Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 5 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

782 Eurofielen parasiterende imbecielen
781 Tekort van haver tot gort
780 Aanbesteed door een hersenscheet
779 De grens ligt bij geweld
778 Falen waar slinksen van balen
777 De bewijs-ontkenreeks
776 Peper aan uw reet
775 Dhimmi's kronkelen en kruipen
774 Fraude is het toppunt
773 Socialisten pijpen jihadisten
772 Politiesukkeltjes wereldwijd
771 Onderwijsaccreditatie onder de maat
770 Wij weren en discrimineren!
769 Omsingeld door oorlogszuchtigen
768 Alles wordt niet beter
767 Landverraders verdienen de doodstraf
766 Onderwijsadvies waar ik op pies
765 Notice and fuck you!
764 "Joden moeten dood!"
763 Geheim van geen dienst

775 # Dhimmi's kronkelen en kruipen #
Gepost door Misdefinitie op 18-09-2014 om 23:12.
Adolf Hitler kon in de gevangenis in 1924 ongehinderd zijn boek "Mein Kampf" schrijven en laten publiceren. Een boek waar de Jodenhaat vanaf spat en dat meer racistische uitingen bevat dan deze website. Ruim voor de oorlog waren zijn bedoelingen duidelijk. Het boek was de grondwet van het fascisme. Steeds staken mensen hun kop in het zand. Stiekem vonden ze het wel spannend en de Joden waren toch ook de schuld van alles? Het boek inspireerde veel mensen. Geen kik gaven ze toen er steeds meer buitenlanders kwamen. Al voordat de strijd echt losbarstte, had de linkse politiek al de capitulatie uitgeroepen. De Hoge Raad ging in 1942 zonder morren akkoord met het legaliseren van alle decreten van de FŁhrer, dus ook de Holocaust. Nog steeds waren er rancuneuze aanbrengers die vonden dat de helden van het Verzet dood moesten. Achteraf riepen ze dat ze het niet geweten hadden. "Dit nooit meer," beweerden zij. Zelfs nu we in oorlog zijn met de Joden hatende islam en deze geschiedenis zich herhaalt, lopen de linkse dhimmi's te kontkruipen bij jihadisten.

Landverraad in beeld.

Geert Wilders is werkelijk een briljant strateeg. Hij weet dondersgoed dat hij tussen de Gutmenchen, dhimmi's, salonsocialisten en andere lafaards geen schijn van kans maakt middels een goede argumentatie. Zijn vijanden zijn echt te dom om te kakken en van begrijpend lezen hebben ze nog nooit gehoord. Hun capitulatie aan de vijand is gebaseerd op landverraad en opzet en kan daarom niet met het gesproken woord bestreden worden. Vandaar dat hij ze een spiegel voorhoudt. Goed wetende dat al hun reacties worden gefilmd en het bewijs van hun verraad tot in de lengte der dagen bewaard zal blijven. Dankbaar maakt hij gebruik van het principe van de herhalende geschiedenis zoals we al vaker hebben uitgelegd. Uitgaande van het feit dat we er nu eenmaal niet bij waren tijdens de Tweede Wereldoorlog, kunnen we toch een goed beeld krijgen van de situatie aangezien we nu, omdat de situatie zich herhaalt, wel alles kunnen zien. Links houdt van parallellen trekken met de oorlog om andersdenkenden weg te zetten als racisten en neofascisten. Wij kunnen dat beter.

De koran is een fascistisch boekwerk dat voor zijn aanhangers net zo als een grondwet werkt als Mein Kampf dat deed voor nazi's en NSB'ers. De boodschap is precies hetzelfde: beide boeken stellen dat Joden zo slecht als de duivel zijn en moeten worden uitgeroeid. Beide boeken roepen hun achterban op om dat in een bloederige oorlog te realiseren. Alle Joden, homo's en ongelovigen moeten worden gedood door hun kop eraf te hakken, aldus dat verderfelijke boek. Dat een bedreiging uit zo'n oud boek bepaald geen geintje is, bewijzen radicale moslims dagelijks in het Midden-Oosten. Met een beroep op de koran, Allah en de pedofiele profeet worden niet-islamieten onthoofd, vrouwen als minderwaardig behandeld en gedragen haatjurken zich als latent homoseksuele kamelenneukers. Moet allemaal van de koran. Zo is de wil van Allah. Dergelijk broddelwerk hoort niet in de Tweede Kamer. Zeker niet nu we in oorlog zijn. Wilders eist van Kamervoorzitter Van Miltenburg (VVD) dat zij de koran onmiddellijk uit het huis van deze bananenrepubliek verwijdert.

