Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 5 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

782 Eurofielen parasiterende imbecielen
781 Tekort van haver tot gort
780 Aanbesteed door een hersenscheet
779 De grens ligt bij geweld
778 Falen waar slinksen van balen
777 De bewijs-ontkenreeks
776 Peper aan uw reet
775 Dhimmi's kronkelen en kruipen
774 Fraude is het toppunt
773 Socialisten pijpen jihadisten
772 Politiesukkeltjes wereldwijd
771 Onderwijsaccreditatie onder de maat
770 Wij weren en discrimineren!
769 Omsingeld door oorlogszuchtigen
768 Alles wordt niet beter
767 Landverraders verdienen de doodstraf
766 Onderwijsadvies waar ik op pies
765 Notice and fuck you!
764 "Joden moeten dood!"
763 Geheim van geen dienst

773 # Socialisten pijpen jihadisten #
Gepost door Misdefinitie op 08-09-2014 om 23:15.
Geert minder Marokkanen Wilders was fanatiek op dreef toen hij vol op het orgel begon te blazen, razen en tieren naar de laffe grachtengordelelite in de Tweede Kamer met zijn ik haat moslims "I hate to say"-speech. Al meer dan 10 jaar lang heeft hij gelijk in zijn kruistocht tegen de islam. Thans zien we de gruwelijke wreedheden van ISIS in Syrië waar jihadisten uit Nederland in de top zitten. Moslimjongeren juichen, vlaggen met hakenkruizen en Joden worden met de dood bedreigd. Moslims zijn slecht. Althans, driekwart ondersteunt terrorisme. Allemaal accepteren ze de fascistische boodschap van de koran. Wilders is het spuugzat. Alles moet weg. Weg met die kakkerlakken, woestijnapen, ezels, varkens en al die andere ongelovige minder gewaardeerde dieren uit Allahs prentenboek. Weg met die inferieuren. Castreren, deporteren en laten creperen. Dit is een oorlogsverklaring en we moeten hard terugslaan. Enfin, deze weergave is wat links ervan maakt als ze in hun hoofd Hitler horen krijsen als ze ter verantwoording worden geroepen voor deze ellende.

Liever dood dan rood!

Van Haersma Buma (CDA) somt beduusd de gruwelijkheden en oorlogsretoriek van extremistische moslims op en lijkt ontwaakt in een bizarre nachtmerrie waarin Wilders gelijk heeft gekregen en Nederland onder de voet wordt gelopen door de schuinsmarcheerders onder de moslims. Na vier kabinetten Balkenende aan het begin van deze eeuw, ex-premier en salonsocialist van het CDA die nu een dik betaalde vriendjesfunctie heeft gekregen, was het aantal moslims verdubbeld en bleken zij de macht te hebben om ook in Den Haag de Islamitische Staat uit te roepen. Deze zomer zou alles veranderd zijn, aldus de CDA'er. Men heeft nu laten zien dat de dreiging van radicale moslims groter is dan ooit. Er is sprake van een grote binnenlandse dreiging. Nederland zou verbijsterd zijn en het kabinet volledig verrast. Veel verwijten. De noodklok zou al in 2013 geluid hebben. Die hypocriete christenhond heeft echter boter op zijn hoofd. Christenen Dienen Allah is de benaming voor de partij en een groep dwazen die hun eigen geloof te grabbel gooiden en ons land verrieden voor de islam.

Openbare debatten waar bewindvoerders ter verantwoording worden geroepen zijn zo belangrijk omdat ze fungeren als generale repetitie voor het tribunaal dat opgericht gaat worden als de oorlog tegen de socialisten en jihadisten is gewonnen door de realisten. Later zullen zij zich in een soortgelijke setting terug vinden waarin ze als verdachte worden gedaagd wegens landverraad, maar wel met twee belangrijke verschillen. Ellenlange verhalen houden, zich van de domme houden en overal om heen lullen is niet toegestaan en degenen die gaan oordelen zijn niet louter oppositie zonder macht, maar de rechters en beulen die effectief te werk gaan. Nu kunnen ze nog oefenen en het is bittere ernst. De socialisten weten dat ze de maatschappij verkloot hebben. Zij zien nu in dat moslimterroristen ook hun veiligheid en vrijheid bedreigen. Eindelijk halen ze eens hun kop uit het achterste van de kamelen en zien ze het gevaar. Drie maal raden waar de socialist die zegt het allemaal al geweten te hebben en niet aan struisvogel politiek te doen, mee komt? Pierpraat.

