Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 5 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

782 Eurofielen parasiterende imbecielen
781 Tekort van haver tot gort
780 Aanbesteed door een hersenscheet
779 De grens ligt bij geweld
778 Falen waar slinksen van balen
777 De bewijs-ontkenreeks
776 Peper aan uw reet
775 Dhimmi's kronkelen en kruipen
774 Fraude is het toppunt
773 Socialisten pijpen jihadisten
772 Politiesukkeltjes wereldwijd
771 Onderwijsaccreditatie onder de maat
770 Wij weren en discrimineren!
769 Omsingeld door oorlogszuchtigen
768 Alles wordt niet beter
767 Landverraders verdienen de doodstraf
766 Onderwijsadvies waar ik op pies
765 Notice and fuck you!
764 "Joden moeten dood!"
763 Geheim van geen dienst

769 # Omsingeld door oorlogszuchtigen #
Gepost door Misdefinitie op 19-08-2014 om 23:45.
Amerikaanse journalisten waarvan door ISIS de keel wordt doorgesneden voor de draaiende camera's, terroristen in OekraÔne die hun oorlog de onze maken door een lijnvlucht naar beneden te knallen, Rusland die de Europese economie bij de ballen heeft en justitie die geen verweer heeft tegen radicale moslims in Nederland die alle Joden met de dood bedreigen, tonen aan dat de wereld een gevaarlijk kruitvat is dat elk moment kan exploderen. Van alle kanten worden we bestormd en extremisme is allang niet meer het exclusieve terrein van wat mensen heel klassiek "de terroristen" noemen. Overheidsinstanties, justitie, geheime diensten en private organisaties zijn selectief verontwaardigd als ze ter verantwoording worden geroepen voor het feit dat zij die achterlijken faciliteren. Overal ter wereld wordt ruzie gemaakt en Barack - Bush was een levensgevaarlijke oorlogsmaniak - Obama vergoelijkt al de volgende oorlog. Nederland wordt aan alle kanten aangevallen en blootgesteld aan extreme gevaren waaronder oorlog en ziekte. Wees gewaarschuwd.

Maak niet teveel vijanden.

Al zeer vroeg in de kindertijd, leerden we op schoolpleinen zonder rubberen tegels de harde waarheid dat we beter geen ruzie konden zoeken met gehele groepen vijanden. Omsingeld door een troep wilde apen die ons krijsend van plezier te lijf wilden gaan, moesten we ons de grove mishandelingen laten welgevallen om erger te voorkomen. Een groep van 20 man neerslaan kan niemand en de oplossing die we kenden uit de videogames, iedereen doodschieten of gruwelijke martelen, bleek niet erg realistisch. Vijanden moeten een voor een gepakt worden. Net zoals zij ook met een hele groep dan wel andere overmacht een individu te grazen nemen. Piet heeft nooit begrepen waarom zijn fiets het opeens begaf en zijn tanden tegen de straat kletterden en Jan is 15 jaar later opgepakt wegens bezit van kinderporno en veroordeeld voor te rechtse gedachten. Dat laatste bleek namelijk wel strafbaar volgens de wijze heren. Rustig nadenken waar en wanneer de vijand kan worden afgeslacht en soms zelfs vriendjes worden, is veel lucratiever dan de botte bijl.

Kinderspelletjes zijn aardig, zolang u maar een vijand kiest die veel minder machtig is dan uzelf. Lolly's pakt u bij voorkeur af van baby's; niet van grote gespierde negers. Zo gaat dat nu eenmaal. Politiek gezien is het dan ook niet verstandig om de vijandschap als een kankergezwel te laten groeien onder verschillende groepen. Nu verschillende grote steden zijn gevallen voor allochtonen en de extremisten massaal de Islamitische Staat uitroepen, is het niet zo handig om tevens ruzie te gaan zoeken met de Russen. Beter is om het grootste gevaar nader te bestuderen en voor een oplossing te zorgen voordat we ons als Nederland gaan steken in een wespennest waarbij we overal in de wereld wel crimineel tuig leren kennen dat ons te grazen wil nemen. Eerst komt eerder. Moslimtuig dat alle Joden in Nederland bedreigt heeft voor ons een grotere prioriteit dan de antihomoseksuele gevoelens van meneer Poetin. Om precies deze reden snappen we Jodenhaat niet, want in Nederland zijn toch echt moslims oververtegenwoordigd in de criminaliteit.