Politiek gezien boeit het geen fuck als de Kamer zijn reet nu wel of niet met de koran afveegt. Zou de koran verwijderd zijn, dan had Wilders dat kunnen opvoeren als overwinning. Het verzoek werd echter afgewezen en dat geeft de kans om weer eens de ware aard van de socialisten aan te tonen. Ten eerste is er de hypocrisie. Mein Kampf is wel verboden. Pardon, officieel niet verboden want het verbieden van boeken wordt gezien als iets van de fascistische regimes, maar mag niet verspreid worden vanwege auteursrecht en niet openbaar worden gemaakt omdat het anders strafbare groepsbelediging en discriminatie oplevert. Een galeriehouder die het boek in de etalage van zijn winkel had liggen, wordt dan ook strafrechtelijk vervolgd. De koran, een soortgelijk boekwerk met dezelfde walgelijke haat tegen Joden, wordt echter wel door de linkse kliek geaccepteerd. Selectieve verontwaardigdheid. Meten met 2 maten. Als de koran en de leus "Joden moeten dood" niet strafbaar zijn, dan zijn Mein Kampf en alle uitingen van rechtse bloggers ook niet strafbaar.

Voorts geeft links een prachtig wapen in handen voor als die randdebielen weer eens op jacht gaan op het vrije woord van rechts-realisten. Aanschouw eens goed de reactie van links op het verzoek van Wilders en leer hoe onze vijanden met verzoeken tot verwijdering omgaan. Inhoudelijk in debat gaan? Fatsoenlijk blijven? Argumenten geven? Het debat respecteren? Logisch redeneren? Niks van dat alles. We hebben het hier wel over een fascistisch en uitermate discriminerend boek. Wat vindt links? "Ik heb al eerder gezegd dat het boek blijft staan." Prachtig argument! Chapeau! Het zal zo'n vaart niet lopen toch? Er komt geen oorlog. Dat Joden weer het pispaaltje worden, ach, haar eigen mensen hebben in meerderheid besloten dat ze daar achter staan. Er zou geen aanleiding zijn om te denken aan verwijdering. Vertel dat maar eens aan de nabestaanden van al die onthoofde journalisten. De koran wil dat letterlijk. Wilders geeft aan dat de koran de grondwet is van ISIS, een zeer extreme terroristische organisatie. Links hoont het gewoon weg.

Roemer treedt op als schoothondje van de islam en zegt dat het fascistische boek gewoon in de Kamer moet blijven staan. Een miljoen mensen zouden daar hun inspiratie uit halen. Natuurlijk, er zijn ook genoeg mensen die uit Mein Kampf hun inspiratie halen. Waarom dan niet consequent zijn? Waarom niet eens een argument geven waarom zo'n fascistisch boek in het parlement thuishoort terwijl alle handboeken van het recht vol staan met geleuter over de scheiding tussen kerk en staat? Dan trekt links weer de racismekaart. Het verbieden van een fascistisch boek, zou alle mensen die normaal mee willen doen in deze door de multikul bedorven samenleving over een kam scheren. Rekening houden met het feit dat de koran een hele bevolkingsgroep discrimineert? Wel nee. "Ik ben er zo mee klaar," zegt Roemer. "Ik ben er helemaal klaar mee," zegt Samsom. Discussie over verwijdering? Volgens links is Wilders het probleem. Achterlijke socialistische debielen, Wilders hakt geen hoofden af. Zijn achterban steunt niet voor 73 % terrorisme. Moslims doen dat wel.

