Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 5 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

782 Eurofielen parasiterende imbecielen
781 Tekort van haver tot gort
780 Aanbesteed door een hersenscheet
779 De grens ligt bij geweld
778 Falen waar slinksen van balen
777 De bewijs-ontkenreeks
776 Peper aan uw reet
775 Dhimmi's kronkelen en kruipen
774 Fraude is het toppunt
773 Socialisten pijpen jihadisten
772 Politiesukkeltjes wereldwijd
771 Onderwijsaccreditatie onder de maat
770 Wij weren en discrimineren!
769 Omsingeld door oorlogszuchtigen
768 Alles wordt niet beter
767 Landverraders verdienen de doodstraf
766 Onderwijsadvies waar ik op pies
765 Notice and fuck you!
764 "Joden moeten dood!"
763 Geheim van geen dienst

782 # Eurofielen parasiterende imbecielen #
Gepost door Misdefinitie op 23-10-2014 om 23:09.
Voor de eurofiele internationaalsocialisten is Europa wat het Derde Rijk voor de nationaalsocialisten was. Een wangedrocht dat uitgaat van een dictatoriaal regime op basis van een globalistisch rijk en een soort superieur oppervolk. Europa is ons door de reet gedouwd en als we de voorstanders vragen naar de vele voordelen die ze ons beloofden, dan komen ze ironisch genoeg aanzetten met de vrije markt die nota bene een contradictie is van hun socialistische geloof. Een liberale markt strookt namelijk niet met een centrale overheid die allesoverheersend is en absolute gehoorzaamheid vereist. Men heeft dit probleem "opgelost" door de misdefinitie dat ze met vrije markt in feite de open grenzen bedoelen waardoor alles en iedereen zomaar binnen kan komen. Vrij om te gaan en staan waar men wil, zolang het maar in uw achtertuin is. In de praktijk trekt het systeem echter schooiers, vagebonden en gekken aan. Europa staat bol van het socialistische wanbeleid waardoor wij moeten dokken voor de grillen van parasiterende imbecielen.

Betalen voor andermans falen.

Europa of kortweg de EU dan wel Brussel, hanteert overduidelijk en zonder enige schroom de socialistische manier van denken. Alle lidstaten worden geacht de bodemloze put van een algemene pot te vullen met hun nationale inkomen. Machthebbers rechtvaardigen dat door te doen alsof het een soort van verzekering betreft. Komt een van de leden in moeilijkheden, dan kan Europa met het opgespaarde geld de helpende hand bieden. Het zou allemaal geen enkel probleem zijn als alle lidstaten in gelijke mate zouden bijdragen. Dat is ook wat ze u steeds voorhouden: het systeem zou het meest eerlijke zijn juist omdat het de bedoeling is dat iedereen zijn steentje bijdraagt. Uiteraard voelt u de donderbui al hangen. De praktijk wijst uit dat dergelijke systemen volledig gedragen worden door een beperkt aantal leden en dat de rest zich louter bezighoudt met schaamteloos vreten uit de ruif waarvoor ze niks doen. Socialisme trekt altijd profiteurs aan. Lang leve de lol en als het mis gaat een beroep doen op andermans geld.

Drinkt u geen of nauwelijks alcohol, dan is het niet verstandig om mee te doen als er rondjes gegeven moeten worden. Die paar glaasjes gewoon voor uzelf betalen is vele malen lucratiever dan continu de rondjes voor 20 andere gasten te moeten betalen. Voor Nederland geldt binnen het Europese systeem hetzelfde. Wij behoren tot de grootste nettobetalers en krijgen dus altijd minder van Europa dan we er zelf in stoppen. Daarbij komt nog dat Europa als wij in de shit zitten, tegen ons als braafste jongetjes van de klas heel makkelijk zegt dat we de tyfus kunnen krijgen als er problemen zijn. Sinds de invoering van de euro is onze staatsschuld voor de tweede keer binnen twee decennia verdubbeld. Met dank aan de PvdA die in de paarse kabinetten in de jaren '90 ook al voor de eerste verdubbeling heeft gezorgd. Qua schulden zitten we hoger dan Griekenland, maar wie moest er aan wie gaan betalen? Corrupte landen als Griekenland en de Oostbloklanden, hebben zich als bloedzuigende parasieten genesteld en zuigen al onze middelen weg.