Zolang de moslimterroristen in Gaza IsraŽliŽrs uitroeien, door onze straten marcheren met de leus "Joden moeten dood" en adepten van de SP meelopen in een demonstratie waar "Intifada!" en "Hamas, Joden aan het gas" wordt geroepen, vindt de linkse grachtengordelelite niet dat er echt iets aan de hand is. Dat zijn maar Joden. Dat is niet strafbaar, volgens onder andere burgemeester Van Aartsen. Sterker nog, justitie ziet zelfs ondanks deze nieuwe dreiging, een ingang om opnieuw rechtse critici te dagvaarden. Want o wee, vieze dingen zeggen over terroristen is natuurlijk niet de bedoeling in het o zo vrije Nederland. Totdat ISIS haast maakt met de realisatie van de Islamitische Staat en een Amerikaanse journalist onthoofdt. Dan is het opeens wel bittere ernst, want van het meest arrogante volk ter wereld moeten ze mooi afblijven! Obama bedreigt de extremisten met zware sancties en zweert keiharde wraak. Wees gewaarschuwd, het is niet voor het eerst dat Amerika ons in oorlogen betrekt waar we in beginsel geen partij in hoeven te zijn.

Aanvallen op landen in het Midden-Oosten zijn nooit lucratief. Zelfs als de oorlog gewonnen wordt, hebben we verloren. Lokaal blijft het een puinzooi en een broeinest voor terroristen. In het westen hebben we weer haat gecreŽerd bij het paard van Troje dat we met de multicriminele samenleving hebben binnengehaald. Militair terugslaan met als risico dat we een oorlog krijgen die groter kan worden dan we aan kunnen? Liever niet. Kijk, die extremisten weten heus wel dat ze het militair niet kunnen winnen van de internationale gemeenschap. Zeker niet als de grote organisaties en landen gaan ingrijpen. Natuurlijk voeren ze lokaal guerrillaoorlogen in de hoop om meer gebied te veroveren, maar dat valt in het niks bij een echte wereldoorlog. Waar vrijwel niemand aan denkt, is dat het betekent dat die terroristen andere middelen zullen aanwenden om hun islamitische terreur onder de mensheid te brengen. Moslimextremisme is zo gevaarlijk omdat het grotendeels eenlingen zijn die met kleine walgelijke acties de angst voor terreur vergroten.

Dreigen met wraak is dan ook weinig effectief aangezien kleine groepen of zelfs individuen in landen als SyriŽ altijd wel weer een andere journalist kunnen ontvoeren en doden. Kleine speldenprikken geven die blijkbaar veel publiciteit genereren en daarom steeds belangrijker worden voor propaganda. We geven niet voor niks vaak aan dat gematigde moslims er bewust en onbewust aan bijdragen een sfeer te creŽren waarin de extremisten in kunnen gedijen. Tussen 10 muggen waarvan de meerderheid steekt, valt eentje meer of minder ook niet op. Terwijl als we er steeds 1 zien vliegen, we onmiddellijk weten dat het foute boel is. Extremisme zal zich in beginsel richten op juist die activiteiten die als normaal beschouwd worden totdat het moment komt dat ze kunnen toeslaan. Verspreiding van hun ideologie in gematigde vorm, zal nooit tot protesten leiden. Evenals de verspreiding van hun mensen over de wereld. Het grote gevaar van een politieke ideologie als de islam is het nare verschijnsel dat mensen het normaal vinden totdat de bom barst.