Misdefinitie verklaart bij deze dat we geen verzoeken tot verwijdering meer in behandeling nemen. We zijn er helemaal klaar mee dat die teringfascisten aan de linkerkant ons proberen op te leggen wat we wel en niet mogen zeggen. Al onze teksten blijven gewoon staan. Heel wat mensen vinden daar inspiratie in. Komt het MDI janken over discriminatie? Dan trekken we ons daar niks van aan. Wat een prachtig wapen geven die linkse ratten in handen. De absolute vrijheid van meningsuiting, want wat rechtse bloggers zeggen kan nooit zo erg zijn als in de koran staat. Samsom wijst er ook nog even op dat ook in de bijbel afschuwelijke dingen worden gezegd en er groepen zijn die daarnaar handelen. Klopt, daarom zou de bijbel samen met de koran ritueel verbrand moeten worden. Al merken we wel op dat het aantal mensen dat op basis van de bijbel terrorist wordt een stuk kleiner is dan onder de aanhang van de koran. Mooi, dit levert 135 verdachten uit de Kamer op voor Neurenberg 2. Op verdenking van landverraad: het verdedigen van een fascistisch geschrift.

Uit debatten in de Kamer bleek dat het kabinet totaal "verrast" was door de "plotselinge" radicalisatie van moslims. Dat is zoiets als 5 jaar lang de verbrandingsovens ruiken en in 1945 roepen het nooit geweten te hebben. Wilders waarschuwt al 10 jaar voor de gevaren van de islam. Al die linkse struisvogels die met hun kop in het zand zaten en anaal verkracht werden door de pislam, merken nu dat die lieve islamietjes zomaar hun nek doorsnijden. Waanzin, in deze tijd kan niemand zeggen het niet geweten te hebben. Zoveel overweldigend bewijs betekent gewoon dat we tegen dovemansoren praten die niet voor rede vatbaar zijn en louter de taal van geweld verstaan. Geweld dat nota bene van die figuren komt die zij zo grif beschermen. Wilders denkt echter in oplossingen. De fascistische islam moet gestopt worden. Bezwaarlijk is dat het recht problemen geeft. Teveel multikulverdragen afgesloten destijds. Wilders pleit voor een shariaverklaring. Iedere moslim met twee paspoorten moet verklaren geen terroristische daden te steunen.

Klinkt volstrekt logisch aangezien u van gasten mag verwachten dat ze zich aan uw regels houden. Wanneer wij iemand op bezoek krijgen, dan melden we vooraf dat er binnenshuis niet gerookt mag worden. Daarmee zeggen we niet dat zij in het geheel niet meer mogen roken, maar dat ze dat buiten of in hun eigen huis c.q. land moeten gaan doen. Gaan ze niet akkoord, dan kunnen ze niet blijven. Het is helemaal niet vreemd om van moslims, van wie 73 % zegt die afschuwelijke daden in SyriŽ te ondersteunen, te vragen om afstand te nemen van terrorisme en de consequenties alvast vast te leggen in een contract zodat het juridisch door de beugel kan. Waarom doen al die linkse mafkezen zo moeilijk als ze toch beweren dat gematigde moslims en de islam niks met ISIS c.q. IS te maken hebben? Als er daadwerkelijk zoveel goede moslims zijn die geen terroristen zijn, wat is er dan op tegen om dat juridisch te verklaren? Blanken die wel werken, weten dat zij bij binnenkomst een heel boekwerk aan regeltjes moeten ondertekenen die bij overtreding gevolgen hebben.

Ergens snappen we die mislukte socialistische inteeltfiguren wel. Stel dat die 73 % van de moslims die terrorisme ondersteunen een verklaring tekenen zich nooit met terrorisme bezig te houden op straffe van het intrekken van hun paspoort en een enkele reis naar de woestijn, dan weet links dondersgoed dat wij een juridisch prachtstuk in handen hebben om drie vierde van dat volk te deporteren naar hun eigen land. Dan kunnen ze hun enige dooddoener die nog enigszins werkt, een vals beroep op de rechtsstaat, in hun reet stoppen. Vandaar dat alles uit de kast wordt gehaald om dit plan af te schieten. In plaats van het normaal te vinden dat we van bezoek vragen zich netjes te gedragen, vergelijken ze de shariaverklaring met de AriŽrverklaring uit de oorlog. Fout! De AriŽrverklaring ging om registratie van ras. De verklaring omtrent de sharia gaat over gedrag. Terroristische en misdadige gedragingen. Van die linkse varkens hoeft u echter niet te verwachten dat ze het verschil snappen tussen ras en kritiek op crimineel gedrag.

