaan in een veilig land geen ruzie maken. Zij zijn vooral blij dat ze uit hun levensgevaarlijke situatie zijn ontsnapt en zullen juist alles willen doen om hun gastheren niet tot last te zijn zodat ze stilletjes kunnen blijven. Wat doen deze economische profiteurs echter naast zuipen, jatten en vechten? Kieskeurig zijn. Lekker over uw rug parasiteren en dat kan niet luxe genoeg zijn. Denk maar niet dat u ze gelukkig kunt maken met een pizza, lasagne of spaghetti bolognese. Nee, ze willen het veevoer uit hun eigen land. De mensen uit hun eigen land. Het gesodemieter uit hun eigen land. De heilige oorlog uit hun eigen land. O wacht, misschien was het allemaal niet zo slecht daar. Behalve dan voor criminelen, daar hakken ze de handen vanaf. Klote gelukszoekers, tief op naar je eigen land. Zelfs Vluchtelingenwerk zegt dat jullie te verwend zijn en wil jullie het liefst deporteren.

Diverse organisaties trekken inmiddels aan de bel omdat ze zich ernstig zorgen maken over de tsunami aan profiteurs die hier massaal de ruif komen leegvreten. Lief zijn voor allochtonen doet het altijd goed in de publieke opinie en levert veel waardering op van de door het socialisme gegijzelde bevolking, maar die zwartjoekels willen zij liever niet naast zich hebben wonen. Van allochtonen is bekend dat het fervente hypochonders zijn. Hun ingebeelde ziekten worden slechts afgewisseld door allerhande psychiatrische stoornissen en dat drukt zwaar op onze zorg. Heeft u wel eens meegemaakt dat u op de wachtlijst wordt gezet en keer op keer uw eigen risico verspeelt? Dan bent u vast blij te horen dat asielzoekers recht krijgen op een medisch onderzoek. Ook op uw kosten, want hij is zielig en komt uit een land waar geweld tegen hem gepleegd werd. Hetzelfde wat de AFA en Kafka hier doen dus. Binnenkort mag u weer uw portemonnee trekken, want de extreme aanwas van asielzoekers zorgt ervoor dat hun zorg in het geding komt.

Scholen die doorgaans fungeren als indoctrinatiecentra van extreem links, schreeuwen moord en brand dat het moreel best te rechtvaardigen is om het socialistische gedachtegoed te onderwijzen, maar dat asielkinderen in hun eigen taal aanspreken wel geld kost. Uw blanke kinderen als de Apenheul laten klinken is niet zo moeilijk, ze worden gewoon bedreigd mee te doen, maar iemand opleiden die de exotische klanken kan uitstoten is een lastiger probleem. De druk op de IND en justitie neemt eveneens toe. Jarenlang aanpappen en nathouden door rechtse bloggers te vervolgen voor gedachtemisdaden konden ze relatief geluidloos doen. Dat zijn toch maar nazi's in de volksmond. Nu hebben ze hele andere beesten te geselen. Extreem links komt namelijk niet zo makkelijk opdagen bij een rechtszaak nadat ze huizen van justitiemedewerkers hebben beklad uit onvrede over het asielbeleid. Dat zijn gevaarlijke types. Mongolen van de extreem linkse actiegroep The Visitors hebben een IQ van een stoeptegel en bekladden daarom ook nog eens het verkeerde huis.

Ondanks alle ellende, blijven die smiechten van de zieligheidsindustrie die gelukszoekers importeren alsof ze een goudstaaf per persoon krijgen. Nadat zij zich hier hebben aangemeld, moet er natuurlijk wel voor opvang gezorgd worden. Bij de socialisten thuis op zolder? Wel nee, een groot aantal van die extreem linkse rakkers woont zelf nog bij mama op zolder. In een blanke wijk wel te verstaan. Want een riool aanleggen vinden ze wel noodzakelijk, maar de ratten willen er zelf niet wonen. Christenen Dienen Allah, maar alleen zolang ze er zelf geen last van hebben. Hebben ze dat wel, bijvoorbeeld omdat een gat als Rijs overspoeld wordt met allochtonen, dan maken ze wilde sprongen om de belachelijkheid daarvan aan te tonen. Zo zouden de 500 asielzoekers in een dorp van 173 inwoners gelijk staan aan Amsterdam die 2,3 miljoen allochtonen op zou moeten vangen. Bizar en Amsterdam is al gevallen dankzij die rooien. "Niet in onze achtertuin," schreeuwen nu ook de socialisten in koor. Zij zien de bui al hangen. Amsterdam de allochtonenstad.