Groot BrittanniŽ kan naast Nederland beschouwd worden als het eerste grote moslimland in Europa en gezien de ontwikkelingen staat ons heel wat ellende te wachten met die zandstuivers. Premier David Cameron kakt in zijn broek als hij denkt aan de onstuimige opmars van de Islamitische Staat. Vrouwen in hoofddoekjes, kamelen neuken, het kalifaat moeten afzuigen en verplicht de sharia moeten hanteren, ziet hij niet zo zitten. Extremisten verenigen zich massaal in allerlei dubieuze clubjes met als ultieme doel het hele land te domineren. Angst is echter een slechte raadgever. De hoge heren moeten niet bang zijn, maar hun walging omzetten en daadkrachtig beleid. Trap al die vervloekte gasten het land uit, veeg alle pleinen schoon en houdt razzia's voordat we helemaal niks meer te zeggen hebben in ons eigen land. Denk vooral niet dat Engeland zo ver weg ligt en wij hier relatief veilig zullen zijn. Nederland moet schoorvoetend bekennen dat ze geen vinger aan de pols hebben en tandeloos zijn tegen ISIS wegens gebrek aan oorlogsmaterieel.

Internationaal bouwen we aan de meest fantastische goodwill die een land kan krijgen in de wereldgemeenschap. Nederland is de bakermat van terreur. Een broeinest van terroristische islamitische tijdbommen die elk moment tot een uitbarsting kunnen komen. Een jihadist uit Nederland die zich bedient van de alias "Abu Obeidah el Maghreba", heeft eerst op onze kosten de zogenaamde "goede moslim" uitgehangen waar links het altijd over heeft. Zich fijn laten verzorgen door onze verzorgingsstaat en ingenieur geworden via ons belabberde onderwijs. Links verwijst nog steeds naar deze jihadist als zijnde Nederlander, maar met de term "el Maghreba" zegt hij feitelijk: "Fuck you, ik ben een Marokkaan." Deze kampbeulen worden dus hier in Nederland opgeleid onder het mom van "gematigd" en blijken zich daarna te ontpoppen als gewelddadige jihadisten die er niet voor terug deinzen politieke tegenstanders te ontvoeren en te vermoorden. "Ja maar het was zo'n toffe jongen en moslims worden gediscrimineerd." Werden ze maar gediscrimineerd, dan zaten we nu niet in deze shit.

ISIS heeft tientallen Syrische soldaten als wilde beesten behandeld en ze daarna zonder pardon afgeslacht als varkens. Zo zou Allah dat gewild hebben als hij niet net zo'n hekel aan moslims had als hun vijanden. Brute executies die niks met ons land te maken hebben zegt u? Mohammed Bouyeri bewees al in 2004 het tegendeel toen hij Van Gogh slachtte met zijn mes. Op sociale media, ook in Nederland, woedt thans een Gaza-oorlog. Zorgwekkend, want met allerlei vormen van propaganda wordt geprobeerd de tegenstanders zo vies mogelijk neer te zetten om zodoende geweld, grove scheldpartijen en bedreigingen te kunnen rechtvaardigen. Een sfeer van haat die ook in het dagelijks leven in ons land invloed heeft op hoe mensen met elkaar omgaan. Alles en iedereen liegt maar aan een stuk door. Een eindeloze stroom leugens die slechts onderbroken wordt door het zoveelste gruwelijke martelfilmpje dat overal grif gedeeld wordt. Besef dat de psychologische oorlogsvoering zo ver gaat dat u door de politieke discussies zelfs door vrienden beschuldigd kan worden van vijandschap.