Voor de socialist heersen de simplistische waanbeelden van een werkelijkheid die niet kan bestaan. Hun onderbuik gaat er vanuit dat als mensen of landen zeggen dat ze in nood verkeren, Nederland moet betalen wat de consequentie ook zou mogen zijn. De criticus wil echter weten waar die verdomde naheffing vandaan komt. Waarom wil Europa nu "opeens" 642 miljoen extra hebben? Wel, die naheffing is net zoals bij onze fiscus een soort van jaloeziebelasting voor het feit dat het "te goed" gaat met u. Werkt u extra hard en ontvangt u daarvoor een hoger salaris? Dan komen de pissebedden onder hun steen vandaan om u een naheffing te sturen. Europa vindt blijkbaar dat het veel te goed gaat met de Nederlandse economie en wil nu een extra stuk van de taart. Laat dit nu een van de cruciale punten zijn waarom het socialisme niet werkt. Iets extra's doen wordt namelijk afgestraft en parasiteren wordt extra beloond. Binnen een socialistische maatschappij kunt u zich beter als een criminele uitvreter gedragen, want dan komt sinterklaas vanzelf op bezoek.

Vanuit de verderfelijke linkse ideologie is deze nivellering, wat voor alle normale mensen gewoon diefstal is, te rechtvaardigen vanwege het "eerlijke" karakter. "Alles zullen we eerlijk delen," scanderen ze dan. Ze vergeten daarbij dat "alles" ook de arbeid, investeringen en risico's inhoudt, maar hun weinige hersencellen hebben te weinig capaciteit om dat ooit te kunnen begrijpen. Het probleem is dat er niks eerlijks aan is. Behalve dat het domweg achterlijk is om uit jaloezie financiŽle middelen weg te halen bij mensen die wel hard werken, is de premisse dat de persoon die bestolen wordt rijk is geworden door onoorbaar gedrag onjuist. Ook klopt het niet dat iemand die geld heeft, dat per definitie door corruptie heeft gekregen of dat het geld hem zomaar is komen aanwaaien. Ja, we weten dat links dat echt gelooft. Investeren we 100 en krijgen we 10, dan is dat tientje met de wind gekomen. Wellicht heeft u de discussie over de begrotingsregels gevolgd. Wij moeten van Europa voldoen aan de 3 % grens en die prijs is exorbitant hoog.

Even recapituleren. Nederland moet grof geld neerleggen bij Europa om zwakke parasiterende landen overeind te houden. Landen als Griekenland die door hun eigen corrupte toedoen in de problemen zijn gekomen. Door deze betalingen, bouwen we schulden op, maar Europa verplicht het begrotingstekort onder de 3 % te houden. Wat is het gevolg? Linkse politici knijpen het Nederlandse volk uit om dat te kunnen betalen. Inmiddels zit de btw op 21 % en betalen we meer dan 80 % van ons inkomen aan belastingen op belastingen op belastingen. Wat zegt Europa nu? "Fijn dat jullie onder de 3 % blijven. Het gaat dus extreem goed met Nederland. Jullie mogen extra dokken." Waardoor we nog meer schulden opbouwen, volgend jaar nog moeilijker aan de 3 % kunnen voldoen en we dus weer te maken krijgen met belastingverhogingen. Lukt het vervolgens om weer onder die grens te duiken, dan komt er een naheffing om dat geld te pikken. Fijn dat socialisme. Mensen kapot bezuinigen en dan gestraft worden met een extra rekening.

