Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 5 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

782 Eurofielen parasiterende imbecielen
781 Tekort van haver tot gort
780 Aanbesteed door een hersenscheet
779 De grens ligt bij geweld
778 Falen waar slinksen van balen
777 De bewijs-ontkenreeks
776 Peper aan uw reet
775 Dhimmi's kronkelen en kruipen
774 Fraude is het toppunt
773 Socialisten pijpen jihadisten
772 Politiesukkeltjes wereldwijd
771 Onderwijsaccreditatie onder de maat
770 Wij weren en discrimineren!
769 Omsingeld door oorlogszuchtigen
768 Alles wordt niet beter
767 Landverraders verdienen de doodstraf
766 Onderwijsadvies waar ik op pies
765 Notice and fuck you!
764 "Joden moeten dood!"
763 Geheim van geen dienst

772 # Politiesukkeltjes wereldwijd #
Gepost door Misdefinitie op 03-09-2014 om 23:09.
De politie wordt in stoere jongensboeken en uitgekauwde Hollywoodproducties neergezet als de held van de samenleving die de wereld zuivert van geharde criminelen. Geen wonder, want dat is hoe mensen de politie zouden willen zien. Als waakzame, dienstbare en goed opgeleide agenten die er alles aan doen om de misdaad te bestrijden. Kunnen burgers daarvoor niet op de politie vertrouwen, dan zullen ze hun heil moeten zoeken in de eigenrichting en dat hebben ze nu juist proberen te voorkomen door de overheid het mandaat te geven een politiemacht op te richten die een geweldsmonopolie hanteert. Helaas is alles wat u in de film ziet, slechts gebaseerd op fictie. Wie de afgelopen jaren het reilen en zeilen van de politie heeft gevolgd, weet dat de sterke arm der wet regelmatig een bruine arm haalt bij de criminelen en dat er vooral incompetente amateuristische klootzakken werken die niks doen. Wereldwijd loopt de politie maar wat aan te rommelen waardoor het akelige vermoeden ontstaat dat we beter af zijn zonder die blauwe kneuzencircus.

Man tegen man, zijn ze niks waard.

Aangifte doen van een misdrijf is ieders recht in een deze "democratische" rechtsstaat. Diverse wetten moeten een correcte afhandeling garanderen en dat begint al bij de verplichting die de politie heeft om uw aangifte op te nemen. Heeft u echter wel eens geprobeerd om aangifte te doen, dan weet u wat voor poespas dat allemaal in de aarde heeft. Weigerachtige ambtenaren, totaal niet serieus genomen worden en als het dan toch eindelijk eens mogelijk is om aangifte te doen, dan verdwijnt uw dossier in een hele diepe la om er nooit meer uit te komen. Anderen hebben gemerkt dat afkomst, imago, vriendjes en huidskleur, bepalend zijn in hoeverre u geholpen wordt. Zo hebben wij gemerkt dat als wij als blanken aangifte komen doen tegen moslims of links tuig, we zo worden weggebonjourd met de mededeling dat we maar een civiele zaak moeten beginnen. Andersom worden aangiften tegen ons wel met voorrang behandeld. Menigeen zou deze gang van zaken willen ontkennen, maar die mensen hebben een bord voor hun kop dat nog groter is dan de lul van Allah.

Discriminatie is bij de politie heel normaal en dat bleek al doordat men op last van Guusje Nederhorst (PvdA) voor een allochtone korpschef koos omdat de toenmalige bewindsvrouw van de PvdA geen blanke als chef meer wilde. In deze tijd waarin zelfs zwarte Piet taboe is, kan het niet zo zijn dat er zomaar weer een blanke wordt benoemd om het enkele feit dat hij meer papieren en werkervaring meebrengt naar het slachtveld. Voorts kregen we dat hele gedoe rondom het werven van allochtone agenten ten koste van blanken met als klap op de vuurpijl het bericht dat door het importeren van allochtonen, er ook meer criminelen bij de politie bleken te werken. Enfin, u kent die fraaie geschiedenis vast nog wel zodat we er niet naar hoeven te verwijzen. Beter bent u ook geen flikker als het aan de Groningse rechercheur Remco de Jong ligt. Meneer de agent vindt bruinwerken en anusridderen een beetje "goorie". Remco de Jong is zich er niet van bewust dat het halve politiekorps op straat erbij loopt als een homo met de kont omhoog vanwege de strakke pakjes.