Nederlandse jihadisten spelen een grote rol in de internationale terreur en het afpakken van hun paspoort schijnt hen niet af te schrikken. Nog steeds reizen er een heleboel van die ransapen af naar SyriŽ om daar de toffe bink uit te hangen. Een nogal gezocht probleem dat uitgaat van de nogal idiote veronderstelling dat jihadisten beter in "eigen" (lees: ons!) land gehouden moeten worden. Krijg nou wat tyfuslijers. Jihadisten zijn terroristische moslims. Dat zij naar SyriŽ of wat voor ander moslimland dan ook vertrekken, is een zegen voor Europa en dus ook voor Nederland. Dan bevinden zij zich eindelijk in hun eigen land. Dat is geen probleem, dat is gewoon de fucking oplossing! Stimuleer zoveel mogelijk moslims om terug te gaan naar hun eigen land en zorg ervoor dat het terroristische gedeelte daarvan nooit meer terug kan keren. Eenmaal eruit, dan nooit meer erin. Zo simpel moet het worden. Moslims die blijkbaar "veilig" en voor hun ideologie terug kunnen, hoeven nooit meer terug te komen.

Godverdomme, dan keren die geitenneukers vrijwillig terug naar hun eigen land, gaan de Europese landen moeilijk doen. Waarom eigenlijk? Omdat ze die terroristen graag willen houden? Wat kan een Europees land met terroristen? De enige verklaring is dat Europa naast een socialistisch gedrocht ook graag een islamitisch kalifaat wil worden. Wel ja, nationaalsocialisten en die Jodenhaters, zijn voornamelijk dezelfde mensen. Die verdienen elkaar, maar dit is wel ons land! Het schijnt dat al die smiechten van ISIS in Den Haag tijdelijk onderduiken totdat de islam ons land helemaal in zijn greep heeft. Wel ja, kakkerlakken zitten graag in het donker. Het liefst zouden we ze in de diepste kerkers smijten en daarna deporteren naar de woestijn. Zonder te landen het laadruim open gooien en klaar zijn we. Dat loopt hier godverdomme kleine kinderen te ronselen om zichzelf in SyriŽ naar Allah te mogen blazen. Laat het nog eens tot u doordringen waar de aanwezigheid van moslims overal ter wereld toe leidt: extremisme en terrorisme.

Terwijl het kabinet geen raad weet met ISIS omdat ze bang zijn dat de terreur moslims en de multikul in het algemeen een slechte naam geeft, verhardt de strijd in Den Haag. Groepen echte Nederlanders bestaande uit nationalisten en realisten, willen de strijd aangaan met de islamitische terroristen voordat we allemaal in de verbrandingsoven verdwijnen. Een strijd die grotendeels ook gevoerd dient te worden tegen de overheid die middels het vervolgen van gedachtemisdaden van Nederlanders krampachtig grip op de zaak probeert te krijgen. De doodsbedreigingen jegens Joden vliegen in het rond en dat geldt ook voor de politiek correcte sussende woorden van laffe linkse dhimmi's die geen zoden aan de dijk zetten. Een speciaal team van de politie schijnt op jihadisten te jagen, maar we weten allemaal waar dat naar toe gaat. Gejank over GeenStijl en rechtse bloggers die te harde woorden gebruiken voor dat tuig. Moslimgroepen dreigen hele wijken af te grendelen buiten het bereik van de politie en de Islamitische Staat is al uitgeroepen.

Nu we onze handen vol hebben aan moslimextremisme, is het niet verstandig om Rusland te tarten aangezien Poetin al vaker heeft laten weten dat zij nergens voor terugdeinzen. Dan kan Rutte wel de latent homoseksuele schoonzoon gaan uithangen als hij aan de telefoon zijn grote woorden "ja meneer, natuurlijk meneer" jammert, maar daar kopen we niks voor. Een paar maanden geleden was het conflict tussen onder andere Nederland en Rusland beperkt tot een klein verschil in mening over de herenliefde, sport en diplomatiek onschendbare tokkies die met hun losse handjes onze journalisten een bloedneus sloegen. Destijds hebben we al gewaarschuwd om de boel niet te laten escaleren en tegelijkertijd een signaal af te geven dat wij in ons land doen wat we zelf willen. Wederzijds respect en ondertussen baas in eigen land. Om voorts handel te blijven drijven en geen bemoeienis met hun binnenlandse politiek. Het is uitermate zorgwekkend dat het conflict in slechts een paar maanden tijd van ongenoegen naar een nieuwe koude oorlog is geŽscaleerd.