Opmerkelijk is dat Asscher (PvdA) vorig jaar nog een AriŽrverklaring heeft ingevoerd onder de naam participatieverklaring. Geef uw concentratiekamp de titel "Arbeit macht frei" of gewoon Partij van de Arbeid en dan mag het wel. Niet zo consequent, maar ja, daar hebben we die minkukels nooit op kunnen betrappen. Stiekem plannen jatten van Geert en dan doen alsof ze het zelf hebben bedacht. Socialisme is diefstal op alle fronten. Geef hem dan ook de credits dwazen. De parallel die zij trekken met de oorlog, stelt dat moslims thans de zondebok zijn. Fout. Alles draaide om antisemitisme. Joden werden gezien als de schuld van alles en dat is precies wat de koran en radicale moslims van IS vandaag de dag propaganderen. De koran geeft aan iedere moslim de opdracht om alle Joden en ongelovigen te vermoorden. Dat is de parallel met de oorlog. Ranzige haat tegen Joden, homo's, ongelovigen en andersdenkenden. Verdraaiing van de feiten en geschiedvervalsing zullen niet kunnen voorkomen dat rechts-realisten wel de juiste parallellen zien.

Aan de socialistische kant zijn ze inmiddels in rep en roer, want de islam mag absoluut niet aan terrorisme gekoppeld worden. Anders zijn ze hun fraaie islamitische stemvee kwijt en zullen ze hangen aan de hoogste bomen als het tribunaal over hun landverraad oordeelt. Wat nu gedaan? De bewijzen stapelen zich op. Dat valt zelfs voor de meest doorgewinterde linkse kloothommel niet meer te ontkennen. ISIS / IS strijden op basis van de islam en willen de islamitische wetgeving van de sharia invoeren. En moslims worden geacht het fascisme uit de koran uit te voeren. Volgens dat boek bestaan er geen nette en gematigde moslims, want de opdracht aan extremisten luidt om ook deze afvalligen te vermoorden alsof ze Joden zijn. Dan komt het aloude trucje van het verdraaien en het definiŽren van misdefinities weer eens naar boven. Ze proberen daarvoor ISIS in de schoenen van anderen te schuiven zoals de Joden. Zie hier hoe ze aan de linkerkant proberen om een zondebok te zoeken. Ook al zo'n bekend wapen uit de Tweede Wereldoorlog.

Justitieambtenaar, "terrorismebestrijder" en PvdA'er Yasmina Haifi stelt dat ISIS een complot is van de Joden zelf. Alles is de schuld van de Joden, waar hebben we dat eerder gehoord? Het is een bekende theorie van neonazi's. De nationaalsocialisten. Brr, arbeiderspartijen die nazitaal uitslaan. Jakkes, daar heeft u dan al die jaren op gestemd. Minister Timmermans (PvdA) houdt er een hele andere complottheorie op na. Zijn verdwaasde tunnelvisie schrijft hem voor dat ISIS de schuld is van Poetin, de president van Rusland. Poetin zou namelijk de VN-gefrustreerd hebben en daarom kon ISIS groeien. Vieze vuile ellendeling, de VN wilde juist Assad als tegenstander van ISIS verslaan en als Rusland dat niet tegengehouden had, dan was heel dat SyriŽ allang in handen geweest van moslimextremisten. Wat een stelletje faalhazen zijn die linkse kuttenkoppen toch. Vandaar dat Hitler zo makkelijk kon doorstoten. U verwacht het niet, maar het is geen toeval dat de linkse partijen zo symptahiseren met Jodenhaters en naziretoriek. Socialisme is als kanker.