Pechtold (D66) onderbreekt het betoog van Buma met een dooddoener die recht uit de koker der eurofielen en dhimmi's komt. De toon van het woordgebruik. In het hele land lopen moslims te scanderen dat Joden en homo's dood moeten, maar deze walgelijke gladjakker schijnt te moeten miepen over het gebruik van de woorden radicaal en gematigd. Wat hem betreft, mogen we enkel over de radicalen spreken als een anonieme beul de kop van een journalist afhakt en moeten we de rest "anderen" noemen. Niet gematigd, want dat zou volgens hem impliceren dat de rest hooguit minder erg is als de radicalen. Niet nazi's en NSB'ers, maar nazi's en anderen. Eerst genoemden haten Joden, de anderen hielden zich bezig met het kielhalen van homo's en dat moet vooral niet zo erg gevonden worden. Bovendien moet het volk, als het aan D66 ligt, erin blijven geloven dat het slechts een paar moslims zijn die als rotte appels fungeren. Buma legt Pechtold uit dat hij best newspeak wil introduceren als hij een nieuwe term weet, maar dat het over de politieke ideologie gaat.

Interessant, Wilders wijst al 10 jaar op het feit dat de islam een politieke ideologie is en al die jaren mocht de term "ideologie" daarvoor niet gebruikt worden door de politiek correcte elite. Islam moest vooral gezien worden als religie, want dan konden ze bij de strafrechter betogen dat Wilders strafbare uitingen deed als hij het over de islam had. Bontes wijst hem erop dat er al twee keer een debat is aangevraagd door PVV en consorten. Altijd werden de problemen ontkend en stak iedereen zijn kop in het zand. Waarom nu dan wel? "Het was geen onwil," stottert Buma. "We hebben er heus eerder over gesproken maar de dreiging in deze zomer is een verandering. Nu komt het dichtbij." Bullshit, iedere weldenkende Nederlander heeft kunnen zien dat de islam zich de afgelopen 20 jaar als een sluipmoordenaar in de maatschappij heeft genesteld. Met name CDA en PvdA hebben er alles aan gedaan om critici monddood te maken. Laffe CDA-flikker. Hirsch Ballin vervolgde jarenlang rechtse webloggers en nu doet Buma alsof het gevaar iets nieuws is van deze zomer.

Kritiek op het huidige kabinetsbeleid komt ongeloofwaardig over uit de mond van het CDA dat zelf in talloze kabinetten vertegenwoordigd was. Nog steeds willen ze niet erkennen dat Wilders al die tijd gelijk had. Waar komt hij dan mee? Waar kan hij later het tribunaal mee overtuigen als ze hem vragen waarom hij niet ingreep en het Verzet dwarsboomde adequate maatregelen te nemen tegen die extremistische moslimapen? Wel, meneer Buma wil u graag de gedachtepolitie introduceren. Hij wil dat het kabinet het verheerlijken van geweld strafbaar gaat stellen. Nog meer uitingsdelicten in het strafrecht. Hoe hij dat wil doen? Nou ja, de vrijheid van meningsuiting kent nu al zoveel grenzen, daar kan er nog wel eentje bij. Kan het wat concreter? "Het gaat om de gedachte erachter. De intentie. Boos opzet." U moet weten dat Buma een jurist is. Wel een slechte, want intentie boeit niet zo in het strafrecht. Buma trekt de terroristenkaart. Die haatuitingen jegens Joden en vlaggen wil ik pakken, niet de mensen thuis.