Rusland heeft in tegenstelling tot moslimextremisten wel de militaire kracht om desnoods een fysieke wereldoorlog te beginnen. Poetin hoeft zich niet bezig te houden met uitingen die naar discriminatie rieken. Hij roept niet "Joden moeten dood!", maar "Ik maak jullie allemaal af als jullie het wagen onze soevereiniteit aan te vallen." De dreiging wordt aardig concreet gemaakt doordat er Russische bommenwerpers zonder toestemming boven ons grondgebied vliegen. Je reinste provocatie zonder daadwerkelijk aanvallen te verrichten, dat zou op het moment niet in het belang van Rusland zijn, maar daarmee laten ze wel eventjes zien wie er de baas zijn. Ons zwaar verouderde materieel zou niet in staat zijn om de vliegtuigen van de Russen bij te houden. Laat staan tegen te houden als er echt stront aan de knikker is. Het is derhalve een signaal aan Nederland dat er harde sancties volgen als we niet gehoorzamen. Gezellig, bedreigd worden met oorlog en niks anders kunnen doen dan in eigen land roepen dat er zo beledigd wordt op internet.

Spelen met zware oorlogswapens wordt door de internationale gemeenschap al snel gezien als daad van agressie waartegen de gehele NAVO en VN mogen ingrijpen. Voordat er daadwerkelijk bommen vallen moet er nog heel wat gaan gebeuren. Wat niet wegneemt dat Rusland nog meer pijlen op zijn boog heeft om ons te raken als het conflict nog ernstigere vormen aanneemt. Op economisch gebied, zijn veel landen in Europa met handen en voeten gebonden aan de mogelijkheden die ze in Rusland hebben. Ministers proberen hun falen angstig te verbergen door met cijfers van het CBS te zwaaien en te roepen dat de Russische boycot de exporteurs nauwelijks zal raken. Percentages vliegen ons om de oren, maar waar het om gaat is dat de economische sancties die genomen worden tegen Europa en derhalve ook tegen Nederland, een grotere uitwerking hebben dan ze op het eerste gezicht zullen verwachten. Denk aan kleine ondernemers. Westerse bedrijven zijn net zo goed in Rusland werkzaam en krijgen het zwaar te verduren als politici elkaar in de haren vliegen.

Trends vanuit Amerika waaien al gauw over naar Nederland alwaar wij het nog eens dunnetjes overdoen. Gesodemieter dat de VS treft, is op den duur dan ook hier vervelend. Moskou wil filialen gaan sluiten van McDonald's. Zogenaamd omdat de fastfoodketen ranzige meuk verkoopt en daarmee de voedselwetten schendt. Het nare van bureaucratie is dat het altijd uitgevoerd kan worden met een of andere rotsmoes terwijl politieke beslommeringen heel goed de aanleiding kunnen vormen. Niet te bewijzen, niet tegen te houden en ook nog eens legaal volgens de "regels". Afijn, de discussie over hoe men met legale middelen toch een illegaal resultaat kan bereiken, hebben we al meerdere malen gevoerd en hoeven we hier niet te herhalen. Toevallig? Daar geloven we niet in met alle kennis die we hebben opgedaan. Poetin geeft aan dat hij van de dollar af wil en dat de internationale handel maar roebels moet gebruiken. Economisch gezien heeft Rusland dermate een vinger in de pap dat het niet erg verstandig is al teveel ruzie te zoeken.