Regerende politici buitelen over elkaar heen om de naheffing te duiden en grote beloften passeren weer de revue; zij het enkel voor de BŁhne. Rutte wilde eerst wat cijfertjes zien, er werd een debat gevoerd in de Kamer en er kwamen alternatieve ideeŽn zoals gespreide betaling op tafel. Uiteindelijk werd er echter een belangrijke conclusie getrokken: zij, de linksen, gaan de naheffing betalen met uw centen. Wie had dat nou gedacht. Wel moet het een en ander nog onderbouwd worden. Peter-Hein van Mulligen stelt als hoofdeconoom van het CBS dat de aangeleverde cijfers prima kloppen. Logisch, de naheffing is gebaseerd op die cijfers. Doordat het CBS is gaan zeggen dat wij vet veel geld hebben, is Europa meer gaan eisen. Een beetje hetzelfde probleem als u uw zwart verdiende geld zelf aan de fiscus gaat opgeven. Zegt u dat u ergens nog 50.000 contant hebt, dan moet u bijbetalen al klopt er geen reet van. Alle andere lidstaten knoeien met cijfers, maar Nederland roept openlijk dat we bulken van het geld. Onzin, want de crisis heerst nog steeds.

Nederland heeft een staatsschuld van 450 miljard; veel meer dan Griekenland dat zonder miljardensteun failliet verklaard ging worden. De werkloosheid treft nog altijd 700.000 mensen plus nog een half miljoen zzp'ers die geen opdrachten hebben en derhalve praktisch werkloos zijn. Bijna een kwart van de beroepsbevolking zit dus dagelijks thuis te masturberen bij gebrek aan werk. Maatschappelijk gezien is ons land een puinzooi vol verdeeldheid die de ramp van de massa-immigratie compleet maakt. Tientallen miljarden verlaten elk jaar ons land ten behoeve van alle mensen ter wereld, behalve wij zelf. Ruim 2,5 miljoen mensen in Nederland leven onder de armoedegrens. Beelden op het journaal laten een horrorscenario zien waarin hongerige mensen voor een loket staan. Niet alleen in de bekende ontwikkelingslanden, maar godverdomme ook hier voor de voedselbank. Studentes moeten hun geld op hun rug verdienen. Hoe kan dat verdomde CBS roepen dat het economisch beter gaat waardoor we meer moeten betalen terwijl dat aantoonbaar bullshit is?!

Jarenlang zijn we kapot bezuinigd door die linkse teringkliek. Alles is stuk gemaakt in dit land. Ons onderwijs, zorg en pensioenen zijn om te lachen als het niet zo triest gesteld was. De naheffing van Europa krijgt echter zijn navolging in een boeterekening die u binnenkort op de mat krijgt. Bij uw eigen vertrouwde fiscus moet u ook een naheffing betalen. O ja, u krijgt wel vier maanden extra uitstel. Daar bovenop wordt uw zorgpremie duurder, wordt uw pensioen voor de zoveelste maal afgeroomd, gaan de overige belastingen weer omhoog en zult u de uitgestelde effecten van de verhogingen van de afgelopen jaren in 2015 allemaal op uw bordje krijgen. Zoals de PvdA en de VVD u in 2012 beloofd hebben. U weet wel, toen u niet voor de PVV stemde omdat Wilders u zogenaamd beledigd had en Rutte u 1000 euro beloofde. 1000 euro extra om te betalen wel te verstaan en die belofte wordt nu ingelost. Nederland mag gespreid betalen aan Europa, dan mag u dat ook. Geld dat lekker naar het buitenland wordt gestuurd.

Den Haag wil natuurlijk niet dat u gaat begrijpen hoe het in de steel zit, vandaar dat ze nog wel wat trucjes hebben om de harde waarheid van al hun miljardenverspillingen te verbloemen. Allereerst het bekende ontkennen. Net zoals ze destijds riepen: er was geen Holocaust crisis en het is ons overkomen, kwam Rutte nu eveneens aan met de leugen dat ze het allemaal niet geweten hebben. Nee, ze hebben ook niet geweten dat ze vroeger NSB'ers waren en moslims inmiddels de Islamitische Staat in Den Haag hebben uitgeroepen. Opmerkelijk, want het is toch echt hun vak om dat te weten. Eurocommissaris Jacek Dominik stelt echter dat lidstaten al weken ervoor op de hoogte waren van de naheffing en het kan ook niet anders dan dat ze al jarenlang op de hoogte zijn van het verband tussen de aangifte van het CBS en de hoogte van de naheffing. Alles staat in de Grondwet, pardon, de Europese verdragen. Ach linkse ratten, nooit weten jullie iets. Vlieg dan gewoon boven OekraÔne als de geheime dienst al weet dat het levensgevaarlijk is ...