"Uitingen zijn gif. Dat is gevaarlijk. Het leidt tot uitreizen en terrorisme en daarom moet het verboden worden," jammert hij. "De tijd van discussie is nu voorbij. De grens is bereikt. Wat zij hier doen, hoort hier niet!" Klopt, maar het idee om uitingen tot een delict te maken, een gedachtemisdaad, is te achterlijk voor woorden. "Joden moeten dood" is nu al strafbaar, maar wordt gewoon niet aangepakt omdat het moslims zijn. Omgekeerd zien we dat justitie het strafrecht misbruikt om kritische uitingen van rechtse bloggers aan te pakken. Nog meer strafwetten, zal er alleen maar toe leiden dat er nog meer onschuldige burgers gepakt worden die zich even laten gaan. Om nog maar te zwijgen van het puberale gedrag dat overal op internet te vinden is. Schelden hoort bij de internetcultuur. "Ja maar ze juichen onder onthoofdingsvideo's!" Lol, wel eens de gore commentaren onder de gemiddelde Youtubevideo gezien? Toegegeven, de meerderheid van de mensen is zo achterlijk dat ze het best preventief geruimd kunnen worden, maar de uitingen blijven.

Vanuit de linkse kliek krijgen we nu vooral het zielige verhaaltje te horen van ongeloof. Roemer (SP) vraagt zich af waarom mensen die hier geboren en opgegroeid zijn, geweld verheerlijken. Heel simpel. Een kat geboren in een haringwinkel, wordt nooit een haring. Een mongool blijft altijd een mongool. Een hersenloze zal nooit iets zinnigs kunnen zeggen. Inferieure volkeren op deze wereld, zullen ook met positieve discriminatie nooit eerzame en nette burgers kunnen worden. Wist u dat wetenschappers op basis van IQ-testen geen conclusies mogen trekken over groepen, rassen en volkeren en dat er zelfs een hele leer is ontwikkeld om het verschil tussen ons hoge IQ toch te verklaren in termen van slecht onderwijs elders, moeite met de taal van onze testen, cultuurverschillen en discriminatie? De overheid houdt veel voor u verborgen, maar als 73 % van de moslims grijnst bij grof geweld, wat gaat u dan denken? Marokkanen zijn 5 keer zo vaak gestoord als gewone Nederlanders. Dat verzinnen wij niet, dat is onderzocht.

Socialisten geloven in de maakbaarheid van de samenleving. Geef kanslozen zoveel mogelijk geld en middelen ten koste van de hardwerkende blanke mensen en alles komt goed. Alleen jammer dat ze zo "Krank im Kopf" zijn dat succes uitblijft, maar dat is voor hen een detail. "Hoe kan het dat onze kinderen onze vijanden worden?" Omdat het nooit "onze" kinderen zijn geweest. Een kat wordt nooit een hond, ook niet als u hem leert blaffen en zeker niet door hem een paspoort te verstrekken waarop die onjuiste informatie staat. Realisten waarschuwen al sinds de komst van de multikul dat we het paard van Troje binnenhalen. Doe dan niet net alsof jullie het niet begrijpen stelletje linkse bloedhonden van de Romeinen. "Waarom heeft het ingrijpen dan zo lang geduurd?" Door het linkse fascisme. Door mannetjes als Erik Schaap die onze mensen lopen zwart te maken zodat onze beweging bezig blijft met rechtszaken. NSB'ers die nazi's hebben geholpen moeten niet met een dom schaapachtig gezicht hun misplaatste verbazing uitspreken, maar de doodstraf krijgen.

"Bedaar Oberführer," maant het tribunaal, "we kunnen niet alle socialisten zomaar de doodstraf geven voor de verschrikkelijke oorlog die we dankzij hen hebben moeten meemaken, daar zijn onze ovens niet groot genoeg voor. Zij deden alsof ze menselijk waren. Alsof ze fouten hebben gemaakt. Een schreeuw voor hulp om er zonder kleerscheren vanaf te komen. Hebben de realisten hen wel kansen voor verbetering gegeven en wat hebben zij daarmee gedaan?" Wel, veroordeelde terroristen zijn langs de rechter geweest en moeten hun paspoort verliezen. Zodat ze teruggetrapt kunnen worden naar hun eigen land. Degenen die weg wilden om elders oorlog te voeren, hoeven ook nooit meer terug te komen. Roemer protesteert en vindt dat terroristen niet stateloos mogen worden. Liever in Nederland houden en onze mensen opblazen. Hoezo tonen zij berouw en willen zij een oplossing? Ze blijven het voor terroristen opnemen. Edelachtbare, we mochten niet eens de financiering van radicale moskeeën stopzetten. Roemer wilde de geldstromen enkel "inzichtelijk" maken.