Bent u recent uw baan kwijt geraakt? Deurwaarders? Schuldsanering? Failliet gegaan en nu onder de brug moeten slapen? Dan bent u vast verheugd over het feit dat asielzoekers straks in mooie luxe hotelboten zitten. En als dat niet lukt, dan mogen ze in verwarmde tentenpaviljoens bivakkeren. Gezellig toch, dat krijgt u niet voor elkaar. Het aantal asielzoekers stijgt al jaren met 30 %, maar dat mag de pret niet drukken. Schaamteloos roept links dat ze welkom zijn en met zoveel mogelijk manschappen op het Project-X feestje mogen komen. Alles opzuipen, kapot maken en ons land onleefbaar maken. Dat zal u leren stelletje neonazi's en andere racisten. Dit heeft u verdiend. Net zoals de Joden het destijds verdiend hadden. Zo denken die slinkse flikkers. Die smerige rothonden zouden ze moeten ophangen in de diepste kerkers en moeten martelen net zolang totdat ze de inhoud van deze site uit hun stomme hoofd kennen. Wacht, het leven is een feest. Waarom zetten we onze zeer gewaardeerde gasten niet gewoon in een Drents vakantiepark? Wel zo plezierig.

Uitgeprocedeerd? Geen probleem. Dan blijven ze gewoon zitten. In uw eigendom wel te verstaan. Geeft de rechter u gelijk? Dan kraken ze weer een pandje of boot van iemand anders. Zo gaat het door. Groningen roept dat ze massaal binnen mogen komen. Nederland is het afvoerputje van Europa geworden en voor parasieten een waar luilekkerland. Allemaal betaald door de hardwerkende burger die volgend jaar nog meer belastingverhogingen voor hun kiezen krijgen. Fred downloadverbod Teeven wordt door de CU opgeroepen om over de brug te komen. Meer dan 50 gemeenten vol rode honden geven uw geld al gratis weg voor brood, bad en bed voor illegalen en crimineel tuig. De gemeenten waar dat nog niet gebeurt omdat daar PVV'ers zitten, moeten financieel gecompenseerd worden. Voordewind (CU) vindt het hartverwarmend dat het de profiteurs zo voor de wind gaat. Nergens ter wereld kunt u aankloppen als Nederland zo kapot is. Om geen schijn van belangenverstrengeling op te roepen, vindt de CU ook nog dat we christen uit Irak moeten opvangen als moslims niet lief zijn.

Wel ja linkse druiloren, maak van Nederland maar een mierennest vol mestkevers dat een aanzuigende werking heeft op nog meer bloedzuigers. Ruim 200.000 nieuwe vluchtelingen staan al klaar om Nederland te bezetten. Ze zouden die kankerbootjes allemaal naar de kabeljauwkelder moeten jagen. Met opzet komen profiteren en crimineel gedrag vertonen in het gastland geeft al aan dat alles geoorloofd is om deze oorlog te stoppen. Nederland kent opnieuw meer aanvragen voor asiel door Syriërs. De aanvragen exploderen letterlijk en de cijfers laten zien dat het om schrikbarende aantallen gaat. Stijgingen die vaak de 400 % aantikken. ISIS heeft een tijd terug al aangekondigd dat ze stiekem terroristen tussen de vluchtelingen sturen. "Boehoe, ze willen me doodschieten." Terecht, want een week geleden deden zij nog precies hetzelfde tegen hun eigen mensen. Het paard van Troje, maar dat mag u niet zeggen. Opstelten roept heel politiek correct dat er geen aanwijzingen zijn voor asielterroristen. Ja, en de Holocaust bestaat ook niet zeker?!

Opstelten is een leugenaar, want de IND spotte deze oorlogsmisdadigers wel degelijk. Voor de vorm worden ze juridisch geweigerd, maar omdat de slinkse kliek weigert die tyfushonden in hun woestijn te droppen, lopen ze hier rond als illegalen. Illegaal staat vrijwel synoniem aan crimineel, u kent de lange lijsten van hun criminele acties als ze eenmaal in onze straten lopen, en dat komt steeds weer naar voren. Vluchtelingen mogen sinds een aantal maanden straffeloos valse papieren aanbieden aan de autoriteiten. Hoewel dat verboden is en er 6 jaar cel op staat, vindt de Hoge Raad dat valse papieren tonen aan opsporingsambtenaren prima is. Behalve als u blank bent en al uw hele leven belasting betaalt om buitenlanders te onderhouden. Dan moet u die gele ster gewoon op uw jas naaien of, de hedendaagse variant, het pasje of boekje met de vingerafdrukken bij u dragen. Een keer raden waarom de Hoge Raad dat wil. Oost-Europanen kunnen makkelijk meerdere paspoorten aanvragen en met die paspoorten kunnen ze hier fraude plegen door toeslagen aan te vragen.