Dijsselbloem zegt dat er bij de berekeningen geen kunstjes zijn geflikt. Je reinste onzin. Binnen Europa bestaat er geen standaard rekenmethode om de economie te meten. Alles draait om de cijfers die nationale staten steeds zelf aanleveren. Het feit dat zij Nederland binnen Europa als luilekkerland hebben voorgesteld terwijl we hier in de praktijk gewoon creperen en gebukt gaan onder grote maatschappelijke problemen, bewijst dat zij met opzet de situatie rooskleuriger hebben voorgesteld. Blijkbaar vrezen ze de volgende verkiezingen zo dat ze tegenover het volk willen doen alsof het kabinet Rutte 2 zijn werk zo goed heeft gedaan. Dat verklaart meteen waarom ze al sinds Prinsjesdag een lofzang lopen zingen over de "prestaties" van het kabinet en we overal in de media zien dat het "beter" gaat met de economie. Liegen om op de warmte pluche te kunnen zitten. Dat valt bij ons echt wel onder kunstjes. Merk op dat de socialisten liever de belastingen nog hoger opschroeven om de naheffing te betalen dan toe te geven dat zij grandioos falen.

"Zeur niet zo, het is nu eenmaal zo en we gaan gewoon betalen." Makkelijk lullen over andermans geld vuile linkse kakkerlak. Waarom kunnen andere landen wel hun middelvinger opsteken naar Europa en naait Nederland altijd zijn eigen bevolking? Is het wel zo dat we er echt niet onderuit komen of zijn die gore eurofielen enkel bang dat mensen zich tegen hun politiek gaan keren? Voor Mark Rutte is het helder. "De begrotingsregels gelden echt voor iedereen," benadrukt hij. Evenals de methoden om economische groei uit te drukken. Al is dat economisch gezien al bullshit, dat zal elke econoom hem kunnen vertellen. Rutte is trouwens een miezerig ex-geschiedenisstudentje die 8 jaar over zijn eerste en enige studie geschiedenis deed en geen fuck van economie weet, maar dat ter zijde. Leg ons maar eens uit waarom ze in Groot-BrittanniŽ een overwinning claimen middels vuile naheffingstrucjes. De Britten kregen het voor elkaar om slechts de helft te hoeven betalen. Ook wordt er geen boeterente gevraagd aan dat land.

Dijsselbloem haast zich om te zeggen dat de Britten de situatie veel te mooi voorspiegelen omdat er ook voor een deel korting in zit die ze toch al elk jaar krijgen, maar het bewijst gewoon weer dat het gelul vanuit Brussel niet zo bindend is en hoeft te zijn als u wordt wijsgemaakt. Lidstaten kunnen naar eigen goeddunken lobbyen en blijkbaar is alles onderhandelbaar. Best bizar eigenlijk. Nederland heeft een ijzersterke positie binnen Europa. Samen met de grootste landen Duitsland en Frankrijk, zijn wij een van de drie landen zonder wie Europa niet kan bestaan. Haast elk land kan uit de Unie geschopt worden zonder dat het faliekant mis gaat, maar zodra wij de EU verlaten, is het over en uit. Wij zijn immers de grootste nettobetalers en zonder ons geld stelt die geldverslindende draak geen flikker voor. Het moet daarom mogelijk zijn om gunstigere voorwaarden te krijgen, maar links wil dat gewoon niet. De socialistische natte droom mag niet aan duigen vallen en daarom flikken ze alles om het falende systeem maar in leven te houden.