"Vertel eens rechtse politicus en blogger, heeft u dan nooit geprobeerd om met links het debat aan te gaan? Ieder gezond mens zal toch moeten begrijpen dat er iets mis gaat als er binnen 20 jaar opeens 1 miljoen moslims wonen in een miezerig landje, moslims oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit en 73 % het geweld uit naam van de pedofiele profeet wel goed vindt?" We hebben niks anders gedaan, edelachtbare. Waar komen die 1000 artikelen op onze site anders vandaan? Pechtold zei altijd lachend het debat aan te gaan en alle maatregelen te hebben weerlegd. Hem overtuigen is net zo onmogelijk als een NSB'er ervan te overtuigen dat het vergassen van Joden slecht is. "Er was toch ook zo'n fascistisch boek, de koran zegt u, daarin stond net als Mein Kampf de hele oorlogsretoriek uitgelegd. Dat was toch bewijs genoeg?" Weet u, die vuilak zei gewoon dat alle geloven behoorlijk rauwe teksten hadden. "Mein Kampf was anders wel verboden." Ja edelachtbare, discriminatie op politieke gezindheid en de blanke huidskleur, is heel normaal.

De hoofden van de rechters van het tribunaal begonnen een grote frons van verontwaardiging te krijgen. "Wilders heeft toch nooit en te nimmer gezegd dat alle moslims niet deugen?" Zeker niet, maar feit was wel dat 73 % het fascisme zegt te onderschrijven. Het zijn niet slechts een paar terroristen, het is de overgrote meerderheid. "En dat mocht niet gezegd worden?" Nee, links deed gewoon alsof de hele groep werd aangesproken vanwege geloof, maar zij hadden geen geloof, zij hadden een fascistische ideologie. Wegkijkers aan de linkerkant, hebben het Verzet verketterd. Ontslagen. Beroepsverboden gegeven. Onze mensen met de dood bedreigd. Bespuugd, geslagen en onze vrouwen verkracht. "Dan had u zeker een hele groep mensen vermoord zoals Breivik?" Dat is wat ze anderen lieten geloven. Onze beheerder was een nazi, maar het enige wat wij opschreven, waren de feiten. Zij waren allen verantwoordelijk. "Wat zeiden de socialisten dan toen ze geconfronteerd werden met de feiten?" Dat we geen respect hadden en niet op de inhoud ingingen.

"Meneer de Sturmbannführer, was u dan niet duidelijk genoeg?" Hier ligt het schriftelijke bewijs en hier zijn de videodebatten. Duizenden keren hebben we de islam als oorzaak aangewezen. Citaten uit de fascistische koran openbaar voorgelezen en de harde cijfers laten zien in onderzoeken. "Hoe reageerde de linkse verdachte?" Hij hoonde het weg en zei dat we hem beledigden. Hij was niet beledigd door de uitroep "Joden moeten dood". "Heeft u wel oplossingen gegeven?" Alleen maar edelachtbare. In elk betoog werden ze allemaal genoemd. Die pissebedden aan de linkerkant wuifden alle oplossingen weg en ontkenden later gewoon dat het is gezegd. Al stond het 1000 keer op video. "Dan hebben ze dus willens en wetens, dus met opzet, onze cultuur vernietigd en onze mensen laten vermoorden." Klopt helemaal, de voorzitter van de Kamer had zelfs de koran voor zich liggen toen iemand vanwege Mein Kampf werd vervolgd. Nadat die linkse smiechten het Verzet jarenlang onderdrukt hadden, zeiden ze lachend dat we nooit iets zouden presteren.