Partijdigheid bij de politie door de samenstelling van het korps, best wel interessant. Allochtonen hebben het doorgaans ook niet zo op homo's. Is dat allemaal toeval? Net zoveel toeval als die Arabische agent die in de Haagse schilderswijk zijn moslimbroeders hoorde scanderen "Joden moeten dood" en zich vervolgens omdraaide met de woorden dat er geen strafbare uitingen zijn gedaan? Zijn ze soms expres doof voor de Hitlergroet? O nee, als een blanke iets zegt over moslims, dan staan ze wel meteen paraat. Achteraf moesten het OM en de politie schoorvoetend toegeven dat ze de bekende groet door de licht getinte medemens wel door de vingers zien terwijl ze zo'n beetje alle rechtse weblogs al hebben vervolgd. Het gaat ons niet eens om het feit dat er geen aanhouding is verricht, maar om de selectieve verontwaardigdheid waarmee zij volstrekte willekeur bewijzen. Politie hoort objectief de boeven te vangen. Rare dingen zijn er aan de gang bij de politie sinds het korps drastisch van samenstelling is veranderd.

Af en toe krijgen ze daar bij de nationale politie echt wel de kans om te bewijzen dat ze wel iets waard zijn hoor. Drugsdealers moeten vrezen dat ze onder hun midden verraders kunnen aantreffen van justitie. Het zou iedereen welbekend moeten zijn dat justitie te slap is om de grote drugskartels een halt toe te roepen. Vandaar dat ze het soms op een akkoordje gooien met de drugsbazen. Algemeen bekend is het schandaal dat justitie de criminelen vrij spel geeft in ruil voor een gecontroleerde markt. Drugshandel wordt dan gewoon een kwestie van een afspraak maken met justitie en dan hoeft niemand meer stiekem te doen. Openlijke handel, maar wel met beperkingen. Iedereen blij niet waar? Soms probeert justitie wel te controleren of de deal naar behoren verloopt. Criminelen laten zich echter niet zo eenvoudig aan de ketting leggen en zodoende werd justitie genaaid met een grote som aan geld. Ruim 2 ton verloor de politie tijdens een undercoveroperatie in Apeldoorn. Maandenlang hebben ze het stilgehouden totdat de Telegraaf het ontdekte.

Blunder is zo'n beetje synoniem geworden voor het belabberde functioneren van die smerissen. Zo werden er zware overvallers op vrije voeten gesteld omdat justitie het gepresteerd had cruciale camerabeelden kwijt te raken. Vraagt u zich af wat de politie dan wel doet naast het laten drukken van standaard vooringevulde aangiften tegen Geert Wilders? Bij het korps Zeeland en West-Brabant wist een geile brombeer wel raad met vrouwen. Een van de wouten werd het trekken aan zijn pik (terwijl hij achter zijn computertje zat te kijken wat wij hier allemaal schrijven) zo zat, dat hij via zijn diensttelefoon geile berichtjes begon te sturen aan vrouwelijke collega's en zelfs aan verdachten. Pikante sms'jes vlogen in het rond en de casanova lulde ook nog minstens 23 vrouwen het bed in. Eigenlijk verdient hij een compliment aangezien de mannen van tegenwoordig enkel nog interesse lijken te hebben in kinderen en homo's. Hoe voelt dat nu om een groot deel van uw vrijheid te moeten inleveren voor dit amateuristisch zootje ongeregeld?