Het smerige aan deze hele situatie is dat vrijwel de volledige politiek loopt te liegen en ondertussen te suggereren dat ze alles onder controle hebben en kritisch durven te zijn. Van de Europese rekenkamer krijgen we te horen dat de EU een veel te grote verspilzucht heeft. De slager die zijn eigen vlees keurt, maar in plaats dat de Nederlandse politiek daarop inhaakt door te stellen dat er geen cent meer naar Europa gaat voordat het corrupte zootje daar is opgeruimd, gaat er juist meer geld richting Brussel. Lachwekkend is verder dat de Europese Commissie niet eens de cijfers kan overleggen op basis waarvan de 642 miljoen naheffing is gebaseerd. Kortom, natte vingerwerk dat achteraf even wordt goedgeluld door Nederlandse parlementariŽrs die hunkeren naar een baantje in Europa. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Timmermans (PvdA). Een emotionele speech, eurofiele gedachten rechtlullen en hoppa, een mooie baan. Faalhaas Timmermans bleek uitermate geschikt om in alle talen inclusief (die wij) betalen de socialistische retoriek aan de man te brengen.

Begrotingsregels zouden orde in de chaos moeten scheppen door te voorkomen dat lidstaten door extreem veel verspillen schulden gaan maken waarvoor de anderen weer moeten opdraaien. Herhaaldelijk wijzen politici erop dat zulke regels voor iedereen gelden en er geen uitzonderingen mogen worden gemaakt. Althans, dat is de leugen die ze iedereen wijsmaken als Nederland weer eens moet bezuinigen om die apen elders hun bed, bad en brood te verschaffen. Die andere landen hebben echter schijt aan de begrotingsregels. Nota bene een land als Frankrijk, een van de grotere en belangrijkste landen van de EU, houdt zich niet aan de regels. Hun begrotingstekort dreigt volgend jaar te stijgen tot 4,4 %. Dat betekent dat ze niet eens de rente op hun schulden kunnen betalen, laat staan aflossen. Overkomt dat u, dan wordt u gewoon failliet verklaard. Op nationaal niveau kunnen ze gewoon blijven rommelen. Landen als Frankrijk laten hun tekorten oplopen, roepen dat ze geen geld hebben en ontspringen zodoende de dans der naheffingen.

Van Dijsselbloem krijgen we de grote woorden te horen dat hier het laatste woord nog niet over is gezegd, maar ons inziens bestaan er slechts twee goede reacties. De eerste is uitgaan van het consequente redeneren en derhalve de conclusie trekken dat als Frankrijk zijn burgers niet kapot wil bezuinigen om onder die 3 % te komen, wij dat ook niet hoeven doen. Gooi de btw omlaag naar 15 % en stop alle geldstromen naar Brussel totdat wij onze schulden hebben afbetaald. De tweede is de conclusie dat het socialistische systeem van de EU simpelweg niet werkt, wij door alle parasiterende landen onder de voet worden gelopen en het allerverstandigste besluit daarom is dat we uit de EU stappen. Geef onze eigen soevereiniteit terug en we hebben een van de allergrootste verspillers opgelost. Aan u wordt voorts wijsgemaakt dat Frankrijk onder de druk van de Europese Commissie zijn begrotingsplannen nu heeft aangepast. Belastingontduiking zal voorrang krijgen als het aan de Fransen ligt. Belasting verhogen op "vermogen" zullen ze bedoelen.

Premier Renzi laat Brussel weten dat ItaliŽ zichzelf een enorm grote vrijheid toedicht bij het bepalen van het beleid of en hoe men onder de gevreesde 3 % denkt te blijven. Formeel, juridisch en statistisch gezien zweert hij dat het percentage heilig is, maar een en ander zal wel worden uitgelegd binnen de politieke kaders van het land. Een kader dat uitgaat van slechte economische omstandigheden die zullen rechtvaardigen dat eerder gemaakte afspraken met Brussel over het begrotingstekort zullen worden opgeschort. ItaliŽ houdt zich met andere woorden al jaren niet aan de normen en zal voor dit jaar hooguit gaan suggereren dat ze het wel ooit gaan doen. Gebakken lucht dat erop neer komt dat er geen fuck verandert en de corruptie van de maffia gewoon blijft bestaan. Bedenk dan even heel goed dat Europa allerlei gemeenschappelijke geldpotjes heeft gecreŽerd waardoor wij grof meebetalen aan al deze onzin. Rotzooien met begrotingen en liegen met cijfers, wordt gekscherend het stimuleren van groei genoemd.