Die rode bloedhonden bij de PvdA beginnen al te zweten, want zij zijn gewend dat ze met hun bedreigingen, intimidatie en het afpersen van de hardwerkende burgers altijd gelijk krijgen. Vol met grote woorden, roepen ze dat ze snel duidelijkheid willen over de economische impact van de Russische boycot. Wel, politiek gezien zal die duidelijkheid nooit komen. U weet dat misstanden kunnen blijven voortbestaan zolang er maar genoeg mensen zijn die er belang bij hebben en extreem veel moeite doen om het te verbergen. Nederland is met al zijn schulden zo'n beetje failliet, maar nog steeds weten de socialisten mooi weer te spelen als de verkiezingen naderen. Internationaal speelt dat net zo goed. Zolang de media en opiniemakers propaganda maken en bepalen wat u te horen krijgt, zal de waarheid nooit op tafel komen voor de meeste mensen. De PvdA grijpt de situatie aan om Europa een extra rol in deze boycot te geven. "Reacties op Rusland moeten in Europees verband worden gegeven," buldert de PvdA. Handig, verantwoordelijk zijn voor en door de hele EU.

De VVD belooft u dat de EU de gevolgen van de sancties zullen opvangen. Op eigen kosten uiteraard, want de EU, dat zijn wij tegenwoordig. Wij betalen ons scheel aan dat gedrocht dat enkel als een geldverslindende draak werkt en zich stort in internationale conflicten waardoor wij ongewild partij worden in oorlogen die niet van ons zijn. De groente- en fruitsector zijn echter wel bezorgd over de algehele boycot van Rusland. De sancties van Rusland zullen veel banen gaan kosten in Europa. Uiteraard wordt de soep ook daar niet zo heet gegeten als hij wordt opgediend. Inmiddels zijn de Russen alweer een beetje aan het terugkrabbelen en hun importverboden aan het versoepelen, maar toch, zwaar afhankelijk zijn van de grillen van een gestoord communistisch regime is van de zotte. Communisme, zwaar verwant aan dat socialistische gedrocht dat we hier hebben, kan indien mogelijk beter genegeerd worden. Onze kaas en paprika's moeten we toch ergens slijten, al is dat voorlopig niet in Rusland.

Oorlog is het meest verschrikkelijke dat mensen elkaar aandoen en kan zorgen voor miljoenen doden. Klassiek en het meest bekende is dat we elkaar met zware wapens uitroeien, maar naast een chemische en nucleaire oorlog, kent de natuur ook nog een mogelijkheid tegen overbevolking. Namelijk de verspreiding van zeer besmettelijke ziekten zoals ebola. Ziekte is weliswaar geen middel om oorlog te voeren, maar aangezien de hele wereld zwaar verdeeld is en de handen vol heeft aan het doden van tegenstanders, zorgen ze er bewust en onbewust wel voor dat door hun oorlogszuchtige gedrag ziekten de kans hebben zich razendsnel over de wereld te verspreiden. Zou de mensheid echt intelligent zijn, dan hadden we onze persoonlijke beslommeringen en ruzies opzij gezet om samen een vuist te maken tegen de gemeenschappelijke vijand die ziekte nu eenmaal is. Een vijand die het sowieso verdient om uitgeroeid te worden. Ebola is niet meer onder controle te houden omdat volkeren massaal mengen in andermans land en de ziekte via vliegtuigen wordt ingevlogen.