De rokkenjager is naderhand ontslagen, maar de rechter vond het allemaal wel erg "Nice!" en bepaalde dat het ontslag onrechtmatig was. Weliswaar vanwege de blunder dat de politie geen bewijs aanleverde, maar toch. Integriteit is sowieso niet de beste kant van de politie. Wat doet een bevriende wout die zelf criminelen in zijn familie heeft? Juist, dan belt hij zijn maten op nog voordat zijn collega's een inval kunnen doen in zijn hennepplantage. Men pakte hem doordat het telefoongesprek werd afgeluisterd waarna er een discussie ontstond hoe dat gesprek geÔnterpreteerd diende te worden. Ja ja, zo lusten wij er ook nog wel een paar. Wat te denken van agenten die hun macht misbruiken? We zijn ervan overtuigd dat haast iedere burger voldoende voorbeelden kan noemen, maar soms gaat het wel heel brutaal. Een agent misbruikte zijn status om met geweld een buschauffeur tot stoppen te dwingen, maar creŽerde daarbij een dom ongeluk. Politiekorps Noord-Nederland gaf een agent die zijn plicht verzuimde steeds maar weer kansen, totdat het zo echt niet meer verder kon.

Wellicht heeft u schijt aan dat gedrag omdat u nog steeds met het idee in uw hoofd loopt dat politie er wel zal zijn indien u ze nodig heeft, maar dan komt u zwaar bedrogen uit. Regelmatig blijkt de politie slecht bereikbaar te zijn en aangifte doen is dan moeilijker dan ooit. Beschouw dit vooral niet als incident. Vorig jaar deed de Telegraaf nog een onderzoek waaruit bleek dat de helft van de Nederlanders vindt dat die teringwouten slappe pussies zijn die enkel een grote bek kunnen hebben tegen brave burgers die iets te verliezen hebben. Zo'n 40 % zegt vertrouwen te hebben in de politie, maar dat zijn dan waarschijnlijk de criminelen en hun vriendjes bij het korps. Dit zorgt voor onveilige situaties. Rechtbanken worden letterlijk overspoeld met ouderenberovers. Draaideurcriminelen die toevallig gepakt zijn en steeds weer met lichte straffen naar buiten lopen zodat ze altijd door blijven gaan. Algemene onderzoeken laten niet de bittere ernst van de situatie zien. Namelijk dat de politie de greep op misdadigers verliest.

Criminelen gebruiken steeds zwaardere wapens bij liquidaties. In Amsterdam luiden ze de noodklok omdat de politie rechercheurs te kort komt en ze zaken moeten laten liggen. Hoi rukkertjes, hoe gaat het ermee? Zitten jullie lekker op Misdefinitie te koekeloeren en rechtszaken voor te bereiken tegen bloggers terwijl jullie ook de boeven op straat kunnen pakken? O nee, veilig en vooral anoniem achter een beeldscherm is natuurlijk veel prettiger. Totdat ze op een dag uit het raam kijken en zien dat de echte criminelen wel vooruitgang hebben geboekt en de wapenwedloop hebben gewonnen. Burgemeester Van der Laan, een PvdA'er, heeft zijn stad weliswaar kunnen zuiveren van hoeren en wiet, maar moet nu schoorvoetend toegeven dat de liquidaties van de laatste tijd met elkaar in verband staan en de machthebbers niks anders hebben gedaan dan gedachtemisdaden vervolgen. Kijk, wij betalen wel die (verkeers)boetes hoor. Een op de 10 burgers is doodsbenauwd voor een inbraak nu de politie andere prioriteiten blijkt te hebben dan het vangen van misdadigers.