Van Ojik (GL) schudt bedenkelijk zijn hoofd als hij vol zelfmedelijden vraagt wat mensen toch bezielt om een onthoofdingsvideo op Facebook te liken. Het zijn toch onze mensen? We hebben ze toch huizen en geld gegeven? We hebben alle haardbaarden toch klaargepijpt en hebben onze cultuur toch vervangen door dhimmitude? Wat willen ze nog meer? Lager niveau onderwijs zodat ze hun papieren halen? Manipulatie van wetenschappelijke onderzoeken zodat Wilders niet nog meer waarheden kan ontdekken? Allemaal gedaan. En nu Wilders weer gelijk krijgt, denken al die moslims natuurlijk van daar gaan we weer. Een hele slechte reclame voor de linkse kliek. "Kutkabinet, roep liever de hulp in van moslimorganisaties." Want hoewel zij oorzaak en medeplichtigen zijn, weten zij wel hoe we radicalisering moeten tegen gaan. Misschien kunnen we nog meer Volkerts opleiden. Of nog meer islam omarmen. Of Halsema terug. Weet u nog, Femke Halsema? Zij vond Wilders maar een racist, totdat zij en haar dochtertje werden bedreigd door een rifaap. Zij koos daarna voor een blanke school en een dik salaris.

"Vertelt u mij eens, aanklager, voor een veroordeling moet er sprake zijn van willen en weten. Wist links dat ze het land aan het vernietigen waren?" Ja, tijdens de toespraak is te zien dat Pechtold erkent dat terroristen onze vrijheid inperkten en onze cultuur wilden vernietigen met geweld zoals ook is gebeurd. "Wat stelde Pechtold voor? Dan moet hij toch hebben ingegrepen?" Hij stelde voor om voortaan niet meer van jihadhooligans, shariafascisten en haatimams te spreken. Dat vond hij te beledigend. Dat hitst op. "Begrijp ik nu goed dat links newspeak wilde invoeren en de realisten bedreigde met geweld als consequentie als dat niet werd geaccepteerd door nationalisten?" Klopt helemaal, Segers (CU) wilde de lokale kennis van de islamitische gemeenschap behouden. Nazi's, pardon, die extreme moslims, verdienden een tweede kans. Spijtoptanten moesten worden geholpen. Zelfs na het doden van al die Joden. "Wat zei hij toen moslims begonnen te dreigen en te moorden?" Dat zij ook grondrechten hadden. Dat vond hij belangrijker dan ingrijpen.

"Wist het kabinet van de op handen zijnde oorlog?" Wilders waarschuwde via de PVV al 10 jaar en nog vele jaren daarvoor in de VVD. Dijkhoff (VVD) liet in de Kamer weten dat hij wist dat we bedreigd werden door jihadisten en dat zij iedere andersdenkenden bedreigden. Barbaren in de woestijnen zouden massaal onschuldige mensen afslachten en verkrachten. "U bent onder bezettersrecht veroordeeld omdat u hen verkrachters noemde lees ik hier." Inderdaad, we werden door rancuneuze aanbrengers als het MDI uitgeleverd aan uiterst immoreel en willekeurig recht van de bezetter. Na Neurenberg kregen zulke figuren de doodstraf. "Wat deed het kabinet?" Een 38-puntenplan maken waarvan de meerderheid al werd ingetrokken. Uiteindelijk is justitie langs geweest bij Misdefinitie en bleef het MDI verzoeken tot verwijdering sturen terwijl buiten alle Joden met de dood werden bedreigd. Links lachte het gewoon weg. Het kabinet wilde alleen maar meer registreren. Af en toe werd er een uitkering stop gezet als schijnvertoning.

"In het dossier lees ik dat er bloggers zijn veroordeeld voor het woord berberaap en dat agenten Joden moeten dood gewoon accepteerden." Arabische agenten hadden zich in ons systeem genesteld en bleken vijanden te zijn. Die deden net alsof ze niks hoorden. "Er waren toch video's?" Dijkhoff zei dat ze moesten wennen aan tolken. "Hoe komt het dat voornamelijk rechtse demo's zijn verboden of verplaatst?" Links vond hen nazi's. "Dat was voordat de moslims de macht namen en de halve bevolking gingen uitroeien?" Inderdaad ja. Van der Staaij (SGP) vond de zomer van 2014 ook nogal heftig. Eerlijk gaf hij toe dat hij in 2009 tot 2013 echt dacht dat de islam vrede was. "De nieuwsberichten over het massaal uitmoorden van christenen, waren ook toen al bekend?" Ja. "Wat stelde hij samen met de andere linkse partijen voor?" De AIVD moest sterk worden uitgebreid. Meer geld, meer middelen en meer afluistermethoden. "De AIVD luisterde toch vooral journalisten en kritische bloggers af?" Ja, alles werd geregistreerd. Totdat ze vlucht MH17 niet waarschuwden terwijl ze wisten dat er oorlog was in Oekraïne.