Gaat het om andermans vee met de gekke koeienziekte, mond- en klauwzeer of de varkenspest, dan weet men wel de oplossingen te vinden van preventief ruimen, quarantaine en de grenzen dicht voor alle niet-westerse allochtonen. Zodra het echter de gezondheid van de mensheid in het algemeen gaat, voor ons toch een van de allerbelangrijkste zaken ter wereld, dan kunt u een daadkrachtig optreden wel vergeten. Deskundigen waarschuwen dat de ebola-epidemie in West-Afrika nog erger gaat worden. Nog steeds gaan er daar minder mensen dood dan hier in het verkeer, maar goed, dat is een detail. De zieligheidsindustrie die leeft aan het infuus van onder andere ontwikkelingshulp, moet wel zijn fondsen behouden en dat gaat zo moeilijk als alle mensen die zielig zijn, dood gaan. Buitenlandse bedrijven verlaten de omgeving en inmiddels weet de ziekte ook artsen te besmetten. Recent besmette de vreselijke ziekte een WHO medewerker. Diverse gevallen van ebolabesmettingen worden overgebracht naar Europa om daar verder uit te zaaien onderzocht te worden.

Politici zijn er als de kippen bij om de geruchten te ontzenuwen dat we toch echt allemaal dood gaan aan ebola. Europa zou relatief veilig zijn, aldus Europees Commissaris Tonio Borg. Ebola zou alleen maar over te brengen zijn door lichaamssappen. Of te wel ze hebben in Afrika apen en kamelen lopen naaien. O nee, dat mag niet. Nou ja, dat naaien wel, maar het zeggen niet. We zitten nog steeds in Nederland. Het land waar gedachtemisdaden erger zijn dan het onderschatten van een wereldwijde uitbraak van een dodelijke ziekte. Een kwestie van prioriteiten stellen, dat snappen we best, maar ebola zal niet discrimineren en ook de idioten pakken. Vooral de idioten pakken. Le Pen geeft aan dat ebola de oplossing is tegen asielzoekers. Niet omdat ze dan doodgaan voordat ze het vaste land van Europa kunnen bereiken, maar omdat de ziekte Europa zal dwingen kieskeuriger te zijn in wat en wie ze binnenlaten. Wanneer stoppen de hoge heren nu eens met hun politieke spelletjes en doen ze wat het gezonde verstand van ze vraagt?

Berichten in de media laten een zorgwekkende verspreiding zien van ebola en landen die nog niet getroffen zijn, treffen geen maatregelen om de ziekte buiten de deur te houden. Sluiten die grenzen, maar we praten echt tegen dovemansoren. Hoewel, Sierra Leone heeft de grenzen gesloten om verspreiding tegen te gaan. Daar kan het dus wel, maar goed, zij zijn een besmettingshaard en wij willen juist de grenzen dicht hebben om te voorkomen dat er hier mensen gaan rondlopen met die ziekte. Verder heeft de ziekte zich al kunnen verspreiden naar Nigeria, Liberia, Canada, Congo, Alicante, Oostenrijk en de VS en wordt Groot-BrittanniŽ ernstig bedreigd. De lijst wordt alsmaar langer. Kenia neemt de beste maatregelen en weert reizigers uit ebolalanden. Terwijl we hier in Nederland genoegen moeten nemen met een controle die elders wordt uitgevoerd als mensen terug willen naar Nederland en een gaar reisadvies. Nederland zou er goed aan doen om eveneens reizigers, asielzoekers en illegalen te weren uit ebolalanden voordat hier de pleuris uitbreekt.

Overweging.

Rusland valt OekraÔne binnen en dreigt de gehele internationale gemeenschap mee te trekken in een vuile oorlog. LibiŽ schijnt op het randje te balanceren van een burgeroorlog. SyriŽ waarschuwt de VS om geen bommen op IS / ISIS te gooien als zij daar geen toestemming voor hebben gegeven. Overal ter wereld verspreiden moslimextremisten zich onder de "gematigden" en wachten hun kans af om de wereldheerschappij te vestigen. India en Pakistan hebben ruzie met elkaar en voeren beschietingen uit. In Gaza wordt het ook steeds gezelliger al houden zij af en toe een pauze tijdens mislukte wapenstilstanden. Hamas, NAVO en de VN lijken willekeurig in actie te willen komen en de vraag is zeer wie nu eigenlijk de terroristen zijn. De VN maakt duidelijk dat er in Sudan kindsoldaten worden ingezet. De PKK laat van zich horen in Turkije dat zich nog steeds kandidaat waant voor het lidmaatschap van het Europese Derde Rijk. Overal ter wereld woedt het vuur der oorlog en wij worden daar bewust in meegetrokken door laffe politici met een dubbele agenda.