Enig idee hoe de politie omgaat met seksueel misbruik van uw oogappels? U denkt dat ze meteen in actie komen om die smeerpijpen op te pakken zodat u ze achter de trekhaak van uw auto over de kinderkopjes kan trekken? Uw haren gaan rechtovereind staan als we het u vertellen. Na uw poging tot aangifte, gebeuren er over het algemeen twee dingen. Of die klote ambtenaar achter de balie doet alsof er nog niks strafbaars is gebeurd, neemt uw aangifte niet op en u krijgt maanden later te horen dat uw kind verkracht of vermoord is. Of ze nemen uw aangifte in behandeling en gaan dan op pad om de computer van de pedofiel op te halen. Opperpedo Ad van den Berg, ooit penningmeester van het kleingeld bij de pedofielenvereniging Martijn, vertelde hoe justitie om de zoveel maanden zijn computer kwam ophalen terwijl ze hem ongemoeid lieten. De blauwe maffia wilde zeker zijn kinderporno om er zelf op te kunnen sjorren. Maanden na de aangifte en het in beslag nemen van computers, worden die pedo's na veel publiciteit een keertje gepakt.

Onzin zegt u? Het gebeurt met de regelmaat van de klok. Het OM heeft recent weer een webcampedo opgepakt uit Hellevoetsluis. De man speelde op internet spelletjes met kleine meisjes van amper 10 tot 13 jaar oud en chanteerde hen vervolgens zodat ze hun kleding uittrokken voor de webcam en zich massaal begonnen te vingeren. Niet zo slim, want zo had die ranzige webcampedo nog meer beelden om mee te dreigen. Ook downloadde de man kinderporno omdat zo'n gare webcam nu eenmaal niet bepaald beelden in goede kwaliteit maakt. Bij de politie hadden ze hem al eerder op de korrel en meneer werd uitgenodigd op de koffie. Aldaar bekende hij regelmatig te masturberen op blote kinderlijfjes. "Nice," zei de officier van justitie en liet hem gaan. Dat was in 2013. Na meer dan 10 maanden, werd hij eindelijk eens aangehouden. Justitie had nu pas een goed beeld gekregen van de inhoud van zijn computers. Nogal belachelijk. Fuck you politie en justitie, 10 maanden om de computer van een pedo te onderzoeken. Amper 2 maanden om Misdefinitie voor het gerecht te dagen. Dat deugt niet.

Buitenlandse politiediensten doen het wereldwijd ook al niet al te best. In Rotherham, een stad in Groot-BrittanniŽ, heeft men een misbruikschandaal ontdekt waarbij de daders vanaf 1997 tot 2013 hun gang konden gaan vanwege het lakse gedrag van de politie. Professor Alexis Jay beschreef in zijn rapport de gruwelijke en omvangrijke misbruikzaak en verwijt de plaatselijke machthebbers ervan dat ze er vanaf wisten. Met die wetenschap zouden ze echter niks hebben gedaan. De daders zijn natuurlijk allochtoon, dat had u kunnen verwachten. Kinderverkrachtend gespuis van Pakistaanse afkomst en dat in een land als Engeland. Uiteraard zijn het moslims, dat had u vast ook wel bedacht. We zien het u denken. Waarom grepen de autoriteiten niet in als ze wel wisten dat er kinderen werden verkracht door deze multiculturele lieve moslims? Wel, ingrijpen als het moslims zijn wordt gezien als racistisch. Overal waar moslimcriminelen heersen, speelt hetzelfde liedje. Probeer niet in te grijpen, want dan trekt links de racismekaart.