Minstens vijf landen lappen de begrotingsregels aan hun laars zonder dat hen een strobreed in de weg gelegd wordt. Sanctie? De Europese Commissie gaat hooguit wat extra informatie vragen. Wat als het overduidelijk niet deugt? Dan gebeurt er geen sodemieter. Weliswaar kan de Commissie wel een oordeel vellen, maar ze hebben geen middelen om deze te handhaven. Behalve dan wat politiek en diplomatiek geleuter. Vandaar dat landen altijd eenvoudig kunnen volstaan met een paar kleine wijzigingen en de rest toewijzen aan externe factoren zoals het onzichtbare monster van de kredietcrisis. Het is ze zomaar overkomen, dus wat zeiken we? Miljardenverspillingen? Wel nee, daar ligt het allemaal niet aan. Linkse hobby's zijn voor socialisten net zo heilig als het neuken slachten van geiten dat is binnen de islam. Geen wonder dat Europa de leugenachtige begrotingen simpelweg accepteert zonder morren. Theoretisch gezien kan de EU de begrotingen afwijzen, maar dan krijgen ze sowieso geen geld. Dus accepteren ze het maar en stelen ze het geld bij ons.

Parasiterende landen komen weg met frauduleuze begrotingen die niet aan de regels voldoen en Nederland moet voor die landen betalen. Hoewel, moet? We laten het CBS gewoon tegen de EU zeggen dat het heel goed gaat hier en we omkomen in het geld. Of ze ons alsjeblieft willen verlossen van al die euro's die we hier teveel hebben. Nivelleren die handel, zo zien socialisten dat graag. Onder de tafel worden er geheime brieven verstuurd door landen als ItaliŽ die de Europese Commissie onder druk zetten de begroting toch maar te accepteren. En wat is er aan de hand in ons kleine kikkerlandje? De kikker wordt in een pan met water gezet die zo langzaam aan de kook wordt gebracht dat hij lekker blijft zitten totdat hij niet meer kan ontsnappen. Terwijl ze daar in Brussel gewoon toegeven dat ze ons aan het naaien zijn. Verwacht wordt namelijk dat de groei van de Nederlandse economie veel lager zal zijn. Geweldig, we hebben aantoonbaar schulden, grote maatschappelijke problemen en een uitblijvende groei, maar de geldkraan blijft open staan.

Bekend is verder dat de werkloosheid in de eurozone gelijk blijft. Bijzonder slecht dus, want de werkloosheid was al extreem hoog. Bizar dat we ondanks deze cijfers nog meer moeten afdragen aan de bodemloze put van de EU zonder daar ooit iets voor terug te zien. Statistici kunnen met hun gepruts de cijfers laten uitblinken zodat het net lijkt alsof er in 2014 veel minder werkloosheid is dan in 2013, maar net zoals Wilders reeds opmerkte komt dat eerder door het feit dat mensen zich terug trekken van de arbeidsmarkt omdat ze toch niet in aanmerking komen voor een baan en solliciteren de mensen op kosten jaagt. Ondertussen wordt duidelijk dat lidstaten makkelijker onder de afspraken met Brussel uitkomen dan Nederland. Zo weigert Duitsland halsstarrig de inperking van het grensbeleid op basis van het principe van vrij verkeer van personen wat newspeak is voor het wagenwijd openzetten van de grenzen. Europa schrijft voor dat zijn lidstaten zijn grenzen open moet houden voor gelukszoekers en andere parasieten.