Uit onverwachte hoek komt er steun voor de theorieŽn die stellen dat ISIS een complot is van de zondebok als Lange Frans zich ermee gaat bemoeien. Frans Christiaan Frederiks roept dat IS is opgezet door de CIA; de Amerikaanse geheime dienst. Aangesproken op deze waanzin, beweert hij dat het slechts een mening betreft, maar deze nuance komt te laat voor de vliegensvlugge sociale media. Op Twitter probeerde men hem levend te villen en ook de alom bekende doodsbedreigingen zijn weer gevallen. Flauw, want daarna had hij wel een punt. Voer geen oorlog in gebieden waar we geen fuck mee te maken hebben zodat we buiten schot blijven als het om terrorisme gaat. Klopt, maar had dat dan meteen gezegd bokkenlul. Het gaat helaas van kwaad tot erger. Asscher (PvdA) moet schoorvoetend toegeven dat jihadisme in Nederland een reŽel risico is, zoals Wilders al die tijd al heeft gezegd, maar leef gewoon door hoor. Asscher en Opstelten vinden dat u gewoon moet doorleven alsof er niks aan de hand is. Opstelten gaat nog steeds gezellig met de metro.

Fijn hoor, die malloten hebben makkelijk praten, want wie wil hen nou naar de eeuwige maagden blazen? Wilders krijgt van de "aanpak" van jihadisten maar een slappe. Bestaande maatregelen die aantoonbaar niet werken in een nieuw jasje met een andere naam zullen die terroristen niet tegenhouden. Weg met de islam als fundamentele basisideologie voor het fascisme. De wegkijkende elite wil als struisvogels hun kop liever in de reet van de islam blijven steken. Met antiradicaliseringsprojecten, lees: kopjes thee drinken met terroristen, proberen ze de radicalen in de hand te houden. Hiervoor worden diverse zeer obscure clubjes gefinancierd door de overheid zoals Milli GŲrŁs, Moslim Broederschap en Forum; de multiculturele propagandamachine waar Goebbels jaloers op zou worden. Wederom, u verwacht het niet hoor, maar dan horen we dat er fraude is gepleegd met subsidies door de "experts" van die clubjes. Terrorisme gebaseerd op Jodenhaat gefinancierd door de Nederlandse overheid. Vandaar dat ze altijd zo snel capituleren.

Dhimmitude is landverraad dat ervoor zorgt dat de radicale islam nog meer voeten aan de grond krijgt in ons land. Oogjes dicht en snaveltjes toe als het aan de linkse regering ligt. Leef gewoon uw leven en als uw tijd komt, dan komt uw tijd. Moslims zijn lief. Die doen niks. Zij zijn het slachtoffer van deze blanke racistenmaatschappij. Gratis uitkeringen, geld en onze vrouwen zijn niet genoeg. Zij radicaliseren omdat ze gediscrimineerd worden. Best wel raar, want wat hebben militairen moslims precies gedaan? Dat ze ons met hun verrotte harses racisten noemen komt door hun lage IQ. Dat ze Wilders nog aanvallen ondanks dat de islam ons de oorlog heeft verklaard, komt omdat ze zich graag als moffenhoeren en kamelenpijpers gedragen. Maar militairen, dat kan niet. Die zijn eervol. Hoewel, links moet nu toch erkennen dat moslims een probleem zijn in ons land en doet het uniform voor militairen in de ban. Draag geen uniform, want moslims zijn wars van gezag en dan worden ze agressief. Dikke snikkel. Uniform aan en razzia's houden zeggen wij.

Grenscontroles is iets voor racisten, dat ziet links liever niet. Om de islam ongehinderd toegang te geven tot ons land, hebben ze bij Europa aangedrongen op open grenzen. Handig voor de mensen zeiden ze, die hoeven dan geen geld te wisselen. Wel al hun geld afdragen aan de multikul, maar hey, dat is slechts een detail. Douane hoort bij grenscontroles en die kunnen dus weg. Althans, ook zij kunnen maar beter geen uniform meer dragen in het openbaar omdat ze anders aangevallen kunnen worden door die berberapen. Natuurlijk, wees maar bang voor dat Noord-Afrikaanse gespuis. Neem liever een goede wet aan die het mogelijk maakt om alle moslims per direct terug te sturen naar hun eigen land zodra hier een aanslag wordt gepleegd. Immers, in tijden van oorlog is meer geoorloofd dan de slappe hap waar we nu mee zitten. Haal uw kop uit de reet van die kamelen. Studenten van het ROC mogen ook geen defensiespullen meer. Sidder en beef, wees bang en angstig. Terrorisme werkt en er is nog geen bom gevallen. Wat zijn ze toch bang voor die moslims. Triest.