Al zijn er meer dan 1400 kinderen misbruikt, dan nog achten ze dat niet goed genoeg om onmiddellijk in te grijpen als dat een uiting is van hun cultuur. Moslims schijnen zo hun eigen regels en wetten te implementeren in het land dat hen als gasten opvangt en daar kan Duitsland over meepraten. Noordrijn - Westfalen in Duitsland kent sinds enkele dagen een heuse shariapolitie. Ja, inderdaad, we verzinnen dit niet. Particuliere islamitische politie die op straat marcheert en in naam van de pedofiele profeet mensen aanspreekt op het naleven van de sharia. Zo mogen bewoners niet naar het casino gaan, naar mooie vrouwen kijken of inkopen doen bij de mode-industrie. Dat is haram, onrein, en dus verboden door Allah. De shariapolitie treedt op in oranje hesjes en gebruikt desnoods geweld als mensen niet gehoorzamen. En dat in een Europees land als Duitsland. Gezellig hŤ van die zielige moslims in uw land. Merkel wil maatregelen en de shariapolitie wordt voor de vorm formeel verboden, maar het feit dat het zich kon ontwikkelen bewijst hun (West)falen.

Hackers troffen bij een inbraak in de computers van het Duits-Britse bedrijf Gamma International documentatie aan waaruit ondubbelzinnig blijkt dat de Nederlandse politie buitenlandse spionagesoftware afneemt. Computers kunnen met deze software op afstand worden geÔnjecteerd waarna de politie alles kan zien en doen op uw computer. Technisch gezien is dat ook mogelijk wanneer er geen toestemming is; de methode laat geen sporen na en slachtoffers kunnen nergens beroep aantekenen. Een makkelijke manier van huiszoeking, maar dan zonder dat de eigenaar er ooit lucht van krijgt. In Arabische landen wordt de software dan ook misbruikt om dissidenten van het regime af te luisteren. Best wel bizar, want het hacken van computers is op het moment van schrijven niet toegestaan. Wel hebben Herr Opstelten en kornuiten ervoor gezorgd dat er een wet aan de maak is die al deze misstanden in een klap kan legaliseren. Turkse agenten worden ook met regelmaat van de klok verdacht van spionage. Kennelijk is dat een gangbare praktijk bij politiemachten.

Geld om goede rechercheurs te betalen die misdrijven oplossen, is niet meer aanwezig. Vandaar dat die pennenlikkers zich bezighouden met kinderachtige verkeersovertredingen. Burgers worden dan wel eens boos en beginnen dan te dreigen op Facebook. Een beetje agent lacht daar gewoon om. Agenten horen een dikke huid te ontwikkelen tegen mensen die zich verbaal eventjes laten gaan. Dat lucht beide partijen op. De politie scheet echter in zijn broek en na aangifte van de agent, gingen ze zelf op pad om een 34-jarige Alkmaarder te arresteren wegens bedreiging. Kritiek leveren op het functioneren van de politie, kan nergens veilig gedaan worden. De Thaise politie dreigt dat degenen die online kritiek hebben op de "junta", zullen worden opgespoord en berecht. Journalisten noemen het een teken dat sociale media in de gaten worden gehouden en spreken er de schande van, maar hier gebeurt het ook. Nederland is al net zo'n dictatuur geworden als de landen die we zo lopen te verafschuwen. Een bananenrepubliek van het ergste soort omdat het hier niet eens erkend wordt.

Dergelijke regimes deinzen nergens voor terug en daarom is het ook zorgelijk dat Nederland daar steeds meer op begint te lijken. Agenten in South Dakota gebruikten een taser van 50.000 volt tegen een klein meisje van 8 jaar dat een aardappelschilmesje vast had. Zo'n kind grijp je gewoon bij de arm, neem je het mesje af en leg je over de knie voor een flink pak slaag, maar deze helden vonden mishandeling met een stroomstootwapen gerechtvaardigd. In ons land zien we dat strafzaken vanwege buitenproportioneel geweld van de politie steeds vaker niet meer behandeld worden omdat rechters bang zijn dat die zaken zullen uitmonden in knokpartijen in de rechtszaal. Wat een puinzooi maken ze ervan. Amerika geeft aan onderzoek te doen naar het wapengebruik van de politie. Aanleiding is buitenproportioneel geweld tijdens demonstraties. Overheden vinden het niet zo leuk als groepen mensen opkomen voor hun recht. Vraag uzelf af of u nog wel vertrouwen wilt schenken aan een instituut dat zich net zo fascistisch gedraagt als de boeven die we willen pakken.