Ach, de Hoge Raad. Ons hoogste rechtscollege. De autoriteit op het gebied van het recht waarvan de raadsheren dagelijks afgezogen worden door studenten die rechten studeren. De Hoge Raad die in 1942 in zijn Toetsingsarrest bepaalde dat alle wetten en bevelen van de Führer wetten in formele zin waren en daarmee de vergassing van 6 miljoen Joden heeft gelegaliseerd. De Hoge Raad die de beheerder van Misdefinitie veroordeelde wegens groepsbelediging omdat hij antisemitische moslims zou hebben uitgemaakt voor apen. De Hoge Raad die nu strafbare feiten ter zijde legt omdat ze gepleegd worden door die multicriminele schatjes. Na Neurenberg kregen hun ouders de doodstraf, maar blijkbaar hebben die landverraders er niks van geleerd. Van die zogenaamd objectieve en neutrale togadhimmi's, hoeft u sowieso niks te verwachten. In Eindhoven staat de rechter doodleuk toe dat er weer een AZC wordt gevestigd. Weliswaar moet de rechter toegeven dat het besluit voor meer asielzoekers onzorgvuldig was, maar ja, de behoefte is groot dus schijt aan het recht.

Overweging.

Nederland kent een forse toename aan gelukzoekers en profiteurs en het erge is nog wel dat uit het jaarverslag van de IND blijkt dat die toename naast de beloofde gouden bergen te wijten is aan burgeroorlogen elders. Linkse ratten denken niet verder dan "het is oorlog, dus hier heb je ons land en wij zullen wel capituleren". Wij zien echter de schrikbarende waarheid die in Nederland juist de contouren aftekent van een burgeroorlog. Het aantal asielaanvragen is dit jaar verdubbeld en de gevolgen zijn desastreus. Al die socialistische beleidsmakers weten van gekkigheid niet meer waar ze de asielzoekers moeten laten. Nederland raakt overbevolkt en dat merken zelfs de profiteurs die met elkaar op de vuist gaan omdat ze elkaar niet blieven. Zo getraumatiseerd zijn ze nu. Overal ontstaan onrusten. Allochtonen lopen massaal te roven op straat en kleine dorpen worden overspoeld met invasies die ze echt niet aan kunnen. Mensen zitten elkaar in de weg, slaan elkaar de hersens in en de maffia bestaat uit Marokkanen die in Amsterdam dagelijks een wildwest houden.

Aangezien die gastarbeiders, asielzoekers, vluchtelingen, immigranten of hoe de megalomane zieligheidsindustrie die cultuurverrijkers ook wil noemen, echt niet zielig zijn, is de tijd van zielig doen definitief voorbij. Laat die domme endeldarmtoeristen maar jammeren met hun emotioneel gezeik. Hun morele vingertjes zouden allemaal afgebroken moeten worden als ze vol verwijten wijzen naar hardwerkende Nederlanders die wel iets voor dit land betekenen. Luisteren naar dat linkse gezeik? Hoezo dan? Nu al hun argumenten al lang en breed zijn ontkracht en de linkse kliek geen enkel weerwoord meer heeft, slaan ze volledig door en proberen ze met een smerig wanhoopsoffensief de grenzen nog eenmaal wagenwijd open te zetten om zoveel mogelijk parasieten binnen te laten. Zie hier wat er ook in de oorlog gebeurde. De Duitsers vielen binnen en half Nederland hing de NSB'er uit. Kom maar binnen hoor! Zonder mededogen strijden tegen de vijanden van ons volk. Als we dan toch het risico lopen op oorlog, dan zullen we vechten ook!

Denk niet dat het uw reet wel zal roesten en dat u veilig bent zolang ze nog niet bij u aan de deur staan. De geschiedenis leert dat de vijand eerst nog dankbaar is om vervolgens zijn weldoeners af te slachten. Al die socialisten die destijds dachten in een goed blaadje te komen als ze Joden verrieden, werden op den duur zelf vervolgd. Door het Derde Rijk en daarna door de geallieerden. Uw straf zal komen, reken daar maar op. U ziet nu al hoe uw mooie blanke dorpjes worden overspoeld. U merkt nu al de criminaliteit en de machteloze politie die liever uw meningen vervolgt dan criminelen. U ziet dat die linkse imbecielen ziekten als ebola importeren. Een foutje en u bent de lul. U houdt van cultuurverrijking zegt u? Houdt u ook van open tbc en al die andere ziekten die uw vriendjes meenemen vanuit hun land? Nou ja, misschien kunt u dan gaan wandelen voor meer. Ze zullen u erg dankbaar zijn, echt waar. Misschien kunnen ze al die gestoorden en gekken opsluiten in het Pieter Baan Centrum. O wacht, dat idee is ook al zwaar verouderd.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.