Ondertussen zijn "Nederlandse" jihadisten doorgedrongen tot in de top van IS en hebben zij contact met de hoogste bazen. Jaren geleden lekker zielig komen doen en janken over oorlog, uitkeringen gekregen en op onze kosten alles gekregen wat hun hartje begeerde en dan een mes in onze rug steken. Lang leve de zieligheidsindustrie. Oorlog, proest, het is wel hun oorlog, niet die van ons. Jermaine W. was een verdachte van de Hofstadgroep (waarvan rechters vonden dat het geen criminele organisatie was) en bleek, toevallig hoor, een jihadstrijder te zijn die naar SyriŽ vertrok. Ook was hij voorzitter van de stichting Educatief Instituut Arabische Taal en Cultuur. Gefinancierd door onze linkse overheid. In plaats dat ze aan cultuurverrijking deden, maakte de stichting deel uit van het kalifaat in het Gooi dat hooguit de kennis van terrorisme aan het bevorderen is. Nederland heeft honderden van deze toko's. Walgelijk, dat schijnheilige gelul van Pechtold, Roemer en Samsom en dan gewoon keihard terrorisme financieren. Op landverraad staat de ...

Driekwart van alle moslims steunt de strijd van IS in SyriŽ, 70 % vindt het terrorisme in de koran de moeite waard, 65 % van alle Marokkanen onder de 22 jaar komt in aanraking met justitie voor zware criminaliteit en Nederland kent ten minste drie grote regio's waar jihadisten een grote riem vormen van extremisten. Grote steden als Amsterdam, Rotterdam en Den Haag zijn allang in handen van de vijand gevallen. Daar waarschuwen we al 10 jaar voor. Verder zien we dat in alle steden waar Marokkanen de afgelopen jaren voor overlast hebben gezorgd (u kent de tientallen artikelen met honderden "incidenten" die we hebben opgesomd nog wel) de jihad groter is dan ooit. Waaronder Delft, Zoetermeer en Gouda. Ook Nijmegen en Arnhem zijn besmet; het is een feit van algemene bekendheid dat links fascistische bolwerken daar massaal hun heil zoeken. Lekker tussen de kakkerlakken die nu ons land in de rug aanvallen. Best wel eng, alle plaatsen waar altijd stront aan de zandnikker was, blijken nu in handen van jihadisten.

Allemaal de schuld van Wilders, want hij importeert al sinds de jaren 60 hordes moslims die onze cultuur willen verwerpen, hij onthoofdt dagelijks onwelgevallige tegenstanders en hij verzwakt de samenleving. O wacht, toch niet. Wilders is een politicus en IS, dat zijn moslimextremisten die als nazi's hun soortgenoten vinden in NSB'ers onder al die moslims die niet zo gematigd zijn maar wel op onze kosten leven. Ach, wat helpen kaars en bril als de uil niet wil zien? Als de struisvogel liever blijft kruipen voor de pieren in de grond, zelfs als zijn kop wordt afgehakt door moslims die ze niet zien aankomen met al dat woestijnzand in hun ogen. Hoeveel journalisten moeten er nog onthoofd worden voordat links gaat inzien dat we daadwerkelijk een probleem met moslims en een Marokkanenprobleem hebben? We weten helaas het antwoord al. 6 miljoen Joden verder en ze hebben het echt nooit geweten. Onbegrijpelijk hoe moslimextremisme zich verspreidt en links bezig blijft om Wilders als de boodschapper van het slechte nieuws aan te vallen.

Rutte is een gladjakker die met de pik van Samsom in de hand Wilders op de korrel neemt en de aanwezigheid van moslims, waaronder veel radicalen, loopt te rechtvaardigen. Rutte hield een hele tirade tegen Wilders die we juist zouden verwachten tegen extremisten. Allereerst degradeert hij de standpunten van Wilders tot een stuk rood vlees waarop niet gereageerd hoeft te worden. Die term komt uit de koker van extreem links en wordt ook gebruikt door de linkse margebloggers van de als links bekend staande UvA. Voorts gebruikt hij de drogreden dat het nieuws negatief is, dus niks bijdraagt en het een groep Nederlanders wegzet op basis van godsdienst. Het aloude gelul. De islam is geen godsdienst maar een politieke ideologie. Onder andere gebruikt door IS en consorten. De islam een godsdienst noemen is als nazisme een religie vinden. Voorts staat zijn kritiek stijf van de denkfouten en dooddoeners. Als Wilders het over moslimextremisten heeft, moet Rutte denken aan zijn vrienden, zegt hij. "Wat gaat er nu door hun hoofd?"