Wellicht herinnert u zich nog wel het bericht dat de Nederlandse agenten er als schooiers bijliepen met hun lul in de handen. Hun politie-uniformen waren namelijk zo versleten, dat de stukjes stof er met lappen afkwamen als ze op straat scharrelen met bijeen geknepen billetjes. Onze zuiderburen doen het al niet veel beter. Daar zijn de budgettaire voorzieningen al van dien aard dat er niet eens meer geld is voor pleepapier. Maakt niet uit, want burgers horen hun gat af te vegen met de politie en niet andersom. Neutraal en objectief als we zijn, horen we ook de andere kant van het verhaal te belichten zoals dat voorkomt in Bonaire. Thans een bijzondere gemeente van Nederland en dus zien we daar ook de typisch Nederlandse trekjes. Er zou een angstcultuur heersen onder politieagenten. Men is zwaar ontevreden over het functioneren van het korps, maar degene die zijn bek open doet, ondergaat represailles. Radiozenders ontvangen tegenwoordig anonieme brieven waarop de misstanden staan opgetekend. Zo triest is het nu gesteld met de politie.

Wel gaan de klachten helaas over de persoonlijke beleving van de werkcultuur in plaats van over het falen met het politiewerk. Gebrek aan vertrouwen, kennis en cultuur worden als reden voor het openbaar maken van de misstanden genoemd, maar wij hebben liever dat ze spreken over het feit dat er geen boeven worden gevangen. Al heeft het een en ander natuurlijk wel deels met elkaar te maken. Politiemensen hebben het namelijk ook wel eens zwaar en als daar niet met een hapje en een drankje een psychologisch gesprek over gevoerd kan worden met een leidinggevende die vertrouwd wordt, gaat het mis. Gewoon het werk doen en zich eens niet gedragen als een mietje, komt niet in ze op. Wees waakzaam en dienstbaar, dan zal de bevolking de politie gaan waarderen en wordt het werk weer een stukje makkelijker. Dat is ronduit praten tegen dovemansoren, dat snappen wij ook, maar dan moeten zij de gevolgen begrijpen. Den Haag is een kalifaat geworden waar de Islamitische Staat kon worden uitgeroepen. Nu de politie dat niet heeft voorkomen, is het feest.

Politieagenten worden in het kalifaat "Joden moeten dood is niet strafbaar" bekogeld met rotte tomaten en een vleesbijl als ze willen ingrijpen bij een typisch gevalletje van kindermishandeling. Nou ja, binnen allochtone kringen is het doodnormaal om kinderen kapot te slaan met de riem als ze ongehoorzaam zijn en niet doen wat Allah wil. Hadden ze nu maar naar de grieven van de blanke bevolking geluisterd, dan hadden we al dat gesodemieter niet gehad. Neem eens wat goede mensen aan die de orde kunnen bewaken of stuur er anders het leger op af zoals Wilders ook al heeft gezegd. En dan niet van die dwazen die zelf massaal verkeersovertredingen begaan; daar worden we een beetje kriegelig van. Stop ook eens met Twitter en andere sociale media. Mensen willen geen internet-Gestapo of een gedachtepolitie. Andrť Schutten uit Hengelo trekt tenminste zijn conclusies uit zijn grandioze falen en zegt Twitter vaarwel. Leer eens de smeris wat eer is en leg ze vervolgens ook eens uit dat ze met louter macht niet de wereld naar hun hand kunnen zetten.