"Kon er dan geen enkele socialist met een fatsoenlijke oplossing komen of de oplossingen van Wilders nader onderzoeken?" Dat wilden ze niet. Providers moesten strenger worden. Onwelgevallige uitingen moesten van het internet verwijderd worden. "Hoe kon dat helpen tegen de fysieke terreurdaden van moslims?" Zij dachten serieus dat newspeak de woordenschat zou verkleinen en als iets niet meer gezegd kan worden, dan gebeurt het ook niet. Waanzin, maar ze wilden niet luisteren. Samsom was leider van de PvdA, net als de VVD en het CDA de schuldige van al deze ellende. "Greep hij in toen hij op het gevaar van de islam gewezen werd?" Nee, hij noemde onze mensen racisten. Net als Pechtold. "Hoe dacht hij het tij te keren?" We moesten letten op jongens die zich afzonderden en hun haardracht veranderden. "Wat gebeurde er?" Wij werden vervolgd omdat we na hun zwartmaakcampagne geen vrienden meer hadden. Terrorisme wordt door de PvdA gezien als boosheid en frustratie. Als reactie op discriminatie.

"Dus het feit dat moslims wereldwijd en in Nederland het fascisme beoefenden, is het gevolg van discriminatie?" Ja. "Maar ze kregen alles in Nederland." Dat is het nu juist edelachtbare. Nederland bouwde in amper 20 jaar een grove schuld op van 100 tot 400 miljard alleen om allochtonen te bevredigen. "Zo, dat is een hoop geld. Wat kregen jullie daarvoor terug?" Samsom begreep niet waarom zijn islamitische stemvee zo agressief was. Dus deed hij maar alsof wij hen discrimineerden. We moesten het zelf maar uitzoeken. Ingrijpen? Ho maar, de leraar moest maar op zijn fiets naar het huis van radicaliserende moslims gaan en hen richting het gymnasium sturen. Al het terrorisme lag aan onze mentaliteit. Niet aan het feit dat zij decennia lang miljoenen van dat gespuis bleven importeren. Ook toen hun oorlogszuchtige intenties allang duidelijk waren. "De PvdA stelde burgers verantwoordelijk voor hun falen?" Jazeker, onder de socialistische natte droom hadden ze daar een term voor. De participatiemaatschappij. Twee weken in een poepluier en niet douchen.

"Kunt u meer vertellen over de fascisten van de PvdA? Die partij was toch een fusie van de in 1945 verboden arbeiderspartijen van het naziregime?" Hun rood fascisme is nooit gestopt. Samsom verheerlijkte Ahmed Marcouch. Die zou het probleem wel even oplossen. Die vroeg 150.000 euro subsidie aan om de radicale sjeik Yousouf al Qaradawi naar Nederland te halen. Deze man pleit voor doodstraf voor homoseksuelen. Marcouch was bestuurder van een moskeevereniging en organiseerde dat samen met Milli Görüs; een gesubsidieerde organisatie die banden heeft met terroristen. Yasmina Haifi, die als PvdA'er onze veiligheid moest waarborgen bij justitie en het Nationaal Cyber Security Centrum, riep dat de terroristische organisatie ISIS een complot van de Joden zelf is. Een theorie die vooral door neonazi's en Holocaustontkenners wordt aangehangen. Diverse PvdA-prominenten zijn naar Hamas gegaan om met ze te onderhandelen. "Wat vond Samsom daarvan?" Dat mocht niet gezegd worden. Hij vond dat Wilders al 10 jaar stond te razen, te tieren en te discrimineren.