Wat uw criminele vriendjes denken interesseert ons niet Rutte. U zegt respect te hebben voor dat soort mensen. U ziet het verschil tussen normale moslims en extremistische moslims blijkbaar niet, dus dat is voor u hetzelfde. Dan moet u zich toch afvragen wat er door het hoofd gaat van normale burgers als ze met agressieve moslims geconfronteerd worden? Wat ging er door het hoofd van dat 15-jarig meisje toen ze tegen de grond werd geslagen door zo'n rifaap en daarna een zware hersenschudding werd getrapt door zijn makkers? Kijk Rutte, als een blanke crimineel wordt vergruisd in de media, dan voelen wij ons niet aangesproken. Wij zijn immers geen criminelen. Het feit dat veel moslims zich aangesproken voelen als het om terrorisme gaat, is omdat zij aantoonbaar het terrorisme steunen en criminelen zijn. Dat is niet de fout van Wilders. De feiten liegen niet. Wilders heeft het niet over die ene nette ondernemer. Maak u liever druk om die ransapen die een aanslag hebben voorbereid op Brussel; de troon van het Derde socialistische Rijk.

Rutte heeft respect voor de multikul en die mensen, zonder in ogenschouw te nemen dat een groot deel radicaal en crimineel is. Vroeger waren zulke mensen fout. Destijds zaten ze ook op hoge posities. Bijvoorbeeld bij de Hoge Raad. En als de bezetter dan eiste dat hij de joodse president de laan uitstuurde vanwege misdaden tegen de vreemde volksgevoelen, dan deed hij dat. Wel Rutte, we onthouden uw woorden. U heeft respect voor de mensen. Ga dat straks maar uitleggen aan al die ouders die hun kinderen verliezen als hier een aanslag plaatsvindt. Geef ons Wilders maar, die hoeven we immers louter te zien als we dat zelf willen. KRO-brandpunt geeft in een onthullende reportage Wilders groot gelijk. De vijfde colonne waar Pim Fortuyn het over had, is er dan toch gekomen. Schijt hebben ze aan onze grondrechten, maar Rutte hekelt Wilders. Hij vindt het goed dat het overgrote deel een positie aan het veroveren is. Veroveren, koloniseren en werpen. Jihad via de baarmoeders voor wie te laf is voor geweld en aanslagen door radicale moslims. Gezellig hoor.

Samsom kreeg inmiddels moed door de bijval van zijn rode kameraad Rutte. Vol overgave betoogt hij dat woorden als kogels zijn met een betekenis. De echte kogels komen weliswaar altijd van links, maar dat weerhoud hem niet van de Godwin dat de woorden van Wilders hem doen denken aan de donkerste periode uit onze geschiedenis. Alweer fout. Die periode ging over Jodenhaat. Precies de haat die de islam ook verspreidt jegens Joden. En precies dezelfde reactie van de laffe socialistische beweging die het allemaal bagatelliseert. Dat is wat mensen moeten herkennen. Die parallel is levensgroot. Vandaar dat de PvdA dreigt te decimeren in zetels. Rutte stelt zijn makker echter gerust. Bij de volgende verkiezingen zal de PvdA weer groot worden. Zodat ze definities de moslims het mandaat kunnen geven om Nederland over te nemen voor zover dat nog niet gebeurd is. Zoveel verraad is niet in woorden meer uit te drukken. Spekman geeft Wilders de schuld dat de haat overslaat naar de straten. Niet de moslims die "Joden moeten dood" scanderen, want dat mag.

Overweging.