Neutraal blijven zoals in de Tweede Wereldoorlog werkt niet meer aangezien iedereen inmiddels weet dat Nederland vol landverraders zit die heulen met de vijand. Kan zijn, maar dat betekent niet dat het enige andere alternatief is dat we betrokken worden bij al die oorlogen en het slachtoffer worden van uitbraken van ziekten in onderontwikkelde gebieden. Machthebbers moeten eens leren dat we niet elke oorlog kunnen winnen. Hoeft ook niet, want we hoeven ons ook niet overal mee te bemoeien. Laat die apen en randdebielen in Gaza elkaar maar killen. Pak liever de extremisten aan die hier straten onveilig maken. Vergeet Poetin nu maar. We hadden Rusland niet moeten provoceren met homoseksualiteit. Hun boycot is een straf die wel over gaat. We hadden niet moeten geloven in de geheime dienst. Als zij hun werk hadden gedaan, dan hadden al die mensen nog geleefd. Wat gebeurd is, is gebeurd. Stoppen nu. De veiligheid van onze staat kan enkel gegarandeerd worden als we stoppen met bemoeien en prioriteit geven aan binnenlandse gevaren.

Trap extremisten het land uit, sluit de grenzen voor iedereen uit ebolalanden en niet-westerse allochtonen en neem een neutrale positie aan ten aanzien van oorlogen waar we niks mee te maken hebben en die we toch niet kunnen winnen. Klinkt logisch, maar toch gebeurt dat niet. Waarom niet eigenlijk? Hebben we niet allemaal dezelfde belangen? Niemand wil oorlog en niemand wil ziek zijn. Kunnen we dan niet onze trots en verschillen laten varen en doen wat nodig is? Nee, en dat komt omdat we steeds met dezelfde mensen te maken hebben. Die lui van ISIS, noemen zich tegenwoordig IS. Dat staat voor Islamitische Staat, maar ook voor Internationale Socialisten. Islamieten en extreem linkse fascisten die beiden dezelfde naam gebruiken en dat is niet toevallig. De Islamitische Staat is collectivistisch wat neer komt op socialisme. Beiden propaganderen ze Jodenhaat en hanteren ze vooral de laffe, linkse principes. Opvallend is dat Rusland communistisch is; een stroming die eveneens sterk verwant is aan het socialisme. Toeval bestaat niet.

Islam en socialisme, inclusief alle varianten en combinaties, vormen de ebola van deze moderne maatschappij waartegen we helaas geen verweer hebben. Aan alle kanten worden we aangevallen door oorlog, ziekte en andere rampen die zonder uitzondering worden veroorzaakt door socialistische regimes. Politici laten zien welke oplossing zij hanteren. Ontkennen en bagatelliseren om voorts te beweren dat het ze is overkomen en dat ze er alles aan doen om het tij te keren. Vrijsprekers die kritiek hebben worden vervolgd en u moet het verder doen met de sussende woorden dat het heus niet zo erg is allemaal. De werkelijkheid is echter dat we zijn omsingeld door idioten en rampen waar we niks tegen kunnen doen omdat die slinkse flikkers die aan de macht zijn de mogelijkheden daartoe blokkeren. Aan de islam wil men niet toornen en als het om internationale conflicten gaat, leveren wij meuk om oorlog te voeren. Mensen, waar gaat dit heen? De naÔeve en egoÔstische hoop dat het anderen zal overkomen en u buiten schot blijft, wordt steeds kleiner.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.