"De bewijzen zijn overweldigend, de PvdA is grotendeels verantwoordelijk voor de puinzooi en alle ellende. Zijn ze daar nooit mee geconfronteerd?" Altijd. Elke dag weer. Die rode hond zei dan gewoon dat alle PvdA'ers dat niet zo vonden. "Gaf hij nog een andere verklaring?" Het conflict in het Midden-Oosten zou hier zo makkelijk ontvlammen omdat het "wij-gevoel" nog niet echt losgetrokken was van afkomst en religie. Men moest de maatschappij definiëren in termen van normen en waarden, tolerantie, emancipatie. Zeggen dat zij erbij kunnen horen. Bouwen aan de gemene deler. Nivelleren wat in de praktijk gewoon neer kwam op ordinair stelen om die woestijnratten tevreden te stellen wat toch nooit lukte. "Hielpen die definities?" Nee, ze waren misdefinities. Tolerantie betekende vooral accepteren dat hun ideologie voorschreef dat wij ons moesten laten onderdrukken. Verdragen dat we gewoon vertrapt werden. Als een buitenlander iets naars meemaakte, dan was dat racisme van een blanke. Als wij kapot werden gemaakt, dan hadden we dat verdiend.

"Minister Opstelten en Asscher konden namens het kabinet ingrijpen, waarom is dat nooit gebeurd?" Hun 38-puntenplan bleek waardeloos en die ouwe zak van een Opstelten misbruikte net als iedere linkse kwal de rechtsstaat als drogredenering om niet te hoeven ingrijpen. In ellenlange monologen, kwam er een woordenbrij uit zijn smoelwerk waarmee hij niks zei. Een beetje zoals de artikelen op Misdefinitie. Het dreigingsniveau (bureaucratische shit) werd verhoogd. Volgens hem zouden samenwerkingen intensiever worden en het snel zichtbare resultaten opleveren. "Kwamen die resultaten er?" Nog meer jihadisten gingen naar het buitenland. Het kabinet probeerde hen hier te houden met veel geld. Dat lukte niet, dus mochten ze weer terugkomen na hun gruwelijke oorlogsmisdaden elders te hebben uitgevoerd. Andere politici willen alleen maar meer geld voor de AIVD en de gedachtepolitie invoeren. Edelachtbare, genoeg redenen voor de doodstraf. "Nee, daar komt niks van in. Bij dergelijk onvoorstelbaar verraad, past enkel de gruwelijkste marteldood."

Overweging.

Decennia lang hebben socialisten met hun moreel verheven bord voor hun kop hordes aan allochtonen binnengebracht om te vertroetelen en ze later als willoos stemvee te gebruiken. Gutmenchen die zichzelf superieur vinden omdat ze een beroep denken te kunnen doen op morele juistheid, menselijkheid en eerlijkheid door die woorden alleen al de hele tijd te roepen. Anderen die het niet men hen eens zijn, worden verketterd en onmiddellijk maatschappelijk gediskwalificeerd zodat ze geen actie konden ondernemen tegen hun fascisme. Deze landverraders hebben de vijanden van ons volk toegestaan te integreren in de samenleving en te infiltreren in de belangrijkste systemen zodat het kankergezwel niet meer weg te branden valt. Alle instanties die beslissingen moeten nemen, zitten nu immers vol met gespuis dat ons land inmiddels de oorlog heeft verklaard. De jihad is begonnen en nu niet meer te ontkennen. Geconfronteerd met wreedheden waaraan ook links ten prooi kan vallen, doen die akelige ratten opeens zielig alsof ze het niet geweten hebben.