Ongelijkheid zien we ook in de mate waarin lidstaten moeten bijdragen aan deze parasieten. Het Hof van Justitie van de Europese Unie heeft bepaald dat Duitsland werkloze Roemenen geen geld hoeft te geven. Hoewel die vrijheid nog steeds aan absurde eisen is verbonden. Zo moet 100 % duidelijk zijn dat iemand nooit gewerkt heeft en ook geen werk zoekt. Wat ons betreft wordt dat volledig omgedraaid. Allochtonen horen nooit en te nimmer uitkeringen te krijgen en per direct te vertrekken naar hun eigen land. Aan profiteurs hebben we een broertje dood. Ga in uw eigen land maar een bestaan opbouwen en laat de fatsoenlijke landen met rust! Belangrijk is dat het Hof heeft gesteld dat lidstaten mensen mogen weigeren als duidelijk is dat zij hun eigen bestaan niet kunnen financieren. Met andere woorden: we zijn niet verplicht om op wat voor manier dan ook parasieten op te nemen. Uitkeringen mogen dus sneuvelen. Bij de Raad van Europa zeggen ze echter dat Nederland asielzoekers te allen tijde moet opvangen. Zelfs als zij uitgeprocedeerd zijn.

Massa-immigratie en de verspilzucht van Europa zijn helaas niet de enige problemen die we hebben met dat Europese gedrocht. Europa probeert op alle mogelijke manieren grip te krijgen op alle facetten van ons leven en als dat even niet werkt, proberen ze wel geld los te krijgen op andere manieren. Of ze leveren kritiek op de manier waarop Nederland met het geld van zijn eigen burgers om gaat. Een wat raar voorbeeld is de aversie van de Raad van Europa tegen de manier waarop wij aan partijfinanciering doen. Kritiek is er op het feit dat er net zoveel grenzen aan campagnefinanciering worden gesteld als bij de instroom van gelukzoekende allochtonen. Niks! Al vinden ze dat laatste dan weer wel correct. Partijen mogen ongelimiteerd geld ontvangen van anonieme partijen; behalve de PVV dan die geacht wordt bijzonder transparant te zijn. Men noemt het zorgelijk dat Nederland daar geen strenge wetten voor heeft. Toegegeven, partijfinanciering is een kutsysteem en moet onmiddellijk verdwijnen, maar de EU moet zich daar niet mee bemoeien.

Een van de weinige voordelen die men nog kan noemen van de EU, is het krijgen van subsidies. Een sigaar uit eigen doos. Net zoiets als een paar ruggen krijgen als studiefinanciering en dan na uw studie het 1000 keer terug mogen betalen via de belastingen. Desondanks kan er heel wat politiek gekonkel over ontstaan. Nederland zou 1,6 miljoen subsidie gekregen hebben voor de kweek van meervallen en dat geld slecht besteed hebben. Blijkbaar hebben ze er een moskee voor gebouwd. Subsidie terug en moskee afbreken zeggen wij. Verreken het bedrag met die miljarden die we eigenlijk niet zouden moeten betalen aan de EU omdat zij met dat geld er een potje van maken. Daarnaast hebben we nogal veel last van de eindeloze boetestroom die de EU kan opleggen. Alsof we nog niet genoeg betalen, krijgen we om de haverklap gezeik. Zo dreigt er een megaboete vanwege de slechte zorg van proefdieren vanwege de Europese regels. Stop het gebruik van proefdieren helemaal en gebruik criminelen als proefkonijnen. Probleem opgelost. O nee, mag niet van Europa, dat zijn namelijk hun eigen mensen.

Overweging.