Nigeria is niet zo'n fijne plek voor de politie om te opereren. Boeven vangen is een brug te ver, maar nu raken ze ook nog massaal hun collega's kwijt. 35 agenten zijn verdwenen uit een trainingskamp dat recent nog is aangevallen. Of ze de benen hebben genomen en nu verkeersbonnen aan het uitdelen zijn, is niet bekend. Ligt u lekker in uw bed te ruften, breekt de politie bij u in en staat er opeens een arrestatieteam voor uw bed met hun vingers zenuwachtig aan de trekkers. Achteraf verklaarde de politie wel dat ze niet kunnen lezen in het donker de huisnummers niet konden onderscheiden. Ze moesten bij de buren zijn. Nederland een ontwikkeld land waar dat niet gebeurt? Dat dacht u maar. Een huiszoeking regelen is een kwestie van een handtekening vragen bij de officier van justitie die hun collega is. Dan gaat er nogal wat fout en daar bent u de dupe van. Nederlandse arrestatieteams falen ook vaak. Krabbel zetten, doelwit bepalen en binnenstormen. Verkeerd? Foutje, bedankt. Dat u met een levenslang trauma blijft zitten, boeit niet.

Overal aanschouwen we bewijs dat politie en justitie zich met andere zaken bezighouden dan criminelen stoppen. Justitie in de VS gaat de politie in Ferguson onderzoeken omdat er een zwarte crimineel werd doodgeschoten door een agent. Gevalletje noodweer naar ons idee, maar aangezien de bevolking de racismekaart heeft getrokken, verspilt justitie kostbare middelen om dat gerucht te bevestigen. Rommelen met bewijs is een beproefde methode om een zaak bij de rechter stuk te maken en komt dan ook geregeld voor. Men lijkt te grossieren in kinderachtigheden en dat uit zich vooral in het verwijderen van tekens die men niet zint. China laat christelijke kruizen weghalen als dat tegen de heersende leer is van de lokale bevolking. Nederland haalt vlaggen weg als ze indruisen tegen het kalifaat en de gekwetste lange tenen van de multikul. Wat hebben we daar aan? Geen sodemieter. Het is gewoon politiek. Beter zoekt de politie de criminelen in de eigen gelederen. Een ransaap in Oklahoma City verkrachtte vrouwen nadat hij ze liet stoppen voor een verkeersovertreding.

Overweging.

Doordat de bevolking een deel van hun vrijheden heeft opgeofferd aan de overheid, zijn we afhankelijk van de politie als de misdaad bestreden moet worden. Vrijheid die is opgegeven omdat volgens de leer van het sociale contract niemand in een anarchie zou willen leven waarin een oorlog van allen tegen allen heerst. We willen allemaal rust in de tent en dat realiseren door vertrouwen te hechten aan een objectieve, neutrale en professionele toko die voor ons de kastanjes uit het misdaadvuur haalt. Een organisatie waar we op kunnen vertrouwen. Goed gestructureerd en amateurisme werend, zouden zij niet op basale emoties mogen handelen zoals burgers dat persoonlijk doen, maar de geschreven wetten moeten handhaven op de manier zoals dat is vastgesteld in de democratische rechtsstaat. Handboeken genoeg die zulke theorieŽn veel mooier en beter kunnen uitleggen dan wij, maar er klopt echt geen reet van. Falen van de politiemachten heeft er in de praktijk voor gezorgd dat we toch verschillende "ordehandhavers" krijgen in een machtsoorlog.

Heel veel slachtoffers hebben aan den lijve ondervonden dat ze in het geval van misdaad tegen twee kwaden moeten vechten. Aan de ene kant natuurlijk de boeven die in de eerste plaats hun slachtoffer maken en aan de andere kant een strijd tegen de politiemacht die eerder uw vijand is dan uw vriend. Daarnaast moet er gevochten worden tegen de publieke opinie die steeds meer sympathie lijkt te kunnen opbrengen voor criminelen en zien we dat er extreme particuliere initiatieven ontstaan waar op straffe van liquidaties ook aan gehoorzaamd dient te worden. Misdaadorganisaties, het kalifaat, shariapolitie en particuliere recherchebureaus, hebben meer in de pap te brokkelen dan het zwaar verouderde systeem van de overheidspolitie. Aangezien we feitelijk dan toch te maken hebben met een oorlog van allen tegen allen, vinden we dat we niet langer gebonden zijn aan dat aloude sociale contract tussen hersenlozen. Een politiemacht dat zo amateuristisch met selectieve verontwaardiging opereert zodat er privťmilities ontstaan, heeft geen bestaansrecht.