Duizend smerige moslimreetkevers, kamelenneukers, berberapen en kakkerlakken bij elkaar, de harde waarheid is dat die linkse oetlullen al decennia lang die jihadisten aan het pijpen zijn en hun verwerpelijke moraal opdringen aan het verstandige deel van de bevolking. Hun verraad heeft ervoor gezorgd dat Europa vol zit met extremistische moslims plus nog een meerderheid aan "gematigd" tuig dat in hart en nieren en in gedachten de jihad toejuicht. Het voeren van de jihad was al decennia lang bekend. Net zoals WO-II ook al 15 jaar voor het begin van de bommen en granaten bekend was. En net als destijds zijn er NSB'ers die eerst gematigd lijken en zich dan opeens ontpoppen als levensgevaarlijke tijdbommen. Weer moeten Joden, homo's en christenen het ontgelden. Al zijn er ook genoeg signalen dat zij de vijand faciliteren en daarmee het proces versnellen. Wat doen zij met de kennis van deze oorlog? Links kan in tijden van oorlog enkel aankomen met nog meer landverraad, de gedachtepolitie, afluisteren en straatcoaches.

Zelfs nu die socialistische randdebielen niet meer kunnen ontkennen dat de islam de grootste vijanden van deze eeuw opleverde, proberen ze hun acties nog te rechtvaardigen en het nationalistisch Verzet neer te zetten als een stelletje racisten. Met wat registraties en ouwehoeren, denken ze een vuist te kunnen maken voor het terrorisme dat ons te wachten staat. Allemaal doen ze alsof het o zo erg is wat er gebeurt, maar zodra het op ingrijpen aan gaat komen, kan en mag er niks meer. Behalve nog meer wetten aannemen waarvan we al van te voren zien aankomen dat ze enkel tegen de Nederlandse bevolking misbruikt gaan worden en niet tegen de terroristen. Weet u, we gaan er altijd vanuit dat mensen redelijk begaafde wezens zijn en voor rede vatbaar zijn, maar de linkse idioten kunnen gewoon niet normaal denken. Zij drijven ons als makke lammetjes naar de slachtbank en dat gebeurt echt niet voor het eerst. Het feit dat ze met de kennis die ze nu zelf zeggen te hebben niet willen ingrijpen, impliceert opzet aan landverraad.

Met eigen ogen kunnen aanschouwen hoe socialisten willen en weten wat hun terroristische en antisemitische vriendjes gaan doen levert het gevoel op dat mensen in 1924 tot 1945 ook gehad moeten hebben. Machteloos moeten toezien hoe familie, vrienden, kennissen, buren en andere landgenoten het land verraden. Toezien hoe de vijand Joden als varkens opjaagt en iedereen aanvalt die anders is. Toezien hoe mensen die bij hetzelfde volk horen, de kant van de agressievelingen kiest en hun gruweldaden met alle mogelijke middelen en drogredeneringen proberen te rechtvaardigen. Dan een oorlog ingesleurd worden met alle verschrikkingen van dien. Om achteraf van de moffenhoeren te horen te krijgen dat zij het niet wisten. Achteraf wordt het Verzet natuurlijk beschouwd als de helden. Net zoals de PVV en alle rechtse critici ooit de helden zullen zijn. Dankzij hun gedrag komen we veel te weten over oorlog. Mensen verklaren ons voor gek als we uitleggen dat zij er zelf schuldig aan zijn dat we deze oorlogsellende steeds op ons dak krijgen.

Terwijl de oplossingen voor de hand liggen. Sluit de grenzen voor alle niet-westerse allochtonen. Schop die 73 % aan moslims die het stiekem eens zijn met terrorisme terug naar hun eigen land. Gebruik het vrijgekomen geld om de grote schoonmaak te houden. Iedereen die afreist naar landen als Syrië, mag nooit meer terugkomen. Wat ons betreft geldt dat voor iedereen, dus ook voor blanken. Schrap alle uitingsdelicten uit het wetboek van strafrecht. De vrijheid van meningsuiting is het belangrijkste wapen tegen propaganda. Zet op landverraad en strijden voor een vreemde krijgsmacht levenslang zolang de doodstraf nog niet terug kan komen. Houd onze cultuur in ere, geef niks weg. Schrap alle allochtone cultuuruitingen die hier niet horen. Maak ons volk weerbaarder. Stop privacyschending waarmee we een doelwit worden. Schrap uitkeringen. Geef ons de vrijheid om zelf te kunnen optreden tegen fascisten. Strijden tegen jihadisten, betekent helaas ook oorlog voeren tegen de socialisten. Waar stond de "S" in NSB ook al weer voor?
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.