Landgenoten, er is maar een oplossing: alles moet weg! We begrijpen best dat u als waardige burger "opeens" bent wakker geworden in een nachtmerrie. Om u heen wapperen de ISIS-vlaggen en hoort u de neonazi's van vandaag scanderen dat alle Joden dood moeten. Toen Harry Intifada van Bommel meeliep in een pro-Hamas demonstratie waar "Joden aan het gas" geroepen werd, vonden mensen nog dat we overdreven. Een slecht verstaanbare grap, meer niet. Pim Fortuyn en Van Gogh hadden de moord volgens velen zelf uitgelokt. Over moslims praat je gewoon niet, dat weet iedereen. Thans zijn er echter veel meer moslims bereid om een aanslag te plegen dan 10 jaar geleden. Na alle bangmakerij, vrezen steeds meer Nederlanders doelwit te worden van een aanslag. Vooral na de Nederlandse inmenging in Irak. Minister Asscher probeert u weer in slaap te wiegen. "Mijd vooral niet de trein en de metro," ze doen heus niks hoor. Haatimams komen naar Gouda en jihadisten in Nederland hebben explosieven in huis, maar steek uw kop nog eens diep in de aars van Allah.

Van kleins af aan bent u al geÔndoctrineerd met verkeerde kennis over die afschuwelijke oorlog. Een man met racistische ideeŽn die even een heel leger op de been kreeg en vervolgens 6 miljoen Joden kon uitroeien. Dat gelooft geen hond. Hitler was niet alleen. Hij had de socialisten als bondgenoot. Nazi betekent niet voor niet nationaalsocialisme. De hedendaagse tegenhanger heet internationaalsocialisme. Als teken dat ze nu van het begin af aan internationaal opereren. Op het moment dat het vernietigen echt op gang kwam, had hij zelfs Waffen-SS-milities die bestonden uit moslims. Gezamenlijke Jodenhaat dreef tot die samenwerking. Thans zien we precies hetzelfde. De socialisten die heulen met moslimfascisten die bol staan van de Jodenhaat en hen in alles faciliteren. Van de zieligheidsindustrie tot aan het stichten van het kalifaat en van stichtingen tot het uitroepen van de Islamitische Staat. Geloof ons vooral niet op onze Arische ogen, maar niemand kan ontkennen dat deze harde waarheid als een surrealistische film voorbij schiet.

Eerlijk gezegd hadden we liever de mogelijkheid gehad om deze gebeurtenissen gade te slaan op een neutrale plek die niet in handen is van de islam. Zodat alle ellende vooral de laffe mensen kan treffen die zich schuldig maken aan dhimmitude, wegkijken en onze mensen zwart maken. Leeghoofden die hun hele leven lang PvdA hebben gestemd en nu als bange wezens in hun broek kakken. Helaas zitten wij er middenin. We geven geen cent voor de levens van landverraders en volksverlakkers. Wij houden ons altijd aan de wet, maar als zij sneuvelen door hun lieve moslimvriendjes, zullen we daar geen traan om laten. Eigen schuld, dikke bult. Nee, deze strijd voeren wij niet voor de onnozelen die ons hebben laten stikken. Deze strijd voeren we om zo lang mogelijk stand te houden tegen het fascisme en later niet het verwijt te krijgen van de jongere generaties dat we niks gedaan hebben om het tij te keren toen het nog kon. Ons geweten is brandschoon. We hebben de vijand tegengewerkt binnen onze mogelijkheden. We zullen nooit capituleren. Nooit!

Gelukkig hebben we in deze moderne tijd de mogelijkheid om het verraad op film op te nemen. Van Mein Kampf kunnen we niet meer bewijzen welke mensen er precies het boekwerk hebben omarmd en glimlachend de ideologie hebben verspreid. Van de koran weten we het wel. Een prachtige opname met 135 capitulaties in de Tweede Kamer toen er gevraagd werd dat fascistische boek de koran te verwijderen. De demonisaties richting Wilders nu hij voor de duizendste maal onweerlegbaar gelijk heeft gekregen. Het eindeloze gekanker op de PVV op sociale media door aanhangers van ISIS, NSB'ers en ander gespuis. Jongens, waar zijn jullie nou helemaal mee bezig? ISIS hakt straks ook jullie verrotte struisvogelkoppen af. Zonder dat jullie het weten, want de koppen zitten in de endeldarmen van hun radicale makkers. We zijn niet nu bij machte om al die verraders te straffen, maar zien deze artikelen als documentatie voor later. "Wir haben es nicht gewusst"? Fuck you, willens en wetens landverraad plegen en vechten in een vreemde krijgsdienst. Jullie zullen je straf niet ontlopen.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.