Begrijp ons niet verkeerd, we schrijven het theoretische concept van een objectieve politiemacht niet af. We diskwalificeren echter wel de manier waarop men nu invulling geeft aan de politie. Namelijk als een stelletje machtswellustelingen die ons op dezelfde manieren tot last zijn als boeven en een bureaucratische structuur die er eerder op gericht is om slachtoffers onevenredig hard te treffen dan op het opsporen van criminelen. Grotendeels is dat probleem te wijten aan het feit dat de politiekorpsen er de laatste jaren alles aan hebben gedaan om de vijand te infiltreren in het systeem. Politiekorpsen die op huidskleur discrimineren en daardoor juiste criminelen allochtonen aantrekt, zijn waardeloos en moeten worden opgedoekt. Daarmee zeggen we niet dat een politiekorps niet kan werken, maar wel dat het systeem zo ondermijnd is dat er een grondige ingrijpende hervorming noodzakelijk is. Haal de bezem door de politie en haal alle rotte appels eruit. Wellicht is het zelfs nodig om het hele systeem vanaf het begin weer op te bouwen.

Al vaker hebben we betoogd dat het wettelijke systeem dat we nu hanteren, teveel ruimte laat voor machtsmisbruik en corruptie binnen de politie. Zo komt het elke keer weer aan op het opportuniteitsbeginsel dat met zoveel woorden zegt dat politie en justitie zelf mogen kiezen of en wie ze gaan opsporen en vervolgen. Er ontbreken ook objectieve systemen om bijvoorbeeld aangifte te doen. Zou een aantal zaken geautomatiseerd verlopen, dan hadden we meteen al een objectiever systeem. De handelswijze van de politie moet traceerbaar worden voor iedereen en misstanden moeten zonder omwegen terecht komen in registratiesystemen zoals burgers ook 24/7 in de gaten worden gehouden. Het is absurd dat we een niet opgenomen aangifte nergens bekend kunnen maken. Ja ja, interne klachtenprocedures, maar dat is juridisch gelul dat bij corruptie vriendjes terecht komt. Dat zet geen zoden aan de dijk. Het kabinet houdt zich liever bezig met achterlijke ideeŽn zoals een levenslange proeftijd voor criminelen. Dat gaat hem niet worden, echt niet.

Grondig doorspoelen van het corrupte personeelsbestand en renoveren van de juridische warboel, is noodzakelijk om het vertrouwen in de politie weer te herstellen. Op dit moment diskwalificeert de politie zichzelf en dat betekent dat steeds meer mensen zich gaan afkeren van de politie. Wij raden onze mensen af om mee te werken met de huidige politiemacht. Handhaaf de wet met uw eigen gezonde verstand en als de politie onrechtmatig handelt, dan staan ze niet boven de wet. Natuurlijk hebben ze dan een grote bek over opruiing en dat soort zaken, maar feit is dat ze van ons niks te vrezen hebben. Behalve dan wat publiciteit. Het zijn de grote groepen die zich gaan organiseren omdat de politie de boel niet onder controle heeft. Die groepen zijn groot, bestaan deels uit eenlingen die nauwelijks te pakken zijn en hanteren een andere ideologie en levenswijze dan wij hier in het westen nu gewend zijn. Stop ook eens met die waanzin om onze cellen te vullen met Noors tuig. We hebben hier criminele buitenlanders genoeg. Anders willen wij Breivik wel.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.