Mark Rutte presenteert u met gepaste trots de geneugden van de herenliefde tussen hem, Samsom (PvdA) en eurofiel Pechtold (D66). De billenmaten weten vooral hardwerkende burgers ongenadig hard te palen met hun armoedige kopie van het Derde Rijk dat in de glorietijden tenminste nog wel zijn voordelen had. Cijfers zouden aantonen dat het beter dan ooit gaat en de werkloosheid sterk is gedaald. Leugens, grove leugens en statistiek. Die klote cijfers waar hij het over heeft, zijn politiek gemanipuleerd om hun beleid dat het daglicht niet kan verdragen een beter imago aan te smeren. Alles moet goed lijken voor de verkiezingen zodat het volk weer verleid wordt op die nare tyfushonden te stemmen. Ongeacht de gevolgen. Elke bokkenlul kan zien dat Nederland tot zijn nek in de schulden zit, we sinds de invoering van de euro in de crisis zitten en de multikul ons allang boven het hoofd gegroeid is. Expres de werkelijkheid mooier weerspiegelen dan het is en daarbij op de koop toenemen dat de dictators in Europa miljoenenboetes opleggen.

Woorden schieten te kort om de keiharde leugens van dat linkse flikkertuig te omschrijven. Laten we het daarom gewoon maar leugens noemen, want alles wat zij zeggen en doen is een grove leugen. Europa zou met zijn vrije verkeer van personen en goederen goed zijn voor de handelsbetrekkingen. Newspeak voor het wagenwijd openstellen van de grenzen voor economische profiteurs. Europa zou risicobeheersing zijn voor risico's waar landen zich niet individueel tegen kunnen verzekeren. Newspeak voor hardwerkende burgers in ons land die krom moeten liggen voor corrupte parasiterende lidstaten. Europa zou met zijn globalisering supranationale regels kunnen stellen om veel internationale problemen op te lossen. Newspeak voor een nivellerend socialistisch gedrocht dat zelf het probleem is en in stand gehouden wordt middels miljardenverspillingen aan linkse hobby's. Europa zou welvaart brengen. Newspeak voor crisis op crisis. Nederland moet uit de EU zodat we onze soevereiniteit weer terug krijgen en in kunnen zetten om eens echt orde op zaken te stellen.

Leugenachtige socialisten is een bekende pleonasme en wat Rutte bedoelt is natuurlijk dat hij en zijn kornuiten er goed van boeren. Timmermans heeft de boel als eurofiel en dhimmi flink lopen te flessen. Uit zijn koker zijn vele onzinvoorstellen die ons land verder naar de rand van de afgrond hebben gebracht, verzonnen. Nu verlaat de rat het zinkende schip en komt hij in een gespreid bedje terecht. De politiek is de enige plek waar falende dwazen worden gehuldigd en beloond met een fraaie maatschappelijke positie. Niet alleen krijgt Timmermans een bijzonder goede functie in Europa, wat een nare nasmaak van belangenverstrengeling geeft aangezien hij zich altijd als een eurofiel heeft gedragen, maar hij krijgt ook nog eens een eredoctoraat van de Universiteit van Maastricht. Oftewel, hij wordt doctor zonder daartoe de vereiste opleidingen te hebben gevolgd en zonder wetenschappelijke prestatie. Gadverdamme, een half miljoen verdienen plus een academische titel komt de voor de vrijheid strijdende realisten toe, niet de eurofiele landverrader.

Overduidelijk is dat de EU een politieke ideologie is die in het leven is geroepen om de natte socialistische droom van een dictatoriaal regime te vervullen waar alleen hun achterban van kan profiteren. De rest van dit laffe volk zal alle kosten moeten opbrengen en ze zijn bepaald niet kieskeurig met uw geld. Alles in dienst van het socialistische rijk, moet ruim gefinancierd worden. Van extremistische moslimorganisaties tot het blijven faciliteren van de komst van economische profiteurs en van extreme bemoeienis vanuit Brussel tot de vervolging van andersdenkende critici. Het maakt hen daarbij niks uit hoeveel zij kapot maken. Al moeten ze liegen dat het economisch perfect gaat om nog meer geld naar Europa te brengen. Grijzend roepen ze dan uit dat de EU het nu eenmaal bepaald heeft en dat "we" gaan betalen als de cijfers, die zij zelf hebben verzonnen, kloppen. En nu noemen we nog slechts enkele bezwaren. Eurofielen zijn niet voor rede vatbaar en hebben een groot belang bij hun "weg met ons"-activiteiten. Het wordt tijd dat wij ook onredelijk worden.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2023.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.